Απάντηση στον Κο Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ!

 

Φίλοι μου!

– Διαβασα σήμερα, 13-11-2017, στο έγκυρο σάιτ του δημ/φου ΧΙΟΥ, την άποψη του γνωστού Σάββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ, σχετικά -ουσιαστικά- με το ποιος φταίει για εδώ που φτάσαμε, ως Ελλάδα, ως Πατρίδα!

– Ο πανέξυπνος αυτός Αξκος, τέως στέλεχος της  ΕΥΠ, που έγινε γνωστός  μέσω του Σημιτικού “ΜΕΓΑΣΚΑΝΔΑΛΟΥ” ΟΤΖΑΛΑΝ, εκδότης και φερόμενος, πλην των αλλων, και ως στενός  συνεργάτης του… σκοτεινού Δημ. Μελισσανιδη, ριχνει τα βάρη και την ευθύνη, στην πολιτική ηγεσία μετά το 1980(!), δεν αναφέρεται ούτε προς στιγμήν στον Κο ΣΗΜΙΤΗ, (γιατί άραγε, για να μην χαλάσει τις καλές σχέσεις του με τους Εβραίους, για να μην ματώσει το… χέρι του, κτυπώντας λεκτικά έναν παντοδύναμο εβραϊκό… βράχο, για άλλους λόγους;), δικαιολόγησε, αν δεν επαίνεσε τον… ενωτικο, όπως έμμεσα τον παρουσίασε, Κ.Α.Καραμανλη, ενώ επιτέθηκε   με ιδιαίτερη δριμύτητα στον ΓΑΠ!

– Την αλήθεια την έχουμε γράψει εδώ και αναλύσει, με στοιχεια! Έχουμε γράψει και δεν θα επανέλθουμε, ούτε για τα δήθεν κακά, και… υπεύθυνα για το σημερινό μας χαλι, 40 χρόνια, (πρόκειται για την μεγαλύτερη πολιτική καραμέλα-απατη  της Ελλάδος του 21ου αι.), ούτε τη θεση μας για το πώς φτάσαμε εδώ, που φτάσαμε, ως χώρα, αφού μπορείτε να ψάξετε το σάιτ και να βρείτε τα πάντα!

– Μια μικρή περίληψη της θέσης μας είναι ότι η Ελλάς και η Κυπρος, ήτοι ο μείζων Ελληνισμός, βρέθηκε στο στόχαστρο του “Διεθνούς Εβραϊσμού”, αφού το σχέδιο για τη δημιουργία του Μεγάλου Ισραήλ, που είναι σε εξέλιξη, τον περιλαμβάνει, με αποτέλεσμα η… υποδούλωση του, κατά την υλοποίηση του σχεδίου, να ήταν άκρως επιβεβλημένη!

– Έτσι οι Έλληνες κτυπήθηκαν οικονομικά, όπως αυτό άλλωστε επιβάλλει για τους Χριστιανικους γενικώς λαούς η εθνικιστική πολιτική των “Διεθνών Εβραίων”, (οι Μουσουλμανικοί λαοί προσβάλλονται ιστορικά συνήθως με τα όπλα / απόφαση 1ου Σιωνιστικού Συνεδρίου, στη Βασιλεία της Ελβετίας, το 1896, αν δεν σφαλλω), καθισταμενοι υποτελείς των “Διεθνών Σαιλοκ”!

– Η πολιτική στην Ελλάδα τελείωσε με το θάνατο του Ανδρέα Γ. Παπανδρέου, το 1996, και από τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τα σημερινά μας… ερείπια!..

– Βασικοί Υπεύθυνοι:

Κ. Σημίτης και Κ. Α. Καραμανλης, οι αποκαλουμενοι “Εβραιος” η “Ελιάς” και “Χοντρος” η (διαζ) “Νεο-Βουδας”, αντιστοιχα! 

– Ο Σημίτης θα πρέπει να δικασθεί σε “Εθνικό Δικαστήριο” και να μας πει τουλάχιστον για τον… χρυσό της Ελλαδος και την… μεταφορά του στην Αγγλία, για το Χρηματιστήριο και την επχση “παίρνουμε πίσω από τους Έλληνες, τα λεφτά τους”, για το πώς μπήκαμε στο Ευρώ και την… Ρουμελιωτικη μαιμουδια της αντιστοιχίας 1Ευρω=340,75 δρχ., αν τη θυμάμαι σωστά, για τα εξοπλιστικά και το πάρτυ με τις μιζες, και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και το σχετικο επίσης εκει… πανηγυρι! Αυτά αρκούν, ως θέματα – κατηγορίες, αν και υπάρχουν και άλλα!

– Το καταληκτικό ερώτημα στον Κο ΣΗΜΙΤΗ, θα πρέπει να είναι αν λειτούργησε ως Όργανο ξένης δύναμης η (διαζ) από μόνος του, ήτοι γιατί τόσο… στροφαρε! (Είδατε πόσο δίκιο είχε ο Α. Παπανδρέου που δεν τον ήθελε, αλλά που τριτοι του τον επεβαλαν);

– Ο Κ. Α. Καραμανλης, ο οποίος είχε αποκαλέσει  τον Σημίτη “Αρχιερέα  της διαπλοκής”, θα πρέπει επίσης να καθησει στο ιδιο σκαμνί του ίδιου παραπανω Δικαστηρίου και να μας πει γιατί θέλησε, με μουλαρισιο μαλιστα πείσμα, να αλλάξει την γεωστρατηγική και γεωοικονομικη θέση και πορεία της χώρας μας, στρεφόμενος προς τη Ρωσία, χωρίς μάλιστα να αποχωρήσει από τη Δύση και μη παίρνοντας πίσω υπογραφές δεκαετιών, της χώρας μας, πατωντας έτσι σε 2 βάρκες, να μας πει γιατί ξέχασε τη θέση του θείου του ότι “ανηκομεν εις την Δυσιν”, με αποτέλεσμα να βρεθεί η χώρα μας, και δικαιολογημενα, από πλευράς παντα των… Πατρώνων μας βεβαιως, εμπρός στις αμερικανο-βρετανικες… καννες και να υποστεί μετά τα όσα υπέστη στο… Πεδίο, στην Μητροπολιτική Ελλάδα και στην Κύπρο, όπου στην μεν πρώτη ο… Νεο-Βουδας πήγε σε εκλογές, λέγοντας πως δεν έχει να πληρώσει στους Έλληνες μισθούς και συντάξεις, (αφού εκεί τον οδήγησε ο… Επικυριαρχος, μετά από δήθεν σκάνδαλα, περίεργους  φονους, φωτιες, νεκρούς πολιτες, κλπ), στην δε Κύπρο, με το σαμποτάζ στο Μαρί και ο,τι ακολούθησε, ώστε οι Ε/Κ να… ξεχάσουν κυρίως τους οποιους νεους… Πατριωτισμους, σαν αυτούς που είχαν εκδηλωσει στο παρελθον με το Σχέδιο Ανάν, κλπ, κλπ, κλπ!!!

– Υπάρχουν ασφαλώς και αλλες κατηγορίες για τον υπόψη Καραμανλικο… κλάδο, όπως αυτή του κουκουλωματος της επιτροπής που εξέταζε τις κομπίνες στα εξοπλιστικα, όπου προήδρευε ο γνωστός Μυτιληνιός Μασωνος, βουλευτής Ι. Γιαννέλης, ο οποίος, μαζί με την επιτροπή του, έθαψε τα πάντα και ο οποίος ζει πολιτικά ακόμα!..

– Το καταληκτικό ερώτημα του Εθνικού Εισαγγελέως προς τον Κ. Α. Καραμανλη θα πρέπει να είναι το αν ενήργησε εσκεμμένα, όντας Όργανο ξένης δύναμης και ποιας συγκεκριμένα η(διαζ) αν ενήργησε λόγω ηλιθιότητας / πολιτικής ιδιωτιας, μετά συνημμενης και μαλιστα εξοφθαλμης ιστορικής άγνοιας και εγκεφαλικής ακρισιας!

– Επί το λαικοτερον φίλοι, το ερώτημα και προς τους 2 παραπανω αυτούς Κους θα πρέπει να ειναι: ” Ηλίθιοι η (διαζ) Προδοτες”;

– Υπεύθυνοι:

– ΓΑΠ: Διότι χωρίς να ρωτήσει τον λαό μας, μέσω Δημοψηφισμαυος, μας πήγε στο ΔΝΤ, που ούτως ή άλλως θα πηγαίναμε, βεβαίως, αφού ο Μέγας… Καραμανλής, (που είχε κάνει Διδακτορικό για την πολιτική μορφή του Τεράστιου Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, αλλά που μάλλον άλλος του έγραψε και αυτός ούτε που το διάβασε), είχε φροντίσει να ανεβάσει… 3 φορές πάνω το εθνικό μας χρέος!.. (Του το… ανέβασαν βεβαιως)!

– Οι ενδιάμεσοι Κυβερνήτες, μεχρι τον Νεοκομμουνιστη (τα δικαιώματα  της λέξης μας ανήκουν), Τσιπρα, θα πρέπει να απολογηθούν για μια σειρά κυρίως διαχειριστικών  θεματων, αφορωντων κυρίως τα  2 πρώτα Μνημόνια και περισσοτερο το 2ο δικό τους, το Χρέος, κλπ!

Ο Κος Τσίπρας, ο αποκαλούμενος  και Ροντυ η(διαζ)  Ιντεγιε, θα πρέπει να καθησει σε άλλο “Εθνικό Δικαστήριο”, σε άλλη δικη, και να απολογηθει, όχι τόσο για τα φοβερά και τρομερά του ψέματα, που κακώς ομως σοκαραν τους… Αστούς, πολιτικούς και μη, αφού η κομμουνιστική τακτική είναι μια και γνωστη, ψεμματα που οδήγησαν τους αστους να τον κανουν Π-Θ, (αυτη είναι  η κομμουνιστική  στρατηγική), οχι για τους Ρουβίκωνες και την πολιτική στο Πεδιο τρομοκρατία,, όχι για  τις ΜΚΟ και τις Σορος-κομπίνες τους, κλπ, αλλά να απολογηθεί, διότι βάναυσα προσβαλλε και συνεχίζει να προσβάλλει σκαιοτατα τις ρίζες της Φυλής μας, διοτι επιχειρεί με την αθρόα καθημερινή εισοδο λαθρομεταναστων το εθνικό μας τελος και διοτι σκλάβωσε για 99 χρόνια στους “Διεθνείς Σαιλοκ”, υπογράφοντας μαζί με τον πολιτικό Γκάνγκστερ και φερομενο  πρώην Όργανο των Ρωσων και νυν… φίλο του Ισραήλ, των Η.Π.Α. και του Προέδρου… Τραμπ, που όμως εβριζε πριν την εκλογή του, ητοι τον… Καμμενο η(διαζ) “Κωλοδακτυλακια”, το Υπερταμειο, δηλ υπεγραψε την συνολική πώληση της χώρας μας και συγκεκριμένα του υπόγειου, επίγειου και υπεργειου εθνικού μας πλούτου! (Κατηγορούμενος ασφαλώς και ο συγκυβερνητης και δηθεν…. ΑΝΕΛ, … Πατριωτης Καμμένος, με την ίδια κατηγορία)!

– Οι προηγούμενοι Κυβερνήτες μας (Σαμαράς-Βενιζέλος, το θύμα του… Γιατζόγλου, κλπ), είχαν βεβαιως συμφωνήσει στο Υπερταμειο, και θα πρέπει να απολογηθούν  και για αυτό, αλλά πως εγινε ρε παιδί μου, και αυτός που τελικα υπέγραψε ήταν ο Κομμουνιστης Π-Θ Τσίπρας, το… “παιδί του εκ/ρίου” (καταλάβατε), όπως στην πραγματικότητα είναι το κυβερνητικό μόρφωμα Τσίπρα – Καμμένου!

– Σε γενικες γραμμές αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί αναγνωστες και Κε Σαββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ και μόνον ευλογες αποριες, αλλ’ ομως ευκόλως δυνάμενες να.. απαντηθουν, δημιούργησε το άρθρο – θέση σου! (Ούτε το θάρρος να γράψεις 1981 δεν είχες και έγραψες 1980, για να μην προκαλέσεις τους Παπανδρεικους)! Δεν είναι πάντα έξυπνο ξερεις, να τα έχουμε με όλους καλά, λειχοντας παράλληλα πολιτικά πρόσωπα, τα οποια εκτιμούμε ότι μελλοντικα θα καθεξουν… θεσεις στην χώρα, … πουλώντας και “ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, που θεωρητικά όλοι θελουν, πρεσβευουν, επιθυμούν!

– Και κάτι ακόμα Κε Σαββα ΚΑΛΛΙΝΤΕΡΙΔΗ! Άσε και σε κανέναν άλλον να πάρει λίγο… αέρα! Κινδυνεύεις να παγιδευτεις και εσύ ο ίδιος ακομα, μέσα στους πολλούς και διάφορους ομόκεντρους κύκλους, που έχεις δημιουργησει / στησει με κέντρο εσένα, στην χώρα!..

– Για την σημερινή λοιπόν κατάντια μας φίλοι μου, δεν φταίει ο… Κολοκοτρώνης, ούτε ο… Περικλης!.. Ουτε ακόμα και μια ιλαρη εκφορά  άποψης δεν δικαιολογει τέτοιες θέσεις! Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο!

– Τελος, Κε Σ.Κ. και εσείς αγαπητοί αναγνωστες, καμμία εθνική ενοτητα δεν μπορεί να γίνει πράξη, τουλάχιστον στην χώρα μας, μεταξύ Απατριδων Διεθνιστών – Κομμουνιστων και Εθνικιστων η(διαζ) Εθνιστων Πατριωτων!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

  • ΥΓ. Κε Σ.Κ. 3 ερωτήματα παρακάτω και αν θες απάντησε!

1. Πώς ήξερες ότι ενοχλούνται οι Η.Π.Α. με την αναφορά της… “ΠΥΘΙΑΣ” και είχες βγει και το τονισει;

2. Πώς ξέρεις, όπως και πάλι μας είπες, ότι υπάρχει μυστική συμφωνία για τα F-16, μεταξύ Ελλάδος και Η.Π.Α.;

Μήπως όμως υπάρχει ευρύτερη Ελλαδο-Κυπρο-Αμερικανικη συμφωνία, εν όψει και του λίαν πιθανού, επικείμενου νέου πολέμου στη Μ. Ανατολή (Β’… Μερος), αφού κατά τον Κο Κασουλίδη είναι ήδη στην ελεύθερη Κύπρο Σ. Αραβικά F-16, κλ, κλπ, κλπ; (Αύριο, “πρώτα ο Θεός”, θα έχουμε στο σάιτ μας σχετική ανάλυση)!..

3. Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι έχοντας  και μόνον δημιουργήσει  την  εικόνα  του  μοναδικού  πυλώνα πληροφοριών για τις ΕΕΔ, όπως και για τις φίλες-συμμαχες χώρες των Η.Π.Α.και του Ισραήλ, στην Ελλάδα, ελλοχεύει ο κίνδυνος της παγίδευσης και του ΕΣ, αλλά και των φίλων αναφερθεντων χώρων;

-/-