ΤΣΙΟΥ Νο “12”: Απαντήσεις – Θέσεις – Απόψεις, Και Κάποια Άλλα, Προ Ίσως Της Ώρας… “0”!..

Φίλοι μας!

1. Αν Π-Θ της Ελλάδος σήμερα ήταν ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, δεν υπήρχε περίπτωση, να έμενε αναπάντητη η ιταμή τουρκική πρόκληση, αυτή με την χρησιμοποίηση του τ/στρατιωτικού τεθωρακισμένου οχήματος, το οποίο “επέδραμε” κατά του φράχτη, (αμυντικό μας έργο), στις Καστανιές του Έβρου, προκειμένου να τον ρίξει, ώστε να περάσουν οι σύγχρονοι… βάρ-βαρ-οι!.. (Την “έκοψα” έτσι την λέξη, για να θυμηθείτε το “πώς” και το “γιατί” ονόμασαν έτσι οι πρόγονοί μας, οι Αρχαίοι Έλληνες, τους λαούς αυτούς, που εκείνα τα χρόνια, εξ Ασίας ερχόμενοι, προσπάθησαν με τα όπλα να καταλάβουν την Ελλάδα, με στόχο να προχωρήσουν ύστερα προς το εσωτερικό της Ευρώπης)!.. Δεν ζει όμως, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!.. Με τον φυσικό του θάνατο τελείωσε / “πέθανε” οριστικά και η ελληνική εξωτερική πολιτική, όπως αυτή καταγράφηκε ιστορικά γενικά τον 20ο αι. και ειδικότερα μετά από την λεγόμενη “Μεταπολίτευση”, εισερχόμενη στην πιο λερή της πια φάση, αυτήν της ακραιφνούς δουλείας στον λεγόμενο “ξένο παράγοντα”, λέγε με κραταιοί “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ“!

Η ενέργεια αυτή “προχθές” ήταν ευθεία προσβολή της εδαφικής κυριαρχίας μας, από τις ΤΕΔ και έμεινε δυστυχώς αναπάντητη, στο πλαίσιο τάχα του να μην δώσουμε δικαίωμα στον… ΡΤΕ να κάνει πράξη, τυχόν περαιτέρω βρώμικους σχεδιασμούς του, εναντίον μας!.. (Έγραψα μια σκέψη μου, αφού δεν μπορώ να γνωρίζω το γιατί δεν απαντήθηκε, όπως άλλωστε προβλέπεται)!..

Επρόκειτο για πολεμική πράξη! Σε άλλη περίπτωση, η τουρκική αυτή ενέργεια θα μπορούσε να συνθέσει υλοποίηση σεναρίου “Θερμού Επεισοδίου”, αν οι Έλληνες ήμασταν ακόμα… Έλληνες στην ψυχή!.. Αν αυτό που έγινε δεν απαντήθηκε, με το όποιο επικρατήσαν σκεπτικό… σχετικών ή ασχέτων (το πιο πιθανό είναι το επίθετο “ασχέτων”), πιστεύετε ότι θα απαντηθεί ποτέ από την Ελλάδα, πχ μια εισβολή στα “Χ.Υ.” ή στην “ΑΟΖ” μας, ενός πχ τ/Γεωτρύπανου ή γενικότερα μια οποιαδήποτε παρόμοια ή μη τ/πολεμική πράξη, μικρότερης, ίσης ή μεγαλύτερης κλίμακος και εντάσεως;

Η Ελλάς μάλλον θα υποχωρεί συνεχώς, μέχρι ο ΡΤΕ ή η διάδοχος αυτού κατάσταση (μια πολιτικο-στρατιωτική νέα τ/”Χούντα”, πιθανώς και κεκαλυμμένη, όπως ήδη σας έχουμε πει), θα μας επιβάλλει τον πόλεμο, έναν πόλεμο που “εκ των πραγμάτων”, όπως αυτά αρνητικώς τώρα διαμορφώνονται, θα είναι “πόλεμος κολόβωσης” του εθνικού μας… Χάρτη!.. 

Οι Τούρκοι σημείωσαν την ΑΔΥΝΑΜΙΑ μας αυτή και θα αποθρασυνθούν και άλλο, αφού οι Τούρκοι δεν καταλαβαίνουν από άλλη γλώσσα, παρά μόνον απ’ αυτήν της ισχύος, έχοντας όμως μαζί μ’ αυτήν βαθιά μέσα τους, όντες θρασύδειλοι ιστορικά, παράλληλο φόβο και ανησυχία, όταν απέναντί τους συναντούν στην πράξη την λέξη αποφασιστικότητα!..

Γι’ αυτό είχαμε γράψει στον Κο Ε/Π-Θ, τί ακριβώς θα έπρεπε να είχε κάνει (όχι πολύ καιρό πίσω γράφηκε ολόκληρο εμπεριστατωμένο “άρθρο θέσης”), ώστε να είχαμε ήδη τελειώσει, όχι μόνο με το πρόβλημα “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ-Μετανάστευση”, αλλά και με την Τουρκία – Ευρώπη και δεν θα το αναπτύξω περαιτέρω, διότι αυτό το έχουμε κάνει εδώ, στο “σάϊτ” μας, επανειλημμένως!.. 

Ο Κος Π-Θ όμως, ενώ υλοποίησε αρκετές των αναφερομένων προτάσεών μας, δεν έκανε πράξη το μείζον του άρθρου μας, που ήταν το μήνυμα του να επιδείξει δυναμική στάση και προς την ανθελληνική – φιλοτομαριστική Ευρώπη, αλλά και προς τους Μογγόλους (ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των οποίων, είναι πλέον γόνοι εξισλαμισμένων, για τον έναν ή άλλον λόγο, μέσα στον ιστορικό χρόνο, Ελλήνων), όντας προφανώς θύμα των… “λογικών” (sic) του ΣΟΡΟΣ-Συμβούλων, με άγνωστη “εν πολλοίς” την πραγματική τους ταυτότητα, άντε, στην καλύτερη περίπτωση, όντας θύμα των ξένων και ντόπιων… “Τσάμπερλεν”, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι του φέρνουν και μας φέρνουν πιο κοντά τον πόλεμο, που θέλει και θέλουμε όλοι οι εχέφρονες άνθρωποι να αποφύγει και αποφύγουμε, όχι από φόβο, αλλά από απλή και άδολη αγάπη για την αξιοπρεπή ζωή και ειρήνη!.. 

Έτσι, ο Κος Μητσοτάκης επαίρεται ότι “κρατάει τα σύνορά μας”, κλπ, ενώ με την απόφασή του, “σκοτώνει” τον ανθό της ε/νεολαίας*, η οποία αμύνεται τώρα εκεί των τουρκικών και λοιπών ορδών του ΡΤΕ, και η οποία νεολαία -ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ- θα κληθεί να αντιμετωπίσει, (όπως φαίνεται όχι μετά από πολύ χρόνο), τις ΤΕΔ, οι οποίες έχουν και την διευκολύνουσα συνήθως τις στρατιωτικές επιχειρήσεις υπεραριθμία προσωπικού (1:6 πια συνολικά ως αναλογία ΕΕΔΤΕΔ / στην Θράκη 1:4), αλλά και μονίμως την “πρωτοβουλία των κινήσεων” απέναντι στο φοβικό, εγκεφαλικά συνήθως “λίγο” και κυρίως ηττοπαθές ελληνικό πολιτικό προσωπικό (δεν θα γράψω “και μέρος αυτού και… προδοτικό”), αλλά και την πρωτοβουλία απέναντι στο υπάρχον (οϊμέ, αλί τρισαλί και ιαί) αριστερό προδοτικό ελληνόφωνο και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό, το οποίο συντίθεται από τους σύγχρονους γόνους εκείνων των Ελλήνων ή ορθότερα εκείνων των “μπάσταρδων” που ήσαν συνεργάτες των Οθωμανών, κατά την Οθωμανοκρατία στην χώρα μας και οι οποίοι τους υποστηρίζουν και σήμερα, προς το παρόν με χαρακτηριστική πονηρία, αλλά ενίοτε και με ορισμένα έκδηλα σημάδια ολοφάνερης υποστήριξης!.. (“Όνομα και μη Χωριό”)!..

* Ήδη οι Κύπριοι αδελφοί μας έστειλαν (παρ΄ότι αντιμετωπίζουν την ίδια ακριβώς τ/απειλή τώρα, αφού ο τ/σχεδιασμός διαχρονικά ήταν πάντα ταυτόχρονος και για τα 3 Ε-Τ “Θέατρα Επχσεων”), μια Δρια εκπνων ανδρών της Αστυνομίας της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, ώστε και στην πράξη να ενισχύσουν την άμυνά μας στα Ε-Τ σύνορα, αλλά και την ΨΥΧΙΚΗ τους ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ να δείξουν εμπράκτως, όπως και σίγουρα τον βαθύ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ τους, ο οποίος σας βεβαιώνω πως είναι και… ΠΟΛΥΣ και… ΜΕΓΑΛΟΣ!..

Αγαπητοί αναγνώστες!

Ο Υφυπουργός Στρατηγός Στεφανής, νουνεχής, “μετρημένος”, γνώστης και Πατριώτης ανέφερε ότι βρισκόμαστε σε “πόλεμο χωρίς σφαίρες”, με τους Τούρκους!

Έχει δίκιο!

Πρόκειται (ΤΩΡΑ πια!!!), και με βάση τα όσα έχουμε πει εδώ, για την αρχή ενός “Υβριδικού Πολέμου” (“Υ.Π.”) γενικώς, και ειδικότερα, στην παρούσα φάση, για “Ασύμμετρο  Πόλεμο” (η μία μορφή του “Υ.Π.” / η άλλη είναι ο κανονικός γνωστός μας πόλεμος), αφού έχουμε άθροισμα πια υλοποίησης στην πράξη / στο Πεδίο, συμβατικής πολεμικής απειλής (επέμβαση ΤΕΔ – “ÖHP” στο Πεδίο / οι ΜΥ, και άρα και η ΜΙΤ, δεν αναφέρονται, αφού ποτέ δεν φαίνονται, πλην ελαχιστοτάτων εξαιρέσεων) και ασύμβατης ή ασύμμετρης λεχθείσης κύριας(!) απειλής που έγινε πράξη (δηλαδή το “θα ανοίξω τα σύνορα” του ΡΤΕ, και λοιπές συναφείς ρήσεις του ιδίου, αλλά και Υπουργών του, κλπ), σε συνδυασμό και μάλιστα όχι απλώς σε συνεργασία, αλλά σε συνέργεια!!!..

Πριν προχωρήσω, θα ήθελα,”δίκην παρενθέσεως”, να ρωτήσω τους Έλληνες και όχι ασφαλώς τους… ελληνόφωνους, αν τώρα, και μετά τα όσα εξελίσσονται “σήμερα” στον Έβρο, κατάλαβαν το γιατί είχε πολεμηθεί, με σωρεία αθλιοτήτων και συκοφαντιών (είχαν οι αλήτες προσβάλλει μέχρι και την οικογένειά του, την ίδια του την κόρη… ), ο Στρατηγός ΦΡΑΓΚΟΣ, ο οποίος ήταν εκείνος που έδωσε ΑΓΩΝΑ και ΜΑΧΕΣ, και για την όρθωση του υπόψη φράχτη και τελικά νίκησε!..

Δεν θα ήθελα να σχολιάσω εδώ (αν και “κολλάει” άριστα), την αποστροφή Τσίπρα, [στην πρόσφατη συνέντευξή του στο κανάλι του… κατ’ αυτόν… ναρκέμπορα Μαρινάκη, διότι έτσι του είπαν να λέει κάποιοι παλιοί, συνεργαζόμενοι μαζί του, επί 4,5 έτη,… ΚΥΠ-ατζήδες Πατριώτες… / τί έγινε ρε Τσίπρα, τώρα γλείφεις εκεί που έφτυνες;], ένας Τσίπρας, ο οποίος αναιδώς και ανερυθρίαστα μας είπε πως και επί Κ-Β του φυλάσσονταν τα σύνορά μας!..

Δηλαδή Κε Τσίπρα το 1,5 + εκ-ρια “λάθρο” και Σύρων προσφύγων (πρόσφυγες βεβαίως είναι οι Σύροι στην Τουρκία ως 1η χώρα προσφυγής τους, αλλά “τέλος πάντων”), όλοι αυτοί μας ήλθαν, όταν τους κάλεσες, το 2015, από την… θάλασσα; Δεν θα σε ρωτήσω το πόσο “λιμά” μπορεί να μας περνάς και να μας λες αυτά, αλλά το πόσο πολιτικός αληταράς μπορεί να είσαι ή έστω, γενικότερα, μπορεί να είναι κάποιος;

Και κάτι ακόμα Κε Τσίπρα! Πόσοι απ’ αυτούς έφυγαν από την Ελλάδα; Μπορείς με στοιχεία της Κ-Β σου, αν δεν ήσασταν Κ-Β “Μπορντέλο”, να μας πεις (και να το αποδείξεις βεβαίως), ακριβώς;

Επίσης, να ρωτήσω αν -έστω τώρα- κατάλαβαν οι Έλληνες, γιατί οι Διεθνιστές και άρα ανθέλληνες, ελληνόφωνοι “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, έκαναν αγώνα και για να μην γίνει ο φράχτης στον Β. Έβρο, αλλά και για να γκρεμιστεί, μετά που κατασκευάστηκε!.. (Ας ρωτήσουμε, παραδειγματικά, αν θυμάστε πχ την όλη συμπεριφορά – στάση για τον φράχτη της Κας Τασίας, της κακής αυτής νεοκομμουνιστικής… μετάλλαξης, αυτού που κάποτε η “Δεξιά” έλεγε / αποκαλούσε “Κυράτσες της Αυριανής”)!..

Είναι οι ίδιοι… Αριστεροί (sic), που σήμερα διαδηλώνουν στην χώρα μας ουσιαστικά υπέρ του ΡΤΕ, με τον ψεύτικο μανδύα του δήθεν ανθρωπισμού, (δήθεν, αφού είναι ένας “Ανθρωπισμός” μονίμως… ανθελληνικά μονόπλευρος και… “σκυμμένος”, σχεδόν… καμπούρης, από το πολύ ρέον χρήμα… γύρω του και κυρίως… πάνω του), είναι αυτοί που οι πράξεις τους προβάλλονται με… επιμέλεια από την άλλη πλευρά, δηλαδή από τα τ/ΜΜΕ, όπως πχ από τα “τ/σάϊτς”, όπως έγινε πχ με την υποδαυλισθείσα από τους πράκτορες του Σόρος, όπως και από τους στρατολογημένους έμμισθους πράκτορες της “CIA”, επί “Δημοκρατικών” (ουσιαστικά δηλαδή από το ίδιο “Κέντρο Αποφάσεων”) πρόσφατη διαδήλωση στην Αθήνα, των δήθεν “Αναρχικών”, των “Αντιεξουσιαστών”, της “Νεολαίας του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ“, του διεθνούς και διεθνιστικού “ANTI-FA”, του “ANTAΡ-CIA”, ξένων με το κάλυμμα των μελών ‘ΜΚΟ”, αλλά και ικανού αριθμού κανονικών, ήτοι γνήσιων Κομμουνιστών**, κλπ!..

Την παράγραφο αυτή επέβαλε και μόνον η… δικαιοσύνη!..

** α. Το ΚΚΕ, το οποίο είναι ακόμα πιστό (μαζί μόνον με τους Β. Κορεάτες πια στην Γη) στην “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, ΔΕΝ (!) έχει αποδεχθεί την Κοινοβουλευτική – Αστική (όπως την ονομάζει) – Δημοκρατία, στον τόπο μας, ασχέτως του ότι είναι στην Βουλή, ελέω Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, και χάριν της περίφημης “Εθνικής Ενότητος”, (μετά μάλιστα από 2 Χούντες, η 2η των οποίων έθεσε τις βάσεις για την απώλεια της σχεδόν 1/2 Κύπρου μας), θα πρέπει να μας πει αν -σε περίπτωση πολέμου με τους Μογγόλους- θα καλέσει τους οπαδούς και τα μέλη του, αλλά και γενικά τον ελληνικό λαό να πολεμήσει για την Ελλάδα ή αν θα υπονομεύσει τον εθνικό μας αγώνα, “ώστε να ηττηθούν οι… αστοί, κλπ, κλπ, κλπ”, όπως πχ έκανε στην Μ. Ασία (1919-1922), αλλά και με την έναρξη του Ε-Ι πολέμου το 1940, όταν ίσχυε ακόμα το σύμφωνο “Ρίμπεντροπ – Μολότωφ”!.. Θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) ο αρσενικός, κατά τ’ άλλα, ΓΓ/ΚΚΕ, Κος Κουτσούμπας (σκληρός και φανατικός μάλιστα Κομμουνιστής), να μας πει, αν ισχύει η σχετική ανθελληνική απόφαση, στο ερώτημα αυτό, του Συνεδρίου του ΚΚΕ, το 2013, ή αν πρόκειται για… “ψευδή είδηση!..

β. Ακόμα, να μην γελιέστε φίλοι μας! Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα υπόγειοι διάδρομοι και υπόγειες στοές “πάσης μορφής και είδους”… συναντήσεων των “κανονικών” Κομμουνιστών ή “Παλαιοκομμουνιστών” ή “Κόκκινων Σταλινο – Μενίρ”, αχαχαχαχαχαχα, με όλες τους, μέσα στην Ιστορία μας και μετά το 1974, τις… παραφυάδες, είτε νόμιμες και εγκεκριμένες, είτε παράνομες και μη εγκεκριμένες, είτε αποδεκτές, είτε μη αποδεκτές και… καταγγελθείσες, κλπ, κλπ, κλπ!.. Άρα μπορεί πχ να βλέπετε ξεχωριστά να… παρελαύνει το “ΠΑΜΕ”, αλλά μην πιστέψετε ποτέ ότι είναι κάτι ξένο, πχ με τους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, τους “Αναρχικούς”, κλπ!.. Πολιτικά παιδιά, κανονικά ή μπάσταρδα της ίδιας όμως μάνας είναι όλοι τους, ήτοι του Κ.Κ.Ε. !.. Καταλαβαίνετε!..

-/- 

Συνεχίζοντας, σημειώνω ότι μαζί με τους “λάθρο” στον Έβρο, τις ΤΕΔ και τους “Ειδικο-Επιχειρησιακούς” της τ/Αστυνομίας (έτσι λέγονται αγαπητοί, “Ειδικο-Επιχειρησιακοί”, οι οποίοι είναι ΑΠΑΝΤΕΣ “ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΟΙ”, όπως και οι αντίστοιχοι όμοιοί τους της τ/Σ-Χ, και αποτελούν μια μορφή “ιδιωτικού και συνάμα κρατικού, στρατιωτικά οργανωμένου, Αστυνομικού Σώματος” / οι Τούρκοι λένε ότι είναι 1000 τώρα στα σύνορά μας, αλλά αυτό εμείς το δεχόμαστε απλώς, αφού δεν το ξέρουμε… ), είχαμε από τους ήδη αναφερθέντες παραπάνω… “κύκλους” (sic) και τις 1,2 πρόσφατες διαδηλώσεις στην χώρα μας, υπέρ τάχα των μεταναστών και υπέρ των “ανοιχτών συνόρων”, αλλά και κατά του… “Φασισμού” !(Αυτό το τελευταίο είναι πάντα… συνοδευτικό και… νοστιμίζον κάθε τέτοια διαδήλωση, σαν το αλάτι στο φαγητό “ένα πράγμα”, όταν διαδηλώνουν οι παραπάνω αναφερθείσες “γκρούπες” με μάσκες ή χωρίς)!

Οι… εγχώριες αυτές διαδηλώσεις συνέθεταν “ασύμμετρη απειλή”, διότι στρέφονταν και καταφέρονταν κατά του ελληνικού Κράτους, (ευρισκομένου μάλιστα σε μη επισήμως βεβαίως κηρυχθείσα “κατάσταση  εκτάκτου ανάγκης”, αλλά σίγουρα σε “κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”, λόγω εξωτερικής μείζονος απειλής σε διαδικασία υλοποίησης), όπως στρέφονταν και κατά νομίμου (σχετικής με την προς την χώρα μας εκτοξευθείσας τ/απειλής), αποφάσεως της επίσης νομίμου Ε/Κ-Β, ενώ ήσαν / παρέμειναν μόνον “απειλή” οι διαδηλώσεις αυτές, διότι δεν κατέληξαν σε εκδηλώσεις βίας στο Πεδίο, ταραχές, κλπ, κλπ, κλπ!..

Εκείνες τις ημέρες λοιπόν, σε συνδυασμό με τα… “Λαθρο” – γεγονότα στον Έβρο, είχαμε “Ασύμμετρο Πόλεμο εναντίον μας (άθροισμα μη συμβατικής εχθρικής δράσης + ασύμμετρης απειλής στο εσωτερικό της χώρας και σε άλλο σημείο – χώρο), ενώ, ας σημειώσουμε εδώ, για λόγους… διδασκαλίας(sic), πως τα τ/ΜΜΕ, αναφέροντας τις διαδηλώσεις αυτές,  μιλούσαν… “έξυπνα”, για “ΣΚΑΜΠΙΛΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ Ε/ΛΑΟ, ασχέτως αν αυτό δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αφού αυτή θέλει τουλάχιστον το 85% των Ελλήνων να συντάσσεται με τις αποφάσεις Μητσοτάκη στο θέμα της φύλαξης των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας!..

ΕΠΙΣΗΣ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ… ΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ… ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΤΟΤΕ… ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ, ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΡΡΟΗΣ”, ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΟΝΟΜΑΖΑΜΕ “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΧΣΕΙΣ”, ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΟΡΘΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ – ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΔΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ, ΠΡΟ ΑΥΤΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ “ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ” – ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!..   

(Ελπίζω τώρα φιλαράκο, εσύ ο υπογράφων ως… “ΜΟΝΗΡΗΣ”, να κατάλαβες τί είναι ασύμμετρη απειλή, τί ασύμμετρος πόλεμος, και τί καλείται υβριδικός πόλεμος!.. Καλό είναι που νοιάζεσαι να αντιληφθείς όρους και έννοιες, ώστε να καταλαβαίνεις τί ακούς… , αλλά επειδή πλέον δεν έχουμε, όλοι μας πια, χρόνο, καλόν είναι, τώρα, να ασχολείσαι με την ΟΥΣΙΑ των γεγονότων φιλαράκο)!..

-/-

Διαβάστε τώρα παρακάτω, το τί πιστεύουμε πως θα αντιμετωπίσει η Ελλάς σύντομα, … “γερής” αρχής γενομένης από τον Μάϊο και με… “πικ” (μεγίστη κλιμάκωση) τον μήνα Ιούνιο !.. (Χωρίς να παραγνωρίζουμε τις… δράσεις, αχαχαχαχαχαχα, του υπολοίπου Μαρτίου και του Απριλίου, πχ από την ντόπια “5η Φάλαγγα”, του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ)!..

α. Συνέχιση και κλιμάκωση “επί τα χείρω” για εμάς, των υποκινούμενων και φανερά πια τουρκο-υποστηριζόμενων ενεργειών των “λάθρο” στα σύνορά μας με την Τουρκία, (πχ με μια μαζική και αριθμητικά υπέρμετρη ανθρώπινη επιτιθέμενη μάζα “λάθρο”), με λίαν πιθανή τοπική / στο Πεδίο “δυνατή” προβοκάτσια – ες, εφ’ όσον ασφαλώς οι Τούρκοι , αν εκτιμήσουν ευνοϊκές τις συγκυρίες και απολύτως ικανές τις διαμορφωθείσες ΚΑΙ(!) στο εσωτερικό μας, πλην του Έβρου, συνθήκες, θα θελήσουν να ενεργήσουν πολεμικά, αμέσως μετά, εναντίον μας, κάτι που μέχρι τότε θα έχει βεβαίως φανεί, αφού οι προωθήσεις των ΤΕΔ, στην όριο γραμμή, στην Α. Θράκη, αλλά και στο Β. Αιγαίο (κυρίως στα παράλια της Δ. Θράκης και στην μεταξύ Σκύρου – Λέσβου – Χίου περιοχής), κλπ, κλπ, κλπ, θα έχουν γίνει εμφανείς, απολύτως αντιληπτές και μη επιδεχόμενες ουδεμιάς αμφισβήτησης!.. (Την ίδια στιγμή ίσως / πιθανώς να έχουμε και “Ψευδείς Ειδήσεις” για τ/στρατιωτική απειλή από… Βουλγαρία μεριά, αφού τα… “remakes” παιγμένων ήδη σεναρίων, δεν είναι αποδεκτά και αρεστά μόνον στην… “7η Τέχνη”! Καταλάβατε)!..

β. Διαδηλώσεις με επεισόδια σε όλη την Ελλάδα (κυρίως στις μεγάλες πόλεις, αλλά και προσπάθεια διαδήλωσης στο σημείο “0”, στον Έβρο, στα μετόπισθεν των δυνάμεών μας), από τους ίδιους ανθελληνικούς αριστερούς και άλλους… παρόμοιους… ομόκεντρους κύκλους, μεγαλύτερης ή μικρότερης… ακτίνας (τους καταγράψαμε πιο πάνω τους… κύκλους αυτούς και κυρίως ονοματίσαμε την ελληνόφωνη “5η Φάλαγγα”), που δυστυχώς οι επικεφαλής τους κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι αποθρασυνόμενοι και άλλο, αφού το Κράτος μας, και συγκεκριμένα η ΕΥΠ, όχι μόνον δεν μπορεί ή και δεν θέλει ίσως (όπως θα γινόταν σε άλλα καθεστώτα, όπως πχ σ’ αυτό της γείτονος πχ Τουρκίας), να τους εκτελέσει… “ησύχως”… , αλλά δεν έχει πιθανώς τη δύναμη (εννοώ ως θεσμός φυσικά) ή και τη θέληση, ούτε και να τους συλλάβει ακόμα, αφού οι “εν αφθονία” αντεθνικοί… ιοί, εδώ και 2 10ετίες τώρα “και βάλε” (με τελευταίον τον πιο επικίνδυνο απ’ όλους τους εμφανισθέντες ιούς, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΟ-ΙΟ”), μόλυναν και τους ιστούς της υπόψη Υπηρεσίας, που την 10ετία του 1980 την έτρεμαν σε όλα τα Βαλκάνια, κλπ, κλπ, κλπ!..

Τα επεισόδια αυτά θα είναι από χαμηλής αρχικά, έως και απολύτου υψηλής… εντάσεως στη συνέχεια, με… επιζητούμενα ανθρώπινα θύματα Μετανάστες, Αστυνομικούς, Έλληνες και μη γενικώς πολίτες, στην προσπάθεια δημιουργίας “ΧΑΟΥΣ” στο εσωτερικό της χώρας μας γενικώς, γεγονός που θα “αλώσει” σχεδόν αμέσως τους όποιους και όσους Έλληνες αμυνόμενους στον Έβρο, αλλά και θα “τελειώσει” το ηθικό των λιγοστών Ελλήνων του εσωτερικού μας!.. 

Τα θύματα θα πυροδοτήσουν υποκινούμενο, από ντόπιους φανερούς / γνωστούς στο ευρύ κοινό Έλληνες και μη πράκτορες ξένων δυνάμεων, αλλά και από μη γνωστούς στο ευρύ κοινό πράκτορες ξένων δυνάμεων, που τώρα, παρακολουθούμενοι από τις Ε/Υπηρεσίες, “υπνώττουν”, ξεσηκωμό των Μουσουλμάνων “λάθρο”, των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης οπωσδήποτε, έναν ξεσηκωμό που θα θελήσουν να τον μετατρέψουν σε γενικό των ξένων στην χώρα μας και μάλιστα “βίαιο”, βοηθούμενοι και (!) από συγκεκριμένες “Μικτές Ομάδες Δράσης”, που “έστησε” η ΜΙΤ στην Πατρίδα μας, τα τελευταία λίγα χρόνια, επιδιώκοντας σε μία μελλοντική ΕΤ σύγκρουση, την ελληνική στρατιωτική ήττα, χωρίς πόλεμο, αν αυτό θα είναι δυνατόν, ώστε εκείνη την στιγμή, να έχουμε την μορφής… παρελάσεως στρατιωτική τους εισβολή στην Δ. Θράκη και την τελική πλήρη κατοχή της, αφού η όποια ελληνική άμυνα, σε μια τέτοια περίπτωση, θα είναι “καθαρά”… “Δον Κιχωτικής” μορφής ή έστω παρόμοιας μορφής, εκείνης των Ελλήνων στρατιωτικών στην Κύπρο το 1974, που “δεν ήσαν στο κόλπο”, δεν γνώριζαν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ και “δεν την έκαναν”, αλλά στάθηκαν μπροστά στους Μογγόλους και στους Βρετανο-Αμερικανο-Ισραηλινούς βοηθούς τους τότε και συνεργάτες τους και πέθαναν πολεμώντας, γνωρίζοντας ότι ήσαν ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, γεγονός που μεγεθύνει γεωμετρικά το μεγαλείο της θυσίας τους!..

γ. Τη στιγμή του βίαιου ξεσηκωμού (3 ημερών “το πολύ”, αφού οι ΕΕΔ τελικά θα επέμβουν, μετά από ένα αρχικό… σάστισμα), θα επιχειρηθούν “σαμποτάζ”, από οργανωμένες Ομάδες ξένων σαμποτέρ στην χώρα μας (πιθανότατα και από “δικές” μας Ομάδες των ήδη αναφερθέντων πιο πάνω… “κύκλων”), συνεργαζομένων ή και απολύτως ελεγχομένων από την ΜΙΤ, κτυπήματα σε κρίσιμες, κοινωφελείς κυρίως, εγκαταστάσεις μας, των οποίων η αναγνώριση και ο σχεδιασμός προσβολής τους έχει ήδη ολοκληρωθεί, όπως σε εγκαταστάσεις ύδατος, ηλεκτρισμού, επικοινωνιών, σε κρατικές υπηρεσίες, κλπ, θα επιχειρηθεί η άμεση… καθίζηση του “Διαδικτύου”, ενώ θα γκρεμιστεί και θα λεηλατηθεί και πάλι το Κέντρο των επιλεγεισών από τους πράκτορες πόλεων και κυρίως αυτό των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Αλεξανδρούπολης (θυμηθείτε το Δεκ. του 2008 και τη λεηλασία των Αθηνών από… Αναρχικούς και Αλβανούς, με την ευγενή παθητική… άμυνα του Κου Παυλόπουλου και της Κ-Β του Καραμανλή του Β’, αχαχαχαχαχαχαχα), ώστε να παρθεί και εκδίκηση για την τωρινή στάση των Εβριτών, ενώ οι φωτιές θα είναι το πρώτο και κυρίαρχο όπλο επίθεσης και δημιουργίας αναβρασμού και χάους!.. 

δ. Παράλληλα με τα παραπάνω σαμποτάζ θα επιχειρηθούν 2, 3 προσβολές γνωστών κρισίμων ανθρωπίνων στόχων, λέγε με δολοφονίες γνωστών (πολιτικών και μη) προσωπικοτήτων, Αρχηγών Επιτελείων, Υπουργών, μαζί και με προσβολές κρισίμων ανθρωπίνων στόχων, μη γνωστών ευρέως στο λαό μας, οι οποίοι όμως κατέχουν θέσεις σημαντικότατων γραναζιών στην κρατική και στην στρατιωτικο-αστυνομική μηχανή της χώρας!..

ε. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι με τον υποκινηθέντα ξεσηκωμό των “Λάθρο” και των ελληνόφωνων και μη ντόπιων… “Κύκλων”, που θα πουλάνε… “Ανθρωπιά” χωρίς μάσκες και θα καταστρέφουν με μάσκες, θα ξεσηκωθεί και η μουσουλμανική μειονότητα στη Δ. Θράκη, στις τάξεις της οποίας πιθανότατα θα υπάρξει και σοβαρή προβοκάτσια, ενώ ευκαιρία και πάλι θα βρουν να “αναδειχθούν” οι ντόπιες μαφίες (ελληνική, αλβανική, γεωργιανή και πακιστανική), ενώ θα υποστεί… στύση και το πιο… αποβρασματικό (ελεύθερο και φυλακισμένο) στοιχείο των Βαλκάνιων και Καυκάσιων που ζουν στην χώρα μας, οι βαρυποινίτες που με χορηγία “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” έχουν πια τις Φυλακές ως… Επισκεπτήριο, αχαχαχαχαχαχαχα και όχι ως χώρο διαβίωσης, και, και, και…………….

στ. Ελάχιστα χρονικά λίγο μετά από τα παραπάνω ή και ταυτόχρονα (ανάλογα με το πώς θα “πηγαίνει” για τους Τούρκους το εσωτερικό μας Πεδίο) , πιθανότατα θα υπάρξει και παραπλανητικό Ε-Τ “Θερμό Επεισόδιο”, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στην Τουρκία να πει ότι “έφτασε στο ΑΜΗΝ” και πως πλέον είναι υποχρεωμένη να επέμβει και στρατιωτικά, αφού όλα τα εδώ και παραπάνω αναφερθέντα είναι η εφαρμογή της πίστης σήμερα των Τούρκων στην Αρχή ότι ο πόλεμος και κυρίως η άμυνα μιας χώρας απέναντι σε έναν δυνητικό εχθρό θα πρέπει να ξεκινά πάντα από το έδαφος του αντιπάλου, κάτι που σε εμάς, εκείνη την χρονική στιγμή, θα το έχουν κάνει στον μέγιστο βαθμό!

Σας το είχαμε αναφέρει αυτό, ως τουρκική πια επιλογή επιχειρησιακής – στρατιωτικής στρατηγικής στο Πεδίο, σας είχαμε ποιοί ήσαν αυτοί που το εισηγήθηκαν στο τ/Κράτος, πότε έγινε αυτό και από πότε άρχισε να εφαρμόζεται, κλπ, ενώ το είδαμε να εφαρμόζεται από την Τουρκία, στο Β. Ιράκ, στη Β. Συρία, στη Λιβύη και σε εμάς στην Α. Μεσόγειο (“Κυπριακή Δημοκρατία” + Ελλάδα / Ακως Κρήτης + Νως Συμπλέγματος Μεγίστης) και εντός της Ηπειρωτικής Ελλάδος, με όλες τις παραπάνω… παραγράφους, αφού, μην γελιέστε, η ΜΙΤ (ας ασχοληθούμε μόνον με αυτήν) είναι “μέσα” πχ και στους Πακιστανούς, οι οποίοι είναι μέσα πχ στο ΚΚΕ, άρα η ΜΙΤ είναι -έστω και μερικώς- μέσα στο ΚΚΕ, η ΜΙΤ είναι μέσα και στους βαυκαλιζόμενους ως… Αναρχικούς – Αντιεξουσιαστές, κλπ, είτε μέσω “μασκωτών” Κούρδων που έχουν “καταφύγει” εδώ, είτε μέσω αγορασμένων… αναρχικών, με ρίζες ή όχι στην Τουρκία και κυρίως στην Πόλη, είτε μέσω “κοινών φίλων”, όπως είναι οι Σορίτες, οι οποίοι φαίνεται να τα ξαναβρίσκουν με τον ΡΤΕ, αφού είδαμε τον “με άδεια εξόδου από τον τάφο” Σόρος να “βγαίνει” τώρα, και με αφορμή τους “Λάθρο” που έστειλε και θα συνεχίσει να στέλνει ο ΡΤΕ στα Ε-Τ σύνορα, να καλεί τους ηγέτες των Κρατών της Ευρώπης, αλλά και ευρύτερα, να στηρίξουν τον ΡΤΕ, παρ’ ότι την ίδια στιγμή ο ΡΤΕ συλλαμβάνει για προδοσία το πρωτοπαλλήκαρο του Σόρος στην Τουρκία, τον Τούρκο… Βαρουφάκη, Οσμάν ΚΑΒΑΛΑ(!..), η ΜΙΤ έχει σχέση με την εδώ Αλβανική μαφία, αφού έχει άριστες σχέσεις με τις Α/ΜΥ, συνεπώς έχει “άκρες” και στην όποια υφιστάμενη ελληνική “Μαφία”, μια Αλβανική “Μαφία” που έχει αναπτύξει άριστες σχέσεις με την Πακιστανική… Κοινότητα, η οποία έχει βοηθηθεί απ’ αυτήν στην δημιουργία δικής της “Μαφία”, κλπ, η ΜΙΤ έχει “κονέ” σε όλα σχεδόν τα Ε/Παν-μια, σας θυμίζω ακόμα ότι κατόρθωσε να φτάσει κάποτε (πριν από 8 – 10 χρόνια), κυρίως με δασκάλους τουρκικής γλώσσας, μεταφραστές, κλπ, σε υψηλότατα κλιμάκια της Κ-Β, της Προεδρίας της Δημοκρατίας,  κλπ, κλπ, κλπ!.. Φανταστείτε τί “πάρτυ” θα έκαναν όλες οι ξένες ΜΥ στην χώρα μας και κυρίως η ΜΙΤ, τα 4,5 χρόνια εξουσίας του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..

Οι Τούρκοι, εφ’ όσον θα έχουν κατορθώσει να μπουρδελοποιήσουν την χώρα μας, προ της πολεμικής τους… εμφανίσεως ενώπιόν μας, θα καλέσουν πρώτα την Ε/Κ-Β να καθήσει σε διαπραγματεύσεις μαζί της, λέγοντάς της “στα ίσα”, ότι αν έτσι, όπως (θα) είναι, πάει σε πόλεμο μαζί της, θα συντριβεί και στο ακολουθούν “τραπέζι συνομιλιών”, κλπ, “θα χάσει και τ’ αβγά και τα πασχάλια” και κυρίως εδαφικά!..

Τί θα κάνει τότε ο Ε/Π-Θ, ο Κ. Κ. Μητσοτάκης; Τί θα επιλέξει; Πόλεμο στον οποίον δεν θα μπορέσει, μετά απ’ όλα τα παραπάνω, να αντέξει ή συνομιλίες με όλους τους…  Άσους στην τουρκική πλευρά και με άλλους τόσους στα… μανίκια της;

Καταλάβατε λοιπόν τώρα, γιατί γράφαμε ότι τον πάνε για νέο… Γούναρη τον Μητσοτάκη οι… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”;

Οι Κοι αυτοί έχοντας παραδοσιακά μαζί τους το όπλο της προπαγάνδας και τα ΜΜΕ (αφού αυτά μαζί, ως εργαλεία, αποτελούν το “Α” και το “Ω” γενικώς σε όλες τις Δικτατορίες, άρα αποτελούσαν και το κύριο όπλο επιβολής της Κομμουνιστικής Ολιγαρχίας και στις πρώην Κομμουνιστικές χώρες, με το όνειρο των οποίων μεγάλωσαν, γαλουχήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν / πλάστηκαν και οι δικοί μας Κομμουνιστές), θα μεγεθύνουν το μέγεθος της… προδοσίας Μητσοτάκη, όπως -ΠΡΟΣΟΧΗ- και της παρατάξεώς του!.. Θα είναι τότε που με προσχηματικές εκλογές (σαν αυτές, τις δεύτερες του 2015, για τις οποίες θα έπρεπε κανονικά να κλαίει η ελέω του συζύγου της Καθηγήτρια Παν-μίου Κα Περιστέρα Μπαζιάνα) θα αποκτήσουν την εξουσία μιας κολοβωμένης από την… Δεξιά Ελλάδος! (Το όνειρό τους και ο στόχος τους)!..

Ο Μητσοτάκης επειδή παραμένει ακόμα πολιτικά αγνός, δεν έχει αντιληφθεί ακόμα ότι η πολιτική δεν έχει ουδεμία σχέση με την ηθική και πως η Κ-Β του, αν επιμείνει σ’ αυτήν την ηθική, θα είναι όλο και περισσότερο εύθραστη!..

Ο Τσίπρας αντιθέτως αυτό το ξέρει και το τηρεί, όπως επίσης ξέρει ότι για να επιβιώσεις πολιτικά θα πρέπει να είσαι πανούργος και βαθιά υποκριτής!

Ο Τσίπρας ξέρει πως η ειλικρίνεια και η τιμιότητα στην πολιτική είναι ελαττώματα, ενώ γνωρίζει και ασπάζεται την βασική πίστη των “Διεθνών Εβραίων”, που λέγει πως “η λέξη ΔΙΚΑΙΟ είναι αφηρημένη, ότι πρόκειται για μια ιδέα, που δεν δημιουργεί τίποτα, πως ουδείς γνωρίζει να μας πει το πού αρχίζει αυτό και το πού τελειώνει”, ασχέτως του ότι την επικαλείται!..

Το σύνθημα του Τσίπρα είναι “ΙΣΧΥΣ + ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ – ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ”! Η Υποκρισία – Πανουργία υπήρχε και υπάρχει στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, [στις τάξεις του θήτευσε ο ίσως μεγαλύτερος σημερινός Έλληνας Πανούργος, ο Παπαγγελόπουλος / λόγω της πανουργίας του και της βαθιάς (sic) αμερικανο-εξαρτήσεώς του (από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”) τον τοποθέτησε πιθανότατα και Α/ΕΥΠ ο Καραμανλής, ο Β’, αχαχαχαχαχαχα], ενώ εκείνο που κρίθηκε πως ελλείπει από το “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ” αυτό είναι η ΙΣΧΥΣ και κυρίως η… βία της, μια βία που θεμελιώνει αυτό που καλείται ΕΞΟΥΣΙΑ!..

Γι΄αυτό η Κα Μπαζιάνα, η… Καθηγήτρια Παν-μίου, μιλούσε και έλεγε πως δεν πήρανε την εξουσία, παρά μόνον την Κ-Β, γι’ αυτό ο Πολλάκης, ο επικεφαλής “ανήρ” – υπεύθυνος αναλήψεως στο Πεδίο της εξουσίας για τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, έλεγε πως για να ξαναβγούν Κ-Β και για να πάρουν την εξουσία θα έπρεπε να χώσουν και κανέναν πολιτικό τους αντίπαλο στην Φυλακή, κλπ, κλπ, κλπ!..

Καταλάβατε λοιπόν αγαπητοί αναγνώστες, τί πιθανότατα μας περιμένει μπροστά και ίσως σύντομα!.. Η ΜΙΤ είναι βέβαιο ότι δρα στην παραπάνω εκτεθείσα “γραμμή” και θα επιδιώξει με όλο της το σθένος να πετύχει να στρώσει την νίκη, για τις ΤΕΔ, στην αναπόφευκτη, αργά ή γρήγορα, ΕΤ πολεμική σύγκρουση!.. Άλλωστε θα έχετε προσέξει φαντάζομαι πως τα τελευταία χρόνια η ΜΙΤ πολεμάει, πολλές φορές, μαζί με τις ΤΕΔ στο Πεδίο! Οψόμεθα και ας ελπίσουμε ότι ο γράφων θα διαψευστεί!..

  • Πριν σας αφήσω “κρατείστε” και τα παρακάτω, επειδή ακούτε πολλά και από πολλούς!

α. Πείτε στην Κα… Κανέλλη πως αν μου βρει έναν Κομμουνιστή σε Ισλαμική χώρα, ειδικά της Μ. Ανατολής, αλλά και της Ασίας ευρύτερα, τότε θα υποχρεωθώ να την… πηδ….ω!..

Είναι δυνατόν Κα Κανέλλη να ξέρεις τόσο λίγο το Ισλάμ; Εκτός, αν οι ανερμάτιστες σχετικές παπαριές σου είναι για… παγίδευση και έλκυση της άσχετης λαϊκής μας πλέμπας!.. Πολύ πιθανό!..

Επίσης, θυμίστε της πως τελικά οι λαοί πολεμούν μεταξύ τους και έτσι, πείτε της, πως δεν περνά πια η γνωστή υπονομευτική κομμουνιστική… παπαριά, ότι οι λαοί δεν έχουν να μοιράσουν τίποτα μεταξύ τους, κλπ, ένα… ψευδεπίγραφο ή αληθοφανές “μότο”, το οποίο παρέλαβε από την καταρρεύσασα Διεθνιστική Κομμουνιστική Αριστερά, η Διεθνιστική μη Κομμουνιστική Αριστερά της… Δύσης (εκφράζεται, όπως έχουμε πει και γράψει εδώ, κυρίως από το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα των Η.Π.Α., τους αγαπημένους… γαϊδάρους των “Διεθνών Εβραίων”) και το χρησιμοποιεί ευρέως και… παραπλανητικά!..

Επίσης πείτε της πως, από συνωμοσίες εκείνοι που ήξεραν πάντα καλύτερα ήσαν οι Κομμουνιστές σαν αυτήν και έτσι πως θα πρέπει να αφήσει την σχετική παραφιλολογία, για γραφικούς και  “θεωρίες συνωμοσίας” στα “σάϊτς”, κλπ!..

Τέλος να της πείτε, επειδή μίλησε για Χριστιανούς στην πρωϊνή εκπομπή του “Περιπτερά”, στον “ΑΝΤ1”, ούσα, κατά δήλωσή της, Χριστιανή και η ίδια, μέσα όμως σε έναν άθεο, αν όχι και μισόθεο πολιτικό σχηματισμό, ήτοι στο ΚΚΕ, πως τα μαθήματα περί Χριστιανικής αγάπης και τα “τσιτάτα” της μορφής ότι αν είσαι Χριστιανός, δεν θες το κακό του άλλου, κλπ, κλπ, κλπ, θα πρέπει να τα κάνει ή να τα λέει αντίστοιχα,  μέσα στο Κόμμα της, γνωστού όντος του αδιαμφισβήτητου δεδομένου ότιΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ και ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ… ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ“!.. Ας κυττάξει λοιπόν η  Κα Κανέλλη να αλλάξει τις απόψεις των… συντρόφων της περί… ΟΠΙΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ (“Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ”, κλπ), και μετά θα την δεχθούμε και αποδεχθούμε ως Δασκάλα και των… Θρησκευτικών μας!.. 

β. Ο ΡΤΕ θα είχε ηττηθεί στη Β. Συρία, αν είχε φύγει από το Ιντλίμπ, ή και το Αφρίν ακόμα!.. Ας περιοριστούμε όμως στο Ιντλίμπ!

Το Ιντλίμπ ο ΡΤΕ θέλει να το κάνει τουρκικό, θέλει να αποτελέσει γι΄αυτόν την αντίστοιχη Κεμαλική… Αντιόχεια! (Τον υποστηρίζει εκεί τώρα και ο πρώην φίλος και υποστηρικτής του, Γ. Σόρος)!..

Προς τούτο θα κάνει τα πάντα, ώστε να παραμείνει εκεί, και να πραγματοποιήσει τα γνωστά 3 πολιτικά βήματα, του Κεμάλ, ήτοι πληθυσμιακή υπεροχή, αυτονόμηση και τελική προσάρτηση στο τ/Κράτος της υπόψη περιοχής!..

Στην “Ζώνη Ασφαλείας” που ζητάει τώρα, είναι κυρίως για να βάλλει εκεί τα πρώτα 2, από τα 4, εκ-ρια Τουρκόφιλων Σύρων, μέχρι της επιστροφής τους στο Ιντλίμπ και στις πέριξ αυτού περιοχές, μετά από την λήξη των εχθροπραξιών με τους Σύρους του Άσαντ και τους Ρώοσυς και κυρίως μετά από την τελική στην περιοχή ήττα του Άσαντ, την οποία διακαώς επιθυμεί ο ΡΤΕ και οι σύμβουλοί του!..

Γι’ αυτό και εισήλθε πλέον ο ΡΤΕ, (εννοώ και ως ΤΕΔ), στη Β. Συρία, ενώ ήδη μεγάλα τμήματα Σύρων προσφύγων φέρεται να οδεύουν και πάλι προς τα Τ-Σ σύνορα, με αντίθετη της προηγουμένης φορά, ήτοι προς Συρία!.. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Την ίδια χρονική στιγμή “Λάθρο” κατέκλυζαν τα Ε-Τ σύνορα, και “Λάθρο” έπρατταν το αυτό στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, προσπαθώντας να εισέλθουν, επίσης μαζικά, στα “Ελεύθερα”)!..

Λοιποί κύριοι λόγοι που θέλει το Συριακό Ιντλίμπ ο ΡΤΕ, ένα Ιντλίμπ το οποίο σιγά – σιγά τουρκοποιεί πολιτιστικά και εξαγοράζει οικονομικά, (και τα 2 είναι εύκολες πράξεις, αφού οι Σύροι είναι και αυτοί Σουνίτες… ), είναι οι ακόλουθοι:

      β1: Με την κατοχή και την τελική προσάρτηση της Επαρχίας του Ιντλίμπ, ο ΡΤΕ και η Τουρκία τελειώνουν οριστικά το όνειρο του Κουρδικού Διαδρόμου, αλλά και του ελέγχου του πετρελαϊκού διαδρόμου, στον οποίον διάδρομο θα έχουν πλέον, αφού οι Τούρκοι θα ελέγχουν τις ακτές της Μεσογείου στην υπόψη περιοχή, τον πρώτο λόγο!

   β2: Με την κατοχή της Επαρχίας του Ιντλίμπ και την τελική της προσάρτηση στην Τουρκία, θα ασφαλιστεί τελειωτικά η Αντιόχεια από τον κίνδυνο των Σύρων, που δεν έπαψαν ποτέ να την θέλουν πίσω, αλλά και από τους Μαχητές του ΡΚΚ / YPG, κλπ, οι οποίοι την χρησιμοποιούσαν, έως τώρα, κυρίως ως… Ορμητήριο των όποιων ενεργειών τους στην περιοχή της, όπως και στην ευρύτερη αυτής περιοχή! Τέλος, θα κλείσει καλύτερα και ίσως οριστικά και ο… δρόμος των υπόψη Μαχητών, προς την Οροσειρά του Αμανός, στην Ν. Τουρκία, περιοχή στην οποία δρούσαν επ’ αρκετόν, κατά του τ/Κράτους!..

ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΤΕ ΔΕΝ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΝΤΛΙΜΠ!

Ο ΡΤΕ ΠΕΤΥΧΕ(!) ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ*** (ΑΡΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ), ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΤΕΡΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΝΤΛΙΜΠ, ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΣΕΣ “ΚΑΤΑΠΑΥΣΕΙΣ ΠΥΡΟΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΑΥΤΗΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΘΑ ΚΥΤΤΑΞΟΥΝ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗ !.. (ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΧ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ Α’ ΚΑΙ Β’ “ΑΤΤΙΛΑ” ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΤΟ 1974; ΘΥΜΑΣΤΕ); 

*** Δεν θα πρέπει η ρωσική στάση στο Ιντλίμπ το τελευταίο διάστημα να θεωρηθεί και(!) άσχετη από το θέμα των S-400, αφού μέσα στον Μάρτιο του 2020, οι Τούρκοι είχαν δηλώσει πως θα πουν την τελική τους θέση γι΄αυτούς, για το αν δηλαδή θα τους αναπτύξουν, κλπ, κλπ, κλπ, με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α., από την μια μεριά, να αναμένουν, και οι Ρώσοι από την άλλη, να μην θέλουν να χάσουν το τεράστιο αυτό στρατηγικό πλεονέκτημα που απέκτησαν σε… εχθρικό / ΝΑΤΟΪΚΟ έδαφος, έναντι της Δύσης και των Η.Π.Α., με την πώληση του όπλου αυτού στους Μογγόλους, κρατώντας μάλιστα την τεχνική δυνατότητα, του να τους ελέγχουν – κατευθύνουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ(!) αυτοί!..

2. Διαβάστε τώρα, για περαιτέρω πνευματικό… “ξελαμπικάζ”, το ακόλουθο άρθρο:

Turkey Proves Refugees are a Weapon, So Treat Them Like One

If we can’t resist the humanitarian weapons of Islamists and Marxists, we will lose.

 

71 years after NATO was founded to watch for an invasion, the invaders came from a NATO country.

After Turkey’s brutal Islamist regime suffered setbacks in its grandiose scheme to rebuild the Ottoman Empire by invading Syria, it decided to launch an invasion of a much softer target.

Interior Minister Süleyman Soylu has, with sublime chutzpah, kept a running count of the number of Muslim migrants invading Europe through Adrianople (renamed Edirne by its Turkish Islamic occupiers) on his Twitter account. At last count, the number of invaders was 100,577.

Soylu’s tweets are the equivalent of sending ransom notes while holding a gun to the head of the EU.

That 100,000 is a down payment. Turkey’s Islamist regime is threatening an invasion of millions. And NATO is absolutely helpless to stop a NATO country from masterminding an invasion of Europe.

“Hundreds of thousands have crossed, soon it will reach millions,” Recep Tayyip Erdogan, the brutal Islamist thug fantasizing about becoming the next Caliph by rebuilding the Ottoman Empire, declared.

There’s nothing spontaneous about this invasion of Greece by tens of thousands of migrants where the new ‘Gates of Fire’ are shoddy fences under assault by mobs throwing stones, bars, and firebombs.

And a moral assault by crying women pinching and burning their children to make them weep.

Turkey’s media, firmly under Islamist control after Erdogan’s Reichstag coup in 2016 allowed the greasy butcher to purge the last resistance to his rule, loudly urged announced that the invasion was here.

The European media, just as firmly under party line control, has been feeding a steady stream of staged photos and videos of crying women and children. Crowd photos show masses of young men. The women and children are there purely as human shields and sacrifices. Women in hijabs wail and cry on photogenic rocky shores while media freelancers elbow each to get the best shots. Children are made to cry by burning them and killed outright to guilt the infidels into selling out the future of their children.

There is already a dead migrant child. Who killed it? The migrants overturned the boat to avoid being returned by the Greek coast guard. The child went in the water and despite the best medical efforts in Europe, died. But mere cold facts like these are impossible for the average westerner to comprehend.

What kind of people are capable of drowning their own children for access to Europe’s welfare state?

To quote Colonel Kurtz, “I realized they were stronger than we, because they could stand that these were not monsters, these were men… trained cadres.” Drowning children or strapping bombs to them is a monstrously inconceivable crime to civilized people who no longer really believe in anything anymore.

The Alawites of Syria, their Shiite allies from Lebanon and Iran, will defend their borders. As the Turks discovered the hard way. They will lie, cheat, and steal, and die and kill to protect those borders.

And the Europeans will ask you for your papers. If you refuse, they will eventually let you in anyway.

America lost every war in the last three generations because we were willing to die, but not to kill. The Europeans are neither willing to die nor kill. And so, the continent is being overrun by those who are.

In WW2, Nazi Germany and Imperial Japan, as a last resort, turned to child soldiers as the war was lost. But being forced to face them did not make us question our morality. We understood that the monsters are the ones who dispatch children to fight their wars, not the soldiers who are forced to face them.

Seeing child soldiers made us determined to end the evil horrors of the Nazi eugenic breeding houses and concentration camps, and the Japanese biological experiments, mass rape, and ritual cannibalism.

By the time Vietnam came around, our elites no longer knew what they believed in anymore. When the enemy did horrifying things, it convinced us that we must be the monsters because they very clearly believed in something so compelling that they could do these things. And we didn’t believe in anything.

Erdogan, in his billion-dollar palace surrounded by costumed guards, understands this. So does the migrant hurling a cinderblock at a border guard. Westerners won’t fight for their countries. They will.

When the EU envoys go to negotiate with Erdogan, they will be up against a man who had the last independent military, police, and judicial leaders rounded up, and anally raped by Islamist thugs.

Whom do you want to bet on?

Last time, the Euros gave him nearly $7 billion. This time the price will be a whole lot higher. And no matter how much Danegeld is paid to the Sharia Vikings, the migrant streams will march on.

As to war.

Erdogan and the Islamists of the world are using refugees as a weapon because they know that Europe has the technology and the infrastructure to resist military forces, but can’t resist mere bodies.

Migrants are a weapon. They’re one of the more potent human missiles in the arsenal of globalism which has shifted the future from the technocratic upstarts of western civilization with their skyscrapers and empty houses of worship, to the old civilizations of Asia which have the relentless will to take them.

The latest invasion of Europe is a blatant move to extract more money for Turkey’s corrupt failing economy whose chief purpose appears to be supplying wealth to the Islamist nomenklatura, and to force countries already staggering under the weight of previous migrant invasions to help Turkey out in the Sunni-Shiite war set off by its invasion of Syria. But these are mere details of the political moment.

Western humanitarian nations want to fight their wars with bombs and tanks, but their ruthless eastern enemies prefer to fight them with humanitarian weapons. Muslim countries dispatch refugees, and when they turn terrorist, pay for their lawyers. The Russians and Qataris hack their way into poorly defended databases and disguise the attacks as leaks from journalists, and human rights activists.

Latin American countries send huge chunks of their populations to come to America and send back checks. Our elites blanch at being accused of locking children in cages. But the migrants, knowing that families will be immediately released, buy or steal children, as their golden tickets to the welfare state. And we are the monsters for wanting to apply DNA tests before releasing them to their captors.

Nobody wants to fight us on our own terms. And why should they? Who’s going to try to punch the giant in his armored chest when he has a glass jaw? Why bother equipping 30,000 men with rifles, when you can just dump them ashore, accompanied by a few women and children, for a successful invasion?

Resisting humanitarian warfare requires drawing firm lines between ‘us’ and ‘them’. That’s the line that globalism erases. And if there’s no line, then their crimes are evidence of the evils of our society.

Wars are won only by those nations, peoples, and people who can draw that line.

If there is no “us”, then what are we fighting for? If there are no nations, why defend their borders? If all beliefs are equal, then great conviction establishes moral superiority over those with lesser conviction. It doesn’t matter if the belief is in the supremacy of Sharia law and the descendants of Mohammed.

The EU established that there are no nations. The Ummah and Caliph Erdogan are taking it at its word.

And the Europeans protest against the mass invasion by tens of thousands of migrants, not because it’s bad for Europe, but because it’s bad for the migrants to have the burden of doing all the invading. They tell Erdogan, who would drown every one of them, that it’s not the best solution to the refugee crisis.

Erdogan sees the millions of migrants as Turkish national assets. Cannon fodder to be used in asserting his Ottoman dreams at the expense of Europe. The Europeans care more about them than he does. That’s what makes them effective weapons. When fighting monsters, humanity becomes a weakness.

American police officers were prevented from fighting crime because of all the people who would be locked up and maybe even shot. And now Baltimore has racked up 50 murders in just two months. Our soldiers were prevented from killing terrorists to save civilian lives, and thousands of our soldiers, and countless civilians died, and entire regions devolved into savage bloodlands of ethnic cleansing.

Europe allowed its cities to be swarmed before and thousands of women were raped, bombs and vehicles were used as weapons in crowded streets, and it still hasn’t learned to say “no” and mean it.

The members of the Ummah at the gates of Greece know what they believe. The thugs throwing stones, and the wailing women burning their children to make them cry, combine a perfect conviction in the providence of Allah, with the selfish collectivism of the family group into which they were born.

The EU believes in the selfish collectivism of its bureaucracy. But free health care, free education, and a short work week isn’t something you fight and die for. Once upon a time, hungry people did. But, as Nietzsche said, “Erst kommt das Fressen, dann kommt die Moral.” The hungry became obese burghers. With their appetites sated, they turned into moralizers filled with platitudes, but no actual beliefs.

They are not about to fight for what they have, because they aren’t hungry yet, and they believe in nothing except the power of socialist goodness that enables them to have their goodies. If they understood how finite those goodies are, they might fight, but then they wouldn’t be socialists.

Refugees are a weapon. But not one that comfortable people in prosperous societies understand. And by the time they come to understand what is happening, it may be because they will be the refugees.

When you believe in nothing, and family is an empty word, then you will only fight for what you have.

Einstein reportedly said, “I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.”

World War III was fought and won with humanitarian weapons. That’s why World War IV is already being fought with sticks and stones on the borders of Europe.

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ; ΠΩΣ ΠΧ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ Α. ΘΡΑΚΗ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ Τ/ΠΛΟΙΑ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ ή ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ή ΚΑΙ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΣΤΟΝ ΡΤΕ

3. Τώρα και την ίδια στιγμή που λαοί, όπως οι Ιρακινοί, οι Αφγανοί, οι Σύροι, οι Παλαιστίνιοι, οι Λίβυοι, κλπ, υποφέρουν, είτε στις χώρες τους, είτε μετακινούμενοι σε άλλες χώρες, προσβλέποντας σε μια καλύτερη και κυρίως σε μια ειρηνική ζωή, λαοί που υποφέρουν κυρίως λόγω Κλίντον και Ομπάμα, και γενικά λόγω της πολιτικής των αγαπημένων των Απάτρηδων, σχεδόν Κοσμοκρατόρων “Διεθνών Εβραίων”, Αμερικανών (και όχι αμερικανικών) … “Γαϊδουριών”, καταλάβατε, ο μεν Μπιλ ΚΛΙΝΤΟΝ, (ναι αυτός ο… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”, που είχε μολύνει με ραδιενέργεια και τα Βαλκάνια, τα οποία επίσης τα είχε κάνει “Κολοχανείο”, αυτός που γέλαγε με το… παιδάκι, τον Τσίπρα και τα Αγγλικά του, όταν η Κα Αγγελοπούλου τον είχε πάει για να γνωρίσει “δια ζώσης” τον Σόρος, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά που είχε καθήσει προσοχή μπροστά στον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και είχε ζητήσει, όντας στην Αθήνα, συγγνώμη, έστω και υποκριτικά, για την Κύπρο και το 1974), δηλώνει ότι έκανε “σεξ” με την Λεβίνσκι, για να αποβάλλει τα άγχη του, η πνευματικο-ψυχικά άρρωστη γυναίκα του Χίλαρυ δηλώνει πως ζει για να δει τον Τραμπ να χάνει τις επόμενες εκλογές (φανταστείτε πόσο την πόνεσε το πολιτικό… πέος του νυν Α/Προέδρου, που την είχε κυριολεκτικά ξεφτιλίσει στις προηγούμενες εκλογές) ενώ ο Μουσουλμάνος Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ μας χαιρετά όλους από το σπίτι του στην Χαβάη, κάνοντας ζωάρα και έχοντας όλους αυτούς τους λαούς, που ανακάτεψε και κατέστρεψε, κάπου ανάμεσα στους όρχεις του, υποστηριζόμενος όμως και προστατευόμενος, από το παγκόσμιο μιντιακό κατεστημένο, το οποίο ελέγχουν σχεδόν απόλυτα οι “δικοί” του “Διεθνείς Εβραίοι” και οι “δικοί” τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” στις Η.Π.Α.!..

4. Σε ήξερα / ξέραμε για ΔΟΛΙΟ, αλλά δεν σε είχα / – με για τόσο μεγάλο μπινέ ρε ΡΤΕ, να λες τέτοια τερατώδη ψέμματα στα εγγόνια σου, ότι τάχα οι Έλληνες σφάζουμε μωρά ή αν μπορούσαμε θα τα λογχίζαμε, κλπ, και να διαστρέφεις έτσι την ιστορική πραγματικότητα,  που θέλει εσάς, τους Μογγόλους (αν και εσύ είσαι ελληνικών ριζών, γενόμενος Γενίτσαρος τελικά) να αποτελείτε, από εμφανίσεώς σας στην Ιστορία, την “ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ”, όπως ευστόχως και ευλόγως σας ονόμασαν οι Δυτικοί, αλλά και οι λαοί που μακελέψατε, όντας βάρβαροι!..

Ψάξε στο σάϊτ μας εδώ και θα βρεις σχετική ευρεία αναφορά, για το ποιόν σας, ως άτομα, ως “Οθωμανική Αυτοκρατορία”, αλλά και ως “Τουρκία”!..

Μήπως λοιπόν τελικά ήσασταν εσείς που σφάζατε και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν μωρά και όχι μόνον, για αιώνες, των αιώνων… ρε κακιά Χιτλερική απομίμηση;

“Αϊ και Γαμήσου” τελικά ρε ΡΤΕ, μπας και φτιάξει και το άρρωστο κολάντερό σου! Αρκετά σε σεβάστηκα / – με, αλλά με την τελευταία σου αυτή διαστροφή της αλήθειας, σε ΣΙΧΑΘΗΚΑ – ΜΕ ρε Ταγίπ!..

ÇOK MU ÇOK YUH OLSUN SENİ BE ERDOĞAN!..  

Όλο ψέμα και πουστιά είστε ρε Ριζιώτη! (Α! Θα το σώσεις και φέτος το Σωματείο σου εκεί στον τόπο καταγωγής σου; Αν και εσύ είσαι ΚΑΣΙΜ-ΠΑΣΙΩΤΗΣ, λόγω της γειτονιάς των παιδικών σου χρόνων, αλλά να έτσι, για την ψυχή του πατέρα σου!.. Μέχρι και Κομάντος ντύθηκαν βρε οι παίκτες, μέχρι και ο Μαύρος Τούρκος ποδοσφαιριστής -υπάρχουν και τέτοιοι;- φόρεσε μπερέ και χαιρέταγε στρατιωτικά… Αφού κάνετε και τους μαύρους πολίτες σας Κεμαλιστές και γενικότερα Εθνικιστές, θα πρέπει να είστε είτε φοβεροί στην… διαπέραση και… άλωση ανθρωπίνων ψυχών, είτε πολύ πειστικοί στις… απειλές σας, προς όλους όσους δεν… πείθονται να έχουν τέτοιες συμπεριφορές!.. Αχαχαχαχαχα! / Με την ευκαιρία γιατί έχεις τόσο μίσος στην Φενέρ ρε Ερντογάν; Δεν σε προσκύνησαν όλοι οι Κοτς; Επειδή ήταν ίσως η αγαπημένη Ομάδα του Κεμάλ; Φέτος έχουμε πάει “κουβά” πολλές φορές με το Σωματείο αυτό, όπως και με το άλλο, το “πουλητάρι”, την Γαλατά! Βάλε χέρι στο Πρωτάθλημα, διότι πολύ στήσιμο αγώνων πέφτει Ταγίπ! Σε λίγο θα συναγωνίζεστε το Κυπριακό Πρωτάθλημα σε στησίματα! Άντε παλιολινάτσες)!..

Να ένα ακόμα ψέμα σας και μάλιστα πολύ “χοντρό” ρε ΡΤΕ!.. Διάβαζε παρακάτω! 

Βάλατε (οι των ΨΕΠ σου) 2 φωτογραφίες δίπλα – δίπλα! Η μία είχε φτωχούς δυστυχείς γυμνούς Εβραίους από τα γερμανικά / Χιτλερικά “C. C.”, κατά τον Β’ Π.Π. και ή άλλη είχε “Λάθρο” σου ή “δικούς” σου, να είναι γυμνοί, φορώντας μόνον τα ακριβά (τα περισσότερα τέτοια ήταν) σώβρακά τους, με την λεζάντα να γράφει πως τους γύμνωσαν οι Έλληνες στα σύνορά μας, προσπαθώντας να πείσεις ότι οι Έλληνες συμπεριφερόμαστε σαν ΝΑΖΙ, ενώ την ίδια στιγμή ρε ΑΛΗΤΑΡΑ και ΑΡΧΙΦΟΝΙΑ Κούρδων, Σύρων, Ιρακινών, αλλά και δια του”ISIS” , Αμερικανών και Ευρωπαίων στρατιωτικών, ε/φ σου (της ΜΙΤ) έγραφε με κεφαλαία γράμματα και “bold” την λέξη “ΕΛΛΑΔΑ”, αλλαγμένη κατά ένα γράμμα, γράφοντάς την, αντί “YUNANİSTAN”, “YUNAZİSTAN”!..

A. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΒΡΙΣ ΡΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΕΝΟΣ ΚΤΗΝΟΥΣ, (ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ), ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ “ΣΟΡΟΣ-ΛΑΘΡΟ” , ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Β. Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΚΛΗΘΗ ΕΥΣΤΟΧΩΣ “ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΣ ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ”, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ, ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, (ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΩΜΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΠΟΥ ΔΙΝΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 1944, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΟΠΛΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ… ΝΑΖΗΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο… ΕΥΦΥΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΣΗΡΟΣ ΟΜΩΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ “ΨΕΠ” ΣΑΣ, ΔΙΝΑΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ, ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ “ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ” Ο ΧΙΤΛΕΡ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ή ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ Ν/Φ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΨΕΥΤΗ!..

ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΚΗΡΥΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, (ΕΝΑΣ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ), ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Β’ Π.Π., ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΣΜΕΤ ΠΑΣΑΣ (“ΙΝΟΝΟΥ”) ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Τ/ΠΟΛΕΙΣ!..

ΠΟΣΟΥΣ ΑΡΑΓΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ “ΚΑΡΦΩΣΑΤΕ” ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ ΡΑΒΙΝΩΝ, ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΟ 100% ΤΟΤΕ (ΟΠΩΣ -ΣΧΕΔΟΝ- ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ), ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΤΟΝΜΕΔΕΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΑΣ ΑΡΧΕΙΑ… “FREE”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΕΥΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ΄ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΡΩΜΙΟΥΣ), ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ;

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΗΝ Μ. ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΕ ΡΤΕ, ΤΟ 1942, ΤΙ… ΦΟΡΤΙΟ ΑΡΑΓΕ ΜΕΤΕΦΕΡΕ, ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙ; ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΟΧΙΕΣ!..

ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ… ΕΝΘΕΟΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΓΑΜΠΕΪ; ΜΗΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ 1η ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ,  ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΡΕ ΡΕΤΖΕΠ

Γ. Τέλος, ξέρεις άριστα, ότι οι γυμνοί “Λάθρο” είναι… ηθοποιοί σας, καταλαβαίνεις, είναι προϊόν σκηνοθεσίας σας, και πως κανείς Έλληνας δεν γύμνωσε κανέναν, αν και ίσως να έπρεπε, για κάτι… ανθούς σας εκεί στον Έβρο, που είναι ή το “παίζουν” Μετανάστες και ρίχνουν δακρυγόνα, χημικά γενικώς, κλπ, πετούν πέτρες, κλπ, αλλά και υβρίζουν στα ελληνικά!… Α! Τώρα που έγραψα τη λέξη… “Ελληνικά”! Πες στους “Ειδικο-Επχκούς” σου, της Αστυνομίας σου και ουσιαστικά στους προσωπικούς σου Ασφαλίτες, που έστειλες, ότι δεν μιλούν καλά τα ελληνικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν, ειδικά στην περιοχή του “ΔΕΛΤΑ”!..  Άντε μαλάκες, δεν “τσιμπάμε πια” και πλέον θα σας πολεμήσουμε και ως ΚΑΤΣΑΝΗΔΕΣ, που νόμιζε πως πολέμαγε με… άνδρες(sic), αλλά και σαν Νάγιες, όπως εσείς δηλαδή!.. Να φυλάγεστε λοιπόν στο εξής ανθρωπόμορφα τσόλια και κτήνη μαζί!.. 

Δ. Άραγε όμως ρε… ανθρωπιστή (sic) Ερντογάν, το ΒΙΝΤΕΟ που κυκλοφόρησε εδώ, στο για λίγο ακόμα…  “ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ” και δείχνει δικούς σας να εκτελούν “εν ψυχρώ” 2 Κούρδισσες αιχμάλωτες, είναι  αληθές ή όχι, ρε παπάρα; Θα ήθελες να μας απαντήσεις; Αν τέλος είναι αληθινό, θα ήθελες, ΕΣΥ(!) προσωπικά, να μας πεις για την φάρα σας, ρε Τούρκο-Χίτλερ;

Ε. Επίσης! Εσείς οι Τουρκόφιλοι του Κωνσταντίνου του “ANTΑΡ-CIA” και οι άλλοι Τουρκόφιλοι των “ΑΝΤΙ-FA”, το έχετε δει το “ΒΙΝΤΕΟ” αυτό ή είναι τόσα πολλά τα λεφτά στα πόδια σας και τόσο πολύ το μίσος σας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, όπως και η απέχθειά σας για την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ή αλλιώς ο “Έρωτάς” σας για τον Διεθνισμό και την “Δικτατορία του Προλεταριάτου” αντίστοιχα, που παθαίνετε… τύφλωση, όταν μπροστά σας εκτίθενται τέτοιες εικόνες και βίντεο;  

5. anotato-stratiotiko-symvoulio-2-790x400

anotato-stratiotiko-symvoulio-1-1024x683

“ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” ΚΑΙ “ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΘΑ ΣΑΣ / ΜΑΣ  ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Το τελικό όμως αποτέλεσμα της ΕΤ πολεμικής σύγκρουσης θα είναι νικηφόρο για τα ελληνικά χρώματα, όπως το έχουμε εδώ εξηγήσει και περιγράψει, κατά το πώς πιστεύουμε πως θα γίνει! 

Σε στυλ ποδοσφαιρικής Ρ/Φ μεταδόσεως, ο πόλεμος αυτός θα μπορούσε, περίπου βεβαίως, να μεταδοθεί ως εξής:

“Οι Τούρκοι, με την μπάλα στα πόδια, περνάνε την σέντρα και κατεβαίνουν στην μικρή περιοχή της Ελλάδος, όπου και ανακόπτονται / αναχαιτίζονται από τους Έλληνες, οι οποίοι στη συνέχεια, ενισχυμένοι και με την τελευταίας στιγμής ρωσική μεταγραφή τους, που περίμενε στα νώτα της τ/άμυνας, περνάνε στην αντεπίθεση, πετώντας την μπάλα στο Ρώσο φορ, ο οποίος τριπλάρει και ανατρέπει την τ/άμυνα, εισερχόμενος στην τ/μικρή περιοχή και σκοράροντας ένα θαυμάσιο τέρμα!..  Ω Θεέ μου, τί γκολ ήταν αυτό; Πω πω πωωωωωωωωω!..

Οι Τούρκοι, κάνουν αλλαγή και βάζουν μέσα τον Αμερικανό φορ, που δεν ήθελαν να αγοράσουν στην μεταγραφική περίοδο, αλλά που τελικά τον πήραν την τελευταία στιγμή φίλοι ακροατές!……………………………………………………..

Ο Αμερικανός φορ, αλλά και οι Δ. Ευρωπαϊκές τ/μεταγραφές θα προσπαθήσουν μπαίνοντας σαν αλλαγή στην τουρκική Ομάδα να ισοφαρίσουν, αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρουν, με αποτέλεσμα οι Έλληνες και ο… “εξ Ουρανού” Ρώσος, έστω και πολύ δύσκολα, να κερδίσουν το “ματς” και έτσι οι Έλληνες να εγκατασταθούν και να γιορτάσουν την μεγάλη τους νίκη μέσα στην έδρα του αντιπάλου τους, ήτοι στην Κων-πολη“!..

ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΥΡΩ-ΠΑΙΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ… ΠΕΗ!.. 

2.  Σύντομα θα γράψουμε “2 λόγια”, για την ελληνική “ΜΑΦΙΑ” και την σημασία της για την χώρα μας, στην παρούσα χρονική περίοδο!.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!.. 

3. ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ, ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Π., ΣΤΗΝ Ε/ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 95 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑΣ ΖΩΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ “ΘΡΥΛΟΣ”, ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΘΡΥΛΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ “ΠΕΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ”, ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ… ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ “ΣΠΟΡ”!!!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

10/3/1925: Η γέννηση ενός Θρύλου, με βροντερές καμπάνες!

Συνιστᾶται ἐν Πειραιεῖ ὑπό τόν τίτλον «Ὀλυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιῶς» Σωματεῖον, οὕτινος σκοπός εἶναι η ἀνάπτυξις τῆς σωματικῆς ἀγωγῆς παρά τῇ νεολαίᾳ καί ἡ κατά πάντα φίλαθλον τρόπον ἐξύψωσις αυτῆς…

10/3/1925: Η γέννηση ενός Θρύλου, με βροντερές καμπάνες!

Ημερομηνία ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμό είναι η 10η Μαρτίου, καθώς σαν σήμερα πριν από 95 χρόνια (10/3/1925) ιδρύθηκε ο Ολυμπιακός, η ιστορία του οποίου από μόνη της είναι μια υπερβολή. Το fosonline.gr γυρίζει το χρόνο πίσω, για να μοιραστεί με τους αναγνώστες του ιστορίες από τη γέννηση του «Θρύλου» του ελληνικού αθλητισμού.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΜΝΟΣ

Οι ανεπανάληπτες επιτυχίες του 1931, καθιστούν τον Ολυμπιακό φόβητρο των αντιπάλων. Με τους Γραμματικόπουλο, τους αδελφούς Ανδριανόπουλους, τον Μ. Λεκκό, τον Κουράντη, τον Τερεζάκη, τον Πεζώνη, τον Ράγγο, τον Πανόπουλο, τον Κουράντη, τον Κορωναίο, τον Πανόπουλο, το Σοφρά, τον Χρυσαφόπουλο, τον Βοζικιάν, τον Γεωργουράκη, τον Γκίκα Δέδε, γράφει θριάμβους και κατακτάει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα με 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Κερδίζει 3-1 τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Άρη, Ηρακλή, ΠΑΟΚ, Απόλλωνα και 4-1 τον Εθνικό! Τα τρία γκολ απέναντι στις 6 ομάδες, αποτελούν πηγή έμπνευσης για τον Μίμη Βασιλειάδη να γράψει τους στίχους και τον Γιάγκο Λαουτάρη να συνθέσει τον πρώτο Ύμνο του Ολυμπιακού, που ακουγόταν όπου κι αν αγωνιζόταν η ομάδα. Ένας ύμνος που τον τραγουδούσαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι μέσα και έξω από το γήπεδο με σφιγμένες γροθιές και δάκρυα στα μάτια. Ένας ύμνος που συγκινούσε, συγκλόνιζε και ηλέκτριζε ολόκληρη την Ελλάδα. Είχε γίνει της μόδας, ακουγόταν στα γραμμόφωνα, στα πάρτυ, στις εκδρομές, παντού. Αντηχούσε σε όλο τον Πειραιά, την Αθήνα. Ακόμα και τη Θεσσαλονίκη!

“Φευγάτ’ από μπρος, φευγάτ’ από μπρος, στο γήπεδο μπαίνει ο Ολυμπιακός
Φτερά στα πόδια, καρδιά μες στα στήθια που δώσαν θρίαμβους σαν παραμύθια.
Παίζουν με τέχνη ατρόμητοι λύκοι και τα φτερά της ανοίγει η Νίκη.
Πασάρει ο ένας, ο άλλος σουτάρει ο εχθρός τα χάνει, σωστός πανικός,
αυτός προσέχει, εκείνος μαρκάρει, θρίαμβος, νίκη, Ολυμπιακός!
Ολυμπιακός, Ολυμπιακός

Παλικάρια διαλεκτά, της νίκης παιδιά δύναμη, τέχνη, ατσάλι καρδιά
Ένα, δύο, τρία, γκολ παντού πανικός Θρίαμβος, νίκη, Ολυμπιακός! (δις)
Κόκκινο – άσπρο, παντιέρα γνωστή από τις νίκες παντού ξακουστή
πρωτάθλημα, αγώνας φιλικός, Πειραιάς, θρίαμβος, Ολυμπιακός!”

Η ΙΔΕΑ: Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΕΡΟΣ

Θα ξεκινήσουμε με τη μοναδική απόδοση του δημοσιογράφου, Άρη Μελισσινού, ο οποίος έγραφε προλογίζοντας ένα κείμενό του στα μέσα της δεκαετίας του ’60: “Ευωδίαζαν τα ρόδα του Μάη εκείνο το πρωινό του 1922 στη Βιέννη. Παραμυθένιο ετούτο το ανοιξιάτικο πρωινό, εξύπνησε με κέφι τον Έλληνα φοιτητή, Θανάση Μέρμηγκα, που εδώ και 2,5 περίπου μήνες είχε βρεθεί στην αυστριακή πρωτεύουσα, με σκοπό να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες. Η κούραση από την εντατική μελέτη της νύχτας είχε περάσει. Ντύθηκε βιαστικά ο 26χρονος φοιτητής και σε λίγα λεπτά βάδιζε χαρούμενος στις βιεννέζικες στράτες. Η κίνηση στην πολυσύχναστη πρωτεύουσα είχε από νωρίς αρχίσει. Οι καφετέριες της πόλης φιλοξενούσαν ήδη τους πρώτους πελάτες της ημέρας, ενώ κάπου κάπου ξεχείλιζαν από μερικά φωνόγραφα (πικ απ της εποχής) γλυκιές μελωδίες του Γιόχαν Στράους”.

Ο Μέρμηγκας βιαζόταν να φθάσει στο ταχυδρομείο της κεντρικής πλατείας, γιατί είχε την προαίσθηση ότι θα έπαιρνε εκείνη τη μέρα γράμμα από την πατρίδα.
Είκοσι -και περισσότερες ίσως ημέρες- είχαν περάσει από την τελευταία φορά που του έγραψαν οι φίλοι του από τον Πειραιά. Από τότε δεν ξαναέλαβε γράμμα, παρόλο ότι εκείνος είχε στείλει σε όλους κάρτες με τις πιο θερμές ευχές του για το Πάσχα. “Μα, δεν είναι δυνατόν”, μονολογούσε ο Μέρμηγκας, καθώς βάδιζε πάντα βιαστικά. “Σήμερα, πρέπει να έχω οπωσδήποτε γράμμα”. Και είχε!

Το πήρε από τα χέρια του ταχυδρομικού υπαλλήλου, πλημμυρισμένος από χαρά. Εριξε μετά μια ματιά στο όνομα του αποστολέα. “Νότης Καμπέρος“, ψιθύρισε και λίγο αργότερα ρουφούσε το περιεχόμενο της επιστολής βαδίζοντας αργά προς μια όχθη του Δούναβη.

Ο Καμπέρος του έγραφε: “Καλό Πάσχα Θανάση μου και με βροντερές καμπάνες. Και τώρα, μάθε τα πειραιώτικα νέα μας. Όλοι οι καλοί φίλοι εδώ πέρα αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα σύλλογο. Σκέφτηκα μάλιστα να του δώσουμε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σε παρακαλώ λοιπόν, Θανάση φρόντισε να πληροφορηθείς από τους εκεί αθλητικούς παράγοντες αν επιτρέπεται σύμφωνα με τις Διατάξεις της Διεθνούς Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων να δώσουμε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στον καινούργιο σύλλογό μας”.

TA ΗΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΥΣΚΟ

Δεν άργησε να φτάσει η απάντηση στον Πειραιά. Ο Μέρμηγκας έσπευσε στην αυστριακή Ολυμπιακή Επιτροπή ανέφερε εκεί τα καθέκαστα και πήρε τη διαβεβαίωση ότι μπορούν ελεύθερα οι φίλοι του να φτιάξουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τους. Άλλωστε είχαν ιδρυθεί και άλλοι “Ολυμπιακοί” σε διάφορα κράτη της Ευρώπης, με περισσότερο φημισμένο τον Ολυμπιακό της Μασσαλίας (σ.σ. γνωστή σήμερα ως Οlympic de Μarseille). Εκείνη η διαβεβαίωση της αυστριακής Ε.Ο.Α. ήταν η… κολυμπήθρα από την οποία ο νεογέννητος σύλλογος του Νότη Καμπέρου και των φίλων του, πήρε το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

To όνειρο του αξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, Νότη Καμπέρου ή “τρελο-Καμπέρου”, όπως τον αποκαλούσαν αργότερα, είχε γίνει πραγματικότητα. Το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατοχυρώθηκε στα μητρώα του αθλητικού… ληξιαρχείου της Ελλάδας και σε βάθος χρόνου έμελλε να γίνει -και να παραμένει- ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του τόπου μας.

Ο 25χρονος τότε, τολμηρός και παράλληλα πράος, αλλά σοφός Νότης Καμπέρος παρέδωσε τα διοικητικά ηνία στον Μιχάλη Μανούσκο. Βλέπετε, ο “τρελο-Καμπέρος” είχε ένα μειονέκτημα. Οπως αναφέρουν δημοσιεύματα της εποχής, παρότι καλλίγραφος, έφτιαχνε ωραιότατα και ευανάγνωστα έγγραφα, αλλά ξεχνούσε να τα υπογράφει, με αποτέλεσμα οι Μανούσκος, Μέρμηγκας, Μαραγκουδάκης, Παπούλιας και Ανδρόνικος να τον ψάχνουν για να βάλει την υπογραφή του!

Η ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑ

Ο φοιτητής Μέρμηγκας επιστρέφει από τη Βιέννη, με το πτυχίο του πολιτικού επιστήμονα. Την ίδια εβδομάδα της επιστροφής του, ο Ολυμπιακός συγκαλεί Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες, ο Μέρμηγκας παίρνει το αξίωμα του αντιπροέδρου. Η Συνέλευση εκείνης της χρονιάς έγινε στην πρώτη Λέσχη του Ολυμπιακού, μια αίθουσα 12×5 μέτρων, που η είσοδός της ήταν στην οδό Κολοκοτρώνη και η πρόσοψη στην οδό Νοταρά. Η αίθουσα των συνελεύσεων ήταν μόλις 6 τετραγωνικά μέτρα και ο πρόεδρος Μανούσκος την είχε μετατρέψει σε ένα κομψοτέχνημα. Μάλιστα, ο πρώτος φωνόγραφος με το ασπροκόκκινο χωνί αποκτήθηκε με ρεφενέ! Δεν ήταν μόνο η Λέσχη στην οποία γίνονταν οι Ολυμπιακές συζητήσεις, αλλά και η “Ταβέρνα του Μοίρα” στην σημερινή Καραολή και Δημητρίου, στον αριθμό 43. Εκεί μαζεύονταν όλοι, που ανάμεσα σε “κατοσταράκι” και μπακαλιάρο, έλυναν όλα τα προβλήματα. Τακτικοί πελάτες οι Καμπέρος, Μανούσκος, Γιώργος και Γιάννης Ανδριανόπουλος, Τερεζάκης, Ανδρόνικος, Καβαλιεράτος, Λαγουμτζής και άλλοι. Ενα βράδυ, ο Καμπέρος σηκώθηκε και είπε: “Απόψε κερνάω εγώ”. “Εβίβα”, του είπαν οι υπόλοιποι, με τον Ανδρόνικο να πετάγεται: “Λοιπόν, πώς θα ονομάσουμε το νέο σύλλογο;” Ο “τρελοκαμπέρος ” πήρε ένα χαρτί κι ένα μολύβι και έγραψε κι έγραψε 7 γράμματα. Το ένα κάτω από το άλλο: “Ο-Λ-Υ-Μ-Π-Ι-Α”. “Αυτό είναι! Βρήκαμε το όνομα. Θα τον ονομάσουμε Ολυμπία!”, απάντησαν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους, αλλά ο Καμπέρος ποτέ δεν κούνησε καταφατικά το κεφάλι… Λέγεται, ότι η διαδικασία της ονοματοδοσίας κράτησε 10 εβδομάδες! Στην 8η αποφασίστηκε. Ο Καμπέρος έφερε το ίδιο χαρτί και προς γενική κατάπληξη, πρόσθεσε το “Κ”. “Μα, δεν θα τον ονομάσουμε Ολυμπία;”, τον ρώτησε ο Θόδωρος Παυλάκης. Η αγωνία για το όνομα συνεχίστηκε δύο εβδομάδες, ο “νονός” να τους ανακοινώσει το “ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”. Τα χρώματα, κόκκινο και άσπρο, τα επέλεξε ο Γιάννης Ανδριανόπουλος. Χρώματα δύναμης, τα οποία είχε δει στην Αγγλία, στο Kέμπριτζ, όπου αργότερα δίδαξε ο γιος του, Ανδρέας!
Κάπως έτσι ή μάλλον έτσι ακριβώς γεννήθηκε ο Ολυμπιακός. Ένας σύλλογος που έχει κατακτήσει εκατοντάδες τίτλους, σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και έχει αναδείξει εκατοντάδες Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Μεσογειονίκες, Βαλκανιονίκες και Πανελληνιονίκες.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΓΙΑΝΓΚ ΜΠΟΪΣ”

Στις αρχές της δεκαετίας του ’20, μια άλλη παράταξη στον Πειραιά, αποτελούμενη από τους Γιώργο Χατζηανδρέου, Χρήστο Πέππα και Κώστα Φερλέμη, είχε προχωρήσει στη σύσταση της ομάδας “Κεραυνός” που μετονομάστηκε τον Μάρτιο του 1924 σε “Γιανγκ Μπόις”, από την οποία προέκυψε ο Εθνικός Πειραιώς! Κανονίστηκε το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους “Γιανγκ Μπόις” για να βγει το “αφεντικό” του Πειραιά! Ο φανατισμός ήταν τόσο μεγάλος, που ως έδρα διεξαγωγής του αγώνα ορίστηκε η Αθήνα και το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εκατοντάδες Πειραιώτες κατέφθαναν στην Αθήνα για το παιχνίδι, το τέλος του οποίου βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 4-2. Δεν ήταν μόνο οι “Γιανγκ Μπόις” αυτοί που ένιωσαν στο πετσί τους την ισχύ του νεοσύστατου Ολυμπιακού, αλλά από το 1926 και έπειτα το ίδιο συνέβη με τον ΠΑΟΚ, τον Αρη, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ… Ο μόνος που είχε γλιτώσει ήταν ο Παναθηναϊκός με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε αναδειχθεί ισόπαλος 3-3, παίζοντας με τους: Κλειδουχάκη, Αλεξάκη, Βασιλείου, Πεζώνη, Μιχάλη Λεκκό, Παναγιώτη Λεκκό, Βλάσση (αυτοκτόνησε τον Ιούνιο του 1927), Ντίνο, Γιώργο, Γιάννη και Βασίλη Ανδριανόπουλο.

Σημειώνεται ότι η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού στα ελληνικά γήπεδα ήταν στις 30 Απριλίου 1925. Αντίπαλος η ομάδα του γαλλικού πολεμικού πλοίου “Ζαν Ντ’ Αρκ”, η οποία υποτάχθηκε με σκορ 5-0.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, Ο ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Το «Ολυμπίκ – Ολυμπιακέ» είναι τραγούδι του αείμνηστου τραγουδιστή και συνθέτη Βαγγέλη Περπινιάδη και έγινε ο ύμνος της ομάδας του Ολυμπιακού. Το τραγούδι γράφτηκε με αφορμή τη νίκη του Ολυμπιακού, που τον οδήγησε στην κατάκτηση του Βαλκανικού Κυπέλλου το 1963. Τότε που ο Ολυμπιακός νίκησε και στην Κωνσταντινούπολη, στο στάδιο Μιράτ Πασά, τη βουλγαρική Λέφσκι με σκορ 1-0, χάρη σε κεφαλιά του Μίμη Στεφανάκου.

Την ίδια νύχτα, 19 προς 20 Σεπτεμβρίου του 1963, η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού και, όπως συμβαίνει συνήθως μετά από μεγάλες επιτυχίες, οι οπαδοί της ομάδας και όχι μόνο, χιλιάδες φίλαθλοι – τότε το Βαλκανικό Κύπελλο είχε ιδιαίτερη σημασία από πλευράς γοήτρου – είχαν συρρεύσει για να υποδεχθούν τους θριαμβευτές. Υπολογίζεται ότι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο τουλάχιστον δέκα χιλιάδες άνθρωποι, ενώ περίπου πέντε χιλιάδες ακολούθησαν στη συνέχεια με τα πόδια τους ποδοσφαιριστές μέχρι τον Πειραιά, όπου βέβαια έγινε ο μεγάλος χαλασμός, αφού περίμεναν εκεί και άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού για να γιορτάσουν τον μεγάλο θρίαμβο.

Ανάμεσα στους φιλάθλους ήταν και ο μεγάλος τραγουδιστής Στράτος Διονυσίου με τον φίλο του Τάκη Λαζόπουλο. Τελειώνοντας η φιέστα και τα πανηγύρια, αργά τη νύχτα και μες στην χαρά τους, κίνησαν να βρουν τον κοινό τους φίλο Βαγγέλη Περπινιάδη στο σπίτι του στο Χαϊδάρι για να του περιγράψουν τον θρίαμβο του Ολυμπιακού. Ο Περπινιάδης τους καλοδέχτηκε με χαρά, ξύπνησε την γυναίκα του Μαρίτσα να τους φτιάξει καφέδες και άρχισαν όλοι μαζί να συζητούν και να θυμούνται τους θριάμβους του Ολυμπιακού εναντίον μεγάλων ομάδων, όπως τη νίκη επί της Σάντος του Πελέ, που είχε σημειωθεί δύο χρόνια πριν το 1961. Μέσα σε αυτή την πανηγυρική και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα της συζήτησης, ο Περπινιάδης εμπνεύστηκε και επιτόπου ξεκρέμασε το μπουζούκι του και το… γρατζούνισε, ψιθυρίζοντας τα πρώτα στιχάκια που του είχαν έρθει στο μυαλό: “Ολυμπίκ- Ολυμπίκ – Ολυμπιακέ, Φλαμένγκο, Λέφκι νίκησες, Σάντος και Ζαγκλεμπιέ“.

Στη συνέχεια, το ίδιο βράδυ και αφού έφυγαν μετά από λίγη ώρα οι φίλοι του, έγραψε τα υπόλοιπα. Προς τα ξημερώματα ολόκληρο το τραγούδι ήταν έτοιμο. Το έγραψε πρόχειρα σε ένα μαγνητόφωνο και νωρίς το πρωί τηλεφώνησε στον Μίνωα Μάτσα, το αφεντικό της δισκογραφικής εταιρείας “Μίνως”. Τον ενημέρωσε για το τραγούδι, και στη συνέχεια έβαλε το μαγνητόφωνο στο ακουστικό του τηλεφώνου για να το ακούσει. Ο Μάτσας, πολύπειρος στην δισκογραφία μόλις το άκουσε κατάλαβε περί τίνος επρόκειτο και του είπε «φέρ’ το αμέσως, σε δύο ώρες μπαίνεις με την ορχήστρα σου στο στούντιο». Πράγματι, σε δύο ώρες άρχισε η εγγραφή του τραγουδιού που χάλασε κόσμο. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα ξεπέρασε τις 350.000 πωλήσεις, ενώ βέβαια συνεχίζει να πουλάει μέχρι τις μέρες μας, αφού το τραγούδι έγινε ύμνος της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ολυμπίκ-Ολυμπιακέ, ομάδα δοξασμένη, ομάδα μου γλυκιά, τρανή και ξακουσμένη,
όσο αγαπώ τη μάνα τη δικιά μου τόσο σ’αγαπώ και σ’ έχω στην καρδιά μου.
Ολυμπίκ- Ολυμπίκ- Ολυμπιακέ, Φλαμένγκο, Λέφσκι νίκησες, Σάντος και Ζαγκλεμπιέ.
Ολυμπιακέ τη δόξα τη δικιά σου, που την τραγουδούν τα αμέτρητα παιδιά σου.
Όλοι συζητούν και ακολουθούν εσένα, που ξέρεις και νικάς στα γήπεδα τα ξένα.
Ολυμπιακέ ποτέ σου δεν θα σβήσεις και όσοι σε μισούν, να τους συγχωρήσεις,
απ’ τη ζήλια τους φωνάζουν και πονάνε, γιατί δεν μπορούν εκεί που πας να πάνε.
Ολυμπιακέ μεγάλο τ’ όνομα σου Σεράγεβο, Πελέ τρέμουνε μπροστά σου,
στα Βαλκάνια τους πήρες με καμάρι, ποιος άλλος κουραμπιές, μπορεί για να σε πάρει.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΥΜΝΟΣ

Το 1981 καθιερώνεται ο ύμνος που γνωρίζουν οι περισσότεροι σήμερα. Τους στίχους γράφει ο Κ. Κιλιμάντζος και τους μελοποιεί ο συνθέτης Σπύρος Βαλσαμάκης. Πρώτος ερμηνευτής ήταν ο Χριστάκης Βολιώτης. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Ύμνος έγινε πιο μοντέρνος, όσον αφορά τη μελοποίηση, αφού οι στίχοι παρέμειναν ίδιοι.

Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ δαφνοστεφανωμένε μεγάλε και τρανέ
έχεις δύναμή σου Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο που δε λυγά ποτέ.
Ολυμπί-Ολυμπί-Ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα μου, μεγάλη μου αγάπη, Ολυμπιακάρα μου. (2)

Δόξα στα παιδιά σου Ολυμπιακέ χιλιοτραγουδισμένε, στον κόσμο ξακουστέ.
Τρέμουν στ’ άκουσμά σου Ολυμπιακέ κι ακόμα σε θυμούνται η Σάντος κι ο Πελέ.
Ολυμπί-Ολυμπί-Ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα μου, μεγάλη μου αγάπη, Ολυμπιακάρα μου.

Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΒΙ

Με τον Ολυμπιακό έχουν αναδειχθεί εκατοντάδες μορφές μέσα σε αυτά τα χρόνια. Αν έπρεπε να επιλέξουμε έναν πρόεδρο και έναν προπονητή, αυτοί θα ήταν ο Νίκος Γουλανδρής και ο Μάρτον Μπούκοβι. Ο Νίκος Γουλανδρής, γεννήθηκε στην Άνδρο το 1913 και ήταν Έλληνας εφοπλιστής. Ξεκίνησε την εμπλοκή του με τον Ολυμπιακό το 1970, και έναν χρόνο αργότερα έγινε γενικός διευθυντής του. Η πολύ καλή δουλεία του, αλλά και η αγάπη του για τον Ολυμπιακό, τον ώθησαν να γίνει πρόεδρος της ομάδας, το 1972.

Η εκπληκτική ομάδα που δημιούργησε την περίοδο 1973-1974 πραγματοποίησε ένα απίστευτο ρεκόρ το οποίο μέχρι και σήμερα, δεν έχει καταφέρει να το σπάσει καμία ομάδα. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του Πρωταθλήματος, η ομάδα είχε συνολικό απολογισμό 102 τέρματα υπέρ και μόνο 14 κατά. Το επόμενο έτος, η ομάδα βελτίωσε το αμυντικό της ρεκόρ, έχοντας μονάχα 13 γκολ παθητικό. Ο Νίκος Γουλανδρής θεωρείται ένας από τους καλύτερους προέδρους της ιστορίας του Ολυμπιακού. Δυστυχώς όμως, λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την οποιαδήποτε ενασχόληση που είχε με το ποδόσφαιρο. Τελικώς, πέθανε το 1983 σε ηλικία 70 ετών. Ο μύθος λέει ότι τα τελευταία του λόγια ήταν τα παρακάτω: “Δεν είμαι στεναχωρημένος εξαιτίας του επερχόμενου θανάτου μου. Αυτό που πραγματικά με θλίβει, είναι το γεγονός ότι δεν θα μπορώ ξανά να παρακολουθήσω με τα μάτια μου, την αγαπημένη μου ομάδα, τον Ολυμπιακό”.

Ο Μάρτον Μπούκοβι (10 Δεκεμβρίου 1904 – 11 Φεβρουαρίου 1985) αποτέλεσε μαζί με τον Γκούσζταβ Σέμπες και τον Μπέλα Γκούτμαν την αφρόκρεμα των Μαγυάρων προπονητών του 20ου αιώνα και εισήγαγε μαζί τους το σύστημα 4-2-4 (σύστημα με το οποίο μεγαλούργησε η βραζιλιάνικη σχολή) στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Άσκησε την προπονητική και στην Ελλάδα καθοδηγώντας τον Ολυμπιακό τη διετία 1965-67, τελευταία ομάδα που προπόνησε στην τριακονταετία που έμεινε στους πάγκους. Μάλιστα, στον Ολυμπιακό κατάφερε να πετύχει ένα ιστορικό ρεκόρ το οποίο χρειάστηκε να περάσουν 46 χρόνια για να καταρριφθεί. Επρόκειτο για το καλύτερο ξεκίνημα ελληνικής ομάδας στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Μπούκοβι να πετυχαίνει 12 νίκες στις πρώτες 14 αγωνιστικές. Το Δεκέμβριο του 2013, ο Ολυμπιακός επί Μίτσελ, κατάφερε να σπάσει το συγκεκριμένο ρεκόρ πετυχαίνοντας 13 νίκες στα 14 πρώτα παιχνίδια. Για χάρη του γράφτηκε τραγούδι «Του Μπούκοβι την ομαδάρα, την λένε Ολυμπιακάρα», ενώ η αποχώρησή του αποτέλεσε αφορμή για να γραφτεί ολόκληρο βιβλίο!

Ο Μάρτον Μπούκοβι δεν ήταν απλά ένας προπονητής που χάρισε τίτλους στον Ολυμπιακό. Έφυγε την 13η Δεκεμβρίου του 1967. Εκατοντάδες φίλαθλοι που είχαν μαζευτεί έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε ο Μπούκοβι και ο βοηθός του (παλαίμαχος άσος της Ουγγαρίας του ‘54), Μίχαϊ Λάντος, του ζητούσαν μετ’ επιτάσεως να μείνει στον Ολυμπιακό. Αλλά κάτι τέτοιο ήταν πάνω από τις δυνάμεις όλων. Η χούντα των συνταγματαρχών είχε πια εδραιωθεί στην εξουσία, έχοντας βάλει δικούς της ανθρώπους και στις διοικήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων. Και ένας Ούγγρος προπονητής, ο οποίος μάλιστα ήταν δηλωμένος κομμουνιστής, ήταν ανεπιθύμητος. Ακόμα κι αν ήταν τόσο αγαπητός στον κόσμο όσο ήταν ο Μπούκοβι.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΓΟΔΑ

Η ιστορία του Νίκου Γόδα, που εκτυλίχθηκε στις Φυλακές της Κέρκυρας το 1948, καταδεικνύει την αχαλίνωτη δύναμη της ψυχής. Της ανθρώπινης ψυχής, που όταν γιγαντωθεί και συναντηθεί με το πάθος, δεν λογαριάζει τίποτα. Ούτε καν το θάνατο!

Ο υπερήφανος αυτός άνδρας, που λάτρεψε όσο λίγοι τον Ολυμπιακό και θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία του Ολυμπιακού, γεννήθηκε το 1921 στο Αϊβαλί. Βρέθηκε στη Μυτιλήνη μετά τη μικρασιατική καταστροφή και εν συνεχεία στην Κρήτη, λίγο πριν ριζώσει στην Παλαιά Κοκκινιά του Πειραιά. Το ποδόσφαιρο ήταν η διαφυγή του από τη σκληρή καθημερινότητα και την προσπάθεια του ίδιου και της οικογένειάς του για επιβίωση. Είχε περάσει ο δύσκολος χειμώνας της μεγάλης πείνας του ’41 και είχε αρχίσει να αναπτύσσεται στοιχειωδώς μια αθλητική δραστηριότητα.

Ο ίδιος είχε ταλέντο στη μπάλα και αυτό φάνηκε στην ομάδα της Κοκκινιάς, όπου πρωτοφόρεσε ποδοσφαιρικό φανελάκι και σορτς. “Ο βασιλιάς του ξερού”, τον αποκαλούσαν! Εν μέσω του πολέμου, ο Γόδας πραγματοποιεί το παιδικό του όνειρο, που δεν ήταν άλλο να φορέσει την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα του κοσμαγάπητου και λατρεμένου Ολυμπιακού. Παράλληλα, αναπτύσσει έντονη αντιστασιακή δράση ως μέλος του 5ου Επίλεκτου Λόχου του ΕΛΑΣ στην Κοκκινιά.

Το 1942 αγωνίζεται δίπλα στον Βάζο, τον Αναματερό, τον Συμεωνίδη, τον Γραμματικόπουλο και σκοράρει για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε βάρος του Εθνικού και εν συνεχεία και επί του Απόλλωνα. Τον Μάιο του 1943 αγωνίζεται βασικός απέναντι στον Παναθηναϊκό στον τελικό ενός τουρνουά που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους πρωταγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Χριστουγέννων, όπου ο Ολυμπιακός συντρίβει 5-2 τον Παναθηναϊκό.

Βασικός στους αγώνες του Ολυμπιακού, “βασικός” και στον αγώνα για τη λευτεριά εναντίον των Γερμανών. Στη μάχη της “Ηλεκτρικής” στο Κερατσίνι, βρισκόταν στα πολυβολεία. “Πρώτη γραμμή” και στη μάχη της Κοκκινιάς, την 7η Μαρτίου του 1944. Τον Δεκέμβρη του 1944 ο εχθρός έχει αλλάξει και ο Γόδας πλέον πολεμά τους Άγγλους στο νεκροταφείο της Ανάστασης στον Πειραιά.

Αρχές του 1945, παθαίνει πνευμονία και επιστρέφει από το Βελούχι (όπου είχε αποσπαστεί) στην Αθήνα. Τον “κάρφωσαν”. Συνελήφθη και οδηγείται στις φυλακές της Αίγινας. Το σώμα του ήταν φυλακισμένο, όχι όμως και το πνεύμα του: Η μάχη, ο αγώνας, η μπάλα, ο Ολυμπιακός, ήταν φλόγες που έκαιγαν μέσα του. Ακόμα στην Αίγινα έπαιζε ποδόσφαιρο στην ομάδα που είχε δημιουργηθεί από τους φυλακισμένους.

Κατόπιν οδηγείται στην απομόνωση των φυλακών της Κέρκυρας. Ο Γόδας μαζί με τα άλλα Πειραιωτάκια, τον Λούβαρη και τον Κουφαδάκη, ακόμα και λίγο πριν το απόσπασμα, σχεδιάζουν πώς θα στήσουν την ομάδα όταν βγουν από τη φυλακή. Η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη… Στις 13 Ιουλίου του 1945, ο Νίκος Γόδας και άλλοι 10 συναγωνιστές του, καταδικάζονται σε θάνατο.

Στη φυλακή της Κέρκυρας έμεινε τρία χρόνια. Μέχρι να ξημερώσει η 19η Νοεμβρίου του 1948… Περνάει την έξοδο της φυλακής ντυμένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού, σαν να βγαίνει στο γήπεδο. Τον μεταφέρουν στο Λαζαρέτο, ένα νησάκι έξω από το λιμάνι. Σε λίγη ώρα ο παίκτης του Θρύλου βρίσκεται μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα, ενώ ο ήλιος μόλις είχε κάνει δειλά την εμφάνισή του πίσω από τα βουνά. Το απόσπασμα στη θέση του. Ο Νίκος φωνάζει: “Mε δολοφονείτε με τη φανέλα του Ολυμπιακού! Μη μου δέσετε τα μάτια για να βλέπω τα χρώματα της ομάδας μου πριν από τη χαριστική βολή“. Ο αξιωματικός σηκώνει το χέρι. Οι στρατιώτες έχουν απέναντί τους έναν συμπατριώτη τους, έναν συνομίληκο νεαρό αθλητή. Κάποιοι τρέμουν λίγο. Η διαταγή: “Πυρ!”. Το κόκκινο απλώνεται στο κόκκινο. Ο Νίκος φεύγει, ψηλά, για την τελευταία κεφαλιά. Νικητής! Ο Νίκος Γόδας, εκτελέστηκε ως κομμουνιστής στις 19 Νοεμβρίου του 1948 στη νησίδα Λαζαρέτο της Κέρκυρας, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ

Αττίλιο. Λίγοι ήξεραν το πραγματικό του όνομα. Ακόμα πιο λίγοι είχαν μιλήσει μαζί του και ελάχιστοι γνώριζαν ότι ήταν φοιτητής της ιατρικής. Όλοι, όμως, ξέραμε πού θα τον βρουν. Εκεί: στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα της θύρας 7. Εκεί: όπου κι αν έπαιζε ο Ολυμπιακός.

Γεννημένος το 1942 στην κατεχόμενη Αθήνα, μάζευε το χαρτζιλίκι της εβδομάδας για να βλέπει από κοντά τον Ολυμπιακό. Με την τρομπέτα του, ένωνε χιλιάδες χέρια και φωνές στην εξέδρα για χρόνια. Κάποτε οι γιατροί τού είχαν πει ότι δεν θα αντέξουν τα πνευμόνια του. “Τι με νοιάζει; Εγώ για τον Ολυμπιακό ζω”, απαντούσε ο ίδιος. Ήταν φοιτητής της Ιατρικής, αλλά παράτησε τις σπουδές του στο 4ο έτος, για να αφοσιωθεί στον Ολυμπιακό. Σε κάθε παιχνίδι ήταν εκεί, στο κάγκελο της εισόδου της Θύρας 7, με την θρυλική τρομπέτα του να ξεσηκώνει τους φιλάθλους και να διηγείται με καλαμπούρι τις περιπέτειές του.

Τη δεκαετία του `90 είχε γίνει στόχος άνανδρων επιθέσεων. Του είχαν στήσει δύο φορές καρτέρι, χτυπώντας τον βάναυσα. Η ατίθαση ζωή που έκανε επιβάρυνε σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα υγείας που τον ταλαιπωρούσαν και το βράδυ της 11ης Νοεμβρίου του 1994 έφυγε από τη ζωή, εξαιτίας ενός πνευμονικού οιδήματος. Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού συνόδευσαν τον Βασίλη Δουρίδα στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε ένα κόκκινο φέρετρο. Ήταν η τελευταία του επιθυμία… Ο Αττίλιο ήταν μια από τις πιο συμπαθείς φιγούρες των ελληνικών γηπέδων. Άνθρωπος απλός, πράος και “άρρωστος” με τον Ολυμπιακό. Η τρομπέτα του συγκλόνιζε. Εδινε παλμό στον κόσμο και “φτερά στα ποδάρια” των ποδοσφαιριστών. Ποτέ δεν είχε… ηγετικές βλέψεις στην “ερυθρόλευκη” εξέδρα και είχε κερδίσει το σεβασμό όλων. Ακόμα και των αντιπάλων, έστω κι αν κάποιοι άνανδροι τον είχαν χτυπήσει, σε συμπλοκές έξω από τα γήπεδα.

8/2/81 – Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7

Λένε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν έχουν να διηγηθούν μόνο ευχάριστες ιστορίες. Στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, όμως, γράφτηκε η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτά τα 21 παιδιά που βρίσκονταν στην ΘΥΡΑ 7, έχασαν τη ζωή τους, όταν στην προσπάθειά τους να φύγουν 5 λεπτά νωρίτερα από τη λήξη του αγώνα για να μεταβούν έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και να αποθεώσουν τα ινδάλματά τους για τη θριαμβευτική νίκη με 6-0 επί της ΑΕΚ, βρήκαν μπροστά τους σίδερα… Αυτά τα 21 παιδιά, αλλά και άλλα που έχουν φύγει από τη ζωή, αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού.

Παναγιώτης Τουμανίδης (ετών 14)
Κώστας Σκλαβούνης (ετών 16)
Ηλίας Παναγούλης (ετών 17)
Γεράσιμος Αμίτσης (ετών 18)
Γιάννης Κανελλόπουλος (ετών 18)
Σπύρος Λεωνιδάκης (ετών 18)
Γιάννης Σπηλιόπουλος (ετών 19)
Νίκος Φίλος (ετών 19)
Γιάννης Διαλυνάς (ετών 20)
Ευστράτιος Λούπος (ετών 20)
Βασίλης Μάχας (ετών 20)
Μιχάλης Κωστόπουλος (ετών 21)
Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (ετών 23)
Σπύρος Ανδριώτης (ετών 24)
Κώστας Καρανικόλας (ετών 26)
Μιχάλης Μάρκου (ετών 27)
Κώστας Μπίλας (ετών 28)
Αναστάσιος Πιτσόλης (ετών 30)
Χρήστος Χατζηγεωργίου (ετών 34)
Αντώνης Κουρουπάκης (ετών 34)
Δημήτρης Αδαμόπουλος (ετών 40)

Η ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΤΡΟΠΑΙΩΝ

Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, αφού πρωταγωνιστεί σε όλα τα αθλήματα και με 12 ευρωπαϊκά τρόπαια σε τρία ομαδικά αθλήματα (μπάσκετ, βόλεϊ και πόλο) συνιστά ένας από τους ελάχιστους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη που έχουν να επιδείξουν αντίστοιχο επίτευγμα. Στα 94 χρόνια ιστορίας του μετράει τρεις Ευρωλίγκες στο μπάσκετ (1997, 2012, 2013), 2 Ευρωπαϊκά στο πόλο ανδρών (2002, 2018) κι ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2002), μία Ευρωλίγκα από τη γυναικεία ομάδα πόλο (2015), ένα LEN Trophy από το ίδιο τμήμα (2014) και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (2014), 2 Κύπελλα Κυπελλούχων από το βόλεϊ ανδρών (1996, 2005) και το Challenge Cup (2018) από τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι πέρυσι έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στην ιστορία που πανηγυρίζει δύο ευρωπαϊκές “κούπες” μέσα στην ίδια σεζόν! Στους διεθνείς τίτλους του Ολυμπιακού συγκαταλέγεται το Διηπειρωτικό στο μπάσκετ ανδρών, το Βαλκανικό Κύπελλο στο ποδόσφαιρο το 1963 και το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Cela Cup στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

-/-

Ολυμπιακός: Και εγένετο…. Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει την Τρίτη 10/3/2020 95 χρόνια ζωής από την ίδρυσή του μια μέρα σαν και αυτή το 1925. Οι θρυλικοί ιδρυτές, το όνομα η φανέλα και το πρώτο γήπεδο.

Και εγένετο θρύλος! Σαν σήμερα, στις 10 Μαρτίου 1925, ιδρύεται το πρώτο τμήμα του αθλητικού συλλόγου «Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς» για να αποτελέσει το αντίπαλο δέος του πολύ ισχυρού, εκείνη την εποχή, Εθνικού, αλλά και των αθηναϊκών ομάδων όπως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ. Προήλθε από την συγχώνευση του Πειραϊκού Συνδέσμου με την Πειραϊκή Ένωση, σωματεία που είχαν ιδρυθεί στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού αιώνα.

Το όνομα «Ολυμπιακός» το έδωσε ο πρώτος αντιπρόεδρος του συλλόγου, Νότης Καμπέρος, μετά από μερικές διαφωνίες των ιδρυτικών μελών. Ο Μιχάλης Μανούσκος πρόσθεσε το «Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς» και ο τίτλος ψηφίστηκε ομόφωνα.

Το όνομα του νέου συλλόγου επιλέχθηκε ώστε να υποδηλώνει το πάθος, την αθλητική ισχύ, την ευγενή άμιλλα, τη δίκαιη νίκη, έννοιες που περικλείονται στο ολυμπιακό ιδεώδες. Υπό το σκεπτικό αυτό επιλέχθηκε ως έμβλημα της ομάδας ο δαφνοστεφανωμένος έφηβος, εμπνευσμένος από τους Αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε πλήρη σύμπλευση με το πνεύμα και τη φύση του ονόματος του συλλόγου. Συμβολίζει τη δύναμη, την αθλητική ισχύ, το ήθος και την ευγενή άμιλλα, αξίες άρρηκτα συνυφασμένες με το Αρχαίο ελληνικό πνεύμα.

Τα χρώματα του συλλόγου επιλέχθηκαν από τον Γιάννη Ανδριανόπουλο (ο οποίος σχεδίασε και την πρώτη φανέλα) και ήταν το κόκκινο, το χρώμα της γενναιότητας και του πάθους, και το άσπρο, αυτό της αγνότητας, της ηθικής και του δίκαιου ανταγωνισμού. Ήταν κατά βάση λαϊκή ομάδα και δεν άργησε, σε συνδυασμό με τα θετικά αποτελέσματα, να γίνει η πιο δημοφιλής στον Πειραιά κι έπειτα και σε όλη την Ελλάδα.

Τα θρυλικά ιδρυτικά μέλη

Τα ιδρυτικά μέλη του Ολυμπιακού ήταν 33: Oι Ανδριανόπουλοι (Γιάννης, Γιώργος, Ντίνος και Βασίλης), ο Μιχάλης Μανούσκος, ο Νότης Καμπέρος, ο Κώστας Κλειδουχάκης και οι Δημήτρης Ανδρόνικος, Νίκος Ανδρόνικος, Δημήτρης Αυδής, Νίκος Βλάσσης, Στέφανος Εμμανουήλ, Νίκος Ζαχαρίας, Θανάσης Καλλίτσης, Νίκος Καλούδης, Ντίνος Καλούδης, Όθων Κόκκινος, Τριαντάφυλλος Κρέμος, Παναγιώτης Κωστάλας, Παναγιώτης Λαγουμιτζής, Ανδρέας Λουκάκης, Σπύρος Λουκάκης, Γιάννης Λουλουδάκης, Βαγγέλης Μαγκόπουλος, Σταύρος Μαραγκουδάκης, Γρηγόρης Ντούφας, Θόδωρος Ορλώφ, Φώτης Πρωτοψάλτης, Γιάννης Συμιγδαλάς, Νίκος Συμιγδαλάς, Χρήστος Τζουμερικιώτης, Βρασίδας Τρουποσκιάδης και Σπύρος Ψαλλιδάς.

Η πρώτη έδρα

Ως πρώτη έδρα του νεοσύστατου Ολυμπιακού χρησιμοποιήθηκε το Ποδηλατοδρόμιο, ένα γήπεδο με καρβουνόσκονη, το οποίο δεν είχε επαρκείς εγκαταστάσεις για να φιλοξενήσει τους πολυάριθμους φιλάθλους που το κατέκλυζαν σχεδόν από την αρχή της δημιουργίας του.

4. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΠΑΔΟ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΤΟΝ ΕΨΑΛΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΘΑΨΑΝ ΣΤΟ Ν/Φ ΤΗΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ!.. 

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΡΙΩΝ ΦΙΛΩΝ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ν. ΣΜΥΡΝΗ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΤΥΠΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ “ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ”, ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΓΑΜΕ ΤΟ “ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΡΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ, ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ, Ν. ΣΜΥΡΝΗ, Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΚΛΠ)!.. 

ΚΕ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΛΕΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΩΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!.. “ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ” ΚΑΙ ΕΙΘΕ… “ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ”!

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ… ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ “ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ”, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΕΟΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ!

ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΛΟΪ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΟΤΑΫ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΤΕ Ο ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ, ΤΗΝ ΒΕΛΓΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΜΕ 5 – 1!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΤΕ, Ο ΠΑΛΟΤΑΫ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 3-0 ΑΠΟ ΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ Γ’ ΓΥΡΟ, Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΑΚΟΜΑ 2 ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΕΡΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΟΥΓΓΡΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙ, ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΡΟΛΟΪ, ΚΛΠ!..

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΚΛΟΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ Ν. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!.. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ… ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ!..

ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΕΥΦΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΙΣΤΙΧΟ “ΠΑΛΟΤΑΫ ΔΙΑΙΤΗΤΗ, ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΜΕ ΤΟ ΑΦΤΙ”, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕΤΟ ΟΤΙ ΑΔΙΚΟΥΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΚΛΠ! ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΤΟ ΑΦΤΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΡΑΜΜΟΥ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ “ΜΑΤΣ”!

5. ΤΕΛΟΣ, ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ “ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ” ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, (10-03-2020), ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ “ΘΡΥΛΟΥ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ Ο “ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ”! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΕ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!.. 

6. ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΔΟΞΑ”! ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!.. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!..

-/-