Απαντήσεις Σε Ερωτήσεις – Απορίες Σας – Ζητούμενη Άποψή μας.

1. Συμφωνώ! Η “θέση” της Ελλάδος στον κόσμο θα ήταν σήμερα τελείως διαφορετική, αν ήταν σταθερά στο “άρμα” της Μ. Βρετανίας, πρωτίστως διότι η Βασίλισσά της είναι το Νο “1” του 75% (τουλάχιστον) της “Παγκοσμίου Κοινότητος”! Η περίοδος 1955 – 1959 (“Αγώνας ΕΟΚΑ, για Ένωση με την Ελλάδα”), “πλήγωσε” καίρια(!) τις Ε-Β σχέσεις, κάτι που στη συνέχεια ποτέ(!) δεν μας συγχώρησαν οι Βρετανοί, ενώ παράλληλα ήταν κάτι που εκμεταλλεύτηκαν 100% και οι… ενεδρεύοντες Τούρκοι! Δεν ξέρω βεβαίως τί θα πράξουν τώρα οι Τούρκοι, που το 2023 πλησιάζει και τα “Μυστικά Πρωτόκολλα” της Λωζάννης, του 1923, θα επιχειρηθεί να υλοποιηθούν!

2. Η ΜΙ6 μας διάβασε (γενικώς μας διαβάζει και μάλιστα με “έξυπνο” τρόπο) και ενημέρωσε τη βασιλική οικογένεια, σχετικά με την πρόσκλησή μας να φιλοξενούσαμε (ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”) τους Βασιλείς φέτος στην Ελλάδα! Έτσι, ήλθαν ο Κάρολος και η Καμίλα, φυσικά όχι στου “ΕΛΛΗΝΑ”, αλλά στην Κέρκυρα, στις εκεί “εγκαταστάσεις” των “ROTHCHLD”! Στου “ΕΛΛΗΝΑ” θα έρχονταν βρε; Συναντήθηκαν δε, θα το είδες φίλη μου, με τη “Γιάννα” και τον άντρα της!..

3. Ναι, δεν θέλω να γίνει Βασιλιάς ο Κάρολος! Όσο και αν έφταιγε, πιθανώς, η “Νταϊάνα του λαού” στη σχέση τους, (υποτεθείσθω πάντα), κρίνω τη συνολική του στάση απέναντί της, τουλάχιστον αήθη! Έτσι θέλω να παραιτηθεί υπέρ του 1ου γιού του Ουίλιαμ, του οποίου η μορφή και η καλοψυχία, (γενικώς η συνολική του παρουσία), μου θυμίζουν έντονα τη μάνα του! Σημειώνω πως δημιούργησε μια εξαίρετη Οικογένεια, έχοντας στο πλάϊ του μια γυναίκα, (την Δούκισσα Κέϊτ), η οποία φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει τύχει “βασιλικής Παιδείας”, στεκόμενη πανάξια δίπλα του! (Γνωρίζει απόλυτα τί σημαίνει η θέση της δίπλα στον Διάδοχο – Σύζυγό της)!..

4. Ναι! Έχω εντυπωσιαστεί με την ομοιότητα της 2χρονης Σαρλότ, με την δισ-γιαγιά της, Βασίλισσα Ελισσάβετ! Αυτό ας το δουν κάποιοι που δεν πιστεύουν στο “DNA”! Με την ευκαιρία, ευχόμαστε απ΄ εδώ “τα καλύτερα” για την Σαρλότ και τον 4χρονο Γεώργιο, όπως και υπομονή στην Κέϊτ, της οποίας, όπως διαβάζω, και η 3η εγκυμοσύνη θα είναι και αυτή από κουραστική, έως δύσκολη! “Δύναμη” και “Με ένα πόνο” Κέϊτ, ώστε να έλθει και το 3ο παιδί σου / σας, ο… ή η… , δεν ξέρω / -με ακόμα εμείς!..

5. Δεν γνωρίζω τί μπορεί να έκανε ο Σ. Άραβας “Βασιλικός Πρίγκηπας” στο Ισραήλ, την προηγούμενη εβδομάδα! (03-10 Σεπ 2017)! Εκτιμήσεις μόνον μπορεί να κάνει κάποιος, οι οποίες όμως έχουν “κατά κόρον” γραφεί και παρουσιαστεί απ’ εδώ! Τα ισραηλινά ΜΜΕ τί έγραψαν;

6. Τί δεν καταλαβαίνεις; Ο Ράμα κυρίως ως Γενίτσαρος, ήτοι ως Τουρκαλβανός, [αλλά και ως Αρχι-Μαφιόζος, δηλαδή ως άτομο χωρίς ηθικές και άλλες αναστολές, (είδες την σχετικά πρόσφατη φωτογραφία του, με τον τέως Αλβανό Δντη του Τελωνείου, της Κακαβιάς, ο οποίος είχε καταδικαστεί, διότι είχε αφήσει “να περάσουν” κάτι τόνοι ναρκωτικά, κλπ;), μισεί την Ελλάδα, αφού έτσι τον έμαθαν από μικρό παιδί, να μισεί τις ρίζες του, την φύτρα του! Άρα δεν πρέπει να εντυπωσιάζεσαι, από οποιαδήποτε δήλωσή του, σχετικά με την Ελλάδα!

Δηλαδή με την Ελλάδα έχει μόνον πρόβλημα η Αλβανία; Με τους Σέρβους “τα πάει καλά”; Με τους Σλαβοσκοπιανούς; Τώρα που ο ΡΤΕ διέταξε, [για τους δικούς του πολιτικούς λόγους, (μετά από εισήγηση που του έκαναν οι “μυστικοί” του), και προφανώς για λόγους επηρεασμού και ελέγχου των Αλβανών, από τους νεο-Μογγόλους], τώρα λοιπόν που ο ΡΤΕ θέλει η Αλβανία να γίνει πολιτικά μια μικρή Τουρκία, (Τουρκία Νο “2”), στα Βαλκάνια, διέταξε να αναδυθεί και πάλι το Τουρκαλβανικό στοιχείο, στην Αλβανία, με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη συγκρούσεις στο εσωτερικό της χώρας (σκέπασαν “προχθές” σε διαμαρτυρία τους στα Τίρανα, οι… αισθανόμενοι Τουρκαλβανοί, Τουρκοπράκτορες και μη, μέχρι και το άγαλμα του… “Κυρ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ” / “ΣΚΕΝΤΕΡ-ΜΠΕΗ”), συγκρούσεις ανάμεσα στους γνήσιους, ανυπότακτους και υπερήφανους Αλβανούς (η πλειοψηφία των οποίων, όπως μόλις πριν από 2,3 άρθρα έγραψα και πάλι, έχει ελληνικές ρίζες), και τους Τουρκόσπορους, τους Τουρκαλβανούς, τους εξισλαμισμένους (σημερινούς) Αλβανούς!

7. Ναι! Οι Τούρκοι και συγκεκριμένα ο Αρχισύμβουλος του ΡΤΕ, ο οποίος έκανε τη δήλωση, έχουν / έχει απόλυτο δίκιο! Οι Έλληνες (όπως ακριβώς το είπε σε τηλ/κή συνέντευξή του) είναι πλέον ενοικιαστές της ίδιας τους, της Πατρίδας! Το ενοίκιο το πληρώνουμε φυσικά στους Γερμανούς, οι οποίοι φαίνονται (!) ως οι ιδιοκτήτες της ελληνικής γης!

8. Ναι! Ο Τσίπρας, μη έχοντας άλλα όπλα και γνωρίζοντας τη δύναμη του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιροποίησε την πολιτική! Έτσι, βλέποντας πως η δύναμή του συρρικνούται συνεχώς, προσπαθεί, με όσα λέει, (πχ στη φετεινή ΔΕΘ, όπου φέρεται να δήλωσε πως “το μόνο που έμεινε είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ”), “να κοροϊδέψει και να πάρει”, (να υφαρπάσει ουσιαστικά), τις ψήφους των οπαδών του ΜΠΑΟΥΚ!

Δεν θέλω να αναφερθώ, διότι θα κινδυνέψει άμεσα η ζωή μου και θα ήταν κρίμα “να φύγω” έτσι, στην “πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική μαφία”, των “ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ”, που κυβερνά σήμερα τον τόπο! Θα μπορούσε να λεχθεί πως πρόκειται για πολιτική ένωση συμμοριών!.. Και επειδή, λίγο έως πολύ, είναι γνωστό το ποιοί είναι οι Κομμουνιστές και οι Νεο- Κομμουνιστές, ας γράψω 1,2 πραγματάκια για τους δήθεν ΑΝΕΛ!

Μάθαμε λοιπόν για τον ΥΠΑΜ(!) Καμμένο, με την… μαουνιέρικη συμπεριφορά, (αναφέρομαι στα κωλο…., κλπ), και τις σχέσεις του με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη, τον τέως επιχειρηματία και ναρκέμπορο, που εμπλέκεται με την υπόθεση του “Νουρ-1”, ενώ η συνέχεια ήθελε και θέλει το νήμα των σχέσεων του ΥΠΑΜ(!), να καταλήγει στον Μελισσανίδη, στον Πατέρα, στον… Τριαντ/λο, κλπ, κλπ, κλπ, αναδυόμενης μια έντονης μπόχας μαφιόζικου παρακράτους! (Υποσχέσεις για αποφυλακίσεις, εμπλοκή ελεγχόμενων Εισαγγελέων άλλων περιφερειών, Λιμενικών… Πόντιων, εμπλοκή μπράβων, ακούσαμε για ξυλοδαρμούς, για καψίματα ΙΧ, για ευθείες απειλές για τη ζωή ανθρώπων, μέχρι και… διαιτητών, της περιουσίας τους, με απειλές της μορφής “ξέρω πού μένεις”, για πιθανολογούμενες σχέσεις στρατιωτικών ε.α. και… ΚΥΠ – ατζήδων, πρώην και νυν, … “ηρώων” και μη, που φωτογραφίζονταν δίπλα στον… “νιάου”, φερόμενοι ως υπάλληλοί του, για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, για ηχητικές όμοιες διαμερισμάτων, γραφείων, και για άλλα πολλά)!..

Τώρα μαθαίνουμε ότι εμπλέκονται στα παραπάνω… “κόλπα” και άλλα πρόσωπα “κολλητά” του Καμμένου, μέχρι και στο ΥΠΑΜ, (άτομα μικρότερης… ισχύος βεβαίως), όπως ο φερόμενος ως εκπρόσωπος Τύπου του ΥΠΑΜ, Κος Παπακυριακόπουλος, κλπ!.. Θα μπορούσε να ισχυριστεί καποιος πως το ΥΠΑΜ κατάντησε “Μαφιόζικο Στρατηγείο”!

Προτείνω στον πασίγνωστο απόστρατο στρατιωτικό, με τις βαθείες(!!!) Ισραηλινο-Αμερικανικές διασυνδέσεις, ο οποίος φέρεται ως μέλος της “Ομάδος των Κολλητών”, του “Νιάου”, ως ένας εκ των υπαλλήλων του με έντονη συμβουλευτική… δράση, να απαιτήσει ή καλύτερα να λειτουργήσει στην κατεύθυνση να μείνει μακριά το ΥΠΑΜ, απ’ όλα τα παραπάνω, (να βρει τον τρόπο, ξέρει αυτός), ήτοι από τον όλο πόλεμο κατά του Μαρινάκη, από την προσπάθεια πλήρους αλώσεως της κρατικής μηχανής, από, από, από, κλπ, αφού γνωρίζει πολύ καλά, πως οι Τούρκοι, οι Αλβανοί, οι Σλάβοι, κλπ, παρακολουθούν πολύ στενά τα τεκταινόμενα και θα μας ξεφτιλίσουν, αν και όταν -τυχόν- σημάνουν οι καμπάνες, ειδικά οι… ελληνο-τουρκικές!..

Ποιός Εισαγγελέας, ποιός “νεο-Τερτσέτης”, και σε ποιά πλέον χώρα, (στην χρεοκοπημένη νεο-κομμουνιστική Ελλάδα;), υπάρχει σήμερα, ώστε να ασχοληθεί με την παραπάνω σαπίλα; Υπάρχει κανείς;

Αυτοί που πρέπει να ξέρουν, φίλη αναγνώστρια, τα ονόματα όλων των παραπάνω, μέχρι και του τελευταίου εμπλεκόμενου… μπράβου, τα ξέρουν, όπως επίσης και όλα τα σχετικά θέματα, με απόλυτη λεπτομέρεια! Υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, ενώ οι Κοι αυτοί ξέρουν πως στο “παιχνίδι” αυτό, ειδικά των απειλών για τις ζωές των ανθρώπων, στο τέλος, ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ(!), αφού το άδικα χυμένο αίμα, γυρνάει και κτυπάει (σαν την κατάρα) στον / τον αφέντη του!!! Πάντως, καλόν είναι, να μένει κάποιος μακρυά απ’ όλη αυτήν την βρωμιά και απλώς να παρακολουθεί και να… σκέφτεται!

Άκουσα τέλος τον Καμμένο να λέγει πως “ποτέ δεν θα συνεργαστεί με Βορίδη και Γεωργιάδη” (καταλάβατε) και τον Τσίπρα να λέγει πως δεν υπάρχουν φωτογραφίες του Καμμένου, με βαριοπούλες, κλπ! Ρωτάω: Ο Καμμένος ήταν μέλος, ή όχι, Κε Τσίπρα των… “Rangers”; Με τί ασχολούνταν τα “καλόπαιδα” αυτά Κε Τσίπρα; Επίσης ο Τσίπρας, από την φετεινή ΔΕΘ, μας είπε ότι ο Καμμένος είναι “Κεντροδεξιός”! “Πάμε μαζί”: Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Ξανά! Αχαχαχαχαχαχα!.. Είπαμε όμως και εξηγήσαμε! “Το ψέμα”, η “απάτη”, ο “Μακιαβελισμός” είναι ΑΝΑΣΑ για όλα τα κομμουνιστικά “Κεφάλια” (εννοώ, τους επικεφαλής)!

Για τους άλλους φτωχούς Κυβερνήτες μας και το “ποιόν” τους, (αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ, … ντόπιους και… Ευρωπαίους / στην Ευρωβουλή), θα τα πούμε άλλη φορά!..

9. Όχι κάνεις λάθος φίλε! Συνεχίζω, όσο μπορώ ασφαλώς, να παρακολουθώ τα συνθήματα στους τοίχους, διότι όχι μόνον γελάω, όχι μόνον σκέφτομαι και προβληματίζομαι, όχι μόνον γυμνάζω τις εγκεφαλικές μου ραβδώσεις, αλλά και διότι τροφοδοτούμαι με ενδείξεις, αποχρώσες έστω, για τα τεκταινόμενα στους διάφορους πολιτικούς χώρους, νόμιμους και μη, για τις όποιες εκεί διεργασίες, κλπ, ακόμα και για αλλαγές στην επιχειρησιακή τους δράση! Είναι πολλά φίλε, ενώ όλα είναι θέμα… εκπαίδευσης, για όλους!..

“Πάρε” λοιπόν ένα σύνθημα (σχετικά παλαιό, αλλά πολύ ωραίο)… τοίχου: “Μάσα; Λίπη! Ανάσα; Λείπει”!..

Διάβασα και ένα άλλο, (σε έντυπο όμως), εξίσου “δυνατό”! “Πάρτο”! “ΣΥΡΙΖΑ – ΠΟΔΕΜΟΣ – ΒΕΝΤΣΕΡΕΜΟΣ, στην Μύκονο τα τρώγαμε, σαν έβγαινε ο… Ρέμος”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Με την ευκαιρία! Στην Ισπανία, ψάχνει ο Ραχόϊ (εβραϊκής καταγωγής, αν δεν σφάλλω), για χρηματοδότηση των ΠΟΔΕΜΟΣ, από Βενεζουέλα “μεριά”! Καλά δεν του είπαν πως αυτή γίνεται με συγκεκριμένους τρόπους και μεθόδους, στα κόμματα αυτά, που παρουσιάζονται ως οι “Σωτήρες”, των… βασανισμένων και κατατρεγμένων του Πλανήτη μας και όχι έτσι… “ατσούμπαλα”; Και σας ρωτάω (παραδειγματικά): Ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ(!) το πώς χρηματοδοτείτο πχ το ΚΚΕ, από τη Μόσχα; Γιατί το ΚΚΕ άραγε, δεν αφήνει το Κράτος να… μπει στα “Οικονομικά… Τμήματα”, του Στρατηγείου του, στον Περισσό, ενώ όλοι πχ ξέρουν για τα χρέη της ΝΔ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ, προς τις Τράπεζες, κλπ;

Πώς λειτούργησε, πριν από κάποια χρόνια, πχ ο Κος Παπάς, με τον… “Κουμπάρο”, εκ Κύπρου; Άντε Κε Ραχόϊ, που μάλλον είσαι “για τα… σκυλιά”!..

10. Άκουσα φίλο Ιερωμένο να διερωτάται, γιατί ο Τσίπρας δεν έκανε αναφορά από την Πνύκα, στον Απόστολο των Εθνών Παύλο, τον Ιδρυτή της Εκκλησίας μας, ο οποίος απ’ εκεί μίλησε, αλλά και δίδαξε στους Αθηναίους τον Χριστιανισμό, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να ακούσουν και οι Ευρωπαίοι, να μάθουν ή να θυμηθούν, ανάλογα, κλπ, κλπ, κλπ! Εσείς Κε που απορήσατε(!..), τί λέτε, γιατί δεν αναφέρθηκε στον Παύλο, ο Τσίπρας; Για σκεφτείτε λίγο! Ο Θεός του Τσίπρα και του κάθε Τσίπρα είναι ο Γερμανο-Εβραίος Κ. ΜΑΡΞ και σ’ αυτόν αναφέρθηκε, όσο και αν δεν… “κόλλαγε”! Οι άνθρωποι είναι Διεθνιστές, δεν πιστεύουν σε καμιά Ελλάδα και σε κανέναν Χριστιανισμό, ο οποίος όμως και τελικά, “θα τους… καταπιεί και αφανίσει”, όπως ο ίδιος ο ΘΕΟΣ είχε πει στον πρώην Σαούλ, Παύλο, στον δρόμο του προς τη Δαμασκό! … “Είναι σκληρόν προς κέντραν λακτίζειν”! …

Το μόνο καλό Πάτερ Ευστάθιε της επίσκεψης Μακρόν στην Ελλάδα, εκτός φυσικά από το ότι βρέθηκαν και πάλι μαζί 2 “αδέλφια”, 2 από τα πιο αγαπημένα παιδιά των “ROTHCHLD”, ήτοι ο Τσίπρας με τον Μακρόν, είναι ότι η εκ Γαλλίας Προεδρική “αδελφή ψυχή” “βαπτίστηκε”, από τον Κριστιάν ΚΑΡΕΜΠΕ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με την απονομή της φανέλας με το Νο 10, που του έκανε ο νονός του, ο πρώην σύζυγος της Σλεναρίκοβα! (Μου διαφεύγει το επώνυμό της ακριβώς, αλλ’ όχι η ομορφιά της)!..

11. Μην απορείς αγαπητέ, για το γεγονός ότι ο Κος Στουρνάρας τοποθέτησε τον Πρόεδρο της Ισραηλιτικής Κοινότητος Αθηνών, Κο Αβραάμ Μωϋσή, (του Εσδρά), ως επικεφαλής της “Διαχείρησης των Κόκκινων Δανείων” μας ή γιατί είναι ομοίως εβραϊκής καταγωγής ο Έλληνας επικεφαλής του ελληνικού Τμήματος της “Διεθνούς Οργανώσεως Μεταναστεύσεως”, στην χώρα μας, Κος Δανιήλ ΕΣΔΡΑΣ, κλπ, κλπ, κλπ! (Όπως, για να σου θυμίσω, και την… “επανάσταση” της λεγόμενης… “ΛΟΑΤ Κοινότητος”, στην Ελλάδα, την οργάνωσε μια Αμερικανίδα, εβραϊκής καταγωγής, η Κα Γκίμπερτ! Σε όλα “από πίσω”, για τον… ερχομό και την παγιοποίηση της “Παγκοσμιοποίησης”, είναι οι “Διεθνείς Εβραίοι”, με τα Όργανά τους, που τουλάχιστον στα πρώτα στάδια είναι συμπατριώτες τους)!..

Υπάρχει κάτι (και) στην χώρα μας που δεν ελέγχουν, είτε άμεσα, (εκεί δηλ. όπου φαίνονται οι ίδιοι), είτε έμμεσα, (πχ μέσω των Μασονικών Στοών), οι Εβραίοι; Όχι, δεν υπάρχει! Εδώ μάλιστα, που πρόκειται για οικονομικό θέμα και άπαντες ξέρουν την… ερωτική σχέση μεταξύ των “Διεθνών Εβραίων” και του Χρήματος, θα άφηναν να τους ξεφύγει η… ευκαιρία; Αν οι Κοι αυτοί δουλεύουν για τα ελληνικά συμφέροντα, όντας μάλιστα Έλληνες πολίτες, με δεδομένη την παγκόσμια κυριαρχία τους, τέτοιες κινήσεις, σαν αυτήν του Στουρνάρα, εκτιμώνται ως θετικές! Το θέμα όμως βεβαίως είναι, αν όλοι αυτοί οι Κοι εργάζονται για τα ελληνικά συμφέροντα ή όχι; Εσύ τί λες;

12. Διαβάζω: (Ε/Φ “ΣΤΟΧΟΣ”)

    α. Ο Ελληνοαμερικανός Άλεξ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ μαζεύει ηλεκτρονικές υπογραφές (έως τώρα έχει συγκεντρώσει 67.000), ώστε να χαρακτηρισθεί ο SOROS τρομοκράτης, με το αιτιολογικό ότι έχει καλέσει πολλάκις τον αμερικανικό λαό να ανατρέψει τον νομίμως εκλεγέντα σημερινό Αμερικανό Πρόεδρο, Ντ. ΤΡΑΜΠ!.. Τα σχόλια δικά σας!.. (Καλά τί γράφουμε εμείς, 2 χρόνια τώρα, για τον ζάμπλουτο αυτόν Κο, φίλοι μου, γοα τους ομοίους του, αλλά και για τις προσπάθειες που κάποιοι – ποιοί άραγε; Αχαχαχαχαχα – καταβάλλουν στις Η.Π.Α., για να ανατρέψουν τον ΤΡΑΜΠ);

   β. Ο Παττακός διόρισε, επί Χούντας, τον Αναστάσιο ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΤΟ, ως επικεφαλής της “Αποστολικής Διακονοίας”, της εκκλησίας της Ελλάδος! Καλά Καθηγητή Παν-μίου, (όπου άφησε εποχή με την σκληρότητα ή αυστηρότητά του), ποιός τον έκανε, άλλος; “Όνομα” ποιός του έδωσε, ποιός του “το έκανε”, ποιός τον καθιέρωσε στα ελληνικά και διεθνή θρησκευτικά δρώμενα, άλλος;

Γι’ αυτό και ο Αναστάσιος, μετά το 1974, (για να αποδειχτεί και πάλι ότι δεν υπάρχει κανείς χειρότερος εχθρός του ευεργετηθέντος), δεν τον επισκέφτηκε ποτέ, ούτε μιά φορά, είτε στη Φυλακή, είτε στο σπίτι του στα Πατήσια, όπου υπερηφάνως… λοιμοκτονούσε!..

Φυσικά στον Παττακό και γενικά στη Χούντα, 1967 – 1973, για να τα λέμε όλα, οφείλουν πολλά, πολλοί εκ των σημερινών “Κεφαλών”, της πολιτικής, της οικονομίας, του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, κλπ, κλπ, κλπ!

13. Αξίζουν, πράγματι, πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, στον απόστρατο Αξκό, Σχη της Αερ-ρίας Στρατού και Δημοσιογράφο, Κο ΜΥΛΩΝΑΚΗ, για όλες τις τελευταίες του έγγραφες παρεμβάσεις, δια της ε/φ “ΜΑΚΕΛΙΟ”, του Κου ΧΙΟΥ, και ιδιαιτέρως οι αναφερόμενες στα ανθελληνικά πεπραγμένα, αλλά και δηλώσεις, των κυβερνώντων νεο-κομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως του Κου Βούτση, (“περαστικά του”), κλπ, κλπ, κλπ! Επίσης, πολύ δυνατό ήταν το άρθρο του για το “ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΗΝΩΝ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ”!

Είναι αυτό που λέμε και γράφουμε και εμείς εδώ Κε ΜΥΛΩΝΑΚΗ! Επειδή κάποιοι συκοφάντησαν πιθανώς (θέμα ιστορικής έρευνας) ή συκοφαντούν με τη συμπεριφορά τους τις αξίες και τις αρχές των Ελλήνων, εμείς οι… υπόλοιποι θα πρέπει να τις απαρνηθούμε!.. Είναι πολύ… σοφιστική πράγματι η κομμουνιστική λογική, μια λογική που μάχεται την… λογική, την αλήθεια και το φως!

Με την ευκαιρία: “Χαλάρωσε λίγο Κε Χίε”!..

14. Κε Βελόπουλε!

Επειδή παρουσιάζεσαι ως γνώστης και “promoter” ρωσικών όπλων στην Ελλάδα, (σε άκουσα από την TV, πρόσφατα, να προτείνεις τα “Πάντσιρ” S-1, M, κλπ για να αποκρούσουμε -υποτίθεται- τα 500 τ/UAV-stealth, να προτείνεις τους S-400, anti-ship “Cruise”, τα “Brahmos”, κλπ, και μάλιστα να δίνεις και αριθμούς, δηλαδή πόσα ακριβώς θα έπρεπε να πάρουμε, ως ΕΕΔ), σε παρακαλώ να μας πεις, αν η “ROSOBORONEXPORT”, η οποία εμπλέκεται με τους S-400 και την πώλησή τους στις ΤΕΔ, είναι ή δεν είναι ρωσική εταιρεία, πού έχει έδρα /- ες, ποιός ο διεθνής ρόλος της (αν υπάρχει τέτοιος, πέραν των πωλήσεων όπλων εννοώ), ποιές οι μέχρι τώρα δραστηριότητές της στη Ρωσία και διεθνώς και ό,τι άλο σχετικό γνωρίζεις!

Αφού επαναλάβω και πάλι ότι οι Τούρκοι δεν πρόκειται να πάρουν από τη Ρωσία S-400, κλπ, (σήμερα μάλιστα, διάβασα δήλωση του Ρώσου Βλαδίμηρου Κοζίν, υπευθύνου συμβούλου του Πούτιν, για τεχνικά θέματα στρ-κών συνεργασιών, ο οποίος φέρεται -κατά τους Τούρκους- να δήλωσε πως υπεγράφη το συμβόλαιο, μεταξύ Τ. και Ρ., για τους S-400), σου προτείνω με ειλικρινή αγάπη, και προς εσένα, όπως έκανα παραπάνω και με τον Χίο, να χαλαρώσεις λίγο!..

Σε ό,τι αφορά τους Τούρκους και τα αναφερόμενά τους στους… ελληνικούς S-300, κλπ και κυρίως σε ό,τι αφορά το ερώτημα που διεθνώς θέτουν και λέγει “γιατί η Ελλάδα, που είναι χώρα του ΝΑΤΟ, να έχει S-300 και εμείς δεν μπορούμε να έχουμε”, τους θυμίζω, πως:

– Γνώριζαν και είχαν 100% συμφωνήσει, τουλάχιστον σε “φανερό επίπεδο”, τουλάχιστον δια της βοούσης / εκκοφαντικής -τότε- σιωπής τους, για την τελική (και “δια… Τρικάλων” / καταλάβατε) μεταφορά των S-300 στην Ελλάδα / ν. Κρήτη, (2η Κ-Β κή περίοδος Κ. Σημίτη), προκειμένου να μπορέσει η Δύση, (Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ και κυρίως το απειλούμενο, τελικώς και από τη Ρωσία, Ισραήλ), να τους μελετήσει!..

Εκείνη βεβαίως την εποχή (1999 – 2000) οι Τούρκοι είχαν να ασχοληθούν με τους σεισμούς και τους δεκάδες χιλιάδες νεκρούς τους, ενώ να τους θυμίσω πως οι σχέσεις τους τότε με τις Η.Π.Α. ήσαν, αν όχι εχθρικές, τουλάχιστον αρκούντως αρνητικές! Μέχρι αμερικανική άσκηση είχε γίνει τότε σε αμερικανική έρημο, με σενάριο “αμερικανικής απόβασης” στην Τουρκία! Ή όχι, Κοι Τούρκοι;

Ξεχάσατε ακόμα ότι είχατε τότε Κεμαλική ηγεσία ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΤΙΚΗ (sic), ήτοι Ρωσόφιλη και πολύ… Ρωσοαλλοιθωρίζουσα; Ξεχάσατε πως ο τότε Α/ΓΕΕΔ σας Χ. ΚΙΒΡΙΚΟΓΛΟΥ, ήταν (και είναι / και παραμένει ακόμα ιστορικά) ο μόνος Τ/Α/ΓΕΕΔ, που δεν έχει μεταβεί ποτέ στις Η.Π.Α., όντας Α/ΓΕΕΔ;

Γιατί λοιπόν σε μια χώρα, όπως η δική σας, που ήταν και παραμένει μια τεράστια ΝΑΤΟ-ϊκή Βάση, και που τότε πιθανώς να έβγαινε και από το ΝΑΤΟ (και αυτό είχε “παίξει” τότε ή όχι ρε Τούρκοι), και που τότε “γύρναγε κεφάλι” σιγά – σιγά, αλλά σταθερά, προς τον κυριότερο αντίπαλο τότε των Η.Π.Α., δηλαδή τη Ρωσία, (γεγονός που σχεδιαστικά… “γέννησε” τότε τον ΡΤΕ, στο μυαλό των αμερικανικών Υπηρεσιών, που ήλθε ως Π-Θ και “κυνηγός” των Τ/Ευρασιανιστών – Στρατηγών, μετά από 2, 3 χρόνια), γιατί λοιπόν οι Αμερικανοί να μην βάλλουν S-300 και ό,τι άλλο θα “γούσταραν”, προκειμένου για την άμυνά τους, στην Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού αυτοί εκτιμούσαν ότι η άμυνά τους, (εννοώ η σχετική με την παγκόσμια κυριαρχία τους) επέβαλε;

Αφήστε λοιπόν ρε Τούρκοι τις… παπαρίσιες αναφορές για “Ελλάδα και υπάρχοντες σ΄αυτήν Ρωσικούς S-300”, θέμα, που όπως άριστα γνωρίζετε, ήταν κάτι που ξεκίνησε “καθαρά” από την Κυπριακή Δημοκρατία, η οποία δεν ανήκε, ούτε ανήκει, σε κανένα ΝΑΤΟ, κλπ, κλπ, κλπ, και που τελικά δεν μπόρεσε να τους “πάρει”, για μια σειρά από λόγους, παρ’ ότι ήταν απολύτως έτοιμη, αφού και τα χρήματα υπήρχαν και η εκπαίδευση των χειριστών είχε γίνει (στη Ρωσία, όπου μάλιστα είχε μεταβεί και ο τότε Α/ΓΕΕΦ, Στρατηγός ΔΗΜΟΥ, του οποίου το πνεύμα και μόνο, αν “κυκλοφορεί” σήμερα στην Κύπρο, θα πάθετε “την πλάκα της ζωής σας”, όταν, όπως έχετε σχεδιάσει, θα επιχειρήσετε να καταλάβετε δια προελάσεως και εντός 3 ημερών όπως διατείνεστε και την υπόλοιπη Κύπρο).

Τέλος, μαζέψτε από την Κρήτη και την περιοχή (εσωτειρική και ευρύτερη) του Ηρακλείου, όλες τις θυληκές… γάτες σας, όπως και τους αρσενικούς γάτους, που έχετε, λόγω των S-300 μας… “στείλει”, “σπείρει”, κλπ, και χαλαρώστε! Σε άλλη περίπτωση, θα είναι σαν να βιάζεστε για το… τέλος σας!.. Η νευρικότητα, που λέγει πολύ εύστοχα, (όπως εκτιμώ), ο ΥΠΕΞ μας Κος Κοτζιάς, πως σας διακρίνει, εγγίζει πλέον στο κόκκινο και θα σας καταστρέψει! Δεν το καταλαβαίνετε;

 15. Μας είπε σήμερα (12-09-2017) στην εκπομπή του, στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM”, ο πολύ… “καθαρός” (sic / αχαχαχαχαχα) δημ/φος Τράγκας, πως ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ πούλησε, ως Π-Θ, το 2003, στην Καναδική εταιρεία εύρεσης και (κυρίως) εξαγωγής χρυσού, “Ελ Ντοράντο”, έναντι 11 δις Ευρώ, την επίμαχη χρυσοφόρο περιοχή, στην Χαλκιδική, ενώ οι Βρετανικές Υπηρεσίες (καταλάβατε) εκτιμούσαν την αξία της 30+ φορές παραπάνω!

Ο Κος Τράγκας δεν θα μας έχει διαβάσει καλά ή καθόλου! Πόσες φορές έχετε διαβάσει φίλοι μου απ’ εδώ, ότι το Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, Έλληνας εβραϊκής καταγωγής, Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ έστειλε, ως Π-Θ, τον χρυσό της χώρας μας στην Αγγλία, των “ROTHCHLD”, ενώ ξεκίνησε 1ος, (δια της ληστείας του Χρηματιστηρίου), την υλοποίηση του σχεδίου Κ/Φ της χώρας μας, ό,τι δηλαδή ζούμε σήμερα, ως λαός, οι Έλληνες; Πάμπολλες! Έτσι δεν είναι; Ναι, θα μου πείτε! Άρα, σας ρωτάω! Στις Σκουριές “θα στεκόταν” ή -αλλιώς- για τις Σκουριές θα είχε πρόβλημα να εκτελέσει ληφθείσες, όπως εκτιμώ, εντολές, των πραγματικών “διεθνών”… προϊσταμένων του;

Δεν είναι της παρούσης, αλλά δεν το χειρίστηκε σωστά, δεν το υλοποίησε ορθά, (με τους ημεδαπούς συμβούλους του βεβαίως), το “σχέδιο βυθίσεως” της Ελλάδος, ως εκτελεστής, ο Κος ΣΗΜΙΤΗΣ, ο “Αρχιερέας της Διαπλοκής”, κατά τον Νεο-Βούδα, ο “Νονός”, κατά το ζεύγος Τσοχατζόπουλου (Άκης και Κα Σταμάτη), κλπ, κλπ, κλπ. Άλλη φορά όμως και γι’ αυτόν και για τους ακολουθήσαντες “Νεο-Βούδα”, ΓΑΠ, Βενιζέλο, κλπ, κλπ, κλπ!..

Ο Τσίπρας είναι η “νέα… Κομμουνιστική, αυτοπροσδιοριζόμενη ως… αριστερή (sic), Γενιά”, Σημιτικού… φυράματος, των “Διεθνών Εβραίων”, οι περισσότεροι των οποίων (90% +) πλασσάρονται ως… Αριστεροί και Δημοκράτες και με άλλα παρεμφερή “πιασάρικα” επίθετα, ώστε να ξεγελούn, να ποδηγετούν πνευματικά, (αυτό είναι το σπουδαιότερο), και κατά συνέπεια να ελέγχουν τη λαϊκή… πλέμπα, όπως στην πραγματικότητα θεωρούν -παγκοσμίως- τη λαϊκή Τάξη!..

Γιατί πχ ο Τσίπρας και η Κ-Β του, δεν ζήτησαν, και μάλιστα μετά πάθους και δια του μεγίστου δυνατού… θορύβου, την έκδοση του “τυποις” Έλληνα και ουσιαστικά ελληνικής καταγωγής,… Γερμανού ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ, από την Κα… Μέρκελ;

Φτάνει αγαπητοί, φτάνει!

16. Οι πρόσφατες κρίσεις των Τούρκων δεν ήσαν καθόλου τυχαίες! Για παράδειγμα, ο νέος Τ/Α/ΓΕΝ είναι άριστος γνώστης της “Βόρειας Θαλασσιας Περιοχής”, του Αιγαίου Πελάγους! Σας λέει τίποτα αυτό, με βάση και τα όσα έχετε διαβάσει “εδώ”; Για σκεφτείτε λίγο, χωρίς βοήθεια!

– Το ότι ο μέχρι χθες “Φίρμα”, επικεφαλής των “Μπορντό Μπερελί” Στρατηγός, (“Φιρμα”, όπως κατέστη μετά από την αποτυχημένη Στάση, μερίδος των ΤΕΔ, στις 15-07-2016), ενοχλήθηκε σφόδρα, με την τοποθέτησή του στη 2η Στρατιά, δείχνει πολλά για τα τεκταινόμενα μέσα στις ΤΕΔ, για τις νοοτροπίες και συμπεριφορές των στελεχών, αλλά και για το “πώς είναι”  και το για “πώς πάει” το έργο της 2ης Στρατιάς, με ΖΕ τη ΝΑ Κουρδική Τουρκία και εσχάτως και την… “όποια” Β. Συρία!

Πάντως ο ΡΤΕ παρενέβη και πάλι, εντυπωσιάζοντας με τη δήλωσή του, που -ουσιαστικά- έλεγε πως οι Στρατιωτικοί οφείλουν να εκτελούν και μόνον διαταγές και να μην διαμαρτύρονται για το πού κάθε φορά τοποθετούνται, δίνοντας παράλληλα και το στίγμα, του ποιός έχει “το πάνω χέρι” αυτήν τη στιγμή στην χώρα!..

Ω2

       ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-