Απαντήσεις Σε Ερωτήσεις Σας, Για Πολλά!..

Φίλοι μου / μας!

 

1.Βγήκε και ο Μάζης και μας είπε ότι ο Μπάϊντεν, μετά την πτώση του ΡΤΕ θα γίνει Μπαϊντένογλου!

Από πότε σας το γράφουμε αυτό εμείς εδώ και με σαφέστατη, δι’ επιχειρημάτων, επεξήγηση;

Μας διαβάζουν με προσοχή, έχουν «θέση», που τους την  έδωσαν  και βγαίνουν και κάνουν τον μάγκα!..

Έγινε και ο Μάζης από Γεωγράφος… Τουρκολόγος!..

 

2. Θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε απ’ τον ίδιο, ίσως, τον Τ/ΥΠΑΜ για την χθεσινή επίθεση με «α/φ μακέτες» στην 23η Μχία (ΠΖ) στο Σιρνάκ, (όπως φυσικά και για την ταυτόχρονη όμοια στο Μπατμάν), για τον λόγο ότι ο Κος Ακάρ, αν δεν σφάλλουμε, ήταν στο Σιρνάκ!

Τί ακριβώς εννοείτε Τούρκοι, με την φράση «α/φ μακέτες»;

 Σαν αυτά δηλαδή που παίζουν τα παιδιά στα… πάρκα;

Και αν είναι έτσι, τεχνικά, πώς σας τα «ρίχνουν» στις Βάσεις σας;

Τα ραντάρ σας δεν τα «πιάνουν»;

Τί τεχνικά χαρακτηριστικά μπορούν, λέτε, να έχουν αυτές οι… μακέτες, ώστε να βάλλονται από ασφαλή, για τους… αποστολείς, απόσταση;

Επίσης! Ποιά η εκτίμησή σας, για το θέμα; Τί λέτε / τί εκτιμάτε πως μπορεί να συμβαίνει;

Γιατί μιλάτε για απόπειρα(!) / girişim επιθέσεως και όχι για επίθεση;

 

3. Πράγματι! Το μόνο, για το οποίο είχαμε συγχαρεί τον Κο Ν. Παππά ήταν η προσπάθειά του, ως Υπουργού, να στρέψει την Ελλάδα προς το Διάστημα! Έκανε πράγματι μια σοβαρή, λέμε εμείς προσπάθεια, όσο αυτή ακολούθως και να λοιδορήθηκε, «πεσμένη» μέσα στην δίνη της πολιτικής αντιπαράθεσης!

Τώρα που ακούσαμε όμως τον Κο Καλογρίτσα να λέγει, μεταξύ των άλλων, στην κατάθεσή του πως, όταν έμενε στο σπίτι του Κου Παππά, εκεί ήταν και μια Βουλγάρα καφετζού, τί μπορούμε να πούμε ρε φιλαράκο, για τον Κο Παππά;

Καλύτερα να σιωπήσουμε!..

 

4. Δεν το είπαμε εμείς, αλλά οι λεγόμενες «Λυσσασμένες Φεμινίστριες Της Πόλης»! Αυτές, αν δεν σφάλουμε, δήλωσαν πως η δολοφονία του Αξαρλιάν (για θάνατο μίλησαν φυσικά αυτές), ήταν απόρροια της πίεσης της γυναίκας του Κουφοντίνα, η οποία τον πίεζε πολύ για να πάνε διακοπές, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει αυτός τότε πρόωρα τα εκρηκτικά!..

 

5. Εμείς αν το είδαμε, φίλε; Αυτοί που θα πρέπει να το έβλεπαν είναι οι υπεύθυνοι της «ΕΛΑΣ»!

Πράγματι, ο ένας συλληφθείς στην Ν. Σμύρνη, απ’ εκείνους τους 4 νέους και την μια νέα που χτύπησαν και μαχαίρωσαν τον 60άρη, (κατά την «ΕΛΑΣ» 3 Έλληνες και 1 Αλβανός), είχε κατά την μεταγωγή του όμοιο μπουφάν εκ Νορβηγίας, αλλ’ αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή αυτό το φέρουν συγκεκριμένοι -λεγόμενοι- Αντιεξουσιαστές και Αναρχικοί, είναι αυτός και η παρέα του τέτοιος!.. Μια πιθανότητα όμως να είναι, ασφαλώς και η… στατιστική μας δίνει!..

 

6. Γιατί είμαστε προκατειλημμένοι; Είχε ή όχι η νεολαία του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» στην διαδήλωση της Αριστεράς στη Ν. Σμύρνη, 2 ημέρες μετά την έξυπνη παγίδα που είχε στήσει στην «ΕΛΑΣ» ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» με τον «Έλληνα» αλβανικής καταγωγής Γκιζέλη (πολεμάει τους Αμερικανούς και αυτός, όντας μέλος της παλαιάς κεκαλυμμένης αμερικανικής Οργάνωσης διαλύσεως των «Εθνών – Κρατών» «ΑΝΤΑΡ-CIA», αχαχαχαχαχαχαχα), φυλλάδια που διένειμε στον κόσμο, στα οποία ακριβώς γραφόταν, «καλό θα ήταν να μην γίνουμε η 1η ευρωπαϊκή χώρα με νεκρό κρατούμενο απεργό πείνας, απ’ το 1981»;

Επίσης! Εμείς ή η ίδια νεολαία, μαζί με τους εκπροσώπους των άλλων  χρωματικών αποχρώσεων του «εν Ελλάδι» ζώντος ακόμα «Κόκκινου Φασισμού», φώναζαν πως «όταν οι αντάρτες θα μπούνε στην Αθήνα, το Σύνταγμα θα λέγεται Πλατεία Κουφοντίνα»;

Περί τις 700 διαδηλώσεις, εν μέσω Πανδημίας, έκαναν οι του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» για τον Κουφοντίνα, σε όλη την Ελλάδα! Ή όχι;

Όταν κυβερνούσε το «Χουντόπαιδο», ήτοι τα 4,5 χρόνια πριν τον Ιούνιο του 2019, θυμάσαι να είχε γίνει καμιά διαδήλωση, εκτός από κάποια μπάχαλα, σε συγκεκριμένες περιοχές των Αθηνών και Θεσσαλονίκης κυρίως, τα οποία μπάχαλα ήσαν… επιβεβλημένα (sic), είτε ως δήθεν αποτειόμενος «Φόρος Τιμής» σε ήρωες, όπως πχ σε κάθε «17 Νοε», είτε για την επιβεβλημένη ιδεολογική και άλλη… εκσπερμάτιση, όπως και εγκεφαλική αποφόρτιση των… δραστών, είτε για να μην ξεχαστεί ο τρόπος δράσεως, είτε για την λεγόμενη «διατήρηση της φυσιογνωμίας της μάχης»;

Η στάση τώρα του Τσίπρα να βάλλει όλους τους βουλευτές του στην Βουλή, κατά τις συνεδριάσεις του Σώματος, σε μια περίοδο που η Πανδημία ακόμα δεν εξέλειπε, ταιριάζει ή όχι με εκείνη την περίφημη φράση του, περί της αναλήψεως, εκ μέρους του, του ρίσκου, των διαδηλώσεων που διέτασσε;

Αλλού λοιπόν οι εξυπνάδες!

Για το ότι ήσαν στην υπόψη «στημένη» διαδήλωση και οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που το γράφεις ειρωνικά, λόγω του… «ΕΛΛΗΝΑ», σου λέμε πως ασφαλώς, ανάμεσα στους διαδηλωτές θα υπήρχαν και Ολυμπιακοί, αφού πάνω από το 50% των Ελλήνων είναι οπαδοί του! Οργανωμένοι Ολυμπιακοί γράψαμε πως δεν υπήρχαν, ανόητε!..

Αυτούς τους οποίους εμείς επισημάναμε ήσαν οργανωμένοι οπαδοί της «Κούλας», (οι 8/10 ανήκουν στην «ΑΝΤΙ-ΦΑ» και στον «αδελφό» της «ΑΝΤΑΡ-CIA», όντας οι 7/10 αλβανικής καταγωγής*), μαζί με οπαδούς του Ατρομήτου**!

Οι οπαδοί αυτών των 2 Ομάδων ήσαν που καλούσαν σε συγκέντρωση στη Ν. Σμύρνη, δήθεν για το ξύλο της «ΕΛΑΣ» στον Γκιζέλη!..

*Αλβανικής καταγωγής, γεννημένοι εδώ ή όχι, … Έλληνες του «ΑΝΤΑΡ-CIA», όπως και λοιπών παρομοίων, δήθεν αριστερών, Οργανώσεων αποτελούν τους σημερινούς θερμοπυρηνικούς της «Κούλας» με την ανοχή του «Τίγρη», (διαμένουν κυρίως Γαλάτσι, Ν. Ιωνία, Ν. Ηράκλειο και Ν. Φιλαδέλφεια), ενώ ίδια ακριβώς άτομα, ήτοι Έλληνες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι όμως είναι φιλο-ΝΑΖΙ, ελέγχουν την Θ13, σε γνώση του (εβραϊκής καταγωγής;) Αλαφούζου, διαμένοντας κυρίως Πανόρμου, Γκύζη, Αμπελοκήπους, Εξάρχεια, Κυψέλη, Βικτώρια και πλ. Αττικής!

Συνεπώς είναι ολοφάνερο (το είχαμε γράψει εδώ κατ’ επανάληψιν) ότι υφίσταται σχέση των οπαδών, με την πολιτική! Σου θυμίζω πως έχουμε «Χ» φορές γράψει πως την Θ4 του ΜΠΑΟΥΚ ελέγχουν «Έλληνες» Φιλο-Σκοπιανοί, των οποίων το κέντρο είναι η πόλις του Αμυνταίου!

Σημειώνουμε πως ανάμεσα στους Φιλο-Σκοπιανούς «Έλληνες» οπαδούς του «Δικεφάλου» του Βορρά, υφίσταται και μικρή, αλλά δυναμική, Ομάδα Βουλγαρόφιλων, οι οποίοι κρεμάνε, χρόνια τώρα, την σημαία της χώρας αυτής στο γήπεδο της Τούμπας συνειδητά και με πολιτικό σκεπτικό και όχι για… «πίκα» στους όποιους άλλους οπαδούς, άλλων Ομάδων!

Τέτοιοι φιλο-σκοπιανοί παρουσιάστηκαν και στον Άρη! Είναι αυτοί των οποίων Αρχηγός ήταν ο εκ Φλωρίνης σημερινός Αρχηγός του συριζο-«ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ», οι οποίοι έπιασαν το ένα πέταλο στο «Χαριλάου», ενώ οι κάποτε πανίσχυροι «Ιερολοχίτες» έπιασαν το άλλο πέταλο του γηπέδου! Αυτοί είναι -υποτίθεται- δεξιοί, επειδή συνεστήθησαν το 1971! Μέλος αυτών ήταν και ο γνωστός Χουντικός και μετέπειτα Καραμανλικός Στρατηγός ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ! (Αξιωματικάρα)!..

Οι Ρώσοι, φιλαράκο, όπως εμείς εκτιμούμε, δεν έστειλαν τυχαία στον ΜΠΑΟΥΚ τον Πόντιο Σαμπίντις, που δεν ξέρει… ελληνικά!.. Τα σχέδια εκπονούνται τώρα και δύναται να υλοποιηθούν μετά και από πολλά χρόνια, και όχι απαραίτητα εντός του αρχικού χρονοδιαγράμματος του κάθε σχεδιάζοντος! Είχαμε καλέσει την ΕΥΠ να ασχοληθεί με το θέμα της Θ4, προ πολλού χρόνου, και μάλιστα και προ του διεθνιστικού και «στημένου» «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ»! )

Ανάμεσά τους (κυρίως ανάμεσα στους αλλοδαπούς) υπάρχουν κλέφτες, χούλιγκανς, πρεζόνια, μαχαιροβγάλτες, κλπ, κλπ, κλπ! Για παράδειγμα! Ο 22χρονος Αλβανός που φέρεται να κτύπησε και αυτός τον Σερραίο Αστυνομικό της Ομάδος «Δράση» είναι ή ήταν Χούλιγκαν! Αναφέρομαι σ’ αυτόν που έχασε το πορτοφόλι του μεσ’ στον χαμό και πήγε στην Αστυνομία να το δηλώσει αμέσως!..

Όλους τους παραπάνω ελέγχουν οι Α/ΜΥ!.. (Τις κεφαλές τους, τους επικεφαλής τους)!..

Οι «Φιλο-Σκοπιανοί» απλώθηκαν (με 8/10 Έλληνες αλβανικής καταγωγής) και σε άλλες Ομάδες, και κυρίως σ’ αυτούς του Αγρινίου, («Youth Block»), αφού κάποιοι «σχεδιαστές», εκτός Ελλάδος, πιστεύουν ότι όπως «έπεσε» η Μακεδονία, θέμα στο οποίο οι Σκοπιανοί κατήγαγαν σπουδαία «εν ειρήνη» νίκη, θα μπορούσε να «πέσει» και η Ήπειρος!.. Αυτό το «μπλοκ» ήταν και στην Ν. Σμύρνη, σε εκείνη την διαδήλωση της Τρίτης και φώναζε το ακόλουθο:  «Σε Ελλάδα, Αλβανία και Μακεδονία, όλα τα εθνικά στα Νοσοκομεία»!..

Τι σχέση είχε αυτό το σύνθημα στην διαδήλωση για το ξύλο που έφαγε ο Γκιζέλης, στην διαδήλωση που τάχα ο «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» έκανε για να καταγγείλει την υπέρμετρη τάχα βία της «ΕΛΑΣ», το δήθεν αστυνομικό Κράτος Μητσοτάκη, (τόσο αστυνομικό είναι που σήμερα το καταγγέλουν για ύπαρξη τεράστιας εγκληματικότητος, κλπ) και τον δήθεν «Σερίφη» Χρυσοχοϊδη;

Βρήκαν τα όποια ανθελληνικά Κομμούνια έναν ωραίο τρόπο να «απενεργοποιήσουν» προσωρινά την «ΕΛΑΣ», αφού είναι γνωστή και στα μικρά παιδιά, το πώς αντιδρά το κάθε φορά υποτιθέμενο «δεξιό» αστικό Κράτος, σε τέτοιου είδους αριστερές… ερωτικές(sic) εκδηλώσεις!.. Καταλάβατε!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο φίλη μου! (Σε 1 εβδομάδα, αλλάζει η «δνση αποστολής» μας)!..

Τέλος, για το θέμα της σύνδεσης της Αριστεράς και δη του «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» με την ε/ΜΑΦΙΑ και ηλίθιοι να ήμασταν, δεν θα μπορούσαμε να σου απαντήσουμε απ’ εδώ!.. Σε ό,τι μπορούμε, διάβαζε παρακάτω:

Ναι! Η οικογένεια Παλαιοκώστα φέρεται να ανήκε στο ΚΚΕ!.. «Δεν λέει τίποτα αυτό όμως ή μπορεί ίσως και να λέει»!

Ναι! Έχει εγχειριστεί! Έχει γλυκό πρόσωπο / χαμόγελο, ενώ είναι υπερβολικά αδύνατος!

Ναι! Τον θέλουν ελεύθερο! Είναι δυνατόν να «τσιμπάνε» καταζητούμενο «σκληρό» Αλβανό, σε ταξί μαζί με τον γνωστό «κολλητό» του Β.Π. Αλκέτ ΡΙΖΑΪ (τον «έδωσε» ο ίδιος ο Ριζάϊ τον συμπατριώτη του), και να μην ξέρουν πού είναι ο Β.Π.;

Για να μην σου πω ότι τον πληρώνουν κιόλας τον Παλαιοκώστα! (Φυσικά, όπως γράφαμε «προχθές», μπορεί να τον θέλει έξω η «Χ» Υπηρεσία και η «Ψ» να τον ψάχνει)!..

Ναι!  Ο Β. Π. έχει επαφές με όλους τους παλαιούς του… γνωστούς και… φίλους, ακόμα και με άλλους καταζητούμενους ή «καταζητούμενους», άλλων υποθέσεων, ακόμα και πολύ παλαιών, όπως πχ αυτής του «Ριφιφί» της «Τράπεζας Εργασίας», κλπ)!

Ο Β. Παλαιοκώστας εξελίσσεται, αν υπογείως δεν είναι ήδη, μια αντίστοιχη περίπτωση του Τούρκου Αρχι-Μαφιόζου Α. ΤΣΑΚΙΤΖΙ!..

Ναι! Ξέρει όλους τους δολοφόνους, των τελευταίων τουλάχιστον δολοφονιών! Αυτό πιστεύουμε!..

Όχι! Δεν είναι αγαπητός, διότι τον φοβούνται, αλλά διότι πράγματι είναι καλόψυχος άνθρωπος! Ασφαλώς όμως, λογικό είναι άλλωστε, ο φόβος εντός των όποιων… γνωστών του να ενυπάρχει, λόγω της… πολυσχιδούς δράσης του!

Όχι! Το γεγονός ότι το 70% των φυλακισμένων ψήφισε στις 2 τελευταίες εκλογές «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ», δεν σχετίζεται με την ιδεολογία των ψηφισάντων, αλλά με το γεγονός ότι ο «Ποινικός Κώδικας» που έφτιαξε ο «ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ», με κύριο στόχο την σχεδόν «νομιμοποίηση» του όποιου Παρακράτους της… Αριστεράς, τις γρήγορες ή άμεσες απελευθερώσεις φίλα προσκείμενων κρατουμένων, κλπ, κλπ, κλπ, ουσιαστικά «σβήνει» / «μηδενίζει» την ύπαρξη ποινικών αδικημάτων και ποινικών δραστών, στην χώρα μας, βγάζοντάς τους όλους έξω!.. Καταλαβαίνεις!..

Ο Νταμιάνο ΜΠΟΛΑΝΟ (πού τον θυμήθηκες;) ανήκε στο λεγόμενο «Ένοπλο Αντάρτικο Πόλης»! Άσε, το με ποιούς συνεδέετο!..

Όχι, δεν έφυγαν όλοι! Σήμερα, ζουν ακόμα στην Αθήνα πολλοί ξένοι Σορίτες… «Μαχητές Πεδίου», από Γερμανία, Γαλλία (κυρίως), Βέλγοι, κλπ, της περίφημης… «SOROS-COMPANY»! Στο μεγαλύτερο διάστημα τώρα είναι σε νάρκη, περιμένοντας να τους… ξυπνήσουν, αν υπάρξει ανάγκη!.. Αυτά όμως θα τα ξέρει καλά ο Σορίτης Υφυπουργός και πρώην Α/ «ΕΛΑΣ», Κος Οικονόμου!

Αν υπήρχε «καθαρή» «ΕΛΑΣ» και αν η Ελλάδα δεν είχε… αλωθεί, θα σου παρουσιάζαμε εδώ ένα απλό σχεδιάγραμμα και θα έβλεπες τα πάντα και τους πάντες, από απλούς εκτελεστές διαφόρων εντολών, μέχρι και τους εντολείς τους, τουλάχιστον όσοι εξ αυτών δεν κάνουν… «τζιζ»!..

Ναι! Αλβανοί εμπλέκονταν με όλη αυτήν την εξ Αλβανίας…  πώληση όπλων, όπλα που κατέληγαν στα Σφακιά και απ’ εκεί… διακινούνταν, μεταπωλούμενα!.. Δεν είναι όμως μόνον  η περιοχή των Σφακίων, Ν. Χανίων, Κρήτης, η πατρίδα του κατά δήλωσή του «Κλέφτη» Πολλάκη!.. Είναι και τα Τρίκαλα, η Τρίπολη, η Πρέβεζα, η Άρτα, το Αγρίνιο, η Λέσβος (Μυτιλήνη και Καλλονή), κλπ, κλπ, κλπ και πάντα οι πόλεις αυτές, όπως και άλλες, ως «Κεντρικά Σημεία Ελέγχου και Διανομής» και όχι μόνον όπλων και πυρομαχικών!..

Άσε! Δεν είναι ωραίος ο… αχταρμάς! Τους Κούρδους και τους Ιρανούς στην χώρα μας, όπως και τους… Γκιουλενιστές ή «Γκιουλενιστές», να τους συζητήσουμε, ίσως, άλλη φορά!..

 

7. Ο Αριστοτέλης δίνει με πολύ σαφήνεια τα χαρακτηριστικά του Κίναιδου! Διάβασέ-τα!

«Συνεχή βλεφαρίσματα των ματιών, περπάτημα με τα γόνατα προς τα μέσα, κουνήματα του κεφαλιού προς τα δεξιά. Η φορά των χεριών είναι ύπτια και έκλυτος, ενώ η βάδιση διττή! Άλλοτε προς τα δεξιά, άλλοτε προς τα αριστερά και ενίοτε κρατώντας τα οπίσθια, ενώ τα μάτια κυττούν ολόγυρα»!..

Άλλοι όμως είναι οι παραπάνω κίναιδοι και άλλοι οι… που… δες που εσύ αναφέρεις! Αυτοί είναι «τοιούτοι» ως προς την συμπεριφορά και στάση τους!

Ασφαλώς υπάρχει και ο συνδυασμός των 2 παραπάνω κατηγοριών, συνδυασμός που σχηματίζει μια τρίτη κατηγορία, αυτή των Κιναίδων στο τετράγωνο!..

Όλες οι παραπάνω κατηγορίες περίσσευσαν στην εποχή μας!..

 

8. Πού να ξέρουμε ρε φίλε, τί έγινε με εκείνον τον Αλβανό με το όπλο του Ε/Σ, που είχε «τσιμπήσει» τις προάλλες η «ΔΡΑΣΗ» ή η «ΔΙΑΣ» (δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω η πρώτη «Ομάδα» ήταν), στην οδό Πάτμου, στα Κ. Πατήσια; Δεν ρωτάς καλύτερα στην ΓΑΔΑ ή στην ΕΥΠ να σου πούνε υπεύθυνα, ώστε να έχεις και την μόνη ορθή απάντηση;

 

9. Καταγεγραμμένοι επισήμως νεκροί, σε αριθμούς, ήσαν ως εξής:

Κίνα / επί Μάο: 100 εκ-ρια!

ΕΣΣΔ / επί Στάλιν: 60 εκ-ρια!

Καμπότζη, κλπ / επί Πολ Ποτ: 2 εκ-ρια!

 

10. Είναι τουλάχιστον ανόητο να συγκρίνεται, έστω και δημοσκοπικά, ένας σχεδόν 20 χρόνια ηγέτης ενός Κράτους, όπως είναι ο ΡΤΕ, με έναν οποιοδήποτε Δήμαρχο, όπως είναι ο Ιμάμογλου («CHP» / Πόλη) και ο Μανσούρ Γιαβάς («ΜΗΡ» / Άγκυρα)!

 

11. Ο Ολυμπιακός βεβαίως και βρέθηκε, δια του Προέδρου του και της «δυνατής» βοήθειας που αυτός έστειλε, και(!) στο Δαμάσι, της Θεσσαλίας, μετά τους σεισμούς που συντάραξαν τα μέρη αυτά!

Ο Μαρινάκης και ο τεράστιος Σύλλογος «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.» ήταν, είναι και θα είναι πάντα(!) κοντά στον ανθρώπινο πόνο, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος δέρματος, γλώσσας, κλπ, ενώ το αυτό θα συμβαίνει πάντα και με κάθε ιστορική… πτυχή της ε/ Ιστορίας, όπως πχ αυτήν που σχετίζεται με τους προσφάτως ελθόντες στην μνήμη μας, λόγω της επετείου του μαρτυρίου τους, Ποντίους!..

Η μητέρα του Προέδρου μας ήταν Πόντια, ενώ με χρήματα του ιδίου ανηγέρθη άγαλμα για τους Πόντιους στον Πειραιά, αφιερωμένο στην τραγική τους… μοίρα!..

Τέλος, όλος σχεδόν ο Πειραιάς ήταν και παραμένει προσφυγομάνα! Έχει και Σμυρνιούς στην καταγωγή Έλληνες και γενικώς Μ. Ασιάτες, που τον «πάτησαν», μετά την «Μ. Ασιατική Κ/Φ», του 1922!.. (Καμίνια, Κοκκινιά, Ταμπούρια, Καστέλλα, Νίκαια, Κορυδαλλός, κλπ, βρίθουν ιωνικής καταγωγής προσφύγων)!..

Αυτό σημαίνει πως το προσφυγικό… μονοπώλιο, κυρίως της «Κούλας» περισσότερο, και λιγότερο του διαλυθέντος (;) Πανιωνίου, όπως και του Απόλλωνος, ικανοποιεί, και μόνον, επικοινωνιακούς λόγους των Διοικήσεών τους και τίποτε άλλο!

Ειδικά η υποκρισία στο θέμα ή -αν θέλετε- το ρητορικό… νταηλίκι της «Κούλας», ότι οι στην καταγωγή Έλληνες της Α. Θράκης, της Πόλεως και της γης της Ιωνίας ήσαν και είναι οπαδοί της, υποστηρίζεται και από το γεγονός ότι έπαψαν οι οπαδοί της να την φωνάζουν «Ένωση», ουσιαστικό που μετέφερε και(!) συγκεκριμένο πολύ δυνατό μήνυμα, σε όσους το άκουγαν!..

Φυσικά τ σύνθημα αυτό δεν λέγεται πια, λόγω κυρίως της αλλοιώσεως των ιστορικών μας… ηθών και αξιών, καθώς και από την άλωση του φανατικού μέρους των οπαδών της από διεθνιστές ανθέλληνες αντι-εξουσιαστές, αναρχικούς, κλπ, κλπ, κλπ!..

Το ίδιο συμβαίνει και με τον Μπάουκ, του οποίου ο Ρ/Πρόεδρος («FSB»), του άλλαξε το σήμα, όπως και απαγόρευσε (λόγω του κειμένου σχεδιασμού των προϊσταμένων του, που αρχικώς στόχευε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας), το να «παίζεται» το άσμα, «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα, που έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα»!.. (Για Βουλγάρους και όχι για βαρβάρους γενικώς, έλεγε η «μήτρα» του τραγουδιού)!

Οι Σκοπιανοί μας… προέκυψαν, μετά την πτώση του Κομμουνισμού, στις αρχές της 10ετίας του 1990, και «εδραιώθηκαν» στον… βωμό της πολιτικής των «ενδιάμεσων Κρατών», που ήθελε και θέλει η Δύση, προκειμένου να εμποδίσει καλύτερα μια τυχούσα / μια πιθανή «κάθοδο» της «Αρκούδας»!..

Είναι άλλο να έχει κάποιος να αντιμετωπίσει ένα εμπόδιο, προ του στόχου του, και άλλο περισσότερα του ενός, διαδοχικά και μη υπερ-κεράσιμα, απ’ τα πλευρά ή απ’ αέρος!..

 

12. ΟΚ, συμφωνούμε! Αλλά τί σημασία έχει η δική μας ή όχι, συμφωνία; Σημασία έχει το όραμα της αλλαγής της δομής των ΕΕΔ και ειδικά στην… βάση του, ήτοι στον ΣΞ, να γίνει επιτέλους πράξη!..

Ναι! Ο συγκεκριμένος Α/ΓΕΕΘΑ είναι ικανότατος και στο να την υλοποιήσει!

Ο Στρατηγός ΦΛΩΡΟΣ, (σημειώνουμε πως… εντόνως τον εξαιρούμε απ’ εκείνα τα «ανδρείκελα» της κλίκας της ε/… «ΒΑΡΙΑ», που πάλι «προχθές» εδώ και δοθείσης ευκαιρίας αναφέραμε), δέχεται, λόγω των ικανοτήτων του και του «γρήγορου» στο να σκέπτεται, όσο και εύστροφου μυαλού του, πόλεμο, απ’ την πρώτη στιγμή που ανέλαβε Αρχηγός και όχι μόνον για την «Νέα Δομή Δυνάμεων», αλλά… γενικώς!

Και ένας που… ευσχήμως τον πολεμάει και που δεν θα ήθελε να τον δει να πετυχαίνει, όσο αυτό και να σας ακούγεται κάπως, είναι πχ ο Κρητικός Ναυταίος προ-προκάτοχός του!..

Δεν βλέπεται που πχ το ΕΠΝ (που σήμερα διαθέτει έναν τουλάχιστον «περίεργο» Αρχηγό, Αρχηγό όμως που έχει πολλά και ισχυρότατα «κονέ»), που ακόμα περιμένει το ΓΕΕΘΑ και ακολούθως το ΥΠΑΜ και η Κ/Β την επιλογή του για τις «προς αγοράν» Φ/Γ, κλπ;

Πόλεμο του κάνουν και τώρα στο θέμα της αλλαγής της δομής των ΕΕΔ, αφού αν αλλάξει η δομή μας, τότε όχι μόνον θα έχει εκσυγχρονιστεί ο «Στρατός» μας (γενικώς ως έννοια), όχι μόνον θα έχει γίνει, στα νέα θεμέλιά του, σύγκαιρος των υπολοίπων σύγχρονων και εξελιγμένων στρατών του Κόσμου,  αλλά η ισχύς της «Γροθιάς» των ΕΕΔ τότε θα πολλαπλασιαστεί, τουλάχιστον, «επί 3»!.. Καταλάβατε!..

Οι ΕΕΔ έχουν να εκσυγχρονιστούν… για 10ετίες (τα όσα για κρίση, κλπ, ακούγατε και ακούτε ως δικαιολογίες του μη εκσυγχρονισμού του είναι και μόνον φληναφήματα / θα σας το εξηγήσουμε αυτό άλλη φορά), ενώ -την ίδια στιγμή- βλέπουμε ακόμα και παγκόσμιες Δυνάμεις, όπως πχ τα τελευταία χρόνια την Μ. Βρετανία, να εκσυγχρονίζουν τον «Στρατό» τους και μάλιστα -σχεδόν- «εκ βάθρων»!..

Θα μου πείτε! Καλά υπάρχουν στελέχη που προτάσσουν της Πατρίδος και του συμφέροντός της ο,τιδήποτε άλλο, γεγονός που θα μπορούσε να τους χαρακτηρίσει μέχρι και… προδότες;

Ναι, υπήρχαν πάντα και σήμερα υπάρχουν και αυτό σχετίζεται απ’ ευθείας με το «DNA» μας, στο οποίο ενυπάρχουν κυρίως η διχόνοια και ο άκρατος εγωϊσμός!

Θυμηθείτε το ανέκδοτο του Μακαριστού ΕΛΛΗΝΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΩΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, για την κατσίκα του γείτονα, προσθέτοντας σ’ αυτό και άλλους λόγους, όπως κομματικούς, χρηματικούς, (αν τα στελέχη αυτά ικανοποιούν, όντας στρατολογημένοι ή όχι, πχ εταιρείες εξοπλιστικών, κλπ), και άλλους!..

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις, πρέπει να επεμβαίνει ο Αρχηγός και να λειτουργεί, όπως ο 1ος Αυτοκράτοράς μας, ο Μ. Αλέξανδρος, στο Γόρδιο!.. Καταλάβατε!..

Ειδικότερα τώρα, κάποιες δικές μας διαφοροποιήσεις, για τις οποίες όμως (όπως και όποιων τυχόν άλλων), είπαμε μόλις παραπάνω, πώς θα πρέπει να ενεργήσει ο Κος Αρχηγός, λόγω μάλιστα και του επείγοντος του χρόνου, ο οποίος πιέζει ασφυκτικά τις ΕΕΔ, αν ειδικά η διαδικασία είναι σε φάση υλοποίησης του σχεδιασμού!!!

Είναι λοιπόν να συγκροτηθεί μια Ταξιαρχία Αλεξιπτωτιστών, των 3 Μοιρών, ήτοι σε Λάρισα, Ασπρόπυργο και Καστέλι, με δυνατότητα αμέσου συγκροτήσεως άλλων 3!

Κατά την άποψή μας, η Μοίρα του Καστελίου δεν απαιτείται, αφού εκεί έχει προβλεφθεί άλλη μια Α/Μ Ταξχία(!), «αδελφή» της 71ης , ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για 1 Βάση (1/4) εκεί της Αεροπορίας Στρατού!..

Σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, η Κρήτη, κατά την άποψή μας, θα παραμείνει στο τ/απυρόβλητο, σε ό,τι αφορά τουρκικές προθέσεις καταλήψεώς της, όσο και να το ήθελαν αυτό οι ΤΕΔ!..

Δεν είναι της παρούσης να αναλυθεί τώρα αυτό. Μην παρασυρόμαστε από τα όποια Τ-Λ σύμφωνα, κλπ, τα οποία ουσιαστικά υποστηρίζουν το σε ισχύ νέο, μετά το 2016, τ/Δόγμα, που θέλει την άμυνα της Τουρκίας να αρχίζει από το έδαφος του κάθε φορά χαρακτηρισμένου απ’ αυτήν, ως εχθρού της!

 Εμείς την 3η Μοίρα θα την βλέπαμε κάπου στην Καβάλα, ενώ η δυνατότητα αμέσου συγκροτήσεως άλλων 3 απαιτεί την ύπαρξη αρίστου και κυρίως «ευλίγιστου» Σχεδίου ΕΠΣ!

 Διαφοροποιούμαστε ως προς την Μοίρα Π/Ν στην Μύρινα της Λήμνου (Μονάδα της Ταξιαρχίας Π/Ν του Βόλου «Αργοναυτική Εκστρατεία»). Εμείς την Μονάδα αυτήν θα την θέλαμε στην Αλεξανδρούπολη!

Συμφωνούμε για την Ταξχία Π/Ν – «Τρωϊκή Εκστρατεία» στην Σκύρο, με οπτική στα 2/3 σχεδόν του Αιγαίου (Β. και Κ.), όπως και με αυτήν της Σύρου – «Εκστρατεία Κίμωνος» (Κ. και Ν. Αιγαίο), θεωρώντας «πλεονασμό» την μια της Μοίρα στην Σητεία, Μοίρα που θα την βλέπαμε προωθημένη(!) στην Λέσβο, στην Χίο ή στην Σάμο!

Εμείς λέμε πως, η δημιουργία κυρίως των 3 νέων Ταξιαρχιών Π/Ν, αλλά δευτερευόντως και της Ταξιαρχίας Αλεξιπτωτιστών, οδηγεί ασφαλώς και στην ανάλογη ενίσχυση – μείωση και αναδιάταξη των υφισταμένων Μονάδων «ΕΔ» στα προ της Ιωνίας νησιά μας και όχι μόνον σ’ αυτήν της ΜΑΚ των 12νήσων!

Επιτέλους είδαμε με πολύ χαρά τον σχεδιασμό για την εγκατάσταση σε Α. Κρήτη, Ρόδο και Κάρπαθο ραντάρ μεγαλυτέρων δυνατοτήτων των υπαρχόντων, όπως και βαλλιστικών πυραύλων Ε-Θ, Ε-Α και Ε-Ε!..

Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, είμαστε σύμφωνοι με τις προβλέψεις για Πάφο, Μαρί και Τρόοδος, πιστεύοντας όμως, ως αναγκαία, στην σύσταση μιας πολύ… ειδικής, για τα δεδομένα της Κύπρου, κοινής Ε-Ε/Κ Μονάδος, με έδρα στο νησί και σε «υπό συζήτηση» μέρος.

Μη επανδρωμένα («drones»), όχι μόνον σε Σάμο και Κάρπαθο, αλλά και σε Λήμνο, Λέσβο, με ανάλογη των διαθεσιμοτήτων διανομή! [Διαφωνούμε με τα «drones» στην Κρήτη (Κυριαμάδι), αλλά διαφωνούμε επίσης και για την θέση των αντιστοίχων στην Κύπρο, όπου θα βλέπαμε μια πιο έκκεντρη του Πεδίου θέση τους! Τα Υ/Β «drones» ορθώς τοποθετήθηκαν στην Πάφο].

Διαφωνούμε πλήρως με την δημιουργία του «Μεικτού Τάγματος» ΠΖ – ΠΒ – ΜΧ στα νησιά του συμπλέγματος της Μεγίστης (Μεγίστη – Στρογγύλη – Ρω). Δεν κρατιέται το συγκεκριμένο σύμπλεγμα! Είναι σαν τα εδαφικά… «βυζιά» ή «μαστούς», στην μεθόριο, στον Έβρο! («Βυζιά»= Εδαφικές εσοχές του ενός των αντιπάλων, στο έδαφος του άλλου, και το αντίθετο, εσοχές στις οποίες δεν βάζει κανείς «κόσμο» πάνω, αφού αν μπει τέτοιος είναι περικυκλωμένος, πλην των νώτων του βεβαίως, και άρα δυνητικά μελλοθάνατος)!..

Εκεί θα έπρεπε να δημιουργηθεί μια Μονάδα «Καψάλης» και τίποτα άλλο!

Αν προσβληθεί το σύμπλεγμα (εμείς πιστεύουμε ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα γίνει για παραπλάνηση και μόνον, κλπ), αφού δεν χρειάζεται να «πατήσουν» πάνω του οι ΤΕΔ, για να καταλάβουν το στρατηγικό αυτό σημείο, δαπανώντας μάλιστα «κόσμο» τους, αφού αρκεί να αποκλείσουν την συγκοινωνία – επαφή ανάμεσα σε Ελλάδα και Κύπρο, κάτι που μπορούν άνετα να πράξουν, αν θα θελήσουν κάτι τέτοιο, με ναυτικό της θαλασσίας αυτής οδού αποκλεισμό, με μονάδες τους απ’ τον Ναύσταθμο του Ακσάζ και από Μονάδες τους που θα είναι, εκείνη την χρονική στιγμή, σε πλου στην Α. Μεσόγειο!

Δεν έπρεπε να φτάσουμε στο 2021, για να «μιλάμε» τώρα για πιο ανεπτυγμένο «Δίκτυο Εγκαίρου Προειδοποιήσεως», όπως και για «Αισθητήρες», ούτε σήμερα, για να μιλάμε για συστήματα γενικώς υποκλοπών, ώστε να αποφευχθεί ο μη αποδεκτός, από κανέναν των 2 αντιπάλων (Έλληνες – Τούρκοι), αιφνιδιασμός!

Και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (!) θα πρέπει να υπάρχουν και κρυφές προωθημένες Βάσεις τουλάχιστον 3 «Ειδικών Μονάδων», αμέσου ανταποδόσεως τ/προσβολών, στρατηγικών και μη!..

 

13. Η Κα Σοφία ΝΙΚΟΛΑΟΥ, πρώην Κομμουνίστρια και τώρα στην ΝΔ, κλπ, είναι πράγματι ιδιαιτέρως «κυνηγητικό σκυλί»! Την είχαμε «τσιμπήσει» προεκλογικά σε λαϊκή να μοιράζει φυλλάδιά-της, κλπ, και όταν της ευχηθήκαμε «Καλή Επιτυχία», απήντησε, η εκ Χαλκίδος, αν δεν σφάλλω, δικηγόρος! «Δεν με ενδιαφέρει η ευχή σου, αλλά το να με ψηφίσεις»!.. Αμέσως καταλαβαίνει κανείς, περί τίνος άτομο πρόκειται!..

 

14. Εσύ πιστεύεις ότι ήθελε να σκοτώσει ο υποψήφιος δολοφόνος την νέα… «Φουστίτσα» του «Τίγρη» Χίο και απέτυχε, από απόσταση… «αναπνοής»;

 

15. Πίσω από τα νέα «ΙΗΑ» και «ΙΚΑ»* (!) των Τούρκων είναι (πια) και η εταιρεία «Troy Teknoloji Savunma»!

* «IKA»= İnsansız Kara Araçları!

 

16. Ναι! Το «SONGAR» θα πρέπει να παρακολουθηθεί και όχι λόγω μόνον της δυνατότητός του να ρίχνει πια 6 βόμβες!

Σε ό,τι αφορά το «Κοράλ» (ηλεκτρονικό σύστημα αεραμύνης), αυτό θέλει μελέτη… αντι-δράσης, αν με καταλαβαίνεις!.. Λέμε εμείς!..

Ο πύραυλος «Αέρος – Αέρος» «Göktuğ» μας… είπαν ότι είναι υπό κατασκευήν!

Τέλος, για το νέο «IHA» που φέρεται να κατασκευάζουν οι Τούρκοι, περιμένουμε να μας… ενημερώσουν!..

 

17. Είναι πολύ… ευλύγιστος ο ΡΤΕ, ώστε να τα «σπάσει» με τους στρατηγικούς του εταίρους Αλβανούς, Κοσσοβάρους και Βόσνιους-Ερζεγοβίνιους Μουσουλμάνους (ιδιαιτέρως με τους Αλβανούς), επειδή αυτοί συνετάγησαν με τους Ισραηλινούς, στην πρόσφατη 11ήμερη Ισραηλινο-Παλαιστινιακή σύγκρουση!..

Με την ευκαιρία, να συγχαρούμε, μετά την Κα Μέρκελ, επίσης για πρώτη φορά (κάτι θα πάθαμε… ), τον Πρόεδρο της «Κυπριακής Δημοκρατίας» Κο Αναστασιάδη, για το γεγονός ότι και αυτός έλαβε θέση υπέρ του Ισραήλ, στην ίδια κρίση!.

 

18. Όταν θα αναφερθούμε στον ΡΤΕ, τότε θα εξετάσουμε αναλυτικά την… σειρά, «Πειθαρχικός – Ουδέτερος – Ανυπάκουος – Απείθαρχος».

 

19. Ναι, το ακούσαμε! Ο Κ. Λαλιώτης απεσύρθη στα μέρη του!

Σου απαντάμε! Ο συγκεκριμένος ήταν και είναι ένας πραγματικός Έλληνας(!) και Δημοκράτης, όπως και πραγματικά Χριστιανός!

Το άτομο αυτό θα μπορούσε να ήταν σήμερα Αρχηγός του ΠΑ.ΣΟ.Κ., που αυτός μόνον, όπως εμείς εκτιμούμε, θα μπορούσε να το είχε «κρατήσει» όρθιο και με το… όνομά του! Ίσως, κάποια στιγμή, στο μέλλον να εξετάσουμε τον πολιτικό και άνθρωπο Λαλιώτη διεξοδικά και με λεπτομέρειες!..

 

20. Γράφουμε, εδώ και καιρό, πως το πρόβλημα των Η.Π.Α., των «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» και του νυν Α/Προέδρου είναι ο ΡΤΕ!

«Βγήκε» λοιπόν και η ε/φ «Milli Gazete» και (σχεδόν ως απάντηση) έγραψε προσφάτως πως, «οι Η.Π.Α. αποτελούν πλέον πρόβλημα εθνικής ασφαλείας, για την Τουρκία»!..

 

21. Δεν ξέρουμε ακόμα, αν στις 04-07-2021, θα φύγουν και οι Τούρκοι από το Αφγανιστάν! Δεν ανέφεραν κάτι σχετικά!

Οι ΤΕΔ ευρίσκονται και φυλάσσουν το α/δ της Καμπούλ, «Χαμίντ ΚΑΡΖΑΪ»!

Εμείς πιστεύουμε πως δεν θα φύγουν, αφού είναι ίδιον των Τούρκων να έχουν ιστορικά και παραδοσιακά άριστες σχέσεις με όλους τους… παραβατικούς του Κόσμου και στην προκείμενη περίπτωση με τους Ταλιμπάν, των οποίων την φιλία την θέλουν όσο τίποτα!..

Η ανακοίνωση «αναχώρησης» των Η.Π.Α. από την περιοχή αυτή, έχει δημιουργήσει σχεδόν… πανικό, στις λοιπές στο Αφγανιστάν ευρισκόμενες με στρατιωτικές αποστολές, δυτικές χώρες!..

 

22. Ο αντι-δυτικός και κυρίως ο αντι-αμερικανικός και αντι-ισραηλινός «Αλ Τζαζίρα», όπως και το «ΡΟΪΤΕΡΣ» ειδοποιήθηκαν από το Ισραήλ, πριν αυτό προσβάλλει το κτήριο που τους «στέγαζε» στην Γάζα, παρ΄ ότι εκεί διέμεναν και κορυφαία στελέχη της «Χαμάς»!..

Δεν ειδοποίησε όμως τα μέλη τ/ΜΚΟ (λέγε με Όργανα της «ΜΙΤ»), σε άλλο κτήριο που βομβάρδισε!

Μετά από 11 ημέρες, τελικώς η Παλαιστινιακή επιχείρηση «Το Ξίφος Της Ιερουσαλήμ» «έπεσε στα βράχια», υποχρεώνοντας τους Παλαιστινίους, που έριξαν αδιακρίτως σε Ι/Πόλεις περισσότερες από 3500 ρουκέτες, να βάλουν όλο το ξίφος τους στον… κόλο τους ή ευγενικότερα στα… οπίσθιά τους!

Πολλοί των αρχηγών τους σκοτώθηκαν (ανάμεσά τους και 4 κορυφαία στελέχη τους του δήθεν ΓΕΕΘΑ τους), το «μετρό» τους, λέγε με «υπόγειο δίκτυο», κατεστράφη ολοσχερώς, ενώ συμπατριώτες τους υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους σε περιοχές -θεωρητικά- συνορεύουσες με το Ισραήλ, ενώ μεγέθυναν, έτι περαιτέρω, (όχι ότι αυτό ενδιαφέρει την ηγεσία τους η οποία ζει ως Πασάς…, είτε στην Γάζα, είτε στην Τουρκία, η οποία ελέγχει και την «Χαμάς»), την υφιστάμενη, εδώ και καιρό τώρα, ανθρωπιστική κρίση στην Γάζα!..

Δεν θα γράψουμε τίποτα άλλο για τους Παλαιστινίους, αφού το θέμα αυτό, στο «σάϊτ» μας, το έχουμε εξαντλήσει!..

 

23. Λάθος φίλε! Το «CHP» φέρεται (ηλιθίως ασφαλώς), ότι θα προτείνει τον Γκιουλ και όχι τον Αλί Μπαμπατζάν, για νέο ΠτΔ! «Έσο προσεκτικότερος» ή πιθανώς «μελετηρότερος»!..

 

24. Εμείς πιστεύουμε ότι η δήλωση του Α/«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» Γερουσιαστή, Κου J. MARKEY, ο οποίος δήλωσε πως «η πίστωση που είχε δώσει ο Πρόεδρος Τραμπ στον ΡΤΕ τελείωσε», δικαιώνει απολύτως την θέση μας, για την σχέση που είχαν οι Τραμπ-ΡΤΕ, θέση που σαφώς έχουμε εδώ αναλυτικά εξηγήσει!..

 

25. Είναι πολύ ορθή η ανάλυσή μας για τις σχέσεις των ΤΕΔ με τον ΡΤΕ «σήμερα», ανάλυση που τόσο καιρό τώρα εδώ σας παρουσιάζουμε, και αυτό φάνηκε και από την δήλωση του Τ/ΓΕΕΔ και ευρύτερα των ΤΕΔ, μετά την γνωστή ανακοίνωση των 104 Τ/Ναυάρχων, κλπ, ανακοίνωση που προκλήθηκε, για να μην γράψω διετάχθη, από το «CHP», μια ανακοίνωση που μετά αποπειράθηκε να εκμεταλλευτεί, ως δήθεν Πραξικόπημα, η Κ-Β, για να «πουλήσει» δημοκρατική «μούρη»*, κάτι που όμως κατάλαβε, σχεδόν αμέσως, ότι ήταν ανόητο, ως μη έχον ικανά ερείσματα και ορθώς το εγκατέλειψε ως ιδέα!..

Η δήλωση των ΤΕΔ ήταν σαφής και απολύτως… λιτή! Έλεγε: «Μην μας κάνετε όχημα», ενώ ο κυβερνητικός «συνεταίρος» και όχι εταίρος, Μπαχτσελί, δήλωσε λάβρος: «Καθαιρέστε τους και κόψτε-τους τους μισθούς»!..

Κάποιοι άλλοι… αναλυτές «είδαν» και «ίχνη» του «Καλού Κόμματος» στην ανακοίνωση των Ναυάρχων, γράφοντας πως η οδηγία (εντολή – δγη λέμε εμείς), προήλθε είτε από τον… Χότζα (δεν αναφέρουν το όνομά-του, του Γκιουλέν προφανώς), είτε από την μασωνική στοά, («Talimat ya Hocadan ya Locadan»), αφού οι περισσότεροι αυτών των αποστράτων στελεχών του ΤΠΝ, φέρεται να είναι Μασώνοι!.. (Μεταξύ αυτών και ο μεταξύ των συλληφθέντων, φερόμενος ως ο συντάκτης της δήθεν τ/«Γαλάζιας Πατρίδος», Ναύαρχος Γιαϊτζί)!..

Τελικώς, το θέμα «παραπέμφθηκε στις… καλένδες», μέχρι την… επόμενη και ίσως πιο καλοσχεδιασμένη, αντιστοίχου περιεχομένου ή και σκληρότερου ακόμα,… «bildiri» («γνωστοποίηση») ή «duyuru» («ανακοίνωση»)!

*Ο Δντης Επικοινωνίας της τ/Προεδρίας της Δημοκρατίας, Κος Φ. ΑΛΤΟΥΝ δήλωσε… «ηρωϊκά», απευθυνόμενος στους τάχα μου υποψήφιους… Πραξικοπηματίες… «του Κόλου»: «O özlediğiniz eski Türkiye geride kaldı», ήτοι «Εκείνη η παλαιά Τουρκία που επιθυμείτε έμεινε πίσω» / «Μας τελείωσε», όπως θα λέγαμε εμείς!..

 

26. Ναι! Το καθεστώς του Άσαντ έχει πτωχεύσει! Οψόμεθα το μέλλον του, Κε… Πούτιν!..

 

27. Διαφωνώ φίλη μου, με την ρήση του Αλτάϋ, («CHP»), ότι ο ΡΤΕ θα κρεμαστεί, σαν τον Μεντερές!.. Ο ΡΤΕ, όπως εμείς εκτιμούμε, θα φύγει… ξαφνικά, … γενικώς!..

 

28. Όχι! Δεν νομίζω ότι η δήλωση των Τούρκων στις 19-04-2021, πως «οι Έλληνες ετοιμάζονται να μας επιτεθούν με την αεροπορία τους» είναι στο πλαίσιο κάποιου σχεδίου, κλπ, που περιλαμβάνει και τις τελευταίες «απόπειρες επίθεσης» σε τ/Στρατόπεδα, ώστε κάποια στιγμή και ξαφνικά να μας επιτεθούν ως… αμυνόμενοι οι καλοί αυτοί γείτονές μας, κλπ!

Ότι θα ήθελαν να φανούν ως τα δήθεν θύματα, σε μια Ε-Τ πολεμική συμπλοκή, είναι γεγονός, αλλά όσο δόλιοι και να είναι, δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει σχέση των τότε δηλώσεων, με τα αγνώστου ταυτότητος… «α/φ – Μακέτες»!..

 

29. Όχι, δεν έσφαλα, αδελφέ! Η ακριβής δήλωση του ΡΤΕ ήταν: «Ege sakınse Türkiye sayesinde… », δηλαδή «Το Αιγαίο είναι εντάξει, (υπονοεί ήρεμο), χάρη στην Τουρκία»!..

 

30. Ορθότατα έπραξε το Αγγλικό Παλάτι και ανέφερε πως ο θάνατος του συζύγου της Βασιλίσσης Ελισάβετ, Πρίγκηπος Φιλίππου, δεν οφειλόταν στον «COVID-19», ενημερώνοντας τον βρετανικό λαό, αλλά και τους φίλους του βασιλικού αυτού Οίκου στον κόσμο, για τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν / που επέφεραν το μοιραίο!..

 

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-