Απαντήσεις Σε Φίλους Και… Μη!..

Φίλοι μου και… μη φίλοι!

1. Εσύ τί πιστεύεις αλήθεια; Δεν γνωρίζουμε λες ότι ο Εμρέ ΤΑΓΙΑΝΤΣ προήχθη σε Υπτγο, με ισχύ από τον Αύγουστο του 2020 (30η Αυγ., όπως γίνεται πάντα) και δεν είναι πια Δκτης της 41ης τ/Ταξιαρχίας Κομάντος;

Δες λοιπόν παρακάτω, με ποιό ακριβώς “ΦΕΚ” προήχθη ο συγκεκριμένος Αξκος:

24 Temmuz 2020, CUMA, Resmî Gazete, Sayı: 31195 και δες επίσης, πού είναι το στέλεχος αυτό καταχωρημένο στο υπόψη έγγραφο!

ΣΕΛ. ΕΚ-1 (Την δίνουμε σε κάθετη και όχι σε οριζόντια μορφή, όπως είναι στο “ΦΕΚ” / “Resmi Gazete”).

ΣΕΙΡΑ (Α/Α): 8

ΒΑΘΜΟΣ: Ταξίαρχος

ΟΝ/ΜΟ: Εμρέ ΤΑΓΙΑΝΤΣ           

ΑΜ: Ρ.1992-117

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΡΟΗΓ/ΝΟΥ ΒΑΘΜΟΥ: 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ: Προάγεται σε Υπτγο, από 30-08-2020

Το άρθρο που γράψαμε και τον αφορούσε είχε τον σκοπό του και εγράφη, όπως εγράφη, έστω και με 2,5 μήνες διαφορά, από της αποχωρήσεως του Ρέϊντζερ” Εμρέ από τον υπόψη τ/Σχηματισμό και της αναλήψεως της Δκσεώς του από τον Φετίχ ΣΟΛΜΑΖΛΑΡ!.. Οι Τούρκοι είμαστε βέβαιοι πως το κατάλαβαν, εσύ γιατί όχι;

Είσαι “νυχτωμένος μακριά”, αν απευθύνεσαι σε εμάς και γράφεις, ό,τι έγραψες, γενικά όταν μας διαβάζεις, αλλά και ειδικά, όταν διαβάζεις εδώ θέματα Τουρκίας!.. 

2. Με αφορμή αναφορά της “REAL NEWS”, στις 22-11-2020, στον καταζητούμενο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ και στα όσα διαβάσαμε εκεί, ρωτάμε την “Αντιτρομοκρατική” την “ΕΥΠ” και κυρίως το Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ”:

Θέλετε /επιθυμείτε σίγουρα την σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου;

3. Μπορείς να βρίζεις εμάς, ως “σάϊτ” όσο θες, αλλά στο στόμα σου, παλιοκοπριταρά (!!!), ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ το όνομα Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τουλάχιστον όσο θα απευθύνεσαι σε εμάς!

Διάβασε λοιπόν παρακάτω, αν και δεν θα έπρεπε να σου απαντήσουμε, λόγω της όζουσας… ποιότητός σου, που το σύνολο της ερωτήσεώς σου (μετά σχολίου – απόψεως, κλπ), “προδίδει”!..

Το 1987, τσόγλανε(!), ο μεγαλύτερος των Ελλήνων Πατριωτών πολιτικός, ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ(!) “ΑΝΔΡΕΑΣ του ΛΑΟΥ”, είχε να αντιμετωπίσει έναν ολόκληρο και μάλιστα σοβαρότατο αμερικανικό εναντίον της χώρας μας αρχικά και ακολούθως και εναντίον του(!) σχεδιασμό, από τον πιο σκληρό πολιτικό πυρήνα που πέρασε ποτέ από το “STATE DEPARTMENT”  και το Α/”ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ” και εκφραζόταν, σε… εμφανές Πεδίο, κυρίως από τον τότε Α/ΥΠΑΜ Κάσπαρ Γουάϊνμπέργκερ / Caspar W. Weinberger!.. (Των… φίλων σουΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ που κυβερνούσαν εκείνη την περίοδο και πάλι τις Η.Π.Α.)!..

Ο… Κος αυτός (Κ. Γ.) διέταξε τότε τονSACEUR” στο ΝΑΤΟ να συνεργαστεί με τον… “εκτελεστικό” τότε Ρίτσαρντ ΠΕΡΛ (τονΆρχοντα του Σκότους, όπως τον είχε αποκαλέσει ο Π-Θ μας, ο οποίος ήταν μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ και κατηύθυνε τις ΤΕΔ εναντίον μας), να συνεργαστεί με τις ΤΕΔ, καθώς και με τις αμερικανικές δυνάμεις που θα έστελνε αυτός (όπως και έπραξε), στην Τουρκία!..

Τί θέλησε τότε ο Ε/Π-Θ; Να σου πω!

Θέλησε -ουσιαστικά- την ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των πετρελαίων και γενικώς των ενεργειακών πόρων, των ελληνικών θαλασσών!

Τίποτα, απ’ όσα ειπώθηκαν από στόματος Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και της ελληνικής τότε Κ-Β,  δεν ήταν “παραμύθι” και την συγκεκριμένη ιστορική περίοδο, θα έπρεπε τα στελέχη των ε/ΥΠΕΞ και ε/ΥΠΑΜ (άπαντα και όχι όσα ασχολούνται μόνον με τα Ε-Τ θέματα / δεν το συζητώ για τους ε.ε. και μελλοντικούς διπλωμάτες μας), να την μελετήσουν σε βάθος, μπας και διδαχθούν… “πράγματα”! Είναι βέβαιον ότι θα ωφεληθούν!

Δεν πρέπει να είναι όλα αντικείμενο “πολιτικής αντιπαράθεσης”… φιλαράκο, η οποία… μετασχηματίζεται, τουλάχιστον, σε βεβαία απειλή, για την “Εθνική μας Ασφάλεια”!

Δεν έπρεπε λες να προσπαθήσει έστω αυτήν την “Εθνικοποίηση” ο Πρόεδρος; Εμείς λέμε ότι έπρεπε, εσύ, πιθανώς, λες πως όχι!

Επειδή ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ” πόναγε” το χώμα που πατάμε, το χώμα το ελληνικό, το “πάλεψε”, ξέροντας ότι θα απειληθεί μέχρι και η ζωή του (“έξω” και με εμάς, κανείς δεν θα μπορούσε και να διανοηθεί ακόμα να τον αγγίξει, πόσο μάλλον να τον “φάει”, γι’ αυτό και τον… “έφαγε” η καρδιά του αφού πέρασε από Χέρφιλντ και Ωνάσειο), αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν πέτυχε τον στόχο του αυτόν, όντας ΜΟΝΟΣ απέναντι σε λέοντες και τίγρεις, αλλά και ύαινες και τσακάλια!.. Και λοιπόν;

Μετά, και μέσα σε ένα χρόνο (το 1988), ξεκίνησε ουσιαστικά το πρόβλημα με την υγεία του, κλπ, κλπ, κλπ! (Σου θυμίζω ότι ο Πρόεδρος έζησε, όσο ακριβώς είπε ο Αιγύπτιος / Αγγλο-Αιγύπτιος πια, Καρδιολόγος Γιακούμπ! Ούτε 1 ημέρα παραπάνω)!..

Σταματώ εδώ, αφού οι… φίλοι σου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, γνωστά “Όργανα” / “Πιόνια” της “Παγκοσμιοποίησης” (λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”), αναλαμβάνουν τα ηνία των Η.Π.Α., (“για να δούμε”), από τις 20-01-2021, και εμείς δεν ανήκουμε στην… συνομοταξία των… Καιρίδηδων, να φερόμαστε λεκτικά και με εντολή σκαιότατα στην α/Διοίκηση, επειδή δεν γουστάρουμε τους σημερινούς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, οι οποίοι εξελέγησαν, έστω και με αυτήν την ιστορική και ντροπιαστική για την πολιτική Ιστορία των Η.Π.Α., πρωτοφανή νοθεία, γεγονός που όχι απλώς είχαμε προβλέψει, αλλά είχαμε προ πολλού χρόνου ευρύτατα και με σαφήνεια εξηγήσει “γιατί και πώς” θα συνέβαινε!..

Συνεχίζουμε!..

Το 1995, κυρίως τότε, (και πάλι οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” κυβερνούσαν τις Η.Π.Α.), αφού τότε είχαμε το… “πικ” της υπόθεσης που θα διαβάσεις, ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ(!) αυτός Ε/πολιτικός και Π-Θ μας Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, όντας βαριά άρρωστος, αλλά ΝΗΦΑΛΙΟΤΑΤΟΣ (η οξύνοια του δε, δεν είχε απωλέσει ούτε… χιλιοστό), αντιμετώπισε με επιτυχία και με πολύ… ΕΛΛΑΔΑ στην καρδιά του, το γνωστό σχέδιο “BULGRAVIA” (στην… πρώϊμη βεβαίως φάση του), με τα γνωστά 3 σκέλη του, ένα σχέδιο που μοιάζει να υλοποιείται “βαθμηδόν” και σταδιακά τα τελευταία χρόνια, με μικρές… παραλλαγές!

Το σχέδιο αυτό θυμίζω ότι περιλαμβάνει:

α. Οικονομική Κ/Φ της Ελλάδος. (Συνετελέσθη, με τις ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ)!..

β. Εισροή Μεταναστών. (Γίνεται στο πλαίσιο ανθελληνικού σχεδιασμού, συνεχώς και ανεξέλεγκτα, από το 1991, έως και σήμερα, με ασυμμετρική ασφαλώς αριθμητικά είσοδο αλλοφύλων στην χώρα μας).

γ. Εξέγερση Μεταναστών (Είναι… “στα σκαριά”, με μια πιο δυναμική μορφή, αυτής του 2008*).

Και όλα τα παραπάνω, με τελικό στόχο την αποκοπή της Μακεδονίας από τον εθνικό μας κορμό, την τελική προσάρτησή της στην Βουλγαρία και την δημιουργία ενός νέου κράτους, ανάχωμα στην Ρωσία!

Ο σοβαρότατος Αντι-Εισαγγελέας Κος ΑΓΓΕΛΗΣ είχε αναλάβει το θέμα… “BULGRAVIA” και στο τέλος… καταστράφηκαν καμιά 1500-αριά σελίδες σχετικού υλικού, ενώ ο “ΑΝΔΡΕΑΣ”, όπου μιλούσε τότε, σε διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις, κλπ, τόνιζε πως “το όνομα της Μακεδονίας είναι η ΨΥΧΗ μας και δεν θα δοθεί ποτέ, χωρίς όμως να λογαριάζει τον πολιτικό τσουμπέ, αυτό το πολιτικό “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ”, τον Τσίπρα, τον γιο των αγαπημένων Μηχανικών της Χούντας Γ. Παπαδόπουλου, 1967-1973, όπως και των… Ιερώνυμων Α’ και Β’, ένας Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος για να αποτινάξει την ρετσινιά από πάνω του, έγινε, ουσιαστικά “με το… ζόρι”, Κομμουνιστής και Διεθνιστής με κόκκινη παντιέρα (απ’ τα γνωστά οικογενειακά φαινόμενα-“κόμπλεξ” των ελληνικών Δεξιών οικογενειών) και σήμερα προσπαθεί, διότι έτσι δασκαλεύτηκε απ’ έξω, να το “παίξει” Κεντρο-Αριστερός, παραμένοντας όμως “Διεθνιστής”, (και συνεπώς εχθρός της έννοιας “Πατρίδα”), αλλά με… “Παγκοσμιοποιητική” (“Δυτική”) παντιέρα!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Αστερίσκος * Το 2008, ο “Νεο-Βούδας” έθεσε έμμεσα, στο Βουκουρέστι, “VETO” για την είσοδο της τότε πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, κλπ, και “μετ’ ου πολύ” υποχρεώθηκε να πει “ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ”, όχι μόνον στην Π-Θ γία, αλλά και -κατά 99,9%- και στην “ΠΟΛΙΤΙΚΗ“!

[Όπως και ο… ελληνοκεντρικός Κ. ΛΑΛΙΩΤΗΣ, λίγα χρόνια πριν, είχε “αποχαιρετήσει” την Πολιτική, με -όπως εμείς εκτιμούμε- εκβιασμό του από τους Αμερικανούς, της μορφής «ή σε “βγάζουμε” Αρχηγό της 17Ν ή “φεύγεις” από την Πολιτική τώρα και δεν ασχολείσαι ξανά, ενώ αν δεν υπακούσεις, τότε πιθανώς (sic) και να κινδυνεύσει η ζωή σου”! / Σου θυμίζω ότι κάποια στιγμή μετά, το κορίτσι του η Μαρίνα είχε αυτοκινητιστικό]!

Πώς; Διάβασε παρακάτω την… “διαδικασία πολιτικού τέλος” του “Νεο-Βούδα”!..

Σου θυμίζω “γρήγορα” την εφαρμοσθείσα, με αμερικανική εντολή (“CIA”), διαδικασία της “πτώσεώς” του “Νεο-Βούδα”:

ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ – ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ 1/2 ΑΘΗΝΑΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΡΜΕΝΗ, ΝΕΑΡΟΥ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΥ… “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ”(SIC) και… “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ – ΡΟΥΚΙ” ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ – Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ και ΠΤΩΣΗ!..

Και μετά:

ΓΑΠ:

Οικονομική Κρίση – Χρεοκοπία – 1o Μνημόνιο – Πτώση ΓΑΠ, με ευθεία απειλή Πραξικοπήματος.

Σαμαράς – Βενιζέλος:

2ο Μνημόνιο, Σοβαρή προσπάθεια οικονομικής ανάπτυξης, με το σχέδιο “Αναδιαρθρώσεως” (“PSI”).

Σόρος-Τσίπρας“:

3ο Μνημόνιο – Υποθήκευση της Πατρίδος μας, έως το 2115, και αναγνώριση από την ΕΛΛΑΔΑ(!!!) των Σκοπίων, ως Μακεδονία(!!!), έστω και… Βόρεια, αποκτώντας έτσι οι Σκοπιανοί για πρώτη φορά ΥΠΟΣΤΑΣΗ και μάλιστα με ε/υπογραφή, αφού ήταν ένα Κράτος… πρώην (!), όπως και ο ίδιος ο “demek” διαπραγματευτής Μάθιου ΝΙΜΙΤΣ παραδέχθηκε!..

-/-

Συνεχίζουμε, μετά από τον αστερίσκο!

-/-

Το 1995 πάλι, και πολύ λίγο πριν από το μοιραίο για την Ελλάδα, αλλά και για τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, 1996, όταν και “έφυγε” από κοντά μας, είχαμε και πάλι την υλοποίηση, εναντίον μας, αμερικανικού σχεδίου στο Πεδίο (Κ-Β “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” / ΚΛΙΝΤΟΝ, ό,τι πιο βρώμικο, ανήθικο, σάπιο και… συμμοριακό κυβέρνησε ποτέ τις Η.Π.Α.), σχέδιο εναντίον της Ελλάδος  με κατακλείδα τα Ίμια (Ιαν. 1996), όταν πια ο Α. Γ. Π. είχε παραδώσει την εξουσία, όπως και την Προεδρία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στον… Σημίτη (έχουμε πει και γράψει γι’ αυτόν, όπως και για την γνώμη του Προέδρου σχετικά με τον πολιτικό Σημίτη, κλπ, κλπ, κλπ), ένας Σημίτης, ο οποίος… “εγκαινίασε”, (ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ και ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ Ο,ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ), την ΙΣΤΟΡΙΚΗ “αλλαγή στροφής” της ε/εξωτερικής πολιτικής, κατά 180º!

Το αμερικανικό αυτό σχέδιο αφορούσε την δημιουργία “γκρίζων ζωνών” (ήτοι νήσων μη συγκεκριμένης κρατικής κυριαρχίας, ελληνικής ή τουρκικής, από ελληνικής που ήταν πριν) στο ε/Αρχιπέλαγος και στο τέλος την διχοτόμηση του ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Πελάγους, σχέδιο με την ονομασία, (όπως αργότερα μαθεύτηκε), “ΩΜΕΓΑ”!..

Βρώμικο εκτελεστικό εναντίον μας ρόλο είχε διαδραματίσει τότε ο πολύ γνωστός “Σύμβουλος Ασφαλείας” του “Συμμορίτη” Κλάντον, συγγνώμη του Κλίντον, Κος Λέϊκ, ο οποίος μάλιστα ήταν αυτός που είχε ενημερώσει προσωπικά την τότε Τ/Π-Θ Τσιλλέρ, για τα όσα θα ελάμβαναν τότε χώρα!

Αξίζει να σημειωθεί πως, στις 18-01-1996 η “ARAMCO” (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”) εξαγόρασε την “MOTOR OİL”, του ενεργειακού στην Ελλάδα… “Τοπάρχη” της, Κου Βαρδή Βαρδινογιάννη, ο οποίος 6 χρόνια νωρίτερα είχε κινδυνεύσει να χάσει την ζωή του, από την “17Ν” και τις… Συκουριανές ρουκέτες της! (Νοε του 1990)!..

Πρόσεξε τώρα “τσόγλανε” (… “iç oğlan”)!.. 

Το 1995 είχαν συλληφθεί στην Λέσβο οι 2 ΑΚΑΜ, Ολλανδίας και Ιταλίας, για κατασκοπεία! Προηγουμένως στο νησί είχε μεταβεί και ο πανύψηλος τότε Α/ΑΚΑΜ Σχης ΒΟΛΠΙΝΕΛΙ, (έτσι λεγόταν, αν δεν απατώμαι), μισέλληνας και βαθιά φιλο-Σκοπιανός, ο οποίος περιηγήθηκε 1ος τα μέρη που στη συνέχεια μετέβησαν οι 2 άλλοι ΑΚΑΜ, που… συνελήφθησαν. (Ερεσσός, Σίγρι, όπου και το εκεί ελληνικό και ΝΑΤΟ-ΪΚΟ ταυτόχρονα λιμάνι, κλπ) !..

Ο Α/ΑΚΑΜ είχε “κολλητό” στο νησί Αξκό Ανχη, Δκτη Μονάδος της νήσου, ο οποίος και τον υπεδέχθη στο α/δ, χωρίς να έχει ενημερώσει την ιεραρχία(!), (την 22 ΔΤΕ και αυτή την 98 ΑΔΤΕ), γεγονός που σημαίνει ότι το στέλεχος αυτό ήταν Όργανο των Αμερικανών (δεν εξετάζω την περίπτωση να ήταν ανόητος ή ακόμα και ηλίθιος ο “Έλληνας” αυτός Αξκός), προφανώς στρατολογημένος από την εποχή που ως νεαρός Αξκος, είχε μεταβεί σε στρατιωτικό Σχολείο στις Η.Π.Α.!

Οι Αμερικανοί ήξεραν τα πάντα για τον ίδιο και την οικογένειά του(!) -η γυναίκα του ήταν / είναι από την Λέσβο- και του το είχαν… πει!.. Πάντως δεν τον λησμόνησαν τον υπόψη Αξκό “μας”, αφού αυτός ανήλθε στην Ιεραρχία και “έφυγε” Αντγος, έχοντας “κονομήσει” και με επιπλέον “εξωτερικά”!.. (Άραγε υπάρχουν τέτοιοι Αξκοι σήμερα στις ΕΕΔ και μάλιστα στις ύπατες θέσεις τους);

Να πούμε ότι πριν από τους 3 παραπάνω… ξένους Κους, έντονη κατασκοπευτική δραστηριότητα στο νησί είχαν δείξει οι γερμανικές “Μυστικές Υπηρεσίες”, οι οποίες μάλλον ενδιαφέρονταν για την ευρύτερη περιοχή της Καλλονής, όπου υφίσταται ζώνη ρίψεως αλεξιπτωτιστών, αλλά και ακόμα ένα άκρως… ενδιαφέρον ε/Σύνταγμα και προφανώς θα ήθελαν να ενημερώσουν τους… συνεργάτες τους Τούρκους, σε μια μάλιστα περίοδο που οι ΕΕΔ ασκούνταν στον “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ”!.. Μάλιστα μπορούμε να θυμηθούμε τον γιο του Νο “1 της SİEMENS HELLAS να έρχεται και να μεταβαίνει σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην πόλη της Καλλονής, για… δουλειές!..

Επί ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ “κόβαμε κόλους” φιλαράκο οι “ΑΓΓΕΛΟΙ!.. Για να καταλάβεις, βρίσκαμε και τις “καρφίτσες” στην… άμμο!.. (ΟΣΟ ΑΝΕΠΝΕΕ Ο “ΑΝΔΡΕΑΣ”, ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΗΜΑΣΤΑΝ “ΟΡΘΙΟΙ“, εντός και εκτός ΕΛΛΑΔΟΣ)!

Ο Αμερικανός ΑΚΑΜ, μετά από την Λέσβο, μετέβη στα Σκόπια, όπου είχε συντονιστική σύσκεψη με τους “διεθνείς επίλεκτους Α/Κομάντος – Σαμποτέρ”, αυτούς των… “Καρτέλ”, οι οποίοι ερχόμενοι ή μη από Νιγηρία, κλπ, “μπαινόβγαιναν” και [“μπαινοβγαίνουν”(;)] στην χώρα μας και κυρίως στην Καβάλα (Νως αυτή φυσικό αέριο) – Θάσο (Πρίνο / πετρέλαια) – Σαμοθράκη!..  Εκείνη την περίοδο “κυκλοφορούσαν” και Τούρκοι εκεί στον Πρίνο, με σκάφη με αμερικανική σημαία!.. (Σήμερα, άραγε, “κυκλοφορούν”); 

Η Ολλανδή λοιπόν και ο Ιταλός… φίλος της (sic), όπως για την σχέση τους… δήλωσαν, μετέβησαν στην Λέσβο με εντολή του… πασίγνωστου Ολλανδού Χανς Βαν Ντερ Μπρουκ, της Αγγλο-Ολλανδικής “SHELL”, και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο “ΛΕΣΒΙΟΝ”, παλαιό μέρος συναντήσεως Ελλήνων και Τούρκων πρακτόρων στην πόλη της Μυτιλήνης!.. [Ένα άλλο μέρος συναντήσεως ήταν το εγγύς καφενείο στο “Πάρκο”, όπου μαζεύονταν και οι Μασώνοι της Στοάς “Βενιαμίν ο Λέσβιος”, “Καφέ” που τότε “ανήκε” σε άνθρωπο του ντόπιου υποκόσμου, ο οποίος σχετιζόταν με ωραιοτάτη γυναίκα απόστρατου Μυτιληνιού Στρατηγού, η οποία άνοιξε” και κατάστημα με ανταλλακτικά για όλα τα γερμανικά (!) στρατιωτικά αυτοκίνητα της νήσου και όχι μόνον]!..

Όχι πολύ χρονικά μετά, “φτάσαμε” στα… Ίμια!..

Το α/αεροπλανοφόρο “ΡΟΥΣΒΕΛΤ” (αν δεν κάνει λάθος η… μνήμη μου) στα Ίμια, εκινείτο μεταξύ Καλύμνου και Κω, έχοντας και 182 “SEALS” από την Β-Ε “επάνω” του για τις… νησίδες μας, ενώ είχε αποβιβάσει και 1000 Α/Κομάντος σε Σμύρνη και Άδανα, Κομάντος οι οποίοι και ναρκοθέτησαν τα υπόψη Μ. Ασιατικά παράλια!..

Παράλληλα, αν θα γινόταν ΕΤ σύγκρουση, το “ΑΚΤΙΟ” θα έκοβε το ρεύμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα μπλόκαρε τα τηλέφωνα της ε/πολιτικο-στρατιωτικής ηγεσίας (αυτό το έκανε νομίζω στις 29-01-1996), ενώ είχε ήδη αποκαταστήσει εικόνα και επικοινωνία με την “NSA” (Φορτ Μιντ / Μέριλαντ) και κυρίως με το “Γραφείο Συσκέψεων – Συνεδριάσεων” του τότε Προέδρου Κλίντον, στον “Λευκό Οίκο”!..

Δεν υπήρχαν πολλές επιχειρησιακές διαφορές μεταξύ του 1987 και του 1996, από πλευράς των Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και τάχα μου φίλων σου Αμερικανών!..

Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τσογλανάκι, είχε στην “νιοστή” την αγάπη που είχε ο επίσης ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ πατέρας του, για την Ελλάδα και τον λαό της! (Ο πατέρας του ήταν αυτός που κράτησε την Πατρίδα, έξω από την “σφαίρα επιρροής” (sic), της ΕΣΣΔ, και έτσι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ζήσαμε στην συνέχεια και μέχρι το 1990 “ελεύθεροι και… ωραίοι” και όχι με… ΈλληνεςΤσαουσέσκου, Χότζες, Ζίβκωφ, Μπρέζνιεφ, κλπ, “κοκκινο-δικτατορικού στυλ” πχ… Κουτσούμπα και άλλους, ελληνικής απλώς καταγωγής,… Στάλιν!.. (Δες τί κάνει τώρα αυτό το κόκκινο Φασισταριό τώρα με τον “Κορωνοϊό-19”, για να καταλάβεις τον χαρακτήρα όλων αυτών που είναι ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΙ, ανεξαρτήτου χρώματος)!..

Ο “Αμερικανός” “ΑΝΔΡΕΑΣ” λοιπόν, όπως βλάσφημα τον προσφωνείς, είχε από τους δήθεν φίλους του Αμερικανούς και μάλιστα τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”, ένα… 1987 και ένα… 1995, ενώ λησμόνησα να σου θυμίσω και το σκάνδαλο Κοσκωτά που του “φόρτωσαν” οι Η.Π.Α., με εντολή των “Διεθνών Εβραίων”, για να τον εκδικηθούν για το 1987!..

Θα θυμάσαι όμως ότι ο Ανδρέας, διότι είχε πολλά κιλά… γεννητικούς αδένες, κατόρθωσε και έφερε στην Ελλάδα να δικαστεί τον Κοσκωτά, που τον φυγάδευσαν για να τον σώσουν οι εντολείς του, λέγοντας ξεκάθαρα και μάλιστα “δια στεντορείας φωνής” στους Αμερικανούς πως, “ή τον στέλνετε τώρα πίσω ή η Ελλάδα θα βγει την ίδια στιγμή απ’ το ΝΑΤΟ“!..

Τόσο ένοχος ήταν ο Π-Θ μας τότε, που ζήτησε ο Νο “1” κατήγορός του να έλθει στην Ελλάδα και να δικαστεί εδώ!..

Ο Ανδρέας ήταν αυτός στον οποίον αυτός ο βρωμιάρης Κλίντον**, (ο οποίος επελέγη για Πρόεδρος από την γνωστή “Διεθνή Εξουσία”, λόγω κυρίως της εμφανίσεώς του και του στησίματός του απέναντι στις… κάμερες, ΝΑΙ αυτός ο ξεφτιλισμένος που έριξε πυρηνικά στα Βαλκάνια, για να νικήσει τους… Σέρβους), ζήτησε, όντας στην χώρα μας, ως Η.Π.Α., “συγγνώμη” για την Δικτατορία στην Ελλάδα (1967 – 1974), καθώς και για την διεθνή κατά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ συνωμοσία στην Κύπρο, το 1974, αποδεχόμενος τον βρώμικο ρόλο των Η.Π.Α. ή και των Η.Π.Α. τότε!..

** Ο Κλίντον ήταν σε δολιότητα 10 φορές πιο πάνω, από τον επίσης “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” “Φυστικά” Κάρτερ, ο οποίος είχε άρει, όλως αιφνιδίως, το εμπάργκο όπλων προς την Τουρκία, όταν το 1977 έγινε Πρόεδρος των Η.Π.Α.!.. Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον είχε μελετήσει πολύ καλά τον Πρόεδρο αυτόν των Η.Π.Α.!..

Ο “Αμερικανός” που λες (και αναφέρομαι τώρα μόνον στα θέματα εξωτερικής πολιτικής), πήγε 1 χρόνο πριν πεθάνει (το 1995 ήταν πάλι, όλως τυχαίως), στην Γαλλία, στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Π-Θ της ΕΕ και τους τα είπε “χύμα”, προβλέποντας το μέλλον της Ένωσης, κλπ, ενώ κράτησε τον λόγο του, διότι ήταν μάγκας πολιτικός, και δεν είπε ποτέ σε κανέναν, το τί συζητήθηκε σε εκείνη την συνάντηση, στην οποία όμως είχε ζητήσει να ενημερωθούν σχετικά οι… “Αγορές”, αχαχαχαχαχαχαχαχα, ήτοι τα αφεντικά της ΕΕ και σχεδόν “Κοσμοκυρίαρχοι”, ήτοι οι “Διεθνείς Απάτρηδες Εβραίοι”!..

Ο “Αμερικανός”, που έγραψες, ήταν αυτός που όταν ξεψύχησε, βγήκε η “ΧΟΥΡΙΕΤ” και πανηγύριζε! Γιατί άραγε;

Μήπως δεν σου άρεσε αυτό το μεγάλο πολιτικό μας μέγεθος, για τον λόγο ότι ήθελε μια ΕΛΛΑΔΑ, η οποία:

Να ανήκει αυστηρά στους Έλληνες, στον τόσο -ιστορικά- βασανισμένο λαό της

Να ανήκει σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνον στους μισούς και δήθεν “καλούς“; 

Να έχει λόγο και θέση, ούσα ανεξάρτητη, τουλάχιστον σε ό,τι την αφορούσε ως χώρα;

Να είναι Δημοκρατική καθημερινά στην πράξη, στο Πεδίο της ζωής και όχι μόνον στα… λόγια

Να μην πεινάει ο λαός της, αλλά να ζει όπως του πρέπει και του αξίζει

Να έχει έναν Π-Θ σαν τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, στον οποίον, όπου αυτός πήγαινε, με τα κοστούμια του και τις γραβάτες του και όχι σαν Διακονιάρης, στέκονταν… “ΠΡΟΣΟΧΗ“;

Μήπως ήταν “Αμερικανός” φιλαράκο, επειδή η ΕΛΛΑΔΑ είχε μ’ αυτόν ΛΟΓΟ, ΘΕΣΗ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ στο διεθνές Πεδίο, ζητώντας μάλιστα και την δημιουργία ενός Κινήματος “ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΧΩΡΩΝ”, μακριά από τους λίαν επικίνδυνους ανταγωνισμούς των τότε καιρών, των τότε 2 κόσμων; 

Μήπως ήταν “Αμερικανός” παλιοβρωμιάρη, επειδή με την “ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”, που έφερε την δική του σφραγίδα, είμαστε ακόμα ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ;

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Α. Γ. Π. στα ηνία της χώρας κοιμόντουσαν ήσυχοι γενικώς… λεβέντη μου και αυτό ήταν που δεν σου άρεσε, επειδή στην πραγματικότητα είσαι… ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!

Νομίζω βρωμιάρη ότι πήρες, σε όσα έθιξες, απάντηση, έστω και… έμμεσα, σε κάποια σου ερωτήματα!

Μην μας ξαναγράψεις!..

ΥΓ. Ήσουν η βασική αιτία να μην γράψουμε το “3ο μέρος”, του άρθρου μας για τον Τραμπ, τον καθ’ υπερβολήν βεβαίως παρουσιασθέντα, από εμάς, ως τον σύγχρονο Αμερικανό Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ενός ΤΡΑΜΠ, ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΗ ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΩΜΕΝΟ, ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ“!..

4. Όταν λέμε “εκπρόσωπος των Η.Π.Α.” στην Ευρώπη για το κλίμα, εννοούμε αυτόν τον εκπρόσωπο, ο οποίος και πάλι (διότι ήταν μια κοροϊδία που είχε σταματήσει επί Τραμπ, αφού οι Η.Π.Α. έβγαιναν πάντα οικονομικά ζημιωμένες), θα παρουσιάζει στην “Διεθνή Εξουσία” τις αμερικανικές απόψεις και θέσεις για τα όσα “νέα” και… ενισχυτικά της… τσέπης της αυτή θα αποφασίζει, πίσω από ωραία λόγια για ανάπτυξη γενικώς, κλπ, λόγια βεβαίως προς το διεθνές… πόπολο!..

Ο εμπειρότατος Τζον ΚΕΡΥ μπορεί λοιπόν άριστα, στην θέση αυτή, (αφού ήταν μάλιστα -κάποια στιγμή- μέχρι και υποψήφιος για Πρόεδρος των Η.Π.Α.), να αναφέρει τις α/θέσεις και απόψεις!..

5. Γιατί σε παραξενεύει; Δεν γράψαμε εδώ ότι, αρχικά το 2ο “Λ.Ν.” θα φτάσει μέχρι τις 15-12-2020, όταν οι εκλέκτορες στις Η.Π.Α. θα ανακοινώσουν τον νέο Α/Πρόεδρο (14-11-2020), και πως μετά από ένα μικρό χρονικό ελεύθερο διάστημα… ελευθερίας, για Χριστούγεννα, θα ξαναπάμε και πάλι -όλη η ΕΕ- σε “Λ.Ν.”, μέχρι τις 20-01-2021, μέχρι δηλαδή να μπει και να καθίσει επιτέλους στην θέση του Προέδρου στον “Λ.Ο.” ο “Κοιμήσης Τζο”, αυτός ο φερόμενος ως “Παιδεραστής” και πλέον η χαρά των Ρώσων, Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ;

Πρόκειται για μια άτυπη παγκόσμιο επιφυλακή, που επιβάλλει η “Διεθνής Εξουσία”, ώστε να εγκαταστήσει και πάλι τα αγαπημένα της παιδιά στον “Λ. Οίκο”, στην 1η θεωρητικά σε δύναμη χώρα του Κόσμου! Αυτό δεν γίνεται πχ όταν μας απειλούν οι… Τούρκοι; Δεν τίθεται σε επιφυλακή και “εθνικό συναγερμό”, όλη η χώρα μας; Αυτό δεν κάνουμε και εμείς και όλες οι χώρες που απειλούνται, κλπ, κλπ, κλπ! Λέμε τώρα!.. Ένα περίπου παράδειγμα είναι αυτό που μόλις διάβασες, για να καταλάβεις!..

Μάλιστα, η “Παγκόσμιος Εξουσία” και τα χαμένα επί Τραμπ λεφτά της θα πάρει πίσω, πολλαπλάσια ασφαλώς αυτών που έχασε, μαζί με τους συνεργάτες της Κινέζους, (οι οποίοι με τους κυκλοφορήσαντες “Κωδικούς” στην χώρα τους, για τους υπηκόους της, έγινε η πρώτη χώρα… “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΗΣ”, η χώρα “Σημαιοφόρος” της “Παγκοσμιοποίησης”), αλλά και με ανάλογη παγκόσμια πληρωμένη πολυ-καμπάνια θα κάνει τους λαούς να την ευχαριστήσουν για το εμβόλιο, λέγοντάς τους πως τους /μας έσωσε δηλαδή, για έναν λίαν επικίνδυνο ιό, που η ίδια “κυκλοφόρησε”, σε συνεννόηση με τους παρασκευαστές του Κινέζους! Γι’ αυτό και τόσο καιρό τώρα, κανένα ε/βρωμοκάναλο, της “Παγκοσμιοποίησης”, με πρώτον το “ΣΚΑΪ”, δεν “άγγιξε” τους Κινέζους!..

Μπαίνουμε στην 1η ιστορικά Περίοδο απόλυτης διεθνούς κυριαρχίας πια των “Διεθνών Παγκοσμιοποιητών Εβραίων” ή αλλιώς, όπως έχουμε πει, “Παγκόσμιων Εβραίων”, οι οποίοι όμως έχουν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο, όπου ξενοδόχος… εστί ο Θεός, ο “Κύριος των Δυνάμεων”, όσους τακτικούς και μη Στρατούς να έχουν υπό τις διαταγές τους, σαν τους… αριστερούς CIA-ANTI-FA, για παράδειγμα, κλπ, όσες ΜΥ να έχουν ως πιστά “δουλικά”, όσο χρήμα και να διαθέτουν σε όλον τον Πλανήτη Γη, όσο χρυσό της και να ελέγχουν!..

Θα με θυμηθείς, θα ΗΤΤΗΘΟΥΝ τελικά!

6. Όχι, δεν πιστεύουμε ότι “κυνηγήσαμε χίμαιρες”, όπως γράφεις, με τον Τραμπ, ο οποίος μοιάζει να είναι ο τελευταίος… Παγκόσμιος “ΕΘΝΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”, μαζί με τον κορυφαίο των πολιτικών των τελευταίων 40 ετών στην Γη, τον Β. Νετανιάχου!.. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ” ΚΑΙ ΘΑ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ… “ΠΡΟΛΑΒΕΙ” ΕΝΑΝ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ Γ’ Π. Π. !..

Η τελευταία ομιλία του ΤΡΑΜΠ στον Ο.Η.Ε. ήταν μια… προσφορά στην παγκόσμιο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!.. Το αστείο είναι ότι αυτή έγινε από έναν δισεκατ/χο μη πολιτικό άνδρα, ο οποίος πραγματικά ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ το σάπιο και(!) στις Η.Π.Α. βαθύ πολιτικό “ΣΤΑΤΟΥΣ”, αγωνιζόμενος πραγματικά για τα αμερικανικά συμφέροντα, αλλά και για τον μηδενισμό των πολέμων στον Κόσμο, κάτι που -υποτίθεται- δεν βλέπουν μόνον οι “ανά την Γη” ΦΑ-ΝΑ-ΤΙ-ΚΟΙ, σαν… εσένα!..

7. Καμία ουσιαστική και “επί του επίδικου αντικειμένου” έρευνα δεν έκανε ποτέ (και δεν κάνει) το όποιο… “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ”, αφού και τεχνικά αυτό υπό τις παρούσες συνθήκες θα ήταν αδύνατον, αλλά κυρίως διότι οι Πάτρωνες των Τούρκων, μετά το 1955, Βρετανοί, ξέρουν, από την 10ετία του 1930, ΑΚΡΙΒΩΣ(!) τί υπάρχει από ενέργεια σε όλη την περιοχή μας και όχι μόνον στην Α. Μεσόγειο! Οι Τούρκοι απλώς ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ στο πλαίσιο αποφασισθείσης πολιτικής τους (χαραχθείσης στρατηγικής τους), την οποίαν ακολουθούν, “κατά γράμμα”, από το 1974 και μετά από την διεθνή συνωμοσία της Κύπρου, απέναντι σε εμάς!..

Παράδειγμα! Στην Ελλάδα οι Άγγλοι έψαχναν για πετρέλαια από τις αρχές του 20ου αι.! Το 1903 αίφνης, έψαχναν για πετρέλαιο στο Κερί της Ζακύνθου, κλπ, κλπ, κλπ!..

Οι πάντα εξαιρετικά σοβαροί Άγγλοι, η νέα και πάλι ή αν θέλετε η προϊούσα και πάλι “παγκόσμιος κυρίαρχος δύναμις” Αγγλία, έχει, από εκείνα τα χρόνια ακόμα, όλα τα σχετικά με την ενέργεια της περιοχής μας στοιχεία, ασφαλισμένα καλά στο “Βρετανικό Ναυαρχείο”!.. (Ασφαλώς γίνεται συνεχώς… αναμόχλευσή τους, για μια σειρά από λόγους, όπως πχ ενημέρωσή τους και… εμπλουτισμός τους, ενημέρωση συγκεκριμένων στελεχών για συγκεκριμένους λόγους, κλπ)!..

8. Το “γιατί” η Τυρολόη (Çorlu) αποτελεί την κρίσιμη βάση του επιθετικού κατά της Ελλάδος σχεδιασμού στην Θράκη, δεν θα το εξηγήσουμε εδώ φίλε!.. Μιλάμε πολύ, όπως μοιάζει να φαίνεται, αλλά δεν είμαστε… μαλάκες!.. Αν με καταλαβαίνεις!..

9Πράγματι! Τα αμερικανικά πλοία δεν έπλευσαν και δεν πλέουν στα 12 νησα και άρα και στην Ρόδο που ρωτάς, με ΝΑΤΟΪΚΗ σημαία, λόγω των τ/ισχυρισμών περί εξοπλισμού – στρατικοποιήσεώς τους από εμάς και των τ/αξιώσεων για αποχώρηση των ΕΕΔ απ’ αυτά, ώστε να “τα… κάνει μια χαψιά” η Τουρκία, όποτε αυτή θελήσει και εύκολα!..

10. ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Ε/Π-Θ Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ “F-35”, MAZI ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΤΑ “RAFALE”!.. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ Π-Θγέ, ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥΣ! ΣΕ “ΠΙΕΣΑΜΕ”, ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ, “ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ” ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠ’ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΘΕΣ!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΟ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟ, ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΣΥΡΣΕΩΣ ΤΩΝ ΜΙΡΑΖ – 2000, ΦΗΜΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ, ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΝΤΙΛΕΡΣ “ΟΠΛΩΝ” Η(ΔΙΑΖ) ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΡΑΖ – 2000, ΚΛΠ, ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΕΔ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΟΒΑΡΕΣ! ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΠΙΘΑΝΩΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ – ΔΕΟΥΣΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ “RAFALE” ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΗΡΩΪΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΑ!.. ΑΝΤΕ ΠΑΠΑΡΕΣ!..

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΗ, ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ε/Π-Θγέ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Π-Υ ΜΑΣ!..

ΤΑ ΠΑΣ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΑ Ε-Τ ΚΕ Π-Θ γέ! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ, “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ”!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΟΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΗΞΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΣ, ΕΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι όλα τα φισέκια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, “βγήκαν” “ΝΟΚ ΑΟΥΤ” από τον “ΚΟΡΩΝΟΪΟ-19”!.. Προς τούτο, καλούμε και παρακαλούμε τον Σύλλογο να έχει στο εξής και δικούς του Γιατρούς, κατά τον έλεγχο των ποδοσφαιριστών μας, για τον “ΚΟΒΙΝΤ-19”! Καταλάβατε!

Η… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ” ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ! ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ Κ-19! ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΕ ΚΑΡΑΠΑΠΠΑ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΣ!..

ΣΤΟΝ ΑΡΗ (28-11-2020), ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ “ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ”!.. ΚΑΙ ΘΥΜΙΖΩ! Ο ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ, ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΑΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ!.. ΟΠΟΥ ΔΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΖΑΓΑΡΙ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ “ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ”!..

ΣΤΟΝ… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ” ΤΕΛΟΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ… ΦΑΝΕΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ!..

2. Ο Δήμαρχος των Αθηναίων Κ. Π. Μπακογιάννης έκανε λάθος μεγαλύτερο με την αποκάλυψή του (και μάλιστα σθεναρή) ότι είναι Βάζελος, απ’ αυτό που έκανε με τον “Μεγάλο Περίπατο”, για τον οποίον ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΛΑΟ! ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΑΓΑΘΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΟ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ;

3. O ούτε μισός ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχασε στο Ν. Φάληρο με 1-0 από την Μ. ΣΙΤΙ (ΑΔΙΚΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΑΦΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΚΙΟΥΝ-ΝΤΟΓΑΝ ΕΚΑΝΕ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΝΤΡΕΓΚΕΡ), από μια Ομάδα του 1 δις, η οποία είχε παίκτες “μηχανάκια” (με στοίχημα, έχουν όλοι στα 100 Μέτρα 11 sec), τεχνίτες της μπάλας, απολύτως πειθαρχικούς και με εγκέφαλο, ώστε να ξέρουν να ακολουθούν πιστά τον σχεδιασμό του Προπονητού τους στο… “πιτς”!..

ΜΟΝΟΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ / ΟΥΕΦΑ (“ΓΑΜΩ” ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ), ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΛΗ (“ΓΑΜΩ” ΓΙΑ ΧΘΕΣ)!..

4 Ναι! Ο πλουσιότατος γυναικολόγος Μουζάλας, αυτή η βρώμικη συνέχεια της Κας Χριστοδουλοπούλου (έτσι δεν  λεγόταν, νομίζω, αυτό το σύγχρονης μορφής κόκκινο διεθνιστικό Φασιστάκι του… λιασίματος), είχε κάνει ξενάγηση στα “HOT SPOT” μας, και σίγουρα σ’ αυτό του “ΕΛΑΙΩΝΟΣ” (Βοτανικός / Αθήνα), που… κλείνει ή έκλεισε… , στην κόρη του τελευταίου Τ/Π-Θ Μπιναλί ΓΙΛΝΤΙΡΙΜ, όταν αυτή είχε έρθει, επί “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” στην χώρα μας!

5. Ρωτάμε τους Τούρκους! Ξεκίνησε και πάλι “ΧΗΜΕΙΟ-ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ”, “ναι” ή “όχι”, o ΡTE;

6. Τώρα που ο… “πολύς” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” πολιτικός και παλαιός πράκτορας της “CIA” Μάθιου ΜΠΡΑΪΖΑ είπε πως, οι Τούρκοι πρέπει να παραιτηθούν από την Κρήτη (sic) και την Ρόδο (sic) και οι Έλληνες από το Καστελλόριζο (!), λες και τα 3 αυτά μέρη δεν είναι κομμάτια / δεν είναι εδάφη της ΕΛΛΑΔΟΣ, δεν μιλάει στην ημεδαπή καμιά “πληρωμένη” τσατσο-κουφάλα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!.. Γιατί άραγε; Αχαχαχαχαχαχα!.. Μήπως εσείς Κε… Καιρίδη, εσείς Κε… Φίλη; Τον ρίξαμε τώρα τον Τραμπ, έ;

7. E, Χανούμια! Μάθαμε ότι έχετε… “ΖΟΡΙΑ”, έ; Αχαχαχαχαχαχα!.. Άντε, παλιοξεφτίλες, που θέλετε να μας βγάλετε και γλώσσα, παλιοκαφενεία!.. Ακόμα και στην “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”, που “στήσατε” με τον Ρώσο,… Υπαρχηγοί ήσαστε και εκεί!.. 

-/-