Απαντήσεις Σε 2… Φίλους!..

1. Για σένα που υπογράφεις ως… Ποντικός!

– Να πας να βρεις τις τουρκικές εφημερίδες των ημερών του θανάτου του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, να τις ψάξεις καλά, να βρεις τις αναφορές τους στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτόν ΕΛΛΗΝΑ πολιτικό, της μεταπολεμικής Ελλάδος, (που ακρίτως και αυτόν(!) τον βάζουν στο στόμα τους τα σημερινά πάσης φύσεως μίσθαρνα πολιτικά σκύβαλα), και θα καταλάβεις, αφού είσαι… “ξύπνιος”, (αν και το αντικείμενο των “Πληροφοριών” απαιτεί κυρίως “ανοιχτά μυαλά” και όχι “αλυσοδεμένους” πνευματικά ανθρώπους και εσύ μοιάζεις για τέτοιον), το γιατί που ρωτάς, δηλαδή το γιατί έχω γράψει πως ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, (και θα σου προσθέσω σήμερα και μυαλό“), το γιατί ήταν ένας πράγματι τεράστιος(!) ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός Άνδρας!

ω

– Αν δεν ξέρεις την τ/γλώσσα, προσπάθησε με τον “μεταφραστή” ή ψάξε να βρεις γνώστη της γλώσσας!..

– Σε ό,τι αφορά την άλλη αποστροφή σου, όπως θα έχεις αντιληφθεί, όντας Ποντικός, δεν υπάρχει ΕΠΙΤΗΔΕΣ (όπως άλλωστε το έχουμε γράψει εδώ, άρα είσαι “περιστασιακός αναγνώστης”), ούτε και αυτή ακόμα η στοιχειώδης ΑΣΦΑΛΕΙΑ στον έναν και μοναδικό Η/Υ μας, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΟΛΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΜΑΣ για την ΙΙΕΡΗ αυτή ΓΗ που λέγεται ΕΛΛΑΣ!

                                                                                       ω444

2. Φίλε Πολυέλαιε!

– Κατ’ αρχάς μ’ αρέσει πολύ το “επίθετο”, με το οποίο υπογράφεις! Δείχνει άτομο, κατ’ ελάχιστον, ενδιαφέρον, αν όχι άτομο με μυαλό… M/S e-class!

– Δεν υπήρχε περίπτωση να μην σου απαντήσω και αυτό είναι άσχετο της αιδημόνου (και μπράβο σου) δικής σου στάσεως! Απλώς περίμενα, με βάση τα όσα “οι… ραβδώσεις του εγκεφάλου μου” μου “έλεγαν”, να με δικαιώσουν οι εξελίξεις!

– Αυτό λοιπόν συνέβη μόλις προχθές και έτσι σήμερα σου απαντώ!

– Εξηγούμαι!

– “Βγήκε”, προχθές, ο Αρχηγός του CHP (της τ/Αξιωματικής Αντιπολίτευσης), Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ και είπε ότι:

                                        Το Πραξικόπημα της 15-07-2016 ήταν ελεγχόμενο από τον ΡΤΕ“!

– Σου παραθέτω παρακάτω, το πρωτοσέλιδο της τ/ε/φ “POSTA”, το οποίο επέλεξα, αν και όλος ο τ/Τύπος σήμερα αναφέρεται στην υπόψη δήλωση του Κιλιτσντάρογλου!

Posta Gazetesi 1. Sayfası 04.04.2017
Posta Gazetesi 1. Sayfası 04.04.2017 / Τίτλος: Καβγάς για το Ελεγχόμενο Πραξικόπημα“!

– Ο Κιλιτσντάρογλου είπε ακριβώς(!), ό,τι εδώ διάβασες, ό,τι έχουμε γράψει (στο τελευταίο σχετικά χρονικά διάστημα) αναλυτικά και μάλιστα “πολύ” και σε “βάθος”, για το θέμα

– Τί νομίζεις; Ο Κιλιτσντάρογλου έτσι δήλωσε ό,τι δήλωσε; Επειδή κάποιος ή κάποιοι δικοί του, (από το Τ/ΓΕΕΔ ή τη ΜΙΤ) του … “σφύριξαν”, τί γράφαμε και τί έχουμε αναλύσει εδώ, σχετικά με το στρατιωτικό αυτό “Κίνημα” ή “Στάση”;

– Όχι βεβαίως! (Και ας μας διαβάζει η ΜΙΤ και το Τ/ΓΕΕΔ)! Κατάλαβες!

– Άρα δεν χρειάζεται να επεκταθώ περαιτέρω, εκτός της ακολουθήσης παραγράφου, στην οποία δώσε σημασία!

– Διάβασε τον τ/Τύπο (σχετικά με τις δηλώσεις του Κ.Κ. / 04-04-2017) και μετά “πήγαινε πίσω” βρες το σχετικό μας άρθρο και… νοερά αντιπαράβαλλε τα όσα έγραψαν οι Τούρκοι και είπε ο Κ.Κ., με τα δικά μας γραφόμενα! Παράλληλα με τη… νοερή σου αυτή πράξη, έχε δίπλα σου ένα χαρτί και σημείωνε σ’ αυτό, ό,τι εσύ νομίζεις! Όμως!

Για να αντιληφθείς τί διαβάζεις, θα πρέπει:

α. Να είσαι ένας συνεχής, ένας διαρκής ακάματος / άοκνος ΜΕΛΕΤΗΤΗΣ της Τουρκίας και όχι περιστασιακός της πνευματικός… περιηγητής! Υπάρχουν ΠΟΛΥΕΛΑΙΕ άτομα που την… σπουδάζουν χρόνια και ακόμα δεν μπορούν να την κατανοήσουν, για μια σειρά από λόγους!

  • Γενικά, πριν “μπεις” στην παρακολούθηση της… καθημερινότητος μιας “χώρας – στόχου”, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχεις ασχοληθεί με την Ιστορία της, με την Κοινωνία της, (άρα και με τις ΕΔ της), με την Γεωγραφία της και με τον… Πολιτισμό της, μέσα στο ιστορικό της… διάβα!

β. Να έχεις γερή μνήμη! (Καλλιεργείται και αυτή και… μεθοδεύεται)!

γ. Να κρατάς σημειώσεις! (Η οργάνωσή τους είναι ένα άκρως σημαντικό, τεχνικό βεβαίως, Κεφάλαιο / Ίσως το πιο σημαντικό).

δ. Να έχεις ένα “καλό μυαλό, φαντασία, αλλά φαντασία που να μπορείς να τη… φρενάρεις, εκεί που θα πρέπει κάθε φορά, (δημιουργείται και αυτή, πλην βεβαίως της ήδη ενυπάρχουσας στο εσωτερικό του καθενός μας) και κυρίως να ξέρεις “να ακούς”, να ξέρεις “να βλέπεις και να παρατηρείς”, να “οσμίζεσαι” και να παρακολουθείς τη δομή των κειμένων ή του λόγου, ενός “στόχου”, μέχρι και του τελευταίου του “και”, του τελευταίου του “κόμματος”, κλπ!…

Γιατί στα γράφω αυτά θα με ρώταγες / θα με ρωτήσεις, έ;

– Απαντώ:

– Διότι έδειξες ότι είσαι “νέος στο αντικείμενο”, αφού μου έδειξες ότι είσαι τόσο πολύ πνευματικά αγνός και δεν μπορείς να αντιληφθείς τη σατανικότητα του ανθρώπινου εγκεφάλου, (“εν προκειμένω” σου φάνηκε, όπως έγραψες, ευφάνταστο σενάριο, τα όσα έγραψα για τον ΡΤΕ, τον Ακάρ και τον Φιντάν και το… Πραξικόπημα”, που το… “τσίμπησαν” ότι εξυφαίνετο, το… “καλλιέργησαν” και το κατεύθυναν από κοινού, εκεί που αυτοί ήθελαν, (αφού και οι Κεμαλιστές – ΤΕΔ, αλλά και οι Ισλαμιστές ικανοποιούντο, σε μια Τουρκία που ψυχορραγεί) με τελική επιτυχία 99%, (100% θα ήταν αν εκδιδόταν, από τις Η.Π.Α. στην Τουρκία ο Γκιουλέν), ενώ μετά ο ίδιος ο ΡΤΕ, δήλωσε πως “τους ρίξαμε στο λάκκο που μας άνοιξαν“, κλπ), ενώ προφανώς δεν γνωρίζεις και τη λειτουργία (το γράφω έτσι γενικά) των ΜΥ, που εξυπηρετούν, κυρίως και πρωτίστως, τα συμφέροντα των κοσμοκρατόρων!

– “Κράτα” τις φράσεις ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΗΤΑ του ανθρώπινου εγκεφάλου” και “λειτουργία ΜΥ και απλώς σκέψου, ΠΟΛΥΕΛΑΙΕ!..

  • ω445
  • Εφεξής ΔΕΝ θα υπάρχει δικαιολογία για σένα!..
  •                                                                                      ΧΑΙΡΕΤΕ
  •                                                                                    ΕΛΛΗΝΑΣ
  •                                                                                              – / –
  • ΥΓ.  
  • 1. Το βρήκα, μου άρεσε και σας το παρουσιάζω ασχολίαστο, “Ποντικέ” και “Πολυέλαιε“!.. 
  • ω4444

2. Συγγνώμη φίλεΑΡΚΑ που σε ξανα-… χρησιμοποιώ σήμερα!..

  •                                                                                                 – / –