Απαντήσεις, στους Φίλους και Εχθρούς Αναγνώστες!..

Απαντώ:

1. ΝΑ Τουρκία:

   α. Δεν γνωρίζω, αυτήν τη στιγμή, να σου απαντήσω, αν ακόμα το Ιράν έχει κομμένο το νερό στο… Μπαρζανιστάν! (Αυτόνομη Κουρδική Διοίκηση Β. Ιράκ).

   β. Ναι! Σε όλη τη ΝΑ Τουρκία, οι ΤΕΔ, η Αστυνομία, (κυρίως οι Ειδικές Δυνάμεις της Αστυνομίας), η Σ-Χ, (και εδώ κυρίως οι “Ειδικές Δυνάμεις” της) οι Χωριοφύλακες και η ΜΙΤ (!), συνεχίζουν να επιχειρούν κατά των Κούρδων, του ΡΚΚ! Στην παρούσα χρονική στιγμή, έχουμε συγκρούσεις στο Καρς και στο Μους!..

   γ. Ναι! Γίνεται χρήση drones από τους Τούρκους (ΤΠΑ) και μάλιστα ευρεία, (για τα τ/δεδομένα), στη ΝΑ Τουρκία, και ελάχιστα στη Β. Συρία!

  δ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: “Όσο οι Τούρκοι θα κτυπούν στη ΝΑ Τουρκία, τους Κούρδους, τόσο “θα αναπνέουν ελεύθερα”, η Πόλη η Σμύρνη και η Άγκυρα“!

[Πρόκειται για αντίληψη βαθιά ριζωμένη και “ποτισμένη” στις ΤΕΔ! Θυμήσου τί έλεγε σχετικά ο τέως Α/ΓΕΕΔ, Ιλκέρ Μπασμπούγ, όταν ήταν Α/ΓΕΕΔ, τί ξαναείπε πάλι, όταν αποφασίστηκε, (μετά από το αποτυχόν  Κίνημα της 15-07-2017), να φύγουν οι στρατιωτικές Μονάδες μέσα από τις μεγάλες πόλεις, (το θεώρησε αυτό “στρατηγικό λάθος”), αλλά και τί είχε πει ο θανών Υπτγος Αϊντίν, (αυτός που σκοτώθηκε στο Κάτο, στην πτώση του Ε/Π), στον ίδιο τον ΡΤΕ! Στο γράφω, τί του είχε πει: «Αν “καθαρίσει” εδώ, (ενν. στη ΝΑ Τουρκία και όχι μόνον στο Κάτο), θα κρατήσουν η Πόλη και η Άγκυρα»]!.. 

2. H απειλή χρήσεως βίας αποτελεί, από το 1950 και μετά, must, για την τ/εξωτερική πολιτική! (Πιθανώς να είναι το 1ο μάθημα που διδάσκονται οι Τούρκοι, στη “Σχολή Διπλωματών” τους).

3. Ό,τι έλεγα παλαιότερα, στους φίλους Αλβανούς, σχετικά με τις… αποστάσεις της χώρας τους, από την Ελλάδα και την Τουρκία, είπε και  ο ΡΤΕ, αλλά για την χώρα του, από τις Η.Π.Α. και τη Ρωσία!

ΡΤΕ: “Οι Η.Π.Α. απέχουν 10 ώρες από την Τουρκία, ενώ η Ρωσία 2,5 ώρες”!

ΕΛΛΗΝΑΣ: “Δείτε το και έτσι ρε Αλμπάνια! H Θεσσαλονίκη απέχει από τα Ε-Α σύνορα 2,5 ώρες, ενώ η Πόλη 12“!.. (Και τους έδινα και την… πληροφορία: Μια Πόλη, η οποία, έχετε υπόψη σας, σύντομα θα γίνει ελληνική)!

–  Μήπως τώρα… “ψήνεστε”, ρε Αλμπάνια;

– Βεβαίως δεν πρόκειται να συνεχιστούν για πολύ οι… καλές ΡΤ σχέσεις, όπως, όμως, ούτε και οι Γενίτσαροι Αλβανοί (Τουρκαλβανοί) θα αγαπήσουν ποτέ το ίδιο τους το… αίμα, δηλαδή τους Έλληνες!..

Άρα οι αποστάσεις έχουν τη σημασία τους, αλλά είναι κάτι στο οποίο μπορείς να στηριχτείς, μόνον μετά από μια συνολική “στρατηγική ανάλυση!

4.“Τους κρατάνε ζωντανούς” τους Τούρκους οι Κοσμοκράτορες, για γεω-στρατηγικούς λόγους! Τα έχουμε ξαναπεί! Μόλις προχθές (05-07-2017) είχαμε: 1 Ευρώ=4,08 Τ.Λ. (Σημαντικότατη είναι η πληροφορία που φέρει σήμερα την τ/γεωργία να νοσεί βαθύτατα!.. Σκέψου το “γιατί”)! Σου θυμίζω, επίσης, πως το 20% της γεωργικής παραγωγής είναι στην Α. Θράκη! Η Τουρκία ζει ουσιαστικά σήμερα, χάρη στο ρωσικό σιτάρι, το οποίο ρέει άφθονο στην χώρα, μετά από τις καλές Ρ-Τ, των τελευταίων μηνών!..

5. Απαντώ και στα 2, σχετικά μεταξύ τους, ερωτήματα:

Ναι είναι αλήθεια! Η Κίνα έχει πολύ στενές εμπορικές σχέσεις με τη Β. Κορέα, κάτι που δυσκολεύει στην πράξη πάρα πολύ την άσκηση – εφαρμογή “δυναμικής / σκληρής πολιτικής” των Η.Π.Α., απέναντι στην στυγνή κομμουνιστική Δικτατορία του ψυχάκια Κιμ!.. (Είδες το πώς φέρθηκαν αυτά τα κτήνη στο νεαρό, νεκρό πια, Αμερικανό πολίτη! Ο ΤΡΑΜΠ όμως δείχνει πως δεν ξεχνά)!..

– Παράλληλα, οι Κινέζοι κατηγορούν τις Η.Π.Α. για πώληση όπλων στην Ταϊβάν (παλαιά ¨Εθνικιστική Κίνα¨).

– Όχι! Παρά τα γραφόμενα, τα οποία είδα και εγώ, οι Η.Π.Α. έχουν έτοιμη την αντιπυραυλική τους ασπίδα! (Αναφέρομαι σε πόλεμο ICBM)! Εδώ δοκιμάζουν με το Ισραήλ, (και για τις ανάγκες ασφαλείας του Ισραήλ), στην Αλάσκα, το Arrow -3, κλπ! Θα ασχολούνταν με άλλους, ενώ θα καιγόταν ο … “απαυτός” τους;

6. Πληροφορία από… εικόνα / “φωτο”!

(Σου είχα πει να τις προσέξεις όλες και “πολύ καλά”, όσες “βγουν” στη φετεινή συνάντηση των “G-20”, στο Αμβούργο)!

     Αρχική Εκτίμηση:

     α. Στη συνάντησή τους, ο Πούτιν προσπαθούσε να ψυχολογήσει τον Τραμπ!

   β. Εκτιμώ ότι ο Πούτιν είχε έναν (εσωτερικό / ενδόμυχο) θαυμασμό για τον Τραμπ! Αυτό νομίζω πως διακρινόταν πιο πολύ στο βλέμμα του! Ίσως μέσα του να σκεπτόταν, πως απέναντί του είχε τον Αμερικανό εκείνο, που κατόρθωσε και γκρέμισε το αμερικανικό παγκοσμιοποιημένο πολιτικό σύστημα και έγινε Πρόεδρος των Η.Π.Α., κάτι που πιθανώς να μην το περίμενε / να μην το ανέμενε ο Ρώσος Πρόεδρος!

  • Ίσως γι’ αυτό και να συμφώνησαν οι 2 άνδρες στην κατάπαυση του πυρός στη ΒΔ Συρία, αν θυμάμαι καλά! Σε ένα μόνον θέμα φέρεται ότι διεφώνησαν, όπως… διέρρευσε, και αυτό ήταν οι Κυβερνοεπιθέσεις!.. Καταλάβατε!.. (Για να δούμε, μετά από τη συνάντηση αυτή και με βάση τις κείμενες αμερικανικές αναφορές πληροφοριών, από τη Μόσχα, οι Ρώσοι θα συνεχίζουν να πιστεύουν ότι οι Αμερικανοί θέλουν την πτώση του Πούτιν);

7. Ναι! Είχαμε πρόσφατα στο Μαρντίν και 2ο συμβάν με φορτηγά TIR της MIT και επεισόδιο ανάλογο του γνωστού παλαιού, στο οποίο όμως δεν δόθηκε από τα τ/ΜΜΕ, (προφανώς λόγω του ολοκληρωτικού τους ελέγχου από το καθεστώς ΡΤΕ), μεγάλη… έκταση! [Οι μέθοδοι μεταφοράς είναι γνωστοί! Κυρίως χρησιμοποιούνται μεγάλα φορτηγά αυτοκίνητα, τρένα (εμπορικά και μη), καθώς και εμπορικά πλοία]!..

8. Ο Server του by lock ήταν στη Λιθουανία! Αποδεδειγμένα, μέχρι τώρα, 105.000 άτομα ήσαν… “συνδεδεμένα”, με το υπόψη λογισμικό!..

9. Darbe

– Για τον τέως αρχισύμβουλο του Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί ΑΚΑΡ, τον Σχη Γικιλκάν, τί δήλωσε, κλπ, έγραψα και δεν ξαναγράφω! (ε/φ “Yeni Birlik”, 03-06-2017).

– Μας “έδωσαν” οι Τούρκοι, ότι η απάντηση Ακάρ, στα ερωτήματα της Εξεταστικής Επιτροπής, της τ/Βουλής, η οποία ερευνά τα του “Πραξικοπήματος”, της 15-07-2016, ήταν 8 σελίδες, (το νούμερο απλώς δεν ξέραμε, το “πολύ” του απαντητικού κειμένου το ξέραμε), διότι κατάλαβαν ότι με τις 10 απαντήσεις του, που είχαν “αφήσει” / που είχαν “δώσει” ως ενημέρωση – πληροφόρηση, στα τ/ΜΜΕ, ξεφτίλιζαν και τον ίδιο, όπως και το θεσμό των ΤΕΔ, αλλά και πως δημιουργούσαν, στο ευρύ κοινό, και περαιτέρω ερωτηματικά, καθώς και σχόλια!

– Μην είσαι αφελής! Ο Ακάρ σου θυμίζω ήταν Υπασπιστής του Στρατηγού Ι. Χ. Καρανταγί, (“Ίμια”, 1996), ενός των πλέον σκληρών Κεμαλιστών Στρατηγών – Αρχηγών, που “πέρασαν” ποτέ από το Τ/ΓΕΕΔ! Πρόκειται λοιπόν για στέλεχος δικτυωμένο από τα… “μικρά” του χρόνια, στο βαθύ στρατιωτικό, Κεμαλικό παρακράτος, στέλεχος που είχε σκληρούς και αυστηρούς… δασκάλους στο Στρατό, άκρως δόλιο ή “και δόλιο” (Υπασπιστής “γαρ”, ξύπνα), στέλεχος που θα… σκότωνε για να ανέλθει στην ηγεσία των ΤΕΔ (θα σου πω άλλη φορά γι’ αυτό), κλπ, κλπ, κλπ.

Καραγκιόζη τον αποκαλούμε τον ΑΚΑΡ, διότι -κατ’ εμάς- δέχθηκε να αποτελέσει Όργανο, του καθεστώτος ΡΤΕ, στο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑ, της 15-07-2016, (κάτι που διάβασες, εδώ και καιρό, στο σάϊτ μας, με ολόκληρες σχετικές αναλύσεις), γενόμενος ουσιαστικά στέλεχος – σκουπίδι, κάτι ασύνηθες για Κεμαλιστή… Πρωσσικής νοοτροπίας στέλεχος!.. Άρα μπορούμε δικαιολογημένα να σκεφτούμε, πως οι Κεμαλιστές στις ΤΕΔ και ευρύτερα οι Κεμαλιστές στην τ/Στρατογραφειοκρατία, έχουν κάποιο σχέδιο κατά νου!.. Το μέλλον θα δείξει, αν θα μας δικαιώσει!..

– Πρόσφατα δώσαμε, απ’ εδώ, μέχρι και συγχαρητήρια στη ΜΙΤ, διότι η πράξη απέδειξε ότι έχει εμπειρότατους και με υψηλό “Ι.Q.”, Επιτελείς! Γι΄αυτό και είναι… μάγκας ο… φίλος Χακάν, χωρίς όμως και αυτός να υστερεί σε κρίση και αντίληψη! Τουρκία, Τουρκία, αλλά εκεί υφίσταται πατριωτισμός και κυρίως αξιοκρατία φιλαράκο, λέξη άγνωστη στην χώρα μας και ιδιαιτέρως στις Υπηρεσίες τέτοιου είδους και μορφής! Εδώ είμαστε για τα… “πέταχτα” ή για τα… “πάταχτα, ενώ σ’ αυτούς, ağzına haram  tatlı çörek girmiyor!..

– Ναι! Ελεγχόμενο σημαίνει ότι ξέρω πχ τί ετοιμάζουν ή τί έχουν ετοιμάσει κάποιοι και το αφήνω να εξελιχθεί, έχοντας εκ των προτέρων φροντίσει να το οδηγήσω (εννοώ, ως συμβάν) εκεί όπου εγώ θέλω, ώστε στη συνέχεια να κατευθύνω, προς τα εκεί που εγώ θέλω και επιθυμώ, τα (όποια) πράγματα! Τέτοιο λοιπόν ήταν το Κίνημα, της 15-07-2017Το καθεστώς ΡΤΕ απέδειξε πως έχει Μυστικές Υπηρεσίες εφάμιλλες αυτών του Αβδούλ Χαμήτ, του Β’! (Ήταν πολύ πετυχημένη η αποστροφή του δημοσιογράφου Ουγούρ Ντιουντάρ, ο οποίος είπε: Çivisi çıkmış bir ülkede yaşadığımı bilme, görme, duyma dır“!)! Για να ελέγξεις ο,τιδήποτε έχεις ανάγκη πληροφοριών και γι’ αυτό η κάθε τέτοια… επιχείρηση είναι πολύ… λεπτή και απαιτεί ικανότατους ασπάλακες, ήτοι ικανότατους “όφεις ασφαλείας“!.. (Να βρεις και να διαβάσεις το σχετικά πρόσφατο άρθρο, του Νετζατί Ντογρού, όπου αναφερόμενος στις ΤΕΔ, γράφει πως “δεν υπήρχαν διαρροές, που… διέρρευσαν”, “δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις, που… εγκαταστάθηκαν” και πως “οι Πραξικοπηματίες ήσαν όλοι στελέχη που είχαν πάρει προαγωγή”! Μήπως καταλαβαίνεις); Τέλος, “ελεγχόμενο” ασφαλώς και μπορεί να είναι και κάτι που εγώ έχω σχεδιάσει και το πάω εκεί που εγώ επιθυμώ!.. Κατάλαβες!..

– Επί Α/ΓΕΕΔ, Ν. Οζέλ “δόθηκε γραμμή” να “εξω-πεταχτεί” η ΜΙΤ από το Τ/ΓΕΕΔ, αλλά όπως αποδείχτηκε, ήταν κάτι που έμεινε “στα λόγια”! Τώρα και πάλι, επί Ακάρ, εκδόθηκε έγγραφος οδηγία, (ολόκληρο… άρθρο), με την οποία απαγορεύονται ρητώς οι όποιες δραστηριότητες της ΜΙΤ και της Κρατικής Ασφαλείας, εντός των ΤΕΔ! Θα (το) δούμε πάντως, αφού είναι σαν να ζητείται από μία πόρνη να πάψει να εκδίδεται!..

– Ναι! Οι Γκιουλενιστές είχαν μέσα στις ΤΕΔ Ειδική Ομάδα Συκοφαντών“, η οποία λειτουργούσε τη εντολή! Οι ΕΕΔ διαθέτουν άραγε ανάλογη; Παραφράζοντας μια γνωστή ρήση, η συκοφαντία (και γενικώς ο βρώμικος” αυτός πόλεμος) είναι ίδιον λύκων ή και θώων, και όχι σίγουρα… ηρώων“!..

– Αυτήν τη στιγμή, ο ΡΤΕ δεν ευνοεί τα σχέδια του Ισραήλ, στην περιοχή μας! Άρα, θα μπορούσα πιθανώς να δεχτώ το σκεπτικό σου, όχι όμως στη… σχεδιαστική του βάση! Εξηγούμαι παρακάτω!

  • Οι όποιοι σχεδιασμοί για πτώση του ΡΤΕ, δι’ ενός Κινήματος, σαν και αυτό της 15ης Ιουλίου 2016, εκτιμώ πως έγιναν στις Η.Π.Α. και το καθεστώς ΡΤΕ το “τσίμπησε”, διότι κυρίως ελέγχει το κράτος του ΑΡΙΣΤΑ(!), (γι’ αυτό και εμείς χρησιμοιποιούμε εκεί Αγγέλους) και μπόρεσε να το ελέγξει, προς όφελός του!..
  • Ο δισεκ/χος και παρουσιαζόμενος ως “φίλος του ΙσραήλΣέλντον ΑΝΤΕΛΣΟΝ (Αμερικανός, εβραϊκής καταγωγής), που ενισχύει οικονομικά το Ίδρυμα Υπέρ της Δημοκρατίας” / (“FDD“), στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα” / (“Η.Α.Ε.“), πιθανώς να ενίσχυσε οικονομικά το αποτυχόν τ/στρατιωτικό Κίνημα, (δεν το αποκλείω), όπως φέρεται ότι έγραψε ο Σύμβουλος του Ιδρύματος, John HANNAH, σε ευχαριστήρια επιστολή του, προς τον Αμερικανό Πρέσβη στο Εμιράτο αυτό, Ελ Ουτεϊμπέευχαριστώντας τον για τη συμπαράστασή του, στην αποτυχούσα αυτή απόπειρα!.. Αυτό όμως, κατ’ εσέ, καταδεικνύει εμπλοκή των Ισραηλινών στο αποτυχόν τ/Κίνημα;

– Και φέτος, στις 15-07-2017, ο ΡΤΕ φέρεται ότι θα βρεθεί, (όπως και πέρυσι, όπου “την γλύτωσε”), σε τ/θέρετρο και συγκεκριμένα στην Αττάλεια! (Κυκλοφόρησε το επετειακό πρόγραμμα, με όλες τις εκδηλώσεις! Μπες στο “Διαδίκτυο” και βρες το! Τί μου ζητάς);

– Δεν νομίζω να γίνει και… 2ο Κίνημα” τώρα και μάλιστα την ίδια ημέρα και με το ίδιο… σενάριο! Και ως… άσκηση να το δει κάποιος, έχει πολύ γέλιο!.. (Όχι! Δεν ξεχνάω ότι η Τουρκία είναι χώρα… απίθανη, μια χώρα που θα μπορούσε να την τραγουδήσει, όπως είχε τραγουδήσει παλαιά, την Αμερική, ο Γ. Κοινούσης)!..

– Η Bild ή το Der Spiegel” (αυτό ήταν που έγραψε περί νέου “Πραξικοπήματος“) δεν ανέφεραν κάτι συγκεκριμένο, σαφές και στοιχειοθετημένο, στις περί νέου Πραξικοπήματος στην Τουρκία, αναφορές τους! Ή όχι; Σημασία έχει “να πατάς” κάπου στέρεα ή έστω, αν όχι στέρεα, να μπορείς “να… ισορροπείς”, στις όποιες αναλύσεις σου και να μην είσαι ασυνάρτητος στον λόγο σου, πόσο μάλλον στη συνέχεια της σκέψεώς σου! Κατάλαβες; Υπάρχει κάτι τέτοιο στο δημοσίευμα του Der Spiegel; Πες μου εσύ!..

10. Ναι! Όχι όμως μόνον ο Γερμανός ΥΠΕΞ Σίγκμαρ ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ δήλωσε πως οι Τούρκοι έχουν δίκιο για το ΡΚΚ, αλλά και ο Γερμανός ΥΠΕΣ! Ο ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ (από τα πολυ-αγαπημένα παιδιά της Παγκοσμιοποίησης και του Διεθνούς Κεφαλαίου, καταλάβατε) απλώς πρόσθεσε πως, οι Γερμανοί, κάναμε λάθη σχετικά με τη 15-07-2016!

11. Πού, πάνω από 1000 στρατιώτες που δηλητηριάστηκαν από το συσσίτιο, στη Μανίσα (Στρ-δο “Σχη Σερίφ ΣΕΪΧΟΥΝ” / 1η Ταξ-χία Εκπ-σεως Ν/Σ – ΠΖ) και πού μόλις 14 που έπαθαν το ίδιο στην Αδριανούπολη (Στρ-δο “Τζελαλεττίν Αλκότς” / 54 Τ/ΜΧ)! Αν υπάρχει κάτι “πονηρό” στη δηλητηρίαση, ειδικά στη Μανίσα, οι ΤΕΔ θα το πουν “στα ίσα”! (Πχ Ότι τοΡΚΚ ή ορθότερα, για τη Μανίσα, Τα Γεράκια Για Την Ελευθερία Του Κουρδιστάν, είναι υπεύθυνα ή η τάδε ή η δείνα Οργάνωση, Συμμορία, κλπ! Για την Αδριανούπολη πάντως δεν νομίζω να υπάρχει… “πονηρό σημείο”, αφού εκεί, όπως και όχι μόνον εκεί, στο συγκεκριμένο Στρ-δο, ξέρουμε πολύ καλά πως υπάρχει σοβαρό θέμα με το νερό! Όμως, όπως ξέρεις, … ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις)!

– … Εντυπώσεις μου / μας; Διάβασε παρακάτω:

  • Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το Τ/ΓΕΣ επενέβη στο θέμα της Μανίσα, μετά από την δηλητηρίαση σε 2 μήνες, και μετά από την τεράστια έκταση που πήρε το θέμα! Μόνον τότε ο Α/ΓΕΣ Τσολάκ, (θυμίζει έντονα στην μορφή, έναν Έλληνα, νυν… Ταξίαρχο(!), ο οποίος έπαιρνε και μάλλον συνεχίζει να παίρνει προαγωγές, μέσω των υψηλοτάτων… ιερατικών γνωριμιών, του πρώην πεθερού του, ο οποίος, παρ’ ότι ο γαμπρός του ξυκλοκοπούσε την κόρη και γυναίκα του, συνεχίζει μάλλον να ενδιαφέρεται για την επαγγελματική του εξέλιξη / την ίδια μέθοδο, με τους “εμπίστους” τους Ιμάμηδες όμως, δεν χρησιμοποιούσαν και οι Γκιουλενιστές, μεσα στις ΤΕΔ;), ένοιωσε την… ανάγκη να μεταβεί στην περιοχή, να απαλλάξει των καθηκόντων του τον Διοικητή, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτό δείχνει μια υφιστάμενη (άραγε ακόμα;) αντίληψη, στην τ/στρατιωτική ηγεσία περί… αναλωσίμου προσωπικού!..
  • Εντύπωση επίσης μας προκάλεσε και η σχετική με το θέμα δήλωση του Στρατηγού (ε.α.) Χασάν Κουντακτσί, γνωστού για την σκληρότητά του, (“άφησε όνομα” στα “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ”, της Κυπριακής Δημοκρατίας, ως Ανώτατος εκεί Διοικητής), ο οποίος αναρρωτήθηκε, (ρητορικά ασφαλώς, αλλά περνώντας το δικό του μήνυμα, όπως και θέση – άποψη), αν άραγε σε έναν μελλοντικό πόλεμο οι Τ/Στρατιώτες θα τρώνε από εταιρείες Κέττερινγκ, (καταλάβατε), κλπ, κλπ, κλπ, υποστηρίζοντας τελικά πως οι ΤΕΔ πρέπει να επανέλθουν στην… καραβάνα!..
  • Συνεχίζουν να είναι μέσα στη βρώμα πολλά από τα Στρ/δα των ΤΕΔ, παρά τα πολλά αρνητικά κρούσματα, σχετικά με την υγιεινή, εδώ και χρόνια τώρα, (οι υπάρχουσες κάμερες ασφαλείας, μέσα στις κουζίνες των εστιατορίων των στρ-δων τους, τους μάραναν), όπως και η τ/ηγεσία μοιάζει να συνεχίζει να μην ενδιαφέρεται για τις συνθήκες υγιεινής του προσωπικού της!..

–  Δεν ξέρω να σου πω, ποιά συγκεκριμένα άτομα της εταιρείας Rota Yemekçilik A.Ş., που προμήθευε το Στρ-δο αυτό, συνελήφθησαν από την τ/Αστυνομία! Τί σε νοιάζει όμως αυτό εσένα;

– Το γεγονός πάντως ότι η υπόψη εταιρεία αύξησε σε 4 χρόνια, 70 φορές το Κεφαλαίο της, δείχνει ότι υπάρχει θέμα!.. Εσύ τί λες;

Όχι! Πιστεύω αντιθέτως, πως δεν υπάρχει εμπλοκή των Γκιουλενιστών στο θέμα των παραπάνω δηλητηριάσεων! Ο Γκιουλέν, ό,τι και να είναι, (πιθανώς και ενδεχομένως), δεν προβαίνει σε δολοφονίες και μάλιστα νέων Τούρκων, αφού είναι πραγματικά(!) πιστός Μουσουλμάνος, πραγματικά θρήσκος !!!

Ναι! Είναι αλήθεια! Η ευρύτερη περιοχή της Μανίσα, τα τελευταία 1,5 – 2 χρόνια, λόγω της μείωσης εκεί του υπάρχοντος στρατιωτικού προσωπικού και της… διάλυσης ή φυγής Μονάδων απ’ εκεί, για ΝΑ και Ν. Τουρκία, αποδυναμώθηκε αρκετά από πλευράς ασφαλείας και γιατί όχι, πιθανώς να έχουν… αναπτυχθεί και κάποιες… αντι-Τουρκικές Οργανώσεις ή Ομάδες (sic), εκεί!..

11. Εγώ, αλήθεια(!), ακόμα δεν κατάλαβα, σε τί έφταιγε η Αγγλίδα Π-Θ, Κα Τ. ΜΕΪ, για την σχετικά πρόσφατη φωτιά στον “Πύργο”, στην περιοχή του Κέσσινγκτον – Τσέλσι, με τα τόσα θύματα!.. Εσύ που ρωτάς, κατάλαβες;

– Η όλη πάντως σχετική φασαρία περί δήθεν βρετανικών Κ-Βκών ευθυνών στο θέμα και μάλιστα της ίδιας της Π-Θγού, καταδεικνύει την τεράστια διαφορά της πολιτικής ηγεσίας πχ Βρετανίας και Ελλάδος!

– Στην Ελλάδα πχ ακόμα στην εκκλησία του χωριού τους, στα χωράφια και στους δρόμους κοιμούνται οι σεισμόπληκτοι της Βρύσας, της Ν. Λέσβου, Κε Τσίπρα! (Περαστικά σου βρε! Σε περιμένουμε “γερό και δυνατό”, την Τρίτη, 11-07-2017, στη Βουλή, να μας πεις / να μας ενημερώσεις, για το… Γκραντ Μοντάνα)!..

– Θα μου πείτε ασφαλώς ότι πρόκειται για Έλληνες και όχι για… Λάθρο, κλπ, κλπ, κλπ, και πως μας κυβερνούν οι “Απάτρηδες Νεο-Διεθνιστές”, μαζί με τους “Χρήσιμους Ηλιθίους και η άποψή σας αυτή σίγουρα είναι άκρως ενδιαφέρουσα!.. Εδώ, ούτε το εισητήριο δεν πλήρωσαν οι ξεφτίλες στον Έλληνα, που έσπασε, στο σεισμό, τη λεκάνη του και που δεν μπόρεσε, γι ‘αυτό, να παραστεί ούτε στην κηδεία της γυναίκας του, που σκοτώθηκε στον ίδιο σεισμό!

Αλήθεια! Οι Τουρκόφιλοι Μασώνοι της Στοάς “Βενιαμίν ο Λέσβιος” και οι… φιλάνθρωποι “Ρόταρυ”, που έχουν αναπτύξει σχέσεις με την τοπική Μεραρχία, πού ήσαν; Αλλά βεβαίως και ο ίδιος, ο εκεί Στρατός, (ένας Στρατός που συμπαρίσταται διαχρονικά γενικώς στην ελληνική κοινωνία), δεν είχε να δώσει 100 και 200 Ευρώ, στον υπόψη πληγέντα;

12. Το 1990 στην Ελλάδα υπήρχαν… “χονδρικά”, 1000 Αλβανοί πράκτορες και 11.000 Αλβανοί πληροφοριοδότες! Σήμερα; Για σήμερα, αναμένω εσύ να μου πεις!.. Εγώ, δυστυχώς δεν… γνωρίζω!..

13. Διάβαζε παρακάτω φίλε!

         α. Στείλε μου ακριβώς τη διεύθυνση όπου βρήκες την τ/αναφορά, περί ελληνικού στρατού συμμορίας λόγω Καμμένου, να τη δω και εγώ! Στείλε μου τη δνση, να σε πιστέψω! Εγώ, πώς και δεν την είδα; Μόνον τα περί… κατάντιας “παίζουν” (και αυτά περιφραστικά πλέον στα “φόρουμς”) και αυτά τα είδα και τα έγραψα! (Ότι ο Έλληνας Υπουργός είναι “έτσι” ή “αλλιώς” και άρα οι ΕΕΔ είναι ομοίως “έτσι ή αλλιώς”, κλπ, κλπ, κλπ! Νοιάστηκαν τάχα μου οι Τούρκοι για τον ΕΣ! “Χαλάρωσε)!..

   β. Όχι! Ακόμα όμως και  να  υπάρχουν τέτοιες  τ/αναφορές, δεν(!) συμφωνώ με τα περίΕΕΔ / Στρατού συμμορία”, λόγω τάχα του Καμμένου! Υπάρχει βεβαίως αυτός ο κίνδυνος, λόγω του παρορμητικού και άωρου του χαρακτήρος του, αφού είμαι βεβαίως… βέβαιος ότι, οι ΤΕΔ και η ΜΙΤ έχουν ήδη συνθέσει σχετικά με τον ΥΠΑΜ μας “μηνύματα”, (ίσως τα… χειρότερα), όπως και πως έχουν τυπώσει και σχετικές “αφίσες”, “προκηρύξεις”, κλπ, για χρησιμοποίηση σε περίπτωση ενός πιθανού ΕΤ πολέμου! Άρα, ελλοχεύει ένας τέτοιος κίνδυνος, αν αυτά τα αρνητικά χαρακτηριστικά του ΥΠΑΜ μας, (“παρορμητισμός” και “άωρον του χαρακτήρος”), τα εκμεταλλευτούν οι Τούρκοι ή αν κυρίως εκμεταλλευτούν τις σχέσεις του, με τους 2 επιχειρηματίες που φέρεται και σχολιάζεται εντόνως, ότι είναι… μαζί του! (Και πιο πολύ ο… Έλληνο-Πόντιοςίδης, με την… παρέα του)! Έτσι, πράγματι, ελλοχεύει ο κίνδυνος ο ΕΣ να χαρακτηρισθεί, αλλά να χαρακτηρισθεί ως Στρατός… επιχειρηματιών! Και πάλι όμως αυτή η ψευδής / απατηλή εικόνα θα είναι για λίγο, θα είναι σύντομη, αφού ο υπόψη Οργανισμός, που λέγεται ΕΣ, έχει αποδείξει διαχρονικά, (μέσα από τα όποια… πάθη και λάθη του), πως ξέρει να αποβάλλει ό,τι τον βαραίνει! Σήμερα, πολύ απλά, οι ΕΕΔ βιώνουν και αυτές δύσκολες εποχές, μέσα σε μια εποχή ευρύτερης σήψης, στην χώρα!..

– Ναι! Είναι αλήθεια φιλαράκο πως, από την ηγεσία του Ε/ΥΠΑΜ, έχουν περάσει πάρα πολλά λαμόγια Υπουργοί και πως ο Κος Καμμένος, [που δεν είναι λαμόγιο, (δεν συμφωνώ), αλλά πνευματικά… “Παιδί” (γεννημένο το 1965 και με μυαλό ατόμου που γεννήθηκε μάλλον το… 1995), γεγονός που τον καθιστά εύκολα… Εφελκούμενο“], είναι και αυτός μια από τις αρνητικές, όπως εκτιμώ, περιπτώσεις ηγεσίας! Έτσι, δυστυχώς, παραμένει πχ λεκτικά ακατάσχετος, συναφώς και ασύμμετρος, φωνάζει, χειρονομεί και ταυτοχρόνως ασχημονεί, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Ποιόν όμως… μεταπολιτευτικό ΥΠΑΜ να πρωτοθυμηθώ; “Πάμε να δούμε” μερικούς Ε/ΥΠΑΜ, μαζί και ενδεικτικώς!

– Τον Ι. Βαρβιτσιώτη με το αναπόδεικτο σκάνδαλο… Λήτον, που αν η μάνα του δεν παρακάλαγε, μέχρι ικεσίας, τον Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, να τον πάρει κοντά του, δεν θα τον ήξερε σήμερα κανείς, ούτε αυτόν, επομένως ούτε και…  τον γιό του, τον… φέρελπη Μιλτιάδη, που μας είχε πει παλαιότερα ότι είναι δικαίωμα του καθενός, να καίει την ελληνική Σημαία, ένας Ι. Βαρβιτσιώτης που, ως ΥΠΑΜ, έβριζε σκαιότατα τα στελέχη και μάλιστα τα Θεία;

– Τον αστράτευτο Άκη, ο οποίος νόμιζε πως η θέση του ΥΠΑΜ ήταν / είναι ισοβαρής αυτής του Ταμία του ΠΑΚ, καθήκοντα που άσκησε με… επιτυχία στη Γερμανία, επί Χούντας, κτυπώντας και βλασφημώντας τους Έλληνες της Γερμανίας, για να μαζέψει χρήματα, για τις ανάγκες του αντιδικατορικού αγώνος, αλλά και κλέβοντας από τότε, μέχρι και το Ταμείο του “Κινήματος”; (Yπάρχουν μαρτυρίες)!

– Τον Γ. Αρσένη, που δεν έφταιξε τάχα… καθόλου για τα Ίμια, (καταλάβατε / όλα μετά τα έρριξαν “έξυπνα” στον “Στρατιώτη”Ναύαρχο ΛΥΜΠΕΡΗ, ο οποίος έκανε το… λάθος να είναι… “Α.Παπανδρεϊκός”), αφού ο Αρσένης… “δεν ήξερε τίποτα” για το τί θα “παιζόταν” στις δίδυμες βραχονησίδες, του… Οσμίου, και που επίσης τάχα, δεν είχε συννενοηθεί για την εξέλιξη του όλου θέματος, με τον συμμαθητή του, στο ΜΙΤ, τότε Α/ΥΠΑΜ, Ουίλιαμ ΠΕΡΡΥ;

– Τον… δημ/φο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος είχε μια ιδιαίτερη και αξιοζήλευτη… ροπή προς το ουϊσκι και το… τσιγάρο, γενικώς, και που δεν βρισκόταν τότε ένας “ανώτατος”, ο οποίος να διαθέτει σοβαρούς όρχεις και να του πει, κάτσε ρε κάτω και υπόγραψε τα χαρτιά, ώστε να δουλέψουν οι… Μαύροι… ;

– Τον “ωραίο” Αβραμόπουλο, (φίλο και μάλλον… “ομόσταβλο” του Καμμένου), με τα πολλά και οφείλω να ομολογήσω “έξυπνα” “κονέ”, που νοιαζόταν μόνον για την προβολή του;

– Τον Γιάννο, τον… “κολγκέϊτ”, “τον λεβέντη και καραμπουζουκλή”, για τον οποίον δεν θα γράψω επίτηδες τίποτα; –

– Ποιόν να θυμηθώ και να μην… κλάψω ρε φιλαράκο; Οι περισσότεροι ήσαν… “τί να πρωτοθυμηθώ για σένα όμορφο χωριό”!..

– Ποιοί διέφεραν θετικά;

  • Ο Ε. Αβέρωφ! Ναι, και μην… ταράζεστε ορισμένοι! Κάποια στιγμή θα σας εξηγήσω το “γιατί”! Όχι όμως τώρα!
  • Και 2 πρώην στρατιωτικοί Υπουργοί! Ο Πτέραρχος Κουρής και ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος! Εκτιμώ ότι δεν απαιτούνται “δικαιολογητικές σκέψεις”, ειδικά για τον 2ο!..

14. Απ’ αυτό το “σάϊτ” και τί δεν έχουμε γράψει για τον… Υπουργό Τόσκα! Είστε… μάρτυρες! Και έχουμε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ! Όμως, όταν έχει και ο… Τόσκας δίκιο,  ευθέως θα του το αποδίδουμε! Σου απαντώ λοιπόν! Ναι ο Υπουργός είχε δίκιο! Ο Πρόεδρος των “Ειδικών Φρουρών” Κος ΝΤΟΥΜΑΣ δεν μπορεί, με τον μανδύα του Συνδικαλισμού, να υβρίζει έναν θεσμό, όπως είναι ένας Υπουργός και μάλιστα αυτός της κρατικής Ασφαλείας, δεν μπορεί να ειρωνεύεται τον Υπουργό αποκαλώντας τον… ΥΠΕΞ, (λόγω του θέματος των ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ), και να… καλεί, (έστω και “καθ’ υπερβολήν”), τους ξένους να “ανοίξουν”… Πρεσβεία(sic) στα Εξάρχεια! Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεε; Αυτή είναι η αντίληψη της σοβαρότητος, που μας είπε ο Κος Ντούμας ότι πάντα τον διέκρινε;

– Πρόσεξε! Μπράβο στον Υπουργό, ο οποίος εγκάλεσε τον Κο ΝΤΟΥΜΑ, με την απειλή μάλιστα της ανωτάτης υπηρεσιακής ποινής, να επικρέμμαται από πάνω του, σαν την Δαμόκλειο Σπάθη, διότι έτσι έδειξε ότι ακριβώς δεν θεωρεί ότι τα Εξάρχεια είναι περιοχή εκτός της ελληνικής κρατικής εξουσίας, αλλά πως απλώς αυτός και η Κ-Β του έχει / έχουν μια άλλη θεώρηση – θέαση του προβλήματος “Εξάρχεια”, την οποία βεβαίως ο Κος Ντούμας, όπως και εμείς σεβόμαστε, αλλά δεν αποδεχόμαστε! Αυτό όμως είναι άλλο και άλλο τα όσα ανοίκεια εκστόμισε ο υπόψη Ειδικός Φρουρός!.. (Άραγε υπηρετεί ή κάνει μόνον τον συνδικαλιστή);

– Τέλος, έχω την άποψη ότι ο συγκεκριμένος Υπουργός “δεν θα κόψει το ψωμί” του Κου ΝΤΟΥΜΑ, (σου απαντώ και σ’ αυτό), εκτός αν βρεθεί κανένας Συνάδελφός του Αστυνομικός, (ο οποίος θα αναλάβει την εξέταση του θέματός του), να είναι… “βασιλικότερος του Βασιλέως”!.. Ακόμα, το γεγονός ότι ο Κος ΝΤΟΥΜΑΣ είπε ό,τι είπε, αποδεικνύει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει να του “κλείσει” το στόμα, όπως διατείνεται, αλλά μάλλον η ηγεσία του απλώς να τον προβληματίσει ήθελε, και δεν γράφω, (όπως θα έπρεπε να κάνω), να τον νουθετήσει, για να μην με παρεξηγήσει το στέλεχος! (Μακάρι να τελειώναμε με τους… έγχρωμους και… άχρωμους Συνδικαλισμούς και με τον Κομματισμό, στην ΕΛΑΣ και στις ΕΕΔ, για να διατηρήσουμε την… ύπαρξή μας!.. Τί θέλει δηλαδή να μας πει ο Κος ΝΤΟΥΜΑΣ, που τάχα θέλουν να τον… φιμώσουν οι της Κ-Β, πως ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, θα “τελειώσει” τον Συνδικαλισμό, στα Σώματα Ασφαλείας και στις ΕΕΔ; Ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα Κε ΝΤΟΥΜΑ! Ζήτα “συγγνώμη” και θυμίσου “Το σφάλλειν ανθρώπινον, το… μετανοείν θείον”)!..

15. Θέμα Δημ/φου ΜΠΟΓΔΑΝΟΥ

– Είσαι προκλητικός αδελφέ, νομίζω τουλάχιστον! Αν ο Κος Μπογδάνος είχε, όπως λες, πει, από την εκπομπή του στο ΣΚΑΪ, ότι η Μακεδονία ΔΕΝ είναι ελληνική, ασφαλώς και δεν έχω καμμία αναστολή να σου πω, πως έπρεπε, (αν ήμασταν μια κανονική χώρα), να είχε φύγει από τότε, από το Κανάλι, απ’ την ίδια κιόλας στιγμή, που το είχε αυτό εκστομίσει, καθώς και το ότι είναι ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ! (Δεν τον είχα παρακολουθήσει, αλλά δέχομαι ότι είναι έτσι όπως μου το γράφεις)!..

– Συνεχίζω! Ορθώς τον σούταρε ο ΣΚΑΪ και κακώς του έδωσε το δικαίωμα της όποιας ανάκλησης – ανασκευής της δήλωσής του, με αντάλλαγμα τη θέση του! Κανείς επώνυμος, και μάλιστα δημοσία και από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου, κλπ, δεν μπορεί να αποκαλεί τον (όποιο) Π-Θ της χώρας, ουσιαστικά, “τρομοκράτη” ή να αφήνει και αιχμές έστω (“οι φίλοι του Π-Θ έβαλαν τη βόμβα στον Παπαδήμο”) και μάλιστα με τόση άνεση και να μην κουνιέται φύλλο! Δεν μπορεί να προσβάλλεται και μάλιστα σκαιότατα ο θεσμός του Π-Θ και να μην μας καίγεται καρφάκι! Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεε;

– Αν ήξερε, ο κάθε Μπογδάνος, ότι θα τον καλούσε, μετά από τα όποια σχετικά ή παρόμοια ανοίκεια λεγόμενά του, ο Εισαγγελέας, για να αποδείξει τα όσα είχε πει, με την απειλή της ποινής της Φυλάκισης, “πάνω από το κεφάλι του”, κλπ, κλπ, κλπ, όλοι και όλοι μας, αν θέλεις, θα ήταν / ήμασταν πιο μετρημένοι, πιο μαζεμένοι, κλπ, κλπ, κλπ! Δεν θα πρέπει να δίνουμε τροφή, και μάλιστα… χαβιάρι, στους εχθρούς της Πατρίδος μας, που “δόξα τω ΘΕΩ” είναι… πλήθος! Τονίζω ότι δεν εξετάζω, αν τώρα ο Π-Θ είναι και λέγεται… Αλέξιος ή Αλέξης Τσίπρας, ο ψεύτης, ο βάζελος, ο νεο-κομμουνιστής, ο απατεώνας, ο φίλος των Μαφιόζων, (αυτό το έγραψες λόγω Καμμένου άραγε;), χωρίς να δίνεις στον Π-Θ, ούτε καν το δικαίωμα του λάθους, του σφάλματος, αφού όπως είδα διάβασες παραπάνω, το σφάλλειν ανθρώπινο), και άλλα τόσα επίθετα που του προσέδωσες, είτε διότι τα πιστεύεις, είτε διότι ήθελες να με… δοκιμάσεις, αλλά εξετάζω και μόνον ότι είναι Π-Θ, εξετάζω και μόνον τον συγκεκριμένο θεσμό, για τον οποίον (θεσμό) υπάρχει Βουλή και διαδικασίες, αν αποδειχθεί το ο,τιδήποτε για τον κάθε φορά… υπηρέτη του! Γι’ αυτό, πχ, πολύ ορθά, έξυπνα και δημοκρατικά, ζητάει η ΝΔ Εξεταστική Επιτροπή”, για το “Καμμένος – Γκέϊτ”, (πάντα εφευρηματικός και “επί του στόχου”, ο Μπένυ”), αφού εδώ υπάρχει “εκ των πραγμάτων”, λόγω του ότι μιλάμε για Υπουργό, πρωθυπουργική εμπλοκή! Προσοχή! Δεν έγραψα ανάμειξη!..

– Μετά τα παραπάνω, ΟΥΔΕΜΙΑ φίμωση ΚΑΝΕΝΟΣ Μπογδάνου ΔΕΝ υφίσταται!..

– Νομίζω πως και εδώ ήμουν σαφής, όπως ελπίζω και να σε έχω σχετικά διαφωτίσει!..

Ω1

– Προχωράω!

– Διάβασες τον φίλο στη… “φωτό” τί λέγει; Νομίζω “ΝΑΙ!

– Με βάση λοιπόν τα λεγόμενα του Κου αυτού στη “φωτό”, σου απαντώ πως ο Κος ΤΣΙΠΡΑΣ θα πρέπει να πάψει να αναφέρεται σε παλαιά σκάνδαλα ή “σκάνδαλα”, διότι τώρα είναι Π-Θγός, κυβερνάει, (αν το έχει πάρει χαμπάρι αυτός, αλλά και… εσύ), οπότε θα πρέπει να τους κάτσει όλους αυτούς τους διεφθαρμένους, όπως λες, κομματικούς του αντιπάλους στο σκαμνί, να τους στείλει όλους στη Δικαιοσύνη να λογοδοτήσουν, τώρα που έχει την ευκαιρία, τώρα που μπορεί, ώστε να αποδείξει ότι είναι ειλικρινής σε ό,τι λέγει, και όχι “ρίπτης… χειροβομβίδων κρότου – λάμψεως ή και ασφαίρων πυρών”!.. Γιατί λοιπόν δεν κάνει ό,τι μόλις σου έγραψα, “εδώ και τώρα“; Κατάλαβες; (Δεν αρκεί σε ένα Π-Θ η λεγόμενη… “έξωθεν καλή μαρτυρία” φιλαράκο ή πιο απλά, δεν αρκούν οι όποιες “καλές προθέσεις”)!..

16. Το ακούσαμε και αυτό! Ο ΡΤΕ πήγε (07-08-09/07/2017) στο Αμβούργο, και είπε στους G-20 πως δεν θέλει Κουρδικό Κράτος, καθώς και πως (“ΑΚΟΥΣΟΝ – ΑΚΟΥΣΟΝ“), ο κοινοβουλευτικός και εκλεγμένος Σ. ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, ο “μέχρι χθες”, όπως λέμε, Συμπρόεδρος του HDP και… “ελέω Ερντογάν”, νυν… τρόφιμος των Φυλακών Αδριανουπόλεως, (εδώ και κάτι μήνες), πως είναι Τρομοκράτης! Όπως λέμε, είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα, “ένα πράγμα”, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αν τώρα οι υπόλοιποι 19… εκώφευσαν και δεν του απάντησαν όπως επιβάλλουν, όχι οι καιροί, ο 21ος αι., αλλά το ΔΙΚΑΙΟ, ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, οι ΑΡΧΕΣ και οι ΑΞΙΕΣ του δυτικού και παγκόσμιου Πολιτισμού, ο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”, τότε -ΠΡΑΓΜΑΤΙ- ναι(!), ο Τούρκος αυτός ηγέτης, (ελληνικών ριζών, όπως σας έχω γράψει), θα πρέπει να καταγραφεί στην “Παγκόσμιο Ιστορία”, ως ένας από τους Παγκόσμιους Ηγέτες”, του Κόσμου ολόκληρου και όχι μόνον της (Τουρκο-κλεμμένης) σημερινής χώρας του!.. (Είμαι περίεργος να μάθω, αν και τί του είπε σχετικά με τους… άμοιρους Κούρδους, καθώς και για ένα μελλοντικό ενιαίο ή μη Κουρδιστάν, κλπ, κλπ, κλπ, και αν ασφαλώς του είπε κάτι, ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ, στην 20′ συνομιλία τους)!..

17. Ναι! Θα διδάσκεται πλέον στα τ/Γυμνάσια και Λύκεια, το Ισλαμικό Δίκαιο!

18. Μπορούν ρε χαζούλη να “σε πιάνουν” με κοριούς ή με ό,τι άλλο μέσον, από διπλανό διαμέρισμα “γιάφκα” και να καταγράφουν μέχρι και την ανάσα σου!.. Πρόσεχε ή… χάζεψέ τους εσύ, με το… όπλο τους αυτό! Καταλαβαίνεις!.. Δεν χρειάζεται να δείξεις ότι τους έχεις αντιληφθεί, αλλά έξυπνα να τους κάνεις (και) να πιστέψουν ακόμα για σένα, ό,τι εσύ θέλεις!..

19. Δεν γνωρίζω αν και σε ποιό μέρος οι ΤΕΔ εκπαιδεύουν τους 10.000 Σύρους της Αντιπολίτευσης, (ÖSO), που αποφάσισαν να εξοπλίσουν, ώστε να πολεμήσουν, αντ΄αυτών, στη Συρία, για τα τ/συμφέροντα!

20. Ο ΡΤΕ κάνει πράγματι σοβαρές προσπάθειες, μέσω των “NEO-CON” Αμερικανών και του Εβραϊκού Λόμπυ, στις Η.Π.Α. (με τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” κυρίως “Διεθνείς Εβραίους”), να προσεγγίσει τον ΤΡΑΜΠ!..

21. Το έχω γράψει πάλι! Αφέθηκε ελεύθερος ο Γκιουλενιστής γαμπρός του Μ. ΑΡΙΝΤΣ, αλλά, την ίδια στιγμή, συνελήφθη γυναίκα – πρώην σύμβουλος, του πρώην ΠτΔ, Αμπντιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛ!

22. Θέλει ψάξιμο! Αν υπάρχει, όπως φημολογείται, συμφωνία Κούρδων – Ιράν(!!!) και Άσαντ, για δημιουργία Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία, με έξοδο – κατάληξή του, στην Μεσόγειο, (σχεδόν πρόσφατη συνάντηση των 3 αυτών πλευρών στη Νουμπούλ, της Συρίας, όπου από Ιρανικής πλευράς φέρεται ότι παρέστη ο γνωστός Στρατηγός – Διοικητής, των Φρουρών της Επανάστασης, Κασίμ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝΙ), τότε μήπως το Ιράν “παίζει” διπλό παιχνίδι”, αφού επισήμως φέρεται να είναι αντίθετο και να συμφωνεί με την Τουρκία, στο υπόψη θέμα, ήτοι στη “μη δημιουργία” διαδρόμου, κλπ; (Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο να μάθουμε τί συζητήθηκε και τί συμφωνήθηκε την εβδομάδα 02-09/07/2017, μεταξύ Ρ. – Τ.Ιράν, στην Αστάνα, την πρωτεύουσα του Καζακστάν)!

23. Η επανάσταση των Μπολσεβίκων, “καρφώθηκε”, εννοώ αρχικά, στα πρώτα της στάδια, από τους Ιερείς, ενώ η… FETÖ, όπως λέγει τους Γκιουλενιστές και την Οργάνωσή τους, ο ΡΤΕ, μάθαιναν τα πάντα μέσα στο Κράτος και στις ΤΕΔ, από τους Ιμάμηδες, τους αντίστοιχους Μουσουλμάνους κληρικούς!.. Βλέπω πως πολλοί εξ όσων φέρουν το ιερό Σχήμα, και Χριστιανοί, αλλά και Μουσουλμάνοι, θα… επανδρώσουν, στο… μέλλον, θέσεις στην… Κόλαση!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

24. ΚΑΤΑΡ

Το Κατάρ θεωρείται “Οθωμανική Κληρονομιά και είναι πολύ αγαπητό, ως Εμιράτο, στους Τούρκους, διότι, ιστορικά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ επαναστάτησε, κατά των Οθωμανών Σουλτάνων!

– Το Πακιστάν πράγματι(!) ετοιμάζεται να στείλει στο Κατάρ, στρατιωτική δύναμη 20.000 ατόμων!

– Όχι! Η Τουρκία δεν έχει στείλει ακόμα τους 5.000 άνδρες στο Κατάρ, όπως έχει εδώ και πολύ καιρό επισήμως αναφέρει, για τις ανάγκες της εκεί τ/Βάσης!..

25. Εϊ εκεί στον ΣΥΡΙΖΑστους… ΣΑΝΕΛ και στο ΚΚΕ!

– Οι φίλοι σας demek” Κομμουνιστές της Κούβας, δεν θέλουν Κουρδιστάν και τάσσονται με τους Τούρκους! “Βγήκε” επίσημα ο Χουάν Κάρλος Μαριόν, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κ.Κ.Κούβας και προέβη σε σχετική δήλωση, κατά τη φιλοξενία στην Κούβα, αντιπροσωπείας του ακραίου τ/”Εθνικιστικού Κόμματος”, Vatan Partisi” / “Κόμμα Πατρίδα! (Τώρα που σας γράφω, ο ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, ο Πρόεδρος του Κόμματος αυτού και διαχρονικό στέλεχος της ΜΙΤ, μαζί με μέλη του Κόμματος, είναι στην Τεχεράνη, για συνομιλίες)! Ο Κος αυτός (ο Μαριόν ντε) δήλωσε ακόμα πως, η δημιουργία Κουρδιστάν είναι σχέδιο των Η.Π.Α! Τί ντροπή ρε Κομμούνια! Σχέδιο των Η.Π.Α. είναι η δημιουργία  Κουρδιστάν ρε αλήτες ή … επιταγή της Παγκοσμίου Ιστορίας; Τί λέτε ρε Κομμούνια της Ελλάδος, συμφωνείτε; (Δεν γράφω “Έλληνες Κομμουνιστές“, διότι ΠΟΤΕ δεν ήσασταν τέτοιοι)!

26. Δεν ξέρω αν ο δημ/φος Γραμμένος, που “βγαίνει” κυρίως στο… Α’ Ημίχρονο, των βραδυνών εκπομπών, του Βελόπουλου, είναι, όπως ρωτάς, συγγενής του Γραμμένου, που θα κατεβάσει προσεχώς, για Πρόεδρο της ΕΠΟ, η… νέα – σύγχρονη “Ιερά Συμμαχία”, Μελισσανίδη – Σαββίδη και πιθανώς και… Αλαφούζου!

– Εκείνο που κάνει μπαμ είναι πως ανήκει στο κλίμα Μελισσανίδη και πως εντός της ΕΥΠ, ανήκει στο… συγγενές “Κύκλωμα” των… Ποντίων, νυν και παλαιών, που κατά τα φαινόμενα ηγεμονεύει της υπόψη Υπηρεσίας!.. Καταλάβατε!..

27. Τί γίνεται εκεί στον Παναμά δεν μπορώ να ξέρω! Πάντως ενδιαφέρον προκαλεί η πληροφορία που φέρει την Κ-Β του Παναμά, να μην αναγνωρίζει εφεξής την Ταϊβάν, αλλά μόνον την Κίνα! Οι Η.Π.Α. όμως τί κάνουν, για το θέμα αυτό; Και ο Παναμάς είναι δίπλα τους ή έχω χάσει… επεισόδια και… μετακόμισε στη γειτονιά της Κίνας;

28. Για κάποιους… φίλους και μόνον! ΡΤΕ: “Συγχαρητήρια για την εκπληκτική νίκη! (Νίκη Έντι ΡΑΜΑ)! Αυτή η νίκη ενισχύει τη σχέση της Αλβανίας, με τον στρατηγικό της εταίρο, την Τουρκία! Μια τέτοια νίκη άξιζε για την Αλβανία! Καλή τύχη σε όλους τους Αλβανούς”!.. / Την “καλή τύχη” όμως, θα την ευχηθώ και εγώ, ο ΕΛΛΗΝΑΣ“, στους Αλβανούς!..

29. Επιτέλους! Ξύπνησαν” οι ΜΥ… της Αλβανίας και… κατάφεραν να τοποθετηθεί Αλβανικής καταγωγής προπονητής, στον ΘΡΥΛΟ, του ελληνικού αθλητισμού! Όλοι οι Αλβανοί στην Ελλάδα θα πρέπει τώρα, μαζικά να ακολουθήσουν την μεγάλη ερυθρόλευκη… Στρατιά! Αν δε ο… “Πιστός” /  Μπεσνίκ ΧΑΣΙ πάρει και Πρωτάθλημα ή και “προχωρήσει” στην Ευρώπη, τότε οι Αλβανοί θα έχουν κάνει μέσα στην Ελλάδα, ένα τεράστιο επικοινωνιακό βήμα, κάτι που θα ωφελήσει προοπτικά τα όποια στην χώρα μας συμφέροντά τους και σίγουρα τις ΕΑ σχέσεις!..

30. Ναι! Πριν από το Κίνημα της 15ης Ιουλίου 2016, μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, και επί 8μηνο, ήσαν υπάλληλοι της ΜΙΤ, ως εκπαιδευόμενοι, σε Σχολείο που είχε οργανώσει το Τ/ΓΕΕΔ!.. Λίγο πριν από την ημέρα του Κινήματος, είχαμε την τελετή αποφοίτησης!..

31. Δεν έχω τις σχετικές γνώσεις, γαι να σου πω, και πιο πολύ για να σου εξηγήσω, τί είναι το Li – Fi, το οποίο θα αντικαταστήσει το Wi – Fi! Ξέρω μόνον ότι πρόκειται για Led Ambules και γενικώς για Διαδίκτυο με Φως! Ο Αρίσταρχος είναι πια στην Αυστραλία! Λυπάμαι!

32. Ναι! Είναι αλήθεια! Ο Νετανιάχου και ο Σίσι συναντήθηκαν κρυφά στην Αίγυπτο, τον Απρίλιο, του 2017 και απεφάσισαν – συμφώνησαν σε μια νέα και… ευρεία(!) Ι-Α συνεργασία!..

33. Δεν ξέρω τί συζήτησαν πρόσφατα στην Ταράμπια, στην Πόλη, ο Ρ/ΥΠΑΜ, με τον ΡΤΕ και αν πχ οι Ρώσοι θα υποστηρίξουν από αέρος, μια χερσαία τ/εισβολή, στη ΒΔ Συρία, με στόχο το Αρφίν ή ό,τι άλλο!.. Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο Σοϊγκού είναι, όπως λέμε, μεγάλη πουτ…!.. (Κατόρθωσε και επιβίωσε πολιτικά στη Ρωσία, με έναν πολύ σκληρό πολιτικά Πούτιν, ενώ φέρεται ότι έχει ρωσική συνείδηση βεβαίως, αλλά… τ/καταγωγή και πως ομιλεί ή καταλαβαίνει την τ/γλώσσα)!..

34. Τί “κράτησα” από την απεργία των σκουπιδιαρέων; “Κράτησα” κυρίως τον… άδικο θάνατο της μάνας – καθαρίστριας και πικράθηκε και έκλαψε η ψυχή μου!.. Ντροπή στους όποιους προϊσταμένους της και υπευθύνους, ντροπή ρεεεεεεεεεεεεεεεε!..

ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ / – ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ“!

                                                                                            

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

Ω

                                                                                                       – / –