ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΛΟΙΠΑ! Νο “2”.

Φίλοι μου / μας!

1.Καμία σχέση με Χούντες και Πραξικοπήματα δεν έχουν οι πρόσφατες «κινήσεις» (έγγραφες αναφορές μορφής «Υπομνημάτων» προς τις Αρχές) των αποστράτων ανωτάτων Αξκων σε Γαλλία και Γερμανία και ό,τι κουταμάρες γράφονται από ανοήτους ασχέτους και / ή… εραστές, ιδίως στην χώρα μας, άλλων εποχών!..

Στην Γαλλία και στην Γερμανία και κυρίως στην Γαλλία, η «κίνηση» αυτή ήταν / είναι «καθαρά» μια σοβαρότατη και συνάμα εντονότατη «αναφορά ανησυχίας», για το «πού πάει το πράγμα», με τα όσα διαδραματίζονται με τους ζώντες εκεί Μουσουλμάνους και κυρίως με τα διεισδύσαντα στην χώρα και στις χώρες αυτές συγγενή εξτρεμιστικά στοιχεία, τα οποία ελέγχονται από τρομοκρατικές Οργανώσεις ή Ισλαμικές χώρες, οι οποίες έχουν άλλες… σκέψεις και… ιδέες για το μέλλον, όχι μόνον των Μουσουλμάνων στις χώρες αυτές, αλλά ακόμα και για τις ίδιες τις χώρες, που τους φιλοξενούν!..

Είναι γνωστό «τοις πάσι» ότι φανατικοί, αλλά πλέον και πιο ήπιοι, Μουσουλμάνοι ηγέτες (κυρίως εξ Ασίας) θέλουν πχ την διάλυση της Γαλλίας και αρχικώς την ολοκληρωτική Κ/Φ του Παρισιού!

Επίσης, αλλά σε άλλη διάσταση, το αυτό επιδιώκεται και στην Γερμανία, η οποία όμως λόγω κυρίως της φύσεως της πολιτικής της συμπεριφοράς προς τους Μουσουλμάνους Ασίας και Αφρικής (βαθιά υποκριτική), δεν αντιμετωπίζει -ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΙ ΜΗΝ… ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ- πρόβλημα… δορυφοροποίησής της, όπως η Γαλλία!

Αν οι πολιτικές ηγεσίες των 2 αυτών χωρών, χωρών που απαρτίζουν, πρωτίστως πολιτισμικά, τα… 2/3 του λεγόμενου «Δυτικού Πολιτισμού», δεν προσέξουν, τότε το μέλλον προοιωνίζεται από δυσοίωνο, έως σκοτεινό και μαύρο, με ό,τι αυτό θα σημάνει και για την Ευρώπη!..

Σκεφτείτε τώρα τα εξής:

α. Τί θα συνέβαινε ή τί θα συμβεί στην Ελλάδα, που τις έχουν κάνει, από το 1950, αλλά κυρίως από το 1974 και μετά, «Χ» ανθελληνικά… εμβόλια τα «Κοκκινο-Φασιστικά» Κομμούνια, που ουσιαστικά, με έξωθεν εντολή, υφίστανται ακόμα, συνεχίζοντας να κατευθύνουν την πορεία του ε/Κράτους και το μέλλον του λαού της, με στόχο τους την διάλυση της Ελλάδος και την διεθνιστική τους δικτατορική επιβολή, (επιβολή που των σημερινών Κομμουνιστών ταυτίζεται και μόνον με την θέληση για εκδίκηση, για την ήττα των παππούδων τους στον Κ/Σ/πόλεμο του 1946-1949), αν υπήρχε ή αν υπάρξει αντίστοιχη αναφορά προς την Κ-Β μας και τα πολιτικά μας Κόμματα!..

β. Πού πάει η Πατρίδα μας, έτσι όπως πάει!.. Θα υπάρχει Ελλάδα, πχ το 2050 και αν «ναι» τί είδους Ελλάδα θα είναι αυτή; Έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ σχετικά! Διαβάστε μας ξανά, με ένα σας… «ταξίδι» στον «Ελληνικό Θρύλο»!..

  1. 2. Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός της -για 1η φορά- συνεργασίας του «YPG» / «Kürt Savunma Güçleri»KSG») στις Η.Π.Α., με εταιρεία «lobi» και συγκεκριμένα την «Jim Dornan Strategies», η οποία φέρεται να πρόσκειται στους Ρεπουμπλικανούς.

Το 2020 είχε πράξει το ίδιο, αλλά με το «lobi» «Af International», το πολιτικό σκέλος των Κούρδων της Συρίας «Süriye Demokratik Konseyi».

  1. 3. Αν είσαι σε… «Προκεχωρημένο Τμήμα» (sic), σου απαντώ, πως ένα παράδειγμα «Οριακής ή Μετρημένης Πίεσης» θα μπορούσε άριστα να είναι το ακολουθούν, που είναι και πραγματικό!

Διάβασε:

Ο Α/Πρόεδρος αναγνωρίζει, έστω και προφορικά, την «Αρμενική Γενοκτονία», ενέργεια που και έτσι εκπεφρασμένη είναι εντόνως βαρεία για την Τουρκία, και αμέσως μετά «βγαίνει» ο Α/ΥΠΕΞ και δηλώνει με νόημα, «Ο Α/Πρόεδρος με την δήλωσή του για την Αρμενική Γενοκτονία, δεν ήθελε να θίξει την τ/κυριαρχία»!..

«Πέφτει» δηλαδή αρχικώς το δυνατό «κροσέ» στα… μούτρα των Τούρκων (Α/Πρόεδρος) και ακολουθεί και ένα «άπερκατ» (Α/ΥΠΕΞ), που θεωρητικά προσπαθεί να μετριάσει την πρώτη και «δυνατή» εντύπωση του προηγηθέντος κτυπήματος, λέγοντας ουσιαστικά «μην φοβάστε Τούρκοι, δεν κινδυνεύετε να ηττηθείτε με… νοκ ντάουν»!.. (Εδώ ακριβώς είναι η τοποθέτηση του αμερικανικού… ορίου πιέσεως)!

Όμως! Επειδή ποτέ στην γλώσσα της διπλωματίας δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, κάτι που οι Τούρκοι το ξέρουν άριστα, η φράση του Α/ΥΠΕΞ «… δεν ήθελε να θίξει την τ/κυριαρχία», (φράση που δείχνει ότι ο Κος ΜΠΛΙΝΚΕΝ δεν είναι καθόλου τυχαίος διπλωμάτης, αλλά ένας άκρως εμπειρότατος «Υπηρέτης» του Α/ΥΠΕΞ και των α/συμφερόντων), θα μπορούσε να ερμηνευθεί, μέσα από τον… καθησυχασμό που ως έννοια μεταφέρει και ως έμμεση απειλή, (χωρίς όμως να μπορεί να… εκληφθεί «ανοικτά» από τους Τούρκους ως τέτοια),  αφού θα μπορούσε να σημαίνει, πως για τις Η.Π.Α. σήμερα, ακόμα και η ίδια τ/κυριαρχία θα μπορούσε, κάποια άλλη στιγμή, να τεθεί… «υπό αίρεσιν»!..

Κατάλαβες;

  1. 4. Δεν νομίζω ότι έχει σχέση η πανδημία που θερίζει στην Ινδία τώρα κυριολεκτικά, με το γεγονός ότι οι Ινδοί αναμένουν να παραλάβουν, μέχρι το τέλος του 2021, από την Ρωσία συστήματα S-400! Μην το… «παραμπιπ» φιλαράκο!

Κρατώ πάντως την συλλογιστική σου, η οποία σε οδήγησε στο ερώτημα αυτό, σύμφωνα με την οποία, «γιατί να μην συμβαίνει και αυτό, την στιγμή που μας λένε ότι τα εμβόλια, μεταξύ των άλλων, είναι και(!) σοβαρότατο Κεφάλαιο / Μέρος ενός σε εξέλιξη διεθνούς γεωπολιτικού – γεωοικονομικού πολέμου»!..

Οψόμεθα!

  1. 5. Ναι την διέλυσε καλή μου φίλη! Είναι ακριβώς έτσι, όπως το γράφεις! ΣΥΜΦΩΝΩ!..

Ο ΡΑΜΑ όμως δεν διέλυσε μόνος του την «Ελληνική Μειονότητα» στην Αλβανία ή παρέα με τον ΡΤΕ, κλπ!

Ο ΡΑΜΑ [3η θητεία, με 48% (!.. )], πέτυχε να την διαλύσει πραγματικά, δίνοντάς-της στις τελευταίες εκλογές την «χαριστική βολή», με την βοήθεια (όπως ακριβώς το διαβάζεις), δυστυχώς, των κατά καιρούς ε/Κ-Β και κυρίως εκείνης του «αδελφού» του (λόγω Σόρος), Σόρος-Τσίπρα!..

ΑΝ ΗΘΕΛΕ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΑΜΑ και ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΤΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΡΑΜΑ «ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΟΚΙΑ ΤΟΥ, ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ», ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;

«Πάρε» τώρα 2… «ενισχυτικά» παραδείγματα, της ευθύνης των ε/Κ-Β (2 μόνον εξ αυτών) που ζητάς!

 Εδώ ο ΡΑΜΑ εκτέλεσε «εν ψυχρώ» ένα Ελληνόπουλο «στα ίσα», τον Κατσίφα, (τον 21ο αι., έ;) μετά τον σκύλευσε, παίρνοντάς του τα όργανα, όπως έκαναν με τους Σέρβους οι Κοσοβάροι Αλβανοί, ο Θάτσι, ο Χαραντινάϊ, που καταδικάστηκαν μάλιστα από το «Δικαστήριο της Χάγης» γι’ αυτό, είχε το πτώμα 1 μήνα (+) στο ψυγείο και δεν επέτρεπε ούτε στους γονείς του να το δουν, (πόσες μέρες μετά που ξεψύχησε θάφτηκε ρε;), ενώ και

προηγουμένως «μπράβοι», «Αστυνομικοί» και τάχα «εξαγριωθέντες» (sic) Αλβανοί είχαν πατήσει κυριολεκτικά με ΙΧ και σκοτώσει ένα άλλο Ελληνόπουλο, (δεν ήταν ο Ράμα τότε), απλώς και μόνον επειδή μιλούσε στο καφενείο την γλώσσα του, ήτοι τα ελληνικά, όπως είχε κάθε δικαίωμα, αφού η μειονότητά μας είναι «εθνική», αναφέρομαι στον Αριστοτέλη ΓΚΟΥΜΑ, και

στις 2 αυτές περιπτώσεις, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ε/Κ-Β, ΑΛΛΑ ΟΙ Ε/Κ-Β ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΣΤΟ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ!..

Πώς να ξεχάσει κανείς τον Υπουργό και τον Α/ΕΛΑΣ, επί «ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ», που έγιναν στην κυριολεξία ρουφιάνοι των Αλβανών, και επέτρεψαν να σκυλευτεί ακόμα και ως χαρακτήρας, όντας μάλιστα νεκρός(!), ο Κων-νος Κατσίφας, όταν για να δείξουν τις φάτσες Αλβανών πραγματικών φονιάδων στην χώρα μας, (μιας και μιλάμε για Αλβανούς, διότι η βρώμα δεν έχει εθνικότητα, έχει όμως πάντα «3 πρώτες θέσεις»… ), ζητάνε τάχα-μου εισαγγελική άδεια;

Και καλά αυτοί, ήσαν, είναι και θα είναι ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ως πρώην Κομμούνια και νυν «Διεθνιστές με Δυτική Μπαντιέρα», στην υπόθεση με τον Κατσίφα!..

Οι άλλοι οι… Πατριώτες, στην υπόθεση Γκούμα, τι έκαναν;

Τους βάλαμε λοιπόν τους Αλβανούς στο ΝΑΤΟ, «δουλέψαμε» με ειλικρίνεια και ζέση για να μπουν, γνωρίζοντας μάλιστα ότι είναι Έλληνες στην φύτρα τους, Έλληνες που εξισλαμίστηκαν και εκ-γενιτσαρίστηκαν, και άρα θα μας μισούσαν 100%, πάνε αφορολόγητα εκεί, εδώ και σχεδόν 3 10ετίες, τα χρήματα που βγάζουν στην χώρα μας και έτσι κτίστηκε η Αλβανία, και, και, και… και αυτοί ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΧΟΤΖΑ ΕΠΙ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ (ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ… ΚΙΤΡΙΝΟΥ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ «ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ»!..  

Τα 2 προηγούμενα ελληνικά «καθίκια» επί «ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ» (Υπουργό «ΠΡΟ-ΠΟ» και Α/»ΕΛΑΣ»), αλλά και όλα τα σκουλήκια, που είδαν τον… «ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ» τάχα και άρα τον… «ΦΑΣΙΣΤΑ», στο πρόσωπο του εκτελεσθέντος «στα ίσα» Κατσίφα, [διότι περί αυτού πρόκειται, εκτός αν δεχθούμε ότι 100 / 150 εκπ-νοι Αλβανοί ήσαν ανίκανοι να συλλάβουν ζωντανό έναν (1) άνθρωπο, ακόμα και οπλισμένο, ακόμα και… τρελλό, (όπως θέλησαν να τον παρουσιάσουν) και… αναρχικό (sic), επειδή απλώς ήθελε να υψώνει την ε/Σημαία, κάθε 28η Οκτ., στο χωριό του, όπως είχε κάθε δικαίωμα, βάσει των κειμένων συνθηκών, για την περιοχή της λεγόμενης -κακώς- «Β. ΗΠΕΙΡΟΥ», (κακώς, αφού υπονομεύει την αλήθεια, που θέλει την «Β. Ήπειρο» να φτάνει μέχρι την γραμμή Τίρανα – Δυρράχιο)],

ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ 2 ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!.. ΣΟΥ ΦΤΑΝΕΙ;

Και τώρα ακούω ότι «παλεύουμε» να τους βάλλουμε και στην Ευρώπη, Κε… Μητσοτάκη και Κε… Δένδια!.. (Άσε, για το τραπέζι που παρέθεσες του Ράμα Κε Π-Θ, όταν ήρθε εδώ, η μόνη ένσταση είναι, … «γιατί στο σπίτι σου»; Τα λοιπά είναι όλα κα-τα-νο-τά)!..

Προχωρώ τώρα, αν και έχω απαντήσει, κατά το παρελθόν!

Και αν είσαι ο ίδιος ή η ίδια που ρωτάς, «ναι, θα εκτελούσα εύκολα, άνετα και βασανιστικά» τους φασιστο-φονιάδες «ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ» στην «ΜΑΡΦΙΝ», (ναι τους «κολαούζους» τότε των άλλων βρωμιάρηδων, των Αντί-Χριστων Ανθελλήνων Ναζιδο-«Χρυσαυγιτών»), που τους παρακαλούσαν 2 γυναίκες, εκ των οποίων η μία κυοφορούσε(!), απ’ το μπαλκόνι της Τράπεζας, να τις σώσουν, («σώστε μας» φώναζαν), και αυτοί τους απαντούσαν, (ο ένας ειδικά μετά αλόγου πάθους), «να πεθάνεις μωρή πουτάνα», την ίδια στιγμή που όχι μόνον είχαν ρίξει μολότωφ στο κτήριο, αλλά και βενζίνη(!), ώστε να καιγόταν 100%, όποιος ή όποια ήταν μέσα!.. (Μόνον με θεία επέμβαση θα σωνόταν έτσι κάποιος)!..

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! «ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ»!..

Θες να μου κάνεις… ψυχογράφημα και ήθελες… «ομολογία»; «ΤΡΙΠΛΗ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ» ΘΑ ΜΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΧΑΝΕΙΣ… ΝΙΤΣΑ!..

Απ’ό,τι ξέρω!

Κάποτε (απ’ το 1991 και σχεδόν μέχρι πρόσφατα) «βγάζαμε» από 5, έως 7 βουλευτές και μάλιστα με «Κόμμα της Μειονότητος», (η «ΟΜΟΝΟΙΑ» είχε εκλέξει κάποτε μέχρι και 5 βουλευτές), ενώ τώρα βγάλαμε μόλις 2, κάτι που είναι η χειρότερη… επίδοσή μας!

Και μάλιστα, και οι 2 αυτοί εκλεγέντες βουλευτές, ο ένας με τον Ράμα (ιατρός Νικόλαος ΚΟΥΡΗΣ. στην Αυλώνα, με 4409 ψήφους / 5ος), και ο άλλος, ο γνωστός μας Βαγγέλης ΝΤΟΥΛΕΣ, ο οποίος εξελέγη στην περιφέρεια Τιράνων, με το «Δ.Κ.» του Λ. Μπάσα, εξελέγησαν, διότι και οι 2 ήσαν σε εκλόγιμη θέση, ειδάλλως…

Αυτό σημαίνει πως, αν ήθελαν οι Αλβανοί, θα «τελείωναν» τους Έλληνες, ήτοι την εκπροσώπησή τους στην Α/Βουλή!..

  1. 6. Διαβάζω: «Το Πακιστάν στηρίζει την Τουρκία, στο θέμα της αναγνώρισης από τις Η.Π.Α. της “Αρμενικής Γενοκτονίας”»!..
  2. Είναι αστείο και χαρακτηριστικό της μηδενικής πολιτικής ποιότητος των ηγετών της τ/Αντιπολίτευσης, να προσπαθούν να πουν, εμμέσως πλην σαφώς και έτσι να πλήξουν τον ΡΤΕ, πως έκλεψε χρυσό, από τα τ/αποθέματα!

Και πρωτίστως είναι ΑΣΤΕΙΟ(!), διότι όλοι ξέρουμε «πώς» και κυρίως «ποιοί» ελέγχουν τον Παγκόσμιο Χρυσό, μετά μεγίστης μάλιστα προσοχής, σχεδόν… θρησκευτικής! Καταλάβατε!..

Αναρωτηθήκατε άραγε ποτέ, γιατί πχ η τιμή πωλήσεως του 1 γρ. ή άντε της… Ουγγιάς, είναι «κεντρική» και «μία», παγκοσμίως! … Ξαναψάξτε το «σάϊτ» μας, την περίοδο που είχε «ξεσπάσει» στην χώρα μας η υπόθεση «ΡΙΧΑΡΔΟΥ»!..

Ειδικότερα:

Είναι επίσης αστείο, διότι την χρονολογία 2009-2010 τα αποθέματα χρυσού της Τουρκίας ήσαν 120 τόνοι, ενώ σήμερα έχουν φτάσει τους 720 τόνους!.. Δεν την λες και μικρή αυτήν την αριθμητική διαφορά, έ;

Πέρυσι, παρήχθησαν στην Τουρκία 42 τόνοι χρυσού, ενώ ο κρατικός (της τ/Κ-Β) στόχος είναι, σε 4, 5 χρόνια, η ετήσια παραγωγή να φτάσει τους 100 τόνους! (Το ¼ του Χρυσού αγγίζει σήμερα τις 900 ΤΛ)!..

Και… τέλος, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΓΙΞΩ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ!.. Κάποια άλλη φορά, αν και… «αχνά» έχουμε αναφερθεί εδώ, κατά το παρελθόν!..

Αυτή λοιπόν η αναφορά της τ/Αντιπολίτευσης, δείχνει, είτε άγνοια -γενικώς- του θέματος «ΧΡΥΣΟΣ», είτε πολιτική ηλιθιότητα, αφού κάτι τέτοια επιχειρήματα, όχι μόνον δεν προσβάλλουν ή θίγουν τον ΡΤΕ, αντιθέτως τον καθιστούν περισσότερο… ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΣΤΗΝ «ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ», η οποία… «ομιλεί» και «παίζει» σε… «ΧΡΥΣΟ», ως προς την διαφύλαξη των υπόψη… χρυσών συμφερόντων της!.. «ΚΟΠΡΑΝΕΒΟΥ»;

  1. Το άκουσα και εγώ, αλλά δεν έχω βαθύτερη γνώση! Νέο όπλο κατασκεύασαν -λέγεται- οι Ισραηλινοί, αλλά γιατί ακριβώς να πρόκειται;

Λέγεται ότι έχει σχέση με «CYBER»… καταστάσεις και… κατασκοπεία!..

Πρόσεξε!

Για να «κυκλοφορήσει» / «διαρρεύσει», έστω και ως φήμη, μια τέτοια πληροφορία, σημαίνει πως, είτε την «ελευθέρωσαν» οι ίδιοι οι Ισραηλινοί, άρα προφανώς θα επανέλθουν, αν έτσι το εκτιμήσουν και σε χρόνο που αυτοί θα αποφασίσουν, συνεπώς… «συντονίσου» στο «Διαδίκτυο», είτε κάποιοι αντίπαλοί τους, κάτι άκουσαν ή κάτι… ερμήνευσαν και «διέρρευσαν» την υπόψη πληροφορία, προκειμένου να αποκομίσουν πληροφοριακά… κέρδη, ήτοι από… σκέψεις και προβληματισμούς, σαν τους δικούς μου τώρα, μέχρι και απάντηση (όποιας μορφής), από το ίδιο το Ισραήλ!..

Κατάλαβες;

Στείλε μου, ό,τι έχεις, να «δω», και τότε θα σου δώσω, ίσως(!), καλύτερη απάντηση!..

  1. Ο.Κ., γίνομαι πιο σαφής! Το ότι ο ΠτΔ της Αρμενίας Κος Αρμέν ΣΑΡΚΙΣΙΑΝ είναι πράκτορας των Άγγλων, το ανέφερε / δήλωσε ο τέως Αρμένης Π-Θ, Κος Χραντ Μπαγρατιάν!..

Φίλε ή φίλη! Θα είσαι νέος ή νέα αναγνώστης – στρια μας, ειδάλλως θα ήξερες ότι εδώ στον «Ε.Θ.» «ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ… ΑΕΡΑ ή… ΔΟΛΙΩΣ ή… ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΟΣΤΩΣ ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ»!..

Πάντως έχεις δίκιο, θα έπρεπε, στην προηγούμενη αναφορά μας, να ήμασταν πιο σαφείς, ώστε να μην… αιωρείται τίποτα!..

  1. 10. Ναι, είναι αλήθεια!

Ο Σάττερφιλντ (η Α/Πρεσβεία στην Άγκυρα ορθότερα) επικήρυξε τους 3 ηγέτες του «ΡΚΚ»! Εξέδωσε κανονικό… «WANTED» και… τιμή, «ανά κεφαλή»! Συγκεκριμένα!

  • Μ. Καραγιλάν: 5 εκ-ρια $ Η.Π.Α.
  • Τζεμίλ Μπαγίκ: 4 εκ-ρια $ Η.Π.Α.
  • Ντουράν Καλκάν: 3 εκ-ρια $ Η.Π.Α.

Γι’ αυτό σας έγραφα, (σας ρώταγα ρητορικά), για το τί να θέλει άραγε στ΄ αλήθεια ο Μπάϊντεν και η «Διεθνής Εξουσία», από την Τουρκία!..

Είχαμε γράψει επίσης, θα το θυμάσαι, ότι είναι υποκριτές οι Αμερικανοί και ο νυν Α/Πρόεδρος, όταν καταδικάζουν τάχα την Τουρκία για το θέμα των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», αναφέρουν πχ τον Τουρκο-Γάλλο πράκτορα τoυ… «Σόρος», Οσμάν Καβαλά και ζητούν την απελευθέρωσή του, αλλά ούτε μνεία δεν κάνουν στον Α. ΟΤΖΑΛΑΝ!..

Σας έχουμε υποβάλλει, αγαπητοί αναγνώστες, και άλλες σκέψεις για την νυν στάση των Η.Π.Α. – Μπάϊντεν, προς την Τουρκία! «Ταξιδέψτε» στο «σάϊτ» και βρείτε της!..

Θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε την «τελική εικόνα» Μπάϊντεν, εικόνα… απ’ ευθείας συνδεδεμένη με την τύχη του ΡΤΕ στην γείτονά μας, ώστε να σχηματίσουμε σαφή εικόνα για τον… Αντι-Τούρκο, όπως άκριτα τον αποκαλείς, Μπάϊντεν!..

Ο Ε/ΛΑΟΣ ΛΕΓΕΙ ΣΟΦΑ: «ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ»!..

«ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»!

«ΕΛΛΗΝΑΣ»

-/-