“ΑΠΙΘΑΝΟΣ” Και “Δημοψήφισμα” Στην πΓΔΜ!..

Γεια και Χαρά σας!

– Έλεγα του ΕΛΛΗΝΑ να μην ασχολείται με τα… Σκόπια και να παραμείνει μόνον στα “Ιστορικά” που σας έγραφε, διότι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ “ΣΙΚΕ”(!) στο θέμα της ονομασίας του Κράτους αυτού, με αναγκαία / υποχρεωτική συμμετοχή και της Ελλάδος. Και με το ζόρι και με το… στανιό ακόμα, θα πρέπει η πΓΔΜ να ονομαστεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(!) (βιάζοντας οι “Διεθνείς Εντολείς” την Ιστορία, ανασκολοπίζοντας την Αλήθεια) και να μπει -προοπτικά- στο ΝΑΤΟ, στην ΕΕ και γενικά, υπό (κάτω από) την δυτική, όπως λέμε, ομπρέλα!.. (Λες και δεν είναι! Απλώς τώρα επιχειρείται το πλήρες και οριστικό… “δέσιμό” της)!

– Σας είχε γράψει πως τοΝΑΙ θα πάρει 60%+, (άνετη δηλαδή υπεροχή), ενώ πήρε… 91%! (Συντριπτική υπεροχή)! Ποιών όμως; Των ψηφισάντων! Πόσοι ήσαν αυτοί; Ήσαν το -σχεδόν- 36% του πληθυσμού του Κράτους αυτού (1,8 εκ-ρια άτομα), ήτοι 648.000 άτομα, άντε 650.000! [Για να το… στρογγυλοποιήσουμε, για αριθμητική ευκολία μας / σας! Η “αλήτικη” πρόταση Ζάεφ, πολιτικά αλήτικη, διότι το ερώτημα που έθεσε στο λαό του ήταν μονά κερδίζω, ζυγά… χάνεις, έλαβε -επομένως- 590.000+ σύμφωνες γνώμες, θετικές γι’ αυτόν ψήφους)].

– Με βάση το Σύνταγμα της πΓΔΜ, για να είναι ένα Δημοψήφισμα έγκυρο, θα πρέπει να ψηφίζει, κάθε φορά που θα καλείται ο λαός, το 50% (και “πάνω” βεβαίως) του πληθυσμού! Άρα χθες, 30-09-2018, θα έπρεπε να ψήφιζαν 900.000 υπήκοοι της πΓΔΜ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!), ώστε το Δημοψήφισμα να ήταν έγκυρο!

– Άρα το Δημοψήφισμα -θα πείτε- δεν είναι έγκυρο!

– Σας απαντώ! Λάθος! Είναι ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΟ και παρέχει ΝΟΜΙΜΩΣ(!) το δικαίωμα στον Ζάεφ να συνεχίσει τα όποια ακολουθούντα διαδικαστικά της Συμφωνίας, των… “Ψαράδων”, έχοντας τελειώσει και με το… ΤΑΜΠΟΥ(!) ή εμπόδιο, που λέγεται… λαός. (Είμαι… “Δημοκράτης”, αφού “μιλήσατε” δια της ψήφου σας, ενώ τώρα “τελειώσατε” / τώρα σειρά μας)(Συνταγματική Αναθεώρηση, το μείζον, πλέον)!

– Γιατί; Θα ρωτήσετε!

– Διότι πολύ απλά, με βάση την στην 1η παράγραφό μας γραφείσα λέξη – κλειδί ΣΙΚΕ, ο Ζάεφ και το Κόμμα του, είχαν “περάσει” το Δημοψήφισμα στην Βουλή τους, με ΕΙΔΙΚΟ ΝΟΜΟ! [Παραβιάζοντας ουσιαστικά το Σύνταγμά τους!.. (Άλλωστε και ο Σ/ΥΠΕΞ Δημητρώφ είχε πει πως το Δημοψήφισμα θα είναι / θα ήταν πλέον συμβουλευτικό και όχι δεσμευτικό)! Πρόκειται σίγουρα για πολιτική ή Συνταγματική… παρθενοραφή! Θυμίζω ότι ειδικός σ’ αυτές είναι ο “δικός μας” Π-Θ, ο… “Μάγος” -στην πράξη- των εκλογικών αποτελεσμάτων, προ, αλλά και… μετά από εκλογές]!..

– Για να την “περάσει” και αυτήν και να μεταφερθεί μετά το ΣΙΚΕ παιχνίδι στον άλλο “παίκτη”, στον ομό… σταβλο του Ζάεφ,αδελφό” (“αδελφό”, λόγω SOROS – Ρότσιλντ, κλπ) Τσίπρα, θα πρέπει να βρει 80 βουλευτές! (Τα 2/3 δηλαδή των Βουλευτών, της Σ/Βουλής)! “Τύποις” του λείπουν 11 και λόγω αντιστοίχων με το ελληνικό Κοινοβούλιο… μεταγραφών, κλπ, πρέπει να του λείπουν 7 ή 8, ώστε να “περάσει” την “ΣΥΝΤ-ΚΗ ΑΝΑΘ-ΣΗ”!

– Αν τους βρει λοιπόν τους “πρόθυμους” (μιλάμε για ένα Κράτος “ΜΑΦΙΑ”, πολύ σκληρότερο στο υπόψη… αντικείμενο της Αλβανίας), το θέμα τελείωσε για τα Σκόπια και μένει πια, με βάση την συμφωνία, ο Τσίπρας να το “περάσει” από την Ε/Βουλή, ώστε μετά… ΧΑΙΡΕΤΕ!..

– Αν όχι, ο Ζάεφ θα πάει σε εκλογές, [στις οποίες θα “παίξει” προς το λαό του την “Συμφωνία”, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ την “Συμφωνία”, (Συμφωνία και όχι “Προσύμφωνο”, όπως λένε κάποιοι, διότι κανένα “Προσύμφωνο” -ιστορικά- δεν δεσμεύει τα συμβαλλόμενα μέρη… , όπως συμβαίνει με αυτήν που υπεγράφη κάτω από ένα τσαντήρι στους “Ψαράδες” )], εκλογές, στις οποίες αν κερδίσει ο Ζάεφ, (λίαν πιθανώς, αφού -κυρίως- θα εισρεύσει πολύ χρήμα, “για κάτω από το τραπέζι” και προς όλους ανεξαιρέτως τους υπηκόους στο Κράτος), μετά, ουσιαστικά θα έχει πάρει, με τον πιο επίσημο τρόπο, την λαϊκή νομιμοποίηση, όπως θα λέει, ώστε να κάνει ό,τι θέλει, άρα και να “περάσει” και τις “Πρέσπες, ακόμα και όσες άλλες τυχόν… λίμνες ή και… ποτάμια θα ήθελε!.. [Ως άλλος δηλαδή Τσίπρας, μετά τις 2ες εθνικές ελληνικές εκλογές, του Σεπ. (αν δεν σφάλλω ως προς τον μήνα), του 2015, που διενήργησε ο… Αλέξης μας και έκτοτε θεωρεί ότι… εξαγνίστηκε, ότι νομιμοποίησε δηλαδή το προηγούμενο προς τον ε/λαό, μέγα και ευρέως γνωστό πολιτικό του ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ]!..

Αν τις χάσει τις εκλογές και τις κερδίσει ο Μιτσκόσκι, (VMRO), οι συνομιλίες θα συνεχιστούν με την όποια ε/Κ-Β, έχοντας όμως οι Σκοπιανοί -ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ- ΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙ τις Πρέσπες” (η οποία θα είναι, “εκ των πραγμάτων”, και πάλι βάση των νέων συνομιλιών ή έστω και αυτή!) και κυρίως την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, όπου έχουν ήδη προσκληθεί και θα ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!..  Στο ΝΑΤΟ θα μπουν και πανηγυρικά μάλιστα, ενώ το διακύβευμα πλέον για τους… Εθνικιστές Σκοπιανούς θα είναι μόνον να σβήσουν το… Βόρεια, από το  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να πάρουν έτσι το 100%, ήτοι Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ !!!

[ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ και γενικώς σχεδόν το ΣΥΝΟΛΟ των ΣΛΑΒΩΝ είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, άρα και οι τάχα μου Σοσιαλιστές του Ζάεφ! Για 50 χρόνια, τουλάχιστον, από της απελευθερώσεώς τους από τον Κομμουνιστικό δικτατορικό ζυγό, (1990-1991-1992), όλοι οι πρώην κομμουνιστικοί λαοί θα ζουν… εθνικιστικά και αυτό είναι / αποτελεί μια φυσική ιστορική εξέλιξη]!

  • Σε κάθε περίπτωση οι Σκοπιανοί “ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ”, εκείνοι που θα χάσουν θα είμαστε ΕΜΕΙΣ!
  • [Γι’ αυτό -κυρίως- και ο ελληνικής καταγωγής Γενίτσαρος, Αλβανός Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ , (“SOROS-αδελφός” των Τσίπρα – Ζάεφ), είπε, απευθυνόμενος στους Αλβανούς της πΓΔΜ, πως όσοι δεν θα πάτε να ψηφίσετε θα είστε προδότες! Φανταστείτε]!..

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ(!!!) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;

ΑΝ(!) ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΣ ΦΑΝΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!

ΑΠΙΘΑΝΟΣ

-/-

ΥΓ.

1.

– Ρε σεις “Διεθνείς Εβραίοι”, αλλά και εσείς ρε Αμερικανοί παγκοσμιοποιημένοι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ και Γερμανοί και όποιοι άλλοι… Κοσμοκράτορες ή Όργανά τους, μια ερώτηση ρε, για εσάς!

– Γιατί ρε θέλετε (εννοώ στο “Σκοπιανό”), να “λιώσετε” κυριολεκτικά την ήδη γονατισμένη οικονομικά Ελλάδα, που την γονατίσατε με άριστο -πράγματι- σχεδιασμό και υλοποίηση, για να της πάρετε τον τεράστιο υπόγειο, επίγειο και υποθαλάσσιο ορυκτό και άλλο πλούτο, χρησιμοποιώντας ελληνικής καταγωγής… ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πολιτικούς, πολιτικά αντράκια ή αλλιώς ελληνικής απλώς καταγωγής πολιτικά ανδρείκελα, γιατί θέλετε να ισοπεδώσετε την Ελλάδα των 3500 χρόνων συνεχούς Ιστορίας, το λίκνο του Παγκόσμιου Πολιτισμού, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ και ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, (κάτι που ποτέ δεν θα σας το συγχωρέσει η Ιστορία), για να εντάξετε τάχα την πΓΔΜ στην σφαίρα επιρροής σας; Γιατί θέλετε ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ “ΟΙ -ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ- ΓΕΝΕΕΣ ΑΙ ΠΑΣΑΙ”, αφού ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” σας έγραψε, υπενθυμίζοντάς σας, πως η ΙΣΤΟΡΙΑ / η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ έχει τον τρόπο της τελικά ΠΑΝΤΑ να ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ; (Και το ξέρετε πως είναι έτσι)!..

  • Σ’ ένα μόνον -και επί του θέματος αυτού- συμφωνώ με τον ΕΛΛΗΝΑ! Διαβάστε το!
  • ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ό,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ”!!! ΜΕ ΕΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ!

 

2. Άντε μπράβο Χακάν σε… πείσαμε! Το γεγονός ότι απευθυνθήκατε, ως χώρα, (για τους 8 εννοώ), και(!) στην “INTERPOL” ήταν πράγματι η ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ κίνηση!

  • Προς ενημέρωσή σου Χακαν-ούλη μας και ο 2ος από τους 8, (κατάλαβες), εντός ολίγου, αντίο” σας από την Ελλάδα, με τον ίδιο… λόγο τιμής, όπως και ο άλλος, ο 1ος! Θα θυμάσαι τί έγραφε ο ΕΛΛΗΝΑΣ!..
  • ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΧΑΚΑΝ!

3. Εκεί στο Τ/ΓΕΕΔ! Πολλά φιλάκια στον… Καραγκιοζάκο μας, τον Χουλουσί! Να του τα πείτε τα… χαιρετίσματά μας, ώστε να μην νομίζει ότι έγινε ΥΠΑΜ και τον… ξεχάσαμε! Τον… αγαπάμε!..

ΜΙΛΑΜΕ ρε Τούρκοι, για τον ίσως ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ!!!

-/-