“Απονενοημένο Διάβημα Γκιουλενικών Στελεχών, μέσα στις ΤΕΔ” ! (Συνέχεια 2η / “ΤΟ… ΑΣΥΛΟ”)!

arxaioi-iketes-1Φίλοι μου!

– Για λίγες ημέρες ακόμα, (ίσως), θα μας απασχολεί εδώ στον ¨ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ¨, το θέμα της Στάσης, της ομάδος αυτής των λίγων Τούρκων στρατιωτικών, η οποία ούσα άκρως αιθεροβάμων και θα υπεστήριζα και τελείως “εκτός πραγματικότητος”, φέρεται ότι θέλησε, στις 15-07-2016, να ανατρέψει την Κ-Β του ΡΤΕ.

 darbe-girisiminin-1-numarali-ismi-gozaltinda Ακιν Οζτουρκ

Φέρεται ότι θα λέμε, μέχρι τα τουρκικά δικαστήρια, κανονικά, δηλαδή πολιτικά, ή και έκτακτα, να αποφανθούν, αφού και “έκτακτα” δικαστήρια, δηλαδή στρατοδικεία, ειδικής μάλιστα συνθέσεως, μπορεί να συσταθούν, όπως και “ειδικού τύπου”, δηλαδή πολιτικο – στρατιωτικής δικαστικής συνθέσεως, επίσης μπορεί να συσταθούν, με βάση την τ/Ιστορία, μετά από απόφαση ασφαλώς της τ/Βουλής! Εδώ γελάμε! “Πάμε μαζί”! Αχαχαχαχαχαχα!.. Εδώ μιλάμε για παρθενορραφή φίλοι μου, που θα έλεγε και ο Έλληνας Πολίτης, Π-Θ Κος Τσίπρας, αχαχαχαχαχα! Εδώ μάλιστα θα το έλεγε ορθά, αφού η Τουρκία είναι κατ’ επίφασιν ή κατά λεκτική… υπερβολή Δημοκρατία, όπως και η… ραμμένη δεσποινίς είναι κατ’ επίφασιν ή κάπως έτσι, τέλος πάντων, παρθένα!..

– Είναι ένα δύσκολο θέμα, να πούμε από τώρα τί είδους Δικαστήρια θα δικάσουν τους “στασιαστές” αγαπητοί αναγνώστες, (πχ πολιτικά ή στρατοδικεία ή ακόμα και “ειδικής συνθέσεως”, κάτι που είναι και το πιο πιθανό για μένα, εκτός αν, θέλοντας να δείξει ο ΡΤΕ ότι η Τουρκία είναι “Δημοκρατία”, αποφασίσει και “πάει” σε “πολιτικά”), αφού “στην Τουρκία αγαπητοί όλα ήταν και είναι -ανέκαθεν- πιθανά! Είπαμε και “δια ζώσης”, χιλιάδες φορές, ότι δεν πρέπει να εξετάζουμε την χώρα αυτή, με βάση τα δυτικά ισχύοντα, με βάση τα δυτικά πρότυπα!

– Φυσικά φίλοι μου, για να είμαστε -θα λέγαμε- “δίκαιοι” στην κριτική μας, γράψαμε εδώ, ότι ούτως ή άλλως η μεγάλη πλειοψηφία των περισσοτέρων* από τους “στασιαστές” θα συλλαμβανόταν, αφού το Τ/ΓΕΕΔ είχε ήδη, και εν όψει των επικειμένων κρίσεων του Αυγούστου, προαναγγείλει συλλήψεις και όχι απλώς αποπομπές από τις τάξεις των ΤΕΔ, στελεχών κυρίως εμπλεκομένων στην Οργάνωση “ΓΚΙΟΥΛΕΝ”, (Fethullah Terörist Örgütü / “FETÖ”, όπως λίαν ευφυώς αποκάλεσε την Οργάνωση του Αρχι-Χότζα η Ερντογανική προπαγάνδα), αλλά και κάποιων λίγων άλλων, οι οποίοι, [όπως θα έλεγε και η δική μας Ιεραρχία, η δική μας αντίστοιχη… “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, η οποία πιστεύει ότι είναι άγνωστη, (καταλάβατε)], θεωρήθηκε ότι ήταν… “εκτός γραμμής”!

* Οι υπόλοιποι και τυχόν “μη γνωστοί”, θα συλλαμβάνονταν σε 2ο χρόνο και ως αποτέλεσμα της ανακριτικής διαδικασίας.

– Προς τούτο και αμέσως, από την πρώτη στιγμή κιόλας, χαρακτηρίσαμε αυτό που γινόταν, “απονενοημένο διάβημα”, και τολμήσαμε και γράψαμε, όπως σχεδόν αμέσως αποδείχτηκε ότι έτσι ήταν, απονενοημένο διάβημα Γκιουλενικών Στελεχών!.. (Για κάτι…”ραδίκια”! Υπήρχε περίπτωση ρε… “αστέρες” να παραδεχτεί τίποτα ο Γκιουλέν; Προσωπικά μάλιστα πιστεύω ότι δεν γνώριζε τίποτα και πως αν γνώριζε, πιστεύω πως ήταν αντίθετος, αφού το “IQ” τέτοιων ανθρώπων, αν έχετε ποτέ έλθει σε επαφή με Μουσουλμάνους θρησκευτικούς ηγέτες, είναι μεγαλύτερο του κανονικού, του ΑΡΙΣΤΑ, γι’ αυτό και χρήζουν προσεκτικής και όχι επιπόλαιας ή πολύ περισσότερο αφελούς αντιμετώπισης)!

– Αρκετά όμως! Πάμε, αμέσως παρακάτω, στη σημερινή μας… ταμπακιέρα!

– Στο άρθρο αυτό εδώ σήμερα, θα παραθέσουμε “2, 3 σκέψεις”, όπως λέμε, για το θέμα που προέκυψε με το άσυλο που ζήτησαν στην χώρα μας οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί, οι οποίοι “κατέβηκαν” με το Ε/Π “Σικόρσκι”, στις 16-07-2016, αν δεν σφάλλω, στο α/δ της Αλεξανδρούπολης.

Α. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  [“8” Κατώτεροι Στρατιωτικοί (ε.ε.), κατ’ αρχική τους δήλωση**].

  iste_yunanistana_kacan_darbeci_askerler_1468707335_2667

** Η ακολουθούσα ανάκριση θα αποδείκνυε –θεωρητικά πάντα– την ταυτότητά τους! Από της επαφής των Τούρκων με τον Πύργο Ελέγχου του α/δ, θα έπρεπε να ειδοποιείτο αμέσως η ελληνική Σ/Ν, αν και ΚΑ-ΝΟ-ΝΙ-ΚΑ (!) θα έπρεπε να ήταν / να είναι “απόσπασμα Σ/Ν” (2, 3 άνδρες) μονίμως στο α/δ, και μάλιστα “μονίμως” σε όλα τα α/δ, τα οποία ευρίσκονται σε όλα τα σύνορά μας και μάλιστα στα… ζέοντα! (Για να μην προσθέσω και άλλα που θα έπρεπε από πλευράς ΕΔ να υπάρχουν στα α/δ αυτά)! Μιλάμε για “ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ή όχι;  Έτσι δεν θα τους συνελάμβανε η ΕΛΑΣ, αλλά, ως στρατιωτικούς, η Σ/Ν!

      1. Θα έπρεπε, αρχικά και μέχρι του πέρατος της προβλεπόμενης στρατιωτικής ανακρίσεως***, (διαδικασία τουλάχιστον 2,3 ημερών), να συνοδεύονταν οι Τούρκοι, ως Στρατιωτικοί (ε.ε.), από άνδρες του Λόχου Στρατονομίας, της ΧΙΙ Μ/Κ Μχίας, με επικεφαλής τον Διοικητή του Λόχου Στρατονομίας και “από πίσω”, καταλάβατε, ο Διευθυντής του 2ου ΕΓ του Σχηματισμού, (ας ελπίσουμε ότι δεν έχουν βάλει εκεί κάποιον “τουρίστα”, για να τον κάνουν… Ταξίαρχο του χρόνου “τη εντολή”, ή ό,τι άλλο σχετικό), με διερμηνέα / -νείς της Μεραρχίας.

*** Εκτός αν έχει… διαλυθεί το σύμπαν στον ΕΣ!

(ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΟ Ε/ΥΠΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ… ΤΡΟΜΑΖΑΝ(!!!) -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ- ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!.. Αυτά μόνον στην Ελλάδα συμβαίνουν! Οι Έλληνες πχ πεινάνε, αλλά για τα συντρόφια στην Κούβα και στη Βενεζουέλα μαζεύαμε τρόφιμα, εκεί πηγαίναμε για… συμπαράσταση, ως… “πολίτες του Κόσμου” ή -άλλο παράδειγμα- γιατρούς για τα νησιά μας δεν έχουμε, αλλά έχουμε “ουκ ολίγους” στους… “Γιατρούς του Κόσμου”, διότι πρέπει να στηρίξουμε, ως… “αριστεροί”, τώρα τη Νέα, εξ Η.Π.Α., Παγκόσμια Τάξη, παλαιότερα τη Σοβιετική… Δημοκρατία, κλπ!.. Και όμως η Ελλάδα υπάρχει ακόμα)!.. Σε κάθε περίπτωση όμως:

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Ε/Π κλπ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΣΚΗΣΗ (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΕΔ, ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ“)!

(Υπολογισμός Σ/Ν: 2 Στρατονόμοι για τον καθένα Τούρκο, 2Χ8=16 άνδρες + άλλοι 16 ως περιμετρική ασφάλεια και γενικώς ως… “λοιπή βοήθεια”, ας το γράψω έτσι, αφού δεν θα κάνουμε τώρα εκπαίδευση “συνοδευτικής ασφαλείας” ενός τέτοιου προς φύλαξη “στόχου”, αλλά να μην ξεχνάμε όμως, από την άλλη, και τον κανόνα που επιβάλει  “ο κάθε Φύλακας να έχει και τον επιτηρούντα αυτόν ταίρι του! Ένα σύνολο οπωσδήποτε 25 -30 ανδρών! Το “τριπλάσιο”, διδασκόμασταν κάποτε, είναι το κανονικό! Ακόμα όμως και αν δεν υπήρχαν / αν δεν υπάρχουν τόσοι, ορίζονται κατάλληλα εκπαιδευμένα στελέχη “ΟΑΣ”, με ειδικά περιβραχιόνια, στο δεξιό μπράτσο)!

  2. Ακολουθεί (μετά από τη σύλληψη) στρατιωτική ανάκριση**** (σχεδόν αμέσως / οι παλαιοί μας έλεγαν αμέσως) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Σχηματισμού, αφού τηρηθούν όλες οι αναφερόμενες στους κανονισμούς και εγχειρίδια διαδικασίες! (Προτείνω απερίφραστα, αχαχαχαχα, τον ΣΚ 80-1)!

****  α. Η στρατιωτική ανάκριση θα καταδείξει, σύμφωνα πάντα με την κρίση του Σχηματισμού, (ΧΙΙ Μ/Κ Μχία στην περίπτωσή μας), καθώς και σύμφωνα με τις όποιες -τυχόν- στρατιωτικές πληροφοριακές απαιτήσεις, το εύρος / τον χρόνο της ανακρίσεως! Αν επέμβει το ΓΕΣ / ΓΕΕΘΑ, λόγω του ότι το θέμα δύναται να έχει “διαστάσεις”, κλπ, τότε οι… Κοι αυτοί και οι όποιοι… Κοι, κάθε φορά, καταγράφονται, εκεί όπου μετήχθησαν και αναλόγως των εντολών του (στρατιωτικού) Κέντρου, είτε:

              (1) Μεταφέρονται με στρατιωτικό α/φ και συνοδεία Σ/Ν στην Αθήνα, όπου τους “παραλαμβάνει” το ΓΕΕΘΑ αρχικά και ακολούθως τα Επιτελεία (ΓΕΣ, ΓΕΝ ΓΕΑ, ανάλογα με τις πληροφοριακές ανάγκες) και τους ανακρίνει αυτό στο επίπεδό του (μαζί και χώρια) και ακολούθως, αναλόγως το τί θα έχει αποφασίσει ή το τί θα αποφασίσει η πολιτική ηγεσία (ο ΥΠΑΜ ή και ο Π-Θ ο ίδιος πιθανώς), τους παραδίδει στην ΕΛΑΣ, αφού είμαστε “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, για τα όποια περαιτέρω προβλεπόμενα!..

– Η πολιτική ηγεσία όμως, (ο Κος ΥΠΑΜ “εν προκειμένω”, αφού Στρατός σημαίνει Ιεραρχία), θα πρέπει να έχει μάλιστα και τη σαφή, αιτιολογημένη, έγγραφη (!) και χρεωμένη (!) προς αυτήν, εισήγηση του ΓΕΕΘΑ, ώστε, αν κάτι “πάει στραβά”, (ο,τιδήποτε), να μην έρχεται ο τελευταίος… κουραμπιές ΥΠΑΜ, με τους… Γκρούεζές του, αχαχαχαχα ή η τελευταία… “σουρτούκα” δημοσιογράφος ή και ο κάθε… αναλυτής (αχαχαχαχαχα) Βερύκιος, ή όποιος άλλος, φαύλος ή μη, και να κάνει το μάγκα (όπως παγίως γίνεται) στα στελέχη, τα οποία “έφαγαν” τη ζωή τους, πρωϊ – βράδυ, στα στρατόπεδα, για την “Εθνική Άμυνα”! (Πχ Η υπόθεση πτώσης του στρατιωτικού μας Ε/Π πολύ κοντά στην χερσόνησο του Άθωνος, όπου είχαμε από τη μια τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και τους λοιπούς δυστυχείς επιβαίνοντες και από την άλλη τον Επίτιμο σήμερα Α/ΓΕΣ Στρατηγό (ε.α.) Κο Ντούβα, όταν τότε επιχειρήθηκε, ανεπιτυχώς βεβαίως, να αμαυρωθεί μια στρατιωτική προσωπικότητα ενός τέτοιου στελέχους, πραγματικού μάλιστα πολεμιστού του 1974, στην Κύπρο, ή πχ η υπόθεση των Ιμίων, όπου επίσης επιχειρήθηκε να αμαυρωθεί, και μάλιστα από την ίδια τότε την Κ-Β, η δική της επιλογή, ο επίτιμος σήμερα Α/ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος (ε.α) Κος Λυμπέρης, μια εξίσου στρατιωτική προσωπικότητα υψηλού βεληνεκούς, κατά την άποψη του γράφοντος, κλπ)!..

        (2) Παραδίδονται μετά, “τη δγη”, από τον Σχηματισμό προσέξτε- με “108“(!) στην ΕΛΑΣ, η οποία αναλαμβάνει πλέον τα… ηνία, για τα περαιτέρω!

     β.  Να θυμίσω ότι επειδή έχει “πέσει πολύ… Δημοκρατία” τα τελευταία χρόνια στις ΕΕΔ, και μάλιστα από… χουντικά στοιχεία, αριστερής ή δεξιάς προελεύσεως, κατά την Αριστοτελική και μη έννοια, δηλαδή φίλοι μου “έχει πέσει ΜΟΥΦΑ Δημοκρατία”, μπορείτε και παρά τα εγχειρίδια κλπ να αλλάξετε τη φράσηΣτρατιωτική Ανάκριση“, αν σας ενοχλεί στην προσπάθειά σας να… προαχθείτε (αχαχαχαχα), με τη λέξηΑΠΕΝΗΜΕΡΩΣΗκαι παρακαλώ (!) όχι όπως τη λένε κάποιοι φωστήρες, ήτοιΑΦΕΝΗΜΕΡΩΣΗ“! [Προσέξτε: “Από + Ελληνισμός“, η λέξη δασύνεται και έτσι το… άθροισμα γίνεται Αφελληνισμός”, τί ωραία λέξη ε (;), κάποιοι εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ πιθανώς θα / να συμφωνούν, ενώ “Από + Ενημέρωση“, η λέξη παίρνει “ψιλή”, άρα το άθροισμα γίνεται Απενημέρωση]!..

        γ.  Η στρατιωτική ανάκριση οφείλει να γίνεται με βάση τις υφιστάμενες Συνθήκες – Συμβάσεις, κλπ και η όλη διαδικασία να μαγνητοφωνείται, όπως και άλλα πολλά θα πρέπει να γίνονται, από τεχνικής πλευράς, κλπ, στα οποία δεν θα ήθελα εδώ να επεκταθώ! (Πχ Υγειονομική εξέταση, Λήψη βιομετρικών στοιχείων των κρατουμένων, προ της ανακρίσεως, κλπ).

 3. Η ΕΥΠ (δια ειδικού ή ειδικών εκπαιδευμένων -“γάτων”- απεσταλμένων της, ανάλογα φίλοι μου με το αντικείμενο, κλπ) θα πρέπει να παρευρίσκεται ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ!  Τί άλλο να σας γράψω πιο σαφές, πιο κατηγορηματικό; Τί ισχύει όμως σήμερα στις σχέσεις πχ ΕΕΔΕΥΠ; Τί ισχύει γενικά στον τρόπο (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ – ΕΚΤΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ) διάρθρωσης των “Πληροφοριών” στην χώρα μας;

– Και επειδή προφανώς η ΕΥΠ είναι όπως φαίνεται…  άλλης χώρας, η Υπηρεσία αυτή πιθανώς να απουσιάζει! Τί ντροπή αλήθεια σε κάποιους μέσα στο ΥΠΑΜ, αλλά και τί ντροπή ασφαλώς, για να είμαι δίκαιος, και σε κάποιους λίγους / κάποιους γνωστούς ελάχιστους στην ΕΥΠ, που έδωσαν, κατά καιρούς, λαβές, ώστε να μην υπάρχει σήμερα η απαραίτητη και σε υψηλό επίπεδο μάλιστα επιβεβλημένη συνεργασία και δη στο “Πεδίο”!

– Αν όμως η Υπηρεσία αυτή δεν παρίσταται στις όποιες στρατιωτικές ανακρίσεις, (αν η… “Δημοκρατία” κάποιων τις… επιτρέπει / τις… επιτρέψει), τότε θα έπρεπε / θα πρέπει να τους ανέκρινε / ανακρίνει η ίδια, εκεί όπου αυτή νομίζει και με τον τρόπο που το έχει παγίως οργανώσει και μετά να τους έπαιρνε / πάρει η ΕΛΑΣ για τα περαιτέρω και μάλιστα η Αντι-Τρομοκρατική, αφού μπορεί πχ εγώ που δεν τους γουστάρω ως λαό, τους Τούρκους, κλπ, να βρω ένα όπλο και να πάω να κάνω τον… Πατριώτη, και γενικά φίλοι μου προς αποφυγήν της όποιας πιθανής ή όχι προβοκάτσιας, από τον όποιον “τρίτο”, πχ από έναν Τούρκο οπαδό του ΡΤΕ, που είναι στην Πατρίδα μας, από έναν Κούρδο, έναν Αρμένη, κλπ!

                                                                   ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ και το ΚΥΡΟΣ της,  το ΟΝΟΜΑ της ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, (ασφαλώς “ενδιαφέρει” μόνον, όσους  θέλουν να ζήσει, το κατανοώ) και ΟΧΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!..

     4.  Η εμφάνιση των όποιων υπερασπιστών ή “υπερασπιστών” δικηγόρων θα πρέπει να γίνεται από τη στιγμή της παράδοσης του “στόχου” στην ΕΛΑΣ και όχι πιο πριν! Τα στελέχη (στην Ειρήνη) θα έπρεπε / θα πρέπει να ερωτηθούν αν επιθυμούσαν / αν επιθυμούν να τύχουν υπερασπίσεως του όποιου / των όποιων αιτημάτων τους, από δικηγόρους, διότι κάποιος ή κάποιοι να μην επιθυμούν και είτε να μην θέλουν καθόλου υπεράσπιση (θα τους ορίσει βεβαίως το Δικαστήριο την ημέρα της δίκης τους, αν εξακολουθήσουν να αρνούνται), είτε να θέλουν οι ίδιοι να υπερασπισθούν του εαυτού τους, όπως έχουν κάθε δικαίωμα!

Οι δικηγόροι δεν μπορεί να ξέρουμε (θεωρητικά πάντα) ποιοί είναι κλπ, καταλάβατε! Οι Τούρκοι (το Κράτος εννοώ και όχι τους… “αυτομολήσαντες”) μπορεί για “Χ” λόγους να προτιμούν να τοποθετήσουν ως υπεράσπιση, για τους δικούς τους λόγους, πχ την Ελληνίδα δικηγόρο Κα Χούλια Τσούλογλου, ή τον δικηγόρο Κο Ρετζέπ Τσιμπουκτσή, Έλληνα πολίτη, Μουσουλμάνο στο θρήσκευμα, τουρκικής καταγωγής κλπ, καταλάβατε!

– Για να γίνω πιο σαφής, έστω ίσως σε κάποιους, είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει με τους δικούς μας δήθεν “αναρχικούς”, “αντιεξουσιαστές” (Αλβανούς και άλλους… Έλληνες, αχαχαχαχαχα), τρομοκράτες ή “τρομοκράτες”, “CIA – ΑΝΤΙΦΑ” κλπ, που με τη σύλληψή τους, αμέσως έτρεχαν και τρέχουν ασφαλώς να τους υπερασπιστούν πχ η Κα Κούρτοβικ, ο Κος Ραγκούσης, η παλαιά “Ομάδα Δικηγόρων του ΣΥΡΙΖΑ” (“Δημοκρατών” ασφαλώς) και λοιποί άλλοι… φτωχοί (αχαχαχαχα) μεγαλοδικηγόροι των… επαναστατημένων λαϊκών στρωμάτων (“Πάμε μαζί”, αχαχαχαχα)! Όσοι είσθε ΣΥΡΙΖΑ, (οι πρώην, οι αρχικοί κυρίως εννοώ και όχι οι “νυν”, οι εσχάτως αγαπήσαντες τα… Μαθηματικά, εννοώ τις… “Συνιστώσες”), εκτιμώ ότι θα γνωρίζετε / θα κατανοείτε “Άριστα”, τί μόλις έγραψα!..

     5. Θα ήθελα να τονίσω(!) φίλοι μου ότι οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί θα έπρεπε να σταλούν (στρατιωτικά, όπως ήδη σας περιέγραψα) αμέσως στην Αθήνα και αναλόγως να παραδοθούν αμέσως ή όχι αμέσως, (ανάλογα), στην ΕΛΑΣ, για τα περαιτέρω! (Δικαιολογία για το αυτόφωρο και πού αυτό δικάζεται, θα μπορούσε / μπορεί η ελληνική νομική επιστήμη, αλλά και η ελληνική διπλωματική… γλώσσα να έβρισκε / να βρει… “χίλιες”! Καταλάβατε)!..

     6. Επί της ουσιοδέστερης… ουσίας τώρα!

        – Οι Τούρκοι ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΣΥΛΟ Κε Π-Θ, σεβαστέ Πολίτη Κε Τσίπρα!!!

     – Ορθώς τους “αφαιρέσατε” την κατηγορία περί διαταράξεως των σχέσεων των 2 χωρών! Ποιός φαεινός νους τους απέδωσε τέτοια κατηγορία; Κυνηγημένοι και φοβισμένοι για τη ζωή τους ήσαν και προτίμησαν να σωθούν, από το να το “παίξουν” πατριώτες, κλπ! 

      – Γι’ αυτό, για έναν ακόμα παραπάνω λόγο, όπως λέμε, θα έπρεπε οι Τούρκοι να ανακριθούν αμέσως, αρχικά από ειδικούς – γνώστες στρατιωτικούς και ακολούθως και από ειδικούς γνώστες, πολιτικούς υπαλλήλους της ΕΥΠαφού η όλη τους ενέργεια καταδεικνύει ΣΑΦΩΣ ότι δεν είναι “σκληροί στόχοι“, όπως είναι η στρατιωτική ορολογία για τέτοιες συμπεριφορές, σαν των 8 Τούρκων στελεχών! Ένας “σκληρός στόχος” θα προτιμούσε να συλληφθεί από τους δικούς του ή και να αυτοκτονήσει ακόμα, παρά να μεταβεί Ι-ΚΕ-ΤΗΣ(!!!) Κε Π-Θγέ, Πολίτη Κε Τσίπρα, σε 3η χώρα και μάλιστα στην χώρα Νο “1” εχθρό της Πατρίδος του! Άρα αυτοί όταν γυρίσουν στην Τουρκία, λόγω αυτής και μόνον της εξήγησης που σας αναφέρω Κε Π-Θγε, θα τύχουν χειρότερης μοίρας, πιθανώς ακόμα και από τις “κεφαλές” του “Κινήματος“! Μακάρι να “πέσω έξω”, αν τους “γυρίσετε πίσω”, κάτι που σας… φωνάζω (καταλάβατε) να ΜΗΝ ΠΡΑΞΕΤΕ!!!..

        – Δεν σας έδειξαν οι δικοί σας, τη φωτογραφία στις σκάλες, (λίαν προφανώς της Γενικής Διεύθυνσης Ασφαλείας, του Αρχηγείου της Τουρκικής Αστυνομίας, στην Άγκυρα), όπου έχουν φωτογραφηθεί, από τους Αστυνομικούς του ΡΤΕ, με στόχο τον δημόσιο εξευτελισμό τους,  εμφανώς “λίαν” δαρμένοι, όλες οι φερόμενες ως κεφαλές του… “Κινήματος” αυτού, με πρώτον τον Αντιπτέραρχο και μέλος, τυπικά πλέον, του Τ/ΣΕΑ, Ακίν Οζτούρκ; Δείτε τον αμέσως παρακάτω!

darbenin-1-numarasinin-gozalti-fotograflari_x_8618053_9967_z1

   – Δεν σας έδειξαν ούτε τη φωτογραφία του αποκεφαλισμού του Τ/Στρατιώτη, (προφανώς από Τζιχαντιστή του “ISIS”*****, Τούρκο ή όχι δεν έχει σημασία), ούτε φωτογραφίες όπου σαφώς φαίνεται, το “πώς” αντιμετωπίστηκαν γενικώς οι στρατιωτικοί κινηματίες – στασιαστές, όταν έπεφταν στα χέρια του πλήθους, το οποίο κατευθύνετο από τοπικά, εκπαιδευμένα 100% στις “επιχειρήσεις μαζών”, στελέχη του “ΑΚΡ”, κλπ; (Αυτό δείχνει ότι ο ΡΤΕ έχει μάλλον οργανώσει και Λαϊκή Άμυνα)!..

***** Ξέχασα στο 2ο άρθρο μου, το σχετικό με τη “στάση” αυτή, να γράψω ότι ο ΡΤΕ θα υποστηριζόταν και από Τούρκους – μέλη του “ISIS“! (Θυμάστε που έγραψα μέχρι και για τη SADAT, του Υπτγου (ε.α.) Τανριβερντί, πρώην Bordo Bereli κλπ, καταλάβατε)!.. Τις επόμενες ημέρες, να είμαστε καλά, θα διαβάσετε “εδώ”, όσοι επιθυμείτε ασφαλώς, για τα του “Κινήματος”, κλπ!.. Μια… “αναλυσούλα” βασισμένη στα πραγματικά περιστατικά, στα πραγματικά γεγονότα!    

– Κε Π-Θγέ!

     – Εδώ,  και  από  την  πρώτη   στιγμή,  γράψαμε για πιθανή εκτέλεση των εμπλεκομένων, κάτι που “έπαιξε” αμέσως μετά!

     – Σήμερα, τολμώ να γράψω πως όσοι εκτιμηθούν ως “κεφαλές” της στάσης αυτής θα εκτελεσθούν (!), ώστε ο… Σουλτάνος ΡΤΕ, όπως διεθνώς και με μειωτική σημασία αποκαλείται, να αναδειχθεί σε… προστάτη και ήρωα της Τ/Δημοκρατίας, αλλά και της Δημοκρατίας, (αχαχαχαχαχα) και έτσι να κτυπηθεί “μια για πάντα” η… συκοφαντία (sic) των ξένων, των Κούρδων, αλλά και των Τούρκων αντιπάλων του, ότι δεν είναι “Δημοκράτης”, κλπ, ενώ πλησιάζοντος και του 2023, αν θα ζει ασφαλώς έως τότε ο ΡΤΕ και αν επίσης πάμε -διεθνώς- ομαλά μέχρι τότε, θα αναδειχθεί από την προπαγάνδα του, ως ο Ισλαμιστής Κεμάλ, ως ο νέος… Κεμάλ, της… άλλης όχθης βεβαίως – βεβαίως!

     – Ακόμα όμως και να μην εκτελεστούν, θα θανατωθούν / θα δολοφονηθούν με άλλους τρόπους, ασφαλώς σε ένα βάθος χρόνου! Η Τουρκία Κε Π-Θγέ δεν είναι Ελλάδα, να “στείλετε”, υποθετικά πάντα και με βάση τα όσα σας κατηγορούν / καταμαρτυρούν ή -ούσαν, τους όποιους “μπαχαλάκηδες” να τα κάνουν “γιάλα” και τα τέως -πλέον- ΜΑΤ να βλέπουν ή πολύ χειρότερα, με τη μη στάση τους να ηρωοποιούν τα αποβράσματα αυτά και να “περνούν” κάποιοι, [ποιοί άραγε (;) / έλα ντε], το φόβο και τον τρόμο στους Έλληνες πολίτες, όπως στις εποχές της Γαλλικής… Θερμιδώρ! Στην Τουρκία το ξύλο Κε Π-Θγέ, οι σφαίρες, και όλα τα λοιπά συναφή είναι αληθινά!.. Ρωτείστε όχι εμένα, αν και εγώ θα μπορούσα να σας έλεγα, ρωτείστε παρακαλώ τους Κούρδους!..

  – Και μιας και η κουβέντα για Κούρδους, “βγάλατε” ποτέ στους δρόμους, ως ΣΥΡΙΖΑ τους νέους σας να διαμαρτυρηθούν για το 2ο, μετά από το Εβραϊκό του Β’ Π.Π., σύγχρονο Κουρδικό ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; Τολμώ και το γράφω έτσι, δηλαδή ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, και ας έχουν οι Εβραίοι, οι οποίοι κυβερνούν τον κόσμο, απαγορεύσει διεθνώς την χρήση της λέξης απ’ άλλους λαούς, διότι περί αυτού πρόκειται και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό, αφού οι Εβραίοι που μαρτύρησαν στα Ναζιστικά κρεματόρια ήσαν 6 εκ/ρια, ενώ οι Κούρδοι της Τουρκίας είναι 20 με 25 εκ/ρια!.. Καταλάβατε!..

   – Πάντως δέχομαι Κε Π-Θγέ ότι για την όποια ή όποιες πλάνες σας ή αυταπάτες σας, δεν είστε ο μόνος υπεύθυνος! Τώρα όμως πια δεν(!) δικαιολογείστε, αφού σας γράφουμε “πράγματα”, εδώ, στον ταπεινό αυτόν Ιστότοπο και προσπαθούμε να σας διαφωτίσουμε!

  – Δεν έγραψα “να σας ανοίξουμε τα μάτια”, αυτό το κάνουν εκτιμώ σίγουρα οι σύμβουλοί σας, αλλά και για να αστειευτώ λίγο τώρα, το κάνουν σε όλους μας και όχι μόνον σε εσάς, οι δεκάδες αναλυτές των τηλεοπτικών παραθύρων, “πάνελς”, ραδιοφώνων, κλπ ανάλογα -κάθε φορά- με το παρουσιαζόμενο αντικείμενο! Τώρα σειρά έχει η Τουρκία, “παίζει” η Τουρκία, άρα θα βγαίνουν (βγαίνουν ήδη δηλαδή) υποτιθέμενοι Τουρκολόγοι, Διεθνολόγοι, αναλυτές του Διεθνούς Δικαίου, σεμνοί… μεγαλοσχήμονες, χωρίς γραβάτα οι περισσότεροι, ώστε να τονίζεται στο πόπολο όχι τόσο η… πενία τους, (αχαχαχαχαχα), αλλά όσο η πνευματική προς αυτό… συμπαράστασή τους, (sic), “σεμνοί αναλυτές”, που ο ένας θα λείχει τον άλλο και πάντα όλοι τους… οικοδεσπότες, που τους κάλεσαν / καλούν, κλπ!..

    – Μέχρι και η συμπαθής Δις… Κονταξή, της ΕΤ-1, θα συνεχίζει να αναλύει την… Τουρκία, στα διαλείμματα της δίαιτάς της και του… “λίφτινγκ προσώπου” που κάνει και αυτή, όπως όλες οι…. κακώς αμειβόμενες γυναίκες Δημοσιογράφοι των καναλιών μας, όσων έχουμε τουλάχιστον ακόμα, αφού, όπως φαίνεται, ο σεβαστός Κος ΠΑΠΠΑΣ θέλει να… ισοφαρίσει τον Κο Σαμαρά, που “έκλεισε” παλαιότερα την… κομμουνιστική “ΕΡΤ” και αυτός τώρα, με τη σειρά του, στα πλαίσια της αντίληψης περί Δημοκρατίας που τον διακατέχει και κυρίως στα πλαίσια της εφαρμογής του κύριου χαρακτηριστικού της Φυλής μας, που είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, (αχαχαχαχαχα), θέλει να κλείσει τα… δεξιά και γενικά τα… ΑΝΤΙ – ΣΑΝΕΛ κανάλια!.. Καταλάβατε!!!

   Έξω από την πλάκα φίλοι μου, το μόνο που διαπιστώνεται στην Ελλάδα μας σήμερα είναι, διαβάστε παρακάτω τί:

                                                                                 ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Συνεχίζουμε!

    – Η Τουρκία “τύποις” είναι “Δημοκρατία” και το ξέρετε άριστα Κε Π-Θγέ, εκτός φυσικά, (οπότε “σηκώνω τα χέρια”), αν συντάσσεστε με τους πράκτορες των Η.Π.Α., πχ με τον ANTAΡ-CIA (αναφέρομαι στις κεφαλές του Κόμματος – Οργάνωσης, όπως στον Κο Κων-νου, κλπ, ασφαλώς, και όχι βεβαίως στους αγνούς, αλλά προφανώς αρνούμενους να λετουργήσουν το μυαλό τους, νεολαίους και λοιπούς οπαδούς του, καταλάβατε), ο οποίος ANTAΡ-CIA, (αλλά και το “παιδί” του, ο ΑΝΤΙΦΑ), όπως διαβάζω στους τοίχους των Αθηνών, είναι Τουρκόφιλος, είναι κατά των Κούρδων (συγκεκριμένων βεβαίως Κούρδων, αν το ψάξει κανείς με το μυαλό του, με βάση τα κείμενα των ε/φ του, αυτών “του τοίχου”), είναι υπέρ της… ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, όπως αναφέρει την πΓΔΜ, είναι σίγουρα ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑΤΟ-ϊκός, κλπ.

     – Η Τουρκία είναι το παγκόσμιο παράδειγμα του ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΥΣ (!) και θα παραμείνει έτσι, μέχρι η “Παγκόσμιος Κ-Β (διαβάστε το “σάϊτ” μας, εσείς όμως, και όχι μόνον οι δικοί σας, άσχετα αν ιδεολογικά διαφωνείτε), να αποφασίσει (αν το αποφασίσει ποτέ) να γκρεμίσει τον Κεμαλισμό, μέχρι να αποφασίσει να “δει” (και όχι μόνον στην Τουρκία θα έλεγα) και ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ(!), εκτός της… Οικονομίας, εκτός του… ΧΡΉΜΑΤΟΣ!!! 

   – Μακάρι να βρισκόμασταν Κε Π-Θγέ, ρητορικό σχήμα είναι, σε κανένα… φτωχικό “καφέ”, απ’ αυτά που πηγαίνουν οι νεαροί… Επαναστάτες οπαδοί σας, που… μεγαλώνοντας, πώς γίνεται και “δεν ξέρουν τί έχουν” από λεφτά, φοράνε μαντηλάκια και λαμέ κοστούμια και παριστάνουν τους Υπουργούς Οικονομικών, Δημοσίας Διοικήσεως, άλλοι κάνουν τους μπράβους, κλπ)!.. “Ακούτε μένα” που έλεγε και ο… δικός σας (εννοώ Βάζελος) Γιάτσεκ Γκμοχ! (Τί έγινε αλήθεια Κε Π-Θ γέ; Ακόμα να αλλάξετε τον Κονιόρδο, από το Τζάντε, που παριστάνει τον Υπουργό Αθλητισμού; Παντού μέσα στα Υπουργεία σας “μυρίζει και λίγο… ΧΟΥΝΤΑ”! Και αυτό επίσης θα μπορούσα, “δια ζώσης”, να σας το εξηγήσω)!..

      –  Αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι δύσκολο να δώσετε ΑΣΥΛΟ στους Τούρκους στρατιωτικούς, ΑΝ(!!!) σας λένε οι Αμερικανοί ή Ισραηλινοί φίλοι σας (βάζω και τους Εβραίους “μέσα”, λόγω του ότι εσχάτως φέρεται να τα “ξαναβρήκαν” με τα Μογγόλια), τί να πράξετε! Πχ αν το ΥΠΑΜ, υποθετικά πάντα, αχαχαχαχα, το διοικεί η αμερικανική Πρεσβεία ή ορθότερα η Ισραηλινή θα έλεγα, κλπ, καταλάβατε!

   – Προσπαθείστε όμως, ασχέτως με τα τυχόν διεθνώς νομικά ισχύοντα, να εξηγήσετε στους παραπάνω, σε όποιους άλλους, όπως βεβαίως και στους Τούρκους συναδέλφους σας πολιτικούς, (θα υποδυθούν βεβαίως ότι δεν καταλαβαίνουν), τί σημαίνει για εμάς τους Έλληνες, από τα αρχαία χρόνια ακόμα, το ΑΣΥΛΟ (!!!), είτε πρόκειται για Κούρδους, είτε για Τούρκους, είτε για άσπρους, είτε για μαύρους, είτε για Δημοκράτες, είτε για πεπλανημένους μη Δημοκράτες, είτε για… Βάζελους, είτε για… Χανούμια, για να το “ελαφρύνω” λίγο!..

      – Θα σας έγραφα, για να κατανοήσετε ή για να θυμηθείτε τί είναι άσυλο για εμάς τους Έλληνες, τη Σπάρτη και για το ποιόν είχαν “κτίσει” μέσα στο Ναό τους, εκείνα τα πολύ παλιά χρόνια, οι Λακεδαιμόνιοι, αλλά δηλώνετε άθεος, κάτι απολύτως σεβαστό ως ατομικό σας δικαίωμα, αλλά όχι σεβαστό λόγω της θέσεως που κατέχετε και της συγκεκριμένης ελληνικής σημαίας, η οποία φέρει Σταυρό και που καλείστε 1ος να υποστηρίξετε, και δεν σας το γράφω, με το φόβο μήπως με παρεξηγήσετε και δεν θα το ήθελα, λόγω του ότι θα αναφερόμουν υποχρεωτικά σε θρησκεία, ναούς, κλπ, καταλάβατε!..

    –  Αυτή η υπόθεση με τους 8 Τούρκους… Ικέτες που σας / μας προέκυψε είναι Πεδίον Δόξης Λαμπρόν και για εσάς Κε Π-Θγέ, αλλά και για την Αντιπολίτευση, αξιωματική και υπόλοιπη! Για να σας δούμε λοιπόν όλους σας, Κοι!..

    –  Πεδίον Δόξης Λαμπρόν όμως (θα) είναι η υπόθεση και για τους Ανθρωπιστές(!), τους λίγους ειλικρινείς και τους πάρα πολλούς, αυτοαποκαλούμενους προοδευτικούς, ανθρωπιστές “του κόλου”, όπως εγώ τους αποκαλώ και να με συγχωρείτε! Γιατί; Διότι απλώς φίλοι μου ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ δεν είναι “Αλα Καρτ”! Δεν είμαστε ανθρωπιστές, φαντάζομαι θα συμφωνείτε, μόνον για τους δικούς μας ιδεολογικούς φίλους και μη ανθρωπιστές, μέχρι και… δολοφόνοι για τους αντιπάλους μας! Δεν λυπούμαστε πχ μόνον για τα 84 αθώα θύματα στη Νίκαια της Γαλλίας, αλλά το ίδιο νοιώθουμε και για τα 300+ πχ θύματα, προ καιρού, στη Βαγδάτη, κλπ! Καταλάβατε!..

   – Βέβαια αυτά δεν ισχύουν στην χώρα μας, αφού, για παράδειγμα, το πολιτικό, άκρως υποκριτικό, σύστημά μας αποδέχεται, στο όνομα της Δημοκρατίας, όπως αυτό ασφαλώς την αντιλαμβάνεται, να κατέρχεται πχ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις εκλογές, αλλά όταν αυτή εισέρχεται στη Βουλή, με λαϊκή απόφαση, όταν αυτή “μιλάει”, τότε οι… “περίεργοι” αυτοί Δημοκράτες σηκώνονται και φεύγουν, ώστε να τη… δυναμώνουν περισσότερο στη λαϊκή συνείδηση!..

  – Η απόφαση της μη έκδοσης των Τούρκων στρατιωτικών στην γείτονα χώρα, για όσους αντιλαμβάνονται, θα μετουσιωθεί -μεσομακροπρόθεσμα- σε όφελος υπέρ της Ελλάδος, αφού η Ελλάδα ΔΕΝ είναι… Ρουφιάνα, έχει πολιτική Ιστορία ήθους και αγώνων και δεν είναι… Μπουρούντι, θα ενισχύσει τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας, τη Δικαιοσύνη επίσης, πιθανώς και την εικόνα της Κ-Β, του Κου “99”******, αφού εκτιμώ ότι η πλειοψηφία του δημοκρατικού ελληνικού λαού θα χαρεί με την ΜΗ πολιτική ενίσχυση ενός στυγνού Δικτάτορος, όπως είναι ο Κος ΡΤΕ, αλλά  και κυρίως, σαφώς η μη έκδοση θα αποτελέσει μελλοντικά θετική παράμετρο υπέρ των ΕΕΔ και θα διευκολύνει την όποια δράση τους, κυρίως αν αυτές ποτέ εμπλακούν σε πόλεμο με τις ΤΕΔ, όταν τότε θα καλούν οι ΕΕΔ να παραδίδονται οι Τούρκοι στρατιωτικοί σε εμάς, (“είθε”), χωρίς να φοβούνται, αφού θα ανακαλούμε, (εννοώ ως Ελληνικός Στρατός), στη μνήμη τους, την ασυλία των 8 πρώην συναδέλφων τους! (Πρώην, διότι αφενός σίγουρα θα αποταχθούν των ΤΕΔ οι 8 στρατιωτικοί, υποβιβαζόμενοι μάλιστα στο βαθμό του Στρατιώτη, όπως η φωτογραφία με τα δαρμένα στελέχη μας επιτρέπει να σκεφτούμε, αλλά και αφετέρου, διότι πιθανώς να μην… υπάρχουν τότε και εννοώ φυσικά, βιολογικά! Φυσικά, αν τους εκδώσουμε!..).

****** Θυμάστε που σας έγραφα ότι έψαχνα να βρω φίλοι μου, ποιός παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ του ελληνικού αθλητισμού, φόραγε ή φοράει φανέλα με το Νο “99”; To βρήκα λοιπόν! Είναι ο ΜΠΡΑΟΥΝ ΙΝΤΕΓΙΕ, ο μαύρος πάνθηρας, ο οποίος κοσμεί τη θέση του “Center Forward”, στην Ομάδα μας το τελευταίο χρόνο, μετά από τη φυγή του τσέλιγκα Κων-νου… Μήτρογλου (Αχαχαχαχαχαχα)!

– Άρα μπορούμε, νομίζω, με τον προσήκοντα σεβασμό(!) ασφαλώς πάντα, να αποκαλούμε τον Κο Π-Θ, εκτός από “Κο 99”, αφού τόσα χρόνια μας πούλησε στις… “Αγορές”, (αχαχαχαχαχα), πλειοδοτώντας των προκατόχων του παρασάγγας, να τον αποκαλούμε λοιπόν και ο Κος ΙΝΤΕΓΙΕ!!! (Αλήθεια πότε οι “αγορές” θα αποκτήσουν όνομα; Θα βρεθεί κάποιος να πει ευθέως, ότι είναι οι Διεθνείς Παγκόσμιοι Οικονομικοί Κυβερνήτες Εβραίοι);

   – Τέλος, να θυμίσω σε όσους γνωρίζουν ή και να ενημερώσω ακόμα, γιατί όχι, όσους δεν ξέρουν, ότι, οι 8 Τούρκοι με την επιστροφή τους στην Τουρκία, όποτε και αν αυτή γίνει, θα τύχουν απενημέρωσης, με ό,τι αυτό σημαίνει, αν κάποιοι που θα έπρεπε να καταλάβουν, καταλαβαίνουν, κάτι που γενικά συμβαίνει / ακολουθεί, ως ενέργεια, μετά από κάθε απελευθέρωση αιχμαλώτου ή αιχμαλώτων, (σε εισαγωγικά ή μη), από το Στρατό που ανήκουν αυτοί!

                                                                                                – / – 

Β.  ΥΛΙΚΟ (Ε/Π S-70 “ΣΙΚΟΡΣΚΙ”)

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    α.  Πρώτη φορά παραδίδεται “αποδεικτικό υλικό” σε έναν εκ των διαδίκων, προ της ολοκληρώσεως της όποιας ακροαματικής διαδικασίας και μάλιστα με έγκριση, “σύμφωνη γνώμη”, του ενάγοντος (ουσιαστικά), με σύμφωνη γνώμη του ενός των διαδίκων, ο οποίος εμφανίζεται να είναι πολύ… μπερεκέτης, όπως θα έλεγε και ο μέγας… εραστής Ν. Ρίζος !

    β.   Καλά που “φώτισε” κάποιος φίλοι μου και αφαιρέθηκε η κατηγορία της προσπάθειας διατάραξης των σχέσεων των 2 χωρών, από το κατηγορητήριο των 8 Τούρκων στρατιωτικών, διότι αν παρέμενε, τότε θα έπρεπε το Ε/Π -τελικώς- να κατασχόταν!!! (Εννοώ τυπικά, με την τελική απόφαση του Δικαστηρίου, αφού ασφαλώς μετά από κάποιο χρονικό διάστημα θα επιστραφόταν στους Τούρκους… ιδιοκτήτες του, ήτοι στις ΤΕΔ)!

    γ.  Το Ε/Π έπρεπε να ελεγχθεί από ελληνική ειδική (τεχνική) στρατιωτική Επιτροπή, η οποία θα έπρεπε να το ελέγξει πλήρως και κατά τα ειωθότα! (Αρ. σειράς, κωδικούς, γενικά λήψη πληροφοριακών δεδομένων, τυχόν μη γνωστών σε εμάς, κλπ, κλπ, κλπ, σε μια χρονική στιγμή, που οι ΤΕΔ, αν δεν σφάλλω, επειδή δεν γράφω από αρχείο, ετοιμάζονται να παράξουν 109 νομίζω τέτοια Ε/Π, τα οποία θα μετονομάσουν σε “Μαύρα Γεράκια” (;), αν θυμάμαι καλά, κάτι που τέλος πάντων δεν έχει και τόση σημασία)!.. Τέλος, η Επιτροπή θα επιθεωρούσε το Ε/Π και κατόπιν εγγράφου εκθέσεως που θα υπέβαλε στη στρατιωτική Ιεραρχία, για την κατάστασή του, κλπ, θα έπρεπε να ακολουθήσει απ’ αυτήν ερώτηση, (πάλι έγγραφη), προς το ΥΠΑΜ (προς την υπεύθυνη Κ-Β δηλαδή), για την… τύχη του Ε/Π!

      δ.   Αντ’ αυτού σπεύσαμε Κε Α/ΓΕΕΘΑ να το επιστρέψουμε! Είδατε βιασύνη οι Τούρκοι να έλθουν να το πάρουν; Γιατί λέτε; Αν όμως το ΓΕΕΘΑ εισηγήθηκε τα παραπάνω και δεν εισακούστηκε, τότε η ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ της Κ-Β δεν δύναται να περιγραφεί με λόγια!.. Ούτε στο Γ’… τοπικό,  δεν “παίζουμε” ως χώρα!..

                    ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΛΙΜΑ ΤΩΝ ΤΕΔ“!

                                                                                               – / –

Γ.   ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο Π-Θ

       – Κε Πρωθυπουργέ!

       – Σας παρακαλούμε και σας καλούμε να μην γίνετε ΣΗΜΙΤΗΣ και “Δις ΚΑΤΕΧΑΚΗ” (ΠΑΓΚΑΛΟΣ) του 1999, όταν τότε αυτοί παρέδωσαν, μαζί με τους τότε -επίσης- “πράκτορες” της ΕΥΠ, τον Οτζαλάν, με εντολή του Αμερικανο- Εβραϊκού διεθνούς παράγοντα, στην Τουρκία!

     – Μην υποταχθείτε (για άλλη μια φορά) στους επικυρίαρχους της δόλιας Πατρίδας μας!!!

    – Και ορθότερα και κατά πολύ χειρότερα, ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΞΕΤΕ(!!!), με μια τυχούσα απόφαση, (δήθεν της Δικαιοσύνης), περί έκδοσης των κατηγορουμένων,  στον βρωμερό και “ειδικού τύπου” ΦΑΣΙΣΤΑ Τούρκο ΠτΔ, ΡΤΕ, τον ελληνικό λαό!!!

  – Δεν έχει σημασία που οι… ΙΚΕΤΕΣ είναι Τούρκοι στρατιωτικοί, μιλιταριστές θα λέγατε εσείς, [όπως καταλάβαμε από τα αρχικώς λεγόμενα “περί απόπειρας παραβίασης της Συνταγματικής Τάξης, στην Τουρκία”, κλπ, της Κας εκπροσώπου σας, της εύμορφης πράγματι Κας Όλγας Γεροβασίλη, (τί τα ήθελε άραγε η… ευλογημένη), ή όπως καταλάβαμε από τα λεγόμενα του Χαϊδαριώτη ΑΝΥΕΘΑ Κου Βίτσα, που σαφώς (εκτιμώ τουλάχιστον) ότι δείχνουν την εισήγηση του ΥΠΑΜ προς εσάς, που είναι η έκδοση των Τούρκων, (μετά από μια δίκη προφανώς… “παρωδία”, που το γοργόν της όλης υποθέσεως, όπως αυτή η βιασύνη ευρέως διαχέεται, μας υποχρεώνει να χαρακτηρίσουμε ότι θα γίνει έτσι), Τούρκοι στρατιωτικοί λοιπόν, που ασφαλώς, γενικώς και ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, δεν συμπαθείτε, λόγω ιδεολογίας εσείς, αλλά που και εμείς λόγω αντι-τουρκικής ιδεολογίας και γενικώς αντι – δικτατορικής μας θέσεως, δεν συμπαθούμε και λίαν πιθανώς πολύ περισσότερο από εσάς!.. Όμως, Κε Π-Θγέ, θυμίζω:

ΙΚΕΤΗΣ

     – ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ακόμα Κε Π-Θγέ:

       –  Ότι οι… Αλβανοί, (που συνεχίζουμε να τους κάνουμε μάγκες γενικώς, ή όχι;), μετά από 76 χρόνια, ακόμα “παίζουν μπαλίτσα” με τα κόκκαλα των παπούδων μας, που στα ελληνικά κατεχόμενα σήμερα ηπειρωτικά βουνά, ή μήπως δεν είναι έτσι, (τί λέτε εσείς άραγε), πολέμησαν και νίκησαν τους Ιταλούς φασίστες και τους Αλβανούς συνεργάτες τους!.. Τουλάχιστον 3 πλήρη αλβανικά Τάγματα, με βάση τα σημερινά στρατιωτικά αριθμητικά δεδομένα, πολέμησαν στο πλευρό των ιταλικών δυνάμεων και στο πλευρό των “Μελανοχιτόνων”, εναντίον μας! Παρακαλάμε λοιπόν ακόμα ή όχι για… Ν/Φ, ώστε να ησυχάσουν οι ψυχές των ιερών νεκρών μας;

   – Πώς μας φέρθηκαν οι Τούρκοι, από το 1974 και σχεδόν μέχρι σήμερα, σχετικά με τους αγνοούμενους της τότε διεθνούς ανθελληνικής συνωμοσίας, της τότε Κυπριακής -σύγχρονης- ελληνικής τραγωδίας και Ελληνικής Ντροπής (!..), και γενικά Κε Π-Θγέ, για να παραφράσουμε μια παλιά ελληνική διαφήμιση, η οποία έλεγε στον Έλληνα και στην Ελληνίδα, “Σκέψου πριν αγοράσεις”, σας καλώ να σκεφτείτε πολύ, με τους όποιους Επιτελείς σας, πριν αποφασίσετε!

       – Τέλος, και σε κάθε περίπτωση, σας καλώ να ανατρέξετε στην περίοδο του Κ. Γ. Καραμανλή, (1955 – 1961), και να αναμοχλεύσετε τη δίκη ή “δίκη” ορθότερα, η οποία διεξήχθη τότε στην Ελλάδα (το 1956 αν δεν σφάλλω), (ιδιαιτέρως οι σύμβουλοί σας, όπως και οι δικαστές που θα ορισθούν να δικάσουν τους Τούρκους), με κατηγορούμενους τους ουσιαστικά 2 “Έλληνες”… Τούρκους, οι οποίοι τοποθέτησαν τη βόμβα στο τ/Προξενείο της Θεσ/νίκης, (ο ένας την έβαζε και ο άλλος προφανώς “έκανε τον… Αλέκο”), με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η… “Νύχτα των Κρυστάλλων”, για τους Έλληνες της Πόλης, της Σμύρνης, της Προύσσας και γενικά της Τουρκίας! Έτσι είχαν τότε σχεδιάσει οι Βρετανοί την απεμπλοκή τους από την ελληνικότατη  Κύπρο και την εκ νέου, μετά το 1881 και το 1925, τουρκική εμπλοκή στην ελληνική Μεγαλόνησο, κλπ, κλπ, κλπ!..

    – Αν τους εκδώσετε τελικά, διεκδικείστε τουλάχιστον μια επίσημη “συγγνώμη” από την τ/Κ-Β, για την πράξη αυτή των 8 στρατιωτικών της, όπως έγινε τότε στη Σμύρνη από τους Τούρκους, προς εμάς, Τούρκοι οι οποίοι παρουσίασαν όπλα στον τότε Π-Θ Καραμανλή, δηλαδή παρουσίασαν όπλα στους ίδιους τους Έλληνες, όπως και το ίδιο έπραξαν κατά την έπαρση του ελληνικού, εθνικού μας, ύμνου! (Επίσκεψη του τότε Π-Θ στο ΝΑΤΟ-ϊκό Στρατηγείο, μετά τα όσα φοβερά υπέστησαν οι εκεί τότε υπηρετούντες Έλληνες Αξκοί, με τις οικογένειές τους και γενικώς μετά τα όσα φοβερά και τρομερά είχαν υποστεί οι Έλληνες της Τουρκίας, οι Έλληνες στα κατεχόμενα εδάφη τους, όπως θα έλεγε είμαι σίγουρος- και ο μέγας Έλληνας Δάσκαλος, Σπύρος ΒΡΥΩΝΗΣ)!..

                                                                                             –  /  –

Δ. Φίλοι μου νομίζω ότι είπαμε αρκετά για το υπόψη θέμα! Σας “αφήνω” τώρα και σας καλώ να σκεφτείτε και εσείς με τη σειρά σας και ασφαλώς να προβληματιστείτε!.. Πρέπει όλοι μας να…. ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, τί λέτε;

                                                                                             –  /  –

                                                                                  “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                 “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                          – / –

ΥΓ.

  • Μείνετε σταθεροί εδώ, στο “σάϊτ” μας! Σύντομα, θα εξετάσουμε το… σχέδιο των “στασιαστών”!
  • Α! Ξέχασα! Όχι χύμα ρε παιδιά οι Αστυνομικοί συνοδοί των Τούρκων! Είδαμε στην “TV”, άλλος με τζόκεϋ, άλλος ασκεπής, άλλου φαινόταν η μούρη, άλλου όχι, αφού την κάλυπτε η μάσκα, κλπ!.. Ξεφτίλα ρεεεεεεεε!!! Πληρώνει ο… μαλάκας ο φορολογούμενος ο Έλληνας Κε Τόσκααααααααααααααα!..
  • Να μαζευτούμε, να… οργανωθείτε εκεί στον Έβρο, σε ΕΛΑΣ και Στρατό! Τί ξεφτίλα ήταν αυτή να διανυκτερεύσουν στον Α.Σ. Φερρών οι Τούρκοι στρατιωτικοί!.. Μου άρεσε και η αναφερθείσα δικαιολογία!.. Καλύτερα, (αφού μάλιστα αμέσως οι Τούρκοι ζήτησαν πολιτικό άσυλο), να τους πηγαίνατε σε κανένα… ξενοδοχείο ή… ξενώνα και να τους… φυλάγατε, “απ’ έξω, απ’ έξω”, όπως λένε στο… χωριό μου!.. Αχαχαχαχαχαχα!..
  •                        Ε-ΛΕ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ βρεεεεεεεε, Ε-ΛΕ-ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!
  • Φαντάζεστε φίλοι μου να κατάφερναν να “πέρναγαν”, να διεκπεραιώνονταν, στη Λέσβο (συνελήφθησαν την τελευταία στιγμή από την Τ/Αστυνομία), οι 2 Αντισμήναρχοι (Ι), οι πιλότοι Καρακούς και Γκιουμούς, τί θα γινόταν, αφού ο Καρακούς, αν δεν σφάλλω, είναι Γαμπρός του Οζτούρκ; (Είναι αυτός που είχε δαρεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, θα το θυμάστε οι ασχολούμενοι, και ένας εκ των πρωτεργατών του “κινήματος”, Διοικητής Αεροπορικής Μοίρας, στη Βάση του Ακιντζί, στην Άγκυρα, όπου, όπως φαίνεται, ήταν και η επιχειρησιακή βάση, το στρατηγικό Κέντρο των Τούρκων Στασιαστών! Ο ΡΤΕ θα είχε… σκυλιάσει, μέχρι να τον στέλναμε πίσω)!!!
  • Ο Στρατηγός (ε.α.) Φράγκος, προσωπικότητα, ούτως ή άλλως, του Στρατού μας, δήλωσε φίλοι μου πως, δεν είναι καλό, όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα! Ασφαλώς Στρατηγέ, είναι έτσι! Αλλά όταν αυτός ο γείτονας συνεχώς σε τρομοκρατεί, σε απειλεί, βιοπραγεί και πράττει συνεχώς, σε διαχρονική βάση και άλλα πολλά και χειρότερα μάλιστα εναντίον σου, εναντίον των γειτόνων του, και συγκεκριμένα εναντίον ημών, των Ελλήνων, όπως και κατ’ άλλων γειτόνων του, πχ των Σύρων, κλπ, χωρίς η… Αστυνομία, δηλαδή η διεθνής δικαιοσύνη, “εν προκειμένω”, δραστικά να επεμβαίνει και να τον… νουθετεί, μήπως τελικώς είναι καλό όταν… “καίγεται”; Επιτρέψτε μου, με τον προσήκοντα σεβασμό ασφαλώς, να διαφωνήσω!..     

                                                                                               – / –

                                                                     ΔΩΣΤΕ… ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ!

ΙΚΕΣΙΑ ΠΡΙΑΜΟΥ