“Απονενοημένο Διάβημα Γκιουλενικών Στελεχών στην Τουρκία”! (Συνέχεια 1η)

1Φίλοι μου!

Στην Τουρκία έγινε ό,τι σας έγραψα χθες, ή ορθότερα ό,τι σας έγραψα τα ξημερώματα της 16-07-2016 (“Έκλεισα” το άρθρο μου στις 1601:50Ιουλ.2016)! Αυτό κρατείστε το, αφού αυτό είναι και το μείζον, καθώς και την… έπαρσή μας ότι δύσκολα, σ’ αυτό εδώ το “σάϊτ”, “χάνουμε”, ως Συντακτική Ομάδα το στόχο / -ους!

– Ο ίδιος ο ΡΤΕ μάλιστα, σήμερα το πρωϊ, (16-07-2016), σε συνέντευξή του, η οποία μεταδόθηκε από το “TRT”, αναφέρθηκε σε κίνηση μιας μειοψηφίας μέσα στις ΤΕΔ, την οποία ευθέως χαρακτήρισε ως προσκείμενη στον Γκιουλέν, χαρακτηρίζοντας το όλο εγχείρημα ως Προδοσία, (προς την Τουρκία ασφαλώς), τονίζοντας και ορθώς ότι η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία και απευθυνόμενος, πολύ έξυπνα, στους υπηρετούντες, νέους κυρίως, προς τα mehmetçik δηλαδή, αλλά και ευρύτερα προς όλους στις ΤΕΔ, αποκαλώντας τους “παιδιά του τ/λαού”, καθώς και αν δεν με απατά η μνήμη μου, και “παιδιά” του!

– Γελάω τώρα λίγο, να με συγχωρείτε,  διαβάζοντας ότι μέχρι και ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί υποστήριξε τον ΡΤΕ εξ αρχής, όπως και την… Δημοκρατία στην χώρα του! Είναι φοβερά φίλοι μου και τρομερά, τα όσα πρωτόγνωρα συνέβαιναν και εξακολουθούν να συμβαίνουν στην λεγόμενη “Τουρκική Δημοκρατία” και τελείως αντίθετα και ασύμβατα στα όσα, ως… “Δύση” γνωρίζουμε και αντιλαμβανόμαστε, πχ ως “Δημοκρατία”, ως “Πολιτισμό”, ως “Ανθρώπινα Δικαιώματα”, και άλλα πολλά!..

Είναι απλά θέμα χρόνου πλέον αγαπητοί, να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση στη γείτονα! Κάποιοι λίγοι “ρομαντικοί” φέρονται να αντιστέκονται ακόμα στην Άγκυρα, ενώ είναι ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ και ΣΠΟΥΔΑΙΟ” ότι ΔΕΝ(!) έχει εμφανιστεί ακόμα, όπως επιβαλλόταν, στα Τ/ΜΜΕ, ο Α/ΓΕΕΔ Χ. Ακάρ, (η εμφάνισή του και λίγες στοχευμένες του δηλώσεις θα επιτάχυναν ασφαλώς την ομαλοποίηση και την καταστολή του “Κινήματος”, αφού αυτό είναι κάτι που μόνον ηλίθιοι δεν θα αντιλαμβάνονταν), ο οποίος φέρεται να απελευθερώθηκε, μετά από επιχείρηση, (δεν μας είπαν ποιών, αλλά προφανώς των BORDO ΒERELİ, οι οποίοι όμως, όπως αποδείχθηκε, αφού συνελήφθη ο Αρχηγός των ΤΕΔ, χωρίς να ανακοινωθεί το πού συνελήφθη, δεν τον φύλαγαν, όπως θα έπρεπε, ή υπήρχαν “κενά ασφαλείας” στη φύλαξή του, όπως πχ “όφεις ασφαλείας των Κινηματιών”, κλπ, κλπ, κλπ)!

– Παράλληλα δεν έχει “εμφανιστεί” και κανείς εκ των Αρχηγών των Κλάδων, (ο Α/ΓΕΝ μόνον, αποκήρυξε κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα τους “Κινηματίες”), ούτε εμφανίστηκε και ο Υ/ΓΕΕΔ, ο πολύς Γκιουλέρ, ενώ ο Π-Θ όρισε, ως αναπληρωτή Α/ΓΕΕΔ, τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς, Στρατηγό (Orgeneral) Ουμίτ Ντουντάρ!

Σε κάθε περίπτωση ασφαλώς, η παρούσα στρατιωτική ηγεσία, (Α/ΓΕΕΔ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ, Α/Σ-Χ), αφού όχι μόνον δεν πρόλαβε το “Κίνημα” αυτό των ολίγων στελεχών, αλλά ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ κιόλας, (αρχικά, τουλάχιστον, ο ίδιος ο Γενικός Επιτελάρχης, Χουλουσί Ακάρ), από τους Κινηματίες ή Στασιαστές και επίδοξους “Πραξικοπηματίες”, δεν μπορεί να “κρατηθεί”, να διατηρηθεί από μια σοβαρή Κ-Β φίλοι μου!  Έχει αποτύχει στην πράξη, ενώ δεν θα μπορεί, ως στρατιωτική ηγεσία, (και ας επεκράτησε τελικά το μεγάλο υπόλοιπο κομμάτι των ΤΕΔ και οι του ΡΤΕ), να “σταθεί” και στο εξωτερικό, ενώπιον των ξένων πολιτικών και κυρίως στρατιωτικών ηγεσιών, όντας ταυτόχρονα και “διαπραγματευτικό μειονέκτημα” για την τ/πολιτική ηγεσία!

– Εκτιμώ ως βέβαιον ότι θα υπάρξουν, προ του φετινού ΑΣΣ, των αρχών του Αυγούστου, (“αν όλα βεβαίως κυλήσουν ομαλά”), σαρωτικές αλλαγές στην τ/στρατιωτική Ιεραρχία και σε όλες τις βαθμίδες της! Στο ΑΣΣ αυτό εκτιμώ φίλοι μου ότι θα “κοπούν οι κόλοι”, (με το συμπάθιο), όλων των Γκιουλενικών στελεχών, μέχρι το βαθμό του… Στρατιώτη, (καταλάβατε τί θέλει “να πει” η υπερβολή αυτή)! Ίδωμεν!!!

– Συνεχίζοντας! Επιμένω όμως, γιατί δεν παρουσιάζεται / γιατί δεν παρουσιάζουν τον Χ. Ακάρ οι κυβερνητικοί; (Μόλις βγήκε και μίλησε ο αναπληρωτής Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγός Ουμίτ Ντουντάρ, κάτι που είναι καλό για εμάς, ως ερευνητές και αναλυτές εννοώ,  αλλά θα πρέπει να… ψάξουμε και μόνοι μας)!..

– Τέλος, βεβαίως και θα πρέπει να αλλαχθεί και ο Α/ΜΙΤ, διότι και αυτός Α-ΠΕ-ΤΥ-ΧΕ(!), ακόμα και αν ενημέρωσε, (όπως συνηθίζουν τα τ/παπαγαλάκια του να γράφουν, μετά από κάθε ενέργεια που το τ/κράτος είτε ηττάται, είτε αντιμετωπίζει γενικά μείζονα προβλήματα ασφαλείας που το “κλείνουν στην γωνία”), αφού εκδηλώθηκε τέτοια “ακραία παρακρατική ενέργεια”, όσο “κολλητός” του ΡΤΕ και να είναι, που ασφαλώς και είναι ο Κος Φιντάν!

Τί θα πρέπει τώρα να κάνουμε εμείς; Σας υπόσχομαι να το προσπαθήσουμε το θέμα!.. (Για όσους καταλαβαίνουν τί θέλω να πω και τί πρέπει αυτοί να κάνουν)! Θα πρέπει: [“Πάρτε” παρακάτω, χωρίς να τσαντίζεστε, τζάμπα τροφή για σκέψη]!

  α. Να βρούμε Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ (!) ποιές τ/ στρατιωτικές Μονάδες (και των 3 Κλάδων) συμμετείχαν στο αποτυχόν αυτό “κίνημα, ώστε γνωρίζοντας την εχθρική στο πεδίο ειρηνική και κυρίως πολεμική διάταξη, να εκτιμήσουμε πού και πόση ζημιά έγινε συγκεκριμένα στις ΤΕΔ! [Πχ Ποιά Ταξιαρχία της Α. Θράκης συμμετείχε στο ¨Κίνημα¨; Σε τί ποσοστό; Γιατί συμμετείχε η 58 ΤΑΞ (ΠΒ), συμμετείχε η Ταξιαρχία του Χατάϋ ή όχι, το 8ο ΣΣ ήταν και αυτό “μέσα” ή όχι, ποιό τμήμα της “Αεροπορίας Στρατού” συμμετείχε και ποιό όμοιο της αεροπορικής βάσης του Εσκή Σεχήρ (Δορύλαιον), ποιό κομμάτι από τη ναυτική βάση της Μερσίνας συμμετείχε και σε τί ποσοστό επίσης συμμετείχαν όλες αυτές οι Μονάδες – Μεγάλες Μονάδες, ήσαν και Κομάντος “μέσα”, που ήσαν, και ποιάς περιοχής, κλπ, κλπ, κλπ! Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι ο Διοκητής του… ΝΑΤΟ-ϊκού 3ου ΣΣ ήταν “νόμιμος” και ζήτησε από τους στρατιωτικούς να γυρίσουν στα στρατόπεδά τους]!

  β. Να βρούμε επίσης ποιοί ακριβώς στρατιωτικοί (και των 3 Κλάδων) συμμετείχαν, τί θέσεις κατείχαν κλπ, ώστε να… δούμε, να αναγνωρίσουμε κυρίως… “κενά” στην τ/στρ-κή ιεραρχική αλυσίδα! Έτσι, μπορούμε να κατανοήσουμε πολλά και κυρίως να “βγάλουμε Ιερείς”, κοινώς… “παπάδες”, αν είμαστε… “μάγκες”! (Πχ Γιατί ήταν επιχειρησιακός διοικητής, αν ήταν, όπως αρχικά λανθασμένα ανέφεραν, ένας πρώην του… Δικαστικού Σώματος, -αν δεν σφάλλω- ο Σχης Κιοσέ, γιατί συμμετείχαν, ποιοί, και σε τί αριθμό, από ποιά Όπλα του ΣΞ, αλλά και από τους λοιπούς Κλάδους, ποιοί ανώτεροι Αξκοί, Σχες, Ανχες και Τχες στασίασαν! Γιατί είχαμε μόνον 60 νεκρούς (αρχική αναφορά, αφού μετά μας είπαν για 170 περίπου νεκρούς, 1450 περίπου τραυματίες και για περίπου 3000 συλλήψεις “στασιαστών”) και αυτοί οι νεκροί πού ακριβώς  σκοτώθηκαν και πώς, γιατί συμμετείχε και τί ρόλο “έπαιζε” ο πρώην Α/ΓΕΑ, Ακίν Οζτούρκ, οι Διοικητές της 2ης και της 3ης Στρατιάς, ο Διοικητής επίσης του EDOK Αντγος (3 αστέρων / Kor-general) Ιγιντίλ, Επιτελείς της Στρατιάς Αιγαίου, ο Ναυτικός Διοικητής της Μερσίνας, ο Αεροπορικός Διοικητής της βάσης των Αδάνων, ο Διοικητής της 20ης ΤΘΤ, της Σανλιούρφα, ποιοί ήσαν οι 200 στρατιωτικοί που βγήκαν από το Τ/ΓΕΕΔ και παραδόθηκαν στην Αστυνομία, αλλά και γενικότερα ποιοί ήσαν οι 3000 συνολικά στρατιωτικοί που συνελήφθησαν, μέχρι τώρα, εξ ων οι 104 κατά τη διάρκεια των “κατά μέτωπον” συμπλοκών, κλπ, αφού μπορεί να “βγάλλουμε” πχ ότι το Τ/ΓΕΕΔ δεν ελεγχόταν από τον Αρχηγό του Ακάρ, όπως και το ΓΕΣ κλπ, όπως παλαιότερα, όταν επίσης είχε συμβεί το ίδιο, όταν πχ επί Α/ΓΕΕΔ, Στρατηγού (ε.α.) Σεμπαχαττίν Ισίκ Κοσανέρ, κάποιοι μαγνητοφωνούσαν τις ομιλίες του και τις “ανέβαζαν” στο “YOUTUBE)!.. STOP

Και λίγος ακολουθούν… μαϊντανός!

  γ.  Να βρούμε, σε 2ο χρόνο, (όχι όμως στην “άλλη… ζωή”), και αυτό για… διδασκαλία στα διάφορα στρ-κά Σχολεία μελλοντικά, (αλλά κυρίως για διερεύνηση του στρατιωτικού  “IQ” των Τούρκων στελεχών, του “πώς σκέπτονται”, αν καταλαβαίνετε τί θέλω να πω), το πώς οργανώθηκε το υπόψη “Κίνημα” που διεκδίκησε και ακόμα, όπως φαίνεται -ηλιθίως ασφαλώς- διεκδικεί (κάποιες… εστίες και θύλακές τους στην Άγκυρα ακόμα αντιστέκονται) να αναλάβει την εξουσία!..

– Να βρούμε πχ πώς επιχειρήθηκε η κατάληψη της στρατηγικής περιοχής του Γκιόλμπασι, στην Άγκυρα, πώς διεκδικήθηκε η κατάληψη του “Στρατηγικού Κέντρου” της Τουρκίας, στην Άγκυρα, (που σας έγραφα χθες, θα θυμάστε, το Τ/ΓΕΕΔ, το Προεδρικό, το Κοινοβούλιο, η ΜΙΤ, κλπ, τί λάθη έγιναν κλπ, αν αρκούσε η σύλληψη του Γενικού Γραμματέα του ΡΤΕ, να εξετάσουμε το ρόλο και τη σημασία των επικοινωνιών στο όλο εγχείρημα, και άλλα / λοιπά θέματα, όπως, αν είχαν ικανοποιηθεί οι 3 απαραίτητες παράμετροι για την ευόδωση ενός “Πραξικοπήματος” στην Τουρκία, που επίσης σας υπενθύμισα στο χθεσινό άρθρο μου, καταληκτικά / Πολιτικοί που τυχόν συμμετείχαν, Εισαγγελείς, κλπ)!..

Οι Γκιουλενικοί “κινηματίες” (και πιθανώς και κάποιοι ελάχιστοι “τρίτοι” ακραίοι Κεμαλιστές, που ήταν -ευκαιριακά- πιθανώς μαζί τους) γνώριζαν αγαπητοί, εξ αρχής, ότι ΔΕΝ είχαν ελπίδες επιτυχίας, και γι’ αυτό χαρακτήρισα την κίνησή τους, ως απονενοημένο διάβημα!

Άρα, ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ εκ νέου(!!!) ά-με-ση ΑΝΑΛΥΣΗ της ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ της γείτονος

   Ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ορθή η τηλεφωνική επαφή και συμπαράσταση του Έλληνος ΠτΔ και του Π-Θ μας, προς τους ομολόγους τους και μάλιστα προ της “νίκης” του ΡΤΕ, (η επαφή έγινε μέσω των συμβούλων τους αρχικά, όπως ανέφερε η κρατική “TV”), για μια σειρά από λόγους, ξέχωρα ασφαλώς και από τα γνήσια δημοκρατικά “πιστεύω” των 2 ανδρών! (Όσο και να αμφιβάλλω για τα “δημοκρατικά πιστεύω” του ενός εκ των 2, λόγω μιας σειράς πολιτικών του δράσεων και συμπεριφορών, ως ενεργού και κυρίου σήμερα εκφραστή του ελληνικού πολιτικού συστήματος, κάτι που σας το έχω εκφράσει εδώ, αρκετές φορές)!

 Τέλος, επειδή εδώ δεν έχω πια το νουνεχή δάσκαλο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, ο οποίος έφυγε στον “7ο Ουρανό”, αλλά άλλους, “αγγέλους” και λοιπούς, μεταξύ των οποίων και τον δαιμόνιο ΙΩΝΑ, ο οποίος συνεχώς με “τσιγκλάει” για διάφορα, παρακαλώ να ανατρέξετε στο “σάϊτ”, από τον Απρίλιο και μετά, να δείτε τί γράφαμε για πιθανότητα πραξικοπήματος στην Τουρκία, τί έλεγε τότε πχ ο Ακάρ, που τόνιζε ότι όλα έβαιναν καλώς και πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και άρα πως δεν υφίστατο θέμα πραξικοπήματος στις ΤΕΔ, επίσης προσφάτως, όταν μίλησε για επικείμενες συλλήψεις Γκιουλενικών στελεχών στις ΤΕΔ, αλλά τί έλεγε και ο ΡΤΕ για το θέμα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην Τουρκία, ευρισκόμενος στις Η.Π.Α., (όταν είχε μεταβεί εκεί για τη Σύνοδο Κορυφής, για τα πυρηνικά), και άλλα πολλά, αλλά και για να θυμηθείτε και να εκτιμήσετε τέλος, και το όλο “ύφος” μας, ώστε και λογική συνέχεια των εδώ -σήμερα- γραφομένων να αποκτήσετε, αλλά και για να διαπιστώσετε οι ίδιοι, αν για άλλη μια φορά κτυπήθηκε  ο στόχος “Α-1” στο… κέντρο του, αν και πάλι φέραμε 10/50!..

– Σας αφήνω και αν εκτιμηθεί ότι πρέπει, ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!!!

                                                               “ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ

                                                                                  “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                     ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –

22  33  44

ΦΩΤΟ 1:

Το ύφος του συλληφθέντος τί λέει;

“Τώρα την γαμ….ε”! Αχαχαχαχαχα!..  / Οι άλλες φωτογραφίες χωρίς σχόλια! / Και μιας ο λόγος για φωτογραφίες, “κρατάμε” ό,τι “βγαίνει” από τέτοιες στα Τ/ΜΜΕ, τα πάντα!!! Ρωτάω, παραδειγματικά αγαπητοί… εκπαιδευόμενοι! Ποιός ήταν πχ αυτός, ο σχετικά κοντός, με το άσπρο πουκάμισο και χωρίς γραββάτα, που καθόταν στα δεξιά του ΡΤΕ, κατά την 1η συνέντευξη Τύπου, που έδωσε στις 16-07-2016);

                                                                                             – / –

ΥΓ.

α. Τώρα πιστεύω να καταλάβατε γιατί απουσιάζαμε, (περίπου 10 ημέρες), αν όχι οι λίγοι κακόβουλοι, τουλάχιστον οι πολλοί καλόβουλοι και καλοπροαίρετοι αναγνώστες μας!

β. Τώρα “βγήκε” μόλις τώρα ο Ακάρ στην “TV”, στα δεξιά του ομιλούντος “παρία” Π-Θ (τον έχουμε αποκαλέσει “τσοπάνη”), ο οποίος απευθύνεται στον τ/λαό! Δεν αλλάζει τίποτα στα όσα διαβάσατε και θα με θυμηθείτε!!! “Κρατείστε” επίσης ότι “σπέκουλα” θα κάνει και ο Στρατός, και όχι μόνον ο ΡΤΕ, (ο οποίος, όπως είπαμε από χθες, θα… ηρωοποιηθεί περαιτέρω), ένας Στρατός, ο οποίος θα εμφανιστεί ότι υπερασπίστηκε τη Δημοκρατία! (Από τα φοβερά και τρομερά που σας έγραφα φίλοι μου, πως παραδοσιακά συμβαίνουν στην γειτονική μας… φίλη χώρα)! Πχ Θα πουν οι Τούρκοι που “παίζουν” τις ΨΕ! “Είδατε που λέγατε για τις ΤΕΔ; Η μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών, με τη στάση της, κλπ απέδειξε ότι είναι πιστή στη Δημοκρατία, κλπ, όπως και ο λαός μας, ο οποίος βγαίνοντας στους δρόμους απέδειξε τη δημοκρατική του παιδεία, κλπ” / Αχαχαχαχαχαχα)!..

γ. Τέλος, δεν νομίζω ότι επρόκειτο για “μούφα” “Κίνημα” ή για “Κίνημα”, (όπως κάποιοι διατείνονται σε διάφορα “σάϊτ” κλπ), που ευσχήμως σχεδίασαν και εκτέλεσαν οι ΤΕΔ, το Τ/ΓΕΕΔ, για να “βγάλει από τις τρύπες τους” όλους τους Γκιουλενιστές, ανεξαρτήτως βαθμού, άλλους να “καθαρίσει” στο πεδίο και άλλους να συλλάβει και να εξευτελίσει στο Πεδίο, αλλά και στα Δικαστήρια, όπως και για να εξυπηρετήσει και άλλες κυβερνητικές… ανάγκες! (Παρεπιπτόντως, σας ενημερώνω ότι ανακλήθηκαν όλες οι άδειες, ποιών λέτε; Των δικαστικών φίλοι μου, των δικαστικών, για ευνοήτους και προφανείς λόγους)!..

                                                                                                        – / –