“Απονενοημένο Διάβημα Γκιουλενικών Στελεχών, μέσα στις ΤΕΔ”!

πραξικοπημα 1Φίλοι μου!

– Λείπαμε και ερχόμαστε πάλι την “κατάλληλη στιγμή”! Να μας παρακολουθείτε και να… ανησυχείτε για εμάς, διότι για άλλη μια φορά, νομίζω θα συμφωνήσετε ότι πέσαμε “διάνα”, σε ό,τι σας λέγαμε!..

– Το τελευταίο διάστημα αποκαλύφθηκαν από το Τ/ΓΕΕΔ, (το οποίο ήταν και παραμένει “πιστό”, ας το πούμε έτσι, στον ΡΤΕ), τα στελέχη που συνεργάζονταν με τον Αρχι – Χότζα Φετχιουλλάχ Γκιουλέν, ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί! Εσχάτως το Τ/ΓΕΕΔ ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε συλλήψεις 400+ τουλάχιστον στελεχών που ανήκουν στην… FETÖ (“Τρομοκρατική Οργάνωση Γκιουλέν”), όπως την ονόμασαν οι του ΡΤΕ και ο ίδιος προσωπικά, στο τελευταίο επίσημο ΣΕΑ! Η ανακοίνωση αυτή άναψε την μπαρούτη, πυροδότησε τα γεγονότα, τα οποία λαμβάνουν χώρα τώρα στην Τουρκία!

– Αυτά λοιπόν τα στελέχη (εκτιμώ μια “Ομάδα Οργανωμένων Γκιουλενικών Στελεχών”) αποφάσισαν “να σώσουν το τομάρι τους”, μη δεχόμενοι προφανώς να αντιμετωπίσουν, ό,τι παλαιότερα αντιμετώπισαν οι ακραίοι “βαθείς” Κεμαλιστές από τον ΡΤΕ, επεμβαίνοντας και προσπαθώντας να αναλάβουν την εξουσία, ρίχνοντας την Κ-Β του ΡΤΕ, κάτι τρομερά δύσκολο, έως αδύνατο, εκτός αν!.. (Θα διαβάσετε λίγες παραγράφους πιο κάτω, ποιό είναι το “εκτός αν”).

– Αν δεχθούμε ότι οι Ισλαμιστές είναι ένα 30% (+, -) μέσα στις ΤΕΔ, τότε οι Γκιουλενιστές σίγουρα αποτελούν ένα 20%, το οποίο όμως είναι ιδιαιτέρως σκληρό!!!

– Τί έκαναν λοιπόν; Κτύπησαν μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ, (προφανώς ακόμα το ελέγχουν και εξέδωσαν ανακοινώσεις περί πραξικοπήματος και απαγόρευση εξόδου στους δρόμους), συνέλαβαν τον Α/ΓΕΕΔ, Χουλουσί Ακάρ, συνέλαβαν προφανώς και άλλους και τους εκβιάζουν!.. Είναι σε εξέλιξη μείζον σύγκρουση μεταξύ της εξεγερμένης Ομάδος στελεχών και των επισήμων ΤΕΔ, που στο σύνολό τους έχουν τουλάχιστον συμβιβαστεί με τον ΡΤΕ! Κτύπησαν και κατέλαβαν το “TRT”, κτύπησαν απλώς τη “MIT” (ταράτσα και περιβάλλοντα χώρο), το Προεδρικό, το Αρχηγείο της Αστυνομίας, τον χώρο περί το Κοινοβούλιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ κατέλαβαν(!) 1, 2 λιμάνια και 1, 2 Α/Δ (πχ το “Ατατούρκ” και πάντα Α-ΡΧΙ-ΚΑ)!.. Καταλάβατε!..

– Στο “TRT” υποχρέωσαν εκφωνήτρια να μεταδώσει ανακοίνωσή τους, κάνοντας λόγο για ΤΕΔ, χωρίς όμως να αναφέρουν ποιός είναι ο επικεφαλής τους, ποιοί είναι, κλπ! Αν ήταν οι επίσημες ΤΕΔ που έκαναν το πραξικόπημα, τότε “από κάτω” θα έλεγε, κατ’ ελάχιστον, η ανακοίνωση: “Α/ΓΕΕΔ” (αυτός και μόνον εκφράζει παραδοσιακά τις ΤΕΔ) ή “Επιτροπή τάδε” ή “Ο επικεφαλής τάδε”, κλπ! Άρα δεν μιλάμε για Στρατό, όπως λέγουν τα περίφημα… κανάλια μας, αλλά για “Ομάδα Στελεχών” (αυτό το 20% που σας έγραψα παραπάνω), που προς στιγμήν έχουν “το πάνω χέρι” και μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν τώρα, λέγουν και “περνάνε” ό,τι θέλουν, μέσα από αυτά! (Πχ ο ΡΤΕ ζήτησε άσυλο στην Γερμανία, (αυτή της οποίας το Κοινοβούλιο νομιμοποίησε την… αρμενική γενοκτονία), ότι πετάει για Ιταλία, ότι θα μεταβεί στην Αγγλία, κλπ)!

– Εκτιμώ ότι σύντομα τα στελέχη αυτά θα ηττηθούν και θα γίνουν “ήρωες”, είτε ως “μάρτυρες” (“şehitler”), είτε ως “κατηγορούμενοι”, (ως “προδότες” / “hainler”), ενώπιον των Τ/Δικαστηρίων! Εδώ “κολλάει”, εκτιμώ, και το λίγο παραπάνω “εκτός εάν”, το οποίο, ποιό είναι φίλοι μου; Διαβάστε αμέσως παρακάτω

Είναι η περίπτωση να πετύχει η κίνηση αυτή, (και πάλι επιμένω ότι είναι πολύ δύσκολο, έως αδύνατο), αν υποστηριχθεί από τις Η.Π.Α. (“NSA” και “CIA”) και από το Ισραήλ (“MOSSAD”) ή αν ενωθούν ή αν έχουν ενωθεί, οι ακραίοι Κεμαλιστές με τους Γκιουλενιστές, ώστε να ρίξουν τον “κοινό εχθρό”, τον ΡΤΕ, που όμως δεν νομίζω, αφού η ΜΙΤ και η Αστυνομία (και κυρίως οι Ειδικο-Επιχειρησιακοί της) ανήκουν 100% στον ΡΤΕ, όπως και ολόκληρες Στρατιωτικές Μονάδες, και στην Πόλη και στην Άγκυρα και στη Σμύρνη, όπως -τέλος- και πιθανώς (!!!) και οι παραστρατιωτικοί της “SADAT” του Υπτγου (ε.α.) Τανριβερντί, αλλά και της “ΜΑΦΙΑ” του Τουρανιστή Σεντάτ Πεκέρ, που στηρίζει 1000% τον ΡΤΕ! (Κράτος “ΜΑΦΙΑ”)!

– Είναι ασφαλώς πιθανό πριν από την παράδοσή τους, οι κινηματίες να εκτελέσουν κάποιους, ακόμα και τον ίδιο τον Ακάρ, κάτι που θα ήταν ηλίθιο βεβαίως εκ μέρους τους, αφού η αρχική τους έξυπνη κίνηση της σύλληψής του, και του κτυπήματος του Τ/ΓΕΕΔ, θα γυρίσει ως “μπούμεραγκ” εις βάρος τους και πιθανώς να μην αποφύγουν και την… εκτέλεση!!!

Εκτιμώ ότι τελικά ο ΡΤΕ θα ηρωοποιηθεί και πάλι, θα καταστεί ισχυρότερος της παρούσης, εκτός εάν η “Παγκόσμια Κ-Β” άλλα θέλει, άλλα… φρονεί, που για τώρα τουλάχιστον, δεν νομίζω!..

– Είναι φανερό ότι τα παίζουν όλα για όλα οι λίγοι Γκιουλενιστές στρατιωτικοί και κάποιοι λοιποί, μη στρατιωτικοί!

Τέλος, σας θυμίζω, ότι για να πετύχει ένα Πραξικόπημα στην Τουρκία, θα πρέπει τουλάχιστον:

   –  Να ελέγχεται η ΜΙΤ, (η οποία πλέον ελέγχει και τις “Επικοινωνίες”), που δεν ελέγχεται! Βλέπετε πχ ότι έχουμε τηλεφωνική και άλλη επαφή με την Τουρκία, ενώ θα έπρεπε να ήταν τα πάντα πλήρως “κομμένα”!

 –  Να συμμετέχουν οπωσδήποτε Στρατηγοί, (ανώτατοι Αξκοι), λόγω της εκτάσεως της χώρας, και να συμμετέχουν ενεργά και οι 3 Κλάδοι! Συμμετέχουν; Δεν νομίζω! Και τέλος,

  –   Να υπάρχει και πολιτική υποστήριξη! Υπάρχει; Αν ναι, από ποιούς; Δεν υπάρχει φίλοι μου!

– Αυτά φίλοι μου και μακριά από την ελληνική “κρατική ΤV” και τους… αναλυτές μας που μιλάνε ακρίτως για πραξικόπημα του Στρατού, κλπ! Πρόκειται φίλοι μου, όπως εκτιμώ, για ένα “Κίνημα Γκιουλενικών Στελεχών”! Κανένα πραξικόπημα δεν έγινε έτσι ποτέ στην Τουρκία!!!

                                    “ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ“!!!

                                                                                     “ΧΑΙΡΕΤΕ”

                                                                           (ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 01:50)

                                                                                    ΕΛΛΗΝΑΣ” 

ΥΓ.

α. Εκεί στο Ε/ΓΕΕΘΑ χαλαρώστε, δεν… κινδυνεύουμε τώρα και πάψτε να άγεστε και να φέρεστε από τους Τούρκους και τους υποτιθέμενους φίλους – πληροφοριοδότες σας… Εβραίους!.. (Απ’ ευθείας ή από τα ντόπια πασίγνωστα μίσθαρνα όργανά τους, που έφτιαξαν καριέρες και περιουσίες, πάνω στο μονοπώλιο που χρόνια είχαν και παλεύουν να διατηρήσουν στον “χώρο της ενημέρωσης” που αφορά την Τουρκία, πουλώντας πατριωτισμό, ο οποίος όμως ήταν και είναι κάλπικος)! Επίσης Κοι, πανικοβάλλονται μόνον οι ηλίθιοι και έτσι, θα μηδενίσετε και την στρατιωτική ΙΣΧΥ, που θέλετε να την… συνδικαλίσετε, αλλά και θα πανικοβάλλεται και το δόλιο λαό μας!.. Θα είναι μέγα ΛΑΘΟΣ σας!

β. Κε Υπουργέ Παππά!

Με όλες αυτές τις… παπαριές που ακούστηκαν και ακούγονται ακόμα στο κρατικό κανάλι, μήπως τώρα   καταλάβατε ότι θα πρέπει να οργανώσετε, αν θέλετε βεβαίως ΠΑΤΡΙΔΑ, αυτό που ονομάζεται ΚΡΙΣΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” και “ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ του ΛΑΟΥ;

γ. Θυμίζω τέλος ότι, κάθε 10ετία έχουμε και ένα “Πραξικόπημα” στην Τουρκία! 1960, 1971, 1980, 1997, 2007 και τώρα (15 / 16-07-2016) Κίνημα” ή “Στάση, κινήματα που επίσης είχαμε αρκετά στην ΤΔ, φανερά και μη, μετά το 1923, (μέσα και έξω από τις ΤΕΔ), όπως πχ το 1925 – 1926, το 1930 – 1931, το 1958, το 1963, το 2000 – 2001, κλπ, ενώ πριν από κάθε “ξεσηκωμό”, (καταλάβατε), “ανησυχούσαν” πάντα οι… “μικροί”, οι κατώτεροι Αξκοί!..

                                                                                               – / –