Από Την… “Λαϊκή Αγορά”!..

1. Επειδή, πρόσφατα, το ακούσαμε και αυτό από τους Τούρκους, μέσα στην Βουλή τους, σε “στημένο”* “σόου”, μεταξύ του Τ/Α/Αξ. Αντιπολιτεύσεως Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, και κάποιου των “πολύ” (sic) Κυβερνητικών, διαβάστε!

Κατ’ αρχάς, το τι ακούσαμε!

Κατηγόρησε ο Κιλιτσντάρογλου την τ/Κ-Β, ότι ακόμα να κατασκευάσει η τ/ “Αμυντική Βιομηχανία” το πολυδιαφημισμένο τ/Άρμα του 21ου αι. “Αλτάϊ” και ο… Κος της Κ-Β απάντησε πως, δεν φταίει η Τουρκία γι’ αυτό, αλλά η Γερμανία, η οποία δεν δίνει (sic) τον κινητήρα του άρματος στους Τούρκους, κλπ, και… “σ’ αυτήν να πάτε να διαμαρτυρηθείτε”!..

Τί πέρασε λοιπόν “προς τα έξω”, σε μια εποχή που εμείς ζητάμε, και ορθώς, από την ΕΕ “εμπάργκο όπλων” στην Τουρκία και κατηγορούμε ειδικά την Γερμανία για φιλοτουρκισμό, πατρωνία, κλπ, αναφερόμενοι συχνά στα Υ/Β που της ετοιμάζει;

“Πέρασε” πως η Γερμανία, που εμείς κατηγορούμε, δεν είναι και τόσο εύκολη στις πωλήσεις στρατιωτικού υλικού στους Τούρκους και πως “να, βλέπετε, εδώ οι Γερμανοί δεν τους δίνουν τον κινητήρα του άρματος, ώστε να “βγουν” μπροστά σε σχέση με την Ελλάδα στα ΤΘνα”, άρα δεν είναι ακριβώς έτσι που τα λέτε, Έλληνες, και όποιοι άλλοι, για τους Γερμανούς και την σχέση τους με τους Μογγόλους, και μπλα, μπλα, μπλα!..

Ποιά είναι τώρα η αλήθεια! Διαβάστε!

Το πρόγραμμα του “ΑΛΤΑΪ” είναι πρόγραμμα που ξεκίνησε με την είσοδο σχεδόν του 21ου αι.* και κοινοποιήθηκε ευρέως διεθνώς, στο πλαίσιο των “ΨΕ” που ασκεί πάντα η Τουρκία δια των όποιων της… σκέψεων ή επιτευγμάτων στον τομέα των εξοπλιστικών!

* Το πρόγραμμα ξεκίνησε σοβαρά την ίδια περίοδο που Ελλάδα και Τουρκία “δοκίμαζαν” τα νέα τότε Γ/”Λέοπαρντ”, κάπου λίγο πριν ή λίγο μετά το 2004! Θα θυμάστε, όσοι έχετε ασχοληθεί, τις δοκιμές πχ στην Γερμανία, αλλά και στην Ξάνθη, παρουσία Ελλήνων Αξκων, Αξκων που είχαν επιλεγεί για τον έλεγχο των αρμάτων και για το να πουν τελικά το “ναι” ή “όχι” για την αγορά τους, και -θα θυμάστε- κάποιους απ’ αυτούς, οι οποίοι είχαν τότε κατηγορηθεί (αδίκως ή δικαίως) ότι “τ’ άρπαξαν” από ντόπιους “ντίλερς” των Γερμανών, Αξκοί οι οποίοι και ακολούθως… ησύχως αποστρατεύθηκαν!.. Ίδιες δοκιμές έκαναν και οι ΤΕΔ!

… Επανερχόμενος, συνεχίζω!…

Για κινητήρα, οι Τούρκοι απευθύνθηκαν αρχικώς στους Ν. Κορεάτες(!), αλλά… “ατύχησαν”, για τον “Άλφα” ή “Βήτα” λόγο! (Από τεχνικής απόψεως, κυρίως, διότι το “σασί” του άρματος ήταν… “κακοφτιαγμένο”, για να σας το πω στην… δημοτική, με αποτέλεσμα, να μην μπορεί να τοποθετηθεί επάνω του, να φορεθεί, καμιά μηχανή, κανένας κινητήρας, όσες αλλαγές “κόψε – βάλε” και να γινόντουσαν σ’ αυτό και συνεπώς θα έπρεπε να κατασκευαστεί νέο σασί).

Έτσι, ακολούθως, οι Τούρκοι απευθύνθηκαν στους Γερμανούς “νταβάδες” τους, αλλά και εκεί “εις μάτην”, αφού “γκρόσο – μόντο” έλαβαν την ίδια απάντηση, με αποτέλεσμα να “βγουν” μετά οι Τούρκοι και να πουν ότι το πρόγραμμα “Αλτάϊ”… “it is over”, ήτοι… “μας τελείωσε”!..

Σημειώστε ότι το κύριο πρόβλημα ήταν ό,τι αναφέρθηκε, δηλαδή ο κινητήρας και λέμε “κύριο”, διότι υπήρχαν και άλλα βασικά προβλήματα, σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό του άρματος, όπως και μη ικανοποιούμενες απαιτήσεις του σχεδιαστού του άρματος, από τον κατασκευαστή,  και όχι μόνον προβλήματα αυστηρά τεχνικών εφαρμογών!

Παρ’ όλα αυτά, και θεωρητικά τουλάχιστον, το άφησαν το θέμα “Αλτάϊ” “ανοικτό”, (ενώ έχει “τελειώσει” / “ποτέ δεν κλείνουν τις πόρτες οι Τούρκοι”, καταλαβαίνετε…), μήπως και οι πολύ δυνατοί πράγματι Γερμανοί Μηχανικοί, κάποια στιγμή, κάνουν το θαύμα με το κύριο πρόβλημα του άρματος! (Κινητήρας)!

Στη συνέχεια, τα αμέσως επόμενα χρόνια, πήραν από τους Γερμανούς τα καλύτερα Λέοπαρντ που αυτοί είχαν και τα τοποθέτησαν όλα στην Α. Θράκη, αφού τα ήλεγξαν “ένα-ένα” στην Άγκυρα, κρατώντας μόνον μια “μήτρα” ουσιαστικά στην πρωτεύουσά τους και 1, 2… “άρματα – συντηρητές” (sic), για λόγους επισκευών των αρμάτων αυτών!

Έτσι, “έκλεισαν” το θέμα “Σύγχρονο Τεθωρακισμένο Πεδίου Μάχης”, τουλάχιστον μέχρι το 2050, αν φυσικά θα υπάρχουν τότε σαν χώρα!..

Στο άρμα αυτό (Λέοπαρντ), αντιμετώπισαν, για κάποιους λόγους προφανώς… “IQ”, μείζονα προβλήματα αντιλήψεώς του και χρησιμοποιήσεώς του στο Πεδίο, ακόμα και πριν από λίγα χρόνια!.. Γενικώς με τα άρματα δεν έχουν και τόσο καλή σχέση! Δεν είναι τυχαίο ότι, μέχρι πρότινος, χρησιμοποιούσαν σ’ αυτά ως οδηγούς και πολυβολητές Τούρκους Κουρδικής καταγωγής!..

Το θέμα του παραπάνω άρματος αναδύθηκε και πάλι στην επιφάνεια, μετά από συζήτηση που προέκυψε στην τ/Βουλή, μετά το α/εμπάργκο, α/εμπάργκο που δεν το περίμεναν, όχι μόνον στην χώρα τους, αλλά ούτε και στην Ευρώπη, και όχι μόνον λόγω της δήθεν φιλίας ΡΤΕ – Τραμπ, και παπαριές, αλλά και διότι οι “αμούστακοι”, δυστυχώς, πολιτικά Ευρωπαίοι πολιτικοί θεωρούσαν (και συνεχίζουν να έχουν την άποψη  αυτή γενικώς), πως οι Αμερικανοί και δη οι Ρεπουμπλικανοί (“Συντηρητικοί γαρ”), οι οποίοι κυβερνούσαν και οι οποίοι θα κυβερνούν για λίγο ακόμα, πως θα προέτασαν το χρήμα που αποφέρουν τα όποια “εξοπλιστικά”, από το έδαφος και την γεωπολιτική και γεωοικονομική του αξία, ειδικά από μια μεγάλη δύναμη, θεωρητικά την 1η στον Πλανήτη, όπως είναι οι Η.Π.Α.!

Η α/Κ-Β Τραμπ απέδειξε με την Τουρκία (και στο θέμα… «”Αναφλεκτήρας” S-400»), ότι οι “Μεγάλες Δυνάμεις” προτάσσουν, της όποιας φιλίας και του όποιου κέρδους τους, το έδαφος* και την αξία του, ασκώντας “επιθετική πολιτική ορίων”, ειδικώς προς την γεωπολιτικά επαμφοτερίζουσα Τουρκία, α/πολιτική η οποία εκφράστηκε κυρίως με την σταδιακή και προς τα άνω… προσβολή της Τ.Λ., με το “πάγωμα” της πωλήσεως των F-35 στην χώρα αυτήν και τέλος με το εμπάργκο στην αμυντική της βιομηχανία!..

* Αν έχεις δικό σου το έδαφος, κερδίζεις πολλαπλασίως περισσότερα, από την πώληση στρατιωτικών όπλων και εξοπλισμών, ενώ δύνασαι, αναλόγως και της αξίας του εδάφους, να επεκτείνεις την εδαφική σου κυριαρχία, (κάτι σαν αυτό που επεχείρησε τώρα η Τουρκία στο “Ναγκόρνο Καραμπάγ”), κερδίζοντας ακόμα περισσότερο και βεβαίως όχι μόνον από τις όποιες ακριβές μεν, αλλά μικρές δε, σχετικά με άλλες, ως προς το ζητούμενο κέρδος, πωλήσεις όπλων, κλπ, κλπ, κλπ!..

-/-

Εμείς πιστεύουμε ότι η αναφορά στο άρμα αυτό και εμμέσως στους… κακούς Γερμανούς, ήταν ένα ακόμα τ/”κόλπο” εν όψει Μαρτίου, και… απιθάνων (sic) ευρωπαϊκών πραγματικών κυρώσεων προς αυτούς, με το οποίο, εμμέσως, λένε και στους Γερμανούς, “προσέξτε μην μας κάνετε και με τα Υ/Β ό,τι και με το Αλτάϊ”, υποτίθεται πάντα, αφού οι Γερμανοί “μπαμπάδες” τους δεν κατάφεραν να… θεραπεύσουν την τ/ανικανότητα στο θέμα αυτό!

Οι Τούρκοι μετατρέπουν σε πράξη ή και σε αλήθεια, αν θέλετε, ό,τι έχουν στο μυαλό τους και σε… φαντασιακό ακόμα επίπεδο, μεταφέροντάς το στην διπλωματική, και όχι μόνον, αρένα, αναλόγως της κάθε περιπτώσεως, ζητώντας, παρακαλώντας ή απαιτώντας την πραγμάτωση του!..

Πριν κλείσουμε το παρόν, σημειώστε ότι οι Τούρκοι πάντα ήθελαν να ξέρουν τί ξέρουν οι ΕΕΔ, για τα εξοπλιστικά τους!

Αυτό το κατόρθωσαν, (χωρίς ουσιαστικά να δημιουργηθεί πρόβλημα στον ΕΣ), αν δεν απατώμαι, την περίοδο 2008 – 2009, όταν “έμαθαν”, μέσω του τότε Ε/ΑΚΑΜ, που νόμιζαν ότι ήλεγχαν, επειδή αυτός φαινόταν να είχε “καψουρευτεί” μια Τουρκάλα, που του είχε “ρίξει” από δίπλα του η ΜΙΤ!

Πώς;

Τους δόθηκε το “Μνημόνιο Εξοπλιστικών Προγραμμάτων” των ΤΕΔ, (ε/έκδοση) και… πανηγύριζαν, ενώ είχαν “πέσει” στην ε/παγίδα, που τους υποχρέωνε πλέον να είναι, όπως και είναι, άκρως “ομιλητικοί” στα περί εξοπλιστικών τους θέματα!..

Ξεχάστε λοιπόν το “ΑΛΤΑΪ” ή έστω τοποθετείστε το στο… ινιακό, τον… βιονικό στρατιώτη, (με τον οποίον επίσης ασχολούνται από το 2008 – 2009), αλλά και αρκετά άλλα…. τ/προγράμματα… και ασχοληθείτε με ό,τι άλλο!..

2. Συνελήφθησαν τελικώς οι 2 Ε/Μουσουλμάνοι κατάσκοποι (Υπόθεση “Ρόδου” – “Καστελόριζου”)! Αυτό ήταν το ορθόν και επιβεβλημένο και έγινε!..

Σημείωση Νο “1”:

Το γεγονός ότι οι φωτογραφίες (κάποιες εξ αυτών), κατέληγαν στην Γαλλία και σε Σύνδεσμο της ΜΙΤ σε “Γαλλικό Πρακτορείο”, προκειμένου να δημοσιεύονταν, όπως και έγινε, αποδεικνύει περιτράνως ότι ό,τι εδώ σας είχαμε γράψει περί συνεργασίας της ΜΙΤ, μέσω κάποιων συγκεκριμένων διαύλων, με τις γαλλικές ΜΥ, είναι 100% ορθόν!

Θυμίζω ότι, στις αρχές του 21ου αι., Γάλλοι πράκτορες “δούλευαν” για τους Τούρκους στην Δ. Θράκη και κυρίως στον Ν. Έβρου, (100%), ενώ οι ελληνικές ΜΥ ήσαν, και παραμένουν μάλλον ακόμα, σε αγαστή συνεργασία με αυτές των Γάλλων, εκτιμώ με έναν σοβαρό βαθμό πλέον επιφυλακτικότητος!..

Σημείωση Νο “2”:

H τόσο γρήγορη, και μάλιστα με δικαστική σφραγίδα, δοθείσα… “άφεση αμαρτιών” στην Τουρκάλα, η οποία φωτογράφιζε τους αμφίβιους Κομάντος στην Ρόδο, ήταν λάθος!..

Αν συνέβαινε κάτι αντίστοιχο στην Τουρκία και όχι απαραίτητα στους “SAT” – “SAS”, με Έλληνα ή Ελληνίδα, φανταστείτε μόνοι σας τον μετέπειτα χειρισμό του θέματος, από το τ/Κράτος και τις Υπηρεσίες του!..

Αυτός ο παραλής Δικηγόρος της ΝΔ, τί δουλειά είχε Κε Π-Θ γέ να εμπλακεί στο θέμα, υπερασπίζοντας την Τουρκάλα; Κε Πέτσα, τί έγινε; Ποιός προσέχει στο Κόμμα σας, την μη δημιουργία… αρρυθμιών, σαν αυτήν; Καλά, “αρνιά” είστε όλοι εκεί στη ΝΔ; Πέραν της εθνικής ασφαλείας, αμύνης, κλπ, δεν καταλαβαίνετε τίποτα, ούτε ακόμα το πώς μπορείτε εύκολα να χάσετε ψήφους; (Αυτό εγράφη, επειδή είστε το Κυβερνητικό Κόμμα)!..

Δοθείσης ευκαιρίας καλούμε (για άλλη μια φορά) τους υπευθύνους να “δέσουν” πληροφοριακά την Λέσβο… “στο έπακρον”, καθώς και στην μη χαλάρωση των υπευθύνων ασφαλείας των λοιπών ε/περιοχών, τώρα που ο κουρνιαχτός είναι στην Ρόδο!..

3. Χίε ανιστόρητε αληταρά! (“ΑΡΤ TV”, 18-12-2020)

Αν η Ελλάδα δεν κατέληξε να γίνει και αυτή θεραπαινίδα της ΕΣΣΔ και “έζησε” ελεύθερη και ευημερούσα, παρά τα όσα μεταπολεμικά προβλήματά της, μέχρι τουλάχιστον το 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού, της νόθας “αδελφής” ιδεολογίας του Ναζισμού, αλλά και του Φασισμού, οφείλεται και μόνον στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για τον οποίον ο ίδιος ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ είπε: “Μας έβαλε μπουνταλάδικα σ’ ένα τσουβάλι σακκί και μας πέταξε”!.. (Μετά την Βάρκιζα)!..

Τον Κομμουνισμό Χίε, (όπως και αργότερα τον “Μαύρο Φασισμό”), τον πολέμησε και τον νίκησε το “Εθνικό Κέντρο”! Γράφε: Γ. Παπανδρέου, Θ. Σοφούλης, Πλαστήρας, Σ. Βενιζέλος και στα νεότερα χρόνια, ο μέγας Έλληνας Α. Παπανδρέου, παλιολαμόγιο!

Επίσης! Από το 1917, έως και το 1940, εκείνος που τον πολέμησε καίρια και τον παρέλυσε κυριολεκτικά ήταν πρώτος ο δημιουργός της Ελλάδος των 2 ηπείρων και των 5 θαλασσών, ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (πήγαινε πχ να μάθεις για το περίφημο “ιδιώνυμο”), και ακολούθως ο πρώην Στρατιωτικός Υπασπιστής του, στα πρώτα του “βήματα”, Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ!

Ο Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήταν αυτός που εξέδωσε, ως Π-Θ, εγκύκλιο δγη, με την οποία καθόριζε πως “ΟΥΔΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε/ΠΑΙΔΕΙΑ”!..

Τέλος, τον αγαπημένο σου Χουντάρχη Γ. Παπαδόπουλο, ξέρεις ότι τον είχε βαφτίσει ο Γ. Παπανδρέου;

Ο “Φωτεινός Νους” Στρατάρχης ΠΑΠΑΓΟΣ, “τρόφιμος” των Ναζιστικών στρατοπέδων συγκεντώσεως, ο οποίος “πάτησε” στρατιωτικά στο Πεδίο τα Κομμούνια, Σλαβοκίνητα και μη, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση, η οποία και απαιτεί τέτοια μεταχείρηση! Δεν τον “αγγίζω” λοιπόν, μην μπλέξω το συγκεκριμένων δυνατοτήτων μυαλό σου!

Από γνώση, και Ιστορίας, είσαι επίσης “για τα πάταχτα” Στέφανε!..

ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΗΣΑΝ ΠΧ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ “ΞΕΧΝΑ” ΡΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ, “ΠΑΤΕΡΑΣ-ΓΙΟΣ”, ΗΤΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

Τί ρόλο “παίζεις” ρε Χίε τελικά; Θα μας πεις;

Παρ’ όλα αυτά, “Χρόνια Πολλά” για την γιορτή σου, αλλά πλέον “Όχι μαλακισμένα”!..

4. ΡΤΕ, μετά το α/εμπάργκο: “Τί είδους Συμμαχία είναι αυτή”;

Ρε ΡΤΕ, μ΄αυτά που κάνετε τόσα χρόνια ως Τουρκία, στην Ελλάδα, αυτό ρωτάμε και εμείς! “Τί είδους Σύμμαχοί μας είσαστε βρε”;

Ποτέ δεν πρέπει να κάνεις τον μάγκα ΡΤΕ, διότι πάντα θα βρίσκεται μπροστά σου ένας πιο μάγκας!.. Κατάλαβες;

5.  Ρε σεις, εκεί στο Ε/ΥΠΑΜ! Τα “Ραφάλ”! ΟΚ! Αλλά παραλαβή στο τέλος του 2021, δεν θα είναι μάλλον αργά;

Δεν γίνεται να… γίνει, όπως με την ελληνική πολεμική… “Πανάκεια” για τα τ/”Drones”, που μας έκανε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι;

Τέλος, μην “αφήσετε” τα F-35! Ο νυν Π-Θ έχει δυνατό “IQ” και το θέμα τους το έχει δει πολύ ζεστά, όπως και γενικώς το θέμα “… ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΕΔ”, μετά τα 20 πρώτα χρόνια της… βρωμιάς και της… εντατικής τους!..

Ό,τι είναι να πάρετε και μπορείτε να το πράξετε άμεσα, κάντε το τώρα! Σε προτεραιότητα βάλτε φυσίγγια κατά αλεξισφαίρων, αντι-“drones” (ό,τι λίγο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί), τορπίλες και γενικώς πυρομαχικάααααααααααααα, Φ/Γ και δεν ξέρω τί άλλο, κυρίως από ό,τι εμείς οι Έλληνες αποκαλούμε “έξυπνα όπλα” ή αλλιώς… “τα κόλπα του Δαβίδ”!..

Την ίδια στιγμή, ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΔΕΝ(!) ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες του Π-Υ μας, για το 2021!.. ΦΤΟΥ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ”!

Όσο για τον Γ. Τσίπρα, ως “εν δυνάμει” ΥΠΑΜ, ακούγεται πράγματι αυτό ως ανέκδοτο!..

6.  Μας παραξένεψε πολύ η στάση της Ολλανδίας στην πρόσφατη “Σύνοδο Κορυφής”, μια Ολλανδία, η οποία “πέρασε” ότι τασσόταν με την Ελλάδα!

Δεν πέρασε ούτε μια εβδομάδα και ακούσαμε ότι οι Ολλανδοί πλασάρουν Φ/Γ τους στο ΥΠΑΜ/ΕΠΝ!..

Θυμίζουμε ότι πρώην Α/ΓΕΝ μας είναι παντρεμένος με Ολλανδέζα!.. Δεν υπαινισσόμαστε τίποτα, απλώς δεδομένα σκέψεως παραθέτουμε, για το μέλλον!..

7. Ρε αλήτες, εκεί στον “ΣΚΑΪ” (Ειδήσεις 17-12-2020)! Ποιός υπογράφει τις αμερικανικές κυρώσεις, ρε φανατικοί πολιτικά βρωμιάρηδες; Είναι ή δεν είναι πάντα ο Α/Πρόεδρος ρε αλήτες; Γιατί “δουλεύετε” τον κόσμο ρε;

Ακόμα και τις δηλώσεις του ΜΕΝΕΝΤΕΖ που παρουσιάσατε (“ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ”), αν προσέξετε καλά ρε δημ/κοί αλήτες, (ναι, αυτές που μας προβάλατε λέω), θα δείτε ότι αποδέχεται πως πρόκειται για δράση – ενέργεια της Κ-Β Τραμπ!..

Γιατί ΑΠΑΝΤΕΣ οι της εξουσίας, Πολιτικοί, Δημ/φοι, κλπ, δεν έχετε μάθει να λέτε τουλάχιστον την αλήθεια, αλλά δείχνετε ότι σαν άνθρωποι είστε τομάρια;

8. Κε Ακάρ!

Για άλλη μια φορά!

Η Ελλάδα δεν αγόρασε s-300! Εκείνη που τους αγόρασε ήταν η “Κυπριακή Δημοκρατία”, μη μέλος του ΝΑΤΟ και της λεγόμενης “Συμμαχίας”!

Εσείς λυσσάξατε τότε, “κινήσατε γη και ουρανό”, για να μην εγκατασταθούν ποτέ στα “Ελεύθερα” της “Κ.Δ.”, (η υπόθεση είχε φτάσει λίγο πριν το “δι’ ευχών”… / “ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ”), και τελικά η Κ/Κ-Β υπαναχώρησε, αλλ’ όμως το υπόψη σύστημα είχε αγοραστεί και δεν επεστρέφετο, με αποτέλεσμα, με ΝΑΤΟΪΚΗ συναίνεση και δική σας ομιλούσα “σιωπή”, να καταλήξει (επί Σημίτη) το σύστημα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, αφού ακολούθησε πορεία Ρωσία – Αγγλία – Ηράκλειες Στήλες – Μάλτα – Ιταλία – Ελλάδα (Κρήτη)!

Άρα, για καμία Ελλάδα δεν πρέπει να διαμαρτύρεστε, ότι δήθεν έπραξε πρώτη, ό,τι και εσείς μετά, με τους S-400!..

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan S-400 açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD’nin S-400’ün hangara kaldırılması veya satılması teklifine ilişkin ‘Mevcut durumumuz ülkemizin ve milletimizin hava ve füze savunması için aldık, süreç devam ediyor. Kullanmak için aldık başka ülkelere satılması gündemde değil.’ dedi. Mısır ve İsrail ile MEB anlaşması ihtimali hakkında da Akar ‘Karşılıklı istek anlayış meselesi. Bir noktaya geldiğinde görüşme konuşma olabilir.

9.  Λέμε και πάλι!

Η “ROSOBORΟNEXPORT” δεν είναι, ΕΠΙΣΗΜΩΣ τουλάχιστον ακόμα, ρωσική κρατική εταιρεία εξοπλιστικών συστημάτων, αλλά μια ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ δομημένη εταιρεία, η οποία για κάποιους λόγους, τους οποίους αποφάσισε η Ρ/Κ-Β, εδώ και χρόνια, λειτουργούσε και λειτουργεί αυτόνομα (φαινομενικά τουλάχιστον), δρώντας (για προφανείς σε εμάς λόγους)… ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ, στην διεθνή παγκόσμια εξοπλιστική αγορά!..

Η Ελλάδα έχει νεκρούς από την εταιρεία αυτήν, σαν αυτόν τον Έλληνα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε ξενοδοχείο της Σιγκαπούρης, προ ετών και ο οποίος ήταν εμπλεκόμενος σε συναφή της εταιρείας θέματα!..

Η υπόψη εταιρεία “κάλυπτε” για χρόνια, μετά από την πτώση του Κομμουνισμού (1990), όλο το “πλαστό” Ουκρανικό οπλοστάσιο! Είναι γνωστό ότι επί Κομμουνισμού η Ουκρανία ήταν πεδίο δοκιμής όπλων και οπλικών συστημάτων, γνησίων και μη! Η Ουκρανία κατάντησε “σήμερα”, στην ουσία, μια “Οπλική Ρωσική Ρέπλικα”!

Οι Τούρκοι, που φωνάζουν τάχα για τους δήθεν ε/S-300, κλπ, έχουν πάρει από τους Ουκρανούς και έχουν στην Άγκυρα και σε εργοστάσια τους “fake” S-300 (όπως και άλλα όπλα) και τους ερευνούν πολλαπλώς, με στόχο να αποκαλύψουν το “μυστικό των κωδικών και κωδίκων τους”!.. “Εις μάτην” όμως, διότι, “αν μη τί άλλο”, οι Ρώσοι ήσαν και είναι άριστοι… Επιστήμονες!..

Τέλος, η “ΡΟΣΟΜΠΟΡΟΝΕΞΠΟΡΤ” “έπαιξε” πολύ, μετά την πτώση του Κομμουνισμού, και στο εμπόριο πυρηνικών υλικών, όπως και στο εμπόριο παρόμοιας / συγγενούς τεχνολογίας! [Και στα Βαλκάνια, όπως και στην Τουρκία! / Θυμίζω ότι ο άντρας της τέως Τ/Π-Θ Τανζού Τσιλλέρ, ο οποίος είναι ο μόνος ο οποίος φέρει το επώνυμο της συζύγου του (Οζέρ ΤΣΙΛΛΕΡ), έκανε κάπου στα μέσα της 10ετίας του 1990, μαζί με Τούρκους Αξκούς (ΓΕΕΔ και ΜΙΤ), εμπόριο τέτοιων υλικών, ακόμα και μέσα στο γερμανικό έδαφος]!.. STOP!

Αυτά τα ολίγα!..

Türkiye ve Ukrayna imzaları attı! Dev anlaşma

Türkiye ve Ukrayna, uzun süredir görüşülen ortak korvet (savaş gemisi) ve SİHA (Silahlı İnsansız Hava Aracı) üretimi konusunda anlaşmaya vardı ve karşılıklı imzalar atıldı.

15.12.2020
Ukrayna Savunma Bakanlığı Basın Ofisi, Türkiye ile ortak korvet ve SİHA üretimine ve teknoloji paylaşımına ilişkin açıklama yaparak, iki ülke arasında imzaların atıldığını duyurdu. Açıklamada, bu anlaşmanın “Askeri alanda doğrudan ilk dış anlaşma” olması nedeniyle Ukrayna tarihinde bir ilk olduğunun da altı çizildi.

“UKRAYNA TARİHİNDE BİR İLK”

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir önderliğindeki heyetin, Ukrayna’nın başkenti Kiev’de gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Ukrayna Savunma Bakanı Andrey Taran bir açıklama yaptı. Taran açıklamasında, “Türkiye ile yaptığımız bu iki anlaşma, Ukrayna tarihinde askeri alanda doğrudan yapılan ilk dış anlaşmalar. Bu anlaşmalar, Karadeniz ve Azak Denizi’nin güvenliğini arttırma amacı taşıyor” ifadelerine yer verdi.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Ruslan Homçak daha önce yaptığı açıklamada, önümüzdeki yıl Türkiye’den 5 adet İHA daha satın alacaklarını duyurmuştu. Ukrayna ve Türkiye arasında 2019 yılında yapılan 69 milyon dolarlık anlaşma kapsamında Ukrayna ordusu, 6 Bayraktar TB2 ve Roketsan üretimi 200 MAM-L tipi roket almıştı. Bunların yanı sıra 2 İHA kontrol merkezi de, Ukrayna ordusunun bünyesine dahil edilmişti.

10. “Βγήκε” ο Κος Συρίγος, ένα πραγματικό (απ’ τα λίγα ίσως) κόσμημα της ε/σημερινής Βουλής, όπως ασφαλώς και της ε/”Ακαδημαϊκής Κοινότητος”, και είπε εμμέσως ή αμέσως (δεν τον άκουσα προσωπικώς, αλλά… άκουσα να λένε, κλπ…, οπότε ας μου συγχωρεθεί η όποια μου τυχόν υπερβολή), πως “οι Τούρκοι έχουν ένα δίκιο, σχετικώς με τον εξοπλισμό των ε/νήσων, των παρακειμένων της Μ. Ασίας”, κλπ!..

Εκτιμούμε πως, αυτό θα το είπε “τυπικά” ο Κος Καθηγητής και Βουλευτής! Γιατί;

Διότι ο Κος Συρίγος γνωρίζει άριστα, και πιστεύουμε πως ασπάζεται απολύτως αυτό που ΟΡΘΟΤΑΤΑ, κάποια στιγμή, σχετικά με τα νησιά μας αυτά, είχε αναφέρει ο νυν ομοίως πολύ σοβαρός και λίαν νουνεχής Ε/ΥΠΑΜ! Τί είχε πει; Είχε πει λοιπόν πως, “Ό,ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ”!..

Κάτι ακόμα!

Οι Τούρκοι θα νομιμοποιούντο να αναφέρονται σε μη στρατικοποίηση των ε/νήσων,

αν μας είχαν δώσει, όπως προέβλεπε η Λωζάνη (ασφαλώς μετά από την δημιουργία συγκεκριμένων προϋποθέσεων), τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο,

αν τηρούσαν την Λωζάνη και δεν απλώνονταν πέραν των 3ΝΜ, που αυτή ορίζει ως θαλάσσια κυριαρχία τους, από τις ακτές τους, ήτοι αυτές της Μ. Ασίας ή κατ΄αυτούς Δ. Ανατολίας,

αν δεν ενοχλούσαν την Ελλάδα στα 12νησα, όπου με βάση την συνθήκη των Παρισίων, του 1948, η Τουρκία δεν είναι “πουθενά”, αλλά μόνον η Ιταλία και η Ελλάδα,

αν δεν ήγειραν παράλογες αξιώσεις για την Λήμνο και την Σαμοθράκη, ξεχνώντας πως -άντε- αυτά υπάγονται στο ευρύτερο καθεστώς των Στενών των Δαρδανελλίων, και πως αυτά (και διεθνοποιημένα ακόμα), θα έπρεπε να καταστήσουν την Ελλάδα μέρος (έστω και μικρό) της τοπικής κυριαρχίας και ελέγχου τους, και

αν επίσης δεν δημιουργούσαν το 1975 την Στρατιά του Αιγαίου (αλήθεια, γιατί την “φτιάξατε” Κε Ακάρ;), με 1ον Δκτη της τον Χουντάρχη του 1980 Κενάν ΕΒΡΕΝ, τον οποίον, αντί να τον υβρίζουν, θα έπρεπε να του ανάβουν καθημερινά το καντήλι στον τάφο του, όπως λέμε εμείς οι Χριστιανοί, αφού ήταν αυτός που “κράτησε” στην Κύπρο τις ΤΕΔ (υπηρετούσε τότε στις “Επχσεις” του Τ/ΓΕΕΔ), τα πρώτα 3, 4 24ωρα, όταν οι ΤΕΔ πίστεψαν ότι, και παρά την διεθνή συνωμοσία, θα καταστρέφονταν! Ήταν τότε που ο Ντενκτάς ζήτησε από την Άγκυρα Ε/Π “να την κάνει”!..

Συνεπώς, οι Τούρκοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΕΒΑΣΤΟΤΑΤΕ ΚΕ ΣΥΡΙΓΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ (ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ), “ΟΠΛΑ” ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΘΕΜΑ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ, ΑΝ ΟΧΙ 100% ΑΔΙΚΟ, 99% ΣΙΓΟΥΡΑ!..

Σημείωση: “Προχθές”, σε άρθρο μας, δώσαμε μια άλλη διάσταση στην στρατιωκοποίηση των υπόψη νήσων, σύμφωνα με την οποίαν το ΝΑΤΟ, όχι μόνον θα πρέπει να βάλλει φραγμό στο υπόψη ΑΝΕΔΑΦΙΚΟ και ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ, “καθαρά” εξ αιτίας της, αίτημα της Τουρκίας, αλλά και θα πρέπει να “δει” μαζί με την Ελλάδα, το θέμα της “Συμμαχικής Αμύνης”, και από τα νησιά αυτά “Μικρά Αεροπλανοφόρα”, (συγκεκριμένα νησιά και κατόπιν εξονυχιστικής στρατιωτικής επιλογής), απέναντι στην ρωσική δεδομένη απόφαση περί προσπαθείας των Ρώσων να φτάσουν, δια της ΤουρκίαςΙράν (Καύκασο), στα σύνορα του Ισραήλ!.. (Το έχουμε εξηγήσει και αναλύσει και αυτό)!..

 Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ (ΘΑ ΑΥΤΟΠΥΡΟΔΟΤΗΘΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ “ΙΣΚΑ”), ΚΑΙ Η ΕΤ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ… ΒΛΑΒΗ, ΗΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ “ΠΑΙΖΕΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ!..

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ Η Τ/ΑΞΙΩΣΗ ΠΕΡΙ ΜΗ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ Μ. ΑΣΙΑ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ, ΚΡΥΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ Τ/ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ, (1ος ΣΤΟΧΟΣ Η Ν. ΛΕΣΒΟΣ), ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙ-ΚΗΘΥΡΑ (“ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ“, ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ, ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ, ΜΟΝΟΝ ΤΑ… ΧΑΝΙΑ…), ΕΙΝΑΙ… ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΗΣΙ!.. 

11.  Μην φοβάστε κάποιοι και η Τουρκία ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ, τουλάχιστον όπως έχουν σήμερα τα Ε-Τ δεδομένα!..

12. Απαντώ σε κάποιους που “πουλάνε” “ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΒΡΟΝΤΩΔΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΟΣΜΟΥ ΠΟΡΔΗΣ” (κυρίως οι Χουντικοί και οι Συριζαίοι… Διεθνιστές) και λένε συνεχώς ότι ο Μητσοτάκης άφησε το “ΟΡΟΥΤΣ ΡΕΪΣ” να αλωνίζει δήθεν στα νερά μας, συμπληρώνοντας εμφαντικά, “ο Καραμανλής αυτό θα έκανε;”, “o Ανδρέας Παπανδρέου ή ο Μητσοτάκης αυτό θα το επέτρεπαν;”, και λοιπά τσιτάτα για το πόπολο, ώστε να “σταυρώσουν” τον Ε/Π-Θ, Κε… Τράγκα (πού εδράζεται άραγε το τόσο σου μίσος, ανεξέλεγκτο “εν πολλοίς”, απέναντι σ’ έναν νέο και πραγματικό Ε/πολιτικό, σαν τον Κ.Κ.Μ. ;), σου απαντώ, διαλέγοντας έναν των 3 παραπάνω συγχωρεμένων πολιτικών… Μαμούθ και συγκεκριμένα τον Παπανδρέου!

Ο μεγάλος λοιπόν αυτός Έλληνας Πατριώτης πολιτικός άφηνε τα όποια τ/τέτοια… κολοπλοία να κάνουν, περίπου ασφαλώς, ό,τι έκανε και το “Ορούτς Ρέϊς”, ενώ με εντολή του αυτά απλώς παρακολουθούντο εκ του σύνεγγυς, αλλ’ όμως, σε όλους τους τόνους, είχε δηλώσει σε “ανοικτή” και δια της ε/TV κυβερνητικής συνεδρίας (“ανοικτής” στο τελικό της μέρος, αυτό της ενημερώσεως του λαού μας), πως, αν οι Τούρκοι μπουν στα νερά μας και επιχειρήσουν να σκάψουν, τότε αυτό θα σημάνει αμέσως πόλεμο, καθιστώντας παράλληλα και αμέσως ΥΠΕΥΘΥΝΗ την ΣΥΜΜΑΧΙΑ / ΝΑΤΟ, αλλά και τις Η.Π.Α., δια παν ό,τι ήθελε προκύψει! Δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις, διότι το μίσος και μάλιστα το άκριτο, τυφλώνει Κε… Φράγκα!..

Ο Κ.Κ.Μ., σε μια εποχή που η Ελλάδα, ανόητε, ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ο Κ.Κ.Μ. λοιπόν, μέχρι τώρα, έκανε και κάνει ακριβώς αυτό που παραπάνω διάβασες, με παράλληλη διεθνή ενεργητική πολιτική, όντας μάλιστα Π-Θ μιας υποθηκευμένης χώρας και όχι μιας Ελλάδος μιας άλλης εποχής, όπως αυτής της 10ετίας του 1980, που η χώρα μπορούσε, αν ήθελε, να αγοράσει και τα… Βαλκάνια ακόμα!..

Αν ο Κ.Κ.Μ. αφήσει και τ/γεωτρύπανο μπει στα νερά μας (πχ τον Μάρτιο του 2021) και αρχίζει να τρυπάει και δεν το προσβάλλει, τότε έλα να τον “κυνηγήσουμε” μαζί ρε, 54χρονε δημοσιογραφικέ… αλήτη!..

Τα ίδια ισχύουν και για σένα Χίε, και για σένα… Ριζούλη (νέο “Συριζαιϊκο”… φρούτο, της ε/φ “Δημοκρατία”), και όσα άλλα δημοσιογραφικά -υποτίθεται- και μη, σκουπίδια, που το “παίζετε” πολύ Πατριώτες, με τις υπόψη… ορμόνες σας να πλημμυρίζουν τα… βρακιά σας, εκπεφρασμένες και μόνον σε νυχτερινές… ρεύσεις σας!..

13. Δεν ξέρω, αν το “ΔΙΣΤΟΜΟ” (οδός ΥΓΕΙΑΣ / Αγ. Παντελεήμων, οδού Αχαρνών) έκλεισε με εντολή Κουτσούμπα, σε αντάλλαγμα τινός Κομμουνιστικού αιτήματος ή Κ-Βκού διπλωματικού χειρισμού Πεδίου!..

Εκείνο που ξέρω και το ξέρω καλά, είναι ότι η υπόψη και ευρύτερη περιοχή, Νως και Βως, Ακως και Δκως, αχαχαχαχαχα, έχει δεινοπαθήσει από το 2008 έως και σήμερα, από τους Μαύρους και Κόκκινους Φασίστες, λέγε με Νεο – ΝΑΖΙ και Αναρχο-Κομμούνια, (μαζί με τους… ΑΝΤΑΡ-CIA και “ΑΝΤΙ-FA”), σε… ταμπέλες και κατ’ ουσίαν από παιδάκια και νέους, που οι 9 στους 10 είναι άσχετοι πολιτικά και τυγχάνουν ή ετύγχαναν (ανάλογα) εκμεταλλεύσεως, από τις ηγεσίες τους, στο πλαίσιο εφαρμογής των βρωμερών τους πολιτικών και άλλων σχεδίων!..

14.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Ασπρόπυργος και πέριξ, Ν. Λαρίσης → Γύφτοι (μιξ, ήτοι Ελληνο-Αλβανο-Τουρκο-Βουλγαρο-Ρουμανόγυφτοι, σε διαφορετικά βεβαίως, επί τοις εκατό, ποσοστά η κάθε μία “Γυφτο-Εθνο-Φυλή”).

Ν. Ξάνθης → Τουρκόγυφτοι

Νομοί: Φλωρίνης, Κιλκίς, Δράμας, Θεσσαλονίκης → Ανεξέλεκτη υγειονομικά είσοδος ξένων, όπως Αλβανών, Σκοπιανών και Βουλγάρων στην χώρα μας!

Ν. Κοζάνης → Πολλοί Φιλο-Σκοπιανοί, που πηγαινοέρχονται ανεξέλεκτα (έστω και μεμονωμένα), στα Σκόπια!..

ΝΑ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ “LOCK DOWN” ΕΚΕΙ!.. 

Άρα, το κύριο “μότο” θα έπρεπε να ήταν: “Βάλτα μάσκα στους Ρομά”!

Τέλος, μέχρι σήμερα, διαβάζω πως έχουμε 4000 νεκρούς που καταγράφηκαν ως θάνατοι από τον “COVID-’19”.

Με δεδομένο ότι το 98% των νεκρών από τον ιό αυτόν, έχουν υποκείμενα νοσήματα, όπως λένε οι λοιμωξιολόγοι, και λοιποί σχετικοί Ιατροί, οι πραγματικοί θάνατοι από τον ιό στην Ελλάδα από τον “COVID-’19” ανέρχονται σε: 4000- (4000X98%)=4000-3920=80 Άτομα, μέσα σε ένα χρόνο, από τότε που έγινε γνωστός ο απελευθερωθείς από τους Κινέζους ιός στον Πλανήτη και φυσικά μετά από τα “τεστς”, που πλέον… υπάρχουν και γίνονται και των οποίων δεν έχουμε εικόνα, ήτοι πόσοι Έλληνες και Ελληνίδες έχουν έως τώρα… “τεσταριστεί”, κλπ!

Με ποσοστό 97% οι νεκροί του ιού στην χώρα μας ανέρχονται σε 120 άτομα!

Παρατηρούμε δηλαδή ότι οι νεκροί από τον ιό είναι, σε ένα χρόνο, λιγότεροι αυτών της γρίππης!

Τα λοιπά άτομα, με τα υποκείμενα νοσήματα, (βαριά και λιγότερο βαριά), ήταν ήδη σε “λίστα κινδύνου”, σε μια ιδιότυπη… “άδεια εξόδου από τον τάφο”, άδεια που ο ιός προφανώς… επιτάχυνε, “έκοψε”!..

15. Ο Μιλόσεβιτς, τον οποίον κάποιοι άκουσα να αναφέρουν στα όσα λένε για Χάγη, κλπ, σας θυμίζω ότι προκειμένου να μην τον “φάει” η Δύση και κυρίως η Γερμανία, (κάτι που τελικά δεν κατόρθωσε), “πούλησε” την Κράϊνα στα αδέλφια των Γερμανών στα Βαλκάνια Κροάτες, μια Κράϊνα, στην οποία προηγουμένως (σε πρώτον χρόνο), οι Σέρβοι είχαν κατοτροπώσει τους Κροάτες και δη τους “Ουστάσι” τους, ήτοι τους… ΝΑΖΙ τους!

16. Ο Π. Καμμένος φέρεται να ζήτησε “συγγνώμη” από τον Κο Ε. Μαρινάκη! Θα το “ψάξω” όμως και θα επανέλθω! (Μάλλον στην εκδίκαση της κόντρας του με τον Κουρτάκη των “Παραπολιτικών”, δίκη στην οποία ο τέως ΥΠΑΜ ηττήθηκε).

17.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. (ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΦΩΤΟ)

koka-bainten

 

Συλλογή φωτογραφιών από τον προσωπικό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο τον Οκτώβριο στην κινεζική ιστοσελίδα GTV (media group ανήκει στον Στηβ Μπάνον και στον κινέζο επιχειρηματία Guo Wengui).

 

koka-baiden

Η κοκαϊνη πάνω στο “λάπ τοπ”

syn-bajdena-sliv-2

syn-bajdena-sliv-3

syn-bajdena-sliv-4

syn-bajdena-sliv-5

photo_2020-10-25_12-32-24

syn-bajdena-sliv-8

screen-shot-2020-10-28-at-8-43-01-am_orig

screen-shot-2020-10-28-at-8-41-29-am

screen-shot-2020-10-28-at-8-31-47-am

screen-shot-2020-10-28-at-8-30-06-am

EpQAImZXcAA208v

Image-1-1-1

iaf8pq3mi1_1_orig

11-12

Από Hunter Biden Laptop Matters

Ε! Εκεί στον “ΣΚΑΪ” θα πείτε και κυρίως θα δείξετε τίποτα στον ε/λαό, Mr… Papachelas?

18.

Όταν η αριστερά του Λένιν “παντρεύτηκε” την ….νέα τάξη του Σόρος.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Μέχρι την πτώση του ανατολικού μπλοκ τα πράγματα ήταν σχετικά ξεκάθαρα. Είχαμε από την μια την ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ, της «ναυαρχίδας» του διεθνούς καπιταλισμού και από την άλλη υποτίθεται την πλευρά της εργατικής τάξης, του προλεταριάτου που μάχονταν για τα δίκαια του ανθρώπου και τις εργατικές διεκδικήσεις.

Από τα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα με την σταδιακή κατάρρευση του κομουνισμού, ακούσαμε για πρώτη φορά τον όρο, Νέα Τάξη Πραγμάτων και Νέα Εποχή, όροι που απαγγέλλονταν με την προοπτική της επιτέλους υλοποίησης της ευημερίας της ανθρωπότητας, της κατοχύρωσης των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», των «δημοκρατικών διαδικασιών», της «ανάπτυξης» και της «προόδου».

Δηλαδή το αμερικανικό μοντέλο σε όλο του το μεγαλείο. Όλα αυτά είχαν γοητέψει τον ανίδεο κόσμο στις πρώην κομουνιστικές χώρες. Εκείνο που κυριάρχησε τις πρώτες μέρες της κατάρρευσης του ανατολικού μπλόκ, ήταν ότι τα δυτικά σουπερ μάρκετ γέμισαν από ανθρώπους που σαν τους Ινδιάνους της εποχής της ανακάλυψης της Αμερικής, γνώριζαν επιτέλους τα αγαθά του καπιταλισμού. Το τείχος του Βερολίνου δεν έπεσε εξ’ αίτιας ιδεολογικών αιτιών, αλλά εξ’ αιτίας των καταναλωτικών αγαθών της δυτικής Ευρώπης.

Τι κρίμα που οι άνθρωποι αυτοί, οι νέοι καταναλωτές, γρήγορα κατάλαβαν πως τα αγαθά αυτά έφερναν παράλληλα και την φτώχια, την ανεργία, την ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας με αποτέλεσμα να πάψουν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε αυτά τα κοινωνικά αγαθά και τελικά την κυριαρχία μιας άγριας μαφίας που δεν λογαριάζει τίποτα για την εξυπηρέτηση των εγκληματικών της συμφερόντων. Η εποχή του ξέγνοιαστου διπολισμού έχει πεθάνει οριστικά.

Εκείνο όμως που συνεχίζονταν ακάθεκτα, ήταν η πορεία εφαρμογής των αρχών της Νέας Τάξης. Την πορεία αυτή εκείνοι που θα την στήριζαν στον μεγαλύτερο βαθμό, όσο και αυτό φαίνεται εξ αρχής παράδοξο, ήταν ακριβώς αυτοί που παρέμειναν στις παλιές ιδεοληψίες της αριστεράς και της προόδου.

Οι σοσιαλιστικός διεθνισμός παντρεύονταν με πανηγυρικό τρόπο με την Παγκοσμιοποίηση και γίνονταν ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην διαδικασία επιβολής της πιο στυγνής δικτατορίας σε όλη την ανθρωπότητα. Η Παγκοσμιοποίηση της Νέας Τάξης και ο σοσιαλιστικός διεθνισμός ταυτίζονταν απόλυτα στην υπηρεσία των κέντρων που θέλουν κάθε άνθρωπος να έχει ένα ζευγάρι ηλεκτρονικές χειροπέδες για να τον ελέγχουν απόλυτα και να τον κατευθύνουν σύμφωνα πάντα με τα συμφέροντα τους.

Όλα τα συνθήματα, όλα τα σλόγκαν που είχαν κυριαρχήσει τις περασμένες δεκαετίες της ξέγνοιαστης εποχής του διπολισμού, ξαναέρχονταν στην επικαιρότητα αυτή την φορά για να στηρίξουν μια στυγνή και απάνθρωπη Παγκοσμιοποίηση. Κάθε διαστροφή της ανθρώπινης φύσης που άλλοτε φάνταζε σαν μια παρά φύση εκτροπή, τώρα γίνονταν σημαία της απελευθέρωσης της… «αληθινής» φύσης.

Οι δημοκρατικές διαδικασίες που ήταν ο στόχος των αριστερών κινημάτων, γίνονταν τώρα το θέατρο της επιβολής της Νέας Τάξης, καθώς η πλύση εγκεφάλου με ένα καλά στημένο σύστημα ΜΜΕ είχε καταργήσει προ πολλού την εγκυρότητα αυτών των διαδικασιών. Ακόμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γίνονταν το καλύτερο όργανο για να πολεμηθούν όσοι εμφανίζονταν αντίθετοι στις αρχές της Νέας Τάξης. Οι απανταχού αριστεροί συντάσσονταν με τους σκοτεινούς ηγεμόνες της Παγκοσμιοποίησης για να υπερασπιστούν τις αρχές μιας Δημοκρατίας που είχε γίνει κουρελόχαρτο από τα ηλεκτρονικά συστήματα της Νέας Εποχής.

Έτσι η αριστερά που κάποτε ήταν η εμπροσθοφυλακή των δημοκρατικών και εργατικών διεκδικήσεων, έρχονταν τώρα να αναλάβει τον ρόλο της επικράτησης της Νέας Εποχής, όπου όλοι οι άνθρωποι θα είναι ευτυχισμένα ρομπότ που θα κινούνται με κάποια κουμπιά από τα κέντρα του Μεγάλου Αδελφού.

Οι πάσης φύσεως αριστεροί και προοδευτικοί, θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν τα σχεδία της Νέας Τάξης για αλλοίωση και πολτοποίηση των δυτικών κοινωνιών με τα αλλεπάλληλα κύματα εισβολής λαθρό χάριν των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (Άλλωστε γιατί νομίζετε πως έγιναν οι αμερικανικές επεμβάσεις στην Σομαλία, στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κ.α., σπέρνοντας την καταστροφή και εξαναγκάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες απελπισμένους να κατευθυνθούν προς την Δύση και πρώτα και καλύτερα στην χώρα μας ;).

Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν κάθε εκδήλωση διαστροφής της ανθρώπινης φύσης, όπως οι παρελάσεις ομοφυλοφίλων, χάριν της… «προόδου». Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που χάριν των σοσιαλιστικών τους τσιτάτων θα στήριζαν την άγρια καταπολέμηση όλων των θρησκευτικών αξιών για χάριν της «ελευθερίας» υποτίθεται των συνειδήσεων, βλέπε άγρια καταδίωξη του θρησκευτικού φρονήματος.

Οι πάσης φύσεως αριστεροί θα ήταν αυτοί που θα στήριζαν την πλήρη κατάλυση των βασικών αρχών της οικογένειας, χάριν της «απελευθέρωσης» της ανθρώπινης προσωπικότητας, βλέπε της καταρράκωσης κάθε παραδοσιακής αξίας για να μην υπάρχει τίποτα πλέον που να κρατήσει τον άνθρωπο όρθιο στην λαίλαπα της Νέας Τάξης. Οι πάσης φύσεως αριστεροί και δημοκράτες, έγιναν τα καλύτερα πιόνια τις Νέας Τάξης και των σκοτεινών της κέντρων, συχνά μέσα από το θέατρο των ιδεοληπτικών τους ψευδαισθήσεων.

Ζούμε το τέλος μιας μεγάλη φάσης της ανθρώπινης ιστορίας, όπου όλοι κρίνονται από τα έργα τους. Εμείς άραγε σε όλο αυτόν τον ορυμαγδό των γεγονότων και, κυρίως στην μεγάλη κατρακύλα όλων των αξίων μας, που βρισκόμαστε;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΣΥΓΧΖΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ!

ΚΑΛΩΣ “ΗΛΘΕΣ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ… ΣΕΛΗΝΗΣ!

ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ… “ΓΥΡΩ” ΜΑΣ;

19. Όχι μόνον το μπάζο η Μουτίδου, αλλά η κάθε… Ψωλ…δου μπορεί πλέον να έχει δική της εκπομπή στην ε/ΤV, αρκεί να πολεμάει την εκκλησία και τον Ιδρυτή της, να είναι άθεος ή άθεη, να είναι διεθνιστής ή διεθνίστρια και “έξυπνη” στο γυαλί ανθελληνίδα, να υποστηρίζει πάσης φύσεως ανωμαλία, σεξουαλική και άλλη, πιθανώς να υποστηρίζει την χρήση των ναρκωτικών, αλλά μόνον για… φαρμακευτικές περιπτώσεις, ασχέτως του αν η ίδια / ο ίδιος… κοκάρει, να προβάλλει στις εκπομπές της / του τις “αδελφές”, να υποστηρίζει φανατικά τους “Λάθρο” και γενικώς να είναι αυτού του “προφίλ”!..

20. Πλέον έμεινε η 20η Ιανουαρίου! Οι εκλέκτορες ανακοίνωσαν νικητή τον εκλογών τον “Τζο”!.. Άντε να ‘ρθει εκείνη η ημέρα, μπας και μας δοθεί, λόγω Μπάϊντεν, καμιά… άδεια εξόδου από τα σπίτια μας, χωρίς την άδεια του… “Μεγάλου Αδελφού”, εννοούμε του… 13033!..

ABD Senatosu Çoğunluk Lideri McConnell Biden’ın zaferini kabul etti

ABD Senatosu Çoğunluk Lideri Cumhuriyetçi Mitch McConnell, uzun süren sessizliğinin ve Seçiciler Kurulunun onayının ardından ABD başkanlığına seçilen Joe Biden’ı tebrik etti.

ABD Senatosu Çoğunluk Lideri McConnell Biden'ın zaferini kabul etti
15.12.2020
Kentucky Senatörü McConnell, Senatoda yaptığı konuşmada, Seçiciler Kurulunun dünkü oylamasının Biden‘ın başkan olacağına yönelik şüpheleri ortadan kaldırdığını söyledi. “Birçoğumuz başkanlık seçimlerinden farklı bir sonuç bekliyordu ama hükümet sistemimizde 20 Ocak’ta kimin başkanlık yemini edeceğini belirleyen süreçler var.” diyen McConnell, “Seçiciler Kurulu konuştu. Bu nedenle bugün seçilmiş başkan Joe Biden’ı tebrik ediyorum.” ifadesini kullandı.

McConnell, ABD Başkan Yardımcılığına seçilen Kamala Harris’i de tebrik ederek, “Tüm Amerikalılar, ulusumuzun ilk kez bir kadın başkan yardımcısı olmasından gurur duyabilir.” dedi.

TRUMP‘IN PAYLAŞIMI

McConnell’ın Biden’ın zaferini kabul etmesinin ardından Trump’ın Twitter paylaşımı ise dikkati çekti.

Seçimlerdeki “usulsüzlük” iddialarından geri adım atmayan Trump, “Oy yolsuzluğuyla ilgili muazzam kanıt yağıyor.” paylaşımında bulundu.

McConnell’ın, Biden’ı, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den sonra tebrik etmesi de tepki çekti. Putin, yeni ABD Başkanı’nı tebrik etmek için resmi sonuçların açıklanmasını beklemişti.

21.

Lindsey Graham kırmızı çizgiyi çekti: Biden’ın en felaket kararı olur!

ABD’li Cumhuriyetçi Senatör Lindsey Graham, Joe Biden yönetiminin İran ile nükleer anlaşmaya geri dönmesinin ‘Orta Doğu’nun istikrarı için Biden yönetiminin alacağı en felaket karar olabileceği’ uyarısında bulundu. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da Biden’a mesaj vererek ‘İran durdurulmadığı takdirde küresel bir haydut olacak’ demişti.

Lindsey Graham kırmızı çizgiyi çekti: Biden'ın en felaket kararı olur!
16.12.2020

Graham, Twitter hesabından, Trump döneminde çıkılan ve “İran’ın Kapsamlı Ortak Eylem Planı (JCPOA)” olarak bilinen nükleer anlaşmaya Joe Biden yönetiminin geri dönme planlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bu anlaşmaya dönülmesine ilişkin bir tasarının yakın zamanda Senatoda oylanması için bir girişim olduğunu aktaran Graham, “Bu anlaşmaya geri dönmek, Orta Doğu’nun istikrarı için Biden yönetiminin alacağı en felaket karar olabilir. Senato bunu destekleyip desteklemeyeceğine ilişkin bir karara varmalı.” görüşünü paylaştı.

– GRAHAM PARİS İKLİM ANLAŞMASI KONUSUNDA DA UYARDI 

Graham, Senatonun Biden yönetiminin Paris İklim Anlaşması’na geri dönmesi konusunda da bir karara varması gerektiğini belirterek, “Şu anki haliyle, Paris İklim Anlaşması Çin ve Hindistan için büyük bir kazanç sağlıyor. Bu iki ülkenin karbondioksit yayılımı çok yüksek ancak anlaşma ile korunuyorlar.” ifadesini kullandı.

İSRAİL: TARİHİ BİR KARAR

İsrail’in BM Büyükelçisi Danny Danon ise Trump’ın 2018’deki kararını “tarihi” olarak nitelemiş ve “Orta Doğu’ya güvenlik ve istikrar getirecek yeni bir dönemin başlangıcının habercisi” dedemişti.

KAYNAK: AA, HABER7
22. Μήπως μπορεί ο Υπουργός Κος Πιερρακάκης να μας εξηγήσει τί είναι αυτή η άυλη συνταγογράφηση, με την οποίαν ο ε/λαός (οι επιθυμούντες) θα κάνει το εμβόλιο;