ΑΠ’ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ! ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2021! ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! (ΑΝΑΦΟΡΑ)!

1. Σχεδιασμένη στροφή της Τουρκίας προς την Ευρώπη! Οι Τούρκοι φέρεται να έχουν εκπονήσει συγκεκριμένο σχέδιο “ενσωματώσεως” της χώρας τους, στην ΕΕ. / Επαφές του Τ/ΥΠΕΞ στις Βρυξέλλες. Συνάντησή του και με τον Μαργαρίτη ΣΧΟΙΝΑ. / Ο ΡΤΕ δήλωσε ότι “τώρα θα δοκιμαστεί η ειλικρίνεια της ΕΕ”.

Ο Τσαβούσογλου συναντήθηκε, στις 12-01-2021, και με τους Πρέσβεις των χωρών της ΕΕ στην Άγκυρα.

2. Επίσκεψη Α/ΜΙΤ στο Ισραήλ. (Κύριος στόχος της επίσκεψης ήταν η διερεύνηση της καλυτέρευσης των Τ-Ι σχέσεων! Φέρεται ο Κος ΦΙΝΤΑΝ να παρουσίασε σχετική αναφορά στον Ι/Πρόεδρο Κο Ρίβλιν).

3. 25-01-2021: 61ος Γύρος ΕΤ “Διερευνητικών Επαφών”  / “İstikşafı Görüşmeleri”, στην Κωνσταντινούπολη. Έγιναν ξανά, μετά από 5 χρόνια. Διήρκεσαν 3 ώρες. Επικεφαλής Ε/Αντιπροσωπείας ήταν ο Πρέσβης (ε.τ.) Π. Αποστολίδης και της Τ/Αντιπροσωπείας ο Ιμπραήμ Καλίν, τελικώς και… αιφνιδιαστικώς! Κανονικά Τ/επικεφαλής ήταν -να είναι- ο μόνιμος ΥΦΕΞ Σεντάτ ΟΝΑΛ. Συγχαρητήρια από το “State Department”.

4. Οι ΤΕΔ “έκλεισαν” με “NAVTEX” όλο το Αιγαίο, για ολόκληρο το έτος 2021.

5Στρατηγική συμφωνία Τουρκίας – Αζερμπαϊτζάν – Πακιστάν. (Νέα συμφωνία, μετά την κατάληψη του “Ναγκόρνο – Καραμπάγ”, απ’ τους Αζέρους). / Οι Ινδοί ισχυρίστηκαν πως υπεγράφη και συμφωνία για αλληλο-παροχή πυρομαχικών, μεταξύ των χωρών ΤουρκίαςΠακιστάν.

6. Ο Ακάρ μετέβη στην Βαγδάτη, για να εξασφαλίσει την Ιρακινή υποστήριξη, ώστε, στις αρχές της Ανοίξεως, οι ΤΕΔ να επιτεθούν “μαζικά” κατά των Κούρδων του “ΡΚΚ” στο Β. Ιράκ και το αυτό στο Συριακό Κουρδικό… Καντίλ, στο Σιντζάν!.. Παράλληλα, ο Κος Ακάρ είχε και σχετική τηλεφωνική επικοινωνία και συνομιλία, για τον ίδιο προφανώς λόγο προϊδεασμού, με τον ηγέτη της “Αυτόνομης Διοικήσεως Του Β. Ιράκ” Μεσούντ Μπαρζανί και τον αδελφό του.

Ο Ακάρ, λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 15-01-2021, φέρεται ότι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Α/ΥΠΑΜ, Κο Μπεν Γουάλας. Φέρεται να συζήτησαν θέματα “Αμυντικής Βιομηχανίας” και “Αμύνης – Ασφαλείας” της περιοχής μας.

7. Υπογραφή Τ-Ουκρανικής συμφωνίας, σε 30 Πεδία. / Οι Ουκρανοί, εκτός από “ΜΕΑ” (οπλισμένα και μη), φέρεται ότι θα πάρουν από τους Τούρκους και κορβέτες κλάσεως “ADA”.

8. Στις αρχές του μήνα, ο ΡΤΕ υπέγραψε “Προεδρικό Διάταγμα”, σύμφωνα με το οποίο είναι δυνατή η μεταβίβαση γενικώς τ/”στρατιωτικού υλικού” σε “Οντότητες” (sic), όπως πχ στους “Μουσουλμάνους Αδελφούς”!..

9. 06-01-2021: Εισβολή στο Καπιτώλιο των Η.Π.Α., στην Ουάσιγκτον, Ρεπουμπλικανών διαδηλωτών (Ρεπουμπλικανών, “τύποις” τουλάχιστον), με αποτέλεσμα τον θάνατο 4 ανθρώπων και τον τραυματισμό αρκετών άλλων!..

Περισσότερα από 100.000 άτομα είχαν συγκεντρωθεί μπροστά απ’ το υπόψη κτήριο, για να διαμαρτυρηθούν για την -κατ’ αυτούς- νοθεία, η οποία έλαβε χώρα, κατά τις Α/βουλευτικές εκλογές της 20ης Νοε 2020, στις οποίες επικράτησε ο “Δ.” Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, του αντιπάλου του “Ρ.” Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ.

Ελάχιστες μέρες μετά από την πράγματι περίεργη αυτήν εισβολή, βρέθηκε νεκρός ο Αμερικανός ο οποίος είχε καθίσει στην καρέκλα του γραφείου της Πελόσι και ο οποίος φέρεται να “άνοιξε” τον Η/Υ της… γιαγιάς, του πολύ φανατικού αυτού… πιονιού της Χ. ΚΛΙΝΤΟΝ.

20-01-2020: Ορκίστηκε, ως ο 46ος Πρόεδρος των Η.Π.Α., ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ο οποίος αμέσως “γύρισε” τις Η.Π.Α. στην συμφωνία των Παρισίων για το κλίμα, τόνισε πως θα επανέλθει η χώρα του στην συμφωνία των “6” για τα πυρηνικά του Ιράν, ανέφερε πως οι Η.Π.Α. τάσσονται υπέρ της λύσεως των 2 Κρατών, στο “Παλαιστινιακό” και υπέρ μιας Ομοσπονδίας στην Κύπρο.

Παράλληλα, “άνοιξε” και πάλι στους Μουσουλμάνους την ελεύθερη πρόσβαση στις Η.Π.Α., σταμάτησε την συνέχιση του κτισίματος του φράχτη, στα σύνορα των Η.Π.Α. με το Μεξικό, ενώ “φόρεσε” υποχρεωτικά την μάσκα σε όλη την χώρα!

Στην ορκωμοσία του, μεταξύ των άλλων, παρέστησαν οι Κλίντον, Ομπάμα, Μπους “Τζούνιορ” ή “Βλάκας” και ο πρώην Αντιπρόεδρος του Τραμπ, Πενς. Δεν παρέστη ο Τραμπ, και λογικά, αφού δεν απεδέχθη την ήττα του, μιλώντας για εκτεταμένη νοθεία.

10. Ο νέος Α/ΥΠΕΞ Μπλίνκεν ανέφερε την Τουρκία ως “δήθεν σύμμαχο, της ζήτησε να αποχωρήσει από την Λιβύη και να επιστρέψει τους “S-400” στην Ρωσία, τονίζοντας πως η Τουρκία είχε πολλές ευκαιρίες, τα τελευταία 10 χρόνια, να αγοράσει τους Α/”PATRIOT”! Εξέφρασε ακόμα την επιθυμία των Η.Π.Α. να κρατηθεί η Τουρκία, μακριά από την Ρωσία.

Θυμίζουμε πως το πρόβλημα για τις Η.Π.Α. σήμερα είναι ο ΡΤΕ και όχι η Τουρκία! Μάλιστα “έπαιξε” στην Τουρκία, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια, πως ο Μπάϊντεν θα εκδώσει στην Τουρκία τον Αρχι-Χότζα Α. Γκιουλέν!..

Ο νέος Α/ΥΠΕΞ είναι Γαλλόφωνος, Φιλο-Ευρωπαίος και με γονείς Εβραίους! Ο Πατριός του είναι επιζήσας του “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!

11. Ο νέος Α/Υπουργός Υγείας είναι άτομο “ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟ”! Δεν είχε υπάρξει ποτέ ξανά τέτοια περίπτωση στην Α/”Πολιτική Ιστορία”.

12. Υπουργός Οικονομικών: Τζάνετ Γέλεν: Η πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Federal Reserve) ενίσχυσε το ενδιαφέρον του Οργανισμού για τους εργαζόμενους και τα θέματα ανισότητας. Είναι η πρώτη γυναίκα επικεφαλής του συγκεκριμένου υπουργείου.

13. Ο νέος Α/ΥΠΑΜ είναι ο 1ος Μαύρος / Αφρο-Αμερικανός ΥΠΑΜ στην ιστορία των Η.Π.Α. Λέγεται Λόϊντ Όστιν. Στην κυβέρνηση Ομπάμα ο Όστιν ήταν επικεφαλής των αμερικανικών δυνάμεων που έδρευαν στη Μέση Ανατολή. Αποστρατεύτηκε το 2016 και εξασφάλισε εξαίρεση και από το Κογκρέσο, καθώς αποστρατεύτηκε πριν από τέσσερα χρόνια, ενώ ο απαιτούμενος χρόνος για να αναλάβει κυβερνητική θέση είναι επτά.

  • Οι Η.Π.Α. φέρεται ότι σταμάτησαν την παραγωγή των F-35 (τεχνικοί λόγοι), ενώ φέρεται να “κράτησαν” και την πώληση των F-35 στα “Η.Α.Ε.”!..

mikrografia-ton-ipa-oi-ypoyrgoi-toy-mpainten3

14. Διευθυντής της “Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών”: Άβριλ Χέϊνς (“Φωτό” από πάνω).

Υπηρέτησε ως αναπληρώτρια σύμβουλος εθνικής ασφαλείας επί Ομπάμα και υπήρξε η πρώτη γυναίκα υποδιευθύντρια της CIA.

15. Διευθυντής της “Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών” (CIA): Γουίλιαμ Μπερνς. Έχει υπηρετήσει 33 χρόνια ως διπλωμάτης των ΗΠΑ, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα, ειδικεύεται σε θέματα Ρωσίας και Μέσης Ανατολής και υπήρξε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία.

16. Σύμβουλος “Εθνικής Ασφαλείας”: Τζέικ Σάλιβαν. Σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του Μπάϊντεν, όταν ο τελευταίος ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα. Ο Σάλιβαν υπηρέτησε ως αναπληρωτής προσωπάρχης της πρώην υπουργού Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον.

17. Υπουργός Ενέργειας: Τζένιφερ Γκράνχολμ. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα κυβερνήτης του Μίσιγκαν, από το 2003 ως το 2011. Το 2009, όταν ο Μπάϊντεν ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα, συνεργάστηκε με το γραφείο του για την διάσωση των αυτοκινητοβιομηχανιών, στην διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης.

18. “Πρόεδρος της Επιτροπής Kεφαλαιαγοράς”: Γκάρι Γκένσλερ. Πρώην τραπεζίτης της “Goldman Sachs”, ο Γκένσλερ υπήρξε πρόεδρος της “Επιτροπής Συναλλαγών Προσθεσμιακής Αγοράς”, από το 2009 ως το 2014 και από τον Νοέμβριο ηγείται της μεταβατικής ομάδας που σύστησε ο Μπάϊντεν, για να επιβλέπει το πεδίο των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

19. Προσωπάρχης του Λευκού Οίκου: Ρον Κλάϊν. Επί σειρά ετών σύμβουλος του Μπάϊντεν με εμπειρία στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Έμπολα, ο Κλάϊν επιλέχτηκε ως προσωπάρχης υπεύθυνος για την προεδρική ατζέντα.

20. Eιδικός προεδρικός απεσταλμένος για το κλίμα: Τζον Κέρι. Ο πρώην γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών θα έχει τον ρόλο ενός “τσάρου του κλίματος” σε υπουργικό επίπεδο, στην κυβέρνηση Μπάϊντεν και έργο του θα είναι η διπλωματία του κλίματος των ΗΠΑ.

21. Πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη: Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ. Η Αφροαμερικανίδα υπηρέτησε ως ανώτερη διπλωμάτης στην Αφρική, από το 2013 ως το 2017, επί κυβερνήσεως Ομπάμπα, και ηγήθηκε της αμερικανικής πολιτικής στην υποσαχάρια Αφρική, στην διάρκεια της επιδημίας του Έμπολα στην Δυτική Αφρική.

22. “Ψιλο-ξεσηκωμός” στην Ρωσία, λόγω της φυλακίσεως εκεί, του ηγέτη της Αντιπολίτευσης Ναβάλνι, ο οποίος επέστρεψε στην Ρωσία και συνελήφθη, αμέσως με το που πάτησε το πόδι του στην Μόσχα.

Ο Ναβάλνι επέστρεψε στην χώρα του (20-01-2021), μετά από την δηλητηρίασή του με συγκεκριμένο δηλητήριο, την νοσηλεία του στην Γερμανία και την σωτηρία του!..

Για το θέμα, η “Δύση” κατηγόρησε την Ρωσία, μια Ρωσία η οποία όπως φαίνεται ειδικεύεται στα υπερ-τοξικά δηλητήρια, έχοντας καταντήσει… μονότονη, αχαχαχαχαχαχαχα, ενώ η άλλη μεγάλη… Δημοκρατία, η Κίνα, φαίνεται ότι ειδικεύεται στους… ιούς! Αχαχαχαχαχαχα!..

Παρενθετικά: Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι συλληφθέντες διαδηλωτές από την Ρ/Αστυνομία (Ρ/”Ειδικές Αστυνομικές Δυνάμεις”, κλπ), οδηγούντο στα “Αστυνομικά Τμήματα”, σε σειρά (ο ένας πίσω, απ’ τον άλλον και σε απόσταση 2 βημάτων μεταξύ τους), και με τα χέρια ψηλά, όντας… πειθαρχημένοι απολύτως!!!

Σχόλιο:

Στην χώρα μας, όχι πολύ χρονικά πίσω, κάποιοι που την ημέρα που συνελήφθησαν λέγονταν… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ”, μεταφέρθηκαν σχεδόν στα… σπίτια τους, με τα περιπολικά της “ΕΛΑΣ”*, από την “ΓΑΔΑ”, με εντολή του τότε ΠτΒ Κου “ΣΥΡΙΖΟ” – ΒΟΥΤΣΗ, ενός ΒΟΥΤΣΗ (“Ταβερνιάρης” το παρωνύμιό του), του οποίου ο γιός είναι “μικρο” – τρομοκράτης και Οπαδός του… Αρχι-δολοφόνου της “17Ν”, του “Μελισσοκόμου” Κουφοντίνα, ίσως και φανατικότερος, του σημερινού “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ”, φερόμενου ως Αναρχικού και ορισθέντος – επικεφαλής του “Ρουβίκωνα” και πρώην Κομμουνιστή- “Χούλιγκαν” του Άρεως, από την Φλώρινα, Γιώργου ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ!..

[Φέρεται ότι, επί Χούντας, ο Βούτσης ήταν στο “Δίκτυο Πληροφοριοδοτών” της τότε “ΚΥΠ”, αλλά και σ’ αυτό του δολοφονηθέντος, αργότερα, από την “17Ν”, Αρχι-Ασφαλίτη, Ε. ΜΑΛΛΙΟΥ, γεγονός που επιβεβαιώνει την θέση, η οποία προβάλλει τον ισχυρισμό πως, οι καλύτεροι Ρουφιάνοι της Ασφάλειας ήσαν πάντα (όπως είναι και σήμερα), τα πάσης φύσεως Κομμούνια].

Οι Η.Π.Α. ζήτησαν την άμεση αποφυλάκιση του Ναβάλνι.

Στις 26-01-2021 είχαμε την 1η τηλ-κή συνομιλία Πούτιν-Μπάϊντεν.

23. Μηδέν τα κρούσματα του “ΚΟΡΩΝΑ” ΙΟΥ 2019, στην Κίνα. Οι Κινέζοι “έβγαλαν” τον ιό, αυτοί τον “σέρβιραν” στον Πλανήτη, σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους “Παγκοσμιοποιητές”, αυτοί ασφαλώς θα έχουν και το αντίδοτο!

24. Ο Τ/”Κεντρικός Τραπεζίτης” Νατζί ΑΓΜΠΑΛ, πρόβλεψε ότι ο πληθωρισμός, το 2021, στην χώρα του θα είναι 9,4% και το 2022 7%.

  • Το “ΔΝΤ” πρόβλεψε για αύξηση της τ/Οικονομίας, το 2021, κατά 6%.
  • Το “Εξοχικό” του ΡΤΕ στην Μαρμαρίδα φέρεται ότι στοιχίζει 70 εκ-ρια Ευρώ, ενώ για να κτισθεί, εκεί όπου κτίσθηκε, φέρεται να καταπατήθηκε όλη η συγκεκριμένη έκταση.
  • Ο Μήνας “έκλεισε” με την αντιστοιχία: 1$ Η.Π.Α.=7,4 ΤΛ / 1Ευρώ=8,94 Τ.Λ. και 1gr Χρυσός=440 ΤΛ / 1 Ουγγιά=1854 $ Η.Π.Α.
  • Σχετικά με τον χρυσό, υπάρχουν οι προβλέψεις του Τ/… “ΡΙΧΑΡΔΟΥ”, Μεμίς (και αυτός, σαν τον δικό μας, είναι πολύ “καθαρός”, αχαχαχαχαχαχα), ο οποίος δήλωσε ότι η τιμή του χρυσού, ίσως και να φτάσει και τις 500 ΤΛ.
  • Ο Τ/ΠτΔ δήλωσε πως, το 2020, η Τουρκία παρήγαγε 42 τόνους χρυσού (2,4 δις $ Η.Π.Α.), και πως ο στόχος είναι να φτάσει τους 100 τόνους.
  • Σε 20 χρόνια, παρήχθησαν στην Τουρκία 382 τόνοι χρυσού.
  • Το 2020 στην Τουρκία εισήχθησαν 260 τόνοι χρυσού.
  • Τ/”Ετήσιο Κατά Κεφαλήν Εισόδημα” 1998, 16.000 Ευρώ. Το 2008 ήταν 8.200 Ευρώ και το 2020 8.155 Ευρώ!..

25. Συγκέντρωση πλήθους εξουσιών (Τ/Επιτελείων και Τ/ΥΠΑΜ) στον ίδιο τον Τ/ΥΠΑΜ, με εντολή του!.. “Απονευρώθηκαν” τα Τ/Επιτελεία; (ΟΚ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΛΙΑΝ Ο ΚΟΣ ΑΚΑΡ, ΑΛΛΑ… ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΓΙΑΤΙ);

26. Το 1ο τ/”Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” (“ΣΕΑ”) έλαβε χώρα στις 28-01-2021, στην Άγκυρα, υπό την Προεδρία του ΡΤΕ και διήρκεσε 4,5 ώρες.

Φέρεται να συζήτησε τις τ/πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικές δραστηριότητες / δράσεις, σε:

  • Α. Μεσόγειο.
  • Αζερμπαϊτζάν.
  • Λιβύη.
  • Συρία.
  • Κύπρο (“Ελεύθερα” και “Κατεχόμενα).

Επίσης, φέρεται ότι συζητήθηκαν:

  • Οι σχέσεις με την Ελλάδα, σε Αιγαίο και σε Α. Μεσόγειο.
  • Η Τρομοκρατία [Σ’ αυτήν, η Τουρκία εντάσσει ΡΚΚ/KCK – PYD/YPG, FETÖ και “ISIS” / “DEAŞ”(SİC)]!..

27. Οι Τούρκοι φέρεται ότι θα πωλήσουν (εταιρεία “RST” / Άγκυρα) στην Ν. Κορέα ραντάρ (“Doruk” / “Κορυφή”), τα οποία “πιάνουν” τα “ΜΕΑ” (Οπλισμένα και Μη).

“Εν τω μεταξύ”, η τ/εταιρεία “ΡΟΚΕΤΣΑΝ” προβάλλει ένα νέο γενιάς – όπως λέγει- όπλο, το οποίο “κάνει βόλτα”… , με “ταχύτητα φωτός” και το κόστος μιας βολής-του είναι 1$ Η.Π.Α.!..

Στις 03-01-2021 αναφέρθηκε πως το “Αεροπλανοφόρο” ΤCG “ANADOLU” θα φέρει:

  • 19 Πολεμικά α/φ.
  • Ικανό αριθμό ΕΕ/Π.
  • 50 Άρματα.
  • ΙΗΑ και SIHA.
  • Χειρουργικό (Ν) 30 Κλινών.

Στις 13-01-2021 αναφέρθηκε επιτυχής δοκιμή του “AKINCI ΙΗΑ PT-3” (Και νυχτερινή).

Στις 23-01-2021 αναφέρθηκε πως πλέον στις ΤΕΔ φορούν φόρμες νανοτεχνολογίας!

Στις 24-01-2021 αναφέρθηκε επιτυχής εκτόξευση της τορπίλης “Αkya” / “Λάγνο Βλέμμα”, από Υ/Β κλάσεως TCG “Gür”.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: Ο Δντης της Τ/Αμυντικής Βιομηχανίας Ισμαήλ ΝΤΕΜΙΡ δήλωσε, στις 11-01-2021, ότι το 2021 θα παραδοθούν στις ΤΕΔ:

  • To BAYRAKTAR “AKINCI TΙΗΑ PT-3”.
  • Kargo “IHA”.
  • Θα μπει σε “Γραμμή Παραγωγής” το “Μίνι Άρμα Χωρίς Προσωπικό”, το “Gökbey”, στην κατηγορία “ΚΑΜΙΚΑΖΙ”.
  • To EE/Π “ATAK” FAZ-2.
  • O 1ος Αντιπλοϊκός τ/πύραυλος “Atmaca” / “Γεράκι”.
  • Η εθνική τορπίλη “Akya” / “Λάγνο Βλέμμα”.
  • Το Α-Τ όπλο “Μαύρο Βέλος” / “Kara Ok”.
  • Επίσης, ανέφερε ότι θα συνεχιστούν οι εργασίες πάνω στον “HISAR-A+” (Στόχος να μπει σε γραμμή παραγωγής το 2021).
  • Τέλος:
  • Είναι έτοιμο το αεραμεταφερόμενο οβιδοβόλο “BORAN”, το οποίο φέρεται ότι θα αντικαταστήσει το επίσης νυν αεραμεταφερόμενο πυροβόλο των 105 χλστ. (Χρήση, κυρίως, από τους Π/Ν του ΤΠΝ).
  • Θα δοκιμάσουν στο “ΑΛΤΑΪ”, με το 1ο πρωτότυπο μηχ. άρματος “BATU” και με μηχανή UTUK”, που χρησιμοποιείται σε ελαφρά ΤΘ-να νέας γενιάς.
  • Το 2020 φέρεται ότι τελείωσε ο εκσυγχρονισμός των Μ60Τ, ενώ αυτός των 354 LEO-2A4 φέρεται ότι θα ολοκληρωθεί το 2021. (Τα άρματα αυτά είχαν μπει στις ΤΕΔ, την περίοδο 2006-2011).
  • Φέρεται ότι παρέλαβαν από την Κίνα 19 “Kasirga” (WS 1A 80 Km), ενώ παραδόθηκε στις ΤΕΔ και αριθμός BORA”.
  • Το Τ-129 (Αναγνωριστικό – Επιθετικό), φέρεται ότι θα μπορεί να φέρει ΜΚ-81 / 82 / 83, Bozok 1 UMTAS, Cirit, MAM-C / – L, Gökdoğan, Bozdoğan, SOM, Kanatlı Güdüm Kiti (“ΚGK”) πυρομαχικά βομβιδοβόλων.

28. Ο Σκοπιανός ΠτΔ αναφέρθηκε σε Μακεδονική (sic) μειονότητα (!) στην Ελλάδα, λίγο μετά την επίσκεψη στην Αθήνα, του Σκοπιανού ΥΠΕΞ, Αλβανικής καταγωγής, ΟΣΜΑΝΙ, ο οποίος επισκέφθηκε και την Ε/ΠτΔ.

29. Ο Πούτιν μίλησε στο “Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ”.

30. “Κυνήγι” κατασκόπων στην Άγκυρα, στην “Αμυντική Βιομηχανία” και στα “Γενικά Επιτελεία”. Αναφέρθηκε διαρροή απορρήτων πληροφοριών του τ/Κράτους. / Η “ΜΙΤ” αναφέρει πως, στοχεύει πλέον στην τεχνολογική κατασκοπεία. Οι Τούρκοι γενικώς θέλουν να γίνουν “SİBER VATANI” / “ΚΥΒΕΡΝΟ-ΧΩΡΑ”, σε έναν… “DİJİTAL” / “ΨΗΦΙΑΚΟ”, όπως -πολύ ορθά- λένε, Κόσμο.

31. Ο ΡΤΕ χαρακτήρισε το Κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην χώρα του, το “ΡΛΚ” / “CHP”, ως “5η Φάλαγγα” και τον Πρόεδρό του Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ως τον επικεφαλής της!..

32. Τηλεφωνική επικοινωνία ΡΤΕ με Έλον ΜΑΣΚ, ο οποίος είναι ο ιδρυτής της «TESLA- SPACE “X”». Φέρεται να εξέτασαν την δυνατότητα συνεργασίας τους (Τ. – Εταιρεία), σε θέματα “τεχνολογίας Διαστήματος”.

Σχετικά με τον “Türk-SAT-5”, o οποίος εκτοξεύτηκε με επιτυχία στις 07-01-2021, ο ΡΤΕ δήλωσε πως “30 χρόνια ζήταγε η Τουρκία να πάρει την έγκριση για την άσκηση των δικαιωμάτων της στο Διάστημα”.

33. ΤΖΕΡΕΜI ΓΚΡΑΝΧΑΜ: “Σε μερικούς μήνες θα σκάσουν τα Χρηματιστήρια”!..

34. ΕΠΙΛΕΓΕΝ – εμβόλιμο- ΑΣΤΕΙΟ, ΜΗΝΟΣ ΙΑΝ. 2021:

ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΤΕΒΛΕΤ ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ:

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ – ΤΣΑΝΤΗΡΙ” / “ÇADIR DEVLETİ DEĞİLİZ”!!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Γειά σου ρε Μπασμπούγ, Γίγαντα!..

Ορισμένοι εκ των “ΑΓΓΕΛΩΝ” (μειοψηφία βεβαίως) πρόκριναν την άποψη ότι το καλύτερο τ/αστείο του Μηνός ΙΑΝ. 2021 ήταν η δήλωση των Τούρκων, μετά τα γεγονότα στις Η.Π.Α. (06-01-2021), η οποία έλεγε: “Ανησυχούμε για τα όσα γίνονται στις Η.Π.Α.“!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

35. Ο Ι/Α/ΓΕΕΔ Κος Αρίβ ΚΟΤΣΑΒΙ δήλωσε ότι υπάρχει περίπτωση να προσβληθούν από τις ΙΕΔ συγκεκριμένοι στόχοι, σε περιοχές στον Λίβανο και στην “Λωρίδα της Γάζας”, όπου το 1 στα 5 σπίτια είναι… αποθήκες πυρομαχικών και κυρίως αποθήκες ρουκετών!..

36. “Ακούστηκε” και πάλι από τις Η.Π.Α. το λεγόμενο “Δόγμα ΜΠΡΑΪΖΑ”, που λέγει: “Έλληνες δώστε το Καστελόριζο“!Ο Μπράϊζα είναι σήμερα -θεωρητικά πάντα- ανώτατος Α/Διπλωμάτης. Φέρεται να είναι / να ήταν ένας από τους καλύτερους πράκτορες της “CIA”, “Δημοκρατικός”, ενώ είναι παντρεμένος με Τουρκάλα!..

37. Η “Κοινότητα” Γκιουλέν φέρεται, κατά τους Τούρκους πάντα, να έχει προσπαθήσει να “μπει” στην… “Παγκόσμια” οικογένεια Ροκφέλερ, μέσω της σχέσεως της εγγονής του Ροκφέλερ, με τον Τ/Μπασκετ-μπολίστα, του “ΝΒΑ”, Ενές ΚΑΝΤΕΡ, ενός των φανατικοτέρων εχθρών του ΡΤΕ!..

Και ο Γκιουλέν (Όργανο της “CIA”), από την πλευρά του, κατέστη πλέον (και αυτός) “Παγκόσμιος” στον Σουνιτικό, και ίσως όχι μόνον εκεί, αλλά και στον Σιϊτικό, κόσμο. Δεν απέχει πολύ, από το και να… αγιοποιηθεί ακόμα, απ’ τους Οπαδούς του, φυσικά μετά τον θάνατό του!.. Παρ’ όλα αυτά, και τώρα, όντας ακόμα σε ζωή, λατρεύεται σαν… Άγιος!..

38. Οι Τούρκοι δήλωσαν πως θα παράξουν δικό τους εμβόλιο, κατά του “ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟΥ”. / Ο Πρόεδρος ΡΤΕ εμβολιάστηκε με το “ΣΙΝΟΒΑΚ.

39. Αμερικανίδα Κάθριν Όστιν ΦΙΤΣ:

«Τον “ΚΟΡΩΝΑ-ΙΟ” τον έφτιαξαν για να πάνε τον Κόσμο στην Τεχνοκρατία και στον Μετανθρωπισμό»! (Δείτε την και ακούστε την, στο “Youtube”).

40. O γνωστός Τ/ Υποναύαρχος (ε.α.) ΓΙΑΪΤΖΙ (“Γαλάζια Πατρίδα”, κλπ), δήλωσε πωςη Τουρκία θα πρέπει να ζητήσει αποστρατικοποίηση και της Αλεξανδρουπόλεως“.

ΣΧΟΛΙΟ: Έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ οι Τούρκοι, από την αμερικανική παρουσία στην πόλη (και λιμάνι) αυτήν της Θράκης και έχουν ενεργοποιήσει πληροφοριακά, όλες τις “επαφές” τους (sic) στην περιοχή, όπως και μερικούς λίγους Αμερικανούς στρατιωτικούς που κρυφίως “ελέγχουν”, ενώ παρακολουθούν “εκ του σύνεγγυς” όλα τα ΜΜΕ και τον Τύπο της περιοχής, ώστε να έχουν “πλήρη… αμερικανική εικόνα” στην Αλεξανδρούπολη! Έτσι, παρουσίασαν στα ΜΜΕ τους μια πράγματι άθλια εικόνα, σχεδόν πεταμένων αμερικανικών Ε/Π “Black Hawk”, σε “τολ”, του α/δ της πόλεως.

41. Αποφασίστηκε από την ε/πολιτική ηγεσία, η παραμονή για ακόμα 1 έτος της νυν ε/στρατιωτικής ηγεσίας, όπως και του ΥΦΑΜ Κου ΣΤΕΦΑΝΗ.

42. Σοβαρότατη ύβρις των Τούρκων, προς τους Γάλλους και προσωπικά στον ΠτΔ Μακρόν! Είπαν: “Ο Μακρόν ετοίμαζε την Γαλλία, για την δική της 28η Φεβ.”.

43. Έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ακ-Κουγιού (19-01-2021), χωρίς το τ/Κράτος να δώσει σχετικές πληροφορίες. / Μετά από καιρό, κάποια των τ/”Μέσων” διέψευσαν την είδηση.

44. Το θέμα του γερμανικού κινητήρος, για το τ/άρμα “ALTAY” απέδειξε ξανά(!) ότι η Γερμανία εφαρμόζει κεκαλυμμένο εμπάργκο “στρατιωτικών εξοπλισμών” στην Τουρκία. (Το ξέραμε εξ αρχής και με λεπτομέρειες! Οι Γερμανοί δεν είναι σε θέση να μας κοροϊδέψουν στρατιωτικά και ειδικά σε θέματα πληροφοριών, πλην του να μας “δέρνουν” βεβαίως πολιτικο-οικονομικά και να μας… εκβιάζουν, έχοντας την Καγκελάριό τους δοτή Π-Θ της ΕΕ και στο έδαφός τους τις περισσότερες Τράπεζες των “Διεθνών Αφεντικών” όλων μας)!..

45. Ο φερόμενος ως Τουρκόφιλος, εκ της Βελγικής ΒΑΛΩΝΙΑΣ ορμώμενος, Γερμανός Αρμίν ΛΑΣΕΤ εξελέγη νέος Πρόεδρος του Γ/ “Χριστιανο-Δημοκρατικού Κόμματος” (“CDU”). Ο ΛΑΣΕΤ είναι – εκ των πραγμάτων – και πιθανός επόμενος Καγκελάριος της Γερμανίας. / Ο ΡΤΕ είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του.

46. Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθρεμπορίας ανθρώπων στην ν. Κω. / Οι “ΜΚΟ” (οι 2 στις 3 “πρακτόρικες”) είναι “Κράτος Εν Κράτει” ακόμα στην Ελλάδα… Κε ΜΗΤΑΡΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!..

47. ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ:

«Ο ΡΤΕ είναι υπό στρατιωτική κηδεμονία. Κάποια στιγμή η φατρία* που τον ελέγχει θα τον “καθαρίσει”! Γι’ αυτό και εμποδίζουν το “Κόμμα του Μέλλοντος”»! (Πρόκειται για το Κόμμα του, που το ίδρυσε τον Σεπ. του 2019).

“Μετ’ ου πολύ” της παραπάνω δηλώσεως, ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος του “Κονιάρου”, ο Σελτσούκ ΟΖΝΤΑΓΚ δέχθηκε, από ένοπλη συμμορία, επίθεση. Φέρεται ότι συνελήφθησαν 2 άτομα. Νεότερη πληροφόρηση σχετική με τα κίνητρα της αιματηρής αυτής επίθεσης, δεν έχει υπάρξει ακόμα!..

* Ο Νταβούτογλου δεν κατονόμασε τον επικεφαλής της “Φατρίας”, Ντο(γ)ού ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ. (Παρενθετικά: Εμβολιάστηκε και ο ΠΕΡΙΝΤΣΕΚ, όπως και ο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ. / Αναφέρθηκε, προφανώς επίτηδες, πως οι Ε/Κ εμπόδισαν την μεταφορά εμβολίων στους Τ/Κ). / Να θυμίσουμε εδώ ότι, στις 17-11-2020, ο γνωστός Οπαδός του ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ, Τ/Αρχι-Νονός και παλιός Πράκτορας της “ΜΙΤ”,  Αλαεττίν ΤΣΑΚΙΝΤΖΙ, απείλησε τον Κιλιτσντάρογλου, λέγοντάς του πως συνεργάζεται με τους Κούρδους, όπως και με ξένες δυνάμεις! (Εδώ που τα λέμε, δεν είπε ψέματα ο… φίλος μας! Μην ξεχνάτε, επιπροσθέτως, ότι ο Κιλιτσντάρογλου είναι Κουρδικής καταγωγής, χωρίς να υπαινισσόμαστε κάτι)!..

Επίσης, ο τέως Α/ΓΕΕΔ Ιλκέρ ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ άφησε υπονοούμενα για Πραξικόπημα, συνδέοντας το Πραξικόπημα του 1960, με την -κατ’ αυτόν- λάθος επιλογή, του τότε Π-Θ Α. ΜΕΝΤΕΡΕΣ (πολιτικός πρόγονος του ΡΤΕ και του “ΑΚΡ”), να μην “πάει” την χώρα σε εκλογές, όπως του εζητείτο (και!) από την τότε Αντιπολίτευση.

Είπε: “Αν ο Μεντερές είχε πάει την χώρα νωρίτερα σε εκλογές (αν είχε ορίσει ημερομηνία εκλογών), δεν θα είχαμε Πραξικόπημα”!..

48 Από το 2011, έως σήμερα, σύμφωνα με την ε/φ “ΤΑ ΝΕΑ”, στην Ελλάδα εισήλθαν παράνομα 19.653 Τούρκοι πολίτες.

49. Ο Λίβανος καταρρέει! Μαζί του τα νοσοκομεία και οι Τράπεζες!..

50. Ο Μαχμούντ Αμπάς υπέγραψε σχετικό διάταγμα, σύμφωνα με το οποίο, μετά από 6 μήνες (Ιούλιος 2021) θα έχουμε εκλογές στην Παλαιστίνη.

51. Κυκλοφόρησαν  φήμες (προφανώς υποβολιμαίες), για εκλογές στην Τουρκία, τον Σεπ. του 2021 και για εκλογές στην Ελλάδα, τον Μάϊο του 2021.

52. Μέχρι τις 15-01-2021, η Ελλάδα είχε ανακοινώσει 4.500 θανάτους, από τον “COVID-19“.

53. Τον Οκτ. 2021 θα έρθουν τα πρώτα…  ε/”RAFALE” στην Ελλάδα και στην Σκύρο, τα πρώτα I/”HERON.

54.  Η “ΦΕΪΣ-ΜΠΟΥΚ” και το “ΓΟΥΟΤΣ ΑΠ”, μετά από τα όσα φοβερά έγιναν στην Τουρκία σε όλα τα σύγχρονα “κοινωνικά δίκτυα”, και μετά από τον πόλεμο που αυτές οι εταιρείες “άνοιξαν” αρχικά στον ΡΤΕ, ένας ΡΤΕ, ο οποίος τους αντιμετώπισε, πράγματι, πολύ “έξυπνα”, δήλωσαν τελικώς, “ανακρούοντας πρύμναν”, πως θα διασφαλίσουν το τουρκικό απόρρητο.

55. Η Τουρκία, από την 01-01-2021, ανέλαβε την Διοίκηση της “ΝΑΤΟΪΚΗΣ Διακλαδικής Δυνάμεως Υψηλής Ετοιμότητος”. Κυρία της Μ. Μονάδα, ως Τουρκία, στην “Δύναμη” αυτή, είναι η 66η Μ/Κ ΤΑΞ.

56. Συναντήθηκαν, στις 11-01-2021, στην Μόσχα, οι Πούτιν, Αλίγιεφ, Πασιγιάν. Ο Πούτιν φέρεται να ενημέρωσε ο ίδιος, τηλεφωνικά, (για τα διαμειφθέντα στην συνάντηση αυτήν), τον ΡΤΕ. Μετά από λίγες ημέρες, από το πέρας της συναντήσεως των 3 ανδρών, “κυκλοφόρησε” από την Ρωσία ο νέος Χάρτης του “Ναγκόρνο Καραμπάγ”, στον οποίον ενώνονται η Ρωσία με την Αρμενία και η Τουρκία με το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και δόθηκε πληροφόρηση σχετικά με το νέο Ρ-Τ “Στρατηγικό Κέντρο Επχσεων”, στο “Ναγκόρνο Καραμπάγ.

57. Ο νέος Α/”CIA” Κος Ουϊλιαμ ΜΠΕΡΝΣ είχε αναφέρει, το 2012, το “ΡΚΚ”, ως κοινό εχθρό Τούρκων και Αμερικανών, δηλώνοντας επίσης τότε πως, Τούρκοι και Αμερικανοί αναζητούσαν κοινούς πρακτικούς δρόμους συνεργασίας, για την εξουδετέρωσή της Κουρδικής αυτής Οργάνωσης!..

Πώς λοιπόν ο Κος ΜΠΕΡΝΣ θα “δέσει” “σήμερα” με τον νέο Α/ΥΠΕΞ, Κο Μπλίνκεν, αλλά και -κυρίως- με τον άνδρα με το τόσο ωραίο χαμόγελο, Κο Μακ Γκερκ; Ήδη, οι Η.Π.Α. (νέα Κ-Β) άρχισαν την αποστολή πυρομαχικών στους Κούρδους!..

58. Ο Α/Π-Θ και “Τουρκο-πράκτορας” ΡΑΜΑ επισκέφθηκε την Άγκυρα, στις 10-01-2021, για συνομιλίες με τον ΡΤΕ. Παράλληλα, επισκέφθηκε και εκθέσεις εξοπλιστικών!.. Ακολούθως ήλθε στην Αθήνα και είχε συνομιλία και με τον  Ε/Π-Θ.

59. Ερώτημα προς τον φίλο Ι/Π-Θ Κο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Κε Πρόεδρε! Έχει το Ιράν κρυφή στρατιωτική Βάση στις ακτές του Κόλπου της Βασόρα; Αν “ναι”, περί τίνος ακριβώς πρόκειται;

Και μιας και ο λόγος για Βάσεις!.. Το Αζερικό ΥΠΑΜ διέψευσε ότι οι ΤΕΔ θα “στήσουν” 3 αεροπορικές Βάσεις στο έδαφός τους (Σε 3 διαφορετικές Αζερικές πόλεις).

60. Επανεμφάνιση(!) του “ISIS”, στο Β. Ιράκ – ΒΑ Συρία, λίγες μέρες μετά από την ορκωμοσία του νέου Α/Προέδρου!…

61. Η Τουρκία δεν υπέγραψε την ετήσια έκθεση του Ο.Η.Ε. για το “Δίκαιο Της Θάλασσας”.

62. Τ/ΥΠΑΜ Χ. ΑΚΑΡ: Δήλωσε:

Κανείς άλλος Στρατός στον Κόσμο, δεν θα πετύχαινε να ανασυνταχθεί τόσο γρήγορα, όσο ο Τουρκικός, μετά το 2016.

Μετά το Πραξικόπημα της 15-07-2016*, απομακρύνθηκε το 50% των ανωτάτων Αξκων μας και το 73% των Επιτελών μας.

Κάναμε επίσης και 4 επχσεις στην Συρία και στο Ιράκ και “καταστρέψαμε” τα… όνειρα κάποιων για “Κουρδικό Διάδρομο”!..

Κανείς άλλος Στρατός δεν θα κατάφερνε κάτι τέτοιο!..”!..

* Θυμίζουμε:

Συνολικά, μέχρι σήμερα, έχουν συλληφθεί στην Τουρκία, λόγω του στρατιωτικού “Κινήματος” του 2016, 242.000 άτομα, εξ ων τα 100.000 αναμένουν ακόμα, προκειμένου να δικασθούν.

Από το τ/ΥΠΑΜ εκδιώχθηκαν 20.833 άτομα. 

Απολύθηκαν ή τέθηκαν σε διαθεσιμότητα 150.000 άτομα.

2.500 άτομα καταδικάσθηκαν σε ισόβια.

63. Ο αγγλικός σκανδαλοθηρικός… “Παγκοσμιοποιημένος” και Τουρκόφιλος “Γκάρντιαν” ανέφερε πως, το 2021 ο ΡΤΕ θα είναι ένας από τους 12 ηγέτες που θα γράψουν Ιστορία!..

64. Μετά από απόφαση Βρετανικού Δικαστηρίου, δεν θα εκδοθεί στις Η.Π.Α. ο Τζ. Ασάνζ! (“Wikileaks”). Φοβήθηκαν, όπως… διέρρευσε, για τυχούσα αυτοκτονία του, αν τον εξέδιδαν.

65. Αναφέρθηκε (02-01-2021) ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το “Κανάλι” στην Πόλη. [Μ. Θάλασσα – Ντουρουσού / ύψος νέου α/δ – Αλβανοχώρι (Arnavutköy) –  Σαζλιντερέ – Θ. Μαρμαρά]. Φέρεται ότι “Πατέρας” της ιδέας του “Καναλιού” ήταν ο Σουλτάνος Αβδούλ  Χαμήτ, ο Β’, ο πολυαγαπημένος Οθωμανός Σουλτάνος, του ΡΤΕ.

Ασφαλώς, η ιδέα του “Καναλιού” αυτού ανήκει αυστηρά στις ΤΕΔ, αφού το “Κανάλι” υποστηρίζει περαιτέρω την άμυνα της Πόλεως, από τ/πλευράς, ενώ επιπροσθέτως δίδει και επιπλέον διαπραγματευτικά… χαρτιά στην τ/Κ-Β, σε τυχόν συζητήσεις, σχετικές πχ με την “Συνθήκη του Μοντρέ” (1936), όπως και με το καθεστώς των Στενών, κυρίως αυτών του Βοσπόρου, αλλά ακόμα -πιθανότατα- και αυτών των Δαρδανελίων!..

66. Η Τουρκία φέρεται να ενεργοποίησε μια Βάση της. (Λιμάνι “Φίλιος” / “Filyos”).

67. Ο ΡΤΕ προσευχήθηκε την 1η του έτους στο… Τζαμί πλέον, της “Αγίας του ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ”, στην Πόλη και μετά δήλωσε, πως “Το Στέμμα του 2020 ήταν το ότι κάναμε και πάλι Τζαμί την Αγία ΣΟΦΙΑ!.. (Λέγοντας “Στέμμα” εννοεί πως η πράξη αυτή της τ/Κ-Β ήταν η σημαντικότερή της, το 2020. / Να πούμε ακόμα πως το 70% των Τούρκων ήταν υπέρ της λειτουργίας της Αγίας ΣΟΦΙΑΣ, ως Τζαμί)!..

68. Μεγάλο το πρόβλημα νερού στην Πόλη (09-01-2021). 

69. Μεγάλη προβολή από τους Τούρκους, της από το 2003 παρουσίας τους στην Αφρικανική Ήπειρο (08-01-2021).

70. Επεισόδιο με επακούμβιση (sic) πλοίου της τ/Ακτοφυλακής, επί 2 ε/Πλοίων του ΛΣ, παρά τα Ίμια (07-01-2021).

ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝ. 2021, ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΗ(!) ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ(!) ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ “ΕΠΑΙΞΑΝ“!..

ΕΠΙΣΗΣ: 

Α. Προτείνεται: Ο ΧΑΣΑΝ ΜΠΑΣΡΙ ΓΙΑΛΤΣΙΝ εξέδωσε το βιβλίο “ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”, στο οποίο κυρίως αναφέρεται στις τ/Επχσεις “Ασπίδα Του Ευφράτη”, “Κλάδος Ελαίας” και “Εαρινή Ειρήνη”.

Β. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 152 Ε/ΝΗΣΙΑ, ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ”, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ Ή ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, “ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ… ΟΜΑΔΑ” (ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΟΛΟΓΙΑ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ, ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ:

“EGEMENLİĞİ ANTLAŞMALARLA YUNANISTAN’A DEVREDİLMEMİŞ ADA ADAÇIKLAR VE KAYAKÇIKLAR” / “ΝΗΣΙΑ, ΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ (ΝΗΣΑΚΙΑ “ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ”), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ “ΠΕΡΑΣΑΝ” ΜΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ“!.. 

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-