Ασφάλεια και Νεοκομμουνιστικες… Ευαισθησιες!

Ω9

Φίλοι μου!

– Είμαι υποχρεωμένος σήμερα να απαντήσω στις πιεστικές σας ερωτήσεις, σχετικά με τη συζήτηση στη Βουλή για την ασφάλεια (04-11-2017), μετά από την σχετική “ερώτηση” της ΝΔ, παρ’ ότι σας ενημερώσαμε πως η κατάσταση μας σήμερα και για λίγο ακόμα είναι αυτή του… συναγερμού!

Απαντώ λοιπόν σε ο,τι με ρωτήσατε, ενώ παράλληλα εκφράζω την λύπη μου, διότι δεν μπορώ να σας κάνω… μάθημα!..

1. Η Αστυνομία και γενικως τα Σώματα Ασφαλείας, όπως βεβαιως και ο Στρατός δεν ανήκουν στα Κόμματα, αλλά αποτελούν περιουσία του ελληνικού λαού, ανήκουν και μόνον σ’ αυτόν! Άρα οι οποιες επιχειρησιακες επιτυχίες τους αντανακλούν και μόνον στα στελέχη τους, τα οποία μάχονται στο Πεδίο και σε κανένα Κομμα! Απλώς στην Ελλάδα ο Κομματισμος, ο οποίος τα διέλυσε όλα, εμπέδωσε διαχρονικά την άποψη, ότι και οι Θεσμοί ανήκουν στα Κόμματα!..

– Η Πολιτεία δίνει την γραμμή, την γενική πολιτική κατεύθυνση, επί της οποίας θα πρέπει να κινηθεί πχ η Αστυνομία, ανάλογα με το ποιος κυβερνά την χώρα κάθε φορά! Έτσι, για παράδειγμα, η Κ-Β Τσίπρα – Καμμενου, στην οποία το πάνω χέρι έχουν οι Κομμουνιστές, ακολουθεί την γραμμη της “Διεθνιστικής” Παγκοσμιοποίησης, κινούμενη ακριβώς πάνω στις εντολές του SOROS, με αποτέλεσμα πχ να μην επεμβαίνει, να μην συλλαμβάνει, κλπ, όταν “τα δικά της καλοπληρωμενα παιδιά” καίνε και σπάνε την Αθηνα, η όταν αυτά μπαίνουν στη Βουλή, κλπ, κλπ, κλπ! (Για τον ΣΟΡΟΣ τα έχουμε πει και γράψει, κατ’ επαναληψιν, άρα θεωρώ πως τα ξερετε)!..

2. Ο Τόσκας είναι ένα σκληρό κομματοσκυλο, με το πλέγμα του φτωχού χωριάτη, ο οποίος φεύγει από το χωριό του, αποφασισμένος να κατακτήσει το όνειρο της καταξίωσης, με κάθε τρόπο και μέσο! Έτσι, γενόμενος ένας σκληρός Μακιαβέλλι, ξεκίνησε από Χουντικός και κατέληξε Μπολσεβίκος και αν θα απαιτείτο, στον αγώνα του για την καταξίωση του και την κατάκτηση της εξουσιας, θα γινόταν μέχρι και… Μουζικος!..

– Όπου εφτασε, έφτασε χάρη στις σχετικες (καταλαβαίνετε) ικανότητες του, μέσα στο φθοροποιό ελληνικό κομματικό κράτος! Δυστυχώς κάτι τέτοιες οχιές με μηδενικό επαγγελματικό περιεχόμενο καρπουνται δολιως τις επιτυχίες άλλων και ετσι ανέρχονται η παίρνουν τα εύσημα! (Όπως τώρα η Κ-Β, ο Τόσκας,, κλπ)! Αυτή ειναι απαραβατη Αρχή στην χώρα της αναξιοκρατιας, της δικτυωσης, του μεσου, της συκοφαντίας η ρουφιανιας, στην χώρα της… Πουστιας, όπως πλέον “στα ισα” και με Νόμο μετέβαλε την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ!

3. Ναι! Οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ οφείλονται στον Δκτη Ασφαλείας Υπτγο Παπαζαφειρη! Η ΕΛΑΣ είχε χρόνια να δει τέτοιον Αξκο, στην υπόψη θέση!

– Γιατί οφείλονται σ’ αυτόν οι επιτυχιες; Διότι ο εγκέφαλος δίνει την εντολή στα άκρα μας να κινηθούν η ο,τι άλλο! Καταλάβατε!

– Μακάρι να τον αφήσουν να συνεχίσει το έργο του, διότι τέτοιοι Άξιοι  Αξκοι ενοχλούν πολλους και πολλαπλώς! Σας το έχω ξαναγράψει! Αυτός άλλωστε θα εργάζεται τιμώντας τον όρκο του, μαζι με τα παιδιά του – συναδέλφους, και έτσι κάποιοι άλλοι θα ασχολούνται ελεύθερα με τους υπασπιστικους τους… ερωτες και απλώς θα υπογραφουν!

4. Είναι τουλάχιστον αστείο να υπερασπίζεται την ΕΛΑΣ και το έργο της ο Τσιπρας! Ω, του Φαρισαϊσμού!* Άπαντες είναι γνωστοί στο “Βασίλειο της ΔΑΝΙΜΑΡΚΙΑΣ”!

5. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν παίζει απλώς άμυνα, παίζει κατενάτσιο, για λόγους που δυναμαι να εκτιμήσω, αλλά δεν επιθυμώ να αναφέρω, αφήνοντας εσάς να σκεφτείτε, αρχίζοντας από τους πιθανούς λόγους στρατηγικής του!

6. Και τώρα σας γράφω τη θέση μου, χωρίς επεξηγήσεις! Δεν μπορώ να διδάξω και μάλιστα από… απόσταση! Ο,τι καταλαβετε! Στο τέλος βάζω ένα μικρό σχόλιο!

– “…We stand for organized terror. This should be frankly admitted. Terror is an absolute necessity during times of revolution!..”

– “We judge quickly. In most cases only a day passes between the apprehension of the criminal and his sentence. When confronted with evidence criminals in almost every case confess! And what argument can have greater weight than a criminal’s own confession… “! (Εγκληματίες μπορεί να είναι και αθώοι, οι οποίοι ομολογούν με τη μέθοδο των… βασανιστηριων!)!

– Συνέντευξη Λένιν με τον Felix DZERZHINSKY, ε/φ Novaia Zhizn (14-07-1918).

– “… Όταν στελνεις ανθρώπους στο αποσπασμα, τα αποδεικτικά στοιχεία δεν είναι απαραίτητα. Αυτές οι διαδικασίες είναι παλιομοδιτικες μπουρζουαζιστικες λεπτομέρειες! Αυτό άλλωστε είναι η επανάσταση! Και ο επαναστάτης πρέπει να γίνει μια ψυχρή μηχανή θανάτου με κίνητρο το αγνό μίσος!.. ” Τσε Γκεβάρα

“The Independed Institute” Che Guevara The Killing Machine / Alvaro Vargas Liosa, 11-07-2005.

– Καταλάβατε;

– Κανένας άθεος φιλοι μου δεν έχει ευαισθησιες, αναστολές και ο,τι σχετικό! Άρα είναι ικανός ΓΙΑ ΟΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

– Μην πιστεύετε λοιπόν κανέναν πχ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΚΑ-ΝΕ-ΝΑΝ(!) απ’ τους ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που μας κυβερνουν, (αφαιρέστε εδώ τους “χρήσιμους ηλιθιους” των δήθεν ΑΝΕΛ, ακριβώς διότι είναι απολιτικοι οπουρτουνιστες ηλίθιοι, οι οποιοι βάζουν από μόνοι τους το κεφάλι τους στην κόκκινη… λαιμητομο), μην τους πιστεύετε διότι το μόνον που τους ενδιαφέρει ιστορικά / διαχρονικά είναι και μόνον η κατάληψη της εξουσίας και τίποτα άλλο! Τα πάντα γι’ αυτούς είναι  μέσον για την εξουσία! Γι’ αυτο και μόλις έπεσε ο Κομμουνισμός έψαξαν και βρήκαν την έκφραση του αρρωστημένου διεθνισμού τους στις Η.Π.Α. και στους… μαυρους πλέον και όχι στους κοκκινους… Παγκοσμιοποιητες!

– Αυτά αγαπητοί και σας αφήνω, διότι… πιεζομαι!..

* Ζωντανό παράδειγμα Φαρισαϊσμού η υπόθεση του Αφγανού Αμίρ, η κατάληξη της ιστορίας του οποίου ήταν να λάβει τη σημαία μας, από τον Κο Τσίπρα, τον   Π-Θ μας!

– Η αλήθεια φίλοι μου είναι η εξής! Ο Αμίρ (ο οποίος ουσιαστικά δεν γνωρίζει ελληνικά) κληρώθηκε να πάρει στην παρέλαση τη σημαία μας, αλλά όταν ρωτήθηκε η οικογένεια του από το Σχολειο, για το αν θα πήγαινε και στην εκκλησια, όπως προβλέπεται στις εθνικές επετείους, των Τριών Ιεραρχών, κλπ, η οικογένεια αρνήθηκε, διότι είναι Μουσουλμάνοι! Ετσι, το Σχολείο έκανε το αυτονόητο! Εκανε και παλι κλήρωση, δίνοντας τη σημαια μας τελικά στον κληρωθεντα μαθητή, που είναι αλβανικής(!) καταγωγής και οχι καλός μαθητής, που δεν είχε θέμα να πάει και στην εκκλησία!

– Αυτή είναι η αλήθεια αγαπητοί αναγνωστες, αλλά όπως πάντα οι Κομμουνιστές είναι “μανουλες” στο ψέμα και στην προπαγάνδα!

– Κανείς λοιπον δεν πήρε τη σημαία από τον… Αμίρ, του οποίου το σπίτι, μετ’ ου πολύ, δέχθηκε νυχτερινο… κανονιοβολισμό πετρών, χωρίς να έχει γίνει έως τώρα καμία αστυνομική έρευνα ή να έχει διαταχθεί κάποια προανάκριση, κλπ, για το θέμα, με αποτέλεσμα και να γίνει σπεκουλα σε βάρος των ετεροχρωμων ομοϊδεατών του ΣΥΡΙΖΑ, ήτοι των μαύρων φασιστων της “ΧΡ. ΑΥΓΗΣ”, αλλά και να δούμε τον… ανθρώπινο Τσίπρα να δίνει τη σημαία μας στον Αμίρ, στο αποκλεισμένο από τον ιδιο(!) Καστρο του, δηλαδή στο Μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ, παιζοντας τον Ξανθοπουλο και ο Αμίρ τον… Λουστρακο, λέγοντας του μερικά τσιτατα… σάπια, με στόχο την ελληνική πλεμπα!!! Είναι “απαιχτοι” στο θεατρο, στην υποκρισια, στο Φαρισαϊσμο και στο ψέμα οι νεοκομμουνιστες… Σωτήρες μας!!!

– Σκεφτείτε φίλοι μου μόνον το ακόλουθο! Ο Τσίπρας υπέγραψε για 99 χρόνια τη σκλαβιά μας στους “Διεθνείς Σαιλοκ” και τι μας λέγει συνεχώς το τελευταίο διάστημα; Μας λεγει, προετοιμάζοντας μας ψυχολογικά, πως το Καλοκαίρι του 2018 θα μας βγάλει από τα Μνημόνια!.. Ακόμα να καταλάβετε; Τα κομμουνια είναι ικανοι για ολα, το είπαμε! Το ήθος και η Αλήθεια είναι… μικροαστισμοι!..

arkas

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1. Σας γράφω ένα πολύ εξυπνο… αναρχικό σύνθημα! Είχα καιρό να δω κάτι “δυνατό”! “Πάρτε το”!

Αγια Κατανάλωση, Στάσεις Αίμα“!

Συγχαίρω τον συντάκτη! Θα τον ήθελα στην… Ομάδα μου, αφού είναι φανερό πως οι ραβδώσεις του εγκεφάλου του διαφέρουν των συνηθισμένων!

-/-

2. Βρείτε το άρθρο μας για την ασφάλεια, λίγο μετά που ανέλαβε την αρχηγία της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και διαβάστε το και πάλι!

-/-