ΑΤΕΛΙΕΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΑΣ”!..

Ζούμε ημέρες Βαριάς Ροζ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗΣ– ΧΟΥΝΤΑΣ!

 

Ζούμε ημέρες Χούντας!
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019 

«Κωμωδία» έγινε το ποδόσφαιρο στην Τούμπα όπου θα πρέπει να γελάνε ακόμη και τα τσιμέντα.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να σκοράρουν κόντρα στον γεμάτο απουσίες ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τα άλλα μας λένε ότι παίζουν καλό ποδόσφαιρο, και το έριξαν στα… ανέκδοτα. Η βουτιά, της βουτιάς, ω βουτιά.

Απορούμε πώς δεν τσακώνονταν, για το ποιός θα βούαταγε πρώτος, αφού το έκαναν συνέχεια, ο Ακπόμ, ο Πέλκας, ο Κρέσπο και ο Βαρέλα, ενώ κάθε φορά που η μπάλα χτυπούσε σε σώμα παίκτη του ΠΑΣ, εκείνοι ζητούσαν πέναλτι!..

Αυτά που έγιναν σήμερα στην Τούμπα γύρισαν τον χρόνο πίσω! Σε «μαύρες» εποχές! Τέτοιο σπρώξιμο δεν έχει ξαναγίνει! Όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ πλησίαζε και έμπαινε στην περιοχή του ΠΑΣ έπεφτε κάτω! Βουτιές ο ένας, βουτιές ο άλλος!

Πραγματικά, απίθανα πράγματα, με την γελειότητα της… εξυγίανσης να μην έχει τέλος. Έγινε για ακόμη μία φορά ξεκάθαρο ότι ζούμε ημέρες Χούντας, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει με πέναλτι-φάντασμα για το 1-0, κερδίζοντας ακόμη ένα πέναλτι για γέλια και για κλάματα στο ματς, στο οποίο όμως αστόχησε ο Ακπόμ!..

ΜΠΡΑΒΟ Κε ΤΣΙΠΡΑ!

ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΛΕΣ, ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ό,τι μου ζητήσατε (επομένως ό,τι ρώτησες και εσύ… “Κρεμμαστέ Κήπε”), σύντομα στο άρθρο μας, με τίτλο… Απαντήσεις!.. Συντονιστείτε λοιπόν!..

2. Xas!23*- 32*saX!!!

-/-