Βρείτε Λίγο Χρόνο και… Ακούστε Τον! Θα Μάθετε!..

Φίλοι μου!
– Σ’ αυτό εδώ το “σάϊτ” σας έχουμε γράψει για 2 Έλληνες Στρατηγούς! Για το Στρατηγό ΓΡΑΨΑ και για το Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ! (Κατά την κρίση μας, για τα 2 αυτά άτομα, ο τίτλος του ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ αρκεί, χωρίς να σημαίνει ότι αγνοούμε τους λοιπούς, με τους οποίους –ΑΞΙΩΣ– τιμήθηκαν, από την ελληνική Πολιτεία)!
ω4 ω10
– Θα έχετε λοιπόν αντιληφθεί ότι τους ξεχωρίζουμε, ως 2 -μακράν- εξέχουσες(!) σύγχρονες στρατιωτικές προσωπικότητες, των ΕΕΔ, αλλά(!) και διότι δεν έχουν ανάγκη της δικής μας… “καλολογίας”, όπως και διότι δεν θέλουμε να κακοχαρακτηρισθούμε από εσάς, τους αναγνώστες μας, ως “φίλοι” της όποιας μορφής… “ανθρωπο-λειχίας*, δεν έχουμε αναφερθεί στα άτομα αυτά διεξοδικά, όπως πιθανώς να έπρεπε ή να επιβαλόταν, ιδιαιτέρως στην εποχή μας, στους χαλεπούς αυτούς καιρούς που ζει η ΕΛΛΑΔΑ μας και ο λαός της!
*Εκτός από γνωριμία, λόγω… συνθηκών, ουδείς “εξ ημών” (ενν. της “Συντακτικής Ομάδος“, του “σάϊτ“) είχε ή έχει οποιαδήποτε προσωπική σχέση με τους 2 παραπάνω αναφερθέντες Στρατηγούς!..
– Σήμερα, σας προτείνω να σχηματίσετε στους Η/Υ σας και ακολούθως να “κτυπήσετε” την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση και να δείτε και ακούσετε το Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ.
Καλή… “Τηλε – Ακρόαση” λοιπόν και επιτρέψτε(!) μου να σας καλέσω, στη συνέχεια, να προβληματιστείτε, (για λίγο αρκεί), σε ό,τι θα έχετε ακούσει!..
– Σε ό,τι μας αφορά,  “ΣΕΒΑΣΜΟΣ” / “RESPECT“(!)  (“SAYGIMIZI SUNUYORUZ“) στον ΣΤΡΑΤΗΓΟ, καθώς και υποβολή των καλυτέρων ευχών μας, για τον ίδιο και την οικογένειά του!.. 
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ. Όσοι έχετε “δει και ακούσει” την σχετική ομιλία του Στρατηγού, δεν θα ήταν άσχημο να την ξαναπαρακολουθούσατε!
-/-
ω1
Παρακάτω, ο Στρατηγός Φράγκος, ως Α/ΓΕΣστο Τ/ΓΕΕΔ, με τον -τότε- Τ/Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Σεμπαχεττίν Ισίκ ΚΟΣΑΝΕΡ, (ο πιο αγαπημένος Αρχηγός στις ΤΕΔ, τα τελευταία -τουλάχιστον- 20 χρόνια), που τα… “βρόντηξε” του ΡΤΕ και “έφυγε”!.. ω3
Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία”!
(Από τα πρώτα άρθρα του αρχικού – μητρικού μας σάϊτwww.ellinikosthrilos.wordpress.com)
ω11