Γειά Σου, Κε Γ. Καρατζαφέρη!..

Φίλοι μου!

Βγήκε λοιπόν, στο κανάλι του στο “ART”, ο Γ. Καρατζαφέρης, ως άλλος “κεραυνός εν αιθρία” και… συμβούλεψε την Κ-Β μας, αυτήν του Κ. Κ. Μ., ουσιαστικά να μην αντιταχθεί στην είσοδο των Δ. Βαλκανίων στην Ευρώπη, κλπ, και κυρίως στις όποιες διεθνείς πολιτικές επιδιώξεις των Σκοπίων, δικαιολογώντας την θέση του με την αναφορά “καραμέλα”, η οποία λέει πως τα Σκόπια είναι απαραίτητα για την επιβίωση της Ελλάδος και μάλιστα τα Σκόπια τα φιλικά προς εμάς, όπως υποτίθεται πως αυτά είναι σήμερα, μετά την επαίσχυντη “Συμφωνία των Πρεσπών” και την εθνική μας παράδοση στους Σκοπιανούς και βεβαίως στο διατάζων “Διεθνές Κεφάλαιο”!..

Με το άκουσμα αυτό αγαπητοί, αμέσως αναρωτήθηκα!

Καλά, για τον Κο Καρατζαφέρη, τώρα προέκυψε η αναγκαιότητα των Σκοπίων για την Ελλάδα, ένας Καρατζαφέρης, ο οποίος, προ 2 ετίας, ήταν και αυτός κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας, από τον διεθνιστή τότε Π-Θ “Σόρος-Τσίπρα” και τον άλλον πολιτικό βρωμιάρη και λαδιάρη, οπουρτουνιστή Π. Καμμένο, τότε που “τα ‘πιασε” ο Κοτζιάς, (κατά Καμμένο πάντα), μαζί με μια σειρά άλλων πολιτικών ανθελλήνων πολιτικών αρσενικών, θηλυκών και… ουδετέρων;

Προ διετίας, όταν ήταν ακόμα σε εξέλιξη η όλη αυτή εναντίον μας συνωμοσία, με τελικό αποτέλεσμα την εθνική μας, με το “Σορος-Συριζαίϊκο” στανιό, ντροπή και ήττα μας, δεν υπήρχε η σημειωθείσα τώρα… αναγκαιότητα του να ζήσουν τα Σκόπια, ως Κράτος, ώστε να… ζήσει (sic) και η Ελλάδα;

Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι, που ο Καρατζαφέρης προέβη ξαφνικά στη δήλωση αυτή; Παραθέτω μερικές σκέψεις:

  • Μήπως κάποιος του ‘ταξε κάτι, και προς Θεού εννοώ μόνον πολιτική του ολική επαναφορά, τώρα προς την… τελευτήν του βίου του;
  • Μήπως διακατέχεται ακόμα από πολιτικό μίσος προς τον Μητσοτάκη, τη ΝΔ και την σημερινή ε/Κ-Β, λόγω της συμπαρατάξεώς του με το αντι-Μητσοτακικό, “Χουντο-Συριζαίϊκο”, πολιτικο-οικονομικο-αθλητικό κύκλωμα, στο οποίο κυρίως ανήκουν οι Μελισσανίδης, Σαββίδης και ό,τι αυτοί διαθέτουν στην χώρα μας ως έντυπα, με τις γνωστές θέσεις που αυτά εκφράζουν;
  • Μήπως να… φταίει η επικείμενη επίσκεψη του Π-Θ στην Μόσχα;
  • Μήπως ανησυχεί και αυτός, όπως ακριβώς και ο πολύ… ελληνικός “Σόρος-Σύριζα”, για την μη εισέτι υπογραφή από την Ελλάδα, εκείνων των πρωτοκόλλων με τα Σκόπια, μη υπογραφή που οι εξελίξεις απέδειξαν πως ο νυν Π-Θ έχει πολιτικό… “DNA”;
  • Μήπως, στον βωμό της “Σόρος-Τσιπρο-προσπάθειας να φανεί το Κόμμα του ως “Κέντρο”,  ο Τσίπρας έταξε στον Γ.Κ. Ευρωβουλευτιλίκι, στις προσεχείς εκλογές;

Όποιοι όμως και να είναι οι λόγοι του… κεραυνού αυτού που μας προέκυψε, από ένα άνθρωπο που θέλει να χαρακτηριστεί ως ένας ακόμα… “Νέστωρ” της πολιτικής μας, κάτι που βεβαίως και δεν είναι, είναι βέβαιο ότι, αργά ή γρήγορα, θα φανούν, όπως δε εγώ εκτιμώ, σύντομα!..

Πάμε τώρα στην “ταμπακιέρα”, την οποίαν ο Κος Καρατζαφέρης, του οποίου το Κανάλι είναι ύπουλα αντι-Κυβερνητικό, πλην των περιπτώσεων που εμφανίζεται ο “Νεο-Ναζί” Χίος, οπότε τότε είναι ευθέως και χωρίς μάσκα αντι-Κυβερνητικό!

Οι Σκοπιανοί μας μισούν μέχρι θανάτου και γενικώς οι Σλάβοι μισούν θανάσιμα κάθε τι ελληνικό! Στο σημερινό τους Κράτος (όχι πως άλλαξε κάτι δηλαδή από το παρελθόν), μπορείς να πας να πιείς πχ καφέ ευκολότερα (χωρίς να κινδυνεύεις) και χωρίς… προβλήματα σε τουρκικό καφενείο, παρά σε Σκοπιανό!..

Το παραπάνω δεν αλλάζει Γ. Κ., αφού οι άνθρωποι αυτοί μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν, τα τελευταία 100 χρόνια τουλάχιστον, με μίσος κατά της Ελλάδος, ενώ ενυπάρχει στη συνείδησή τους η αδιάψευστη Ιστορία, η οποία τους θέλει να μετράνε σειρά από ήττες, οι οποίες τους έχουν δημιουργήσει έναν οιωνεί κομπλεξισμό απέναντί μας και θέληση για εκδίκηση!

Οι σημερινοί Βούλγαροι, Γ.Κ., είναι ίδιοι και διακατέχονται, προς εμάς, από τα ίδια… φιλόφρονα συναισθήματα!.. Κατάλαβες!

Δεν υπήρχε ποτέ Σκοπιανή εθνότητα, η οποία να ζητούσε την Μακεδονία μας, κλπ! Εκείνοι που υπήρχαν και ζητούσαν και ήθελαν την μία και μοναδική Ελληνικότατη Μακεδονία ήσαν πάντα οι Βούλγαροι, γι’ αυτό και το τραγούδι μας “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ”, το οποίο, μεταξύ των άλλων, τραγουδάγανε οι Έλληνες και οι Ελληνίδες επί Χούντας στα Σχολεία, έλεγε, “που έδιωξες τους Βούλγαρους και ελεύθερη είσαι τώρα” και όχι “… που έδιωξες τους Βαρβάρους… “, κάτι που, με κρατική εντολή, άλλαξε αργότερα! (Γι’ αυτό και οι Βούλγαροι δεν τους αναγνωρίζουν εθνική ταυτότητα και ορθώς, “ορθώς” υπό την έννοια ότι οι Βούλγαροι δείχνουν ότι δεν πουλάνε την όποια Ιστορία τους, δεν αποπατούν πάνω στο αίμα του λαού τους, όπως έκαναν οι Έλληνες επί “Σόρος-Τσίπρα”, έστω και αν αυτός ο “Διεθνιστής” και συνεπώς ανθέλληνας, ουσιαστικά μας επεβλήθη έξωθεν)!..

Οι Σκοπιανοί… προέκυψαν αργότερα και μετά τον Β’ Π. Π. και αν θες, Γ.Κ., μέσα στον Πόλεμο, όταν ο Γιόζεφ Μπρος (Τίτο) θέλησε να διεκδικήσει και αυτός την Μακεδονία μας, εκπονήσας ολόκληρο σχέδιο, κύριο και βασικό… συστατικό (sic) του οποίου ήταν η δημιουργία της “Δημοκρατίας της Μακεδονίας”, μέσα στο Κράτος της Γ/Β, μια “Δημοκρατία”, που ακολούθως έγινε “Πρώην”, ήτοι η γνωστή μας “πΓΔΜ”, δηλαδή -και πάλι- ένα Κράτος “Φάντασμα”, στο οποίο έδωσε όνομα και συνεπώς και… ύπαρξη / οντότητα, το πολιτικό διεθνιστικό κολόπαιδο “Σόρος-Τσίπρας”, με τον οποίον και τα πολιτικά λιμά του, συναγελάζεται στην… ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, όπως φυσικά και αλλού, και(!) η… “Δεξιά” σου, η… “Δεξιά” του Καρατζαφέρη, “εν πολλοίς” άγνωστη στο περιεχόμενό της, σ’ ένα “εκ των έσω” ύπουλο(!) / κεκαλυμμένο συνεχές πολιτικό “ΠΥΡ” κατά του Κ. Κ. Μ., της ΝΔ και της σημερινής Κ-Β!..

Όπως έχουμε πει, γράψει και εξηγήσει, οι Βούλγαροι δεν είναι 100% Σλάβοι και γι’ αυτό τους διαβάζετε εδώ ως “Μπασταρδό-Σλαβους”! (Γνήσιοι Σλάβοι πχ είναι οι Ρώσοι, οι Σέρβοι, κλπ).

Το μίσος όλων αυτών των κατ’ ουσίαν Βουλγάρων (Σκοπιανών και Βουλγάρων) για την Ελλάδα και τα παιδιά της θα σβήσει, αν σβήσει, μετά από 5+ γενιές και πάντα με την βασική προϋπόθεση να υπάρχει μόνιμη ειρήνη και άφθονη… τρυφηλότητα ζωής και… πνεύματος (sic)!..

Να θυμίσω, Γ. Κ., πχ ότι οι Βούλγαροι εισήλθαν, και πάλι πχ, στο Δοξάτο σήμερα το πρωϊ και ξεκίνησαν να σφάζουν στο ποδάρι Έλληνες και Ελληνίδες, με το σφάξιμο να ολοκληρώνεται την άλλη ημέρα, κατά τις πρώτες απογευματινές ώρες!..

Όλοι οι Έλληνες (και όχι μόνον αυτοί) ήξεραν τί σήμαινε… Βούλγαρος, όπως φυσικά ήξεραν και τί σήμαινε… Τούρκος, Αλβανός Γενίτσαρος, ήτοι Τουρκαλβανός μουσουλμάνος, κλπ!

Δεν της πήρε τυχαία, για παράδειγμα, κάποια χρόνια αργότερα των σφαγών των Ελλήνων από τους Βουλγάρους κατά τους “Βαλκανικούς Πολέμους”, τις πάρα πολύ ανάποδες στροφές ο “Δικτάτορας” Πάγκαλος και έστειλε, το 1925, ένα ΣΣ-μας να καταλάβει την Σόφια, προέλαση που σταμάτησε έξω από την Σόφια, με εντολή της νεο-συσταθείσης τότε “ΚΤΕ”, μετά απ’ την προηγηθείσα εκείνη δολοφονία στα Ε-Β σύνορα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών μας, ενός Αξκού και ενός, αν δεν απατώμαι, στρ-τη! Οι Βούλγαροι είχαν για δεκάδες ήδη χρόνια τότε, ήδη από την “Βερολίνειο Συνθήκη” και μετά, αφήσει τα βάρβαρα -μογγολικά “εν πολλοίς”- … διαπιστευτήριά τους στην γη της Μακεδονίας μας!..  (Ο “Μακεδονικός Αγώνας” μαρτυρεί την βαρβαρότητά τους και γενικά το ποιόν τους, ως λαού)!..

Το ίδιο ιστορικό μίσος έχουν και οι Αλβανοί για εμάς, για άλλους φυσικά λόγους, τους οποίους (όπως κάναμε και πιο πάνω με τους Βουλγάρους), δεν θα αναπτύξουμε εδώ και… σήμερα, άλλωστε, όσοι μας διαβάζετε, θα έχετε καταλάβει το “γιατί”!..

Θα πρέπει όμως όλοι σας, και πάντα σε ό,τι αφορά τους Αλβανούς, να πάτε να δείτε τί ακριβώς σημαίνει “Γενίτσαρος”, κλπ!.. Ο Γενίτσαρος, αγαπητοί, κατά έναν περίεργο τρόπο, μισεί πολύ περισσότερο τις ρίζες του, (και στην περίπτωσή μας οι Αλβανοί τις ελληνικές ρίζες τους / βεβαίως οι από την γραμμή Τίρανα – Νέα Επίδαμνος και κάτω), ρίζες απ’ τις οποίες τον απέκοψαν βιαίως, απ’ ότι ο οποιοσδήποτε άλλος εχθρικός προς εμάς λαός!

Είναι άλλο το εθνικό δασκαλεμένο(!) μίσος, όπως αυτό των Τουρκαλβανών προς εμάς, δασκαλεμένο ειδικά επί του Κ/Σ Ελληνο-Γενίτσαρου Χότζα, για σχεδόν 50 χρόνια, ένα μίσος βασισμένο στην Ιστορία και κυρίως στην περίοδο της ε/Επαναστάσεως, όπου οι Έλληνες Τουρκαλβανούς στην υπηρεσία του Σουλτάνου πολεμούσαν κυρίως,  και άλλο η έμφυτη(;) βαναυσότητα και τα ζωώδη ένστικτα απαίδευτων ανθρώπων, που έμαθαν μόνον στο αίμα και στο πώς να εφευρίσκουν τρόπους να δολοφονούν ανθρώπους, όπως κυρίως ήσαν ιστορικά οι Βούλγαροι (τυχαία λέτε ο Βασίλειος ο Β’ να τους μακέλεψε, ονομαζόμενος “Βουλγαροκτόνος”, λέτε να είχε αυτήν την οργή εναντίον τους τυχαία;) και φυσικά οι Μογγόλοι Τούρκοι!.. Και οι 2 αυτές φάρες έτσι είναι καταγεγραμμένες στις Δέλτους του πολιτισμένου κόσμου και όποιος το θέλει, μπορεί να το διαπιστώσει, αφού τα σχετικά γραπτά κείμενα… περισσεύουν!..

Επομένως! Ό,τι και να κάνουμε στους λαούς αυτούς, ό,τι και να τους παρέξουμε, τα ίδια τους τα παιδιά, που λέει ο λόγος να σώσουμε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ, αλλά ούτε καν “σπυρί”… συμπαθείας δεν θα δώσουν προς τους Έλληνες, για κανέναν λόγο και ποτέ!..

Τί θέλετε να αποδείξω τώρα και γενικώς, αλλά και ειδικώς, με βάση τις πολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας; Να αποδείξω πχ ότι ο ήλιος μας ζεσταίνει, όντας μια μορφή ήπιας ενέργειας, ότι πχ ζωή χωρίς την διαδικασία αναπνοής δεν υπάρχει, ότι χωρίς να πιεί νερό ο άνθρωπος πεθαίνει, τί θέλετε ακριβώς;

Ο “Σόρος-Τσίπρας” μας έλεγε “θα τους φυλάμε τον εναέριο χώρο” και παπαριές, (ό,τι ακριβώς ισχύει και με τους Αλβανούς, ήτοι μια κοροϊδία), τους έδωσε, πολιτικά πάντα, μέχρι και κόλο και τους πεοθήλαζε για τόσο καιρό! Βλέπετε λοιπόν σήμερα οι Σκοπιανοί να τηρούν / να εφαρμόζουν καμιά συμφωνία και να ονομάζονται πουθενά με το ψευδεπίγραφο νέο τους όνομα “Β. Μακεδονία” και εγώ δεν το πήρα χαμπάρι;

Ο Ε/Π-Θ Κ. Κ. Μ. παρέθεσε, προ καιρού, γεύμα ή δείπνο (δεν θυμάμαι ακριβώς / νομίζω το 2ο), στον Ελληνογενίτσαρο μισέλληνα Αρχιμαφιόζο των Βαλκανίων Αλβανό Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, στο σπίτι του στον Λυκαβηττό, ώστε να του “περάσει” κυρίως το μήνυμα της φιλίας και της νέας Ε-Α εποχής, κάτι που περισσότερο θα έπρεπε να ενδιαφέρει την Αλβανία, λόγω του ότι αυτή διεκδικεί την είσοδό της στην ΕΕ και θέλει την ε/αρωγή!

Και όμως!

Ο Ράμα ούτε αποκήρυξε την προ ολίγου μόλις καιρού υπογραφείσα Αλβανο-Τουρκική συμφωνία στο στρατιωτικό της σκέλος και συγκεκριμένα στο πιο βρώμικο κομμάτι της, σ’ αυτό όπου οι Αλβανοί αναλαμβάνουν, σε έναν πιθανό Ε-Τ πόλεμο, την… μπουρδελοποίηση της Ελλάδος*, (με δικά μας λόγια), με ό,τι αυτή περιλαμβάνει, ως κύριο και βασικό τ/αντιπερισπασμό και ευκολότερη διαδικασία εισβολής των ΤΕΔ στην ελεύθερη ακόμα Δ. Θράκη (μας), ούτε έπαψε να είναι Όργανο του ΡΤΕ, δια της ΜΙΤ, “αυτοκτόνησε”, 2 ή 3 χρόνια μετά από την εκτέλεσή του, έναν ακόμα, μετά τον Αρ. ΓΚΟΥΜΑ, Έλληνα, τον ΚΑΤΣΙΦΑ, του οποίου του αφήρεσε όλα τα ζωτικά όργανα, έχει κατακλέψει το σύνολο σχεδόν των ε/περιουσιών στην κακώς λεγόμενη “Β. Ήπειρο”, (κακώς, αφού η συγκεκριμένη παραπέμπει σε μια μικρή μόνον ελληνική έκταση της πραγματικής “Β. Ηπείρου”, που έχουμε πει πια είναι), έχει εγκαταστήσει περί τους 30.000 Τζιχαντιστές, από το Ελβασάν και κάτω… , (καταλάβατε), ενώ μόλις προχθές το άλλο “παρτάλι”, ο ΠτΔ Ιλίρ ΜΕΤΑ από το Σκραπάρι, ένας τοπικός Μαφιόζος, (αποδεδειγμένα κλέφτης ή αλλιώς οικονομικός… διασπασθητής δημοσίου χρήματος, αχαχαχαχαχαχαχα), που έφτασε στην… κατάκτηση της Α/Προεδρίας, επέτρεψε, στα κάγκελα του Προεδρικού Μεγάρου, να αναρτηθούν, δίκην εκθέσεως, φωτογραφικά θέματα, από την υποτιθέμενη… Γενοκτονία (sic) των συνεργατών των Φασιστών και των Ναζί, στον Β’ Π. Π., Μουσουλμάνων Τσάμηδων, από τους Έλληνες, καθώς και το να παρουσιάζονται αναφορές στις διάφορες λεζάντες της φωτογραφικής αυτής προπαγάνδας, οι οποίες να παρουσιάζουν ελληνικότατα εδάφη, ως δήθεν αλβανικά και… βιαίως, από τους Έλληνες, απωλεσθέντα!

Η νέα Αλβανία, Κε Γ.Κ., κτίσθηκε από τους Έλληνες και τα λεφτά τους, ειδικά από τους Ολυμπιακούς του 2004, στα έργα των οποίων δούλεψε σχεδόν εργατικό δυναμικό με αλβανική καταγωγή! Μέχρι και σήμερα, με άδεια και ανοχή του ε/Κράτους, βγάζουν στην Αλβανία τα λεφτά τους, που κερδίζουν στην Ελλάδα, αφορολόγητα 100%, παγκόσμιο γεγονός και πρωτοτυπία!..

Αλλά όλοι αυτοί (και οι 3 λαοί), γιατί έσπευσαν να καταφύγουν στην Ελλάδα και να ζήσουν ελεύθερα, όπως και να κερδίσουν και να καβλαντήσουν, αν θες, μετά από την πολύβουη και(!) στα Βαλκάνια πτώση του Κομμουνισμού, αυτού του πολύ δημοκρατικού και ελεύθερου… καθεστώτος;

Στην Ελλάδα δεν ήρθαν και διεκδίκησαν και διεκδικούν να γίνουν και πάλι άνθρωποι;

Τότε γιατί να είναι πάντα στο πλευρό των Τούρκων και μάλιστα στα “πάντα όλα”; (Θεός χωρέσ΄την ψυχούλα του Κυρ Νίκου μας)!..

Αναλογικά με τις δυνάμεις της και τις δικές της ιστορικές… συγκυρίες, κατάλαβες, η Ελλάδα στήριξε, και ανοήτως στηρίζει ακόμα σε όλους τους τομείς, και τις 3 προς Βορράν όμορές της χώρες!..

Ποιό είναι το αντίκρυσμα;

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΥΔΕΝ!.. Εδώ δεν έχουν, αυτά τα λέσια τα αρχ… , να παραδεχτούν αντρικά, ότι τα αρχαία που είναι στο έδαφός τους έχουν πάνω ελληνικές επιγραφές, πως είναι ελληνικά και τα αναφέρουν, όπως οι Τούρκοι, ως ρωμαϊκά, θα είχαν ποτέ τα αρχ…. να παραδεχτούν ότι μας μισούν και θέλουν τους Τούρκους; (Ήταν μια έκρηξη… αλήθειας του Γενίτσαρου Ράμα η αναφορά του στην συνέντευξή του στα “ΝΕΑ”, ότι “θέλουν” τους Τούρκους και μάλιστα ότι επιθυμούν να ενισχύσουν, έτι περαιτέρω, την στρατηγική -ΠΡΟΣΕΞΕ- ”στρατηγική”, συνεργασία τους)!..

Η Ελλάδα, Κε Γ. Κ., δεν έχει, ούτε μπορεί να έχει το… “μπάτζετ” των Τούρκων, ώστε να προβαίνει σε οικονομικά… ανοίγματα στις χώρες αυτές, λέγε με “προσφορά χρήματος” και μάλιστα “κάτω από το τραπέζι”!.. (Οι Τράπεζές μας  επίσης δεν είχαν ανοιγεί στα Βαλκάνια Κε Καρατζαφέρη); Για να καταλάβεις, αν δεν σε έχουν ενημερώσει οι δικοί σου, ο Π/Υ της ΜΙΤ σήμερα (υποτίθεται ότι πλέον ασχολείται μόνον με εξωτερικά… θέματα), είναι όσος σχεδόν αυτός του ε/Κράτους!.. Καταλαβαίνεις ή όχι, τα μεγέθη;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, Γ/Β-ους), ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ “ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΙ” Γ. Κ.! ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, Ο “ΣΚΟΡΠΙΟΣ”  ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΙΟΥ ΜΥΘΟΥ!.. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ! ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΡΙΣΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.

Γ.Κ. !

Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ, “ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ”… ΣΙΓΟΥΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΡΕΩΣ! ΛΕΣ, Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΠτΔ ΜΑΣ Κος Χρ. ΣΑΡΤΖΕΤΑΚΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΤΥΧΑΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ “ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΛΦΟΝ”;

ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΥΤΟΙ Γ.Κ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΑ!..

ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ KAI AYTO ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑΧΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ, ΝΑ ΖΗΣΗ ΤΑΧΑ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΚΛΠ;

ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Γ.Κ., Η(ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Γ.Κ.;

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ… ΚΟΛΟ ΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ;

ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑ…. ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΠΙΑ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΒΙΝΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ! ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΙ ΤΑΧΑ Η… ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ… ΔΡΟΜΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΜΩΝ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!..

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΟΙ… ΠΑΙΚΤΕΣ Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!

Α. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΗ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ / ΔΙΑΒΑΖΕ ΜΑΣ / ΠΟΛΕΜΟ! ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ) ! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΩΝΑ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΛΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ!.. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΣΙΑ… ΜΑΣ(!) ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!..

Β. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο Π-Θ ΜΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΣΙΦΙΣΤΕΣ , ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ “ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ” Η(ΔΙΑΖ) ΤΗΝ “ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ” (ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ), ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΕ / ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ  ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ… ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΑΙ… ΕΠΙΘΕΣΗ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ -ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΕΣ Η(ΔΙΑΖ)- ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ… ΒΕΛΟΝΙΕΣ!..

ΑΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ, “ΕΝ ΙΣΧΥΕΙ” ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2016!..

“ΤΟ ‘ΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ” Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ… ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΩΣ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ… ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ (ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ “ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗ”), ΜΕΡΟΣ… ΤΩΝ ΚΑΤΩ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ!..

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ “ΚΟΒΟΥΜΕ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΕΝΑΝ Π-Θ ΑΤΟΛΜΟ, ΔΕΙΛΟ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 4000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5, 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η(ΕΣΤΩ) ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΓΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!..

ΕΤΣΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ, ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ, ΜΕΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ “DNA” ΤΟΥ, ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!

ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΕ ΓΙΩΡΓΟ, Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ, ΟΤΑΝ ΔΗΘΕΝ Ε/ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΣΛΑΒΙΚΑ (ΤΟ “ΙΔΙΩΜΑ” ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ), ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ “ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ”, ΑΦΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ Ο Ε/ΛΑΟΣ ΕΧΥΣΕ, “ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ”, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ!..

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Ο ΑΝΤΑΡ-CIA” KAI ΛΟΙΠΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ “5Η ΦΑΛΑΓΓΑ”!

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, “ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ”, ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ  ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΟ-ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΓΕΙΣ, ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ “ΠΡΕΣΠΩΝ”, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ”, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ… ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ” ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΛΠ!..

ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΠΡΕΣΠΕΣ”, ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ Ο,ΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΑ… ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΛΩΣΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΤΑΧΑ ΣΤΑ “ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ” ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ!.. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!..

ΕΙΣΑΙ “ΚΑΙ ΓΑΜΩ” ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!..

“ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝ”, ΚΕ ΓΙΩΡΓΟ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

– / –

ΥΓ.

Statement by the North Atlantic Council on the recent anti-satellite missile test conducted by the Russian Federation

  • 19 Nov. 2021
  1. The North Atlantic Council strongly condemns the Russian Federation’s reckless and irresponsible anti-satellite missile test on 15 November 2021. This test caused an orbital debris field that significantly increases risk to human life and to the space-based assets of numerous nations and entities.
  2. Russia’s actions demonstrate a pattern of irresponsible behaviour and endanger the security, economic, scientific, and commercial interests of all nations and actors seeking to explore and use outer space for peaceful purposes.
  3. This dangerous behaviour directly contradicts Russia’s claims to oppose the “weaponisation” of space, and undermines the rules-based international order.
  4. NATO Allies remain committed to protecting and preserving the peaceful access to and exploration of space for all humanity. We call upon all nations, including Russia, to join the international efforts to develop norms, rules and principles of responsible behaviour in order to reduce space threats, and to refrain from conducting dangerous and irresponsible destructive tests like those carried out by the Russian Federation.

-/-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΡΕΩΣ ΓΙ ΤΟΥ!..