ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΟΥΡΑΝΙΕ ΘΡΥΛΕ!!!

Γραφικός Γκαγκστεράκος

Φίλοι μου!

Μεταφέρω από τον www.gavros.gr και εσείς κρίνετε!

  1. Όλοι διάβασαν και όλοι ξέρουν τι έγινε, στις 14-02-2016, στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να προβαίνει σε απίστευτα βαρείς χαρακτηρισμούς και απειλές προς πρόσωπα που φαίνεται να επηρέασαν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός δεν κάθεται φυσικά με σταυρωμένα τα χέρια και με επίσημη θέση της, η ΠΑΕ τοποθετείται.Αναλυτικά…ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΡΥΛΟΥ:

«Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε και απλώς διασκεδάζουμε με τις δηλώσεις του αγράμματου, γραφικού “γκανγκστεράκου”, γνήσιου τέκνου του υποκόσμου, ο οποίος απέδειξε και χθες με απειλές, εκβιασμούς και τρομοκρατία, ποιος ακριβώς είναι. Σύντομα θα λογοδοτήσει για μια ακόμα φορά, στη δικαιοσύνη για την ηθική του αυτουργία σε βαρύτατες εγκληματικές πράξεις», ήταν η επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

  1. Το παρελθόν του… εξυγιαντή δεν είναι σε καμία περίπτωση «καθαρό».Αυτός που θέλει να… εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο με διαιτησίες όπως η χθεσινή, έχει πλούσιο παρελθόν με απειλές και τραμπουκισμούς, σε όλους τους τομείς, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα, το όνομά του, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, έχει εμπλακεί σε εγκληματικές πράξεις, εκβιασμούς, απειλές και άλλα πολλά.

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει τι είχε συμβεί στον πριν από μερικά χρόνια διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ, Κώστα Λουρόπουλο, όταν ο Μελισσανίδης τον απειλούσε, λέγοντάς του: «Εάν τολμήσεις να υπογράψεις (τη συμφωνία με την Intralot και τα λαχεία), θα σου κόψω το κεφάλι», φέρεται να του είχε πει ο Μελισσανίδης. Το όλο θέμα είχε να κάνει με την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ να έχει ολοκληρωθεί. Οι απειλές δημοσιεύτηκαν ακόμα και στους «Financial Times».

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το παρελθόν του, καθώς έχει ακολουθήσει επίθεση σε Ράπτη, αλλά και στον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, συντάκτη του περιοδικού «Unfollow». Κατηγορείτο για λαθρεμπόριο πετρελαίου, με τον Μελισσανίδη να φέρεται να απείλησε τον Χαραλαμπόπουλο πως θα τον δολοφονήσει. Του συστήθηκε κάποιος ως Μελισσανίδης και του είπε μεταξύ άλλων. «Θα μπορούσα να στείλω να σε σκοτώσουν, χωρίς να σε έχω προειδοποιήσει. Αλλά είμαι άντρας και θα βάλω να σε τινάξουν στον αέρα την ώρα που κοιμάσαι. Θα βάλω να σε σκοτώσουν, εσένα, τη γυναίκα σου, τα παιδιά σου (!) κι ό,τι άλλο έχεις. Δεν θα μπορείς να κοιμηθείς. Δεν θα μπορείς να κυκλοφορείς, θα γίνω ο εφιάλτης σου. Ο φόβος μου θα σε καταδιώκει παντού».

Από εκεί και πέρα, απευθυνόμενος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για την υπόθεση του ασυμβίβαστου ΑΕΚ-ΟΠΑΠ, τους είπε «στ’ αρχ@@@α μου».

Στις 31 Μαρτίου 2014, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών για μη καταβολή χρεών στο Δημόσιο, ύστερα από 20 χρόνια καθυστέρησης. Ποινή εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ την ημέρα, που δεν εφαρμόστηκε όμως, αφού η έφεση είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για υπόθεση που ανατρέχει στην περίοδο 1992/95.

Η ΔΟΥ Γλυφάδας έχει καταλογίσει βεβαιωμένη οφειλή ύψους 14,4 εκατομμυρίων ευρώ, για υπόθεση λαθρεμπορίου.

Τέλος, απειλές έχει δεχτεί και ο Νίκος Νικολόπουλος. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε καταγγείλει πέρυσι τον Απρίλιο ότι είχε δεχθεί απειλητικά sms από τον Μελισσανίδη, σ’ ένα από τα οποία αναφερόταν ότι θα του κόψει τα πόδια με πριόνι!

Και τόσες μα τόσες άλλες περιπτώσεις στις οποίες εμπλέκεται ο Μελισσανίδης σε επιθέσεις σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

3.ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΗΜΑΤΑ…

Το γεγονός ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα η διαιτησία του Καλογερόπουλου δεν τίθεται σε αμφισβήτηση. Δεν είναι όμως μόνο η κραυγαλέα εύνοια του διαιτητή στους γηπεδούχους σε ολόκληρο το 90λεπτο αλλά και άλλα γεγονότα απο την αρχή της προηγούμενης εβδομάδας που δείχνουν το «στήσιμο της χρονιάς».

 

Ο ορισμός, τα φέιγ βολάν και η… τρομοκρατία

Απο την πρώτη στιγμή που ορίστηκε ο Καλογερόπουλος για να διευθύνει το ντέρμπι της χρονιάς, υπήρξε μια άνευ προηγουμένου πίεση. Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον ίδιο διαιτητή που πέρσι έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του και πετάχτηκαν φέιγ βολάν εναντίνον του ενώ δε φημίζεται και για τη… γενναιότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι πιέσεις που του ασκήθηκαν απο την πλευρά της ΑΕΚ, απο την πλευρά… Μελισσανίδη, ήταν άνευ προηγουμένου όπως λένε οι άνθρωποι απο το άμεσο περιβάλλον του. Δε θα βρεθεί όμως εισαγγελάς να διαταξει άρση του απορρήτου για να δούμε ποιοί μίλησαν και τι είπαν με το διαιτητή… Το σίγουρο είναι ότι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ της εβδομάδας έπιασε στον Καλογερόπουλο που έπαιξε σα… «χεσμένος» (για να θυμηθούμε μια ΑΕΚτζήδικη εξυπνάδα του Άκη Ζήκου)…

Από το πρώτο λεπτό έκανε ότι μπορούσε να επηρεάσει το παιχνίδι υπέρ της ΑΕΚ. Όλες οι φάσεις που ήταν αμφισβητούμενες δόθηκαν υπέρ της ΑΕΚ. Η αποβολή Μποτία πρέπει να είναι η γελοιωδέστερη απόφαση στην ιστορία των ντέρμπι με το δεύτερο βοηθό Γραβάνη να παίρνει στο λαιμό του τον Καλογερόπουλο ο οποίος όπως έιπαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που ήταν κοντά, τον ρωτούσε τρέμοντας αν πρέπει να βγάλει ή όχι τον Μποτία.
Είναι ο ίδιος βοηθός που έπρεπε να πεί στον Καλογερόπουλο ότι το γκολ του Βάργκας μετά το πέναλτι του Μπουονανότε είναι άκυρο αφού ο Βάργκας είχε μπει στη μεγάλη περιοχή πριν το σουτ. Προσέξτε, ο κανονισμός είναι σαφής: Δεν υπάρχει επανάληψη αλλά ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ. Η μπάλα έπρεπε να πάει στον Ολυμπιακό! Υπάρχει πανομοιότυπη φάση στην Κύπρο στην ήττα μας απο την Ανόρθωση (την πρώτη περίοδο Βαλβέρδε) όταν ο Μήτρογλου χάνει το πέναλτι, μπαίνει ο Γκαλέτι για να πάρει πλεονέκτημα και ο διαιτητής σφυρίζει και δίνει τη μπάλα στην Ανόρθωση!

Για να μη μιλήσουμε και για την ανεκδιήγητη απόφαση πέναλτι και αποβολής σε βάρος του Μιλιβόγεβιτς. Υπάρχει ξεκάθαρη αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ντιντάκ που δε δόθηκε ποτέ ενώ όλη η αγωνία του διαιτητή ήταν να βγάλει παίκτη του Ολυμπιακού.

Το κατάλαβαν άλλωστε και οι… πέτρες ότι με 11 εναντίον 11 η ΑΕΚ δεν θα έβαζε ποτέ γκολ! Ποτέ! Ακόμα και στο 10 εναντίον 11 όμως (που στην πραγματικότητα ήταν 10 εναντίον 14) γκολ δεν θα έβαζαν και ο Ολυμπιακός ακόμα και τότε ήταν πιο δυνατός και πιο κοντά σε φάσεις για γκολ. Έτσι το έκαναν 9-14 για να είναι σίγουροι! Και ήταν τόσο ΧΕΣΜΕΝΟΣ ο Καλογερόπουλος που δεν έδωσε ούτε το φάουλ έξω απο την περιοχή υπέρ του Θρύλου στο 93’… Μπας και του πάει κάτι στραβά!

Τα μηχανάκια και οι… περατζάδες των χουλιγκάνων

Για να μπορέσουν να καθυστερήσουν την άφιξη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, για να προκληθεί εκνευρισμός στους παίκτες του που ταλαιπωρήθηκαν και για να αρχίσει το ματς με 15 λεπτά καθυστέρηση, κάποια… σκοτεινή δύναμη (ποιός άραγε) έστειλε 40 μηχανάκια να κόβουν βόλτες στην Εθνική Οδό. Δυστυχώς, σε συνδυασμό με την ολιγωρία των αστυνομικών αρχών που τους άφησαν να σουλατσάρουν φτάσαμε στην καθυστέρηση της αναχώρησης και σε ένα λογικό εκνευρισμό της αποστολής του Ολυμπιακού. Οι τύποι στα μηχανάκια, είναι προφανώς οι ίδιοι που πέρσι έκαιγαν στο ημίχρονο σημαίες του Ολυμπιακού και σουλατσάριζαν στον αγωνιστικό χώρο και στην συνέχεια «μπούκαραν». Είναι οι ίδιοι που και εφέτος έμπαιναν και έβγαιναν όποτε ήθελαν απο τον αγωνιστικό χώρο ενώ μετά το τέλος του αγώνα έφτασαν (προφανώς φέροντας καρτελάκια σεκιούριτι της γηπεδούχου) μέχρι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού αλλά εκεί τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού του έτρεψαν σε φυγή με την ουρά στα σκέλια. Θυμίζουμε ότι οι χουλιγκάνοι που έφταναν ανενόχλητοι στα αποδυτήρια είναι οι ίδιοι που σουλατσάριζαν με τα μηχανάκια… Και επίσης οι ίδιοι που είχαν ραντεβού λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Μελισσανίδη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ… Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια…

Αλήθεια για τις περατζάδες των χουλιγκάνων στη «Μεικτή Ζώνη» του γηπέδου θα μιλήσει κανείς απο ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ; Επίσης, που είναι οι ανακοινώσεις των «προστατών» των ΜΜΕ για τις δηλώσεις Μελισσανίδη ότι οι δημοσιογράφει είναι «μούγκα» και ότι είναι σε… πέιρολ; Που είναι οι ανακοινώσεις ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ για τον χουλιγκάνο δημοσιογράφο που φώναζε και έβριζε τον Πειραιά; Φανταζόμαστε ότι αν είχε πεί τέτοια πράγματα στέλεχος του Ολυμπιακού θα είχαν βγεί δέκα ανακοινώσεις. Δε μιλάμε τώρα για το αν το είχε πει ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Λογικά θα είχαν ασκήσει μέχρι και ποινική δίωξη…

Τα έργα στο ΟΑΚΑ και οι σεκιούριτι που έλειπαν!

Το «στήσιμο» το ανελήφθηκαν όλοι και μόλις οι αποστολές έφτασαν στο ΟΑΚΑ. Σεκιούριτι σχεδόν πουθενά όταν η  αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη βόλτα με τα πολιτικά. Στις πόρτες της εξέδρας των επισήμων που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο, περίπου εξήντα οπαδοί της ΑΕΚ που έβριζαν και πέταγαν αντικείμενα, ενώ σεκιούριτι ούτε για δείγμα! Να τονίσουμε ότι οι σεκιούριτι, τους οποίους… αναζητούσε και η ΕΛ.ΑΣ. όταν οι άνθρωποι της αποστολής του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν, είναι ευθύνη της γηπεδούχου.

Και το πιο κραυγαλέο: Μέσα στα αποδυτήρια, στο διάδρομο που ενώνει τα αποδυτήρια των ομάδων και των διαιτητών, ο χώρος είχε γεμίσει με παραβάν-διαχωριστικά τα οποία εμπόδιζαν και την κίνηση αλλά και την… ορατότητα. Προφανώς για να σουλατσάρει ο Μελισσανίδης και η κουστωδία του, ο Δημητριάδης και οι υπόλοιποι…

Το «ντου» στα επίσημα και οι εικόνες Γ’Εθνικής και ο «ύπνος» των αρχών…

Αυτοί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ βούτηξαν πίσω στο χρόνο και στη δεκαετία του 90 με την τραμπούκικη συμπεριφορά του Μελισσανίδη ο οποίος μπροστά σε όλο τον κόσμο και με τις αρχές να βυζαίνουν το δάχτυλο, δρασκέλισε τα σκαλιά των επισήμων (ο θεός να τους κάνει) έφτασε στον παρατηρητή Κύρκο και τον στόλισε με όλα όσα καταγράφηκαν (μάλλον με μερικά απο όσα καταγράφηκαν) στο φύλλο αγώνα. Πέρασαν για λίγο μπροστά απο τα μάτια όλων τους οι Μπάκες, οι ξυλοδαρμοί, οι τραμπουκισμοί, όλα αυτά τα κουτσαβάκικα που πάντα… βάζοντας άλλους μπροστά, έκανε ο Μελισσανίδης.

Και ο Μελισσανίδης το έκανε ΕΠΙΤΗΔΕΣ δημόσια για να πάρει και το χειροκρότημα των ηλιθίων και να νιώσει καλά με τον τραμπουκισμό του, αποδεικνύοντας ότι παραμένει πάντα ένας παράγοντας Γ Εθνικής. Όχι όμως μόνο γι αυτό. Δεν το κάνει μόνο για εντυπωσιασμό των κάφρων. Το κάνει για να επηρεάσει και άμεσα εκείνη την ώρα τον παρατηρητή και το διαιτητή που φυσικά τα μαθαίνει, αλλά και τους επόμενους διαιτητές και παρατηρητές! Όλους αυτούς με τους οποίους προσπαθεί να κλείσει… ραντεβουδάκια η ομάδα «διαιτησίας» συμφερόντων Μελισσανίδη που αποτελείται απο τους Παπασταμάτη, Γιαννάκη Παπαδόπουλο, Τσινιάρη και όχι μόνο.

Και δεν είναι μόνο το ότι ο Μελισσανίδης απείλησε ευθέως έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου στο γήπεδο (το έχει ξανακάνει με τον Γκρούτση και το κάνει κάθε εβδομάδα) ή μάλλον ΞΑΝΑΑΠΕΙΛΗΣΕ και ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕ έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Είναι καθημερινή πρακτική του να απειλεί και να λέει στον κόσμο «ξέρω που μένεις θα σε τινάξω στον αέρα». Κυρίως είναι η συνέχεια και η ασυδοσία του που τρομάζει! Δημοσιογράφοι όπως ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος κατέθεσε και το δήλωσε και δημόσια ότι ο Μελισσανίδης τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι θα τον… τινάξει στον αέρα και ότι δεν θα του πουλάει εξυπνάδες «με το πιστόλι στο κεφάλι»… Θυμάστε όλοι την υπόθεση Λουρόπουλου, όταν η χάρη του Μελισσανίδη και οι απειλές του στο πρώην στέλεχος του ΟΠΑΠ έφτασε μέχρι τους… Financial Times αλλά προφανώς όχι στην ελληνική Δικαιοσύνη. Δημοσιογράφοι του πολιτικού και του αθλητικού Τύπου έχουν πέσει θύματα κατατρομοκράτησης απο τον Μελισσανίδη που με το γνωστό κουτσαβάκικο τρόπο του, που καλλιέργησε όταν έδινε διπλώματα οδήγησης σε… τυφλούς, στη σχολή οδηγών «ΜΙΝΙ» της Νίκαιας, απειλεί ΕΥΘΕΩΣ τις ζωές τους.

Κι όμως ο εισαγγελέας Σιμιτζόγλου έκλεισε με διαδικασία… fast track  την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Χριστόφορου Ζωγράφου! Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σοβαρότατες καταγγελίες επώνυμα και χωρίς περιστροφές. Τώρα πως θα αντιδράσει ο κύριος Σιμιτζόγλου;

Μέχρι πότε θα ανέχεται η συντεταγμένη Πολιτεία έναν άνθρωπο που απειλεί και εκβιάζει με τόση ωμότητα; Και πως θα αντιδράσουν τώρα οι αρχές του ποδοσφαίρου για μια απειλητική, εκβιαστική και τρομοκρατική συμπεριφορά που γίνεται δημόσια; Ας ελπίσουμε όχι με τον τρόπο που λειτουργούν όταν το «κουτσαβάκι» της Νίκαιας κάνει όσα κάνει στο… σκοτάδι.

                                                                                          «ΧΑΙΡΕΤΕ» !

                                                                               ΑΣΛΑΝ-ΓΑΒΡΙΗΛ-ΙΔΗΣ

                                

                                                              Υπεύθυνος Αθλητισμού και Πολιτισμού

 

                                                                       1ης ΟΥΡΑΝΙΑΣ «ΧΟΡΩΔΙΑΣ»