ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ… ΠΑΙΚΤΑΡΑ!.. ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ, ΑΞΙΟΣ! ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ… ΨΗΦΙΣΟΥΝ!..

1. Χαίρεται και ο Τσίπρας για το “Πρωτάθλημα των Πρεσπών”!

Χαίρεται και ο Τσίπρας για το πρωτάθλημα των Πρεσπών!
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019 

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να μην ήταν στη φιέστα του ΠΑΟΚ, ωστόσο σίγουρα θα χάρηκε με την ψυχή του την κατάκτηση του “Πρωταθλήματος των Πρεσπών”! Άλλωστε έδειξε τη χαρά του και με… τιτίβισμα στο twitter.

Θέλει να… κρυφτεί ο… Τσίπρας, αλλά η χαρά δεν τον αφήνει! Είχε πολύ… άγχος φαίνεται. Και, πλέον, ανακουφίστηκε. Χαρακτήρισε, μάλιστα, το πρωτάθλημα δίκαιο! Το πρωτάθλημα των Πρεσπών, το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης, το Πρωτάθλημα που για να πάρει ο Μπάουκ, έπρεπε να ξεπουληθεί η Μακεδονία μας!..

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο twitter: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους».

Τόσους τίτλους έχει κατακτήσει ο Ολυμπιακός, τόσα ευρωπαϊκά, αλλά ο βαζελάκος δεν… συγκινήθηκε. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν, πλέον οι ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!..

Γελάει όλος ο κόσμος, πραγματικά

Alexis SOROS-Tsipras@atsipras
Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους.
ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΑΥΡΗ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΧΙ ΚΟΚΚΙΝΗ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ / ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΟΥΣ!.. (Μέχρι που ήλθε ο ΜΕΓΑΣ Ν. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ και σας έστειλε απ’εκεί που είχατε έλθει, παλιολαμόγια)!..

2. Δεν κάλεσαν όμως στην Τούμπα τους Τσαμούρη, Κουτσιαύτη και τα άλλα… καλά παιδιά της «εξυγίανσης»!..

Δεν κάλεσαν στην Τούμπα τους Τσαμούρη, Κουτσιαύτη και τα άλλα… καλά παιδιά της «εξυγίανσης»
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019

Το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του κατέκτησε ο ΠΑΟΚ. ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΑΛΗ, που την ισοφάρισαν μόλις! Το πρωτάθλημα των Πρεσπών… Το πρωτάθλημα των δεκάδων διαιτητικών «οργίων» υπέρ των Θεσσαλονικέων… Το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης!..

Οι Θεσσαλονικείς «γιορτάζουν» τον τίτλο τους, χωρίς όμως να είναι παρόντες οι μεγαλύτεροι πρωταγωνιστές τους, οι οποίοι τους βοήθησαν να τα καταφέρουν.

Όλοι καταλάβατε που αναφερόμαστε!.. Αναφερόμαστε στον Τσαμούρη, ο οποίος δεν είχε υποδείξει το χέρι του Βιεϊρίνια στο ματς με την Λαμία, το οποίο έγινε “viral”, στον Κουτσιαύτη, ο οποίος είχε σφυρίξει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε βουτιά του Πρίγιοβιτς στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, κλπ, κλπ, κλπ…

Έλειπαν πολλοί από την Τούμπα, όπως επίσης και τα υπόλοιπα… καλά παιδιά της «εξυγίανσης», τα οποία, λόγω χρόνου, δεν τα αναφέρουμε…

Να χαίρεστε το πιο «βρώμικο», μετά το περσινό της Κούλας και των… Κομίνη – Παπαπέτρου, πρωτάθλημα όλων των εποχών… Αυτό σας αρμόζει!

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !.. 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ “ΣΤΗΜΕΝΟ”, ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!..

ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΦΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ!..

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!..

ΡΕ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ “ΣΤΑΖΙ”, ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΣΕ ΜΕΜΦΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΣΟΥ ΦΙΛΟΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΛΕΝΕ, ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ ΡΕ “ΣΩΚΡΑΤΕΣ” ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ Α. ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΄ΧΕΙ!..

-/-

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

– Όσο για σας ΓΑΒΡΟΙ, πέρυσι ήταν ο Καπίνο και φέτος ο Γιαννιώτης και ο Βούκσεβιτς! Του χρόνου θα υπάρξει και έτερος… Καππαδόκης, Κε… Καραπαππά;

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ“!..

-/-