Για Εσάς Κε Π-Θγέ, τους Φίλους σας, καθώς και για τους Έλληνες και Ξένους… Πράκτορες!

140108-Alexis-Tsipras-600x290

Κε Π-Θ-γέ!

– Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ακριβώς γι’ αυτό(!), θέλει, πιστέψτε με(!), όχι μόνον Εσείς, αλλά και όλοι οι κάθε φορά δημοκρατικά(!) εκλεγμένοι Έλληνες Π-Θ να πετυχαίνουν στο έργο τους, για το καλό της Πατρίδας μας και του διαχρονικά  εμπαιζόμενου – τί κρίμα αλήθεια – λαού της!

– Μάλιστα, θα ήθελα να πιστέψετε και πάλι, ότι, από την περίοδο 2006 – 2008, ο ΕΛΛΗΝΑΣ είχε “δει” την πορεία σας 100%! Υπάρχουν αρκετά άτομα που το βεβαιώνουν! Το θέμα όμως δεν είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ!

– Επειδή διαβάζουν το παρόν “σάϊτ” άνθρωποί σας, (καταλαβαίνετε), και “βλέπουν” το τί γράφεται, αλλά πιθανώς δεν έχουν τη δύναμη της… “ακοής” και της ανοχής  στην άλλη θέση και άποψη, αλλά κυρίως δεν έχουν τη δύναμη να σέβονται ανθρώπους που λένε αυτό που πιστεύουν ευθέως(!) και πάντα με επιχειρηματολογία – αποδείξεις, (ίδιον ανδρισμού νομίζω, τί λέτε), γενόμενοι δυστυχώς, χωρίς πιθανώς να το αντιλαμβάνονται, απολυταρχικοί, θα ήθελα παρακαλώ να πω σ’ αυτούς και έμμεσα σε Εσάς, που εκτιμώ ότι τα γνωρίζετε, τα ακόλουθα!

    α.  Ο χειρότερος εχθρός κάθε Κ-Β είναι οι κόλακες, κοινώς οι επαγγελματίες γλείφτες, οι γλείφτες με… “πτυχίο”!

  β. Διαχρονικά οι Πραιτοριανοί κάθε κατάστασης και κάθε είδους – μορφής (ένοπλοι, άοπλοι, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, ικανοί, ανίκανοι, κλπ) ήσαν εκείνοι, οι οποίοι τελικά έφεραν τεράστιο ποσοστό ευθύνης στην πτώση των… Κυρίων τους!

  γ. Πρέπει, αν είσθε πραγματικά Δημοκράτες, να ακούτε όλες τις κριτικές, θετικές και αρνητικές, καλόβουλες και μη, και προσέξτε κυρίως τις αρνητικές και τις κακόβουλες, διότι, αν διαθέτετε κριτική ικανότητα, η οποία είναι αποτέλεσμα κυρίως γνώσεων και εμπειριών, αλλά και αποτέλεσμα… ενστίκτου, “μυρωδιάς”, από τις αρνητικές ωφελείστε(!) και από τις κακόβουλες -προσέξτε- πληροφορείστε!!! Λυπάμαι να πω ότι παρόλο έχετε κομμουνιστική καταγωγή δεν έχετε την ορθή ή δεν σας ασκούν επαρκή και κυρίως σύγχρονη και προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής μας εκπαίδευση “στην προπαγάνδα, στην ειρήνη”!

 Η ακολουθούσα (δ) παράγραφος είναι κυρίως για τους κατευθυνόμενους οπαδούς του… “Σταλινικού Τρόμου” και της… “14ης… Θερμιδώρ”, οι οποίοι νομίζουν ότι θα αλλάξουν το… σημερινό κόσμο, με τη βία, την οποία όμως δεν ξέρουν ότι ούτε αυτήν… δεν ελέγχουν! Οι “δάσκαλοί” τους (ντόπιοι ιδεολόγοι, ξένοι πράκτορες ή “κοινωνικά αποβράσματα”) ξεχνούν και κάτι ακόμα! Διαβάστε αμέσως τί! Και αν υποθετικά δεχθούμε ότι με τη βία θα μπορούσε να άλλαζε μια οποιαδήποτε άλλη χώρα, εδώ στην Ελλάδα, ακριβώς διότι είναι η ΜΗΤΡΑ του ΦΩΤΟΣ, η ΜΗΤΡΑ του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, αυτό ΔΕΝ μπορεί ποτέ να συμβεί, διότι όσο -βάσει σχεδίου- να αφεθεί, όπως αφήνεται τα τελευταία χρόνια, η νεολαία και ευρύτερα η ελληνική κοινωνία χωρίς “Ελληνική Παιδεία”, κάτι πάντα θα γίνεται και η Ελλάδα, στην οποία γεννήθηκε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, “θα βγαίνει από πάνω”! Οι “δάσκαλοί” σας το ξέρουν, εσάς δεν αφήνουν να το δείτε, ώστε να εκτελείτε χωρίς πνευματική αντίσταση! Έτσι ΔΕΝ διαφέρετε σε τίποτα από τους ΝΑΖΙΣΤΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ, που σας είπαν ότι αυτούς… πολεμάτε! Ψάξτε και δείτε στο “Youtube” τοΚΥΜΑ“!

   Διαβάστε λοιπόν

 δ. Οι Δημοκράτες και Χριστιανοί μαζί ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για τη ζωή τους, ποτέ ιστορικά ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ!!! Προσέξτε τώρα το τρίπτυχο “βόμβα”! Έλληνας – Δημοκράτης – Χριστιανός“! (Αυτά τα 3 είναι αναπόσπαστα)! Για όσους από εσάς μπορείτε να σκέφτεστε και να προβληματίζεστε, και μην παρεξηγείστε, αφού είστε απλοί εκτελεστές, προσέξτε: Σκοτώνοντας κάποιον ιδεολογικά αντίπαλό σας, δεν του κλείνετε τη φωνή, την κάνετε δυ-να-τό-τε-ρη!!!

– Τέλος, μία ερώτηση αυστηρά προς Εσάς Κε Π-Θγέ!

Αν κάποιος, ένας, δεν λέγω δεύτερος, από τους “πρόσφυγες” ή τους “μετανάστες” κλπ, πχ της ελληνικής -προσέξτε- Ειδομένης, σκοτωθεί, ποιός θα φταίει, οι Σκοπιανοί;

Να Είσθε γερός και δυνατός και ο ΕΛΛΗΝΑΣ, όπως και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, είναι εδώ(!), αν αποδείξετε ότι έχουν κάνει λάθος, και δεν Είσθε πχ SOROS- παιδο και δεν εκτελείτε εντολές αυτού και των… φίλων του, να Σας ζητήσει ΣΥΓΓΝΩΜΗ!!! Πείτε όμως στους “δικούς” Σας, Έλληνες, Ελληνοποιημένους και Ξένους, να μείνουν μακριά μου, διότι αφενός είμαι ένας ασήμαντος… γήϊνος και αφετέρου, διότι να… ωφεληθούν έχουν από εμένα και μόνον!

                                  Η ΑΛΕΠΟΥ 100 ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΠΟΥΔΑΚΙΑ 110″, ΔΕΝ γίνεται Κε Π-Θγέ!  

                                                                          Να τους το πείτε, παρακαλώ!

                                                                                                – ΜΕ –

                                                                                       ΣΕΒΑΣΜΟ

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

ΥΓ.

    α. Κε Π-Θ γέ!

  Αγωνιστείτε να βγάλετε γρήγορα τον χαρακτηρισμό, τον οποίο ο λαός που δεν ακούτε, (πλην όσων “σας χαϊδεύουν τα αυτιά” εννοώ), σας αποκαλεί ήδη ΧΟΥΝΤΑ και ΨΕΥΤΕΣ, εκτός αν δεν σας ενημέρωσαν για το πώς σας αποκαλούν, την Κ-Β σας εννοώ, πχ στην Χίο, στη Λέσβο, στην Κω, στη Δ. Μακεδονία, και όχι μόνον οι πολιτικοί σας αντίπαλοι, αλλά και πρώην, όπως αντιλαμβάνομαι, ότι είναι πλέον, ψηφοφόροι Σας!..

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΟΣ

                                                                ΕΤΣΙ, ΛΙΓΟ – ΛΙΓΟ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

 β. Μόνον προς τους αγνούς(!) Έλληνες υπαλλήλους της ΕΥΠ! Όχι προς όποιους… άλλους της Υπηρεσίας!

      ΜΗΝ χάνετε το θάρρος σας! Η ΠΑΤΡΙΔΑ μας και πάλι ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ και ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!! Ακόμα και τώρα, έτσι όπως μας κατάντησαν, ΜΑΣ / ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ!!! Όπως το είπε και εκείνος ο Πιλότος μας:

                                                                                   ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ“!!! 

                                                                                                          – / –