ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΕ Π-Θ, ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!

Κε Π-Θγέ!

Χαίρετε!

– Με αφορμή την χθεσινή σας αποστροφή στη Βουλή περί αποστασιών, (απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Κ. Μητσοτάκη), σας γράφω με ειλικρινή σεβασμό(!) και στο πρόσωπό σας και στη θέση σας πως, καλόν είναι να μην αναφερθείτε ξανά, έστω και έμμεσα, όπως πράξατε χθες, στον Επίτιμο Πρόεδρο της ΝΔ, Κων/νο Μητσοτάκη, καθ’ όσον δεν είσθε, ως πολιτικός, ούτε τρίχα από τους γεροντικούς γεννητικούς του αδένες!

– Το παραπάνω σας το γράφει ένας, ο οποίος δεν είχε σχέση ποτέ, ούτε επίσης ήταν ποτέ οπαδός του… “Ψηλού”, αλλά τώρα έξω έχει… Ήλιο, είναι ημέρα και δεν μπορώ να (σας) πω ότι είναι νύχτα! Καταλαβαίνετε!..

Ο Κ. Μητσοτάκης έχει ήδη ενταχθεί σε άλλους Δέλτους της πολιτικής Ιστορίας της νεοτέρας Ελλάδος, με άλλα πολιτικά αναστήματα του δικού του μεγέθους, του δικού του βεληνεκούς, ομοϊδεάτες ή αντιπάλους του, εκεί όπου εσείς Κε Π-Θγέ, και κάποιοι σαν εσάς βεβαίως, δεν θα μπείτε ποτέ, εσείς μάλιστα Κε Π-Θ γέ που πουλήσατε την Ελλάδα στις… “αγορές”, για 99 χρόνια!..

– Αφήστε σε άλλους λοιπόν, ειδικότερους υμών, και κυρίως στην ελληνική ακηδεμόνευτη “Πολιτική Ιστορία” να γράψει και να “μιλήσει” για όλους τους πολιτικούς μας, που “έφυγαν” ή που δεν είναι πλέον ενεργοί, να γράψει για μιας άλλης, προηγούμενης γενιάς Έλληνες πολιτικούς, οι οποίοι -συγκρινόμενοι- ήσαν / είναι δυστυχώς(!), πιο Πατριώτες, από όλους εσάς τους σύγχρονους “πολιτικούς” και σίγουρα κατά πολύ ανώτεροι ψυχικά και πνευματικά υμών, αλλά και όλων ημών των συγχρόνων Ελλήνων, όπως ασφαλώς να γράψει και για τον Κο Κων/νο Μητσοτάκη!

debatememes8_675_355

– Κυττάξτε τέλος Κε Τσίπρα, ως “Δημοκράτης”, όπως δηλώνετε, να πολεμήσετε και να ρίξετε την Χούντα που θέλω να πιστεύω ότι “εν αγνοία” σας, στήνουν κάποιοι δικοί σας τα τελευταία περίπου 2 χρόνια στην χώρα! Πείτε λοιπόν στον πρώην “Μιλιταριστή”…  ΖΟΥΚΩΦ, να επέμβει στους διεθνείς σας φίλους στη Θεσσαλονίκη, διότι ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς, εκτός (κάτι που ειλικρινά θέλω να μην πιστεύω), αν αυτός είναι ο στόχος σας!..  ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΚΕ ΤΣΙΠΡΑ!

                                                                                         ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                    “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Αν είναι αλήθεια ότι… αποποινικοποιήσατε τη βλασφημία, (όπως “πέρναγε” χθες στα σάϊτ), τότε ΔΕΝ υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κάποιος Εσάς και τους ομοίους σας!

β. Λίγο σεβασμός Κε Τσίπρα προς την Κα Γεννηματά, η οποία, μέσα σε 3′, “περιέγραψε” ακριβώς την πολιτική σας συμπεριφορά, δεν θα έβλαπτε! Πείτε λοιπόν “τίποτα”, όπως λέμε, στην Κα Τασία, (“έχει ξεφύγει” νομίζω), αλλά και στον πολιτικό σας εταίρο, τον οποίο μάλλον αρχίζετε να τον… μεταλλάσσετε, μιας και αποποιήθηκε της ακροδεξιάς του ή της δεξιάς του καταγωγής! Αλλά είναι ο Κος… Καμμένος!

    Κε Π-Θγέ!

Η Κα Γεννηματά είναι ιδιαιτέρως οξύνους, με πολύ γυμνασμένες, όπως διαπιστώνω, τις ραβδώσεις του εγκεφάλου της, και θα ήταν πολύ χρήσιμο για εσάς, αλλά και για την Πατρίδα μας θα συμπλήρωνα, να την συμβουλεύεσθε!..

γ.  Κάτι ακόμα!

Με την αναφορά του στον Κο Δήμα, ο Κ.Κ.Μ. χθες, είτε το θέλετε, είτε όχι, σας έκανε “ΜΑΤ” σε 1 κίνηση, όπως λέμε στο σκάκι, αν ασχολείσθε: “Παίζουν τα μαύρα (αφού είναι “Αντιπολίτευση” / τα λευκά είσθε εσείς) και κάνουν ΜΑΤ σε 2 κινήσεις”, κλπ.

                                                                                            –  /  –