Για Σένα… Βρωμερέ Κε Ρετζέπ Τα(γ)ίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! (Νο “2”/ Γ)

– Συνεχίζω Ταγίπ, όσο πιο σύντομα μπορώ και με στοιχεία πάντα, για εκείνο το πώς” τελικά έμειναν 1000(;) μόνον Έλληνες σήμερα σε όλη την Τουρκία, από 120.000, που το 1923 ήσαν μόνον στην Πόλη!.. (Ασφαλώς φιλαράκο, η βασική αιτία ήταν η… ευζωϊα τους και πιο απλά, η… καλοπέρασή τους, που εσείς μεριμνήσατε να έχουν! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

“Πάμε” λοιπόν!

10ετία 1950 – 1960 :

  • Και αφού Ταγίπ, το 1955, ο νέος τότε Ε/Π-Θ Κ. Γ. Καραμανλής [τον Στέφανο Στεφανόπουλο περίμεναν όλοι στην Ελλάδα να γίνει Π-Θ, μετά από το θάνατο (δολοφονία, όπως σου είπα ήδη) του Παπάγου, αλλά ο Βασιλιάς αιφνιδιαστικά(!) έδωσε το χρίσμα στον Σερραίο πολιτικό, αφού θα είδε μάλλον κάποιο… όνειρο] και ο “δικός” σας, ο πολιτικός σου πρόγονος Μεντερές*, τα είπαν και περίπου συμφώνησαν σε όλα με τους Άγγλους, που τους είχαν καλέσει στο Λονδίνο, γιαdemek συνομιλίες (αφού οι Άγγλοι είχαν ήδη για τα πάντα αποφασίσει, σχεδιάσει και εκτελέσει), επισήμως πλέον “ξαναμπήκατε” στην Κύπρο! 
  • Είχε προηγηθεί το στημένο επεισόδιο στο Προξενείο της Θεσσαλονίκης, και το ήδη προετοιμασμένο πογκρόμ κατά του Ελληνισμού της Τουρκίας και κυρίως κατά των Ελλήνων της Πόλης και της Σμύρνης! (Οι τότε τ/ΜΥ προφανώς είχαν καθοδηγηθεί από τις αντίστοιχες Αγγλικές, για ό,τι θα συνέβαινε, ηλίου φαεινότερον πως συσχεδίασαν τα γεγονότα, αφού Ταγίπ τα έκτακτα Δελτία των τ/ε/φ, τα γνωστά “Παραρτήματα”, είχαν ήδη κυκλοφορήσει με αναφορές στο συμβάν στο Προξενείο σας, στη Θεσσαλονίκη, πριν(!) ακόμα αυτό λάβει χώρα! Κατάλαβες Ταγίπ, έ);
  • Είχαμε λοιπόν τη Νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου” ή αν θες, τη “Νύχτα των Κρυστάλλων, (ψάξε στην Ιστορία να δεις για τις 2 αυτές… Νύχτες), των Ελλήνων της Πόλης, (ξεθάψατε μέχρι και νεκρούς, συλλήσατε τάφους, κάψατε ναούς, σκοτώσατε και βιάσατε Έλληνες και Ελληνίδες, ακόμα και παιδιά, σημειώνατε τα σπίτια και τα μαγαζιά των Ελλήνων, ρε παλιολινάτσα, όπως έκαναν οι ιστορικοί σας φίλοι και… εραστές σας Γερμανοί ΝΑΖΗΔΕΣ, με τα αντίστοιχα των Εβραίων, προ του Β’ Π.Π., αλλά και κατά τη διάρκειά του, κλπ, κλπ, κλπ, ώστε να μην τους ξέφευγε κανείς), ενώ στη Σμύρνη επιτεθήκατε στις οικογένειες των Ελλήνων Αξκων, που υπηρετούσαν στο εκεί Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, επιθέσεις κατά τις οποίες σημειώθηκαν μέχρι και βιασμοί γυναικών Ελλήνων στελεχών!..

Έτσι, για πες(!) μου ρε Ρετζέπ, πόσοι Έλληνες υποχρεώθηκαν τότε να φύγουν από τη γη τους;

[Για την Ιστορία, όπως λέμε, και μετά από παρέμβαση (τη αιτήσει (!!!) της Ελλάδος), του ΝΑΤΟ, τα έκτροπα σταμάτησαν και τελικώς, μετά απ’ όλα αυτά, ο Καραμανλής μετέβη στη Σμύρνη, όπου άγημά σας του “παρουσίασε όπλα”, ανεκρούσθη ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος, υποτίθεται(!) ότι ζητήσατε “συγγνώμη”, τα “βρήκαμε” στο εκεί Στρατηγείο του ΝΑΤΟ, το θέμα “έκλεισε” και ακολούθως παραδόθηκε στην… Ιστορία! (Δεν θα έπρεπε φιλαράκο να πληγεί περαιτέρω, η ΝΑ πτέρυγα της Συμμαχίας)!..

– Ο Καραμανλής, σημειώνω, πως είχε ήδη (κακώς βεβαίως) απελάσει (με προφανώς αγγλική εντολή) τον υπεύθυνο για το γεγονός στο τ/Προξενείο στη Θεσσαλονίκη, Τούρκο βομβιστή ή “βομβιστή” και μετά από χρόνια Νομάρχη(!), του Ν. Αδριανουπόλεως, ενώ σου θυμίζω επίσης, πως στο Προξενείο σας, όχι μόνον θύματα δεν υπήρξαν, αλλά και ουδεμία ζημία, αξία αναφοράς, έλαβε τότε χώρα.

Αν θυμάμαι καλά αυτήν τη στιγμή, τον υπεύθυνο για το συμβάν Τούρκο, (Οκτάϋ Ενγκίν νομίζω ότι τον έλεγαν), ο τότε Π-Θ Κ. Γ. Καραμανλής τον απέλασε, πριν μάλιστα αυτός δικασθεί, ως κατηγορούμενος βεβαίως, από τα ελληνικά δικαστήρια! (Εδώ, στην υπόθεση αυτή εννοώ, ο Γερο – Καραμανλής “έγραψε”, πράγματι, “στα… παπ… του” την ελληνική Δικαιοσύνη! Κάτι τέτοια σου λένε ή θυμάσαι, αν έχεις μελετήσει την Ιστορία και “απ’ την απ’ εδώ μεριά”, και γι’ αυτό, απολύτως δικαιολογημένα, είπες τα όσα είπες στον Τσίπρα, για τους Αξκούς σας, που “την έκαναν” / αυτομόλησαν σε εμάς το 2016, μετά από το Κίνημά τους, που με περισσή μαεστρία χειραγώγησες, ζητώντας του να σου τους δώσει / στείλει πίσω, χωρίς δίκη, κλπ, κλπ, κλπ)]!..

* Αντνάν Μεντερές:

Αρχηγός Τσετών στο Αϊδίνιο / Aydın, (από τη 10ετία του 1910), Αϊδίνιο, απ’ το οποίο και κατήγετο! Ήταν ο βασικός υπεύθυνος της σφαγής των 108 ή 109 νεαρών Προσκόπων της ομώνυμης πόλεως! (Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς, συγγνώμη / ίσως να ήταν και περισσότερα τα θύματα). Ο Μεντερές ήταν ο επικεφαλής των εκτελεστών!..

– Κατά την μετάβασή του στο Λονδίνο το 1955, το α/φ που τον μετέφερε εκεί κατέπεσε και συνετρίβη στο α/δ του Λονδίνου, αλλ’ αυτός επέζησε, για να κρεμμαστεί τελικά, (ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ Ταγίπ), από την Χούντα του 1960 και τον Στρατηγό Τζεμάλ Γκιουρσέλ, δικασθείς, μεταξύ των άλλων, και(!!!) για τα γεγονότα της Πόλης του 1955, από Τ/Δικαστήριο, στα Πριγκηπόνησα. (Στη νήσο των… “σκύλων”/ Αξίζει να ρωτήσεις και να σου πουν, γιατί λεγόταν “νήσος των σκύλων”)!

– Ίσχυσε, για τον αγαπητό σου Αντνάν, … σεβαστέ μου Ταγίπ, η λαϊκή μας ρήση: Όποιος του μέλλει να πνιγεί, ποτέ του δεν… πεθαίνει, αν και εγώ πιστεύω πως μίλησαν” οι αθώες ψυχούλες των προσκόπων!..

– Να σου θυμίσω ακόμα, πως και ο άλλος Τσέτης και σφάχτης μας Τζελάλ ΜΠΑΓΙΑΡ, που τον κάνατε και ΠτΔ, καταδικάστηκε σε θάνατο, στην ίδια δίκη με τον Μεντερές, αλλά η θανατική ποινή μετετράπη σε ισόβια, λόγω του ότι είχε υπερβεί το ηλικιακό όριο, που προέβλεπε ο σχετικός Νόμος σας και έμεινε στη Φυλακή, αν τώρα θυμάμαι καλά, έως τα πρώτα χρόνια της 10ετίας του 1970!.. (Τον είχατε κάνει ΠτΔ σας, διότι Ταγίπ τιμάτε πάντα όλους τους… σφαγείς σας (!..), ενώ εμείς, επειδή μια ζωή ήμασταν… φιλειρηνιστές, … υπεράνω” και … large, αχαχαχαχαχα, τον υποδεχθήκαμε με τιμές στην Ελλάδα, όταν μας επισκέφτηκε, τον αφήσαμε να πάει και στη Δ. Θράκη, όπου μάλιστα, όπως γνωρίζεις, πήρε και το όνομά του σχολείο των εκεί Ελλήνων Μουσουλμάνων, τουρκικής καταγωγής).

Συνεχίζω Ταγίπ! (Βγες τώρα από τον… αστερίσκο)!

– Στην Κύπρο μετά, (1955 – 1959), οι “δικοί” σας έγιναν οι ΔΟΣΙΟΛΟΓΟΙ και οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ των Άγγλων, [αφού άλλωστε αυτό περιλαμβανόταν και στον βρώμικο Αγγλικό σχεδιασμό (δυστυχώς φίλοι Άγγλοι φανήκατε κατ’ ελάχιστον ΑΔΙΚΟΙ προς την Ιστορία, και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ προς εμάς τους Έλληνες)] και πήγαιναν και κατέθεταν μέχρι και στα Δικαστήρια εις βάρος των δικαζομένων σ’ αυτά εξεγερμένων και συλλαμβανομένων απ’ τους Άγγλους, Ελλήνων της ΕΟΚΑ, κλπ, κλπ, κλπ!

– Να σου θυμίσω στο σημείο αυτό, πως ο Ραούφ ΝΤΕΝΚΤΑΣ, ο μετέπειτα Αρχηγός των Τ/Κ, κλπ, κλπ, κλπ, [ο Ντενκτάς, που ο Μακάριος ο Γ΄ τον άφησε και έζησε και ακολούθως τον ελευθέρωσε, (για ψάξτο και αυτό και εγώ θα σου πω μετά το γιατί, και ουσιαστικά θα σου πω, το αν ο Κύπριος και εκ Πάφου ορμώμενος… “Εθνάρχης ήταν άνθρωπος” των Άγγλων και αν “ναι”, θα σου πω και το αν “έγινε” προ ή μετά την… εκδρομή του στις Σεϋχέλλες, αχαχαχαχα)], ο Ντενκτάς λοιπόν ήταν -ως Δικηγόρος- η Πολιτική Αγωγή στις περισσότερες των δικών των Ελλήνων Πατριωτών, στα τότε αγγλικά Δικαστήρια, στη Μεγαλόνησο!..

– Έγραψα τα παραπάνω “2 λόγια” για την Κύπρο Ταγίπ, διότι στα γεγονότα στην Πόλη (Σεπ. 1955) εμφανίσατε την –demek– Οργάνωση η Κύπρος είναι Τουρκική” / “Kıbrıs Türktür, Türk kalacak” (“η Κύπρος είναι τουρκική, τουρκική θα μείνει“), Οργάνωση (λέγε με τ/ΜΥ) στην οποία, όλως τυχαίως, αχαχαχαχαχα, πρωτοστατούσε Αρχι-δημοσιογράφος της ε/φ Hürriyet, (όπως και στα Ίμια το 1996 / τί γίνεται ρε Χακαν-ούλη, αλλάξτε ε/φ πια… αχαχαχαχαχα)!..

– Την Οργάνωση αυτή την δημιουργήσατε, (σε γνώση των Άγγλων), διότι η Κύπρος ήταν το πρόσχημα, το “πάτημα”, ώστε “να μπείτε” και πάλι στο νησί, λόγω των ελληνικών, ενόπλων πλέον, διεκδικήσεων, από τους Άγγλους αποικιοκράτες, για ΕΝΩΣΗ της Μεγαλονήσου, με την “μάνα” της Ελλάδα, Κε… Αναστασιάδη!

[Ρωτείστε Κε Αναστασιάδη και τον εξ Αρκαδίας ορμώμενο τέως ΠτΔ σας, Κο Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ο οποίος, παρ’ ό,τι φέρεται ότι είναι Κομμουνιστής, (έστω, Ο.Κ., ότι είναι απ’ αυτήν την ιδιόμορφη Κυπριακή πλουσιο-κομμουνιστική… έκδοση), θα σας πει -πιστεύω- για την σχέση της Αρκαδίας, με την Κύπρο

– Και Κε Πρόεδρε, σεβαστέ Κε Αναστασιάδη μας, λιγότερη… Κωνσταντοπούλου! Τραγουδείστε και λίγο Καζαντζίδη ή και Στράτο Διονυσίου και συγκεκριμένα τα τραγούδια που… έψαλλαν” για την ιδιαίτερη Πατρίδα σας, την Κύπρο μας! Βάλτε να σας τα βρουν, μετά… “γυμναστείτε” και τέλος, καλέστε το ΡΙΚ” να σας τραβήξει” σε καμιά επιλεγμένη Ταβέρνα, να τα τραγουδάτε, να πάρουμε και εμείς λίγο ηθικό Κε Πρόεδρε!

Σημειώστε ότι τελευταίως, όλο και περισσότερο ακούγεται ότι είστε, ό,τι ελέγετο ότι ήταν και ο παλιός πιλότος της RAF, συγχωρεμένος πια, αλλά τέως Πρόεδρος και αυτός της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γλαύκος ΚΛΗΡΙΔΗΣ! Τί; “Άνθρωπος των Άγγλων” Κε Πρόεδρε]!..

– Άρα Ρετζέπ φίλε μου, μέχρι τώρα τί σου θύμισα, στις “σε συνέχειες” επιστολή μου προς εσένα;

  • Σου θύμισα, πολύ ακροθιγώς βεβαίως, τις σφαγές σας κατά των Ελλήνων, τη 10ετία του 1910 (Γενοκτονία των Ελλήνων Πόντου), δεν αναφέρθηκα στις σφαγές σας, της περιόδου 1919 – 1923, εναντίον των αμάχων Ελλήνων κυρίως της Μ. Ασίας, όπως και στο κάψιμο και στην καταστροφή της “gavur” Σμύρνης, όπως την αποκαλούσατε Ταγίπ, (της Σμύρνης των απίστων, ε Ταγίπ; / της Σμύρνης δηλαδή των… Ρωμιών, ε Ρετζέπ;), από τον Κεμάλ, όπως και στα καψίματα και στις “εκ βάθρων” καταστροφές των μεγαλυτέρων Μ. Ασιατικών πόλεων, όπως πχ των Κυδωνιών (Ayvalık), κλπ, ούτε και στις άγριες δολοφονίες Ελλήνων Δασκάλων, Προκρίτων, Δημάρχων, Επάρχων, Ιερέων, Επισκόπων (τους σφάξατε όλους βαναύσως και αγρίως), όπως και του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης!..   
  •  Αναφέρθηκα, ομοίως ακροθιγώς, στα όσα πράξατε κατά των Ελλήνων, κατά τον Β΄Π.Π. (1940 – 1950), όπου, μετά από το τέλος του, όλως παραδόξως βρεθήκατε στην πλευρά των νικητριών δυνάμεων, (γι’ αυτό όμως θα γράψω μιαν άλλη φορά, διότι αξίζει να αποκαλύπτει κάποιος το αισχρό “ποιόν” σας / 1 ημέρα προ της λήξεως του Πολέμου, βρε κουφάλες, βάλλατε να ηχήσουν οι σειρήνες στις πόλεις σας, κυρήσσοντας επισήμως τον πόλεμο στον… Χίτλερ, αχαχαχαχαχαχαχαχα, κλπ, κλπ, κλπ), καθώς αναφέρθηκα και στα όσα βρωμερά εναντίον μας πράξατε την δεκαετία 1950 -1960 και πάλι εξ απαλών ονύχων!
  • Τώρα θα σου δώσω ένα διάλλειμμα, για να ξεκουραστείς Ταγίπ και πιθανώς να προβληματιστείς(!), στο πώς μετά το 1923 άρχισε σιγά – σιγά και έφθεινε ο Ελληνισμός στα πατρογονικά μας εδάφη, που σήμερα κατέχετε, υπό το όνομα Τουρκία“, και το πώς πχ από τους 120.000 Έλληνες της Πόλης, το 1923, έχουν μείνει σήμερα, το 2017, μόλις… 500! (Σου θυμίζω πως καθ’ όλον τον 19ο αι., το “Τούρκος” μεταφραζόταν -διεθνώς- και ταυτόχρονα σήμαινε τον άξεστο, τον απολίτιστο, τον αγροίκο, τον γάϊδαρο, κλπ, και γι’ αυτό το απέφευγαν οι τότε πρόγονοί σου να το χρησιμοποιούν)!..
  • Θα τα ξαναπούμε σύντομα Ρετζέπ, εισερχόμενοι (περιληπτικά και πάλι, διότι πολύ με έχετε κουράσει ρε βρωμιάρηδες) στη 10ετία 1960 – 1970, την οποία να την προσέξεις πιο πολύ Ταγίπ, απ’ τις προηγούμενες και πιθανώς και από τις επόμενες, αφού σε ό,τι μας αφορά, θα διαβάσεις για τον 1ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ, μετά το 1955, Π-Θ μας, για τον Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, που σας έκανε “κλείσμα”, (όχι μόνιμο όμως… τί κρίμα για εσάς, αφού τόσο σας αρέσει το… Οθωμανικό), αλλά που ΔΥΣΤΥΧΩΣ (!) ήταν μόνος, έχοντας να αντιμετωπίσει μυαλά συμπατριωτών του… Β΄και… Γ΄Εθνικής, προδότες (φίλους και αντιπάλους) πολιτικούς, στρατιωτικούς, πράκτορες και κάθε λογής συνειδητούς και μη(!)… ανθέλληνες και κυρίως την κατάρα της Φυλής μας, τη ΔΙΧΟΝΟΙΑ, η οποία εδραζόταν και ακόμα εδράζεται στην αρχομανία μας, ήτοι στο “γιατί αυτός και όχι εγώ και χάριν της οποίας εσείς υπάρχετε ακόμα!!!
  • ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ” Ρετζέπ! “Τα λέμε” / “Görüşürüz Ağabey“!
  • Saygılarımla Recep!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. Κε Μυλωνάκη!

Μπράβο που “τσίμπησες” και προβάλλεις τον νεαρό διεθνολόγο Σταύρο ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ! Τα κολοκάναλα τα λεγόμενα “μεγάλα” πού είναι άραγε; Τον έχω ακούσει  1, 2 φορές σ’ εσένα και σ’ ένα άλλο κανάλι, απ’ τα “μικρά”, κατάλαβες, (δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς σε ποιό, συγγνώμη), και έχω εκπλαγεί απολύτως θετικά! Είναι, όπως φαίνεται, ΕΛΛΗΝΑΣ(!), καταλαβαίνεις τί θέλω να πω, γνωρίζει τα θέματα (κάνει “μπαμ” ότι παρακολουθεί συνεχώς την επικαιρότητα), είναι εμφανίσμο παλληκάρι, μιλάει με χαμόγελο και κυρίως με εντυπωσίασε με τις προσεγγίσεις του, τις σύντομες και πλήρως εμπεριστατωμένες (“επί του στόχου”) αναλύσεις του!..

– Σε συγχαίρω Κε Μυλωνάκη, διότι ΕΣΥ(!), ως ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ, κατάλαβες πως κουραστήκαμε πια με τους “καθεστωτικούς” και “εν πολλοίς” “πιασμένους” αναλυτές, (οι περισσότεροι “του κόλου” ή “για κλωτσιές”, αλλά σίγουρα “δικτυωμένοι”, κατάλαβες), των διαφόρων τηλεοπτικών “παραθύρων”… μας!..

– Τέλος, με πολύ σεβασμό, σου εισηγούμαι να μην προβαίνεις σε κρίσεις για λεπτομέρειες(!) θεμάτων που αφορούν την Τουρκία! Πχ Το tek Millet, tek Devlet, tek Vatan, tek Bayrak” (“ένα Έθνος, ένα Κράτος, μία Πατρίδα, μία Σημαία“) που άκουσες να λέγει ο ΡΤΕ στη Θράκη μας, και(!) συνδέεται και δεν(!) συνδέεται με τη Θράκη μας, ως φράση, κλπ! Σίγουρα όμως Κε Μυλωνάκη η φράση αυτή δεν έχει καμμία σχέση με τα “4 δάκτυλά” του, που δείχνει ο ΡΤΕ και που είναι η RABİA και η οποία “γεννήθηκε” στην Αίγυπτο, προ ολίγων μόλις ετών!.. Θα προσπαθήσω στο επόμενο άρθρο μου, αν μ’ αφήσει ο Ρετζέπ και η… επικαιρότητα, να γράψω “2 λόγια”!.. (Αν και νομίζω ότι το έχω εξηγήσει σε παλαιότερες… αναρτήσεις μου)!

Ε, εκεί στο κουφό μας… Κράτος! Να ρε νέοι Έλληνες επιστήμονες, που τάχα κόπτεστε για τα Ελληνόπουλα που φεύγουν έξω, κλπ, κλπ, κλπ! Πού είσαι Κε Κοτζιά; Έχεις πολλούς σαν τον παραπάνω νεαρό εκεί στο ΥΠΕΞ; Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!…

-/-