Για Σένα… Βρωμερέ Κε Ρετζέπ Τα(γ)ίπ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! (Νο “2” / Α)

Χαίρε Ρετζέπ!

– Και τελικά ήλθες στην Ελλάδα και “έπαιξες” ωραία το ρόλο σου, στο στημένο “παιχνίδι” σου / σας, με τους Έλληνες κυβερνώντες!.. Κάνατε μαζί την αρχή για το μοίρασμα του Αιγαίου και για άλλα πολλά όμορφα, που θα ακολουθήσουν!.. (Είθε όχι)!

– Θέλω να πιστεύω ότι “χθες” με / μας διάβασες, όπως κάνουν εδώ και οι “δικοί”… μου, αντίστοιχοί σου πολιτικοί, υψηλοί και χαμηλότεροι πολιτικοί αξιωματούχοι, οπότε θα με / μας αντιληφθείς καλύτερα!

– “Προς στιγμήν”, θα κάνω τον μαλ… , όπως λέμε εδώ στο… Ραγιαδιστάν, θα κάνω δηλαδή, για την περίπτωσή μας εδώ, πως ξεχνάω τον λόγο για τον οποίο “εν γνώσει” σου ήλθες στην χώρα μου (λόγο για τον οποίον έγραψα χθες, αλλά και σήμερα, στην πρώτη μου παράγραφο, όπου ευθέως τον υπεννόησα), και θα σου απαντήσω εγώ τώρα, σε όσα (μας) είπες ερχόμενος στην Ελλάδα, τουλάχιστον στα περισσότερα εξ αυτών, αφού πιθανώς, ανθρωπίνως, να έχασα και καμία, απ΄ τις γνωστές… παπαρο-ατάκες σου, “δώθε κείθε”!..

Θα απαντήσω, ουσιαστικά σε όσα λες, σε όσα λέτε και ισχυρίζεστε ως επίσημο Κράτος -κυρίως- εδώ και 20+ χρόνια, σχετικά με τις όποιες… διαφορές μας, και μετά από τα όσα παρακάτω θα διαβάσεις, θα αντιληφθείς αμέσως, και χωρίς καθόλου προσπάθεια δική μου, ότι είναι μόνον μία η διαφορά μας και συγκεκριμένα αυτή που σας έλεγαν μονότονα οι Κ. Γ. Καραμανλής και Α. Γ. Παπανδρέου, όταν ζούσαν, ήτοι ο καθορισμός και μόνον της υφαλοκρηπίδος ανάμεσά μας, με προτεινόμενο μέρος επιλύσεως του θέματος αυτού το… Δικαστήριο της Χάγης!.. (Δεν μπορεί, όλο και κάτι θα έχεις ακούσει)!..

– “Πάμε” λοιπόν Ρετζέπ, όσο το δυνατόν απλά, και στο τέλος θα καταλάβεις επίσης και το γιατί, με πολύ επιείκεια, σε αποκάλεσα ΒΡΩΜΕΡΟ ! (Απ’ τις απαντήσεις μου… Χακαν-ούλη, και εσύ, αλλά και το αφεντικό σου, θα καταλαβαίνετε αμέσως, το σε ποιά αποστροφή του αγαπητού Ρετζέπ αυτή “κολλάει”)!..

1. Η Συνθήκη της Λωζάννης θέλει να σας ανήκει (σε εσάς τους… Μογγόλους / δες στον Χάρτη, από ποιά Ασιατικά βάθη ήλθατε και πού φτάσατε και βάλλε και κανένα… φρένο ρε Ταγίπ), θέλει να σας ανήκει λοιπόν από νήσους, νησίδες, βράχια και ό,τι άλλο γουστάρεις, ό,τι απέχει από τις ακτές της Μ. Ασίας 3 Ν.Μ.!

Πώς φτάσατε λοιπόν σήμερα να διεκδικείτε ρε παλιο-Ισλαμοφασίστα το 1/2 Αιγαίο ρε… φιλαράκο, μέχρι τον 25ο Μεσ/νό και να μιλάτε, άλλοτε για 132, άλλοτε για 18, άλλοτε για πόσα και εγώ δεν ξέρω νησιά σας, που εμείς τάχα τα κατέχουμε παράνομα, κλπ, κλπ, κλπ; Θα παραφράσω λίγο κάτι που λέμε εδώ, μπας και… καταλάβεις / -τε! Σταθεροποιείστε το μουνί, να φάμε ψάρι, ρεεεεεεε!..

2. Μιά και μίλησες για διώξεις (sic) των… Τούρκων (sic) της Θράκης μας! Πάμε να δούμε τώρα την αλήθεια και μόνον για την περίοδο 1923 – 2017, δηλαδή για την περίοδο του σημερινού Τουρκικού Κράτους, διότι για την προγονική σας (εννοώ φυλετικά) Οθωμανική περίοδο, αν την “πιάσουμε”, θα σηκωθούν τα εκ-ρια των νεκρών και θα σε / σας πάρουν στο κυνήγι Ταγίπ!

  • Κάθε 10ετία, αρχομένης απ’ αυτήν του 1920, μας κάνατε και κάτι “βαρύ” και “μεγάλο“, ενδεικτικόν του απολίτιστου του χαρακτήρος σας, αλλά και της βρωμερής εξωτερικής σας πολιτικής, που κάποιοι ημεδαποί “ιδιώτες”, παραδοσιακά μάλιστα, … θαυμάζουν, αν δεν την επαινούν / εκθειάζουν κιόλας!
  • 1920 – 1930: Σφαγές, δηώσεις και γενοκτονία των Ελλήνων της Μ. Ασίας, (μετά απ’ αυτήν των Ελλήνων του Πόντου, τη 10ετία του 1910), με αποτέλεσμα να έχουμε το 1ο τεράστιο κύμα φυγής των γηγενών Ελλήνων απ’ τον συγκεκριμένο τόπο τους, απ’ την γη τους! Πρόκειται, σε ό,τι αφορά τον Ελληνισμό, για Κ/Φ μεγαλύτερη αυτής του 1453, αφού το 1453 έμειναν Έλληνες πχ στην Πόλη και σε όλα τα σημερινά εδάφη μας, που έγιναν εδάφη… σας!..
  • Ας πούμε όμως ότι όλα αυτά, (αφού “έδωσε” και μας νικήσατε, όπως μας νικήσατε στο Πεδίο), ήσαν απότοκα της φύσεώς σας, ως λαού δηλαδή αιμοβόρου και κτηνώδους, όπως παραδοσιακά και η Ευρωπαϊκή ιντελιγκέντσια (δεν το ειδικεύω κατά τομέα) σας έχει καταγράψει, κυρίως απ΄οτιν 18ο αι. και μετά!
  • [Να διαβάσεις επίσης, ώστε να αντιληφθείς τί εννοώ με τη λέξη “φύση, τον Αισώπειο -νομίζω- μύθο με τον σκορπιό και τον βάτραχο (πάλι νομίζω, αφού έχει κουραστεί η μνήμη μου Ρετζέπ, με έχετε πάρα πολύ κουράσει), τον μύθο λοιπόν όπου ο σκορπιός του ζητάει του βατράχου να τον “περάσει” στην απέναντι όχθη του ποταμού, κλπ, κλπ, κλπ! Το παρακάτω ψάξτο μόνος σου, δεν θα έχει αξία να στο γράψω όλο! Αυτοί είστε, ρε, σκορπιοί, στην καλύτερή σας πάντα]!
  • Να κρατήσουμε όμως, από τη 10ετία αυτή, του 1920, τη Συνθήκη της Λωζάννης, που σε /σας πονάει” πάρα πολύ, διότι… σας διαλύει, όπως εδώ σας το έχω πολλάκις… υπενθυμίσει (διάβασε πχ τα 2, 3 τελευταία άρθρα μας) και κυρίως να κρατήσουμε απ’ αυτήν τα νούμερα των ανταλλαγέντων μεταξύ μας πληθυσμών!
  • Τελικά, μετά απ’ την ανταλλαγή στην ελεύθερη ελληνική Θράκη έμειναν 60.000 Σουνίτες Μουσουλμάνοι (εγώ, επειδή είμαι… μπερεκέτης θα στους κάνω 70.000, για να σου κάνω και ένα… δωράκι), ενώ στην Πόλη έμειναν 120.000 Έλληνες! (Δωράκι και εδώ πάλι και τους κάνω 110.000)!..
  • Δεν νομίζω να αμφιβάλλεις γι’ αυτό, διότι υπάρχει και… Αλλάχ, που σε βλέπει και σε ακούει!!!
  • Επίσης, σου θυμίζω στο σημείο αυτό, πως ο ίδιος ο Κεμάλ ΑΠΑΙΤΗΣΕ(!) από τον Ελευθέριο Βενιζέλο να καταγραφούν ως Μουσουλμάνοι(!) οι της Θράκης… “δικοί” σας, (αυτούς που εσύ / εσείς λέτε ακρίτως και λανθασμένα Τούρκους, αν και οφείλω να πω ότι εσύ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή σου στηη ελεύθερη Θράκη μας, τους… τριχοτόμησες, όπως είναι το ορθόν, και μπράβο σου), διότι  ο Κεμάλ ήθελε να τους στοχοποιήσει ως το “παλαιό” και μη έχον σχέση με το νέο “Εθνο-Κράτος” Τουρκία, που το ήθελε εκδυτικισμένο, σύγχρονο και κυρίως Ευρωπαϊκό! Ή όχι Ρετζέπ; Ναι, και το ξέρεις!..
  • Μάλιστα στη συνέχεια, ζήτησε από τον Βενιζέλο, εκμεταλλευόμενος και πάλι τη φιλία τους, να εκδιώξει τους περισσότερους απ’ αυτούς απ’ την… Ελλάδα και κυρίως να εκδιώξει τις εχθρικές προς αυτόν θρησκευτικές “μεγαλοκεφαλές” και το συνάφι τους, κάτι που ο Βενιζέλος έπραξε και οι αναφερθέντες ανεχώρησαν… εσπευσμένα, για την Αίγυπτο!..
  • Αυτή η ενέργεια θα μπορούσε ιστορικά να χαρακτηρισθεί ως η αρχή του… εκ-Κεμαλισμού της μειονότητός σας, η οποία, για μια σειρά από λόγους, διήρκεσε 1οετίες, για να φτάσουμε σήμερα να έχουμε τα 2/3 των μελών της να είναι Κεμαλιστικής ιδεολογίας, όπως αυτό “καθαρά” καταγράφεται και στις εκλογές και για να μην με παραξηγήσεις, σπεύδω να σου θυμίσω ότι η “δική” σας, η κατεχόμενη, Α. Θράκη μας, ψηφίζει ομοίως, στις όποιες εκλογές σας, πάντα, το ΡΛΚ!.. Ή όχι; Ναι Ταγίπ, ναι, δεν μιλάς με τον… Προκόπη ή με το παιδάκι, τον συμπαθή… Αλέξη μας!
  • Άρα “βγάλλαμε”, έως τώρα, 2 “πράγματα”, από τη Λωζάννη (εννοώ, σχετικά με την σχετική αποστροφή σου, που τώρα εξετάζουμε) και νομίζω πως συμφωνούμε! Στην Ελλάδα είχαμε Μουσουλμάνους και με Κεμαλική μάλιστα θέληση και στην Τουρκία, (Πόλη, Σμύρνη, Προύσσα, Ίμβρο, Τένεδο, κλπ) ελληνική μειονότητα, (ορθότερα εθνική μειονότητα), ενώ σχετικά με τα… νούμερα, είχαμε 60 με 70 χιλ. Μουσουλμάνους, εδώ σ’ εμάς, και 110 με 120 χιλ. Έλληνες, εκεί σε σας! Συνεπώς,

Πώς λοιπόν ρε Ρετζέπ, μιλάτε για Τούρκους στην Ελλάδα; (1ο ερώτημα) Και

Πώς λοιπόν ρε Ρετζέπ οι 110.000 Έλληνες της Τουρκίας, (θες και άλλο σκόντο, που δεν είναι έτσι, αλλά για να σε ευχαριστήσω, θα τους κάνω 100 χιλ., όπως λανθασμένα τους ανέφερε και ο προαλειφόμενος… Κούλης), έμειναν σήμερα… 500, ενώ αντιστοίχως και αντιθέτως, πώς οι 70 -άντε- χιλ. Μουσουλμάνοι έγιναν σήμερα, όπως εσύ είπες και εγώ το δέχομαι, 150.000;

– Μήπως επειδή εδώ οι “δικοί” σας… υπέφεραν (sic) και… υποφέρουν (sic), όπως λέτε, και… βασανίζονται (sic) και πώς οι “δικοί” μας, στα αλύτρωτα εδάφη μας, όπως πχ στην αιχμάλωτη ακόμα Πρωτεύουσά μας, στην Πόλη, έμειναν… 500 ψυχές και οι περισσότεροι εξ αυτών γέροντες; Πώς ρε ξεφτίλα, πώς; (2ο Ερώτημα) / (Θα διαβάσεις παρακάτω, με την αναφορά στις 10ετίες, το “πώς”, όχι βεβαίως πως δεν τo ξέρεις! Λίγη υπομονή)!..

– Νομίζω πως δεν αξίζει να επιχειρηματολογήσω σχετικά περαιτέρω Ρετζέπ, αφού και τα… μωρά κατάλαβαν, ρε απατεωνο-Δικτάτορα τα ψέμματά σου / σας ή να σε ρωτήσω, ακόμα περισσότερο, πχ για ποιά λοιπόν δικαιώματα της μειονότητος, που τάχα αυτή δεν έχει, μιλάς / μίλησες ρε ξεφτίλα”; (Και αναφέρθηκες ειδικά τώρα που έχουμε Π-Θ μας τον… Alexis μας, που είναι πιο… μειονοτικός και από τους όποιους μειονοτικούς, έχουν μαζευτεί εδώ στην… ΑΣΥΛΟ-SOROS-ΧΩΡΑ μας)!

Πώς λοιπόν μπορείς να τα λες όλα αυτά ρε Ταγίπ; Πώς ρε παλιοξεφτίλα; 

Θα μου έλεγες και πάλι για την εκλογή των Μουφτήδων! Ας το “δούμε” και αυτό το ζήτημα!

– Απαντώ, διότι και εδώ είσαι και πάλι Ψεύτης ρε παλιολινάτσα! Είπες ότι πρέπει να εκλέγονται από τη μειονότητα και όχι από το ελλληνικό Κράτος, ενώ έκανες και άλλη… πουστιά, (με το συμπάθιο και με πολύ… σεβασμό ρε Ταγίπ), κάνοντας σύγκριση το θέμα της υπόψη εκλογής, με το Πατριαρχείο μας, αναφέροντας έτσι έμμεσα και το πόσο μεγαλόψυχος είσαι, ρε παλιο-ύαινα!.. (Αυτή η συγκεκριμένη στάση σου είναι το καλύτερο παράδειγμα “Φαναριωτισμού”, προς τους… νεοσύλλεκτους “δικούς” μου, απόδειξη ότι η διπλωματία σας έχει ελληνικές ρίζες)!..

Πού ρε αναφέρει κάτι τέτοιο για την εκλογή των Μουφτήδων, σαν και αυτό που ισχυρίστηκες και ανέφερες, η “Συνθήκη της Λωζάννης” και δεν το ξέρω; Για πες! Άσε μην ψάχνεις, πουθενά δεν “μιλάει” για τον τρόπο εκλογής των Μουφτήδων, στην Ελλάδα!

Άρα εψεύσθης… αγρίως, ξέροντας ότι απέναντί σου έχεις αντιπάλους “λίγους”, ενώ επίσης, να μην το λησμονήσουμε, σε όλο το Σουνιτικό Ισλάμ, ρε ψευταράκο, οι Μουφτήδες εκλέγονται από το Κράτος ή όχι; Ναι ή Όχι, για πες; Ναι ρε παλιομπεντούγια, ναι!

Άρα, πού παρανομεί ή παρανόμησε κατά το παρελθόν, το ελληνικό Κράτος στο θέμα αυτό, σε σχέση πάντα με τη Λωζάννη; Πουθενά! Όχι μόνον δεν παρανομεί ή (ιστορικά) παρανόμησε, Ρετζέπ, αλλά σεβάστηκε απόλυτα τη Θρησκεία σας και πράττει, στα της εκλογής των Μουφτήδων, ό,τι ισχύει παντού… διαπλανητικά(!), στο θέμα αυτό, στον κόσμο του Σουνιτικού ΙΣΛΑΜ! Έτσι, η Ελλάδα όριζε και ορίζει, ως το καθ’ ύλην υπεύθυνο Κράτος, αυτή τους Μουφτήδες της Μειονότητος, ενώ κατ’ απολύτως παράνομη δική σας εντολή, οι μειονοτικοί (και συγκεκριμένα το Προξενείο σας στην Κομοτηνή και τα Όργανά σας εδώ, ήτοι οι Πράκτορές σας) ορίζουν δικούς σας Μουφτήδες, τους γνωστούς αποκαλούμενους εύστοχα ΨευδοΜουφτήδες!..

– Αντιθέτως εσείς, ενώ η Λωζάννη αναγνωρίζει το Πατριαρχείο μας ως Οικουμενικό, κάνατε τον Πατριάρχη μας υφιστάμενο του Νομάρχη της Πόλης, ή όχι, ρε Ταγίπ; Ναι, και το ξέρεις και αυτό πολύ καλά!.. Και όχι μόνον αυτό, αλλά “παίζετε μπάλα”, όποτε θέλετε να ξεσηκώσετε τις μάζες σας, (που στην Θράκη και στην Μ. Ασία είναι απόγονοι εξισλαμισμένων Ελλήνων  ή απόγονοι Γενιτσάρων ελληνικής καταγωγής, οι περισσότεροι), με την κλειστή του Πύλη, και κυρίως με την Αγία του Θεού Σοφία και την μετατροπή της σε Τζαμί, παρ’ ότι είναι γνωστό παγκοσμίως “υπό ποίο” καθεστώς αυτή σήμερα συνεχίζει να υφίσταται, καθώς και με αφόρητες, κατά καιρούς, πιέσεις προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας και παρεμβάσεις στην εύρυθμο λειτουργικότητα του Οικουμενικού Πατριαρχείου!.. [Δεν θα αναφερθώ ότι μόλις εσχάτως “άνοιξαν” και πάλι 2, 3 εκκλησίες, στην Τουρκία, με εντολή σου φυσικά (αν και συνεχίζεις να κάνεις “παιχνιδάκια” με την Παναγία Σουμελά) και αυτό ήταν -πράγματι- ένα θετικό σημάδι, το οποίο όμως αμαύρισες, για να μην γράψω πως το… σκάτωσες, με όσα “φοβερά, ανήκουστα και τρομερά”, μας είπες όταν ήλθες εδώ]!..

  • Προχωράω!

Πρόσεξε τώρα (αναλύω γρήγορα την υπόψη παραπάνω στάση σου) τί πολιτικός (επίθετο που προτάσσουν πάντα οι δικοί μας εδώ, για να βρίσουν, όσους εκ των πολιτικών τους αντιπάλων δεν γουστάρουν) αλήτης είσαι! (“Πολιτικός Αλήτης“)!

Διάβαζε παρακάτω!

Έχετε με τις διώξεις, όσα χρόνια είστε τ/Κράτος, αφήσει 500 Έλληνες στην Πόλη, (άντε να είναι 1000 οι Τούρκοι πολίτες ελληνικής καταγωγής, σε όλη την χώρα σου και εξ αυτών οι περισσότεροι είναι γέροντες), έχετε κυριολεκτικά “πατήσει” διαχρονικά το “Οικουμενικό Πατριαρχείο” και “βγήκες” και είπες ότι μας έκανες και χάρη(!!!) που δέχθηκες να γίνονται Έλληνες κληρικοί, Τούρκοι πολίτες, ώστε να μπορεί να εκλέγεται Πατριάρχης και Επίσκοποι στην επικράτειά σου, όπως πράγματι προβλέπεται, και αυτό το παρουσίασες ως παραχώρησή σου και το αντιδιέστειλες ρε παλιοξεφτίλα με τους Μουφτήδες και την εκλογή τους, που εδώ οι… Κοι αυτοί, μέχρι και όπλα μαζεύουν στα Τζαμιά σας!

{Κάτι σχετικά θα πρέπει να άκουσες τελευταία, αν και πλην του Σ. Καλλιντερίδη, που θα τον θυμάστε καλά (!!!) για πολλά – πολλά χρόνια ρε κουφάλα, (ρώτα να σου πουν οι του Χακαν-ούλη, αν δεν ξέρεις), κανείς δυστυχώς Κυβερνητικός μας δεν μίλησε, ούτε για τα όπλα σε Τζαμί σας πρόσφατα, εδώ στην ελεύθερη Θράκη μας, αλλά ούτε και για την κατάσταση στην ελεύθερη Θράκη μας γενικώς, και κυρίως, [πλην του αναφερθέντος ατόμου, (καλά που υπάρχουν και κάποιοι σαν κι αυτόν)], κανείς… σκατο-επίσημός μας δεν αναφέρθηκε στην τεράστια ανοχή μας ρε παλιολινάτσα, διότι όχι απλώς ζείτε στη Θράκη μας απολύτως ελεύθερα, αλλά μέχρι και… ασύδοτα, ανοχή που κάποια στιγμή θα εξαντληθεί, δεν είναι; Τί λες};

– Με την παραπάνω λοιπόν λανθασμένη εσκεμμένως αναφορά σου, με την λεκτική αυτήν… ανακολουθία σου (είδες, σε σέβομαι και δεν γράφω λεκτική… πουστιά σου) ξέρεις ουσιαστικά με τί προσομοιάζεις; Προσομοιάζεις με τον θύτη, ο οποίος συνειδητά πυροβολεί και τραυματίζει κάιρια το θύμα του, το οποίο ψυχορραγεί, και ο θύτης πάει από πάνω του και του λέγει: “Μα γιατί πονάς, γιατί βογγάς, γιατί… πεθαίνεις, τί σου συνέβη; Κάνε υπομονή, άντεξε, θα σε πάω σε Νοσοκομείο! Τον μεταφέρει, το θύμα τελικά πεθαίνει και ο θύτης… κλαίει και ισχυρίζεται πως δεν ξέρει τίποτα για τον… φόνο

– Τέτοια βρωμιάρα πόρνη είσαι ρε Ταγίπ, αλλά σε κάθε περίπτωση σ’ευχαριστούμε για την… παραχώρησή σου αυτή! Είσαι πράγματι ένας φιλεύσπλαγχνος Δικτάτορας!.. Αναρρωτιέμαι όμως, θα μπορούσες άραγε, ως επίσημη Τουρκία να κάνεις και αλλιώς, αφού το Πατριαρχείο είναι, (όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι γραφειοκράτες του ΥΠΕΞ σου), θεσμός προστατευόμενος (και) από τις Η.Π.Α.; (Απ’ τους γεννητικούς αδένες της οποίας κρεμμόσασταν και θα… ξανακρεμμαστείτε, αργά ή γρήγορα και μάλλον “εν τη… απουσία σου“)!.. Ζήτα λοιπόν να σου πουν “2 λόγια” κάποιοι εκ των πολλών τεχνοκρατών, του ΥΠΕΞ σου!

– Και κάτι ακόμα! Κατάλαβες ή όχι, ότι μιλώντας στους Έλληνες και αντιδιαστέλλοντας πονηρά το θέμα της εκλογής των Μουφτήδων, με το Πατριαρχείο, ουσιαστικά παραδέχεσαι / -στε πως το Πατριαρχείο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ;

Αυτό είναι κάτι που ποτέ(!) δεν θα θέλατε εσείς οι Μογγόλοι, αφού το να είναι το Πατριαρχείο Οικουμενικό επισήμως, όπως και είναι(!), αλλά ταυτόχρονα και Ελληνικό(!), σημαίνει ιστορικά, αν το εμβαθύνεις λιγουλάκι, ότι η Ελλάδα, τουλάχιστον πολιτισμικά, δεν είχε τα σημερινά πχ σύνορα και το κόβω” εδώ Ταγίπ, διότι ήδη “βγαίνουν καπνοί απ’ τα αυτιά σου, αφού πώς να το κάνουμε ρε Ταγίπ, η αλήθεια είναι σκληρή και βασανιστική“!!! Στο είπε άραγε κανείς απ’ τους… πολυ-διαφημισμένους διπλωμάτες του ΥΠΕΞ σου; Κατάλαβες λοιπόν, καταλάβατε, σε τί… ολίσθημα πέσατε; Αχαχαχαχαχαχα! Μήπως τελικά ρε Ρετζέπ αντιληφθήκατε τελικά έτσι, ότι ο… Αλλάχ αγαπάει τον κλέφτη (εσάς), αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη (εμάς);

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-