Για Σένα Ε/ΥΠΕΞ, Κε ΚΟΤΖΙΑ!

Κε Υπουργέ!

– ΧΑΙΡΕ!

– Με την επαναφορά στη Βουλή της πρότασης ΚΟΝΤΟΝΗ, για να ονομαστεί η γνωστή Ένωση Ξάνθης” Τουρκική, κάτι που θα σημάνει ουσιαστικά την αρχή του τέλους για την Ελλάδα, μιας και οι ίδιοι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα προσβάλλουν την ισχύ της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του 1923, (δεν έχω άλλο χρόνο τώρα και σου γράφω μόνον αυτό, κρίνοντάς το ως το μείζον / γνωρίζω δε άριστα και τα Μυστικά Πρωτόκολλα της και τί αυτά “επιβάλλουν”, εν όψει του 2023), περιμένω, (αν πράγματι, όπως έχεις δείξει τουλάχιστον, είσαι Έλληνας και όχι απλώς Ελληνόφωνος, με Πατρίδα στην ψυχή σου και όχι Άπατρης, όπως οι διεθνιστές (δεν θα γράψω ανθέλληνες τώρα) σύντροφοί σου, όχι μόνον την παραίτησή σου, αλλά και την ευθεία καταγγγελία της Κ-Β σου, η οποία θα πρέπει πια “ανοικτά” να χαρακτηριστεί ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΙ-ΚΗ!!! Εσύ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΣ(!) Κε ΚΟΤΖΙΑ, εσύ είσαι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!

– Η κίνηση αυτή του ΚΟΝΤΟΝΗ λοιπόν, (“πολύ αέρα δεν έχει πάρει” για Υπ, Δικαιοσύνης;), που είναι “καθαρά” ΕΝΤΟΛΗ ΤΣΙΠΡΑ, είναι το 1ο “σκύψιμο” του Π-Θ στους “Διεθνείς Εντολείς” του, που είχε -προ καιρού- επισκεφτεί “κρυφά” στο Παρίσι, μετά από το ταξίδι του στις Η.Π.Α., προκειμένου να μείνει στην εξουσία και ακολούθως να… ηρωοποιηθεί στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, γενόμενος από ΔΗΜΙΟΣ της, ο δήθεν ΣΩΤΗΡΑΣ της, αφού μας είπε ότι “θα μας βγάλλει” από τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, το 2018, το Καλοκαίρι!.. “Πάμε” μαζί! Αχαχαχαχαχαχαχα και πάλι, Αχαχαχαχαχαχαχα! Το 2115, (99 χρόνια “ΤΣΙΠΡΟ-σκλαβιάς”), αλλά και το 2060 (που μας λένε, ότι θα είναι το 1ο “πάτημα βαλβίδας ανακούφισης” οι “Διεθνείς Δανειστές” μας, που κρύβονται πίσω από την Μέρκελ, το Σόϊμπλε, την Λαγκάρντ, κλπ) ακόμα, μάλλον(!), εσύ και εγώ, Κε Κοτζιά, θα είμαστε… αστρόσκονη, για να τα ξαναπούμε σχετικά, για να τα… ξανα-οικονομολογήσουμε!..

– Πρόκειται λοιπόν (η κίνηση του βαθιά ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και πλεγματικού Κομμουνιστή Κονιόρδου ΚΟΝΤΟΝΗ) για το “1-0”, και αφορά τα Ε-Τ! (Θα ακολουθήσουν και το ξέρεις και άλλα “γκολ”, ως ΤΣΙΠΡΟ-ανταλλάγματα, στους… αριστερούς “Διεθνείς Εβραίους”)!

– Βεβαίως ο Τσίπρας δεν είχε και καμμία αναστολή, εδώ που τα λέμε, ούτε έχει, να παραχωρήσει στα “Εθνικά Θέματα” τα πάντα, αφού η ιδεολογία του / σας είναι “Διεθνιστική” και όχι Εθνική”, αφού ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ / -ΤΕ σε Πατρίδα, σε Ελλάδα και στη Σημαία της, αφού είστε (και) άθεοι, αρνούμενοι το Σταυρό, που έβαλαν οι Επαναστάτες του 1821 πάνω της, για να συνδέσουν άρρηκτα ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΠΑΤΡΙΔΑ, αυτά είναι που σας ενοχλούν, αν δεν τα μισείτε, όπως εύγλωττα και “καθαρά” μας υπενθύμισε πρόσφατα ο σεβαστός ΠτΒ μας, Κος Βούτσης!..

Θα πρέπει λοιπον Κε Κοτζιά “ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΙΣ” αμέσως(!), διότι έδειξες ότι εσύ διαφέρεις και παρέμεινες ίδιος και μετά που σου έβαλαν, ως επιτηρητή, τον… Κομμουνιστή μαντηλάκια Κατρούγκαλο, που έθαψε οικονομικά ό,τι ανέπνεε και ανήκε -κυρίως- στο ελληνικό “Πρεκαριάτο”, αφήνοντας τον… “Πατριώτη” Π. Καμμένο και τους μαφιόζους του, που τους “κρατάει” γερά πια ο Τσίπρας, να ψηφίσουν αυτοί, όπως και άλλοι… γνωστοί βουλευτές άλλων Κομμάτων, απολύτως “ελεγχόμενοι”, (δεν γράφω αργυρώνητα “Όργανα… ξένων”), για το… “Τουρκική”, βγάζοντας παράλληλα ο Π. Καμμένος στα “παράθυρα” και την πολιτική κουφαλίτσα, τον Δ. Καμμένο, να κάνει την… μιξοπαρθένα, να παίζει το παιχνίδι, που λέγεται “Το Παιχνίδι Του… Κόλου”, για να παγιδεύσει το… πόπολο!

– Παράλληλα, περιμένω να δω και την αντίδραση και των άλλων Κομμάτων, ως πολιτικών οντοτήτων!

Κε Κοτζιά!

– Ξέρεις πολύ καλά, ότι μια τέτοια κίνηση “ανοίγει την Κερκόπορτα” της μετα-Επαναστατικής Ελλάδος, της Ελλάδος της “Παλιγγενεσίας” του 1821, και τελικώς της σημερινής Ελλάδος, που χτίστηκε με ποταμούς αίματος, στους εχθρούς της (έτσι απλά, δεν επεκτείνομαι στο ποιοί είναι αυτοί), όπως είχαν ομοίως πράξει το 1453, κάποιοι άλλοι, πολύ παλαιοί / πολύ μακρινοί ασφαλώς, σε σχέση πάντα με το “σήμερα”, “Διεθνείς Εβραίοι”, της ΟργάνωσηςΓΚΑΡΕΜΠΙΑ, οι οποίοι “άνοιξαν” την “ορίτζιναλ” Κερκόπορτα, στις ορδές του ελληνογενούς* Μεχμέτ, του Β’, του αποκληθέντος FATIH (ΠΟΡΘΗΤΗΣ), αλλά και… Μωάμεθ!..

* Η μάνα του ήταν Ελληνίδα!..

Ξέρεις πολύ καλά ότι μετά το 1-0 πολύ εύκολα θα ακολουθήσουν το 2-0 και το 3-0 και τελικώς η ΣΥΝΤΡΙΒΗ! Γι’ αυτό ΒΑΛΤΟΥΣ… ΦΡΕΝΟ τώρα, πριν να είναι αργά!

– Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ και οι όμοιοί του νομίζει /-ζουν ότι θα τους σώσουν οι εβραϊκές τους πλάτες, νομίζουν ότι μπορούν να χειριστούν την Ελλάδα και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ της, όπως χειρίστηκαν την υπόθεση ΚΑΜΜΕΝΟΥ -ΓΙΑΝΝΟΥΣΑΚΗ, νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι η Ελλάδα της πραγματικής Μαφιόζικης Εγκληματικής Οργάνωσης” του ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ, που ελέγχει σήμερα σχεδόν τα πάντα, έχοντας για… ΜΠΟΖΟ της, τον ΥΠΑΜ, τον ΚΟΝΤΟΝΗ, και λοιπούς άλλους αστέρες!

(Πού είσαι Κε Σ. Καλλιντερίδη; Γιατί δεν μιλάς σχετικά στον… ΥΠΑΜ, στον… Κοντονή και στο μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ, τον… “Τίγρη”; Η ε/φ σας, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν περάσει η συγκεκριμένη τροπολογία ΚΟΝΤΟΝΗ, (μετά από αυτήν για τις “αδελφές”), θα βγει με τίτλο για ΠΡΟΔΟΣΙΑ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ, όπως έκανε για τον ΓΑΠ, μετά τη δήλωση, τη σοβαρή υποτίθεται, της “Κυπριακής”… Αρχιμασωνάρας ΚΑΙ… Αρχιπράκτορα ΡΟΛΑΝΔΗ);

Κε ΚΟΤΖΙΑ!

– Απ’ ό,τι φαίνεται η… αποσυρθείσα τροπολογία επανέρχεται με άνωθεν εντολή, και έτσι, (τί να κάνουμε, αυτά έχουν θέσεις σαν τη δικιά σου), θα κληθείς να αποδείξεις το πολιτικό σου “ποιόν” και δυστυχώς και την ελληνικότητά σου! Θα κληθείς τέλος, σίγουρα, να δοκιμάσεις τις ανθρώπινες αντοχές σου!.. Οψόμεθα Κε Υπουργέ!.. (Εδώ “κολλάει” νομίζω η λαϊκή ρήση, “τα μεταξωτά βρακιά, θελουν και μεταξωτούς κόλους”)!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.  1. Φιλαράκο που είσαι λίγο… υβριστικός και δεν λες και το πραγματικό σου όνομα! 

  • Έχεις δίκιο(!), άλλα έλεγα για τον σημερινό Δκτη της ΣΣΕ! Σε πληροφορώ λοιπόν πως μέχρι τώρα στην ζωή μου ήταν το μοναδικό άτομο, για το οποίο “έπεσα έξω” στην εκτιίμησή μου! Άνθρωπος είμαι, όχι Θεός… φίλε! Ήταν τόσο βαθιά θεατρίνος και τόσο δεινός υποκριτής, που ναι, παγιδεύτηκα! Όμως, ως φαινόμενη, (και όχι βεβαίως ως πραγματική), συμπεριφορά ήταν αυτός που είχα περιγράψει!.. Θα μου αναγνωρίσεις ότι έχω δικαίωμα και εγώ στο λάθος, ή όχι; Πάντως, “σε μια τελική”, καλύτερα αγνός ή χαζός ή ό,τι άλλο θες, παρά ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ!
  • Και κάτι ακόμα! Οι άνθρωποι αλλάζουν φίλε! Αν κάποιος πχ που όλοι μας ξέρουμε ότι είναι “καλός-καγαθός”, κλπ, κλπ, κλπ, μάθουμε (ως γεγονός και όχι ως φήμες, συκοφαντίες, κλπ) ότι έγινε φονιάς, παιδόφιλος, κλέφτης, ή ό,τι άλλο θες, θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια γνώμη γι’ αυτόν ή έστω θα διαχωρίζουμε κατά περιόδους την άποψή μας; Για σκέψου τί διάβασες μόλις, και ξαναστείλε ό,τι θες, αλλά προσπάθησε να μην προδίδεις τον εσωτερικό σου κόσμο, υβρίζοντας!..  
  • Σου θυμίζω τέλος, πως, για όλους μας, ισχύει το ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ, ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ’ ΟΡΑ”, και πως η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, κατά τον ΧΡΙΣΤΟ μας, ΑΜΑΡΤΙΑ είναι η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και όχι η… ΠΟΡΝΕΙΑ!..
  • 2. Κε Τσίπρα! Είπες στη Βουλή: “Του Πανεπιστήμιου”! Λάθος! Και στη Δημοτική, αν ρωτήσεις τον… Μπαμπινιώτη θα το βεβαιώσει, όταν μια λέξη τονίζεται στην προπαραλήγουσα, όπως η λέξη “Πανεπιστή-μι-ο”, στη Γενική ο τόνος “κατεβαίνει” στην Παραλήγουσα! Άρα έπρεπε να πεις του Πανεπιστημίου! Βεβαίως την Γραμματική την έχεις και αυτήν “χεσμένη”, αφού η γλώσσα και ο… βιασμός της, (λέγε με ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ” και όχι πραγματική και γνήσια “ΔΗΜΟΤΙΚΗ“) για εσένα και τους ιδεολογικά ομοίους σου, ήταν και παραμένει ενδεικτικό δήθεν… “Δημοκρατικότητος” και στην πραγματικότητα ενδεικτικό… Κομμουνιστικοφροσύνης!