Για Τον Αγαπημένο Μου Καραγκιοζάκο… Χουλουσί!

Αγαπημένε μου Καραγκιοζάκο, Χουλουσί!

Ακάρ

– Φωνάζατε, σχεδόν… κράζατε σχετικά, το Δημοψήφισμα των Κούρδων του Μπαρζανί όμως τελείωσε, [και μάλιστα πανηγυρικά υπέρ της Ανεξαρτησίας, από το Ιράκ (96%+)] και ακόμα να εισβάλλετε, εσείς οι… γενναίοι των ΤΕΔ, στο αυτόνομο κρατίδιο, υλοποιώντας τις απειλές σας, αλλά και κυρίως κάνοντας πράξη τα “μεγάλα και παχιά λόγια” σας!..

– Έτσι, αποδεικνύετε και πάλι, ότι μόνοι σας δεν πάτε πουθενά, όπως λέμε “εδώ”, οι… γκιαούρηδες, αχαχαχαχαχα, αλλά πάντα κάνετε τα κοκόρια, όταν έχετε “πλάτες”!.. (Πχ Κύπρος 1974, όπου είχατε Αμερικανο – Σοβιετικές “πλάτες” και κάνατε… “ωφέλιμο περίπατο”, για… “καθαρό Κυπριακό αέρα”)!..

– Πρόκειται για το σύνδρομο της “Βέβαιης Νίκης”, το οποίο σας διακατέχει και αποτελεί βάλσαμο του έμφυτου φόβου σας, φόβος που ευρίσκεται στο βρώμικο “DNA” σας Μογγόλε Χουλουσί, (βρώμικο, διότι προέρχεστε από τη δούλη της Σάρας, την… “παρθένα” Άγαρ, εξ ου και αποκαλείστε διαχρονικά “Αγαρηνοί”), φόβος, ο οποίος παράγεται από το γεγονός στο ότι “δεν στηρίζεστε στα δικά σας πόδια”, (“ποτέ -ιστορικά- δεν στηριχτήκατε”) και στην αλήθεια που… κραυγάζει πως, ό,τι διαχρονικά δημιουργήσατε ήταν ξένο, δεν ήταν δικό σας και μάλιστα ήταν προϊόν κλοπής, όντας εσαεί πανούργοι, κακούργοι και δόλιοι!..

Για το παραπάνω αυτό  σύνδρομο (ένα από τα πολλά που σας χαρακτηρίζουν, όπως πχ αυτό των… Σεβρών, που σύντομα, λόγω του 2023, θα γίνει της… Λωζάννης), έγραφα “εδώ” τις προάλλες, (θα σε ενημέρωσαν οι δικοί σου, που με παρακολουθούν ηλεκτρονικά ή ο φίλος μου ο Χακάν, ο… “Πατσαβούρας” / αυτός σίγουρα θα σου “σφύριξε” τις θέσεις μας, αχαχαχαχα), προσπαθώντας / επιχειρώντας να εξηγήσω σε κάτι λαμόγια της ημεδαπής, δήθεν “ειδήμονες” και… “αναλυτές”, πως οι ΤΕΔ δεν έχετε εισβάλλει και δεν έχετε επιχειρήσει ως τακτικός στρατός, στη Β. Συρία, και ούτε πρόκειται, (μόνον μαζί με άλλες δυνάμεις, όπως πχ τη σχηματισθείσα δυτική δύναμη κατά του “ISIS” / “DAEŞ” και πάντα στα σίγουρα), τονίζοντας πως  πάντα θα βάζετε άλλους να πολεμάνε για εσάς, είτε αυτοί θα είναι οι Τάταροι της Κριμαίας, είτε οι Τουρκμένοι της Β. Συρίας, είτε οι ίδιοι του Β. Ιράκ, είτε ο “ISIS” / “DAEŞ”, είτε ο ÖSO, της Συριακής Αντιπολίτευσης, είτε, είτε, είτε, κλπ, κλπ, κλπ!

Σημαία Ισλαμικού Κράτους

Η Σημαία των Πρώην (πρώην όπως ισχυρίζεστε) Συμμάχων Σας, Χουλουσί!

ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ… ΑΕΡΑ, (ΔΙΧΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ), ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΟΤΙ “ΠΑΤΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ”, ΕΙΤΕ -ΚΥΡΙΩΣ- ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΥΣΤΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ”, ΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ, ΧΟΥΛΟΥΣΙ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟ-ΛΙ-Α !!!

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΧΟΥΛΟΥΣΙ;

(MHN TO ΞΕΧΑΣΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ! ΔΩΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ, ΣΤΟΝ “ΜΠΑΜΠΑ” ΣΟΥ, ΤΟΝ Ι.Χ. ΚΑΡΑΝΤΑΓΙ)!..

Είστε “κλάνες” λοιπόν Χουλουσί, όρνια που περιμένουν το πότε θα πεθάνει ή ψοφήσει ο στόχος που έχουν επισημάνει, για να (του) επιπέσουν και να τον φάνε!..

– Γιατί λοιπόν, ρε Χουλουσί, δεν εισβάλλατε ακόμα στα… μέρη του Μπαρζανί, και ουσιαστικά στο Ιράκ, σε ένα άλλο κράτος, όπου καμία δικαιοδοσία δεν έχετε, (ξέρω τί θα μου πεις ρε Καραγκιοζάκο, θα μου πεις ότι έχετε την άδεια του… Ιμπάντι και των Ιρακινών δήθεν… φίλων σας, ενώ ήσασταν και παραμένετε η επιτομή της φράσης ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ), αλλά συνεχίζετε να… κραυγάζετε; Το δημοψήφισμα έγινε στις 26-09-2017 και έχουμε 29-09-2017! Πότε θα κάνετε πράξη τις απειλές σας; Πότε θα μπείτε; Εσείς όμως να μπείτε και όχι άλλοι, για εσάς! Άντε, για να δούμε και δείτε “πόσα απίδια χωράει ο σάκος σας” ή αν θες, για να διαπιστώσετε οι ίδιοι στο Πεδίο, το πόσο καλά ή όχι, έχετε… εκπαιδεύσει τους Κούρδους “Πεσμεργκέ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Ξέρεις όμως Χουλουσί ότι δεν θα μπείτε ποτέ μόνοι, (εγώ θα σου γράψω ότι δεν θα μπείτε ούτε και με άλλους στο… Μπαρζανιστάν, αχαχαχαχαχαχα), διότι ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΑΣ! Και σε ρωτάω! Μέχρι πού θα πάτε; Θα πάτε πχ στα Άρβυλα, στο… Κιερκούκ και στη… Μοσούλη; Θα τα καταλάβετε; Αχαχαχαχαχαχα

Πιστεύω ότι τουλάχιστον ξέρεις Ιστορία και πως δεν είσαι μόνον… δόλιος (“έφαγες”… κουφαλίτσα και τους 3 προηγούμενες Αρχηγούς των Κλάδων, ρε αθεόφοβε), πιστεύω πως δεν είσαι “φρου-φρου-και… αρώματα”! Άρα θα θυμάσαι ότι ο ΚΕΜΑΛ, ο οποίος επεχείρησε να κάνει ό,τι εσείς “σήμερα”, τη 10ετία του 1920, αμέσως “ανέκρουσε πρύμναν” και μάλιστα “κακήν κακώς” (!..), αφού το Κουρδικό… δηλητήριο, (“δηλητήριο” για εσάς ασφαλώς, τους Μογγόλους) έγινε άνθρωπος, ο οποίος ξύπνησε απ’ τον βαθύ ιστορικό του ύπνο και από τότε θέλει να ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ, απ’ την τυραννία σας!..

– Σου θυμίζω επίσης, για να σε βοηθήσω πως και το “ΡΚΚ” δεν θα καθήσει με “σταυρωμένα χέρια, μέσα στην χώρα που τώρα κατέχετε και την λέτε Πατρίδα σας!..

(Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σε ρωτήσω, αν θυμάσαι τη φωτιά που άναψε στις 25-09-2017, στην Πόλη, στο Σαντζάκ-Τεπέ, στην συγκεκριμένη αυτή στρ/κή περιοχή! Τί άλλο έλαβε χώρα την ίδια ημέρα, θυμάσαι; Επίσης, αν παρατήρησες καμία αύξηση στην εμφάνιση του “ΡΚΚ”, στη ΝΑ Τουρκία, κλπ! Παρατήρησες; Διαβάζω πάλι για κάτι νεκρούς σας και τραυματίες ρε Χουλουσί, στην Τσουκούρτζα και στο Α(γ)ρί χθες – σήμερα, δεν ξέρω, ενώ εκτός από δόλιος, ήτοι… κερατούκλης, είσαι και ψευτάκος, αφού “Άγγελοί” μου, μου αναφέρουν -μηνυματικά- αρκετά μεγαλύτερο αριθμό νεκρών και τραυματιών… “κείθε πέρα”! Με κοροϊδεύουν Χουλουσί; Να τους… τιμωρήσω;

– Άκου με Χουλουσί και ας μην… σ’ αγαπώ ρε τζόβενο! [Τέτοιος ωραίος άντρας και πρώην… Υπασπιστής Α/ΓΕΕΔ και μάλιστα του… Καρανταγί, του Νο “1” Κεμαλιστή, μετά τον Εβρέν, -αν δεν σφάλλω Χουλουσί- (σφάλλω ρε; μάλλον όχι, όπως νομίζω, αχαχαχαχαχα) και παντρεύτηκες αυτό το… “ALIEN” ρε Καραγκιόζη; “Κρύφτην” Χουλουσί και “βγαίνε μόνος σου”! (Με την ασφάλειά σου φυσικά, που εκείνο το βράδυ της 15-07-2016, σε είχε “demek”… εγκαταλείψει)!..

Άκου” με λοιπόν:

ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ ΧΟΥΛΟΥΣΙ“!

Και μια εμβόλιμη -παρακάτω- συμβουλή, με πολύ ΑΓΑΠΗ ΧΟΥΛΟΥΣΙ!

Οι Σ-Χ της 23ης Μχίας, της Δκσης Σ-Χ Συνόρων, του ΣΙΡΝΑΚ, μαθαίνω πως είναι ιδαιτέρως κουρασμένοι και χωρίς ηθικό! (Χωρίς ηθικό βεβαίως, μαθαίνω ότι είναι γενικά όλοι οι άνδρες της Σ-Χ, μετά από την μείζονα υποτίμηση που τους έκανε ως… Σώμα, ο ΡΤΕ, λόγω της 15-07-2016 και του “χειραγωγημένου” από σένα / εσάς Κινήματος” των Γκιουλενιστών, κάτι που είναι μεγάλο “κρίμα και άδικο”, αφού από τις 15-08-1984 και μέχρι και σήμερα, αν δεν υπήρχε η Σ-Χ, ίσως ήδη να είχατε “κτυπήσει μπιέλα”, ως Τουρκία, … ταινία που “έρχεται”)!.. 

– Άρα ξεκούρασέ τους και δώσε τον κύριο ρόλο και… λόγο στους Κομμάντος της Ταξ/χίας του Μπολού, (άκου με), που έχεις “κατεβάσει” εκεί στα Τ-Ι σύνορα και στο Μπαμαρνί, αλλά πρώτα να ελέγξεις, αν έχει η Ταξ/χία αποκαθαρθεί πλήρως από στελέχη του Αρχι-Χότζα Γκιουλέν! Πρόσεξε Χουλουσί: Ο Χακάν που με ξέρει, με “σέβεται” απόλυτα, (ευχαριστώ Χακάν “Παλιοπατσαβούρα”) με διαβάζει… επιμελώς και έτσι σήμερα διάβασα ότι ο Χακάν, με κέντρο τη Σμύρνη, (που σου εκμυστερεύομαι τελείως εμπιστευτικώς Χουλουσί, πως την έχουμε… “περικυκλώσει” οι “Άγγελοι”, όπως εσείς πχ το… Μπαρζανιστάν, όπως άκουσα να λέγει σήμερα ο… “Τσοπάνης” σας

Τ-Α-ΓΕΑ με Π-Θ Γιλντιρίμ Τ-Α-ΓΕΣ με Π-Θ Γιλντιρίμ 

/ Έχουμε και εμείς τον… Ρόντυ για Π-Θ, αλλά και εσείς “δεν πάτε πίσω”), έκανε επιχείρηση σε 41 ή 51 Νομούς σας, δεν θυμάμαι ακριβώς, συγγνώμη, για σύλληψη εε στελεχών!.. (Έχετε ακόμα πολύ δηλητήριο και μέσα στις ΕΔ σας Χουλουσί, “το έχεις πάρει πρέφα! Διαβάζω για σχεδόν 250 συλλήψεις! Τί γίνεται ρε Χουλουσί; Λες γι’ αυτό ο ΡΤΕ να έφτιαξε τη δική του Αστυνομία; Κατάλαβες!..

[Ό,τι είχε προσπαθήσει να κάνει, σε περίπου βεβαίως ίδια βάση κάποτε και η Τσιλλέρ, που διαβάζω ότι ούτε για κατάθεση δεν εκλήθη στη δίκη των “δολοφονιών χωρίς… δολοφόνο”, αλλά σε βεβαιώ ότι το τέλος της θα είναι το ίδιο με της “Τριανδρίας των Νεο-Τούρκων”! (Έτσι μας είπε η Κα Σουζάνα, η καλύτερη “Καφετζού! Την χρησιμοποιεί, για να καταλάβεις πόσο καλή είναι, και ο Κος… “Διοικητής” ή “Τίγρης” ή “Νιάου”, αυτός που βάζει καύσιμα στα αμερικανικά καράβια της Μεσογείου και άλλα πολλά!.. Ο ΑΕΚ-τσής ντε, που “οργανώθηκε πλήρως”, για να πάρει το Πρωτάθλημα φέτος, εδώ στο… Γκιαβουριστάν, Χουλουσί! Αχαχαχαχαχα! Είναι και “κολλητός” της Υπουργάρας μας του… Καμμένου, του… “Ρούλετ-Μαν”, (“ελληνικοποιημένο αγγλικό”), όπως λέγει, ο φίλος μου ΤΡΑΜΠ, “Ρόκετ-Μαν” τον παλαβό της Β. Κορέας, έτσι κάπως)]!..

Χουλουσί! 2, 3 “πραγματάκια” ακόμα! 

Μην περιμένεις / -τε να σε σώσουν οι Ρώσοι! Άκου με, κάτι ξέρω! Σου θυμίζω ότι ο ΠΟΥΤΙΝ είναι ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ και μάλιστα πολύ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ!.. (Βάλλε κανέναν Επιστήμονά σας, που να ξέρει όμως πολύ καλά τους Σλάβους, να σου τους περιγράψει)!.. 

– Μάλιστα σήμερα μας είπατε και νέο… παραμύθι (και οι 2 μαζί), ότι έχετε πληρώσει τους Ρώσους, για τους S-400! Αν είναι έτσι, “πάνε τα λεφτά σας Χουλουσί, χαίρετε”!.. (Είστε και καλοί μαθητές, όπως είδα με ό,τι “φωτο” βάλλατε στα “σάϊτ”)!

S-400 2 S-400 1

S-400

– Πρόσεξε τώρα! Αν όλα αυτά είναι ΑΛΗΘΕΙΑ (1% διότι σας έχω -ειλικρινά- για σοβαρούς τους Τ/Αξκούς), καταλαβαίνεις ότι η μεγαλύτερη ΝΑΤΟ-ϊκή Βάση, όπως είναι η χώρα σου, θα έχει δεχθεί, όχι απλώς απειλή, αλλά ΕΥΘΕΙΑ ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, γεγονός που θα οδηγήσει -ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ- τη Δύση, σε πολεμική αναμέτρηση, με την… Αρκούδα! (Εκτός αν οι Η.Π.Α. έχουν πάθει ΛΟΒΟΤΟΜΗ, κάτι που δεν νομίζω)!.. Anladınız mı Komutanım yoksa…?… 

– Οπότε μετά Χουλουσί καταλαβαίνεις τί θα γίνει στην ευρύτερη περιοχή μας και κυρίως στην περιοχή του πρώην ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, που κατέχετε παράνομα, από το 1453!.. Όποιος θα νικήσει τελικά από τους 2 “μεγάλους”, οι χαμένοι θα είστε εσείς! Σκέψου το “γιατί”, είναι πολύ απλή η απάντηση! Διότι αν νικήσουν οι Η.Π.Α. θα σας τιμωρήσουν, ενώ αν νικήσουν οι Σλάβοι, δεν θα σας έχουν πια ανάγκη, δεν θα έχουν πια ανάγκη, οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί Ρώσοι, εσάς, τους δόλιους Μουσουλμάνους!..  Το “έπιασες”;

  • Προχωράω:

Όταν φτιάξετε κατάλληλα τη Βάση του Ακιντζί, προκειμένου να τοποθετήσετε εκεί τους S-400, πες εκεί στο Γρ. Τύπου σου, να μας δείξει καμμιά φωτογραφία ρε μπίρουμ!

– Το Ισραηλινό σχέδιο για τον “Γίγαντα ΙΣΡΑΗΛ”, του 2030 – 2060, μπήκε σε “Φάση υλοποίησης” Χουλουσί και δεν υπάρχει “επιστροφή”! Γι’ αυτό και ο Μπαρζανί, παρά τις πρόστυχες απειλές, αλλά και όμοιες αναφορές του Δικτάτορα “Αφέντη” σας ΡΤΕ, “δεν θα κάνει πίσω”! (Τί ήταν αυτά που είπε ρε Χουλουσί, ο ΡΤΕ; “Έχεις γη, τη διοικείς, έχεις πετρέλαιο, γιατί δεν κάθεσαι στ΄ αυγά σου Μπαρζανί”; / Ντροπή ρε Χουλουσί, ντροπή ρε, τί αλαζονεία είναι αυτή ρε Καραγκιοζάκο;)

– Ομοίως, πιστεύω “είδες”, “άκουσες”, διάβασες και τις δηλώσεις του Αμερικανού, εβραϊκής καταγωγής, Αρχηγού των Δημοκρατικών στην αμερικανική Γερουσία, Κου Chuk SHHUMER, ο οποίος υπεραμύνθηκε ενός ανεξάρτητου Κουρδιστάν! Τα όσα τον κατηγορείτε (Γκιουλενιστή, Εχθρό της Παλαιστίνης, Εχθρό του ΡΤΕ, ότι είπε τρομοκράτες, τους… τρομοκράτες του “Μαβί Μαρμαρά”, το 2010, κλπ, κλπ, κλπ), “δεν μετράνε” Χουλουσί! “Μετράει” και το ξέρεις, το ποιός είναι κάποιος, το ποιός μιλάει και τέλος το τί λέγει!..

– Πες του Χακάν, του “Κολλητού” σου, πως δεν ξέρετε από ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ τελικά, όσο και να την έχετε αναγάγει σε επιστήμη, τα τελευταία 10 -κυρίως- χρόνια! Είναι δυνατόν να λέτε στον ΡΤΕ να προτείνει στον ΤΡΑΜΠ, ανταλλαγή του Ιερέως BRUNSON, (τον οποίον κρατάτε απολύτως παρανόμως φυλακισμένο), με τον Γκιουλέν και αυτός άκριτα να το υλοποιεί; (Πού ήταν άραγε ο Μπουλούτ, ο σύμβουλος του ΡΤΕ, ώστε να τον “προλάβαινε”)!.. Έτσι, διάβασα ότι “βγήκε” σήμερα εκείνη η ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ – ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ του Αμερικανικού ΥΠΕΞ, η Χίθερ ΝΑΟΥΕΡΤ (άπαιχτος σε γυναίκες ο ΤΡΑΜΠ, έτσι Χουλουσί; / η Χίθερ είναι 100 Νούλαντ μαζί, πωωωω πωωωωωω Χουλουσί, πωωωω πωωωωωωω) και “σας έκανε πλάκα”, λέγοντας πως “ούτε και να φανταστώ δεν μπορώ, κάτι τέτοιο, ούτε στο όνειρό μου, κλπ”, ή κάπως έτσι, τέλος πάντων, σας απάντησε!

– Καλά ρε Χουλουσί, πιάσατε τον δόλιο τον Παπά, για να κάνετε “παιχνίδι” με τον Γκιουλέν; Με συγχωρείς, αλλά μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ σας, Χουλουσί!.. Για τί τους έχετε βρε μπίρουμ ακριβώς τους Αμερικανούς; Και είστε -υποτίθεται- και… θρήσκοι!.. Παπάρια είστε τελικά!..

pentagon_abd_imparatorlugu_cokuyor_1500786106_2005

Πρόσεξε το ΝΑΤΟ Χουλουσί! Δεν ξέρω, αλλά κάτι μου λέγει ότι σύντομα θα κληθείτε να το αντιμετωπίσετε… μαζικά, εκτός αν σας σώσει (και δεν αστειέυομαι) το ντόπιο Τουρκο-Εβραϊκό Κεφάλαιό σας! Γι’ αυτό πες στον ΡΤΕ λίγο “μέτρο”, με τους Εβραίους και περισσότερο με τους Ισραηλινούς!… Λιγότερα ή κοσμιότερα… μπινελίκια να τους “ρίχνει / -τε”!..

ρτε

Επίσης μην περιμένετε τίποτα και από το Ιράν! Το “γιατί”, σκέψου το μόνος σου, (στο βάζω διαγώνισμα Χουλουσί, εύκολο είναι, “για να σε δω”), όσο και να “γαβγίζουν” και αυτοί!.. Τελικά να θυμάσαι ότι οι Ιρανοί “θα κάτσουν πάνω” στον βαλλιστικό πύραυλο που μόλις “μας έδειξαν ότι έφτιαξαν”, θυμήσου το!.. (“Κόλλησε” και ο δικτάτοράς σας και άρχισε να μιλάει και αυτός, για να μας φοβίσει υποτίθεται, όπως ασφαλώς τον συμβουλεύσατε, για τ/βαλλιστικούς πυραύλους, κλπ! Χαλαρώστε λίγο Χουλουσί,… “μην γαμάτε τόσο πολύ, ουρείτε και λίγο”! Για κανέναν βαλλιστικό… μπακλαβά πάντως, σας έχω ικανούς)!..

– Αυτά τα ολίγα Χουλουσί, με πολύ και ειλικρινή σεβασμό! Προβληματίσου λίγο επιτέλους! Οι δικές σου ιστορικές ευθύνες είναι ήδη μεγάλες και σύντομα, όπως “το πάτε”, θα γίνουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!..

[Και για να μην πεις φίλε Χουλουσί, ότι “δεν σου έδωσα” και καμμιά πληροφορία για εμάς, γράφω και σε εσένα, όπως είχα κάνει και στον Χακάν, να αρχίσεις και εσύ να διαβάζεις (να αρχίσεις, αν δεν έχεις διαβάσει ποτέ) ή να ξαναδιαβάσεις ΑΣΤΕΡΙΞ, ώστε να καταλάβεις τί εννοώ, όταν σας γράφω, πως σε ό,τι μας αφορά, (ενν. τους Έλληνες), η στρατιωτική -κυρίως- απάντησή μας, σε οποιαδήποτε πιθανή… ερώτησή σας, (κατάλαβες), θα είναι σαν να… “σας πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι”]!..

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-  

ΥΓ.

1. Περιμένω με… αγωνία να ακούσω την απόφασή σας (πες του ΡΤΕ), στις 04-10-2017, σχετικά με τη δίκη, στη Μούγλα, των -κάποτε- … υποψηφίων δολοφόνων του Δικτάτορά σας! (Αυτούς ντε, του περσινού “Κινήματος”)!..

2. Χουλουσί! Έχεις ποτέ σκεφτεί ότι τις σημερινές εξουσίες του δικτάτορα ΡΤΕ, δεν τις είχε ποτέ ο Κεμάλ, που κάποιοι έχουν αποκαλέσει (και ορθώς βεβαίως) Δικτάτορα; Ο Κεμάλ, μπροστά στον ΡΤΕ, σε “δικτατοριλίκι”, -πράγματι- δεν είναι ούτε Ομάδα Γ’ Τουρκίας!.. Όπως πχ η Γκιοζ-Τεπέ, εμπρός στην Φενέρ, “ένα πράγμα”!..

3. Να μου προσέχετε τον ΥΠΕΞ μας, τώρα που θα σας επισκεφτεί, όπως μαθαίνω, στα τέλη του Οκτ. (24-10-2017)! Για να δούμε θα σας φέρει άραγε μαζί του το δώρο του Τουρκολάγνου Υπ. Δικαιοσύνης μας και του… Ρόντυ, ήτοι την… “Τουρκική (sic) Ένωση Ξάνθης”, ή όχι”, θα σας δωρήσει, με άλλα λόγια, το πάτημα”, το “λιώσιμο” από πλευράς μας, της Συνθήκης που την τρέμετε Χουλουσί, δηλαδή της Λωζάννης; (Του έχω στείλει και αυτού, του Κοτζιά ντε, απ’ “εδώ” σχετική επιστολή! Θα σου πει ο Χακάν, Χουλουσί! Να γνωρίζεις, αν δεν το ξέρεις ήδη, ότι εμείς εδώ, οι Έλληνες, είμαστε -ιστορικά- “experts” στον αυτο-ευνουχισμό, αν και τώρα έχουμε τη δικαιολογία ότι μας έτυχαν Ελληνόφωνοι Κυβερνήτες)!..

– Πάντως, σε όποιον “ΣΥΡΙΖΑΙΟ” και “ΑΝΕΛ – ίσιο” της Κ-Β μας, σας επισκέπτεται πλέον, μπορείτε να του βάζετε (πες του Χακάν) από “δίπλα” και καμιά “αδελφούλα”, αφού ποτέ δεν ξέρετε μ’ αυτούς τους… Γκιαούρηδες, (αυτοί είναι πραγματικοί άπιστοι…), που τόσο πολύ υποστηρίζουν όλες τις… αδικημένες αυτές… κοινωνίες, των “αδελφών” ψυχών!.. Εμείς έχουμε χρεοκοπήσει εδώ Χουλουσί και ασχολούμαστε (η… ελληνικότατη, όπως ήδη σου έγραψα, Κ-Β μας) με τους συμπαθείς… οπισθογεμείς συμπατριώτες μας και ομοίους ξένους, με τους οποίους μας “γεμίσατε”, σε συνεννόηση με τον Ρόντυ και τον… Ρουλετάκια ΥΠΑΜ μας, ένα από τα καλύτερα Όργανα του “Νιάου”, που σου έγραφα πιο πάνω!..

Καμμένος με σώβρακα

Δες Χουλουσί, πάνω και δεξιά, αλλά και από κάτω, τον Υπερ-Πατριώτη / Υπερ – Έλληνα ΥΠΑΜ μας!

900000

Ασχολούμαστε με το ξερίζωμα των αρχών και αξιών μας και γενικώς με το… τέλος μας! Γι’ αυτό ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ! Μην χύσετε άδικα το αίμα σας! Μπορεί να μας “πάρετε” Χουλουσί, ως χώρα, “παρέλαση”, μόλις θα έχουμε όλοι μας… αυτοκτονήσει! “Κοντά είναι Χουλουσί”, όπως μου λένε κάποιοι, αλλά εγώ τους απαντώ πως “ο από Μηχανής Θεός” για εμάς τους Έλληνες, θα επέμβει στο… 95΄, στις καθυστερήσεις και θα μας δώσει όχι μόνον τη λύση, αλλά και τη ΝΙΚΗ!..

Εσύ πού θα πας να κρυφτείς τότε καϋμένε Χουλουσί;

-/-