Για τον… Διαμαρτυρόμενο Φίλο Αναγνώστη Ή (Διαζ) Για Τον… “Γιο Του Λχία”, Αντιπρόεδρο Της Τ/Κ-Β!..

1. Για εσένα αναγνώστη, που για 3η(!) φορά μας έγραψες και μας ρωτάς, το “γιατί” δεν απαντήσαμε (και ειδικά ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”) στα όσα, κατά της Ελλάδος, είπε ο Αντιπρόεδρος  της Τ/Κ-Β Χακάν ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, [μετά από το άσυλο που δόθηκε στον πρώτο, (στον ένα από τους οκτώ), Τ/Αξκο (συγκυβερνήτη του τ/Ε/Π, που “πέρασε” στην Ελλάδα, το 2016, μετά το χειραγωγημένο από την τ/Κ-Β, στρ-κό Κίνημα)] και συγκεκριμένα ότι δεν θα υπάρχει σε λίγο Ελλάδα, για να προστατέψει αυτή τον οποιοδήποτε, απαντώ!

  • Ο “Ελληνας” λείπει και θα επιστρέψει αρχές Φεβ. (Κάνε προσευχή να είναι καλά)!..
  • Απαντούμε σε εσάς, όταν και όπου εμείς εκτιμούμε ότι πρέπει, ότι θα είναι χρήσιμο για εσάς και ωφέλιμο!
  • Τηρούμε και κάποιους, στοιχειώδεις τελείως, -επικοινωνιακούς(!)- κανόνες ασφαλείας.
  • Απαντούμε στους Τούρκους πολύ… σπανίως, διότι τους… γνωρίζουμε! Αν με καταλαβαίνεις! Αν όχι, λυπάμαι!..
  • Παρ’ όλα αυτά, θα σου απαντήσουμε σήμερα και έμμεσα και στον δικηγοράκο Τσαβούσογλου, ο οποίος σου θυμίζω ότι διετέλεσε και Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας (ας το γράψουμε έτσι), μεταξύ των “Τούρκων” (sic) κατοίκων της Δ. Θράκης και αυτών της Προύσσας! (Γράψαμε τις 4 πρώτες… τελίτσες, ώστε να ενημερωθούν όλοι οι αναγνώστες μας και ως… δώρο παίρνεις / – τε και την απάντηση)!
  • “Πάμε” λοιπόν!..

Τί να λέγαμε δηλαδή ρε φιλαράκο στον Μογγόλο τον Χακάν, ο οποίος δεν εκτίμησε ούτε της φιλοξενίας που έτυχε όταν ήλθε στην χώρα μας, (αυτοί ήσαν και θα είναι πάντα, όσο θα ζήσουν ακόμα, οι Μογγόλοι) και εκτόξευσε αυτήν την ανοίκεια και… γελοία απειλή ; Την αλήθεια και την απάντησή μας την ξέρει! Διάβασε όμως, εσύ τώρα φίλε, παρακάτω, αλλά και εσύ… Χακάν:

Οι Τούρκοι γνωρίζουν άριστα ότι “πνέουν τα λοίσθια! Πήγαινε και διάβασε (αν μας διάβαζες, δεν θα ρώταγες) τί έγραφε σχετικά ο… “χαμένος” ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, σε ένα από τα πρώτα του άρθρα, στο μητρικό μας “σάϊτ” www.ellinikosthrilos.wordpress.com και θα καταλάβεις!.. Είναι στον… επιθανάτιό τους ρόγχο!..

Η εκτίμησή μας είναι ότι οι Τούρκοι θα επιχειρήσουν να εισβάλλουν στην Δ. Θράκη, (μέχρι και το σχέδιό τους έχουμε παρουσιάσει, πήγαινε “πίσω” εδώ, βρες το και διάβασέ το), με ταυτόχρονη προσπάθεια απόβασής τους σε μεγάλη μας νήσο και με επίσης παράλληλη και 1η χρονικά προσπάθειά τους να προελάσουν Νως στην Κύπρο μας!.. (Αν θα τους διατάξουν οι Ρώσοι αυτήν τη φορά για το παραπάνω, για προφανείς λόγους και λόγω της εσχάτου… λυκοφιλίας τους ή αν θα τους διατάξει η ΕΕ και οι “Διεθνείς… Αριστεροί και… Δημοκράτες Σάϊλοκ”, για τους δικούς τους λόγους, δεν μπορούμε να το εκτιμήσουμε θετικά από τώρα! Μάλλον το δεύτερο είναι πιο πιθανό).

Μετά από την εισβολή στη Δ. Θράκη, (κυρίως σ’ αυτήν), η οποία έχουμε περιγράψει εδώ, το “πώς” θα γίνει,  [προσθέτουμε ότι όλη η Ευρώπη (και όλα τα Βαλκάνια ασφαλώς) θα “δουλέψουν” γι’ αυτήν την εισβολή, μαζί με τους… Δημοκράτες Έλληνες πολιτικούς], οι σημερινοί φίλοι των Τούρκων, Ρώσοι, θα επιχειρήσουν στρατιωτική κάθοδο στην Τουρκία (στα νώτα των ΤΕΔ) και αυτή θα είναι

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

– Εδώ βάζουμε ένα μεγάλο STOP!

– Θα σου θυμίσουμε όμως ότι η Τουρκία είναι ήδη υπό διάλυση, αφού κυρίως έχει τα εκ-ρια των Κούρδων, που δεν… τελειώνουν και δεν… νικώνται(sic), έχει ΕΔ πολύ κουρασμένες και χωρίς ηθικό*, οι οποίες λετουργούν “υπό μεγίστη πίεση (πχ μία απόδειξη είναι ότι στη Συρία δεν έδρασε ποτέ μόνη της έως τώρα και ποτέ ως ΤΕΔ, φοβούμενη το λίαν πιθανό “μέγα κάζο”, ενώ τώρα “γαυγίζει” για επιχείρηση κατά του Αφρίν, αλλά αν δεν την… “συνοδεύσουν” οι Ρώσοι, “δεν κουνάει ρούπι”, ενώ και πάλι φοβάται τις Η.Π.Α. και τί μπορεί αυτές να της κάνουν στο εκεί Πεδίο / μην ξεχάσεις ποτέ τί είχε συμβουλέψει τους συμπατριώτες του, σχετικά με τη Συρία, ο Μ. Α. Μπιράντ / διάβασέ μας), είναι στα πρόθυρα εμφυλίου**, λόγω κυρίως του γεγονότος ότι ο ΡΤΕ απώλεσε το μέτρο” και κατέστη στυγνός δικτάτορας, ένας Ισλαμιστής… Καίσαρας, που άλωσε κυριολεκτικά το τ/Εθνοκράτος και ο οποίος θέλει να καταγραφεί στην τ/Ιστορία των τελευταίων 100 ετών, ως ο… Κεμάλ των Ισλαμιστών, ένας… “Καίσαρας” που τον φοβήθηκε μέχρι και το πολιτικό… ραμολί / το πολιτικό… μαυσωλείο ΜΠΑΧΤΣΕΛΙ και συνετάγη μαζί του, όπως και οι ΤΕΔ, που αναγνώρισαν στο πρόσωπό του έναν πιο δόλιο απ’ αυτές και έτσι τον χειρίστηκαν με τεράστια υπομονή (το Τ/ΓΕΕΔ, ανέκαθεν ήταν και είναι στρατιωτικό ΥΠΕΞ) και τελικώς… τον… νίκησαν, αφού ο ΡΤΕ “ανέκρουσε πρύμναν” και ζήτησε -έξυπνα- “συγγνώμη”, για όλες εκείνες τις υποθέσεις, τουλάχιστον για τις περισσότερες, οι οποίες οδήγησαν χιλιάδες στρατιωτικούς στις Φυλακές, στην ανυποληψία, στις αυτοκτονίες, τις οικογένειές τους στην πλήρη διάλυση, κλπ, κλπ, κλπ!..

* Μόλις προχθές, το Τ/ΓΕΕΔ, τελείως αιφνιδιαστικά, [και μετά από τη δική μας αποκάλυψη για τη Λέσβο, (την επομένη ημέρα ακριβώς)], διέταξε το οικείο Τμήμα Αντιπληροφοριών” / “İstihbarat Karşı Koyma, κλπ, να πραγματοποιήσει νέο έλεγχο απάντων των στελεχών, από του βαθμού του Στρτου, μέχρι και των ανωτάτων, (ο προηγούμενος έλεγχος περιελάμβανε μόνον Αξκους), για κρυφο-FETÖ-τζούδες (FETÖ-cüler), εντός και εκτός Τουρκίας και “αν βρεθούν έστω και ίχνη”, ψήγματα δηλαδή σχέσεων κάποιων με τους Γκιουλενιστές, όπως έγραψε ο Τ/Τύπος (η Κ-Β κή “εν προκειμένω” ε/φ “Yeni Şafak” – “Νέα Αυγή”… Κε Τσίπρα, αχαχαχαχαχαχα), τότε αυτοί θα εκδιωχθούν άμεσα από τις ΤΕΔ!

Οι ΤΕΔ, θυμίζω ακόμα, πως μετά από το χειραγωγημένο Κίνημα, του Ιουλίου, του 2016, σταμάτησαν τις προαγωγές σε 37.000 στελέχη, τα οποία ελέγχθηκαν “ένα προς ένα και αν θυμάμαι καλά, εκδιώχθηκαν περί τους 8500! (Έτσι μας είπαν, τουλάχιστον)!..

Συνολικά φιλαράκο ένας αριθμός των 100.000 ατόμων (σίγουρα και τουλάχιστον) έχουν έως σήμερα χαρακτηρισθεί και κυνηγηθεί, ως Γκιουλενιστές! [Ο ΥΠΕΣ Σοϊλού δήλωσε προχθές πως, ως Γκιουλενιστές, έχουν συλληφθεί 48.356 άτομα! Κάνε τις σχετικές προσθέσεις και θα “βγεις” στο Νο “100”! Πχ 37+8500= 45.500 Έτσι κάλεσαν στις ΤΕΔ να προσέλθουν να καταταγούν, (όσοι επιθυμούν φυσικά), 43.000 άτομα (42938, για την ακρίβεια), κλπ, κλπ, κλπ! Κατάλαβες]!

Το Τ/ΓΕΕΔ και η ΜΙΤ δεν πιστεύει πως τους παρακολουθούν οι “Άγγελοι” και μέσα ακόμα στα… Γραφεία τους και πιστεύουν ότι τις πληροφορίες μας τις αντλούμε κυρίως από Γκιουλενιστές στρατιωτικούς και μη, και γι’ αυτό διετάχθη ο επανέλεγχος, διότι εξεπλάγησαν με τα όσα αναφέραμε για τη… Λέσβο! “Σου λέει τί έγινε”; Μας έπιασαν και πάλι”; Τους ξύπνησαν μέρες… Σεμπαχαττίν Ισίκ ΚΟΣΑΝΕΡ, ο οποίος, ως Α/ΓΕΕΔ, είχε πει το περίφημο “πώς γίνεται ρε π… η μου και ό,τι λέω τώρα εδώ, σε λίγο το ξέρουν όλοι, έξω”; Αχαχαχαχαχα!.. (Και μετά, επειδή ήταν… “γάτος”, βρήκε αφορμή και παραιτήθηκε! Θα θυμάσαι)!..[Η δικαιολογία ότι η παραπάνω ανάγκη, για νέα έρευνα όλων των στελεχών των ΤΕΔ, προέκυψε μετά από τη σύλληψη, (μέσω του “By Lock”) και την ανάκριση του Λγου Burak Akın, είναι τουλάχιστον αστεία]!..

Έχουν πανικοβληθεί φίλε οι Τούρκοι στον Τομέα, “του Πολέμου των Πληροφοριών”, μαζί μας και το γεγονός ότι οι “Άγγελοι” ήξεραν για την Λέσβο, (σύντομα θα “βγάλλουμε και άλλα θέματα”), τους εξενεύρισε και τους ανησύχησε σε υπερθετικό βαθμό, με αποτέλεσμα να επανελέγξουν τις όποιες τυχόν σ’ αυτούς προσβάσεις μας, ενώ ξαναδιαβάσαμε ότι η μεν ΜΙΤ (Άγκυρα / Γενί-Μαχαλλέ), αλλά ακολούθως και το Τ/ΓΕΕΔ (Άγκυρα / Κιζίλ Άϊ), θα μεταφερθούν στην ασφαλή, (λιγότερο προσβάσιμη “κυβερνο-επικοινωνιακά”), όπως ανέφεραν, περιοχή της Αγκύρας / Μπαγλίτζα, σε μια έκταση 5000 στρεμμάτων και μέσα σε διάστημα 3-4 ετών!.. Οψόμεθα!..

– Θα τους προλάβουν βεβαίως, (όπως εκτιμούμε), οι φετεινές (2018)… πολεμικές εξελίξεις και θα μείνουν στα σημερινά τους “στέκια” ή άντε θα μείνουν… και με το πολεμικό τους Στρατηγείο, εκεί στην Άγκυρα, εκείνο στο οποίο θα βγουν… φαντάσματα Χουλουσί, αγαπητέ μου Καραγκιοζάκο, αφού μόλις τους το έφτιαξε ο Αρχιτέκτονας, (εκεί κάπου στα… όρια του 21ου αι.), τον εκτέλεσαν, παρ’ ότι τον πήγαιναν στην περιοχή πάντα με δεμενα τα μάτια! (Και Τούρκοι!… 90 Τμήματα της ΜΙΤ μας είπατε ότι διαθέτετε σε όλη την Τουρκία και 20 στην Άγκυρα! Μόνον; Μαζί με τα… αντίστοιχα του Τ/ΓΕΕΔ, πόσα μας κάνουν; Ή αυτά “δεν μετράνε” ρε Μογγόλια);

Όλα τα παραπάνω λοιπόν στελέχη, (το 1/2 των “εν ενεργεία” στελεχών των ΤΕΔ δηλαδή), τί ηθικό μπορεί να έχουν φίλε μου, αλλά και πόσο ανεπηρέαστο νομίζεις ότι μπορεί να έχει μείνει και το υπόλοιπο 1/2; Θες να είναι 1/3 και 2/3; (Που δεν είναι, αλλά ας κάνω μια παραδοχή, για σένα).  Πάλι δεν αλλάζει τίποτα! Πάλι είμαστε “στον ίδιο παρανομαστή”!

– Δεν είναι η υπόψη εξέταση, “της παρούσης”, αλλ’ ίσως η περίοδος του “Κόκκινου Σουλτάνου” να ωχριά πληροφοριακά, εμπρός στη σημερινή του ΡΤΕ, περίοδος που έχουν τριπλο – φακκελωθεί όλα τα στελέχη και οι οικογένειές τους και παρακολουθούνται στενότατα, από το Επιτελείο, τη Δνση Γενικής Ασφαλείας και τη ΜΙΤ! Στις ΤΕΔ φιλαράκο, από το 2002 και έως σήμερα, έχουν γίνει τουλάχιστον 3 πολύ μεγάλοι… σεισμοί, μεγάλου εστιακού βάθους και… μήκους, που ακόμα κανένα… “Γεωδυναμικό Ινστιτούτο”, (τουρκικό ή άλλο), δεν μπόρεσε πλήρως(!) να αναλύσει, κάτι που θα γίνει μετά από την πτώση / τέλος του ΡΤΕ και “εν ειρήνη”!.. Κατάλαβες; Ελπίζω!..

– Δεν θα αναφερθώ στο γεγονός ότι οι ΤΕΔ και η Σ-Χ, πολεμάνε άδικα(!) και χωρίς αποτέλεσμα(!), χρόνια τώρα, το ΡΚΚ και τί αυτό μπορεί να σημαίνει για έναν μαχητή, για τον Τούρκο μαχητή, αλλά θα αναφέρω την μεγίστη ντροπή, όχι μόνον της μη αναγνωρίσεως της τεράστιας προσφοράς της Τ/Σ-Χ στον αντί-ΡΚΚ αγώνα (για να τα λέμε όλα), αλλά και της κατασυκοφάντησής της, μια τ/Σ-Χ που σχεδόν την διέλυσε ο ΡΤΕ, δημιουργώντας τις νέες Μονάδες, ήτοι τους Ειδικο-Επχκούς” της Αστυνομίας (όπου οι 110 στους… 100 είναι Ερντογανικοί!.., αχαχαχαχα) και τους ομοίους της Σ-Χ!.. (Μια άλλη φορά, θα προβούμε σε ανάλυση του τί έχει γίνει “δομικά” στις ΤΕΔ, κυρίως από το 2010 και μετά)!..

** Σχετικά με τον αναφερθέντα… ελλοχεύοντα τ/εμφύλιο και… αρχισυνήγορο της επικείμενης διάλυσης της Τουρκίας, (ενν. ο εμφύλιος), δεν θα αναφερθώ στις εντονότατες θρησκευτικές διαφορές μέσα στην Τουρκία, (σέκτες, αιρέσεις, κλπ), δεν θα αναφερθώ στους ISIS” (“DEAŞ” για τους Τούρκους) και λοιπούς… σχετικούς Τζιχαντ-ο-τρομοκράτες, (κυρίως αυτούς της “Αλ Νούσρα” και της “Χαμάς”), που ζουν στην Τουρκία, και τώρα που δεν τους έχει ανάγκη το κράτος, τους κυνηγάει, δεν θα αναφερθώ στις όποιες και όποιας μορφής μειονότητες, (81 κατά τις Γερμανικές Υπηρεσίες), δεν θα αναφερθώ στην ακραία και υπνώττουσσα προς στιγμήν αντιπαλότητα Κεμαλιστών – Ισλαμιστών, δεν θα αναφερθώ στο ΡΚΚ, δεν θα αναφερθώ στις σχεδόν πρόσφατες λυκοφιλίες της Τουρκίας, με τη Ρωσία, το Ιράν, στους χιλιάδες πράκτορες και… πρακτορίσκους, που διαβιούν στο έδαφός της, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά θα σου αναφέρω μόνον τί είπε, λίγο πριν το νέο Έτος, η Πρόεδρος του “Καλού Κόμματος” (άρα τα λοιπά είναι… κακά, είναι “Δ.Τ.Π.”, ήτοι “Δια Το Πέος”, αχαχαχαχα), Κα Μεράλ ΑΚΣΕΝΕΡ, (διάβαζε μας φίλε, ειδάλλως δεν θα βγάζεις άκρη, αφου θα χάνεις τη σειρά), η οποία ανέφερε αρχικά πως σε στρατόπεδα εκπαίδευσης στo Ικόνιο και στην Τοκάτη, εκπαιδεύεται… “κόσμος και κοσμάκης” στα όπλα και στις πολεμικές τέχνες, μιλώντας για προετοιμασία του ΑΚΡ, για εμφύλιο!.. (Στη συνέχεια οι 2 περιοχές έγιναν τουλάχιστον 8)!

– Η αλήθεια τώρα! Το ΑΚΡ πράγματι ετοιμάζει τους οπαδούς του και για τυχόν εμφύλιο ασφαλώς φίλε μου, αλλά κυρίως εφαρμόζει / – ται η εγκεκριμένη σχεδίαση του Τ/ΓΕΕΔ, σχετικά με την δημιουργία μιας νέας Εθνοφυλακής”, (του “στυλ” όλοι οι πολίτες να γίνουν οιωνεί στρατιώτες και ενεργοί Φύλακες της γης τους), για συγκεκριμένους λόγους, κλπ, κλπ, κλπ! (Πήγαινε και διάβασε τί έγραφε σχετικά, με το πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί η νέα Άμυνα της Τουρκίας, ο πολύ σοβαρός Στρατηγός Ι. Χ. Πεκίν, τέως Δντης της Τ/ΥΣΠ, ο οποίος “πέρασε” -δυστυχώς(!)- και αυτός από τις Φυλακές, “για κανα 2 χρονάκια”!.. Τόσο… έξυπνοι ήσαν οι Τούρκοι αντίπαλοί του)!..

– Έτσι λοιπόν φίλε και πείσμωνα(!), αλλά αμελή αναγνώστη, κατάλαβες τώρα, γιατί δεν απαντήσαμε στον… “Γιο του Λχία”; Διότι πολύ απλά ξέρει τί τους περιμένει σύντομα, μετά από μια πρόσκαιρη χαρά που θα νοιώσουν, αλλά που τελικά θα τους βγει… λίαν – λίαν “ξυνή”; Θα συμβεί, με τους Τούρκους και εμάς, η γνωστή ρήση: Αλλού τ’ όνειρο και αλλού το θάμα“! Εμάς θα περιμένουν (και) αυτοί (οι Τούρκοι δηλαδή), αλλά και το… “Διεθνές Σύστημα” να “πέσουμε”, αλλά θα συντριβούν οι φίλοι τους (και ας το… κρύβουν ότι είναι, αχαχαχαχαχαχα), Τούρκοι!..

– Θυμήσου όμως τέλος το πιο σημαντικό! Ποιό; Ότι η εξέταση του όποιου αντιπάλου δεν αρκεί! Πρέπει να βλέπεις πρωτίστως το “πώς” είσαι εσύ! Τί σημασία έχει πχ αν ο εχθρός σου είναι μια φορά διαλυμένος και εσύ… 10; Πάλι θα χάσεις και ας είναι χάλια!.. Με καταλαβαίνεις πιστεύω!..

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ

α. Κε Τσίπρα! Βγήκε ο Κος… ΧΟΥΝΤΟΝΗΣ, κατά την ευστοχότατη παρατήρηση – χαρακτηρισμό, του Κου Λαφαζάνη χθες από τα Ν. Λιόσια (Ίλιον) για τον Κο Υπ. Δικαιοσύνης, και είπε πως “οι 8 Τούρκοι Αξκοί μπορεί να δικασθούν στην χώρα μας”, για το Πραξικόπημα στην… χώρα τους!

– Εσείς δηλαδή θα γίνετε Κε Τσίπρα και “Υπερδικαστές” του Τ/Κράτους;

– Είστε πράγματι τόσο μικρόνοες Κε Π-Θγέ;

– Αν είναι να κάνετε κάτι τέτοιο, δώστε τους αμέσως “πίσω”, έστω και μέσω μιας φιλικής προς την Τουρκία χώρας, όπως έκανε ο Κος Σημίτης με τον… Οτζαλάν, δώστε τους με… “Αλητεία”! Καταλάβατε νομίζω! Καλέστε λοιπόν όλα τα λαμόγια της εποχής εκείνης, αν και όσοι ζουν, να σας… κατευθύνουν σχετικά!!!

Σε κάθε άλλη περίπτωση ΑΥΤΟΕΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ! Δεν είστε… Φοιτητές Παν-μίου Κε Π-Θγέ, ώστε να κάνετε πχ διδακτορική διατριβή για το αν έγινε ή όχι Πραξικόπημα στη Τουρκία, τον Ιούλιο του 2016, (αν και για δ. διατριβή πρέπει να περάσουν 30 χρόνια, εκτός αν έχεις “επιβλέποντα καθ-τή” τον Αναπληρωτή… “Δημοκράτη”…. Καθηγητή, Γεράσιμο Καραμπελιά, του ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ο οποίος φέρεται και ως Όργανο της… ΕΥΠ ή παρουσιάζεται τουλάχιστον ή τον παρουσιάζουν, ως Όργανο κάποιου Έλληνος, συγχρόνου… Ήρωος…), και για το αν συμμετείχαν σ’ αυτό οι 8 παραπάνω Τούρκοι!

– Καλά! Τους δίκασε η Δικαιοσύνη, κέρδισαν το δικαίωμα της μη έκδοσης στην Τουρκία (και η λογική λέγει ότι συνημμένο είναι / θα ήταν και το “άσυλο”) και τώρα αν -λέμε τώρα- τους δικάσετε και αποδείξετε ότι ήσαν Πραξικοπηματίες, δεν θα υποχρεωθείτε μετά να τους επιστρέψετε στην γείτονα χώρα;

 Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά;

Ποιούς έχετε επιτέλους συμβούλους στα Ε-Τ θέματα Κε Π-Θ γέ;

Τόσο κρεττίνοι είναι ή ίσως δεν σας ενδιαφέρει καν, ούτε και ο προσωπικός(!) σας εξευτελισμός, αφού βεβαίως, με όλα αυτά που πράττετε πολιτικά, (πράξεις και σπασμωδικές “κινήσεις”, όπως και αντιδράσεις, απέναντι στο σοβαρό Τ/ΥΠΕΞ), δείχνετε, ως Κ-Β, ότι δεν σας ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου, ο εξευτελισμός της χώρας μας;

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!!

β. Αν θες Κε Π-Θγέ άκουσέ με! Μην πείθεσαι στα όσα τυχόν να σου είπαν οι Σόρος και Ρότσιλντ ή αν αυτά είναι στην φαντασία μου, τότε “άσε τα πείσματα”! Για το Σκοπιανό, μόνον “ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ” και με πεντακάθαρα ερωτήματα! Ειδάλλως θα είσαι ο πρώτος(!) που ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ θα χαρακτηρισθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ(!), για 2η -πιθανώς- φορά, μετά την υπογραφή σου, κάτω από το Υπερ-Ταμείο και την 99 χρονη σκλαβια μας, στους… Πάτρωνες σου / σας! (Δεν τους ξαναγράφω)! Δεν είναι Κε Π-Θγέ, όπως τότε, που πηγαίνατε με τους… φτωχούς, αχαχαχαχαχαχα, … Συντρόφους σας, του ΣΥΡΙΖΑ, στα Σκόπια και… διαδηλώνοντας(τί ξεφτίλα) μαζί με Σκοπιανούς, αποκαλούσατε τα Σκόπια, Μακεδονία

Και “κόψτε τα παραμύθια” ότι πιέζουν τάχα οι Αμερικανοί για το Όνομα, κλπ και μέχρι τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, τον Ιούλιο, να έχει λυθεί το θέμα, κλπ, κλπ, κλπ!

– Πες / πείτε την αλήθεια, πως δηλαδή εκείνοι που πιέζουν είναι οι Γερμανοί και οι Γάλλοι και οι από πίσω τους ευρισκόμενοι Παγκοσμιοποιητές” αριστεροί… “Διεθνείς Σάϊλοκ”, Ρότσιλντ, Σόρος, Πόλσον και άλλοι… όμοιοί τους και καμμιά(!) Αμερική και κανείς(!) Τραμπ, (που φυσικά και δεν θα έλεγε Όχι”, αν τα Σκόπια έμπαιναν στο ΝΑΤΟ, αφού δεν είναι… βλάκας), αφού ο Τραμπ, λόγω του ότι τον πολεμάει, και πολύ σκληρά μάλιστα, η αναφερθείσα ηγεσία της “Παγκοσμιοποίησης”, δεν έχει σχέσεις τέτοιου… “πολιτκού βάθους”, (ας το γράψω έτσι), με την Ευρώπη, με την ΕΕ, η οποία μόλις πρόσφατα δήλωνε, δια του Γερμανού ΥΠΕΞ, ότι “μπορεί και χωρίς τις Η.Π.Α.”, ενώ και με την άρτι… αποσκιρτήσασα από την ΕΕ, Αγγλία, δεν είναι και στα καλύτερά του, οι σχέσεις του, κυρίως για το ποιός θα έχει τον πρώτο λόγο, όπως εκτιμώ, οι… Λόρδοι δηλαδή και η… Βασίλισσα ή οι… “Γιάνκηδες”;

Ο Τραμπ μόνον με το Ισραήλ, του Προέδρου Νετανιάχου έχει, στην παρούσα φάση, άριστες σχέσεις και με κανέναν άλλον, πραγματικά ισχυρό… “Παίκτη”, εδώ στο… “Κέντρο της Γης!

[Είναι αυτό κυρίως πάνω στο οποίο “πατά” ο ΡΤΕ, (πρόβλημα ), που πλευρίζει και πάλι την “Παγκοσμιοποίηση”, επισκεπτόμενος “αύριο” (05-01-2017), τη “Ροτσίλντ-ειο” Γαλλία, μετά από τις πολύ στενές σχέσεις που έχει αναπτύξει και με την Βασίλισσα Ελισσάβετ, τη Βασίλισσα της “Παγκοσμιοποίησης” και του “Ηνωμένου Βασιλείου” και σχεδόν… “Κοσμοκράτειρα”! Κατά 75% βεβαίως, μέχρι τώρα, αφού τόσο ποσοστό φέρεται να μπορούμε να χρηματοδοτήσουμε, ως ένας σύγχρονος…Ιουδαίος!!!

Άρα Κε Π-Θγέ, πάψτε το αμερικανικό… παραμύθι, για τα Σκόπια!..

(Η συμπεριφορά προς τον ΤΡΑΜΠ της “Παγκοσμιοποίησης”, που δεν κατάφερε να ελέγξει, όπως επεχείρησε για άλλη μια φορά, τις εκλογές στις Η.Π.Α. και έτσι αυτός εξελέγη, αποδεικνύει περιτράνως πως και οι Η.Π.Α., απέναντι στη “Διεθνή Εξουσία”, λογίζονται ως ένα απλό Κράτος, που όμως έχει τον θεωρητικά ισχυρότερο Στρατό στον κόσμο, με αποτέλεσμα να του αποδίδεται η γνωστή τόσο μεγάλη σημασία παγκοσμίως και ως φυσικό επόμενο να κριτικάρεται η όποια στάση εκ μέρους του, σε όποια θέματα που κάθε φορά απασχολούν τον Κόσμο μας! Εδώ φτάσαμε στο σημείο να ειρωνεύονται τον Αμερικανό Πρόεδρο κάτι τελειωμένα… τσόλια, της ελληνικής σάπιας ΤV, αλλά και αντίστοιχα όμοια στην Ευρώπη! Γι’ αυτό και συμφωνώ και επαυξάνω με τα όσα διάβασα, σε ένα άρθρο στο “Frontpage… “, κλπ, σχετικώς με την αλλαγή του Επικεφαλής του “Voice of America”, στην ΕυρώπηΟ ΤΡΑΜΠ αντέχει ακόμα, διότι τον στηρίζει ο ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ,  94χρονος,  Χ. Κίσσιντζερ)!..

γ. Για τον ανησυχούντα Φίλο, ο οποίος ρωτάει για την ολοκλήρωση της “ηλεκτρονικής επιστολής” του “ΕΛΛΗΝΑ”, προς τον ΡΤΕ, απαντούμε πως δεν θα πρέπει να… ανησυχεί, διότι αυτή θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του τελευταίου στα Πάτρια και στο… “σάϊτ!..

-/-