Για Τον Κο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΕΠΕΙΓΟΝ!.. (Και το ΥΓ Για Τον Π-Θ, Ως Προς Το Περιεχόμενό Του, Αλλά Και Κυρίως Για Κάτι Καθίκια) !!!..

Κε Π-Θ!

Δεν έχει κανένα νόημα να σου γράψουμε ότι σου τα είχαμε επισημάνει όλα, όσα αντιμετώπισες και αντιμετωπίζεις τώρα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό Πεδίο!.. Δυστυχώς περιβάλλεσαι από πολλά φίδια και κυρίως από οχιές, όπως είναι φανερό πια, εκτός αν πίστεψες (όντας πιθανώς Σορίτης) τους ¨πουλημένους¨ στους “Διεθνείς Εβραίους” Ευρωπαίους… ηγέτες(sic), που προφανώς σε καθησύχαζαν σχετικά με την Τουρκία, το “Λαθρο-Μεταναστευτικό”και τον ΡΤΕ, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεις τώρα ό,τι σε βρήκε με τους εξ Ανατολών Αφρο-Ασιάτες “Λάθρο”!.. Για παράδειγμα! Από πότε σου είχαμε γράψει εδώ, πως θα έπρεπε να είχες κηρύξει την χώρα σε “κατάσταση εκτάκτου ανάγκης”, κάνοντας παράλληλα και μια σειρά από άλλες ενέργειες φανερές και κρυφές;

Τώρα συγκάλεσες “ΚΥΣΕΑ” για να “σώσεις” ό,τι προλάβεις και αν τα καταφέρεις, λέμε εμείς τώρα, σκεπτόμενοι θετικά, δηλαδή, πως από την μιά ό,τι συμβαίνει τώρα στον Έβρο δεν είναι σε κοινό σχεδιασμό σου με την Τουρκία και την Μέρκελ ή έστω δεν είναι αποτέλεσμα ενός δικού σου “ΝΑΙ” σε Μερκελική προς εσένα σχετική εντολή [πρέπει να “καλύψουμε” και αυτήν την πιθανή εκδοχή, αφού η μέχρι τώρα στάση σου, κυρίως στην εσωτερική σκηνή, χαρακτηρίζεται από… παλινδρομήσεις (sic), όπως πχ τα “Τσιπροσυγχωροχάρτια” που παρέδωσες στον Αλέξη μας], ενώ, από την άλλη, περιβάλλεσαι από σωρεία ανθελλήνων Σοριτών, οι οποίοι λυμαίνονται το Κράτος μας, από το 1996, έως και σήμερα, συγκαλώντας απλώς “για τα μάτια του Κόσμου” το “ΚΥΣΕΑ”!

Εμείς πιστεύουμε πως δεν ισχύει η παραπάνω παράγραφος, εξακολουθούμε να σε θεωρούμε ακόμα “ΚΑΘΑΡΟ” και όχι “ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ”, όπως πχ κάποιοι από το σόϊ σου, όπως όλος ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και τα λοιπά διεθνιστικά Κόμματα στην χώρα, η “Χ. ΑΥΓΗ”, (ενώθηκαν και πάλι οι Ναζήδες με το αριστερό παρακράτος, στα πρόσφατα επεισόδια στα νησιά), κλπ,  και γι’ αυτό θα σου προτείνουμε κάποια πράγματα, μπας και… μαζευτεί η όλη κατάσταση!..

Προηγουμένως, γνώριζε ότι ο ΡΤΕ (βάζω το όνομα αυτό… συνεκδοχικά, αλλά να ξέρεις ότι  αυτό… ισούται σήμερα με τις νεο – Κεμαλικές ΤΕΔ και πάλι, καθώς και με την σχεδόν 100% πια Ερντογανική ΜΙΤ, η οποία έχει πλέον μεταβληθεί οργανωτικά σε μια μικρή της περιοχής μας “CIA” / θα μπορούσε,” καθ’ υπερβολήν”, να χαρακτηριστεί πλέον Διαβαλκανική Υπηρεσία Πληροφοριών”*), ο ΡΤΕ λοιπόν ανεξαρτήτως του… Ιντλίμπ, θα μας “κτυπούσε” με τους “λάθρο” στα νησιά και στον Έβρο!

* ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Η “ΜΙΤ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1980, ΟΤΑΝ, ΣΤΗΝ “ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ”, ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ… ΒΡΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η “ΕΥΠ” ΤΟΥ… ΠΡΟΔΟΤΗ (SIC) KAI… “PAMPERS” TAXA Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (ΦΤΟΥΣ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ), “ΕΚΟΒΕ ΚΟΛΟΥΣ”, ΟΣΩΝ, ΕΛΛΗΝΩΝ + ΞΕΝΩΝ, ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!.. 

Θες απόδειξη; Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλλω να στο επιβεβαιώσει ο… φίλος μου ο ΦΙΝΤΑΝ (Α/ΜΙΤ), ούτε ο “Καραγκιοζάκος” μου, ο Ακάρ, αλλά μπορώ να στο αποδείξω με την … κεφαλή μου “επί πίνακι”, αναφέροντάς σου πχ τα γεγονότα με τον “ξεσηκωμό” των “λάθρο”στην Λέσβο, πριν από 2, 3 εβδομάδες, όπου πήγαν να καταστρέψουν με φωτιά τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ, τα όσα ακολούθησαν στο νησί αυτό μετά, (εννοώ, πριν από την εκεί αποστολή των ΜΑΤ… ), αλλά και το παράδειγμα “προχθές” στο Πυλί της Κω, όπου 150 – 200… Μουσουλμάνοι “βγήκαν” στους δρόμους κραδαίνοντας χατζάρες, μαχαίρια, ξύλα, κλπ, φωνάζοντας “Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ”, και άπαντες Κυριάκε, οι εκεί ευρισκόμενοι, “έκλασαν μέντες”, με το συμπάθιο!.. Σημειώνω ότι στο Πυλί και στο Πλατάνι, εξ όσων η ασθενής μνήμη μου μπορεί να ανακαλέσει στο… φως, οι 2 αυτές περιοχές αποτελούν [από της εποχής της Χούντας ακόμα, (Η ΧΟΥΝΤΑ 1967-1973, στο πλαίσιο της… αποσυμφόρησης της Δ. Θράκης, καταλαβαίνεις, είχε στείλει Έλληνες υπηκόους, Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα στην Αθήνα / Γκάζι, Λάρισα, Κω / Πλατάνι – Πυλί και Ρόδο)]… τουρκικά περίπου “γκέτο” και… προνομίες της ΜΙΤ (ειδικά σε Κω – Ρόδο), ελέω και των Αθηνών!..

Τέλος, είχαμε γράψει εδώ και πάρα πολύ καιρό, πως η Τουρκία, η οποία έχει πρώτο στόχο την Λέσβο, έστειλε και θα στείλει και άλλους “λάθρο” στα νησιά μας και κάποια στιγμή θα επιχειρήσει με στρατιωτική ενέργεια, προκειμένου να τους… λυτρώσει, κλπ, κλπ, κλπ!.. Η ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ”, “μετ’ ου πολύ”, μας επιβεβαίωσε, αναφερόμενη στην Μόρια!..

Αυτά λοιπόν τα 2, 3 σημεία που επανέλαβα και σήμερα αρκούν για να σε πείσουν, όσο δύσπιστος και αν είσαι, αν φυσικά είσαι σχετικός με τα Ε-Τ θέματα (να με συμπαθάς), κάτι για το οποίο εδραίως αμφιβάλλω, θεωρώντας όμως ότι είσαι πιο σχετικός βεβαίως από τον παντελώς άσχετο και πολιτικά ΑΘΛΙΟ Σόρος-Πράκτορα Διεθνιστή Τσίπρα, τον οποίον (εύχομαι να μην με θυμηθείς), θα τον έχεις απέναντί σου!..

Άρα Μητσοτάκη μας, ξέχνα τα Ιντλίμπ και ό,τι ακούς ή σου λένε! Οι Τούρκοι είχαν και έχουν συγκεκριμένο σχεδιασμό προς εμάς και τώρα που λόγω της Συρίας δείχνουν να θέλουν να γυρίσουν στην Δύση, θα εκτελέσουν τα πάντα που θα τους ζητήσει ο “Διεθνής Εβραίος”, μην γελιέσαι!.. Πίσω από το “Μεταναστευτικό” ήταν και παραμένει ο ΣΟΡΟΣ και οι όμοιοί του, και σου θυμίζω πως “πίσω” από την άνοδο στην τ/εξουσία του ΡΤΕ ήταν ο Σόρος, με τον οποίον ήταν και πολύ φίλοι, μέχρι τουλάχιστον το Γκεζί (2013) και για μένα, μέχρι την 2η νομίζω εγχείριση ΡΤΕ, το 2011 αν θυμάμαι καλά, και την απόπειρα συλλήψεως του Φιντάν!..

Αν και πάλι δεν σ’ έχω πείσει, ρώτα –ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ– τις Αγγλικές ΜΥ, οι οποίες και θα με δικαιώσουν, προσθέτοντάς σου ίσως, πως “το Ιντλίμπ επιτάχυνε τις όποιες εξελίξεις”!.. (Τις Ι/ΜΥ μην τις “ακουμπάς” τώρα! Άσε πρώτα να τελειώσουν στο Ισραήλ με τις εκλογές τους)!..

Αν είχες βάλλει πχ ΠτΔ τον Σημίτη, (αφού δείχνεις ότι είσαι της ίδιας… υφής) και όχι την ΣΥΡΙΖΑΙΑ Αρχι-Δικαστίνα, αυτή την διεθνο-πολιτικά άσχετη, αυτός -ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ- πλην των διεθνών του “κονέ”, με όσο αυτά θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν ή να προλάβουν έστω κάποιες καταστάσεις, θα έβαζε τον αδελφό του τον Σπύρο, που ήταν ΥΨΗΛΟΤΑΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ στις Γ/ΜΥ, να μάθει αν αυτό που ζούμε σήμερα συζητήθηκε και συναποφασίστηκε ή όχι, στην πρόσφατη επίσκεψη Μέρκελ στην Τουρκία, όπου ο ΡΤΕ τις έδωσε δώρα καθρέφτες, … ματζούνια, τουρκικά γλειφιτζούρια, κλπ, κλπ, κλπ! Κατάλαβες!..

Εγώ όμως, σου γράφω Πρόεδρε (ελλείψει των Σημίτιδων… ) ότι η Μέρκελ έδωσε εντολή στον ΡΤΕ για την μαζική έφοδο των λάθρο στην χώρα μας τώρα, ώστε να δημιουργηθεί Ε-Τ θέμα άμεσα και οι Η.Π.Α., λέγε με Τραμπ, να αντιμετωπίσει “εν όψει”  και των επικειμένων εκλογών μείζων πρόβλημα, εντός της Συμμαχίας, τώρα που ο ΡΤΕ ξαναστρέφει προς τα δυτικά, σιγά – σιγά!

Γιατί δεν την ρωτάς όμως “στα ίσα” και εσύ ο ίδιος; Τα Γερμανικά σου είναι ανώτερα εκείνης!.. (Να πιστέψω ρε Μητσοτάκη πως δεν πρόσεξες ότι τις “κάνουλες τις άνοιξε” ο ΡΤΕ, μόλις ολοκληρώθηκε ο… εμφύλιος στα νησιά μας, που κάποιοι ηλίθιοι σε έπεισαν να στείλεις τα ΜΑΤ, απόδειξη ότι και εσύ είσαι “Πρέφουρας” στα Ε-Τ (όχι Τσίπρας φυσικά) και πως πείθεσαι στα σπουδαγμένα στις Η.Π.Α ελληνόφωνα…. Μεγαλο-καθηγητάκια των οιωνεί Τουρκόφιλων “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”);

Τί πρέπει να κάνεις λοιπόν τώρα;

Διάβαζε παρακάτω Κε Π-Θ γέ!

1. Δεν πρέπει οι “Λάθρο” να “περάσουν” από τον Έβρο! ΟΥΔΕΙΣ! Αν “περάσουν” ξεφτιλίστηκες εσύ ως Π-Θ και η Ελλάδα ως Κράτος!

Πρόσεξέ το αυτό πάρα πολύ, διότι ΑΝ οι “πουλημένοι” ΣΟΡΙΤΕΣ γύρω σου σε πείσουν, πατώντας και πάλι στον… ανθρωπισμό, κλπ, (σίγουρα θα υποστείς πιέσεις, αφού να θεωρείς βέβαιο ότι ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” / τί συζήτησες ρε Τσίπρα με τον ΡΤΕ τον Φεβ. του 2019 στην Άγκυρα;) / θα στείλει το παρακράτος του και στον Έβρο, “κάνοντας τον Αλέκο”!.. Αν μπουν, θα γελοιοποιηθεί επίσης η ΕΛΑΣ και ο Στρατός μας, θα κλονιστεί περαιτέρω το ηθικό, του εδώ και 12 χρόνια βασανιζόμενου λαού μας, θα προκαλέσουν (έστω μερικές μόνον Ομάδες και μάλιστα σε μακρύ χρονικό διάστημα, αφού τα… πρώτα 100.000 άτομα θέλουν ένα χρόνο για να μπουν όλοι στην χώρα μας, αλλά και χρόνο από το Κράτος για να τους μαζέψει, κλπ, κλπ, κλπ) γεγονότα στην Θράκη μας (με πρώτο στόχο τον Έβρο και την άμυνά μας), γεγονότα δηλαδή και σε πολίτες, αλλά και σε… στρατιωτικές ζώνες, ειδικά τώρα που έχει αλλάξει άρδην ο στρατιωτικός μας εκεί σχεδιασμός, αλλά έτσι θα καταστούμε ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ και της Τουρκίας και της “Διεθνούς Κοινότητος”… (Απόδειξη ότι οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει να πράξουν ό,τι τώρα βιώνεται και πως το Ιντλίμπ είναι άσχετο, είναι ακόμα το γεγονός ότι ανακοινώνουν επισήμως πως ήδη -ΠΡΟΣΕΞΕ- έχουν περάσει τα σύνορά μας 80.000 άτομα! Έχεις έτοιμο εσύ ειδικό τμήμα ΨΕΠ / “Επχσεις Επιρροής”, όπως τις λένε πια, το οποίο να απαντήσει σχετικά, ενώ το Υπ. Τύπου και Πληροφοριών, αν υπάρχει, να αποδείξει με εικόνα, ότι δεν πέρασε κανείς);

2. Βγαίνεις και λες σε όλους και όλες στην Ευρώπη (ειδικά σ’ αυτήν) και στις Η.Π.Α. και παντού και μάλιστα με “στεντορεία τη φωνή” πως το πρόβλημα πλέον κατέστη ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!

Την ώρα που εσύ κάνεις “ΚΥΣΕΑ” και σ’ έχει πιάσει κολοπιλάλα (σε πάνε για νέο ΓΟΥΝΑΡΗ Μητσοτάκη, ξύπνα!!!), η Μέρκελ, ο Μακρόν, ο Όρμπαν, ο Κόντε, ο… Ράμα, ο… Ζάεφ, (και εμείς οι μαλάκες παρακαλάμε να μπουν στην Ευρώπη οι Αλβανοί και οι Σκοπιανοί… ) ο Μπορίσωφ, ο Αυστριακός (ξεχνάω το όνομά του), ο Τζόνσον, ακόμα και οι Λουξεμβουργιανές παντρεμένες Πουστάρες,  κάνουν είτε  χαβαλέ, είτε ξύνουν “πάση δυνάμει” τα παπάρια τους ή το αιδοίο τους, ανάλογα, τρώνε και πίνουν, και εμείς οι… μαλάκες πολεμάμε λέγοντας ότι το πρόβλημα είναι… ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ και πως τάχα “είμαστε τα σύνορα της Ευρώπης”!.. (“Τύποις” ναι, “Ουσία” όμως);

Δεν είσαι και δεν είμαστε ρε συ Κυριάκε μαλάκες, πώς να το κάνουμε; Αφού είναι λοιπόν τα σύνορά μας και Ευρωπαϊκά, γιατί οι “Διεθνείς Εβραίοι” δεν διατάσσουν, δια της Μέρκελ, πχ να ανοίξουν τα σύνορα των Αλβανίας, Σκοπίων, Βουλγαρίας, κλπ, κλπ, κλπ; Εκτός αν είσαι μαλάκας ή πουλημένος ρε Κυριάκε!.. Επειδή όμως δεν είσαι, όπως ακόμα πιστεύω, σκέψου τουλάχιστον, αν έχεις εσύ δίκιο ή το 80% τουλάχιστον του λαού μας, το οποίο πιστεύει ότι το πρόβλημα είναι καθαρά ελληνικό!..

3. Επειδή δεν μπορείς να έχεις το λιγοστό σου προσωπικό όλο και συνεχώς “στο πόδι”, καταπονώντάς το, αφού είναι  το ίδιο που θα κληθεί να πολεμήσει, αν απαιτηθεί, και ο… πολλαπλάσιος Τούρκος θα το βρει ήδη… πεθαμένο………., ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ:

     α. Κηρύσσεις την χώρα σε “ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ”.

    β. Προβαίνεις   σε  μερική   ΕΠΣ   τώρα,   ενεργοποιώντας ΑΜΕΣΑ την “ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ¨ μας, ενώ τίθενται σταδιακά σε άμεση εφαρμογή σχέδια, … ευρισκόμενα λίγο πριν την εφαρμογή του τελικού “Ε”! Τίθενται επίσης σε συναγερμό, αλλά σε κατάσταση “λούφας” και “επαγρυπνήσεως” όλοι οι επιχειρησιακοί μας “Τυφλοπόντικες” στην Τουρκία και στα “Κατεχόμενα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας”!.. ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ… ΕΠΧΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ- ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ “ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ” ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ”!.. (Την πρώτη εκτίμηση, του αν θα πρέπει να τους δώσεις / παραχωρήσεις… πιο κάτω αυτούς τους… Κανόνες και πόσο, πχ έστω και ένα “σκαλί”, θα την κάνεις με την λήξη ή λίγο πριν από την λήξη, των 72 ωρών).

    γ. Δίνεις 72 ωρών προθεσμία στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, λέγοντάς τους πως, αν οι Τούρκοι συνεχίσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι και μάλιστα αν δεν πάρουν… “χθες” πίσω τους υπόψη “λάθρο”, που είναι κατ’ εμάς στα σύνορα, αλλά και τουλάχιστον άλλους 40.000 που είναι παρανόμως στα νησιά, (μέσα σε χρόνο τουλάχιστον 1 μηνός τους τελευταίους), τότε η Ελλάδα αρχικώς θα προσβάλλει συνεχώς κάθε απόφαση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, όπου η ψήφος της χώρας μας είναι απαιτητή, πως η Ελλάδα τερματίζει την όποια παπαριά περί “Αλληλεγγύης”, που μόνον αυτή, χρόνια τώρα, εφαρμόζει / τηρεί ηλιθίως και σχολαστικά μάλιστα, ως Κράτος, γνήσια δημοκρατικό και Κράτος Δικαίου”, πως η Ελλάδα αποσύρει άμεσα τους Ευρωβουλευτές της από την Ευρωβουλή, για όσο χρονικό διάστημα αυτό απαιτηθεί, πως αυτοί θα απέχουν και θα παραβρίσκονται κατά την κρίση τους μόνον σε ψηφοφορίες, και πως θα αποσυρθεί άμεσα από το στρατιωτικό σκέλος της Συμμαχίας η χώρα μας, διότι η παρουσία μας σ’ αυτό είναι περισσότερο μια αέναος… κωμωδία, απρά μια σοβαρή, όπως θα έπρεπε… πρόζα!..

   δ. Επικοινωνείς και με τον Τραμπ και τον ενημερώνεις προσωπικά, λέγοντάς του πως ήμασταν / είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σ’ αυτές τις ενέργειες, προσθέτοντας πως ζητάμε την σύμπραξή του και την υποστήριξή του, τονίζοντάς του πως οι Η.Π.Α. δύνανται να θεωρούν την χώρα μας φίλη χώρα και πως ισχύει 100% ό,τι έχει συμφωνηθεί μεταξύ μας! Του λες όμως να βοηθήσει “έργοις”, ειδάλλως, όπως το είχαμε γράψει εδώ, η χώρα μας θα εξετάσει την περίπτωση να ζητήσει βοήθεια και από την Ρωσία, κάτι που θα είναι πια υποχρεωμένη να το πράξει, ενώ να του τονίσεις ότι… “ΑΡΚΕΤΟ ΚΟΛΟ ΔΩΣΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΩΣ ΕΔΩ” (είναι η γλώσσα που καταλαβαίνει καλύτερα ο Τραμπ) και πως θα ετοιμάσεις με συνοπτικές διαδικασίες το λαό μας για πόλεμο, κάτι που φυσικά θα έπρεπε να το είχες κάνει ήδη, όπως σου το είχαμε γράψει άλλωστε προ ικανού χρόνου! (ΔΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ “ΟΥΤΟΠΙΑ”).

ΟΙ Η.Π.Α., αλλά και οι Βρεττανοί όμως, θα πρέπει να εμπλακούν “γερά” τώρα(!), εδώ στα Ε-Τ… “χωράφια”, ειδάλλως θα συρθούν να λάβουν μέρος σ’ αυτά, από τα ίδια τα γεγονότα, που θα τα έχουν αφήσει να τα κατευθύνουν οι… Τούρκοι!.. Να τονίσεις σε όλους πως οι αποκεκαλυμμένες πια πράξεις του τ/Κράτους θεωρούνται  από εμάς και είναι “ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ” και ως τέτοιες θα απαντηθούν!..

   ε. Καλείς τον Τ/Πρέσβη και αφού τον ενημερώνεις σχετικά με τις πολεμικές ενέργειες της χώρας του εναντίον μας, του λες να εγκαταλείψει, με όλη την τ/διπλωματική αποστολή, μέσα σε 5 ημέρες την χώρα μας, μέχρι νεοτέρας, ενώ στέλνεις τον δικό μας Πρέσβη στην Άγκυρα να ενημερώσει σχετικά την Τουρκία και να δώσει και εγγράφως την διαμαρτυρία μας περιληπτικά, τονίζοντάς τους πως αν θέλουν πόλεμο είναι πολύ απλό να τον έχουν, και ακολούθως αυτός και όλη η αποστολή μας στην  Τουρκία επιστρέφει τώρα στην Ελλάδα, επίσης “μέχρι νεοτέρας”!..

 στ. Παράλληλα, καλείς και όλους τους Πρέσβεις της Ευρώπης στην χώρα μας, αλλά και άλλων, κατά προτίμηση… κρισίμων άλλων χωρών, και τους ενημερώνεις σχετικά άπαντες (και εγγράφως μάλιστα  / περιληπτικά), τονίζοντάς τους και τις δικές τους -πιθανώς και κατά περίπτωση- ευθύνες, αλλά -ΠΡΟΣΟΧΗ- και υποχρεώσεις, όπως πχ τέτοιες (υποχρεώσεις δηλαδή) θα μπορούσαν να έχουν απέναντί μας, πχ οι Κούρδοι, οι Αρμένηδες, οι Σύροι, ακόμα, υπό μία έννοια, και οι Ισραηλινοί!..

   ζ. Προετοιμάζεις το λαό μας (εντός και εκτός Ελλάδος) για την σοβαρή πιθανότητα  ενός -αρχικά- Ε-Τ πολέμου, μιλώντάς του “λάϊβ” και “ον κάμερα”, ενώ ενεργοποιείς “τα μέγιστα” το ελληνικό “Λόμπυ” στις Η.Π.Α., αλλά και τον ευρισκόμενο εκεί Ο.Η.Ε. του… “κτυπάς καμπανάκια”!..

    η. Δίνεις εντολές για την διενέργεια… “πράξεων” που επιβάλλονται να γίνουν στο Κράτος και σε όλους τους τομείς του φανερά και κρυφίως και ιδιαιτέρως στις ΕΔ και στην “Πολιτική Προστασία!..

  θ. Ενημερώνεις τους όποιους επιθυμούντες  να περάσουν τα σύνορα “λάθρο” πως θα ανοίγεται “πυρ” εναντίον τους, (ΜΕ ΠΡΌΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ Χ 3), μέσα στις 72 ώρες που λέγαμε, αλλά και γενικότερα σε όποιους πια θα επιχειρούν να περνάνε τα χερσαία και τα θαλάσσια σύνορά μας εφεξής, τονίζοντας σε όλους και εμφαντικά, πως ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΣΥΝΘΗΚΕΣ, και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ “ΣΒΗΝΟΥΝ” ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΚΑΙ Η ΜΕ ΞΕΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ… ΧΩΡΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΡΥΘΜΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΕΙΞΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ “ΩΣ ΕΔΩ” ΠΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΦΥΛΗ, ΩΣ ΕΘΝΟΣ, ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΩΣ ΑΤΟΜΑ, ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ  ΚΑΝΕΝΟΣ!

   ι.Κλείνεις αμέσως ΟΛΕΣ(!) τις “ΜΚΟ” και τους κατάσχεις τα όποια χρήματα, (που είναι προϊόν λαθρεμπορίας ανθρώπων τα περισσότερα), ενώ τελειώνεις ΑΜΕΣΑ και με το αριστερό ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ παρακράτος και κυρίως με την “ΣΟΡΟΣ-COMPANY” (= “ΑΝΤΙΦΑ” + “ΑΝΤΑΡΣΙΑ” + κλπ, κλπ, κλπ), όπως και με το όμοιο ΜΑΥΡΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ή ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ παρακράτος, … δίδυμο αδέλφι του αριστερού! Αυτονόητο!..

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΑΙ(!) ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ(!) ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ… ΚΑΠΛΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!.. Θυμήσου επίσης, την ομιλία ΤΡΑΜΠ στον Ο.Η.Ε., περί “Πολέμου” του “Πατριωτισμού των Λαών” με την “Παγκοσμιοποίηση”!.. Ίσως καταλάβεις καλύτερα κάποια πράγματα!..

      ια. Δεν επικοινωνείς ΚΑΘΟΛΟΥ με τον ΡΤΕ, και σε περίπτωση που κλιμακώσει, του τηλεφωνείς ή και όχι (δεν γράφεται αυτό εδώ τώρα) και του λες, πως “την επόμενη στιγμή αρχίζω και σε προσβάλλω στον Έβρο με το ΠΒ μου, όπως και στα νησιά μας το ίδιο, σχετικά με τις απέναντι Μ. Ασιατικές ακτές μας”, κάνοντας ευθέως λόγο για πόλεμο!..

   ιβ. Συγκαλείς άμεσα “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΗΓΩΝ”, όπου αφού τοποθετηθούν ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ… ΕΥΚΡΙΝΩΣ, (απαραίτητη η τήρηση “Πρακτικών”, ενώ ζητάς μετ’ επιτάσεως να παραστεί και το ΚΚΕ, καταλαβαίνεις), τους λες τί έχεις αποφασίσει να πράξεις, βλέποντας παράλληλα, το αν μπορείς, σε κάποια σημεία της ασφαλώς, να… εμπλουτίσεις ή να διορθώσεις ή και να αλλάξεις ακόμα κάποια θέση σου σε καθαρά… “τεχνικά”  ζητήματα, στην απόφασή σου!.. Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά οι “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” μας δεν θα σε στηρίξουν, με 1ους και καλύτερους τους Τσίπρα – Βαρουφάκη!.. ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ” ΣΙ-ΓΟΥ-ΡΟ-ΤΑ-ΤΑ Κε Π-Θ!..

     ιγ. Ενημερώνεις και τον Κυπριακό ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, αφού θα πρέπει και αυτός εκ παραλλήλου να συνεγερθεί, διότι το Ε-Τ “ΜΕΤΩΠΟ” περιλαμβάνει 3 Μείζονα “Θέατρα Επιχειρήσεων”, ώστε και αυτός να προετοιμαστεί γενικώς και ειδικώς ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ (!), ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΚΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ (ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ).

    ιδ. Τέλος, ενημέρωσε και όλες τις ευρισκόμενες στην Ελλάδα “Εθνο-λαότητες”, σχετικά με το τί πιθανώς σύντομα να μας… βρει, ώστε αν κρίνουν, κάποιοι εξ αυτών, οι τυχόν επιθυμούντες έστω, να γυρίσουν στις Πατρίδες τους!..

– ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ!..

– ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΠΑΝΤΑ, ΚΛΠ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ “ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗ… ΤΟΥΡΚΟ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΡΗΝΗΣ”!.. ΝΑΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ, “ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΡΗΝΗΣ”!..

  • ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΕ Π-Θ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ “ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ” – “ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ” ΚΑΙ… “ΛΑΪΤ”, ΩΣΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ… ΝΟΜΙΜΩΣ (sic), ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!..
  • Η ΩΡΑ “ΜΗΔΕΝ” ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΚΑΙ “ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΟΥΝ” “ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ”, (ΜΗΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ… ΟΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ), ΕΝΩ ΕΣΥ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΠΩΣ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ… ΤΣΑΜΠΕΡΛΕΝ, ΘΑ ΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ή ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΜΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΥΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΡΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ή ΤΕΔ ΑΥΡΙΟ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΟΡΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ “ΒΑΘΥ Τ/ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ”, ΓΕΛΙΕΣΑΙ!.. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ ΑΞΙΟΤΕΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ… ΣΥΝΘΕΣΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΘΡΟΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΩΣ ΝΕΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ! “ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ”!..
  • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ! ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΚΗΣ ή ΚΑΛΗΣ Τ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ή ΟΧΙ! ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΕΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ… ΧΡΗΜΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!..
  • ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ(!)- ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ “ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ”!.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ “ΛΑΘΡΟ” ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ή ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, (ΕΙΘΕ ΟΧΙ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΧ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ ΚΑΠΟΤΕ, (ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 200 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΜΑΣ), ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΩΝ “ΛΑΘΡΟ” ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ!..
  • ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΕ Π-Θ! ΟΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΑ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΛΑΔΩΣΕΙ Η “SIEMENS”, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ (ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙΣ”, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!..
  • “Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΕ Π-Θ”, ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΣ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΤΗΝ ΥΒΡΗ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΘΕΟΤΗΤΟΣ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ “Ε. ΘΡΥΛΟ” ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ! ΝΑΙ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ… ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ “ΟΥΤΟΠΙΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ! ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ (ΕΝΝ. ΤΗΝ “ΟΥΤΟΠΙΑ”), ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕΙΣ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΚΑ ΜΑΣ “ΑΡΘΡΑ ΓΝΩΜΗΣ”!..

ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ… ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΘΙΧΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΑΣ; ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ “ΚΛΕΒΕΙΣ” ΙΔΕΕΣ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ, ΚΑΙ ΠΑΨΕ ΝΑ ΜΑΣ ΥΒΡΙΖΕΙΣ!..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ 1,2 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΝ ΣΤΟΧΕΥΣΑΜΕ ή ΟΧΙ 100% ΣΤΟΧΟ, ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ!.. ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ 900 ΣΤΑ 950 ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΕΣ 10/50… !..  ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ! (ΕΝΑ ΑΠΛΟ “ΚΟΠΙ – ΠΑΣΤΕ” ΚΑΝΑΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΛΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ” “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ” ΠΟΛΛΑΚΗΣ)!..

-/-

 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ Η(ΔΙΑΖ) “ΣΟΡΟΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ”: ΠΡΟΒΛΗΜΑ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”! ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΑΛΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!