Για Τους Ξεφτιλισμένους!.. ΘΡΥΛΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

“… ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΜΟΥ“!..

 

Πρωταθλητής

 

Φιέστα Ολυμπιακού 2021: Τι συνέβη στην απονομή του 46ου πρωταθλήματος [vid & pics] | Flash.gr

Η μεγάλη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο - Βάζει πλώρη για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτό

1-4: Έξαψη παντού όταν σε βλέπω!

1-4: Έξαψη παντού όταν σε βλέπω! (video)
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 

Όπως έπρεπε, εκεί που έπρεπε, απέναντι σε αυτούς που έπρεπε. Εντάξει είμαστε; Εντάξει πρέπει να είμαστε. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-4 μέσα στη Λεωφόρο και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ο Μασούρας στο 7’ και στο 12’, ο Ελ Αραμπί στο 38’ και στο 72’ «υπέγραψαν» τον θρίαμβο του Θρύλου.

20 χρόνια μετά. Στο ίδιο γήπεδο. Σε άλλη διοργάνωση. Τότε για το Κύπελλο, την Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ίδιο αποτέλεσμα. Ίδια αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός πάτησε με 4-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στο σπίτι του. Μέσα στο εξοχικό μας. Έτσι έπρεπε. Αυτό ήθελε ο κόσμος και το ζητούσε έντονα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αυτό που έπρεπε, απέναντι και(!) σε αυτούς. Και σε μία σεζόν τους βάλαμε 9 γκολ σε 4 αγώνες.

Ο Θρύλος έδειξε στη Λεωφόρο τη διαφορά που τον χωρίζει με τον Παναθηναϊκό. Του έβαλε 4 γκολ και θα μπορούσε να του βάλει πολλά περισσότερα.

Είναι η φάση… Έξαψη παντού όταν σε βλέπω!

Ολυμπιακός: Η μυθική πρόταση σε Ελ Αραμπί - Τι ισχύει με το συμβόλαιό του (photos) - Onsports.gr

Ολυμπιακός : Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί - ΤΑ ΝΕΑ

“ΠΑΡΤΕ” ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ

ΘΡΥΛΟ!

Όταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν… μακρυμάλλης! (Pics)

 

Με «Τζόλε» και Καραπιάλη 2-0 τον ΟΦΗ! (Video)

Γκαλέτι σε Τζόλε: «Χρόνια πολλά αρχηγέ» (pic) - to10.gr

ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ : ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΟΥΝΗ! | NewsNowgr.com

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Προκλητικός… Καστίγιο για Τούμπα (photos) - Onsports.gr

Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς και... Γκοοοοοοοοοολλλ! (photos, video)

Ολυμπιακός: «Βόμβες» από Καστίγιο για τα… ρουφιανάκια του Μπάγεβιτς (photo) - Newsbomb - Ειδησεις - News

Πριν από 11 χρόνια o ΡΙΒΑΛΝΤΟ ήρθε στον ΘΡΥΛΟ (photo,video) ·

Γιώργος Σιδέρης (1959-1972) Συλλογή Γκολ με τον Ολυμπιακό - YouTube

Η ιστορία του Νίκου Γιούτσου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Γιώργος Δεληκάρης (1969-1978) Συλλογή Γκολ με Ολυμπιακό και Εθνική Ελλάδος - YouTube

Γιώργος Δεληκάρης - Fosonline

58-0: Η ιστορία του μεγαλύτερου αήττητου σερί | Neos Kosmos

Μία διαδρομή χωρίς... επιστροφή (pics) - Redaroume.gr

Τάσος Μητρόπουλος - Βικιπαίδεια

Η σημασία του να είσαι ο Νίκος Αναστόπουλος - AthleteStories

Ο Μαραντόνα έβαλε τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Ριβάλντο (φωτο) | Pronews

Όταν ο Πολυχρονίου «έσβησε» τον Πελέ (pics & vid) – Balla.com.cy

Σάββας Θεοδωρίδης: Μια συνέντευξη από το 1986 - Ο Ανδριανόπουλος, ο Νεστορίδης, ο Πελέ (vid) - Fosonline

Tag: ΚΑΣΤΙΓΙΟ - gavros.gr

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΤΖΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ!

ΒΑΖΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!.. ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ…. ! ….

 

Ολυμπιακός : Το ξεκάθαρο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη - to10.gr

 

Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ(!!!), ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΑΣ!

 

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!.. 

 

1925 – 2021: 97 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΔΟΞΑΣ!!!..

 

90 χρόνια Θρύλοι: Ανδριανόπουλοι και Κουράντης | SDNA

Ολυμπιακός. Η ιστορία ενός Θρύλου (Θρύλος,olympiakos,γαύροι,Γεώργιος Καραϊσκάκης - Πειραιας - Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς - Ο.Σ.Φ.Π.) • Εγκυκλοπαίδεια

Ποια ήταν πράγματι η πεντάδα που έφτιαξε τον Ολυμπιακό

 

“ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ’ ΤΑ ΣΤΗΘΙΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΝ / ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ”!.. 

-/-

ΡΕΖΙΛΙΑ!
ΘΡΥΛΟΣ:
Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Αρχαία ακρόπολη) ΑΘΗΝΑ - GTP
ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
Kαταγγελία αναγνώστη: “Eίναι ελληνική σημαία αυτή που ανεμίζει σε κτήριο του ΟΤΕ;” (ΦΩΤΟ) – Makeleio.gr
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!
-/- 
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
1. 
ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ 4-ΑΡΑΣ ΣΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 5-ΑΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 3-ΑΡΑ ΣΤΑ “ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ” ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟ, Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΙΒΑΝ ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ, ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 4-ΗΜΕΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΠΛΗΝ ΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΡΑ “ΣΗΜΕΡΑ” ΣΤΗΝ ΝΑ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ)! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ!..
$$22$$33(Χ)!
 
2. Αλήθεια, μιας και “μιλήσαμε” για “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, μήπως διαβάσατε, κυρίως εκεί στο Ε/ΓΕΕΘΑ, αλλά και στην Α/Πρεσβεία, Κε.. Πάϊατ, τί ακριβώς είπε ο Κος Κούγιας για τον Πρόεδρο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Χριστοβασίλη και κυρίως για τον φερόμενο ως Πρόεδρο του ΜΠΑΟΥΚ Σαββίδη; (Φερόμενο, διότι μάλλον η Ρ/”FSB” είναι ο πραγματικός Πρόεδρος)!..
Από το 2015, είπε, (όταν ο Σόρος και η Α/”CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” επέβαλαν στην χώρα μας τον κεκαλυμμένο Κομμουνισμό με το Κόμμα του ΣΟΡΟΣ στην Κ-Β, λέγε με “ΣΥΡΙΖΑ” / αυτό το γράφω εγώ), έχουμε αλλαγή και της ποδοσφαιρικής κατάστασης στην Ελλάδα!
Ο Χριστοβασίλης φέρεται να πούλησε το 51% των μετοχών του στον Σαββίδη, (τότε που αυτός σκορπούσε ρωσικό χρήμα, για να κυριαρχήσει στην ποδοσφαιρική Ελλάδα), ο οποίος Σαββίδης, στην συνέχεια, πήγε και αγόρασε Στρατηγείο του ΝΑΤΟ!!!
Ο Κος Κούγιας δεν μας είπε “ποιό Στρατηγείο του ΝΑΤΟ”, στην χώρα μας φυσικά, και “πού”, αλλά και για ποιό λόγο το αγόρασε, ο συνεργάτης και “μπροστινός” του Χουντόπαιδου Διεθνιστή “Σόρος-Τσίπρα”, κατά δήλωση μάλιστα του ιδίου του Σαββίδη, όταν είχαμε την προσπάθεια του Υπουργού τότε Παππά να “πάρει” ο ΣΥΡΙΖΑ όλα τα Κανάλια, αλλά μαζί και τα λεφτά όλων των ενδιαφερομένων τότε αγοραστών επιχειρηματιών!.. Θα το θυμάστε!
Ρωτάμε!
Το Ε/ΓΕΕΘΑ ξέρει κάτι σχετικά;
Γι’ αυτό, μήπως, κάτι παλιοί Ιωαννιδικοί “Υπερ-Πατριώτες” Στρατηγοί, Αρχηγοί Τάξεως, αλλά μαζί και Αρχηγοί στρατιωτικών κλικών, με πολλά “κονέ” κυρίως στην Β. Ελλάδα και “υπηρέτες” του Βαγγέλη ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (αυτούς που εδώ είχαμε αποκαλέσει ελληνική έκδοση της τ / “ΒΑΡΙΑ”), έκαναν “τσατσιλίκι” στον Σαββίδη, στα επίσημα της Τούμπας;
Ναι, αυτοί οι Έλληνες “υπερήρωες” που φώναζαν τάχα υπέρ της… ΕΕ, όταν τόλμησε ο “ΓΑΠ”, τότε στις Κάννες, να απειλήσει με Δημοψήφισμα στην Ελλάδα, τους Ευρωπαίους, λέγε με Μέρκελ και Σαρκοζί!.. (Και στην πραγματικότητα τα αφεντικά τους, τους “Διεθνείς Εβραίους”)!..
Ναι, αυτοί οι ίδιοι, που ήσαν έτοιμοι, και πάλι, για νέο δήθεν… Πραξικόπημα, όταν είχαμε -επί “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”- το δημοψήφισμα, ουσιαστικά για το “Ναι” ή “Όχι”, στην Ευρώπη!..
Όλως τυχαίως, ένας άλλος νεότερος Αρχηγός, του ΣΞ και αυτός, ένας… πολυ-γαμίκος Αξκος, χωρίς ίχνος αναστολών, λόγω ελλείψεως συνειδήσεως και ηθικής, έγινε τότε και μέλος, “επί πληρωμή”, της ρωσικής “GAZ-PROM”, στην Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη όπου  ζούσε και η παντρεμένη με συνάδελφό του στρατιωτικό ερωμένη του Τραπεζιτικός! (Κε νυν Α/ΓΕΣ ξέρεις μήπως τίποτα);
Στους γάμους του γιού του Ρώσου πράκτορα είχαν πάει, ως καλεσμένοι, και οι παραπάνω Στρατιωτικοί (άλλωστε ήταν εκεί και ο τότε ΥΠΑΜ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ο κάποτε… “ΣΦΑΛΙΑΡΟ-ΠΑΙΣ” των μπιλιάρδων του… Μήτσου, στο Κουκάκι, ο “Μπούλης” κατά τον “Σόρος-Τσίπρα” / “είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα”), μεταξύ των οποίων στρατιωτικών όμως ήταν και ο παρακάτω “Αφρικανός”, “demek” “τα αυτιά” των Αμερικανών, που θα διαβάσετε!
Όλοι αυτοί απλώς είχαν μπει στο “pay roll” του Σαββίδη, όπως εμείς πιστεύουμε, “τα έπιαναν” από τους Ρώσους και “έπαιζαν” τους φιλο-Αμερικανούς, έχοντας “δικό” τους τον άλλον… ήρωα, τον ονομαζόμενο και “Αφρικανό”, αυτόν που έστειλε στο Ιμραλί τον Α. Οτζαλάν, (ναι, αυτόν που η “Πολιτισμένη” Δύση ξέχασε, Κε… Κλίντον και Κε… Σημίτη… / δεν γράφω και Κε Ετσεβίτ, αφού ο Μπουλέντ μας έχει πεθάνει), όπως ο ίδιος ο “ΑΡΟ” κατήγγειλε!..
Αυτός όμως είναι “άνθρωπος” των Αμερικανών και “σώζεται”, έχοντας μετατρέψει την ΕΥΠ, (μέχρι πρότινος), τα Κόμματα εξουσίας, τα Παν-μια, τις ε/φ, τις ενεργειακές εταιρείες, κλπ, σε “τσιφλίκι” του, ελέγχοντας απολύτως τα 3 ε/Γενικά Επιτελεία και κυρίως το ΓΕΣ, όντας σημαίνον στέλεχος πληροφοριών και(!) της μεγάλης κλίκας του διαμένοντος στην Θεσσαλονίκη “ΥΠΕΡ-ΗΡΩΟΣ” παλιού Αρχηγού και Υπουργού, του οποίου τα στελέχη της Κλίκας του, πλην εξαιρέσεων, διοικούν και σήμερα τις ΕΕΔ!..
Οι Αμερικανοί, το άτομο αυτό το εμπιστεύονται τυφλά, (εννοώ τον “ΑΦΡΙΚΑΝΟ”), αφού μετά το 1974(!) και μέχρι σήμερα, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
Μπορούμε να ισχυριστούμε βασίμως ότι οι Αμερικανοί στην Ελλάδα έχουν δημιουργήσει καλύτερο δίκτυο, το οποίο όμως αφορά την… Τουρκία, όσο και αυτό να σας φαίνεται περίεργο!.. Αυτό δικαιολογεί και η στάση του προηγούμενου ΑΛΗΤΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΚΑΜ (του ΠΝ), ενώ και αποδεικνύει του λόγου μας το… ακριβές, αλλά και το αληθές!..
Κε Πάϊατ!
Αν θες να μας ακούσεις, (αφού πρώτα μας πεις, πώς και γιατί επέτρεψες να αγοράσει ο Ρ/Πράκτορας ΝΑΤΟΪΚΟ Στρατηγείο στην Ελλάδα και γενικώς πεις “περί τίνος ακριβώς πρόκειται”), “τρέξε”, πριν φύγεις, να ενεργήσεις καταλλήλως, αν θες οι Η.Π.Α. να έχουν στην χώρα μας “Δίκτυο Πληροφοριών” και όχι μόνον τους “δικούς τους” εκάστοτε Α/ΕΥΠ και φυσικά τις όποιες δικές σας… ακροάσεις ή παρόμοιες φίλιες!
Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν (που είναι και το μόνον που μπορώ να σου γράψω εδώ, καταλαβαίνεις… ) είναι να καλέσεις τον επικεφαλής της “CIA” στην χώρα μας και αφού του επισημάνεις το πρόβλημα (ναι, πρόβλημα, όπως σου το γράφω εδώ τώρα, σε μια εποχή μάλιστα που οι Η.Π.Α. ήλθαν επιτέλους ή έστω έρχονται πια δυναμικά στην Ελλάδα και θα προέχει -νομίζω- η ασφάλεια του προσωπικού σας… ), αυτός, στην συνέχεια, αν είναι άτομο με… ευρύ πνευματικό ορίζοντα, θα καταλάβει και αναλόγως θα πράξει!..
Το μόνον που μπορούμε να σου γράψουμε να του πεις, σχεδιαστικά θα λέγαμε, είναι -μεταξύ των άλλων- να μελετήσει το “πώς” είχε πχ ενεργήσει κάποτε στην Ελλάδα ο υπηρεσιακός του “πρόγονος” Τομ ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗΣ, από την θέση που αυτός τώρα κατέχει!
Πρώτα απαιτείται μελέτη και ακολούθως ενέργεια!.. Και οπωσδήποτε ΠΡΟΣΟΧΗ στους “Παρτάκηδες”… “Ιανούς”, (μπορείς να τους πεις και “οχιές”), των οποίων οι στρατιωτικοί ιδεολογικοί… “Πατέρες” είχαν χαρίσει το 40% της Κύπρου στους Μογγόλους, εξ ων (εκ των οποίων) οι ανόητοι πέθαναν στις Φυλακές, πένητες και από ασιτία, πουλώντας… βιβλία, ενώ οι “έξυπνοι” πλούτισαν, “έφτιαξαν” τις οικογένειές τους, παιδιά και εγγόνια,ενώ και μετείχαν, κάθε 24 / 07, στις… πανηγυρικές εκδηλώσεις στην Προεδρία της Δημοκρατίας, για την επαναφορά της, πάνω όμως στο αίμα των ΠΡΟΔΟΜΕΝΩΝ Ελλήνων και Ε/Κ νεκρών της Κύπρου, το 1974!.. (… Όπως ακριβώς όλοι αυτοί οι παραπάνω ασπάλακες, αυτά τα ένστολα “boom town rats”, που όποιος δεν ήταν ή δεν γινόταν μέλος στο παράνομο στις ΕΕΔ “τσιφλίκι” τους, τον “πετούσαν” των ΕΔ, αφού τον… ξεζούμιζαν και αφού τον… διέλυαν, εκμεταλλευόμενοι την αγνότητα της ελληνικής ψυχής του, θεωρώντας τον από ανόητο έως… επικίνδυνο στους ανίερους σκοπούς και στόχους τους)!..
Ευτυχώς όμως οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πετούσαν, έβλεπαν και γενικώς… ήσαν και είναι ΠΑΝΤΟΥ!
Φίλοι μου / μας!
Στο “σάϊτ” μας έχουμε γράψει αναλυτικά, το ποιές Ομάδες (και όχι μόνον την Ξάνθη, αλλά και τις ομάδες Βόλος – ΠΑΣ – Αγρίνιο – Τρίπολη – Πλατανιάς, κλπ), όπως και το “πώς” τις αγόρασε ο Ρώσος, αλλά και επίσης ποιές ελέγχει ο “Τίγρης”, του οποίου η κλίκα αυτή εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη αγάπη του για την Ελλάδα, (λόγω και της Ποντιακής του καταγωγής), πατώντας πάνω στην άγνοια, εκ μέρους του, των εθνικών θεμάτων, όπως και στο στείρο αντι-Ολυμπιακό του μένος, κάνοντάς-τον Όργανό της, σχεδόν… “ΣΥΡΙΖΑ” και αντι-ΝΔ, τις ε/φ του δούλες του ΣΥΡΙΖΑ (όπως πχ την “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, όπου Δντης είναι ο Ριζούλης, που το πραγματικό του επίθετο είναι ή θα έπρεπε να ήταν… “ΣΥ-ΡΙΖΟΥΛΗΣ”), την βασική του εταιρεία έρμαιο της κλίκας, και την Ομάδα του, την “Κούλα”, αφ’ ενός πόρνη του Σαββίδη (φέτος του “άνοιξε” τα πόδια της 4 φορές) και αφ’ ετέρου “άντρο” των μελών τρομοκρατικών Οργανώσεων (Αναρχικών  και Αντι-Εξουσιαστών), όπως και το αυτό για μέλη της πρακτόρικης Οργάνωσης των Η.Π.Α. / “ΚΛΙΝΤΟΝ-CIA” (απ’ αυτές που δουλεύουν για την διάλυση των Εθνών και στην προκείμενη περίπτωση της Ελλάδος),  “ΑΝΤΑΡ-CIA” και “ΑΝΤΙ-FA”!..
Τέλος, ο Κος Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ (αυτός ο αλήτης που τηλεφωνούσε σε φυλακισμένους και τους έλεγε να καταθέσουν ψέματα κατά του Μαρινάκη, ώστε να τους έβγαζε από την Φυλακή, στην οποία θα έχωνε τον Μαρινάκη, ενώ ο Μητσοτάκης δεν θα γινόταν Π-Θ, όπως έλεγε, ούτε σε 10 χρόνια…), ο Κος “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, ο “Ιούδας” Κος ΚΟΤΖΙΑΣ, κλπ, μήπως ξέρουν κάτι σχετικά με αυτήν την αγορά, αυτού του… Στρατηγείου;
Ποιές τελικά ήταν οι σχέσεις σας Κε Τσίπρα με την Μόσχα, σχέσεις που “ξεκάρφωσες” με εκείνες τις  απελάσεις Ρώσων, που τάχα μου επέβαλαν οι Η.Π.Α.; (Γράφουμε και ρωτάμε, ό,τι μπορούμε, ό,τι κρίνουμε ότι γράφεται)!..
Αυτού την Ομάδα (ΜΠΑΟΥΚ) έσωσες από την Β’ Εθνική σημερινέ Κε Π-Θγέ με διάταγμά σου, (την Ομάδα “όχημα” για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας / ό,τι δηλαδή ήθελε ο μέγας ανθέλληνας Σόρος και οι “Διεθνείς Εβραίοι” και πίεζαν με την δοτή τους Π-Θ της ΕΕ Μέρκελ), χωρίς ο σεβαστός Κος Γεραπετρίτης να μας εξηγήσει, το πώς γίνεται σε ένα έγκλημα που έκαναν  δύο (2), ο ένας να τιμωρείται (Ξάνθη) και ο άλλος να… αθωώνεται και να αφήνεται… ελεύθερος! (ΜΠΑΟΥΚ).
Κε Π-Θ!
Όσο και να κάνεις πράξη τα “θέλω” των οπαδών της Τούμπας (διότι μόνον εκεί υπάρχουν ΜΠΑΟΥΚτζήδες, όπως φυσικά και στον Δενδροπόταμο), αυτοί δεν πρόκειται να σε ψηφίσουν! Κουμάντο στον ΜΠΑΟΥΚ σήμερα κάνουν οι Ρώσοι, μαζί βεβαίως με τους παλαιούς κουμανταδόρους Βουλγαρο-Σκοπιανούς!..
Μερικοί δικοί σου, “όνομα και μη χωριό”, εύχονται να νικήσει ο ΜΠΑΟΥΚ τον επικείμενο τελικό Κυπέλλου, ώστε να αποκτήσετε, ως Κόμμα, και Μακεδονίτικο, τάχα… ευρύ, κοινό και να… ηρεμήσει, υποτίθεται, και ο κόσμος εκεί πάνω!.. Αυτά λένε!..
Ο Ολυμπιακός μας δεν θα παίξει για 1η φορά στις 22-05-2021 με τον ΜΠΑΟΥΚ! Με την Ομάδα αυτή, παίζει συνεχώς, κάθε Κυριακή, μετά το 2015, είτε ως ΜΠΑΟΥΚ, είτε με άλλες φανέλες, αφού το μείζον των Ομάδων της “S.L.” είναι Ομάδες του Ρώσου, είτε Ομάδες του… Συμμάχου-του “Τίγρη”, Ομάδες στις οποίες ανήκει ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) και ο Βάζελος!..
Α! Ούτε και ο Ρώσος, “Τουρκο-νταραβεριτζής,” Πρόεδρος θα σ’ αγαπήσει περισσότερο!..
Κε Κούγια!
Όχι μισόλογα! Η (διαζ) τα λες όλα όσα γνωρίζεις, ή σιώπα!..
-/-
ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ:
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΕ! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ, ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ; ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΣΟΥ ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΛΕΙ ΑΚΥΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΟ… YOUTUBE, Ε; ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΛΕ, ΤΟ YOUTUBE EINAI TOY… OΛYMΠIAKOY, ΜΩΡΗ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΗ ΓΕΡΟ-ΠΑΛΙΟ-ΚΟΥΡΑΔΑ, ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΤΟΥ Ε/ΜΠΑΣΚΕΤ;
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΒΑΖΕΛΟ;
ΠΡΟΣΕΧΕ, ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟ-ΝΑΖΙ ΤΗΣ “ΜΠΥΡΑΣ-13” ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΟΥΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ… ΣΟΥΒΛΑΤΖΗ!!!..
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
-/-