ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”)

Φίλοι Παλαιστίνιοι!

– Όλος ο κόσμος, ο οποίος παρακολουθεί ασφαλώς τα καθημερινώς στον πλανήτη μας δρώμενα, είδε, προ ολίγων μόλις ημερών, έναν Παλαιστίνιο Πατέρα να στέλνει τον 4χρονο γιό του, προς τους Ισραηλινούς Στρατιώτες, μιας περιπόλου ή μάλλον της Φρουράς ενός Ι/Σταθμού ή Σημείου Ελέγχου Κυκλοφορίας, καλώντας τους επιτακτικά να τον εκτελέσουν, θέλοντας / στοχεύοντας έτσι προφανώς να παρουσιάσει στη Διεθνή Κοινότητα ότι οι Ισραηλινοί είναι δολοφόνοι και μάλιστα μικρών παιδιών, αλλά και λίαν προφανώς να ηρωοποιήσει τον εαυτό του, χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι με την πράξη του αυτή:

  – Θα καθίστατο ο ίδιος δολοφόνος και όχι οι Ισραηλινοί στρατιώτες, οι οποίοι γνωρίζοντες ότι μικρά παιδιά χρησιμοποιούνται ως “ανθρώπινες βόμβες” από τρομοκράτες, (τρομοκράτες όπως πχ επιλέξατε -δυστυχώς- να είστε εσείς της ΧΑΜΑΣ, Κοι), θα μπορούσαν, φοβούμενοι για τη δική τους ζωή, να τον είχαν πράγματι εκτελέσει τον μικρό ή όχι;

   –  Θα διακυβεύετο, πλην των άλλων, και η πνευματική του ισορροπία, αν δεχθούμε ότι μόνον η ψυχική του όμοια έχει για κάποιους λόγους διασαλευτεί! (Και τα 2 είναι θέματα προς διερεύνηση, από εσάς)!

  – Θα μπορούσε ίσως να οδηγήσει σε μια πιθανή συμπλοκή μεταξύ των Ισραηλινών εκεί δυνάμεων Ασφαλείας και αντιστοίχων δικών σας, νομίμων ή όχι, ή  σε αντεκδικήσεις και άρα και σε άλλους νεκρούς, κλπ!

   – Δεν θα ήταν σίγουρη η επίτευξη του στόχου του, όπως και δεν ήταν!

Κοι που διοικείτε / που ηγείστε των Παλαιστινίων!

  • Είναι φανερό ότι έχετε ποτίσει με μίσος το λαό σας για τους Ισραηλινούς και αυτό είναι τραγικό λάθος! Στο τέλος ΘΑ Α-ΠΟ-ΜΟ-ΝΩ-ΘΕΙ-ΤΕ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα μείνετε μόνον με τους ιδιόμορφους φασίστες… Τούρκους νεο-φίλους σας, των τελευταίων χρόνων! (Αλήθεια τί κοινό έχετε ιστορικά εσείς με τους Μογγόλους); Και ξέρετε πολύ καλά ότι οι ηθικοί αυτουργοί τέτοιων ενεργειών, που δεν ήταν η 1η, πιθανώς όμως να ήταν, όπως πιστεύω, η πιο χαρακτηριστική, είσθε εσείς και μόνον!
  • Από ευγένεια και μόνον δεν γράφω ότι είσθε βρωμεροί, (σε εσάς της ΧΑΜΑΣ απευθύνομαι κυρίως), αφού δεν θέλω να φαντάζομαι την εικόνα να βλέπατε και… live, το τί γινόταν εκεί εκείνη τη δεδομένη στιγμή στο “Σημείο”, και να γελάγατε, αφού δεν νοιάζεστε πραγματικά για το λαό σας, ειδικά εσείς οι τρομοκράτες της Γάζα, Κε Μεσάλ, που είσαι και Επιστήμονας και μάλιστα και Γιατρός, αν δεν σφάλλω!
  • Επιχειρήματα ότι ΔΕΝ ενδιαφέρεστε για το λαό σας; 2 Κύρια, 2 Βασικά!
  • Διαβάστε παρακάτω: 
  • Το 1ο είναι τα τόσα δις $ που πήρατε για ανοικοδόμηση της ΓΑΖΑΣ και εσείς τα αφιερώσατε, τα δαπανήσατε δηλαδή, σχεδόν όλα, για να φτιάξετε… “σύγχρονο” υπόγειο δίκτυο, ώστε να… εισέρχεστε στο Ισραήλ, να σκοτώνετε και να φεύγετε! Ή δεν είναι έτσι; Είναι έτσι ακριβώς!
  • Και το 2ο τα τόσα εκ/ρια $ που έχετε πάρει και πιθανώς να παίρνετε ακόμα από το Ιράν(!), (εσείς μάλιστα που είσθε Σουνίτες, τα “πιάνετε” από Σιίτες / για μένα ασφαλώς δεν έχετε Θεό, δεν είσθε θρησκευόμενοι, απλώς χρησιμοποιείτε το Θεό, για να δικαιολογείτε τις όποιες έκνομες ενέργειές σας), και τα οποία διανέμετε (ως… “τυράκι” στον ποντικό), σε νεαρούς Παλαιστινίους, ώστε αυτοί να προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες στο Ισραήλ, κλπ! Ή δεν είναι έτσι; Γνωρίζουμε και εσείς και εγώ ότι είναι έτσι ακριβώς!!!
  •  Φίλοι Παλαιστίνιοι!
  • Ενέργειες σαν αυτήν είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ και ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ και σας ΕΚΘΕΤΟΥΝ ως ΗΓΕΣΙΑ! Δεν θα σας κάνω όμως εγώ μαθήματα ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, τον 21ο αι.! Εσείς που διατείνεστε, και δεν έχω κανέναν λόγο να το αρνηθώ, ότι είσθε πολυβασανισμένοι ως λαός, θα έπρεπε να ήσασταν οι ΠΡΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΥΜΑΝΙΣΤΕΣ και αναλόγως να διδάσκετε το λαό σας!!!
  • Σας καλώ, με τον προσήκοντα σεβασμό, να αλλάξετε ΤΩΡΑ(!) στάση και πολιτική συμπεριφορά και “να καθίσετε, με ειλικρίνεια, και να τα βρείτε” με τους Ισραηλινούς, οι οποίοι -πρέπει να το καταλάβετε- ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΔΑΦΗ!!! Τί κερδίσατε έως τώρα με όλο αυτό το μίσος; Μόνον δάκρυα πόνο και αίμα! Ή όχι; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ!!!
  • Σε ό,τι αφορά τη συγκεκριμένη πράξη του πατέρα θα σας καλούσα επίσης να δείτε την ταινία: Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ” / “THE LITTLE TRAITOR“, (Σκηνοθεσία Λιν Ροθ), (προσωπικά το τέλος της, με βρήκε να μην μπορώ να κρατήσω τα δάκρυά μου / νομίζω θα τη βρείτε στο Youtube) και να εξετάσετε μόνοι σας φίλοι , διότι φαντάζομαι ότι έχετε ΠΑΙΔΕΙΑ, τουλάχιστον η… ιντελιγκέντσια σας σίγουρα, τη συμπεριφορά του… Λχία Ντάνλοπ και του μικρού… Πρόφυ και να την αντιπαραβάλετε στη συνέχεια, με τη συμπεριφορά, στάση και νοοτροπία αυτήν του Παλαιστίνιου πατέρα, τον οποίον αφού ελέγξετε ως προς τας φρένας του και αποδειχθεί ότι τις έχει… σώες, τότε θα πρέπει να τον δικάσετε, ώστε να κάνετε την ΑΡΧΗ – ΤΟΜΗ στην προτεινόμενη παραπάνω προς εσάς, πολιτική συμπεριφορά και να ξεκινήσετε έτσι παράλληλα την καλλιέργεια μιας νέας νοοτροπίας στο λαό σας, όσο δύσκολο βεβαίως και να είναι, αφού τόσα χρόνια αλλιώς τον εκπαιδεύσατε!..
  •  Αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια στον Π-Θ Κο Βενιαμίν Νετανιάχου, του οποίου παρακολούθησα το σχετικό με το απαράδεκτο συμβάν βίντεο, στις 04-08-2016, και συντάσσομαι απολύτως, με τα όσα είπε! Πραγματικά μέχρι τον πυρήνα του “είναι” όλων μας, μας “άγγιξαν” οι εικόνες που παρακολουθήσαμε!..    Ο Ι/Π-Θ απέδειξε ότι είναι -πλην των άλλων- Τολμητίας ως πολιτικός, πολιτικός Αρχών, αφού και μέσα απ’ αυτό το ατυχέστατο περιστατικό, έτεινε -για όσους καταλαβαίνουν τί ακούνε- “χέρι φιλίας”, προς τους Παλαιστινίους, αλλά και Άνθρωπος! (Ιδιαίτερα θετική εντύπωση μου προκάλεσε Κοι… Τούρκοι και όλοι οι άλλοι, και το γεγονός της πρόσφατης αναγνώρισης της Αρμενικής Γενοκτονίας, από την Κνεσέτ – Ι/Βουλή. Αναμένουμε το ίδιο και για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μ. Ασίας, Κε Νετανιάχου)!
  • Κε Αμπάς (κυρίως εσείς), αλλά και εσείς Κε Μεσάλ (το τολμώ και για εσάς), κάντε με να πω κάποια ημέρα τα ίδια και για εσάς! Τότε θα έχετε πετύχει να έχετε κάνει, από την πλευρά σας, ένα τεράστιο βήμα, ώστε και το μικρό αυτό… Παλαιστινιόπουλο, αλλά και ένας τωρινός, “άλλης ασφαλώς μορφής”, Ισραηλινός… Πρόφυ, να ζήσουν μαζί και με ειρήνη στο μέλλον, εκεί στα Ιερά και Άγια – Θεοβάδιστα Χώματα της Ιερουσαλήμ, κλπ και γενικώς στη Μ. Ανατολή!
  • Τέλος, πολλά συγχαρητήρια και θα έλεγα και ΕΠΑΙΝΟΣ αξίζουν -και μάλιστα ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ(!) σ’ αυτόν τον Ισραηλινό επικεφαλής στρατιωτικό, της Ισραηλινής Ομάδος, ο οποίος (ασφαλώς και ρισκάριζε τη ζωή του, όπως και των ανδρών του, καταλάβατε), δεν “τσίμπησε, διατήρησε την ψυχραιμία του και τελικώς, αν δεν σφάλλω, ήταν και αυτός που έκανε…take five (σαν άλλος Λχίας… Ντάνλοπ και “1000 Μπράβο του“) με τον Παλαιστίνιο μικρό, που ως αγγελούδι, μας έδειξε ότι τα αγγελούδια καταλαβαίνουν μόνον από
  •                                                                                         ΑΓΑΠΗ!!!
  • Εσείς, (αλλά πιθανώς και όλοι εμείς), οι μεγάλοι… “σατανάδες”, δεν καταλαβαίνουμε από “ΑΓΑΠΗ“, Κοι Ηγέτες της Παλαιστινιακής Αρχής και της Γάζας; Για πείτε μου!..

 

ΧΑΙΡΕΤΕ

 

 “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ  ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Ι/ ΣΜΗΝΑΓΟΥ

ΓΚΕΛΜΑΝ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

 

ΥΓ.

Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία γενικώς στα παιδιά φίλοι μου και δεν σας το κρύβω! Δεν θα ξεχάσω το πόσο είχα πονέσει, ναι(!) πονέσει, κλάψει και θλιβεί, όταν Παλαιστίνιοι τρομοκράτες είχαν ανατινάξει στο Τελ Αβίβ νομίζω, ολόκληρο όροφο, (ξενοδοχείου, επίσης νομίζω, αφού έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε / “Συγγνώμη”), στον οποίο γιόρταζε το γάμο του ζευγάρι νέων Ισραηλινών, μαζί με τους συγγενείς και φίλους τους!.. Δεν θα ξεχάσω την φοβερή εικόνα που είχα δει στις “Ειδήσεις”, μέχρι να πεθάνω!..STOP

                                                                                                – / –