Γιώργος Τράγκας Και… Άλλα!..

Φίλοι μου!

1. Δεν θα ασχοληθούμε πολύ και σε βάθος με τον Κο Τράγκα!

Πολύ γρήγορα!

Τα τελευταία 2 χρόνια εργαζόταν στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”, που ανήκουν (λόγω του ότι φέρεται ότι τα χρηματοδοτεί), στον Κο Μαρινάκη και τον υποστήριξε(!!!) πολλές φορές(!!!), όπως και τους Κους Κουρτάκη – Τζένο, ιδιοκτήτες του υπόψη Συγκροτήματος!..

Τώρα, ο υπέργηρος δημοσιογραφικά και προσεγγίζων το… γήρας Κος Τράγκας, θεωρήσας ότι απελύθη από το Ράδιο “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” και από το “Action 24”, από τον Π-Θ Κ. Κ. Μητσοτάκη, διότι τον “κτύπαγε” δημοσιογραφικά, κλπ, μετεπήδησε στους “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, τους οποίους υποστήριζε επί 3 χρόνια (λόγω κυρίως της παλαιάς οικογενειακής του φιλίας με τον Π. Καμμένο), από το 2015, έως και το 2018, ενώ το 2019 και μέχρι τις εκλογές, βλέποντας πως “ερχόταν” η ΝΔ στην εξουσία άρχισε να κτυπά “δυνατά” τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, την ίδια στιγμή που ο “κολλητός” του Π. Καμμένος είχε αποχωρήσει από την Κ-Β, αφού προηγουμένως είχε στηρίξει απολύτως την παροχή του Ονόματος, κλπ, της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και η Ελλάδα είχε Κ-Β “τραβεστί”, εξαγορασμένων από τους σχεδόν Κοσμοκυρίαρχους “Διεθνείς Εβραίους” πολιτικούς, που τα έπαιρναν και στήριζαν τον Τσίπρα!..

Ο Τράγκας “βγαίνει” τώρα στο “ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3”, το οποίο “κάνει μπαμ” ότι ανήκει στους “Χουντο-Συριζαίους” της ε/φ… ,σκέτη “παραπλάνηση”, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ “ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ“:

“Χουντο”, διότι οι περισσότεροι και αναγνώστες της, αλλά και “λύνοντες και δένοντες” σ’ αυτήν, είναι ή “το παίζουν”… “Νοσταλγοί”, (ο καθένας για τους λόγους του), ενώ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, διότι η ε/φ και το υπόψη “Συγκρότημα” (ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, “Ζούγκλα.gr”, “ΕΛΛΑΔΑ FM”, “Ώρα Για Σπορ”, κλπ), υποστήριζαν “ύπουλα”, “βρώμικα” και όχι “ανοικτά”, από το 2015, έως και το 2018, τον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, όπως και σήμερα πάλι, όχι πλέον τόσο “κλειστά”, όπως τότε, αφού πια ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΩΣ πως ήταν πολιτικό ΠΟΛΥ-“ΕΡΓΑΛΕΙΟ” της Κ-Β του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, με πρωταγωνιστές, πχ τους Φιλιππάκη, Τράκα, Παπαδάκου, κλπ, που τους χρησιμοποιούσε ο Ν. Παππάς, ο Δ. Παπαγγελόπουλος και γενικώς ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, κλπ, κλπ, κλπ, για τις δουλειές τους!..

“Κρυφός” (όχι τόσο βεβαίως) Χρηματοδότης και Ηγέτης αυτών ήταν και παραμένει ο… “Τίγρης”!..

Δεν σας τα γράφουμε τώρα αυτά! Σας τα έχουμε γράψει εγκαίρως, “εν χρόνω”, πολύ πριν “βγουν στο φως”, μαζί (!) με τις σχέσεις των παραπάνω Κυρίων και Κυριών, με τον Σαββίδη και τις… εταιρείες του, τους τσάτσους του στο “OPEN TV”, σαν τον Θωμαϊδη, κλπ, τις βαθιές σχέσεις τους με τον Π. Καμμένο, πολιτικές, αθλητικές και άλλες, κλπ, κλπ, κλπ!.. Διαβάστε τα άρθρα μας προ των εκλογών του Ιουλίου του 2019 και θα θυμηθείτε… πολλά!..

Τέλος, όλοι αυτοί οι… τύποι, που προφανώς συγκροτούν ΠΟΛΥΠΛΟΚΑΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΑΤΗ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”, όπως ακούτε τις τελευταίες ημέρες όλο και πιο “δυνατά” να λέγεται, όλοι αυτοί οι ηθικοί “του κόλου”, οι “ηθικοί” με τα ανάλογα, κυβερνητικά και λοιπά, ανύπαρκτα … πλονεκτήματα, αυτοί που ενδιαφέρονται δήθεν, εδώ και 6 χρόνια τώρα, για την αλήθεια για την υπόθεση “Νουρ 1”, μια βρώμικη υπόθεση που κάποιοι την αφήνουν επίτηδες μονίμως “ανοικτή”, στοχεύοντας μαζί με τους “ΚΕΦΑΛΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ” συμμάχους τους την συνεχή κατασυκοφάντηση και διαπόμπευση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. και του διοικητικού του ηγέτη Κου Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όλοι αυτοί έχουν άμεση σχέση με την ΜΑΦΙΑ, γενικώς(!), όπως απέδειξε και η 1η κασέτα “ΜΥΩΝΗ – ΠΑΠΠΑ” και όπως τώρα ακούμε να λένε τα Κανάλια ή στα Κανάλια,  όπως διαβάζουμε στις ε/φ, ενώ αναμένεται “να βγουν και άλλα”!..

Εμείς εκτιμούμε πως “θα βγουν” πολλά και όταν θα πρέπει, για όλο αυτό το τεράστιο “ΧΟΥΝΤΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΟ” Παρακράτος, που πολέμησε και πολεμάει ακόμα με μανία, από την ίδια την Πατρίδα μας (και μόνον τα 99 χρόνια υποθήκη της Ελλάδος από τους “Διεθνιστές” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” αρκούν), μέχρι και την 1η ε/Ομάδα, τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τον σημερινό Πρόεδρό του!..

Σταματώ εδώ, διότι και περισσότερο κάνει “τζιζ”, αλλά και διότι έχετε ήδη καταλάβει!..

Ο Τράγκας λοιπόν τώρα, επιτίθεται, από το… άλλο -υποτίθεται- “Στρατόπεδο”, (το ακριβώς αντίπαλο, κλπ), σφόδρα μάλιστα, κατά του Κυριάκου Κ. Μητσοτάκη, διότι και πάλι τα “πιάνει χοντρά”, κάτι που άριστα κρύβεται κάτω από τον φαινόμενο… ακραιφνή Πατριωτισμό του!..

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ!..

Φίλοι μου!

Αυτός ήταν και είναι ο Τράγκας! Βαθιά εκδικητικός, μόνιμος… εραστής του χρήματος (ένας που ποτέ δεν πλήρωσε κανονικά τους υπαλλήλους του, πχ στην παλιά ε/φ του “ΧΩΡΑ”), ένας άνθρωπος της Χλίδας και του… αιδοίου, νόμιμου και… παράνομου, των πολυτελών… γιοτ, της κόκας, κλπ!..

Γι’ αυτό και είναι “2 φορές δημοσιογραφικό ΣΙΧΑΜΑ, … ανώτερος σε σιχαμάρα του απλού αντίστοιχου σιχάματος Χίου, αφού αυτός έχει μυαλό, σε αντίθεση με τον πνευματικό... Τραμπαρίφα” Χίο!

Τώρα ο… Φτωχός” Τράγκας θα πάει για Καλοκαίρι στο σπίτι του στην Νίκαια της… Γαλλίας, μαζί με την νυν σύντροφό του Κα Μαρία ΚΑΡΡΑ, που θέλει να την κάνει δημοσιογράφο, μια γυναίκα η οποία προτίμησε να μην γίνει μάνα, για να εξελιχθεί, μέσω Τράγκα, επαγγελματικά!..

… Κε Τράγκα!

Επειδή εμείς, εδώ, λέμε και γράφουμε πάντα την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλά και επειδή δεν είχαμε, ούτε έχουμε, ούτε και θα έχουμε σχέσεις με τη ΝΔ και την Οικογένεια Μητσοτάκη, αφού ποτέ δεν είχαμε “κονέ” και ειδικά τα… “δικά σου”, σου γράφω και -με, πως για τον ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον νυν Π-Θ της Ελλάδος,

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕΤΕ

ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ(!),

εκτός από την επιλογή του(;) να είναι Σορίτης, κάτι που όμως είναι -ακόμα- “θέμα” του και ασφαλώς κρίνεται! Ως προς το ήθος του, το μυαλό του, την μέχρι τώρα πρωθυπουργία του, την συνολική του διεθνή παρουσία, την επανάκαμψη της Ελλάδος με κύρος στο διεθνές περιβάλλον, όπου μας είχε ξεφτιλίσει ο διεθνιστής “Διακονιάρης” “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ”, κλπ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, στο ξαναγράφω, ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!..

Τα… σκάνδαλά του είναι το υποτιθέμενο… λάθος του, για εσάς πάντα, να λέγεται ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, η όποια Γερμανοφιλία του… Πατέρα του και γενικώς αυτά για τα οποία είχε -δικαίως ή αδίκως- κατηγορηθεί, όταν κυβερνούσε, ο Πατέρας του!.. 

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ (και φυσικά αναφέρομαι σε ΣΚΑΝΔΑΛΟ – ΣΚΑΝΔΑΛΑ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ(!!!), ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ “ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΛΕΙΣ” / – ΤΕ “ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ”, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ-ΚΥΛΟΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!.. ΣΕ ΛΙΓΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΤΟ… ΗΘΟΣ ΣΑΣ ΡΕ ΦΙΔΙΑ, ΘΑ “ΠΙΑΣΕΤΕ” ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΛΙΟ-ΛΙΝΑΤΣΕΣ!.. ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ;  (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! Ο “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ)!.. 

Ό,τι τυχόν “έχεις” Τράγκα με τον πατέρα του Κωνσταντίνο, πήγαινε ρε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ (Χ2) ΞΕΦΤΙΛΑ, στα Χανιά στον τάφο του και πες του τα, πριν φύγεις και εσύ για τον άλλο Κόσμο, αφού και εσύ, όπως όλοι μας, γερνάς!.. Πρόσεξε όμως, διότι όντας Έλληνας της Κρήτης, μπορεί να… ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, για λίγο, και να σε πάρει “με τις κλωτσιές”… γυναικούλα!..

Τράγκα!

   α. Τελικά είχε πολύ δίκιο ο συγχωρεμένος Κακαουνάκης, ο οποίος σε είχε περιγράψει κάποτε, εννοώ ως χαρακτήρα, πάρα πολύ σωστά!..  100% κέντρο!..

    β. Μόλις άκουσες το όνομα… Τζούλη… , μόλις άκουσες τη φράση “Παρακράτος Καμμένου – Τζούλης” “πόνεσες” πολύ και τάχα… κουράστηκες να ακούς γι’ αυτό το σκάνδαλο, όπως λες στην εκπομπή σου, ένα πραγματικό σκάνδαλο που όμως μόλις  τώρα (1 εβδομάδα δεν πέρασε ακόμα) απεκάλυψε η ε/φ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”!..

    γ. Επειδή είσαι έγκυρος δημοσιογράφος να ψάξεις να βρεις ποιοί σκότωσαν τον Μαυρίκο, τον Παπαχρήστο και τον Μάλαμα δημοσιογραφική παλιοπατσαβούρα και τότε θα βγούμε απ’ εδώ να σου πλέξουμε θούρια, ζητώντας σου και… συγγνώμη!..

Κατακλείδα:

Τράγκα!

Τέλος, ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να κυβερνήσει, διότι είναι η μόνη τώρα ΕΛΠΙΔΑ για την ΕΛΛΑΔΑ, διότι αν έρθει ξανά ο Τσίπρας, τότε εμείς φιλαράκο δεν έχουμε σπίτι στη… Νίκαια, ώστε να πάμε να ζήσουμε εκεί, ούτε και την οικονομική δυνατότητα να ζήσουμε στην πανάκριβη Γαλλία!..

Περιορίσου λοιπόν στην τίμια προς αυτόν και την Κ-Β του πολιτική κριτική, αν και η λέξη “τίμια”, όπως απέδειξες χρόνια τώρα, δεν την γνωρίζεις!.. Κάνε όμως μια προσπάθεια και όπως πιστεύω αυτό θα εκτιμηθεί, ενώ έτσι δεν θα χάνουν και την αξία τους και τα όποια ορθά (αρκετά είναι αλήθεια) αναφέρεις στις εκπομπές σου!.. (Πχ Τα όσα είπες για τον “IRON” Τραμπ και το… “Μαυσωλείο” Μπάϊντεν*)!..

* ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΝΤΕΖ, ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΕΧΟΥΝ “ΑΝΟΙΞΕΙ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ- ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ”, ΩΣ Κ-Β, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “Ν.Υ.D.” ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!..

ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ “ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΣΕΙΣ;

ΤΕΛΟΣ, ΤΟΝ… ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΚΟ ΜΕΝΕΝΤΕΖ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ… “ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΧΟΡΤΟ”, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΚΑΛΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ “ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!.. ΣΑΦΩΣ ΟΜΩΣ!..

Και 2 ερωτήσεις Κε Τράγκα:

  α. ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ “ΠΗΡΑΝ” ΣΤΗ ΝΔ ή Η “ΕΙΔΗΣΗ” ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ “FAKE”, ΡΕ ΤΡΑΓΚΑ;

  β. ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΧΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΕΙ “ΦΡΑΓΚΑ”, ΑΝΤΙ “ΤΡΑΓΚΑ“;

2. Ρε Ανα(ν)στασιάδη! Τί ήταν αυτό που δήλωσες ρε;

ΑΝ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΩΜΕΝΟΣ, ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ; ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΟΤΙ Η ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ (ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΚΛΠ), ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ “ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ”;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΑΝ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ “ΜΟ ΤΑ ΜΟ” ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ σε κάθε σου λέξη, σε κάθε σου φράση, ΡΕ “ΧΙΚ”! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ, ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΥΘΕΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ!

ΑΝ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “FAKE”, ΤΟΤΕ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ “ΨΕΥΔΗΣ” ΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ!..

3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΤΟΝ “ΘΡΥΛΟ” ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ, ΜΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Η ΟΠΟΙΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΗΡΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΓΓΛΙΑΣ! “YOU NEVER WALK ALONE”!

4.  Τον είχαμε γνωρίσει τον συγχωρεμένο πια Στρατηγό ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ, την εποχή των “Ο. Α.” του 2004!.. Είχε τότε… αποστρατευτεί… γενικώς!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ”!.. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!.. 

5. Οι τελευταίες δηλώσεις του Ακάρ (25-06-2020), είναι… ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι οι Τούρκοι και(!) θα πάνε σε γεωτρήσεις και(!) θα πάμε σε πόλεμο, όπως έχουμε εδώ και πολύ καιρό (προεκλογικά ακόμα / βρείτε τα σχετικά μας άρθρα) γράψει και εξηγήσει, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Ο Ε/Π-Θ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΩΣ… ΕΛΛΗΝΑΣ!.. Καταλαβαίνετε!..

ΑΚΑΡ!

ΣΕ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕΣ, ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠ’ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ!..

Ρε Χουλουσί! Αλήθεια! Εμάς, δεν θα μας βοηθήσει κανείς, όπως είπες, εσάς όμως θα σας βοηθήσουν, αν γίνει Ε-Τ πόλεμος, πχ οι τρομοκράτες Τζιχαντιστές του “ISIS”, της “Al Nusra”, και άλλων τρομοκρατικών Οργανώσεων; Για πες μας!..

Χουλουσί!

    α. Αναρρωτήσου, εσύ και κυρίως ο Αφέντης σου, ο ΡΤΕ, αν θα ήταν ωραίο να ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ(!), διότι -ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ- αυτό θα συμβεί τελικά, σας το ξαναγράφω! Αυτό ας το σκεφτεί καλά ο ΡΤΕ, ο οποίος μας είχε απειλήσει πως θα γίνουμε οι Έλληνες και πάλι πρόσφυγες!..

  β. Θύμισε σε όλους εκεί πως η Κάρλα Ντε Πόντε, με αυτήν την τυχαία ιδιότητα που κατείχε, αχαχαχαχαχαχα, έχει αποκαλέσει τον Αφέντη σας Ερντογάν “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ”, ζητώντας και την παραπομπή του σε αντίστοιχο “Διεθνές Δικαστήριο”, απ’ αυτά που τα λένε κάποιοι “τρελοί”, όπως τους λένε, “Δικαστήρια… Νυρεμβέργης”, αν σας λέει κάτι αυτό!..

Αυτά τα 2 παραπάνω θεματάκια για σένα και μόνον για σήμερα(!) αγαπημένε μας -ειλικρινά- Καραγκιοζάκο, με πολύ αγάπη, με πολλά “ζετέμ”!..

ΥΓ. Καθαροί” Έλληνες δημοσιογράφοι! Θα πρέπει να μάθετε τώρα στον… λαό μας, την έννοια της λέξεως “ΕΥΘΙΔΙΚΙΑ”!..

6.  Θα δούμε στην Αθήνα σύντομα Κε Πούτιν, το ΜΑΝΕΚΕΝ σου, την Κα Ζαχάροβα (44 ετών), τη νέα σου εδώ Πρέσβειρα; Άντε, πότε θα μας την στείλεις να ομορφύνει και λίγο η… Αθήνα;

7.  Κε Γεωργιάδη!

Πολύ αργά ανακάλυψες ότι ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” είναι “ΣΠΕΙΡΑ”, όπως δήλωσες!.. Όταν γράφαμε εδώ και εξηγούσαμε σχετικά τα πάντα, πού ήσουν Κε… Άδωνη;

8. Τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα της στρατιωτικής Ιεραρχίας δεν είναι προσωπικά ΙΧ της!.. Τα μέλη των ΑΣΣ, ΑΝΣ, ΑΑΣ, πρέπει να γνωρίζουν ή να σκέπτονται, αν θέλετε, ειδικά αυτήν την τόσο… κρίσιμη εποχή, πως παρακολουθούνται από τον εχθρό, και μάλιστα “κατά πόδας”!..

9. ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ (Υ)ΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!.. ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΛΛΙΩΣ;

ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ!..

10. Μία ερώτηση προς το ΚΚΕ!

Κοι του ΚΚΕ! Ο Πατέρας του δολοφονημένου Παύλου ΦΥΣΣΑ είναι Αρχαιο-Ελληνιστής με το όνομα “ΟΛΥΜΠΙΟΣ”; Μεταβαίνει πχ στον Ελικώνα, στην Βαρβαρίτσα, κλπ, και προσεύχεται, με χλαμύδες, κλπ, στους 12 Αρχαίους Έλληνες Θεούς; Τί έχετε να πείτε, αν αυτό είναι αλήθεια;

Σε ρωτάω… αγαπητό ΚΚΕ, διότι, αν δεν σφάλλω, “Αρχαιο-Θεϊστές” είναι τα 2/3 των φίλων σας… “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ”!..

11. Ρε… Μπολούκε Δεσποτόπουλε! “Δεν μας… γαμείς και εσύ και η… Χάγη σου”; Γι’ αυτό σε παρουσιάζουν και εσένα, το καταλάβαμε!..

Ζαβός, Ξαφά, Γιαννάκου, Ζέπος, Οικονόμου, Ροζάκης, Αποστολίδης, Βερέμης, Σημίτης, και, και, και, και………………………….. και τώρα η νέα… Φουρνιά, η Φουρνιά σας… “Δέσποτα”, που σας έφτιαξαν έτσι, όλοι αυτοί οι ανθέλληνες, πράκτορες και μη, με τα “Διεθνή Αφεντικά” τους!..

12. Τούρκοι: «Τ/Μειονότητα στην Λιβύη υπάρχει από της εποχής του Μπαρμπαρόσσα! 1 εκ-ριο άτομα!» (Köroğlu).

ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ! Ο ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΣΑ ΗΤΑΝ ΟΘΩΜΑΝΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;

13. Θυμίζω ότι η “DEA” Αθηνών έχει πει πως οι αναρχο-κομμουνιστές και άλλοι λοιποί… “συγγενείς” τους, στην Αθήνα, αγοράζουν όπλα από εμπόρους όπλων! Το ερώτημα όμως είναι, ποιοί είναι αυτοί οι “Έμποροι Όπλων” και δεν εννοώ ονόματα!..

14. Ο πρώτος που ουσιαστικά μίλησε για σύγχρονο Κουρδικό Κράτος ήταν ο Ντάνιελ ΠΑΪΠΣ!

15. Το 2014, ο Αβραμόπουλος, είχε υπογράψει με τους Ρώσους στρατιωτική συμφωνία (με τ/καταγωγής Ρ/ΥΠΑΜ Σοϊγκού), για στρατιωτική εκπαίδευση και προμήθεια ρ/όπλων στην χώρα μας, αλλά και για συντήρηση – προμήθεια / ανεφοδιασμό ρωσικών πολεμικών πλοίων, που θα διέρχονται από την Ελλάδα, όταν μέχρι πρότινος πήγαιναν στην… Σεβαστούπολη… “πεθαμένα”!.. Καταλάβατε!.. Τί ισχύει σήμερα απ’ όλα αυτά, αν ισχύει κάτι;

16. ΕΪ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ!

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, “ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ” (ΚΑΙ) ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ ΜΥ; ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!.. ΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ; ΞΕΡΕΤΕ ή ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ “ΚΑΛΦΑΔΕΣ”, ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ “ΠΡΙΝΤΑΚΗΔΕΣ” ΚΑΙ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΔΕΣ”;

ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 20 ΠΡΩΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2020, Ο “ΜΠΡΑΒΟΣ” ΜΠΟΡΙΣΩΦ, ΠΟΥ ΤΟΝ… ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΣ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ – ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ! “ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΟΤΙ… ΧΑΡΑΖΕΙ”!

ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ -“ΣΤΑ ΙΣΑ”- ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥ, ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΦΕΡΡΕΣ!..

ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!.. ΑΡΚΕΤΗ “5Η ΦΑΛΑΓΓΑ” ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ… ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΠΙΑ;

17. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΕΒΙΔΙΟΥ (ΜΑΙΝΑΛΟ) – ΒΥΤΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ… ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ (SIC), ΣΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ, ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ, ΕΩΣ ΨΑΡΙ – ΓΚΟΥΡΑ – ΤΑΡΣΟ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΜ ΤΟΥ… “ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” (UÇÇ)/(SIC), ΕΝΟΣ “ΣΤΡΑΤΟΥ” ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ “ΓΕΡΑ” ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΙ, ΕΝΑ… “ΣΤΡΑΤΟ” “ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ”, ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟ 3ΗΜΕΡΟ, ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ Ε-Τ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ… ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ (SIC), ΛΕΓΕ ΜΕ… “ΣΦΑΓΕΙΟ”!..

ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ… ΔΡΑΣΕΙΣ (ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑ), ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ “ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ”, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ!..

ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ!

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ, (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ / ΕΧΩ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ), ΕΙΣΑΙ “ΕΡΓΑΤΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ”, “ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ” ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΕΣ) ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ… 30 ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΕΣ, … ΑΚΟΥΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΚΟΥΣΙΩΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΜΥ! ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ!..

Κε ΠΑΪΑΤ! ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ! ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ -ΕΠΙΣΗΣ- ΕΧΕΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ή ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ… “ΡΙΞΕΤΕ” ΟΙ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΙ ΠΙΑ Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ;

18. Καλέ μου Φίλε ή Φίλη! Η Ε/Κ-Β ΕΠΙΣΗΜΩΣ(!), ΑΠΟ ΤΟ 2001 (ΦΕΚ Αρ. Φύλ. 993), έχει και με Νόμο μάλιστα (2001/2098)… αποδεχθεί (sic) το “Σύστημα Παγκοσμίου Παρακολουθήσεως” “ECHELON”, που είναι και μας χαιρετά από την Κύπρο!.. Βρες το παραπάνω “ΦΕΚ” και… ενημερώσου!..

19. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΤΟ “ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3”, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ, … “ΕΡΧΕΤΑΙ”!..

20. Την Βραζιλία, με τις δεκάδες χιλιάδες “Φαβέλες”, την “κτυπάνε” δυνατά τώρα με τον “COVID – 19” οι “Διεθνείς Εβραίοι” – “Παγκοσμιοποιητές”, αυτοί οι απόλυτοι πια διαμορφωτές της ζωής μας, διότι έχει Δεξιό Πρόεδρο, και διότι είπε ότι θα μεταφέρει την Πρεσβεία της από το Τελ Αβίβ, στα Ιεροσόλυμα, κάτι που δεν μπορώ να σας ενημερώσω τώρα, αν έχει, μέχρι αυτήν τη στιγμή, υλοποιηθεί!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ… “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. 

1.

‘Beton delici mühimmat’ SARB-83 testi geçti (Türkiye’nin yeni nesil silahları)

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, beton delici mühimmat olarak tasarlanan ve harp başlığı teknolojisine sahip SARB-83’ün ilklere imza atarak testi geçtiğini bildirdi.

İHA – Anadolu Ajansı – DHA

2. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…!!! «Η ώρα της Αναμέτρησης με την Τουρκία ΕΦΤΑΣΕ… Αν δεν είναι σήμερα θα είναι αύριο»…!!! ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ο Στρατηγός Η. Λεοντάρης

Στρατηγός Λεοντάρης τ.Α/ΓΕΕΦ ...Στον Αρχηγό ανατίθεται η αποστολή ...

Ιδιαίτερα σημαντική στις κρίσιμες ώρες για τα εθνικά θέματα που περνά η χώρα, ήταν η τοποθέτηση του στρατηγού ε.α. Ηλία Λεοντάρη στη διαδικτυακή συζήτηση με την επικοινωνιακή χορηγία του pronews.gr (ΜΕΙΝΑΤΕ ΜΑΚΡΥΑ… )που διοργάνωσε η American Hellenic Educational Progressive Association- AHEPA σε συνεργασία με το Mediterranean Council & Forum

Ο στρατηγός ε.α. Ηλίας Λεοντάρης, (πρ. Διοικητής Γ’ Σώματος Στρατού, πρ. Διοικητής 1ης Στρατιάς, πρ. Αρχηγός Εθνικής Φρουράς) υποστήριξε πως επίκειται η αναμέτρηση με την Τουρκία και όσο κι αν προσπαθεί η Ελλάδα να το αποφύγει, έφτασε η «Ώρα Μηδέν».

«Να προωθήσουμε τα δικά μας συμφέροντα κι ας δεχθούμε μια κίτρινη κάρτα, δεν πειράζει, είμαστε στην «Ώρα Μηδέν», ακόμη κι αν δεν είναι σήμερα, δεν μπορεί να είναι αργότερα από αύριο ή μεθαύριο. Η Τουρκία προσφέρει δώρα από αυτά που δεν έχει, θέλει να σταματήσει την ΑΟΖ με την Αίγυπτο, και μας έχει προειδοποιήσει για ότι θέλει να κάνει.

Τα σκουπίδια κάτω από το χαλί παραμένουν σκουπίδια. Η Κύπρος περιμένει την Ελλάδα για την ΑΟΖ, πρέπει να δώσουμε άμεσα μία λύση γιατί στο μέλλον οι συνθήκες μπορεί να μην είναι ίδιες», είπε ο κ.Λεοντάρης.

Η τοποθέτηση αυτή του στρατηγού, πως δηλαδή σύντομα θα κληθούμε να αναμετρηθούμε με την Τουρκία, αντηχεί μία αίσθηση η οποία είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους γνωρίζουν κι αντιλαμβάνονται πράγματα, παρόλα αυτά δεν μεταδίδεται από το πολιτικό προσωπικό της χώρας – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων- προς τους πολίτες.

Σημαντικές ήταν και οι τοποθετήσεις του κ.Γρίβα και του κ.Τσιβίκου, οι οποίοι μίλησαν με τη σειρά τους για την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε ως προς την Τουρκία.

Ο καθηγητής Κωνσταντίνος Γρίβας Αναπληρωτής Καθηγητής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, Καθηγητής στο Τμήμα Τουρκικών και Ασιατικών Σπουδών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών, (ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ), κατέδειξε με ιδιαίτερες γεωστρατηγικές λεπτομέρειες, «…Η Τουρκία είναι μια εχθρική χώρα…θέλει να έχει την Κύπρο προτεκτοράτο και να ακρωτηριάσει την Ελλάδα….όποιος τώρα ελέγξει την Ανατολική Μεσόγειο θα ελέγξει τις παγκόσμιες εξελίξεις…Έχουμε φτάσει στο σημείο της αλήθειας».

Ο Σάββας Τσιβίκος, Ύπατος Ταμίας της ΑΗΕΡΑ τόνισε με ιδιαίτερη ένταση πως «…ότι κι αν συμβεί πρέπει να γίνει με το πνεύμα που διαχειρίστηκε η Ελληνική κυβέρνηση την πρόσφατη κρίση στον Έβρο… Η Ελληνική κυβέρνηση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων…Η ΑΗΕΡΑ είναι οι πρεσβευτές και επιτελεί τεράστιο έργο, με 600 τμήματα σε όλο τον κόσμο και στις πιο δύσκολες στιγμές του Ελληνισμού είμαστε παρόντες… είναι σε εγρήγορση και πάντα στο πλευρό της Ελλάδας και της Κύπρου…»

3.

Dünya

Somali’de Türk askeri üssüne intihar saldırısı girişimi

Bir sivilin hayatını kaybettiğine ilişkin bilgi aldık”

23 Haziran 2020 

Somali’nin başkenti Mogadişu’daki Türk askeri eğitim üssü önünde intihar saldırısında bulunmak isteyen bir kişi askerler tarafından fark edilerek etkisiz hale getirildi.

Türkiye’nin Mogadişu Büyükelçisi Mehmet Yılmaz, Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, TURKSOM Askeri Eğitim Üssü’nde öğrenci seçmeleri sırasında kalabalığa karışan bir intihar eylemcisinin fark edilerek vurulduğunu belirtti.

Yılmaz, “İlk gelen bilgilere göre, eylemci kalabalığın arasından ayrılarak içeri girmeye çalıştı ve Somalili askerlerin ‘dur’ ihtarına uymayınca vuruldu. Bu sırada patlama yaşandı. Bir sivilin hayatını kaybettiğine ilişkin bilgi aldık.” dedi.

Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.

Terör örgütü Eş-Şebab, sık sık güvenlik güçlerini ve sivil yerleşim yerlerini hedef alan saldırılar düzenliyor.

4. 

Yerli olarak üretildi! Yeni ‘Avcı’ TSK’ya teslim edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kara unsurlarının ateş gücünü artıran Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında “yeni nesil tank avcısı” Kaplan teslimatı sayısı 26’ya ulaştı. Yerli olarak üretilen Orta Menzilli Tanksavar Silah Sistemi (OMTAS) füzelerinin kullanılacağı ilk araçların teslimatı da gerçekleştirildi.

 23.06.2020
 
FNSS Genel Müdürü Nail Kurt, şirketin yürüttüğü projelere ilişkin basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına yönelik tedbirleri en üst düzeye çıkararak çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kurt, “Şu ana kadar 2 teknisyen arkadaşımızda geçtiğimiz haftalarda dışarıdan alınma kaynaklı Kovid-19 tespit edildi. Sağlıkları yerinde. Aynı servise binen, mesaide birlikte olan arkadaşlarımızdan yaklaşık 40 kişi karantinaya alındı. Kendilerinden bir şey çıkmadı. 1000 kişiden 2 vakayla bu süreci geçiriyoruz.” dedi.

Beklenen ve imzalanan projelerin gecikmesi gibi nedenlerle satışlarda bu yıl yüzde 15 civarında düşüş öngördüklerini ifade eden Kurt, şöyle konuştu:

 

“Bunun asıl nedenini Kovid-19 olarak açıklamak yanlış olur. Özellikle Özel Maksatlı Taktik Tekerlekli Araç Projesi ve Zırhlı Muharebe Aracı Modernizasyon Projesi’nde T0’ın (projenin fiili başlangıcı) gecikmesini ana etkenler olarak görüyoruz. Kovid-19 anlamında çok büyük bir etki bugüne kadar olmadı. Asıl etkileri 6 ay, 1 senelik vadelerde görülebilir.”

Kurt, ortaya çıkacak etkileri de yalnızca olumsuz olarak düşünmemek gerektiğini söyledi.

“SAVUNMADAKİ İVMEYİ KAYBETMEMEK LAZIM”

Savunma sanayisinde 30-35 yılda yaratılan bir ekosistem bulunduğuna ve son yıllarda çok ciddi bir ivme kazanıldığına işaret eden Kurt, “Bu ivmeyi kaybetmemek lazım. Çünkü tekrar ayağa kaldırıp yürütmek çok zor ve maliyetli olur. Bu ekosistemi yürütecek ve sürdürülebilirliği sağlayacak önlemlerin alınması gerekiyor. Olduğu gibi devam etse önlem almaya gerek yok ama projelerde daralma, küçülme sektörün küçülmesine yol açabilecek daralmalar çok büyük ve olumsuz etkiler yaratabilir. Projelerin devam etmesi, finansmanlarının sağlanmasıyla etkiler minimize edilebilir, çok aza çekilebilir.” ifadelerini kullandı.

Ekonomik zorluklara rağmen projeleri yürütmenin mümkün olduğunu vurgulayan Kurt, geçmişte benzer dönemler yaşandığını ve üstesinden gelinebildiğini anlattı. Kurt, sektörün geleceği açısından, projelerin devamı ve yeni işlerin verilmesiyle sürdürülebilirliği sağlayacak önlemlerin alınması gerektiğini dile getirdi.

Yurt dışındaki müşterileri açısından petrol gelirlerinin önemli olduğuna dikkati çeken Kurt, petrol fiyatlarının düşük seyretmesinin ihracat konusunda zorluklar yaratabileceğini kaydetti.

FNSS YURT DIŞINDA YENİ PROJELERİN PEŞİNDE

Kurt, yurt dışındaki faaliyetlerine ilişkin de bilgiler verdi ve ihracat planlarında herhangi bir değişiklik öngörmediklerini bildirdi.

Umman’da devam eden projenin ötesinde, tesis kurulumunu da içeren, görüşmeleri süren bir proje bulunduğunu belirten Kurt, Malezya’da yeni proje peşinde olduklarını söyledi. Kurt, Malezya’da Pars 4×4, Nurol Makina’nın Ejder Yalçın araçlarına ilgi bulunduğunu, zırhlı muharebe aracı Adnan’ın modernizasyon ve yükseltmesine ihtiyaç duyulduğunu, 8×8 araçların satış sonrası desteğine yönelik arayışların sürdüğünü anlattı.

Endonezya’da orta ağırlık sınıfı tank Kaplan MT için yeni sözleşme imzaladıklarına işaret eden Kurt, 1,5-2 yıllık süreçte daha büyük sayılarda sipariş almayı öngördüklerini ifade etti. Kurt, 30 ton üzerinde ağırlığa sahip yeni nesil zırhlı muharebe aracı ve silah kulesi ihtiyacının da bulunduğu bilgisini vererek, bunların da portföylerinde yer aldığını aktardı.

Güney Kore’de Seyyar Yüzücü Hücum Köprüsü’ne yönelik ihalenin devam ettiğini, 2020’in ilk aylarında sonuçlanmasını beklediklerini ve ümitli olduklarını vurgulayan Kurt, Güney Amerika’da, Türk cumhuriyetlerinin birkaçında ilgilendikleri projeler bulunduğunu vurguladı.

SİLAH TAŞIYICI ARAÇLAR PROJESİ

Silah Taşıyıcı Araçlar Projesi kapsamında bugüne kadar 26 araç teslim edildiğini bildiren Kurt, şu değerlendirmede bulundu:

“Bunlardan son ikisi OMTAS füzeli kulelerle teslim edildi. ROKETSAN’ın geliştirdiği OMTAS’lar da araç üzerinde envantere antitank konseptiyle girmiş oluyor. Hızlı bir teslimat programımız var. Kovid-19 salgınından etkilenmemesi için de tüm önlemleri aldık, teslimatlar tüm hızıyla devam ediyor. Yıl sonuna doğru Pars 4×4’te OMTAS kuleleriyle teslimata başlanacak. Onun da kalifikasyonları ufak bir prosedür dışında tamamlandı, başarıyla geçti. Proje gayet iyi gidiyor. İnşallah büyük bir başarıyla tamamlanacak aynı şekilde. Sahadan aldığımız bilgiler de gayet güzel. İnşallah devamı gelir diye bekliyoruz.”

Zırhlı Amfibi Hücum Aracı (ZAHA) için sonbahar başında kalifikasyon testlerine tam hızıyla başlayıp gelecek yılın ortasında tamamlamayı amaçladıklarını ifade eden Kurt, “Seri üretimler 2021 sonu, 2022 başı itibarıyla tamamlanacak, 27 araç teslimatı yapılacak.” dedi.

MOTORUN MALİYETTEKİ PAYI VE YERLİ MOTOR ARAYIŞI

Nail Kurt, zırhlı araçların üretim maliyeti içinde motorun payının yüzde 5-15 olduğunu, araçlardaki yerli katkı oranının da yüzde 60 seviyesinde bulunduğunu söyledi.

Bu yerlilik oranını “iyi” olarak nitelendiren Kurt, “Burada yurt içinde teknik imkanları, teknolojisi olmadığı için üretilmiyor diye algılamamak lazım. Ekonomik fizibilite nerede varsa oradan da alıyorsunuz. Bu motora, yüksek kalibre bir silaha indirgenebiliyor.” diye konuştu.

Türkiye’nin bu konudaki arayışlarına değinen Kurt, şunları kaydetti:

“Bugüne kadar neden yerli motor takmadınız, yok da onun için takmadık. Ürettiğim 100 araca motor tasarlayıp üretseydim şu anda FNSS yerinde burada başka bir tesis bulurdunuz, batardık. Özel Maksatlı Taktik Tekerlekli Araçlar Projesi çok güzel bir örnek. Burada FNSS adına bir gurur vesilesi vardır. Bütün riskleri aldık, şu anda kara sistemlerinde yerli motor kullanacağım ve bu ürünü böyle vereceğim diyen tek firma FNSS. Dolayısıyla fırsatı gördüğümüz anda riskleri alarak üzerine gittik. TÜMOSAN da bu konuda iddialıydı, 350 beygir motorları vardı, bunun 450 ve 550 beygire çıkabileceğine inandılar, bu çalışmaları yaptılar. Motor bitmiş, test edilmiş, kalifiye olmuş değildi. Burada ciddi anlamda TÜMOSAN, FNSS ve Savunma Sanayii Başkanlığı elini taşın altına koydu. Burada ciddi bir risk var. Olacağı söyleniyor, biz de yakından takip ediyoruz. Çok yakın iç içe çalışıyoruz. Biz mutlaka 450 beygir veya onun gerektirdiği spesifikasyonlara, aracın nihai performansını sağlayacak bir motoru yapacağız. Diğer çözümlerimiz de var, yıllardır yabancı güç gruplarıyla araç yapıyoruz. Bu sefer bunu denemek boynumuzun borcu diye baktık, bu riski aldık. Olmayacak diyenler çok. Tamam, biz de kamçılanıyoruz, iyice yapacağız inadına giriyor iş. Yapar, yapamazsınızdan ziyade hep birlikte buna destek olmak lazım.”

Projede geliştirme dönemi çalışmalarının devam ettiğini belirten Kurt, “Konsept olarak kanıtlanmış bir şey var ortada. Fiiliyatta testlerde nasıl sonuç alınacağına dair çalışmalar devam ediyor. İnşallah 2-3 hafta içinde çok kritik bir dönemeç daha açılacak. 450 beygirle ilgili bir çözümü fiziken de göreceğiz diye planlıyoruz, bu yıl sonu çok muhtemeldir. Önümüzdeki yıl içinde bir araçta görmemiz ve testlere başlanması da çok muhtemeldir.” ifadelerini kullandı.

İnsansız kara araçları konusunda ihtiyaç makamlarının yürüttüğü konsept çalışmalarını beklediklerini ve buna uygun çözümler üzerinde çalıştıklarını aktaran Nail Kurt, 4’üncü nesil Pars aracı çalışmaları kapsamı.

 

 

5. 

Tayyip Erdoğan ne zaman değişir?

. 23.06.2020

Tayyip Erdoğan’ın liderlik tarzının değişmesi gerektiğini 2013’ten bu yana koro halinde söyleyen malûm kesim, geçen seneki yerel seçimlerden sonra işi iyice tehdit ve şantaj boyutuna taşıdı.

Erdoğan’ın, 2019 yılında yapılan yerel seçimler de dâhil olmak üzere girdiği bütün seçimleri kazanmasını bir türlü kabullenemeyenler, İstanbul ve Ankara belediyelerinin el değiştirmesiyle iyice kabaran kibirlerinden kurtularak Erdoğan’ın liderlik tarzını anlamaya çalışsalar, neredeyse yirmi yıldır halkın teveccühünü nasıl kazandığını da anlayabilirler.

Türkiye’nin son on yedi yılına damgasını vurmuş, halkın %50’sinin desteğini kazanmış ve liderliği kurumsallaşmış bir siyasetçi, nasıl değişebilir?

Bu insanları gördükçe Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “değişimi kim istemez, yeter ki ucu bize dokunmasın” sözünü hatırlarım.

Tayyip Erdoğan, kendilerine “endişeli modern” diyen “iflah olmaz seçkinci”ler istediği için mi değişsin?

“Yerli ve millî teknoloji” hamlesini başlattığı için mi değişsin?

Türkiye kendi gemisini, helikopterini, İHA’sını üretebilir hale geldiği için mi değişsin?

Suriye’de, Irak’ta, Libya’da, Doğu Akdeniz’de bu ülkenin menfaatlerini kararlılıkla savunduğu için mi değişsin?

Dünyanın her yanına yardım eli uzattığı için mi değişsin?

Atatürk’ten bu yana ilk defa bir lider küresel bir vizyon inşa ettiği için mi değişsin?

Bu ülkenin geleceği için “en az üç çocuk yapın” tavsiyesinde bulunduğu için mi değişsin?

İsrail Filistin’i parça parça yutarken, İslâm dünyasında itiraz eden tek lider olduğu için mi değişsin?

Memleketin her tarafını duble yollarla donattığı için mi değişsin?

Halkımızı yüksek hızlı trenle tanıştırdığı için mi değişsin?

Dünyanın en modern havalimanlarını inşa ettiği için mi değişsin?

Otobüsten başka vasıta tanımayan bir halkı havayoluna alıştırdığı için mi değişsin?

Daha iyi bir siyasî alternatif var da onun için mi değişsin?

Peki, yaz siz!

Tayyip Erdoğan’ı ve O’na oy veren geniş seçmen kitlesini anlamak için en küçük bir çabanız olmasın, sürekli şikâyet edin, hiçbir şeyi beğenmeyin, ilk fırsatta dalganızı geçin, yapabilirseniz iftiranızı atın, becerebilirseniz çelmenizi takın, gücünüz yettiğinde yakıp yıkın, kırıp dökün, linç etmeye kalkışın, ama dönüp kendinize asla bakmayın.

Dünyanın gittiği istikamete hiç kafa yormayın.

Sizin gibi düşünenlerin dışında hiç kimsenin bir kitabını, bir eserini okumayın, kazâra okuyan olursa mahalle baskısıyla dışlayın.

Kendi hayat tarzınız üzerinden sürekli taleplerde bulunun, ama başkasının hayat tarzına en ufak bir saygınız olmasın.

Siz hiç değişmeyin, ama Tayyip Erdoğan değişsin.

Ne kadar değişse de siz yine de tatmin olmayın.

27 Nisan e-muhtırasında âdeta zil takıp göbek atın.

AK Parti’ye karşı açılan “kapatma davası” tiyatrosunu yağlarınız eriye eriye seyredin.

Gezi Parkı olaylarında ülkeyi yangın yerine çevirin.

17-25 Aralık kumpasında, FETÖ’nün değirmenine su taşımak için birbirinizle yarışın.

7 Haziran seçiminde PKK ile işbirliği yapın.

15 Temmuz hain darbe girişimini tencere tava çalarak kutlayın.

Televizyonun karşısına geçip kahvenizi büyük bir keyifle yudumlayın.

Ekonomiye yönelik döviz operasyonuna her türlü desteği verin.

Yerel seçimlerde bölücülerle ittifak yapın.

Pandemi sürecinde ekonominin krize girmesi için elinizden geleni yapın.

Siz hiç değişmeyin, ama ömrünü bu ülkeye vakfetmiş olan Tayyip Erdoğan değişsin.

Unutmayın, Tayyip Erdoğan da değişiyor, ama halk istediği için.

“Halka rağmen halk için” değil, “halkla birlikte, halk için”.

Kalın sağlıcakla.

 

 

6.

İran, Libya’da kimi desteklediğini resmen açıkladı

Dünyanın sıcak gündem maddesi olan Libya’da yaşanan gelişmelere İran’da dahil oldu. İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in askeri danışmanı General Hüseyin Dehgan, Libya’da Ulusal Mutabakat Hükümeti’ni (UMH) desteklediklerini söyledi.

İran, Libya'da kimi desteklediğini resmen açıkladı
22.06.2020 
İran dini lideri Ayetullah Ali Hamaney‘in askeri danışmanı General Hüseyin Dehgan, Tahran’ın Libya‘da darbeci Halife Hafter güçlerine destek verdiği iddialarına ilişkin konuşmanın saçma olduğunu söyleyerek, “Libya’da uluslararası meşrutiyeti tanınan Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti’ni destekliyoruz ve Libya’da siyasi bir çözüm çağrısında bulunuyoruz” dedi.

AMERİKA İLE MÜZAKERE İHTİMALİNE KAPIYI KAPATTI

ABD ile müzakere konusuna da işaret eden General Dehgan, ABD ile kesinlikle müzakere olmayacağını belirterek, Trump ile asla görüşmeyeceğiz, çünkü onu cumhurbaşkanı değil suçlu olarak görüyoruz” ifadesini kullandı.

KAYNAK: İHA
7. ΚΕ ΚΑΡΝΕΣΗ! “ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ”!..
8. EINAI ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!.. 
-/-