Γρήγορα Αθλητικά “tweets”!..

1. Ρωτάω τον… Φυλαρούχα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

“Ρε φιλαράκο, παπούτσια κοκκίνου χρώματος, δεν έχει το Σωματείο; Είναι δυνατόν να παίζουν χθες, με το Περιστέρι, 4 παίκτες μας, (4 αν δεν σφάλλω, οι Μανθάτης, Ανσαριφάντ, Φιγκέϊρας και… τον ξεχνάω τον 4ο), με πράσινα ή κιτρινοπράσινα παπούτσια και να περιμένουμε να νικήσουμε, άσχετα με την ατυχία μας και την εχθρική και πάλι διαιτησία; (Αναφέρομαι κυρίως στο χέρι του Ζησόπουλου)! Σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ,… μια τα γκρι που τους ντύνεις, μια τώρα τα παπούτσια, μην(!) παίζεις με τα νεύρα μας ρε φίλε! Ούτε την αντίθεση της κόκκινης τιμημένης στολής μας, με τα παπούτσια στο χρώμα της πράσινης και κιτρινοπράσινης… μουχρίτσας, δεν μπορείς να αντιληφθεί ο εγκέφαλός σου; Έλεος πια“!!!

– Κε ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ πού είσαι;

2. Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν στη Θ7, με ό,τι ετοίμασε (πράγματι ΦΟΒΕΡΗ και ταυτόχρονα ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ) χθες, 08-02-2017, στο ματς με το Περιστέρι, στο Γήπεδό μας, στο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, στο Ν. Φάληρο, για τα 21 αδέλφια μας, που “πέταξαν” μακριά μας, στις 08-02-1981!

– Ήταν τόσο συγκινητικά τα όσα είχαν ετοιμάσει τα παιδιά της Θ7, που με… γιάτρεψαν! Έκαναν και πάλι τα κουρασμένα μάτια μου που, για κάποιους άγνωστους σε μένα λόγους, είχαν εδώ και καιρό να κλάψουν, (δεν μπορούσαν να κλάψουν, αφού τα δάκρυά τους είχαν ολοσχερώς στερέψει), να ξανακλάψουν!.. Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!..

                                                                                             ΑΔΕΛΦΙΑ!       

                                                                         “ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ“!

ω

                                                                                           

3. Με την ευκαιρία, θέλω να συγχωρώ και το Φίλαθλο της ΑΕΚ, Κο ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ, για τα όσα προ ημερών δήλωσε για τα αθώα παραπάνω 21 θύματα, καθώς και για το τραγούδι που (τους) αφιέρωσε! ΔΥΝΑΜΗ σου ευχόμαστε Φίλε!..

ψ 

4.  Θέλω, για καθαρά δικούς μου, αυστηρά προσωπικούς(!), λόγους, να ζητήσω από το ΘΕΟ, να αναπαύσει ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ(!), έναν μεγάλο -για μένα- Έλληνα ποδοσφαιριστή, προπονητή και δάσκαλο του ποδοσφαίρου, έναν μεγάλο Έλληνα, που προπόνησε και την Εθνική ΕΛΛΑΔΟΣ, έναν ΩΡΑΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, ένα ΗΘΙΚΟ(!) ΣΤΟΙΧΕΙΟ, που ο Κύριος “πήρε”, πριν από λίγες ημέρες, από τη Γη αυτή, απ’ την οποία όλοι είμαστε… περαστικοί!.. Πρόκειται για τον Μιλτιάδη ΠΑΠΑΣΤΟΛΟΥ, το Δάσκαλο, τον αγαπημένο μου Κο(!) ΜΙΛΤΟ!

  «Συγγνώμη Κε ΜΙΛΤΟ που δεν ήρθα να σε χαιρετήσω για τελευταία φορά! Δεν έμαθα αμέσως τη φυγή σου! Άλλωστε, και ποιός να μου το έλεγε, μη όντας εγώ φίλος της αγαπημένης σου “Ένωσης” !..                                                                      

                                                                  ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ και Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»!..

                                                                                       “RESPECT

5. Αργά, αλλά σταθερά, ρε βαζελολαμόγια, και θα αντιληφθείτε όλοι σας τί σήμαινε Βαρδινογιάννης για την ομάδα σας! Αχάριστοι! Όλα εδώ πληρώνονται! Σύντομα ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!..

6. Για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΠΙΛΑ του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, της Ε.Ο.Κ. από την οποία  έχει ΒΡΩΜΙΣΕΙ όλο το ελληνικό ΜΠΑΣΚΕΤ, εδώ και δεκαετίες, θα βρεθεί επιτέλους κανείς… “ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ”  Δημοσιογράφος να ασχοληθεί και να την αναδείξει;

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                – / –