ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ… ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “HTAN ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ KAI TON ΕΛΕΓΑΝ ΤΖΗΛΟ”!..

Φίλοι μου! 

  • Χθες ζητήσαμε, στο ΥΓ του άρθρου μας για την δύσμοιρη “ΕΛΕΝΙΤΣΑ”, [που πλέον είναι ΑΓΓΕΛΟΣ Του(!)], από τον ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ διαιτητή Τζήλο να παίξει 50-50 τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας στην Ξάνθη!
  • Δυστυχώς ο ΜΕΓΑΣ αυτός ΑΛΗΤΗΣ, προφανώς “πιασμένος” απ’ τον Ρώσο, (καταλάβατε), ίσως και από την βρώμικη ανθελληνική Κ-Β Τσίπρα, που έχει από πέρυσι(!!!) υποσχεθεί τον Τίτλο στους Θεσσαλονικείς, “έπαιξε” ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΡΩ-ΜΙ-ΚΑ την Ομάδα μας, με αποτέλεσμα να χάσει ο ΘΡΥΛΟΣ 2 βαθμούς!

Δεν έδωσε 2 πέναλτυ (το ένα μαρς) στο Α’ Ημίχρονο, όταν η μπάλα σε σουτ, αν θυμάμαι καλά του Καμαρά, βρήκε το χέρι αμυντικού της “Τσατσο-Ομάδος”, του Σαββίδη, αλλά και αργότερα σε διπλό κράτημα φανέλλας, σε Τοροσίδη και Σισέ! (Ο ορισμός του πέναλτυ)! Στο Β’ Ημίχρονο υπάρχει ακόμα μια φάση με ανατροπή στην περιοχή της Ξάνθης, κλπ, αλλά δεν έχει νόημα να συνεχίσω σχετικά!..

Επέτρεψε το φοβερά σκληρό παιχνίδι της Ξάνθης, χωρίς να δείξει κάρτες στα “τσατσο-δρεπάνια”, δίνοντας μάλιστα πολλά ανάποδα φάουλ, ήτοι υπέρ της Ξάνθης!..

– Επίσης, … υποσχόμενες υποθέσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τις ανέκοπτε… έξυπνα, ενώ όταν δεν έβγαινε το πλεονέκτημα στην Ξάνθη, γύρναγε την φάση “πίσω”, υπέρ της φυσικά, δίνοντας το φάουλ, που δεν είχε δώσει!

– Ακόμα, δεν έδωσε αρκετά φάουλ υπέρ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αφήνοντας το ματς να συνεχίζεται!

Έδωσε κόκκινη κάρτα στον Ποντένσε, τον οποίον εξενεύρισε με τα μη(!) υπέρ του σφυρίγματά του, όταν το ξάπλωσαν 2,3 φορές πολύ δυνατά οι Σαββιδο-Τσάτσοι!

Πολύ πιθανό την ώρα που παίρνει την μπάλα ο Σαρπόνγκ και η φάση του καταλήγει σε αυτογκόλ του Βούκσεβιτς, ο Σαρπόνγκ να είναι οφ σάϊντ! Θέλω να είμαι έντιμος απέναντί σας και για να είμαι σίγουρος θα πρέπει να το ξαναδώ!

– Στην νέα σε βάρος μας μεγάλη ΑΛΗΤΕΙΑ του, τον βοήθησαν και οι 2 επόπτες του, και(!) ο Γκάγκας (συμπατριώτης του / μέγας αλήτης και αυτός, αφού είδε το διπλό πέναλτυ στο 41′ και δεν είπε κουβέντα στον πουλημένο Τζήλο, που και αυτός το είδε, άσχετα με την ψευτιά του μετά, που είπε ότι δεν το είδε), αλλά και ο άλλος με το Γερμανικό όνομα!

– Στα παραπάνω [βρώμικα “στημένη” διαιτησία + … βρώμικο(!) δρεπανηφόρο πάθος των Ξανθιωτών] αν προσθέσουμε την ατυχία της Ομάδος (δοκάρι στο Α’ Ημ. με τον Ποντένσε, αλλά και αυτογκόλ του Βούκσεβιτς), όπως και δοκάρι στο Β’ Ημ., με τον Μάνο νομίζω, το οποίο δεν “μέτρησε”, δεν καταγράφεται, διότι υποτίθεται ότι ο Μάνος έκανε φάουλ στον αμυντικό, αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι οι Ξανθιώτες, για να σπάσουν τον ρυθμό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όταν το σκορ ήταν 1-0 και η Ομάδα φόρτσαρε για να ισοφαρίσει, έσβησαν επίτηδες τους προβολείς του γηπέδου, (και λέμε επίτηδες, διότι το ίδιο πήγε να γίνει και προς το τέλος, όταν οι Τσάτσοι φοβήθηκαν για το 1-2, αφού και με 10 παίκτες η Ξάνθη ήταν όλη “πίσω”), και αν λάβουμε κυρίως υπόψη ότι ο Τζήλος… φοβήθηκε στο 1-1 μήπως γίνει το 1-2 και ενώ ήθελε ακόμα περίπου 20′ για το τέλος, έψαχνε να αποβάλλει παίκτη του ΘΡΥΛΟΥ, κάτι που… πέτυχε να υλοποιήσει με τον Ποντένσε, (η πιο βρώμικη αποβολή, αφού ο τσάτσος παίκτης της Ξάνθης πήγε εσκεμμένα προς την μπάλα, φτάνοντας στο μισό μέτρο από την μπάλα, όταν πήγαινε ο Ποντένσε να σουτάρει το φάουλ, και ο Ποντένσε έκανε πως σούταρε, αλλά ο τσάτσος έπεσε πάνω του και ο Τζήλος, προφανώς για… φάουλ, που όμως δεν υπάρχει, αφού δεν παιζόταν παιχνίδι, του έδειξε κακώς… 2η κίτρινη κάρτα, αν είναι δυνατόν, αφού λογικά θα έπρεπε να δώσει κόκκινη, για κτύπημα αντιπάλου, που όμως δεν υπήρχε, αφού σας εξήγησα την φάση / απ’ αυτό ακόμα φαίνεται η δολιότητα Τζήλου), και λέμε “έψαχνε”, διότι με 11 παίκτες ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και με σχεδόν 20′ ήταν… επικίνδυνος να σκοράρει και να κερδίσει και ο Τσάτσο-Τζήλος να χάσει ό,τι του είχαν… υποσχεθεί, τότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί το ματς έληξε 1-1.

– Δεν είναι η 1η φορά, τα τελευταία 3 χρόνια που η μπόχα της… “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ” μας παίζει βρώμικα, πονηρά, ύπουλα!

– Δεν έχει νόημα επομένως να ασχοληθώ άλλο με την… διατησία, των 2 πιο βρώμικων, των πιο στημένων Πρωταθλημάτων, από καταβολής Ελληνικού Πρωταθλήματος!.. Θα ήθελα όμως:

  • ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΤΗΝ “ΣΟΡΟΣ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ μας, (κάτι που σας έχουμε αποκαλύψει, από την αρχή του “σάϊτ” μας πως είναι) ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ, αν και όπως σας γράψαμε χθες, αν όλα πάνε… ειρηνικά για την Ελλάδα και τον Τσίπρα, οι Τσίπρας – Καμμένος θέλουν όχι απλώς να “ισοφαρίσουν” το ξεπούλημα της Μακεδονίας, δίνοντας τον Τίτλο φέτος στον φίλο τους τον Ρώσο, σ’ αυτόν τον μεγαλο-λαθρέμπορο Τσιγαρά, κλπ, “λαγό” (θυμάστε την φάση τότε με τα κανάλια) και στον Μπάουκ, αλλά να πάρουν στις εκλογές τον Μάϊο, Μάϊο που λήγει και το Πρωτάθλημα, τις ψήφους των Μπαουκ-τζήδων!..
  • Να ρωτήσω τον Τσίπρα! (Το 2ο “θέλω”)!
  • Ρε Τσίπρα, είσαι πραγματικά τόσο πολιτικά ΣΑΠΙΟΣ, τόσο πολιτικά ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ και εσύ και οι συμμορίτες σου μεγαλο-υπουργοί, μεγαλο-εργολάβοι, κλπ;
  • Δεν θέλω να το πιστέψω ρε φίλε, ότι είσαι τόσο ΒΑΘΕΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ – ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΑΣ και τόσο ΔΟΛΙΟΣ!!! Εμείς οι Χριστιανοί λέμε Αλέξη μας, αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα! Δεν φοβάσαι Κε Π-Θ, έστω και αν είσαι άθεος, μία στο εκ-ριο σου λέω εγώ (εσύ που ήσουν και δεινός χαρτοπαίκτης θα ξέρεις από πιθανότητες) να υπάρχει ΘΕΟΣ και για όσα βρωμερά κάνεις να τιμωρήσει, χωρίς να φταίνε, τα 2 παιδιά σου, τον Ερνέστο και τον… Μαρξ (δεν το ξέρω το όνομα του 2ου γιού σου και υπέθεσα μήπως “τον έβγαλες” Μαρξ, αφού εκεί κατέληξα, σκεπτόμενος ότι λογικά θα “έπαιξαν” στην ανύπαρκτη βάφτισή του, στην ονομαδοσία του τέλος πάντων, και τα ονόματα Λένιν ή Στάλιν), προκειμένου να νουθετιστείς και κυρίως να ταπεινωθείς;
  • ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ και… ΠΡΟΣΟΧΗ:
  • ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ  ΕΔΩ, ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΕΤΕΙΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-Β ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, … ΟΥΣΤ(Ο)ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !!!

– Επειδή εδώ τα λέμε και τα γράφουμε ΟΛΑ(!!!), θέλω να επιπλήξω την σημερινή ποδοσφαιρική ανυπαρξία του Τοροσίδη, επειδή έπαιξε στην πόλη του και εναντίον της Ομάδος, απ’ την οποία ξεκίνησε! Το πιο τίμιο θα ήταν να ζητούσε να μην παίξει! 

– Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μας για την εμφάνισή τους και κυρίως τον ΦΟΡΤΟΥΝΗ, ο οποίος ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΓΕΡΑ στον ΑΝΑΝΔΡΟ* ΤΖΗΛΟ και κατά την διάρκεια του ματς, όταν υλοποιούσε την ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ, αλλά και στο τέλος του αγώνος!..

* ΑΝΑΝΔΡΟΣ, διότι δεν τόλμησε να αποβάλλει τον ΦΟΡΤΟΥΝΗ, γράφονας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Φύλλο Αγώνος, το τί του είπε ο Αρχηγός μας,αφού αν τον απέβαλε, θα έπρεπε να έγραφε μετά το “γιατί” και δεν ήθελε να ακουστεί ότι ο ποδοσφαιριστής μας τον απεκάλεσε “τσάτσο”, “πουλημένο”, “στημένο”, κλπ!..

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ “ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ”, ΠΟΥ “ΔΟΥΛΕΨΕ” ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… ΣΚΛΗΡΑ!..

ΕΥΧΟΜΑΙ “ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ”, ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, μιας Ξάνθης που είναι ΜΠΑΟΥΚ Νο “2”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ, ΙΣΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΝΙΑΟΥ”! (Μπάουκ Νο “2”, όπως λέμε: Λαμία=ΑΕΚ Νο “2”)!.. 

Διαβάστε παρακάτω, τί δήλωσε, μετά το ματς, ο “Δντης Επικοινωνίας”, της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τί γράφει ο νεαρός δημ/φος Π. ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ, (της γνωστής Οικογενείας του ΗΡΩΟΣ, του 1821, Ναυάρχου ΣΑΧΤΟΥΡΗ), τί δήλωσε ο προπονητής μας Κος ΜΑΡΤΙΝΣ, μετά το ματς, αλλά και το πέναλτυ που έγινε στον Μάνο, στο 90′ + 1′!

1. 

Καραπαπάς: «Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες»

Καραπαπάς: «Δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε με σημαδεμένες τράπουλες»
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 – 17:52

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τονίζει:

«Δυστυχώς είμαι για άλλη μία φορά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Έχουν κουραστεί και οι φίλαθλοι μας και εμείς και η ομάδα μας να αντιμετωπίζουμε το ίδιο έργο κάθε Κυριακή. Θέλουμε όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι υποτίθεται ότι διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έχουν διαλύσει και το έχουν διασύρει στην Ευρώπη από τον κύριο Γραμμένο, που παίζει τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αυτούς που διοικούν το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τον κύριο Θεόδωρο Θεοδωρίδη που είναι ασπίδα αυτών των ανθρώπων που κάνουν ό,τι κάνουν στην Ελλάδα, να μας απαντήσουν αν νομίζουν ότι θα συνεχιστεί έτσι αυτή η ιστορία.

Αν έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο βρίσκεται ο κόσμος του Ολυμπιακού και ποια είναι η αγανάκτηση του και επίσης να μας πουν ομάδες όπως αυτή που είδαμε σήμερα εδώ στην Ξάνθη να μας πουν σε ποιον ανήκει μετοχικά και να μας πουν με ποιον έχει μιλήσει ο κύριος Τζήλος το τελευταίο 48ωρο. Θα μας τα απαντήσουν όλα αυτά, για να καταλάβει και ο κόσμος και να εξηγήσει όλες τις συμπεριφορές στο ποδόσφαιρο. Όταν μας τα απαντήσουν όλα αυτά, τότε και εμείς θα ξαναπαίξουμε. Γιατί εδώ πέρα δεν έχει κανένα νόημα να παίζουμε πια με αυτούς τους όρους! Και με σημαδεμένες τράπουλες»

Σε ό,τι αφορά τις φάσεις που προκάλεσαν στο ματς, ο Κώστας Καραπαπάς υπογράμμισε: «Στο πρώτο ημίχρονο υπάρχει ένα διπλό πέναλτι, στον Τοροσίδη και στον Σισέ. Το οποίο δεν δίνεται. Στο οποίο ο διαιτητής δικαιολογήθηκε ότι δεν το έχει δει. Στο δεύτερο ημίχρονο, μία κόκκινη κάρτα που ο διαιτητής λέει ότι δεν την είδε ο ίδιος, αλλά κάποιος του την είπε. Ε, ας μας πει ποιος του την είπε».

w

ΦΩΤΟ” / ΑΓΩΝΑΣ: ΤΣΑΤΣΟΙ ΜΠΑΟΥΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. 1 – 1!

ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΗΛΟΣ! 

ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ

ΤΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ! 

ΟΠΩΣ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ “ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ” ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ,

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ!

ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, Ο ΜΠΑΟΥΚ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ ΦΑΝΤΑΣΜΑ” ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ… ΑΠΟΒΟΛΗ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ !!!

-/-

2. 

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!

Η ξεφτίλα τους δεν έχει τελειωμό!
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 – 18:18
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης

ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Αυτό που συμβαίνει δεν είναι ντροπή. Είναι η μέγιστη ξεφτίλα για ένα… σύστημα που έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Κάθε ματς που περνάει και η… εξυγίανση ξεπερνά τον εαυτό. Δεν μπορεί να πάει κάτι χειρότερο. Κι όμως, όπως αποδεικνύεται, γίνεται. Διότι κάθε φορά βλέπει πράγματα που σε… τρελαίνουν, σου γυρίζουν το μυαλό. Μια ακόμα αναμέτρηση που ένας διαιτητής -και όχι μόνο αυτός- θέλησε να προκαλέσουν τους ανθρώπου του Ολυμπιακού.

Με προκλητικά σφυρίγματα, με φάσεις που είναι τόσο ξεκάθαρες και δεν δίνονται ποτέ. Κι όμως κάθε ματς που περνά υπάρχουν και χειρότερα. Πέρσι στην Ξάνθη ήταν ο Καλογερόπουλος, φέτος ο Τζήλος. Κι αυτός δεν ζήλεψε τα περσινά ή όσα έχουν γίνει στα προηγούμενα ματς.

Ο άνθρωπος ήταν σε… άλλο γήπεδο! Δεν γίνεται να μην έχει δει δύο παραβάσεις στην ίδια φάση για πέναλτι. Δύο στην ίδια φάση και δεν είδε καμμιά. Που κοιτούσε τελικά; Θα μας πει; Εκτός εάν είναι ανίκανος και πρέπει να του πάρουν… χθες τη σφυρίχτρα. Δεν γίνεται να υπάρχει παρατεταμένο τράβηγμα σε Τοροσίδη και Σισέ από τον Κασάδο και τον Λισγάρα και να μην βλέπεις τίποτα. Όπως και στο 90’+1 που επίσης στην αρχή της φάσης ο Κασάδο σχεδόν βγάζει τη φανέλα του Μάνου! Ο Τζήλος δεν το είδε (!), αλλά είδε μετά το επιθετικό φάουλ από τον «ερυθρόλευκο» επιθετικό! Για γέλια… SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS

Συνεχίστε να ξεφτιλίζεστε κι άλλο. Το πιο ωραίο. Πώς δεν είδε τι έγινε στη φάση με τον Ποντένσε, αλλά του είπε κάποιος πώς ήταν κόκκινη και την έδειξε. Άρα τι έκανε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν πέτυχε ούτε μια φάση που υπήρχε θέμα. Και αν αυτός είναι ανίκανος, υπάρχουν και οι… αυτουργοί για αυτά τα αίσχη! Αυτοί που στέλνουν τον Τζήλο και τον κάθε Τζήλο στα γήπεδα να σφυρίζουν! Αυτοί έχουν ξεφτιλιστεί απίστευτα. Κι όσα αφήνουν να συνεχίζεται αυτό το πράγμα που αποκαλείται… εξυγίανση τόσο έχουν μεγαλύτερη ευθύνη. Εκείνοι περισσότερο από τους διαιτητές στα γήπεδα.

3. 

Ξέσπασμα Μαρτίνς για τη διαιτησία του Τζήλου: “Άλλα σφύριζε σε μας και άλλα στη Ξάνθη”

Ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στην διαφορετική αντιμετώπιση που είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και αυτοί της Ξάνθης σε ίδιες φάσεις, τονίζοντας ωστόσο ότι κακώς οι ερυθρόλευκοι “τσίμπησαν” στις προκλήσεις.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού εξέφρασε τα έντονα παράπονα του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το 1-1 στα Πηγάδια, υποστηρίζοντας ότι ο διαιτητής Τζήλος είχε εντελώς διαφορετική αντιμετώπιση σε ίδιες φάσεις για τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ο Μαρτίνς με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του επανέλαβε ότι ο Τζήλος σφύριζε με άλλη φιλοσοφία τις παραβάσεις που αφορούσαν τις αγωνιστικές φάσεις, αλλά και τον πειθαρχικό έλεγχο, κάνοντας λόγο για συνεχείς προκλήσεις των αντιπάλων που έμεναν ατιμώρητες. Τονίζοντας παράλληλα πως κακώς οι ερυθρόλευκοι έπεσαν στην παγίδα.

“Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα έπρεπε να πάμε διαφορετικά στα αποδυτήρια. Δεν μπορέσαμε ξανά να τελειώσουμε τις φάσεις που κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο συνέβησαν πολλά. Είχαμε τη διακοπή του ρεύματος, η Ξάνθη προκαλούσε πραγματικά τους παίκτες του Ολυμπιακού γιατί ήθελε να αλλάξει την ισορροπία του παιχνιδιού, κάτι το οποίο εμείς δεν ήμασταν αρκετά έξυπνοι να το αντιληφθούμε και να αγνοήσουμε αυτές τις προκλήσεις.

Είδαμε έναν διαιτητή που δεν αντιλήφθηκε ότι όλες αυτές οι αντιδράσεις από εμάς ήταν αποτέλεσμα των προκλήσεων των παικτών της Ξάνθης. Και όλα αυτά δημιούργησαν την εικόνα που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο, μια εικόνα που δεν είναι ικανοποιητική. Που δεν είναι ωραία για το ποδόσφαιρο. Όμως αυτό μπορέσαμε να παρουσιάσουμε σήμερα και έτσι συνεχίζουμε.

Το μόνο που μας ενοχλεί είναι ότι αφού βλέπαμε ότι δίνονταν κίτρινες κάρτες όταν η μπάλα ήταν στο κέντρο και ύστερα από προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης, ενώ για εμάς δεν δίνοντας οι αντίστοιχες φάσεις, μας θυμώνει πραγματικά πως δεν είχαμε την εξυπνάδα να το αντιληφθούμε, να αγνοήσουμε τις προκλήσεις που είχαν αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Φερθήκαμε σαν ανόητοι και αυτό θα έπρεπε να το είχαμε αντιληφθεί νωρίτερα”, υποστήριξε ο τεχνικός του Ολυμπιακού και ακολούθησε ένταση στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ του Κώστα Καραπαπά και δημοσιογράφου.

Photo credits: eurokinissi

4. 

Ούτε το πέναλτι στον Μάνο είδε!

(Δείτε το vid στο “Youtube)

 

Ούτε το πέναλτι στον Μάνο είδε! (vid)
Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018 – 18:37

Το θέμα είναι πώς ο Τζήλος τη φάση με τον Μάνο, την έχει στο… πιάτο. Μπροστά του είναι! Την βλέπει από την αρχή. Και δεν δίνει το πέναλτι που έγινε! Αλλά όχι μόνο αυτό! Στη συνέχεια καταλογίζει επιθετικό φάουλ στον επιθετικό του Ολυμπιακού! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Δηλαδή δεν είδε το τράβηγμα του αμυντικού της Ξάνθης δευτερόλεπτα νωρίτερα, αλλά μετά είδε εκείνο που έκανε ο φορ του Θρύλου στον παίκτη της Ξάνθης. Τελικά όλα δεν είναι θέμα οπτικής γωνίας, αλλά… εξυγίανσης!

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

-/-

ΥΓ. Για τον Βάζελο τα είχα / – με πει! Μόλις σταματήσει το επιστημονικό ντοπάρισμα των παικτών του, τότε θα δείτε ποιός είναι σαν Ομάδα! Φέτος το ντοπάρισμα το έκαναν οι Βάζελοι στον Α’ Γύρο, ενώ ήμασταν συνηθισμένοι να τους βλέπουμε να γίνονται… άλογα, πάντα στον Β’ Γύρο, εκάστου Πρωτ-τος!..

-/-