Δεν Είμαστε Ζώα Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

1. Κε Τσίπρα, (με βάση σχετική αποστροφή σου, στην ομιλία σου στην Κ.Ο. του Κόμματός σου), που με διαβάζεις και σ’ ευχαριστώ για την τιμή αυτή, διάβασε εδώ! Κανείς δεν είπε Π-Θ μας ότι δημιούργησες εσύ το σκάνδαλο της NOVARTIS και έφερες το θέμα στην επικαιρότητα, για να ξεχαστεί το ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Η (διαζ) βλαξ είσαι, (που δεν είσαι) ή εσκεμμένως παρερμηνεύεις ό,τι εδώ διαβάζεις, (αυτό ακριβώς συμβαίνει), μην μπορώντας να ξεφύγεις από την αρρωστημένη φύση σου, θυμίζοντας τον Σκορπιό, στον γνωστό Αισώπειο μύθο!

– Εκείνο που διάβασες εδώ, εσύ και οι “λίγοι”, αλλά καλοπληρωμένοι σύμβουλοί σου (“ο Θεός να τους κάνει”), ήταν ότι έφερες… “εντός σχεδίου” και όχι … “εντός πλαισίου”, αχαχαχαχα, το συγκεκριμένο θέμα, την 2η ημέρα, μετά από το… οχλοκρατικό (sic), όπως το χαρακτήρισες, συλλαλλητήριο, της 4ης Φεβ., στην Αθήνα, για να ξεχαστεί το παράλληλό σου πούλημα της Μακεδονίας μας, στους Σλαβο-Σκοπιανούς και λοιπούς… ευγενείς και… φιλέλληνες κατοίκους αυτής της πρώην Γ/Β επαρχίας, της πΓΔΜ! (Η 1η ημέρα ήταν… αφιερωμένη στο νούμερο της υπόψη συγκέντρωσης, κατ’ εντολήν των… Γεωργαλάδων σου, βλέπε… Παππάδων σου και όχι στο μήνυμα της συγκέντρωσης, που ήτανμην δώσεις το Όνομά μας Τσίπρα)!..

Κάνε μια προσπάθεια ρε Π-Θ μας να υπερβείς τον εαυτό σου και “να τα βρεις” με την ΑΛΗΘΕΙΑ και την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ! “Δεν παίζεσαι”, πραγματικά, ρε φιλαράκο!

2. Με ρωτάτε και εγώ σας απαντώ!

    α. Ασφαλώς και έχει δίκιο ο Πολλάκης! Δεν σας είχα γράψει για το “ποιόν” του Κοτρώτσου, αυτής της άκρως εμμετικής κουράδας, που πέρα από το Ευρώ και το ρουφιάνεμα δεν ήξερε και δεν ξέρει τίποτα άλλο; Αριστερών καταβολών ο Κος και ένας απ’ αυτούς, που μετά την άλωση του Δεξιού Τύπου από την Αριστερά και τα όποια “δεξιά” πουλητάρια, ανέλαβε μέχρι και Δντης της ε/φ “Ε.Τ”, προβάλλοντας έτσι την χαρακτηριστική ιδιότητα των… δεξιών, να αυτο-ευνουχίζονται και να ψάχνουν μετά να βρουν τί συνέβη!.. Μια άλλη τέτοια περίπτωση, είναι και ο φαφουτο-ψευδός δύσμορφος δημ/φος, με καταγωγή από την Κοζάνη, (ε/φ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ – ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), ο οποίος -τουλάχιστον ακόμα- όλως περιέργως δεν “ΣΥΡΙΖΩ-σε”! Βρείτε εσείς το όνομά του! Φυσκά είναι και άλλοι και άλλες τεράστιες… μορφές!..

– Προσωπικά λοιπόν αγαπητέ που ρωτάς, πιστεύω ότι ο Σεραφείμ πήρε τα 50.000 Ευρώ απ’ το ΚΕΕΛΠΝΟ, που λέει ο Πολλάκης και πως, αν ψαχτεί, θα αποκαλυφθεί ότι είναι… πολλά λαδιάρης, που θα έλεγαν και κάποιοι Κύπριοι φίλοι μου!.. (Και άλλοι Δημ/φοι υπάρχουν που τους “κρατάνε” απ’ τα αρχ… οι της σημερινής Κ-Β, όπως πχ ο Καθολικός Κυκλαδίτης … “Δημοκράτης” και παλιός ΠΑ.ΣΟ.Κ.-τζής Δελατόλας, (όψιμος φίλος και του άλλου μεγαλο-δημ/φου, του Ν. Χ”Νικολάου), ο οποίος τα είχε πάρει από τον εβραϊκής καταγωγής, αν δεν σφάλλω, … Κο Λαυρεντιάδη, τον λεγόμενο και μην τον είδατε, αλλά που τελικά πρόλαβε ή του “σφυρίξανε” σχετικά και τα επέστρεψε τα… Ευρώ)!..

    β. Δεν σας γράφω τίποτα για ό,τι έγινε στα τουρκικά(sic) Ίμια χθες βράδυ, 12-02-2018! Πάτε και διαβάστε τον αρνητικό μας Καζαμία, ένα από τα πολύ “καλά” και… αποκαλυπτικά, πιστεύω, άρθρα μας! Να θυμάστε, και το γράφω και πάλι, με την ελπίδα βεβαίως να διαψευστώ! Δεν πρόκειται να υπάρξει “θερμό επεισόδιο”, κλπ! Ε-Τ πόλεμος θα υπάρξει πλέον και μέχρις εκεί, διότι έχω κουραστεί να γράφω ότι θα ξεκινήσει από την Κύπρο και θα “ανοίξει” παράλληλα, αμέσως και “εκ συμπαθείας” και σε Θράκη – Αιγαίο! Διαβάστε μας εδώ και θα βρείτε πολλά, μέχρι και… σχέδια!..

– Να χαρακτηρίσω μόνον του κόλου την στάση της ΝΔούλας, η οποία, όπως μας είπε, θα καθυστερήσει λίγο την κατάθεση υποβολής αίτησης εξέτασης ή όπως αλλιώς λέγεται, στη Βουλή, του θέματος της πωλήσεως όπλων στη Σ. Αραβία, που αφορά τον μεγάλο μας ΥΠΑΜ, … Στρατάρχη Π. Καμμένο! Δηλαδή Κε Μητσοτάκη δεν την υπέβαλλες την αίτηση για να μπροέσει ανεπηρέαστος ο Καμμένος να σχεδιάσει την άμυνά μας στο Αιγαίο;

– Αυτό στην γλώσσα του κόσμου αποκαλείται Κε Μητσοτάκη, Λελεδισμός ή Κονιορδισμός” ή… Φλωρισμός και όχι στάση… “Εθνικής Ευθύνης”, όπως την αποκαλέσατε! Εκτός, αν έτσι, λες έμμεσα στον Τσίπρα, κάνε και εσύ κάτι αντίστοιχο σε εμάς, με τη NOVARTIS, κάτι που εγώ όμως δεν το πιστεύω!

– Ποιά στάση “Εθνικής Ευθύνης” Κε Μητσοτάκη; Έχουμε καμμιά Επιστράτευση (ΕΠΣ) ή κάτι άλλο σοβαρό, που εμείς οι χαχόλοι δεν ξέρουμε; Από την πολύ “Εθνική Ευθύνη”, την δική σας και των άλλων, φτάσαμε σήμερα προ της εθνικής… διαλύσεως, Κυριάκο μας!..

– Και με την ευκαιρία! Με τον Κικίλια, τον φίλο και κολλητό των συμπατριωτών σου Βαρδινογιάννηδων, θα φέρεις την αλλαγή στην Άμυνα; (Τόσο καταρραμένη είναι αυτή η… Άμυνά μας, που θα την… διοικήσει και ένας μέσης κατηγορίας Μπασκετ-μπολίστας! Και ποιοί δεν έχουν κάτσει στην… καρέκλα της, θα μου πεις και θα έχεις δίκιο)! Επίσης! Με τον… Μπεκίρη και κάποιους άλλους ομοίους του (πνευματικά εννοώ), θα μας αλλάξεις… ρότα και θα μας… σώσεις;

– Αυτά Κε Πρόεδρε, που έδειξες ότι δεν ξέρεις, ακόμα τουλάχιστον, τί σημαίνει Αριστερά στην χώρα μας και μάλιστα αυτή της κατηγορίας “ηθική” (sic), που σήμερα μας κυβερνά!

  γ. Δεν έχω / – με χρόνο να γράψω / -με φίλε για το Εβραϊκό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ζήτημα, στο οποίο ευστόχως αναφέρεσαι! Αν βρεθεί χρόνος όμως, θα γίνει και αυτό, βραχυ-μεσοπρόθεσμα!

  δ. Ναι φίλη μου! Πάνε όλες ή οι περισσότερες έστω, … δημοσιογραφίνες, αλλά και πολιτικές, τραγουδιάρες, πλούσιες, κλπ, πληρώνουν και κάνουν το λεγόμενο λίφτινγκ” ΡΙΤΣ! (Ο ηθοποιός από την παλιά σειρά “Τόλμη και Γοητεία”)! Τραβάνε τα μάγουλά τους προς τα πάνω, ώστε να κάνουν την μούρη του ΡΙΤΣ! Το έκανε και η ΣΥΡΙΖΑΙΑ δημ/φος, η Γκάντζου, στο “Ε”, αλλά ξέχασε να… αδυνατίσει! Το έχει κάνει και η Μπακογιάννη, η Νατάσα Θεοδωρίδου, κλπ, κλπ, κλπ!

– Όλο αυτό το φαινόμενο μου προκαλεί αηδία, εκτός μόνον από την περίπτωση της δημ/φου Κας Ρίτσας ΜΠΙΖΟΓΛΗ, του ΑΝΤ1, η οποία έχει από γεννησημιού της τετράγωνο πρόσωπο, (εκ κατασκευής που λέμε), και δεν μπορούν οι πλαστικοί να της το κάνουν τριγωνικό, και έτσι τα όποια τεχνικά βαθουλώματα δεν δείχνουν, σαν τις άλλες Κες… Κοκότες και αυτό για την υπόψη δημ/φο είναι κάτι που με λυπεί!..

   ε. Σε μένα μην τα λες φιλαράκο αυτά! Στον Καθηγητή Συρίγο πες τα, που έλεγε πρωϊ – πρωϊ και προ ολίγου καιρού, νομίζω στον κρυφο-ΣΥΡΙΖΑΙΟ δημ/φο Χουδαλάκη, στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM, ότι οι Τούρκοι έχουν με τους Αλβανούς των Σκοπίων και όχι με τους Σλάβους άριστες σχέσεις!

Ο “Τσοπάνης”, ο αγαπητός μας Γιλντιρίμ, είπε την αλήθεια! Πρώτη, η Τουρκία αναγνώρισε ως Μακεδονία την πΓΔΜ και ήταν η πρώτη που έστειλε και Πρέσβη στην χώρα αυτή! Άρα καταλαβαίνεις την σημασία που της δίνει η Τουρκία ως χώρας και το “γιατί”, φαντάζομαι αγαπητέ, βλέποντας τα όσα γίνονται σήμερα με την ελληνικής καταγωγής διεθνιστική μας Κ-Β! Κάποιοι χαχόλοι και πνευματικά μπάζα (πλην των πουλημένων) δεν καταλαβαίνουν τί γίνεται, όπως και βεβαίως, δεν γνωρίζουν και τον ορισμό της “απειλής”!

– 1,2 δις Ευρώ, αν δεν σφάλλω, είναι το Σκοπιανο- Τουρκικό εμπορικό ισοζύγιο σήμερα, ενώ τώρα τ/κοινοπραξία έχει αναλάβει και το α/δ τους στα Σκόπια, όπως και το αυτό, Τούρκοι δηλαδή, έχουν αναλάβει το στήσιμο “Αλβανικών Αερογραμμών” και εντός ολίγου χρόνου το ολοκληρώνουν!.. (Πόσο μαλάκες, Τουρκο”κρατημένοι” και μισέλληνες μπορεί να είναι οι Αλβανοί πολιτικοί, που δεν βλέπουν πως αν ένωναν αεροπορικά με φτηνό συμβολικό εισητήριο την χώρα τους με την Αθήνα και τη Θεσσ/νίκη, θα έβγαιναν Π-Θ / αυτός που θα το έκανε / για 2 4ετίες τουλάχιστον);

  στ. Ασφαλώς και υπάρχουν τώρα Τζιχαντιστές στην Ελλάδα! Και στην Αθήνα και αλλού, και στοχευμένα μάλιστα αγαπητέ ή αγαπητή! (Για αυτούς τους Τζιχαντιστές, που τάχα μου έφυγαν από Στρ-δο στο Δυρράχιο, κλπ, δεν ασχολούμαι πάλι! Σας έχουμε γράψει σχετικά για το “τί παίζει” στην Αλβανία και σε συγκεκρμένες εκεί περιοχές, για το θέμα αυτό και δεν θα επανέλθω)!

Σε ρωτάω και έμμεσα σου απαντώ ! Υπάρχουν ελληνικές ΜΥ; Αν ναι, λες να μην ξέρουν πού και πώς να ψάξουν να τους βρουν; Έχουν ψάξει πχ στα Νοσοκομεία μας και δη σε συγκεκριμένα, που εξετάζουν συγκεκριμένες παθήσεις, όπως πχ όγκους; (Σκέψου γιατί γράφω για όγκους μόνος σου)! Έτσι, όποτε και αν θες, πήγαινε πχ και δες στο Νοσοκομείο “Ογκολογικό, Άγιοι Ανάργυροι”, στο Πανόραμα της Κηφησιάς, το γκρεμισμένο παλιό σταθμό των λεωφορείων, που είναι γεμάτο DASH, κλπ, κλπ, κλπ! Ποιοί λες να τα έγραψαν αυτά και γιατί; Και άλλα πολλά! Εδώ, μέσα στην Αθήνα ρε φίλε μου, κυκλοφορούν με αλβανικά παντελόνια παραλλαγής που φοράνε οι Αλβανοί Κομμάντος, κάποια αποθρασυμμένα σκουλήκια! Άστα, χέστα!..

Κράτος λοιπόν και κυρίως ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, όπως και ΛΑΪΚΗ όμοια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ φιλαράκο σήμερα στην χώρα μας, και όχι μυαλά ή ατσάλινες ψυχές! Όταν την ΕΥΠ την έχουν διοικήσει και διοικούν Αποστολίδηδες, Κοραντήδες, Παπαγγελόπουλοι (τί έγινε με τους δολοφόνους της “ΜARFIN” Κε Δικαστά, Κε… “Άγγελε” της Κάθαρσης), Ρουμπάτηδες, κλπ, και όχι οι καθ’ ύλην αρμόδιοι στρατιωτικοί ΧΕΣΤΑ φιλαράκο και ΦΑΣΚΕΛΟΚΟΥΚΟΥΛΩΤΑ!.. + Πολλά άλλα θέματα και βασικές παράμετροι που ισχύουν στην χρεοκοπημένη, και σάπια πλέον, θνήσκουσα ελληνική Δημοκρατία υφίστανται και επηρεάζουν αρνητικά την… αναγνώριση και τον εντοπισμό των όποιων εσωτερικών και εξωτερικών μας απειλών!.. (Ας το γράψω έτσι)!..

  ζ. Κακώς συμφώνησες Κε Μυλωνάκη, προχθές στην εκπομπή σου,  με την πρώην Χουντικιά κολυμβήτρια, βουλευτή του Τσίπρα, Κα Αυλωνίτου, η οποία μας είπε ότι έχουμε αναγνωρίσει τα Σκόπια, ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, από την Ενδιάμεση Συμφωνία ακόμα!

Καμμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν έχουμε δώσει στα Σκόπια, με το πΓΔΜ, που αναγνωρίζουμε έως σήμερα και κανένα όνομα! Απλώς τους είπαμε, και πολύ σοφά, ΠΡΩΗΝ! Γι’ αυτό και τώρα οι ίδιοι, αλλά και τ’ αδέλφια τους οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, μιλάνε για… βαφτίσια!.. Το πΓΔΜ είναι σαν να έχουμε στο Νοσοκομείο ένα μωρό, με παινκίδα πάνω του “αγνώστου μητρός” ή κάπως έτσι! Αναγνωρίζουμε έτσι ότι έχουμε ένα μωρό, αλλά ουσιαστικά ΧΩΡΙΣ όνομα, Κε Μυλωνάκη μας! (Ήταν Δκή Περιφέρεια της Γ/Β Κε Μυλωνάκη η πΓΔΜ και την Γ/Β αναγνωρίζαμε! Με την ίδια λογική… τους, γιατί σήμερα οι… Πατριώτες των ΣΑΝΕΛ δεν λένε στους Βούλγαρους “παύουμε να σας αναγνωρίζουμε”, αφού έχετε “Μακεδονία του Πιρίν”; Και “σε μια τελική” κανείς από τους προηγούμενους πολιτικούς μας, δεν υπέγραψε για ΚΡΑΤΟΣ και ΕΘΝΟΣ με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, όπως… μοιάζει να κάνει τώρα ο ΤΣΙΠΡΑΣ και οι λοιποί πλουτοκράτες Διεθνιστές των Ρότσιλντ, της Μπλακ Ροκ”, κλπ, κλπ, κλπ!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΕΜΜΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ  ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!!! 

(Το ξέρει και ο Τσίπρας και όλοι τους και ας κάνουν τις… λουλουδούδες)!..

– Κάτσε και διάβασέ μας εδώ Κε Μυλωνάκη και στο γράφω με πολύ σεβασμό!

  η. Όσοι έχουν βαθιά πολιτική γνώση, ναι(!) να βλέπουν τον Καρατζαφέρη, ώστε να εκπαιδεύονται περαιτέρω στους τρόπους άσκησης Προπαγάνδας! Το ξέρει και μάλιστα άριστα το αντικείμενο! Και αυτή τη φορά και πάλι στόχο έχει να μην αφήσει τη ΝΔούλα να γίνει Κ-Β, ή έστω να μην γίνει αυτοδύναμη!

– Εδώ που τα λέμε, όταν βλέπεις να είναι στη ΝΔούλα σήμερα, πχ η πρώην ΠΑ.ΣΟ.Κ.-τζού Σπυράκη (έχει κάνει και αυτή την πλαστική “ΡΙΤΣ”) και μάλιστα με αξιώματα ή παλιότερα άλλους και άλλες, που μόνον ΝΔούλα δεν ήταν και δεν είναι, (όπως ο ορθώς αποπεμφθείς από τη ΝΔ, Αντώναρος, αποκαλούμενος στα Καφενεία, όπου δεν πατάνε οι Νεποτιστές Δεξιοί ή “Δεξιοί” πολιτικοί και… Φλωρόπουστας), λες “έχει και ένα δίκιο ο… Πρόεδρος Καρατζαφέρης και ιδιοκτήτης του ART TV, ο οποίος απεπέμφθη αδίκως απ’ τον Ραφήνειο Νεο-Βούδα (δικό μας το επίθετο “κλεφτρόνια”), διότι είχε τολμήσει να του πει στις εκλογές του 2000: “Πρόεδρε βγες και πες την αλήθεια! Βγες και πες ότι κερδίσαμε και πως ο Σημίτης αλλοίωσε το αποτέλεσμα!”

Ο Μέγας όμως ηγέτης Καραμανλής ο Β’, τον “σούταρε” αμέσως και έξυπνα, αφού οι “Διεθνείς… Φίλοι” μας, αυτοί οι ίδιοι που τον ξεφτίλισαν μετά από μερικά χρόνια και μας οδήγησαν, δι’ αυτού ουσιαστικά, στα “Μνημόνια”, του είπαν περίμενε μια 4ετία ακόμα και θα γίνεις μετά Π-Θ, αφού έπρεπε ο “σοβαρός” ΣΗΜΙΤΗΣ να εκτελέσει κάποια ξένα… συμβόλαια, κατά της χώρας μας!..

– Θυμίζω ότι ο Γ. Καρατζαφέρης είχε πάντα άριστες σχέσεις με την Ντόρα (νομίζω πως ακόμα τις διατηρεί), καθώς και άριστες διασυνδέσεις και προσβάσεις με την / στην ΕΥΠ, αποτέλεσμα των οποίων ήταν και η… βουλευτοποίηση στο Κόμμα του, τον ΛΑ.Ο.Σ., του αστράτευτου, αν δεν απατώμαι, και γιού βαθιάς Χουντικής μεγαλο-οικογένειας, Κοραντή!

   θ. Πράγματι πρόσφατες φράσεις, που… εντυπωσίασαν(!), (καταλάβατε), είναι οι ακόλουθες:

  • Ενσυνείδητιος Πατριωτισμός” και “Λαϊκο-Εθνικισμός, του “σοβαρού” Σημίτη!.. Ασχολίαστες!..
  • Οχλοκρατικό συνοθύλευμα ή κάπως έτσι και Εκτός πλαισίου πραγματικότητος, του σύγχρονου μεγάλου… Ρήτορα, Τσίπρα ή κάποιων λογοκλεφτρών λογογράφων του! Επίσης, ασχολίαστο!..

Η νέα θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΣΚΟΠΙΑΝΟ είναι η διάκριση μεταξύ ιστορικής και γεωγραφικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! (Νομίζουν ότι έτσι “πέτυχαν διάνα” και πως έτσι “θα σώσουν ψήφους”)! Την “κάρφωσε” τη θέση αυτή η Αυλωνίτου, αναφέροντάς την στο Δελτίο του Κου Μυλωνάκη, ως θέση της!

– Την άκουσε και ο Μπουτάρης, ένοιωσε βαθιά…  προσβεβλημένος, αχαχαχαχαχα,  και βγήκε και μίλησε, την ίδια ή την άλλη ημέρα, δεν είμαι σίγουρος, πάντως μίλησε αμέσως, για αλλαγή του ονόματος του α/δ στη Θεσσαλονίκη, των ΚΤΕΛ, κλπ! Και είναι τόσο βρωμιάρης και τόσο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, που δεν είχε τα αρχίδια να την υποστηρίξει το θρασίμι και στη συνέχεια τη θέση του αυτή, και έτσι είπε πως κοιμόταν και τον… παρέσυραν, ο δημ/φος του ΣΚΑΪ Οικονόμου και η συνεργάτης του, κλπ, ενώ τη δήλωση την έκανε σε ομιλία του στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, στην οποία μάλιστα τόνισε, ο μπουρδελιάρης Βιαγκρο- σκουλαρικάς, πως: “Χάσαμε”! (Αναφερόμενος στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ και στην Ε-Σ διαφορά! Ας την πω έτσι παρατύπως και… αστοχως)!..

– Έτσι ο… “Χικ”, απέδειξε πως δεν πιστεύει σε καμιά ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, πως είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ και… “ΕΥΡΩ”-ΛΑΓΝΟΣ (ήτοι “Φραγκο-φονιάς”) και πως στην πραγματικότητα πιστεύει πως έχουν δίκιο οι Σκοπιανοί, με τους οποίους συμφύρεται και συναγελάζεται, όπως επίσης και με τους Τούρκους Κεμαλιστές και άλλους!

Και αυτός είναι Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ρε Μακεδόνες;

Τους μόνους που γλείφει αυτό το “πράγμα” [που επί Χούντας, όταν και γλείφοντας έφτιαξε την περιουσία του, (όπως και η οικογένεια Τσίπρα και άλλες σημερινές μεγαλο-οικογένειες το ίδιο), θα έπρεπε να έσκαβε και να έσπαγε πέτρες], ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ(!), τους μόνους που γλείφει είναι τους χρηματοδότες* του και συμβούλους του “Διεθνείς Εβραίους” και οπωσδήποτε αυτούς της Θεσσαλονίκης!

* Αυτούς (εννοώ “Χρηματοδότες και Χρηματιζόμενους”) ποτέ δεν θα τους “βγάλλει στο φως” ο Τσίπρας! Είναι “αδέλφια” του, και αν το κάνει, ο… “Διεθνής Πατέρας” του θα τον κάνει… ΝΤΑ – ΝΤΑ!..

  ι. Είχαμε καλέσει απ’ εδώ τον Νετανιάχου να λάβει θέση για το “ΣΚΟΠΙΑΝΟ” και να πει την ΑΛΗΘΕΙΑ! Δεν το έκανε! Ο Πρόεδρος όμως Ρίβλιν που ήλθε εδώ, έμμεσα μας ανέφερε την θέση του Ισραήλ, τονίζοντας: “Τελειώνετε μ’ αυτό το θέμα”! Καταλάβατε φίλοι!

Κρίμα ρε Πρόεδρε Μπένζαμιν! Κρίμα! Βεβαίως “1000 μπράβο” για τη στάση σου αυτή που είναι ΕΘΝΙΚΗ, αφού για εσάς τους Εβραίους, η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αποτελούν τα ιστορικά σας Ευρωπαϊκά σύνορα και η Θεσσαλονίκη μας την ευρωπαϊκή σας Πρωτεύουσα! Δεν είμαστε… ζώα, κάτι ξέρουμε και εμείς ρε Μπένζαμιν! Εσύ όμως ρε Πρόεδρε “Μπίμπι”, επειδή πράγματι είσαι ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΣ(!), δεν θα μπορούσες να πεις την ΑΛΗΘΕΙΑ, όταν ένας ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ είπε:

Εγώ ξέρω ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ, οι Έλληνες πολιτικοί το ξέρουν;

   ια. Ο Χίος είναι γνωστός Βάζελος ρε φίλε, γι’ αυτό και γράφει ή αναφέρει στο “σάϊτ” του θέματα πάντα κατά του ΘΡΥΛΟΥ! Άντε ξύπνα! Φέτος είναι η εποχή που θα ξυπνήσουν τα όποια… σαλιγκάρια!.. 

Αν είναι Χρυσαυγίτης; Πού να ξέρω; Γιατί δεν τον ρωτάς εσύ προσωπικά; Μπορείς πολύ εύκολα να τον βρεις! (Τηλ / e-mail, κλπ).

  ιβ. Ναι, ο Τσίπρας στην Κ.Ο. του, πράγματι, είπε ακόμα μία παπαριά, πλην της παραγράφου “1”, χωρίς να καταλαβαίνει ότι έτσι μειώνεται και άλλο! Είπε: “Από το 2.000 έως το 2010 “έφαγαν” οι τότε Κ-Βσεις, με τα φάρμακα και το “πάρτυ” στην Υγεία, ένα Μνημόνιο”! Κάπου 23 δις Ευρώ, νομίζω πως είπε, αγαπητή μου φίλη!

– Και έτσι όμως να είναι, που εγώ σου λέγω ότι είναι, οι προηγούμενοί σου, μέσα σε 10 χρόνια, μας “έχασαν” 23 δις (άντε να το γράψω έτσι) Κε Τσίπρα μου, ενώ εσύ μέσα σε 6, 7 μήνες, (Ιαν. – Αυγ. 2015) μας χρέωσες 100 δις Ευρώ και σήμερα ήλθε και ο αποχωρών Κος Βίζερ και είπε ότι το ποσόν που εσύ μας χρέωσες ήταν 200 δις Ευρώ!

–  Άρα… Αλέξη μας;

Άρα, επειδή είσαι καλός στα Μαθηματικά, (Μηχανικός γαρ, όπως λες και λένε), για κάτσε και δες λίγο τους παραπάνω χρόνους και τα νούμερα, σύγκρινέ τα, βγάλλε το σωστό αποτέλεσμα και μετά, με το συμπάθιο Κε Π-Θ γέ μας, “ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ!.. (Και το επιχείρημά σου αυτό είναι πολιτικά… άκαρπο και σε εκθέτει)!..

   ιγ. Δηλαδή για να καταλάβω! Αν ο σχεδόν 60άρης Ναύαρχος Αποστολάκης είναι ακόμα σωματικά… ενεργός και κάνει όλες αυτές τις… μαγκιές εκτός… Γραφείου, και ο ομόλογός του Ακάρ δεν είναι, αυτό τί σημαίνει και γιατί το προβάλλουμε δηλαδή, να δείξουμε τί; Μήπως σημαίνει ότι οι ΕΕΔ είναι ανώτερες των ΤΕΔ; Να πιστέψω ότι υπάρχει σήμερα στο Ε/ΓΕΕΘΑ τόσο μεγάλη πνευματική… ένδεια, αλλά και έλλειψη ικανών και εκπαιδευμένων στις ΨΕ στελεχών;

Τζανακόπουλε και κυρίως εσύ Ν. Παππά, ετοιμαστείτε από τώρα, αν θα είστε Κ-Β το Καλοκαίρι! Οργανωθείτε και προετοιμαστείτε από τώρα (!!!), παίρνοντας ΑΞΙΟΥΣ στις θέσεις των κρίσιμων πόστων σας και όχι λαμόγια ή άχρηστους συγγενείς σας, ώστε να μπορέσουμε να αμυνθούμε από καλά, έως πολύ καλά! Με καταλαβαίνεις Νικόλα μου, δεν είναι; Τα χαιρετίσματά μου στον Τάκη τον ΣΚΟΥΤΑ!..

ΤΑ ΛΕΜΕ

ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ

-/-

ΥΓ.

α. Μου έχεις γράψει “ΦΩΚΙΩΝ” 5 φορές ότι κάποιοι σκοπεύουν να δηλητηριάσουν το νερό στην πόλη της Αθήνας! Τί να σου πω εγώ; Πήγαινε και πες το εκεί που πρέπει, όπως πχ στην ΕΥΠ, στην ΑντΙ-Τρομοκρατική, προσθέτοντας και ό,τι άλλο συγκεκριμένο γνωρίζεις! Εδώ εμείς οι… “ΑΓΓΕΛΟΙ” περνάμε την… ώρα μας

β. Για την “ΑΝΤΙΦΑ” θα σας γράψω προσεχώς!.. Υπομονή!.. 

-/-