Διάφορα, Αλλά Όχι… Αδιάφορα!

Φίλοι μου!

  • Διάφορα, αλλά όχι αδιάφορα! “Πάμε” λοιπόν!

1. Άρχισαν οι ηλ/κοί πλειστ/σμοί στην Πατρίδα μας, σήμερα 29-11-2017. Τελικά, πλέον, κανένα σπίτι στα χέρια… ιδιοκτήτη, Κε Τσίπρα, Κε Π-Θ της “Σεισάχθιας”, του “Δεν Πληρώνω”, των SOROS – ΜΚΟ, των SOROS – “Αλληλέγγυων”, κλπ, κλπ, κλπ.

2. Μερικά… “Όμορφα” από την Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ” (Ενδεικτικώς): 

Βρώμισαν τον Σαρωνικό, [οι τάχα μου υπέρμαχοι των συμφωνιών περί Κλιματικής Αλλαγής, (αυτήν που προβάλλουν δυνατά οι Παγκοσμιοποιητές Διεθνείς Σάϊλοκ), με την “Αγία Ζώνη”, ένα από τα πλοία γνωστότατου λαθρέμπορου μεγαλο-εφοπλιστή φίλου τους (“όνομα και μη χωριό” / “κολλητός” και του ΥΠΑΜ Καμμένου)], υπέθαλπαν και υποθάλπτουν / προάγουν την τρομοκρατίαμε τις άδειες στους… Κουφοντίνες και σε μια σειρά άλλων σκληρών εγκληματιών / φονιάδων, με τον Νόμο Παρασκευόπουλου, αυτού του δήθεν… Δημοκράτη Υπουργού, που τελικώς… “χέστηκε” και “ανέκρουσε πρύμναν”, επιτρέπουν, με τους… Ρουβίκωνες των Λαφαζανικών πρώην(;) φίλων τους, με τα δήθεν… Εξαρχειοτόπουλα, κλπ, κλπ, κλπ, την πάντα… καλή αριστερή τρομοκρατία στην χώρα μας, υπέγραψαν με το Υπερταμείο (το πλέον σοβαρό θέμα που ισοδυναμεί με το τέλος της Ελλάδος) τα 99 χρόνια σκλαβιάς μας στους “ΡΟΤΣΙΛΝΤ” και στους λοιπούς ομοίους τουςδιορίζουν συνεχώς μέχρι και τον… πατέρα τους, όπως έπραξε το Νο “1” της Κ-Β, ο Κος Παππάς, με τον…  μπαμπά του, αφήνουν να γεμίζει η Ελλάδα με τάχα μου πρόσφυγες και ουσιαστικά με λαθρομετανάστεςπαρέχουν ιθαγένεια(!), σε 1η φάση, σε 110.000 ξένους, ώστε να έχουν μελλοντικούς… ψηφοφόρους, πολέμησαν και πολεμούν κάθε τι ελληνικό και ορθόδοξο, νομιμοποίησαν (ήτοι ψήφισαν Νόμο) όχι μόνον την ομοφυλοφιλία (στη Δημοτική την “Πουστιά”) και όλα τα… συνημμένα και παράγωγά της, αλλά νομιμοποίησαν εμμέσως και την παιδοφιλία, (το έχουμε εξηγήσει αναφερόμενοι στα 15χρονα…), Μεγαλο-Υπουργοί τους (Κε Καμμένε ακούς;) μιλάνε με ισοβίτες, μεγαλέμπορους ναρκωτικών, για το καλό πάντα της… Δικαιοσύνης, όπως μας είπαν και λένε (αχαχαχαχαχα), πουλάνε βλήματα, κλπ, μέσω… κραγμένων” απατεώνων, σε άλλες χώρες, λόγω της… ειρηνιστικής ιδεολογίας τους, (αχαχαχαχαχα), δηλώνουν Ψεύτες, αλλά όχι Κλέφτες, και τελικώς σκότωσαν και 23 ανθρώπους στην Μάντρα Αττικής (Κα Δούρου ακούς; / Εσύ Κε Τσίπρα;), γεγονός για το οποίο, όπως μας λένε, φταίνε και πάλι οι… προηγούμενες Κ-Βσεις, (λες και αυτοί δεν κυβερνούν από τον Ιαν. του 2015), και κυρίως ο… Γερο-Καραμανλής (sic), που έκτισε την Αθήνα για 500.000 κόσμο και με προοπτική να γινόταν αυτή, το πολύ, μια πόλη του 1.000.000 κατοίκων  και όχι των 6.000.000 που είναι σήμερα, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Και μετά απ’ όλα αυτά φίλοι μου δεν υπάρχει καμμία κυβερνητική παραίτηση!!!…

Αν όλα αυτά ή έστω τα περισσότερα απ’ αυτά, γινόντουσαν με την… πόρνη τη Δεξιά, (στη Δημοτική, με την πουτάνα τη Δεξιά, όπως ελέγετο παλιά), θα υπήρχε σήμερα ελληνικό Κράτος; Απαντήστε μου!..

Βρε ουστ και εσείς και τα γεμάτα με αίμα βραβεία σας, που σας δίνουν τα διεθνή αφεντικά σας, όπως δίνει το κόκκαλο το αφεντικό στο σκυλί του, το μπαλάκι του για να παίξει, κλπ, προκειμένου να το ευχαριστήσει, να το συγχαρεί, κλπ, κλπ, κλπ!..

3. Μην φοβάστε!.. Τα έχουμε πει!

– Ο Κιμ Γιουνγκ Ουν ενεργεί πρωτίστως για την Κίνα! Οι Κινέζοι, μετά τα οικονομικά τους πλέον… σφιγξίματα στις Η.Π.Α. και στον υπόλοιπο Κόσμο, λόγω της εκλογής ΤΡΑΜΠ, του πολιτικού του “Πιστεύω” και πιο συγκεκριμένα του Οικονομικού του “Πιστεύω” και ακόμα πιο συγκεκριμένα της εφαρμογής της οικονομικής του πολιτικής, σε Η.Π.Α. και αλλαχού, όπως και μετά από την αμερικανική (ΤΡΑΜΠ-ική) καταγγελία (και ακολούθως την μη υπογραφή της) του κειμένου της νέας διεθνούς συμφωνίας περί Ελευθέρου Εμπορίου, έχουν όχι απλώς εκνευριστεί, αλλά κυριολεκτικά εκμανεί!

– Επίσης, οι Κινέζοι (να ξαναβάλλω και πάλι αυτήν την παράμετρο στο ηλεκτρονικό… τραπέζι) έχουν ενοχληθεί πιο πολύ απ’ ότι παλαιότερα με τον Ομπάμα, με την νέα, (ΤΡΑΜΠ-ική αυτήν τη φορά), αμερικανική “κατεβασιά” στην Α. Ασία, στην Κορεατική χερσόνησο, στη ν. Κινεζική θάλασσα και στα νησιά της, στην Ιαπωνία, (η οποία επαναστρατικοποιήθηκε και πάλι σχεδόν πρόσφατα, για πρώτη φορά, μετά από τον Β’ Π.Π., λόγω Κίνας), ακόμα και στην… Αυστραλία, διότι ο Τραμπ διαπιστώνεται αγαπητοί, πως είναι πιο ενεργός, πιο αποφασιστικός και πιο… ριζοσπαστικός (μέχρις εδώ) στις… Απω-Ανατολικές παρεμβάσεις του!

– Έτσι, (επανέρχομαι), οι Κινέζοι, (που ειδικά τα τελευταία χρόνια κέρδισαν, μέσω του παγκόσμιου εμπορίου… τους, εκ-δες εκ-ρια $ Η.Π.Α., με το νέο κομμουνιστικο-καπιταλιστικό καθεστώς που εγκαθίδρυσαν, εδώ και μερικά χρόνια), έχουν ήδη τώρα χάσει εκ-ρια δολλάρια και όπως διαφαίνεται θα χάσουν και άλλα, με την οικονομική πολιτική του νέου Αμερικανού Προέδρου!

– Γι’ αυτό λοιπόν οι Κινέζοι, μη θέλοντας να απωλέσουν τα τεράστια, δια του παγκοσμίου εμπορίου που επιχειρούν, οικονομικά ωφέλη (λέγε με “κέρδη”) των τελευταίων κυρίως 10+ χρόνων, συνέπλευσαν με τους Ρώσους, γενικώς, αλλά και ειδικώς, όπως πχ στα θέματα της… δυστυχούς Συρίας, σχεδόν ταυτιζόμενοι με την ευρύτερη αντι-αμερικανική Ρωσική στάση, γι’ αυτό και… διαβάζουμε τώρα πως, φέρεται να ετοιμάζονται να στείλουν στη Συρία τις “Τίγρεις της Σιβηρίας”, ήτοι τις καλύτερες “Μονάδες Ειδικών Δυνάμεων” που διαθέτουν, με αποστολή να υποστηρίξουν / να υπερασπίσουν εκεί, αν απαιτηθεί, τον Άσαντ!.. (Ολόκληρη ανάλυση σας παρουσίασα πρόσφατα, σε 2 συνέχειες μάλιστα, στην οποία ανέφερα / εκτιμούσα την Κίνα ως τον Παρατηρητή των εξελίξεων, διότι αυτό συνέβαινε έως τώρα! Παρ’ όλα αυτά,… οψόμεθα)!

– Αυτά που κάνει στην επιστήμη των βαλλιστικών πυραύλων ο τρελλός Β. Κορεάτης Κομμουνιστής Δικτάτορας Γιουνγκ, και τα διεθνή ΜΜΕ τα παρουσιάζουν ως… επιτυχίες και τεχνικά ή τεχνολογικά Β. Κορεατικά επιτεύγματα, οι Κινέζοι και τα ξέρουν και κυρίως… τα διαθέτουν στο οπλοστάσιό τους!

Με τους Κινέζους λοιπόν θα πρέπει να συνομιλήσει και να εστιαστεί, ως προς τη λύση του προκύψαντος Β. Κορεατικού προβλήματος, (ας το πω έτσι, δεν πειράζει), ο Κος ΤΡΑΜΠ και είμαι βέβαιος ότι ο… Κος (sic) Γιουνγκ θα συνετιστεί!..

– Βλέπετε λοιπόν, αν αντιστοιχήσουμε πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, πόσο δίκιο, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε όχι, είχε και έχει ο Ι/Π-Θ Β. Νετανιάχου, όταν “φωνάζει” για το Ιράν και την πυρηνική εξ αυτού απειλή;

– Κε Πούτιν!

Τόσο αμοραλιστής λοιπόν και εσύ; Τόσες 10ετίες τώρα κουραστήκαμε να σας ακούμε εσάς τους Ρώσους, είτε ως Κομμουνιστές (κυρίως), είτε και τώρα ως… Δημοκρατικούς (sic) να υβρίζετε και τελικώς να συκοφαντείτε τις κακές Η.Π.Α., που θέλουν να εξαφανίσουν τους λαούς, και, και, και,… Ή όχι; Ακριβώς έτσι!

Εσύ λοιπόν που είσαι… Δημοκράτης και… Ορθόδοξος, (εδώ έχουμε το… “πουλέν” σου τον Βελόπουλο και σε… υμνεί), είναι δυνατόν να συμμαχείς, [διότι αυτό(!) έχεις κάνει], με τους νέας μορφής Κινέζους Καπιταλο-Κομμουνιστές, και συνακολούθως (μαθηματική συνέχεια / λογική ακολουθία) και με τον -τουλάχιστον- φίλο των Κινέζων Γιουνγκείναι ακόμα δυνατόν να συμμαχείς με τους τρελλούς Σιίτες Μουσουλμάνους Μουλάδες του Ιράν, που -ουσιαστικά- απειλούν την παγκόσμια ειρήνη, ειρήνη που -υποτίθεται- πως τόσα χρόνια τώρα κτυπούσαν / προσέβαλαν βάναυσα οι… κακές Η.Π.Α., είναι επίσης δυνατόν να συμμαχείς, εσύ ο καθαρός και γνήσια ελεύθερος, όπως παρουσιάζεσαι, (και το δέχομαι ότι είσαι), άνθρωπος, με έναν -ίσως τον πιο σκληρό σήμερα- Σουνίτη Μουσουλμάνο Δικτάτορα, και αναφέρομαι στον Τ/ΠτΔ ΡΤΕ, που τον είχες μάλιστα καταγγείλει, όχι πολύ μακρυά στο παρελθόν, ως τρομοκράτη και υποστηρικτή του “ISIS”, είναι τέλος δυνατόν, (για να μην σε κουράζω άλλο), λόγω του προφανούς πολιτικού σου ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΣΜΟΥ, (“ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”) να συμμαχείς με έναν άλλον σκληρό Κομμουνιστή Λατινο – Αμερικανό Δικτάτορα, ήτοι με τον Βενεζουελάνο Ν. ΜΑΔΟΥΡΟ, (πολιτικό φίλο του ΡΤΕ / να ένα ακόμα κοινό στις σχέσεις Τσίπρα – ΡΤΕ φίλοι αναγνώστες), ο οποίος καταδίκασε το λαό του να ζει στην… “Κόλαση επί Γης”, τον 21ο αι.(!);

(Τσόντα στο κείμενο: Η Βενεζουέλα, Κε Τσίπρα και Κε Παππά, δεν είναι αυτήν τη στιγμή ολίγον προ της μετατροπής της σε… Υεμένη, την οποία, αυτήν και τα παιδιά της, αγάπησε ξαφνικά ο… Φίλης, ο… Ψυχο-Πονεσιάρης νεοκομμουνιστής ψάλτης και αγαπημένο και αυτό παιδί του πνευματικού σας Πατέρα SOROS; Σας ρωτάω και αν θέλετε απαντήστε κάποια στιγμή)!..

Συνεχίζω!

– Μία λέξη Κε Πούτιν ταιριάζει στην παγκόσμια πολιτική στάση που τηρείς και στη γράφω, αμέσως στη συνέχεια, με ειλικρινή σεβασμό, όπως αρμόζει και σε εμένα να ομιλώ, αλλά και στη θέση σου, όπως όμως κυρίως αρμόζει στην πράγματι μεγάλη και ιστορική χώρα σου, της οποίας, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, οι πολιτιστικές της ρίζες είναι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ! (Λόγω του Βυζαντίου! Σκέψου πχ ποιός έφτιαξε το Κρεμλίνο, το οποίο σε στεγάζει τώρα και θα συμφωνήσεις μαζί μου, ενώ έχεις ασφαλώς και άλλα πολλά σχετικά με την ελληνικότητα των θεμελίων του Πολιτισμού σας, ως Ρώσων, να σκεφτείς, κυρίως όμως, αν θες, σκέψου ποιοί σας εκ-Χριστιάνισαν, εσάς τους “Ρως”, την αρχηγική πράγματι φυλή των Σλαβικών… φύλων)!

Ποιά λέξη λοιπόν ισχυρίζομαι πως ταιριάζει στην άκριτη πολιτική σου στάση, στάση αντίρροπη και ασύμβατη και με το “Πιστεύω” σου, (αυτό που “έβγαλλες προς τα έξω” και κυρίως προς τους μη Ρώσους), αλλά και ασύμβατη με ένα σύγχρονο και δημοκρατικό Κράτος, όπως θες -και έτσι πρέπει να είναι / να γίνει η νέα Ρωσία, συμφωνώ- όπως προβάλλεις την χώρα σου; Διάβασέ την παρακάτω και προβληματίσου!

  • Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ και μόνον αυτή Πρόεδρε, Κε Β. ΠΟΥΤΙΝ!!! (Πώς είναι στα Ρωσικά η λέξη “ντροπή”);

– Έτσι φίλοι, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ για “Πυρηνικό Πόλεμο, αφού το θέμα το χειρίζονται οι σοφοί -ιστορικά- Κινέζοι, (θελω να πιστεύω πως παραμένουν ακόμα σοφοί), αλλά και διότι ο Γιουνγκ είναι “καλοπερασάκιας” και θέλει, ως άτομο, να ζήσει και να χαρεί τη ζωή και το… δικτατοριλίκι του, αχαχαχαχα, με ό,τι αυτό σημαίνει! (Όχι αγαπητοί, δεν μου διαφεύγει, και μάλιστα καθόλου, ο ισχύων αιώνιος… Νόμος των Πιθανοτήτων)!

– Προσθέστε, (από σήμερα), στη συμμαχία Ρωσία – ΤουρκίαΙράν – Κατάρ – Συρία (Άσαντ) – Λίβανος (Χιζμπολλάχ) – Παλαιστίνιοι (Χαμάς – Αλ Φατάχ), κλπ, κλπ, κλπ, (συμμαχία που σας την έγραφα και “προχθές”), και την Κίνα, (αν είναι ακριβής η πληροφορία που σας ανέφερα παραπάνω, περί αποστολής στη Συρία των… “Σιβηρικών Τίγρεων”), όπως προσθέστε -“τύποις” ασφαλώς αυτήν- και τη Βενεζουέλα, την οποία την έιχα / -με ξεχάσει, (χωρίς η μη αναφορά της “να έπαιζε” ή “να παίζει” κάποιο ρόλο), καθώς και 1,2 -πιθανώς- ακόμα χώρες, της Λ. Αμερικής!..

Παρένθεση:

  • Μήπως τώρα, (εννοώ μετά και από τα σημερινά παραπάνω εκτεθέντα), Κα Μέρκελ, Πριγκήπησσα των “Παγκοσμιοποιητών” των Διεθνών Σύγχρονων Σάϊλοκ, έχεις καταλάβει πόσο μεγάλο πρόβλημα έχεις καταστεί για την ίδια τη Δ. Συμμαχία, υποστηρίζοντας, (προς το παρόν “ησύχως” και κυρίως δια της σιωπής σου / δεν θα γράψω “υπογείως”), στην προκύψασα σύγκρουση, το ανώμαλο ιδεολογικο-πολιτικά συμμαχικό “κουαρτέτο” Ρωσία – ΤουρκίαΙράν – Κατάρ, λόγω του ότι δεν θες τον “πρώτα Αμερικανό”, Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ; Μήπως λέω, μήπως;
  • Επίσης, μήπως φίλοι μου καταλάβατε τελικώς τώρα (και μετά απ’ όσα σας έγραψα και σήμερα), γιατί ήθελε η ελληνική Κ-Β, η οποία είναι στο άρμα των Ισραηλινών φοβικέ, φοβισμένε και ψεύτη, Κε Καμμένε και καμμίας Αιγύπτου, όπως πονηρά, αλλά βλακωδώς, ανέφερες στη Βουλή, για να μην θιγούν οι αριστεροί και δήθεν φιλο-Παλαιστίνιοι… αριστεροί (sic) συνεταίροι και συγκυβερνήτες σου, (αν και ο εγκέφαλός σου, το δέχομαι, δεν μπορεί να σκεφτεί γεωπολιτικά, γεωοικονομικά, κλπ και γενικώς πολύπλοκα και να πείσει), μήπως λοιπόν φίλοι μου / μας καταλάβατε, γιατί θέλαμε να πουλήσουμε βλήματα στους συμμάχους και εκτελεστικό Όργανο των Ισραηλινών, ήτοι στους Σαουδάραβες

Με την ευκαιρία:

   α. Κε Μπορίσωφ, Κε Π-Θ της Βουλγαρίας! Ταράχτηκες πολύ, όντας μέσα στο α/φ σου, που ξαφνικά δεν σε άφησαν οι Ιρανοί να πετάξεις πάνω από τον εναέριο χώρο τους, στον εναέριο δρόμο σου για τη Σ. Αραβία; (29-11-2017)

Νόμισες ότι η πρόσφατη πολιτική προσέγγισή σου με την Τουρκία, και τα ωραία, υποστηρικτικά σου γι΄αυτήν λόγια, που ανέφερες σχετικά με τις σχέσεις της με την ΕΕ και την ευρωπαϊκή της προοπτική [μια Τουρκία, με την οποία θες πράγματι, (το πιστεύω), “να τα έχεις καλά” ή έστω “να είσαι κοντά” με την σουνιτική αυτή σύμμαχο, (στην παρούσα βεβαίως φάση), του σιϊτικού Ιράν], πως θα “έρριχνε στάχτη” στα μάτια των Ιρανών;

– Οι Ιρανοί Μπόϊκο, ξέρουν πολύ καλά πλέον, ότι είστε, (εσύ και η χώρα σου), πολιτικά υποχείρια των Βρεττανών και συνεπώς και των Αμερικανο-Ισραηλινών και δεν “τσιμπάνε”! Είναι πιο… βρώμικοι στη σκέψη από σένα!.. Σου προτείνω να μελετήσεις, έστω λίγο, (αν και ως πρώην “Μπράβος” του Τεοντόρ Ζίφκωφ, δεν νομίζω να έχεις τέτοια ενδιαφέροντα…), τους Ελληνο – Περσικούς ή άλλως πως, τους Μηδικούς Πολέμους, μπας και “πάρεις πρέφα” τί “DNA” έχουν οι σημερινοί Ιρανοί, όσο αυτό και να έχει αλλοιωθεί από το Ισλάμ… τους!..

Ανήκεις Μπόϊκο στην… Ισραηλινή πλευρά του ποταμού πια, (η χώρα σου είναι στον άξονα ασφαλείας της), αλλά επειδή γνωρίζεις τα περί “Κρυφών  Πρωτοκόλλων” της Λωζάννης του 1923, όπως και το τί θα επιδιωχθεί και από ποιούς τα επόμενα 5 χρόνια, στην γειτονιά μας, όντας χαρακτηριστικά ύπουλος, έβαλες τον ΥΠΑΜ σου, τον Καρακατσάνωφ, να ξαναμνημονεύσει, [μέσω αγαλμάτων και εσύ, όπως κάνουν, χρόνια τώρα, τα αδέλφια σας οι Γυφτο-σλάβοι, των Σκοπίων, (Γυφτο-Σλάβοι, διότι είστε μπασταρδόσλαβοι, όπως πολύ καλά γνωρίζεις)], να μνημονεύσει λοιπόν και πάλι τη συνθήκη του Αγίου Στεφάνου και την “Μεγάλη Βουλγαρία, ώστε να βάλλεις έξυπνα την χώρα σου και πάλι στο παιχνίδι των εδαφικών διεκδικήσεων στην περιοχή, μετά τα όσα μεγάλα και τρομερά θα αρχίσουν, (από το θέρος -εκτιμώ- του 2018), να λαμβάνουν χώρα !..

– Μπόϊκο! Μην γελιέσαι! Θα γίνει τελικώς, ό,τι πουν οι πάτρωνές σου, (όπως και των Τούρκων), δηλαδή οι Άγγλοι, (ο κοινός σας σημερινός πραγματικός Αφέντης), αν φυσικά η Δύση επικρατήσει στον τεράστιο περί την σύγχρονη νέα… Τροία αγώνα Τιτάνων, που αργά ή γρήγορα, θα διεξαχθεί!..

– Πάντως, απ’ ό,τι γνωρίζω, η… κρυφή Λωζάννη, του 1923, δεν μιλάει για νέα… “Μεγάλη Βουλγαρία” ή για… “Μεγάλη Τουρκία”, αλλά μάλιστα σε ό,τι αφορά ειδικά την Τουρκία, μάλλον την… διαλύει! Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν λερώσει λίγο το… βρακάκι τους οι Μογγόλοι και διακατέχονται από “το σύνδρομο του ξεψυχούντος… θηρίου”, που έχουμε γράψει, αναλύσει και εξηγήσει, εδώ, στο “σάϊτ” μας! Κατάλαβες;

– Για ξανασκέψου λοιπόν λίγο πιο σοβαρά, αν μπορείς ασφαλώς! (Ειλικρινά, με το συμπάθιο που λέμε, εδώ στην Ελλάδα)!

    β. Τα ίδια γνωρίζει και ο πράγματι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ Αλβανός πρώην Π-Θ Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ, ένας πράγματι πολιτικά μονοπρόσωπος και “ίσος” πολιτικός και επιστήμονας, (Ψυχίατρος) και βγήκε” στον εορτασμό για τα 105 χρόνια της ανεξαρτησίας της χώρας του και… ζωγράφισε ως αλβανικά εδάφη τη Δ. Μακεδονία (sic), την ελεύθερη Ήπειρο, έως την Πρέβεζα (sic),  ακόμα δε και την Κέρκυρα (sic), σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, μην παραλείποντας να… ζωγραφίσει ομοίως περιοχές της πΓΔΜ, του Μαυροβουνίου, της Σερβίας, το Κόσσοβο, κλπ!

Φίλε Σαλί! Χαλάρωσε λίγο και όπως λέμε, μην… γαμάς τόσο πολύ, (λεκτικά εννοώ βεβαίως), διότι υπάρχει ο ελλοχεύων κίνδυνος ή ο φόβος να στραβοψωλιάσεις, όπως λέμε, αλλά κυρίως ο φόβος να χρειαστείς και εσύ… Ψυχίατρο!.. Σε κάθε περίπτωση μην γίνεις, (πολιτικά εννοώ πάντα), σαν τον νεο-Γενίτσαρο, τον Έντι τον ΡΑΜΑ, τον σημερινό Π-Θ σας, την πραγματική ντροπή της Ελλάδος!.. Αν με καταλαβαίνεις και με καταλαβαίνεις!.. Και τέλος, έσο(!) “από κοντά” και εσύ με τους Άγγλους! Δεν μπήκαν τυχαία στην χώρα σου, ούτε συνασκούνται τυχαία με τον στρατό σας!..

– Και επειδή είσαι Ψυχίατρος, και εκτιμώ και Ψυχολόγος (1.000.000%) θελω να σε ρωτήσω το εξής: “Τί ψάχνεις με τις δήθεν Μεγάλες και τάχα μου… Μεγαλύτερες Αλβανίες ρε Σαλί; Δεν σε αρέσει να ζεις / να ζούμε ειρηνικά, να χαιρόμαστε όλοι μας τον ήλιο, τη θάλασσα, ό,τι τέλος πάντων αρέσει στον καθένα μας, εμένα πχ οι Ψαροταβέρνες του Πειραιά και εσένα οι… Χασαποταβέρνες (μπορείτε να τις κάνετε και “χασαπό”) στο “Ντά(γ)ϊτ”, κλπ“; Για πες μου ρε Σαλί! 

    γ. Κε Μυλωνάκη και λοιποί φίλοι!

– Το Αλ Τζαζίρα είναι του Κατάρ και ομιλεί αντι-Ισραηλινά, όπως και κατά της Σ. Αραβίας και των συμμάχων της, υποστηρίζον τα συμφέροντα της χώρας του και των δικών της συμμάχων, στην όλη προκύψασα “ενδο-αραβική” (ας την πω έτσι) σύγκρουση! Να θυμάσαι! Η “Παγκοσμιοποίηση” (ήτοι οι “Διεθνείς Σάϊλοκ” και τα Όργανά τους), ο Ο.Η.Ε., η Ε.Ε. και η χώρα – ηγέτης της Γερμανία, η “Διεθνής Αμνηστεία” και το σύνολο σχεδόν των διεθνών Οργανισμών, οι διεθνείς SOROS-ΜΚΟ, οι διεθνείς SOROS-Αλληλέγγυοι, οι SOROS-Ρουβίκωνες, (θυμήσου / θυμηθείτε ότι τα χαρτάκια που πέταξαν στο Ε/ΥΠΑΜ, που “τους άνοιξαν και μπήκαν”, έγραφαν “Λευτεριά στους Παλαιστίνιους”), κλπ, υποστηρίζουν, σου / σας το ξαναγράφω, [ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!)], την Καταριανή Συμμαχία, σε αντίθεση με τις σημερινές Η.Π.Α. και τη Βρεττανία, που είναι με το Ισραήλ και τους συμμάχους του!

– Μην με κουράσετε όμως άλλο! Τί δεν καταλαβαίνετε πια; Νομίζω ότι πιο σαφής, μετά και από την 3η σημερινή μου παρούσα… παρέμβαση, δεν μπορώ να γίνω!..

– Άρα Κε Μυλωνάκη!

Με κανένα Αραβικό κόσμο, [πλην του Κατάρ, (το παρουσιαζόμενο σήμερα ως “ουδέτερο” Κουβέϊτ εκτιμώ ότι θα γείρει τελικά προς το Ισραήλ και τις Η.Π.Α. και αυτό)], δεν ήλθε σε σύγκρουση η Κ-Β μας και ο Κος ΥΠΑΜ! Απλώς, μαζεύτηκαν εκεί (στο El Cezire εννοώ) κάποια Όργανα των “Παγκοσμιοποιητών” και συνομίλησαν / συνεντευξιάστηκαν και “ουδείς άλλος”, αλλ’ όπως και “ουδέν άλλο”!

– Ο Κος… ΣΥΡΙΖΟ-πουλος, της… Κας ΝΔού δημ/φου (καταλάβατε) και πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος των “ΣΑΝΕΛ”, παρέστη στην υπόψη συζήτηση, ως εκπρόσωπος του ελληνικού Τμήματος της Δ. Αμνηστείας, δηλαδή παρέστη ως “η διακορευθείσα πρώην παρθένος κόρη” του… Συστήματος και ασφαλώς επίσης, παρέστη και ως “Τέκνο / Παιδί της Παγκοσμιοποίησης, για να μας πει τάχα, σαν ένας άλλος ψευτο – SOROS – Φίλης, τις ίδιες… παπαριές, που όμως είχαν ξεχάσει όλοι αυτοί να πουν και να εκφράσουν, όταν ο Δημοκρατικός” και “Παγκοσμιοποιητής”… φίλος τους Ομπάμα “άνοιγε”, το 2011, στη Συρία, το Συριακό μέτωπο, ή όταν η “Παγκοσμιοποιημένη” ΚΛΙΝΤΟΝ-ική πολιτική συμμορία αιματοκυλούσε παλαιότερα τα Βαλκάνια, κλπ, κλπ, κλπ!.. [Όλοι αυτοί οι Κοι, αγαπητοί αναγνώστες, είναι πάντα επιλεκτικά ευαίσθητοι και πάντα συμφωνούν σε όλα μεταξύ τους, όταν πρόκειται να θίξουν, και μάλιστα καίρια, τα Ελληνικά (κυρίως αυτά)  και τα Ισραηλινά κρατικά συμφέροντα]!..

4. Κε Σ. Καλλιντερίδη!

Συνέχεια του ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ είναι και μόνον(!) η ΕΛΛΑΔΑ! Καμμία Τουρκία και καμμία Ρωσία και υπό καμμία έννοια!

– Η Τουρκία και ουσιαστικά οι Οθωμανοί ήσαν απλώς κατακτητές, οι δε Ρώσοι υπήρξαν πνευματικό  τέκνο της Αυτοκρατορίας! ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, που ίδρυσε ο Έλληνας ΒΥΖΑΣ ο ΜΕΓΑΡΕΥΣ, και η 1100 ετών Βυζαντινή Αυτοκρατορία, είτε αρέσει, σε κάποιους, είτε όχι, ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗ! (Ο Οράτιος είχε πει, για τη Ρωμαϊκή ακόμα Αυτοκρατορία και για τους Ρωμαίους, χρονικά πολύ παλαιότερα του Βυζαντίου, πως κατακτήσαμε τους Έλληνες με τα όπλα και αυτοί με το πνεύμα)!.. STOP εδώ τώρα, αφού δεν κάνουμε μάθημα Ιστορίας!..

Η ζήλεια (αν το εξετάσουμε το θέμα από ψυχολογικής πλευράς) και μη “καθαροί” πολιτικοί λόγοι, θέλουν σήμερα τη Ρωσία, να αυτοπαρουσιάζεται ως η 4η Ρώμη“, ενώ η Τουρκία ισχυρίζεται την Βυζαντινή της συνέχεια, (αν είναι ποτέ δυνατόν), για να αντλήσει από την αίγλη της υπόψη Αυτοκρατορίας, αλλά και -κυρίως- για να παρουσιάσει τους Έλληνες, ως μία μικρή φυλετική Ομάδα, υποτελή του Οθωμανικού της προγονικού κλάδου, που -ΠΡΟΣΕΞΕ- λέγει / ισχυρίζεται πως δεν έχει ουδεμία ιστορική συνέχεια με τους Αρχαίους Έλληνες, κλπ, καθ’ ά έλεγε και είχε διατυπώσει και ο πολύ γνωστός μας… Φαλμεράϊερ! 

– Το παραμύθι της προσεγγίσεως του δήθεν τ/θηρίου με την πολιτική αυτή ιστορική… ρητορική, πρέπει να σταματήσει Κε Σ.Κ., διότι είναι πάρα πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! (Είμαστε το ίδιο, τάχα κλπ! Τώρα, Κε Σ.Κ., θα αντιμετωπίσουμε λίαν πιθανώς -και πάλι- στο Πεδίο, αν θέλεις, εξισλαμισμένους Έλληνες, δηλ. σκληρούς… Γενίτσαρους και από Τουρκία αλλά και από Αλβανία μεριά)!..

– Επίσης, το άλλο… αμερικανικό, χρονικά πολύ παλαιό, παραμύθι της ΕΤ προσεγγίσεως, [που πλην του Αμερικανο- κομμουνιστή Κιτσίκη, προωθούν και άλλοι… γνωστοί στην ημεδαπή, Έλληνες και ξένοι, και της δημιουργίας ΕΤ Ομοσπονδίας, (αυτά δηλ. που έλεγε και ο δικτάτορας Γ. Παπαδόπουλος, όπως και οι παροικούντες στις Μασωνικές Στοές)], θα πρέπει άμεσα και αυτό να σταματήσει, διότι οδηγεί στη διάλυση της Ελλάδος! (Το 1821 οι Έλληνες προτίμησαν να πολεμήσουν στο Πεδίο και να μην καταλάβουν εκ των έσω την με ταχύτητα φωτός παρακμάζουσα τότε Οθωμανική Αυτοκρατορία)!.. Έως εδώ!.. [Θυμήσου επίσης Κε Σ.Κ., τί κατάληξη είχαν οι επιχειρηθείσες Ε-Τ προσεγγίσεις του 1968 και του 1973, (Γ. Παπαδόπουλος – Κ-Β Σ. Ντεμιρέλ και Δ. Ιωαννίδης, δια Αδ. Ανδρουτσόπουλου, – Κ-Β Ετσεβίτ), τί τραγικά αποτελέσματα είχαν για την Πατρίδα μας και αν το πράξεις, θα με δικαιώσεις]!

Η λύση για την Ελλάδα (και πάλι βεβαίως “βλέπουμε”), “σήμερα” / “στην εποχή μας”, θα είναι η για 1η φορά -ιστορικά-  τήρηση από πλευράς μας ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΟΣ, αν ποτέ απαιτηθεί η… εμπλοκή μας, σε οτιδήποτε… διεθνές και… περίπλοκο)!.. 

ΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΌΧΙ… ΑΔΙΆΦΟΡΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ / ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

  • Δεν θα ασχοληθώ σήμερα, αλλά ΠΡΟΣΕΧΩΣ(!), με τις… σημερινές, από πλευράς της Αντι-τρομοκρατικής μας Υπηρεσίας, 9 συλλήψεις Κούρδων τουρκικής καταγωγής… τρομοκρατών (sic), (άκουσα ότι ήταν ανάμεσά τους και ένας ή μία Αφγανικής εθνικής καταγωγής… τρομοκράτης ή τρομοκράτισσα), στο Ν. Κόσμο, στο Παγκράτι, κλπ!..
  • -/-