Διάφορες Πληροφορίες με … (Μέρος 2ο) / (Συνέχεια)

im1(συνέχεια) Η δημοσιογράφος Λαλέ Κεμάλ (Lale Sarııbrahımoğlu) λοιπόν, μας είπε έμμεσα μεν, «στα ίσα» δε, ότι «πίσω» από τον «ISIS» είναι η Τουρκία (Και ασφαλώς οι σύμμαχοί της, ξαναπροσθέτω, Σ. Αραβία, Κατάρ και Ιορδανία, στο έδαφος -κυρίως- της οποίας εκπαιδεύτηκαν οι ανθρωπόμορφοι … Ισλαμοπίθηκοι, με γνώση και έγκριση των Η.Π.Α. και Ισραήλ, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία χώρα. Αρκεί, αρκετά το «κουράσαμε» με τον «ISIS» ή «ISIL» ή «ISID» ή «DAEŞ» ή «I.S.» κλπ. Κάποια άλλη

«Πέφτει ο Δικτάτορας»!

στιγμή θα σας πω γιατί το ορθόν είναι «ISIL»! Και κάτι «φλας»: Οι Ισραηλινές Υπηρεσίες μας ενημερώνουν (και εμείς το εξετάζουμε) ότι ο Αμπάς («Παλαιστινιακή Αρχή») και η «Χαμάς» του Χ. Μεσάλ, του Τουρκόφιλου «γιατρού – χασάπη» είχαν και έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με τον «ISIS»!

6. Ρωτάω: Ποιά ελληνική ε/φ, όχι θα έγραφε, απλά και μόνο θα διανοείτο να έγραφε σε πρωτοσέλιδό της εναντίον των Ισραηλινών, των Εβραίων, των Σιωνιστών, κλπ; ΚΑ-ΜΜΙ-Α! Συμφωνείτε, είμαι βέβαιος! Στην χώρα μας, αν δεν πάρεις την … Εβραϊκή «ευλογία», δεν προχωράς, σε όλους τους τομείς και κυρίως στην πολιτική! Έχει ποινικοποιηθεί ακόμα και η κριτική, στην όποια έκφραση πολιτικής του Ισραηλινού κράτους, των ανά τον κόσμο Εβραϊκών «lobbies» κλπ. Σου κολλάνε αμέσως την ρετσινιά του Αντι – Σημίτη, ή του… «Χρυσαυγίτη», (για την Ελλάδα), με τον δόλιο σχεδιασμό τους για την προώθηση της «ΧΑ» στην χώρα μας και είσαι για τα … σκουπίδια αμέσως! (Έχουν και την κάλυψη πλέον και του Ο.Η.Ε.σχετικά με το ποιός χαρακτηρίζεται ως αντισημίτης κλπ). Τρέχουν όλοι να … «γλείψουν» για να ηγηθούν κάποια στιγμή της ελληνικής αποικίας…Ο πρώην πχ Χ.Α., ΛΑΟΣ και τώρα ΝΔ και υποψήφιος Αρχηγός της «Άδωνις», από «αντι» και πολέμιός τους, τώρα έγινε φίλος και το αγαπημένο παιδί της Εβραϊκής Κοινότητος Αθηνών, όπως ο … ρήτορας (sic) Τζιτζικώστας που πλεύρισε το Βασιλιά με την υπόψη καταγωγή και τον Εβραίο «φτωχό» συμπέθερο. («Έδινε» στην αμερικανική πρεσβεία τον τέως Αρχηγό του Κ. Α. Καραμανλή, κατά την αρχαιοτέρα ε-φ της χώρας, ιστορική «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», μαζί με τον Κο Σταϊκούρα)… Όλοι για την … «καρέκλα»!..
Οι τ/ε-φ όμως βρίθουν, εδώ και χρόνια, πρωτοσέλιδων με πηχιαίους τίτλους κατά των «Σιωνιστών», των κακών «Εβραίων» κλπ. Πχ η ε/φ «Akit» γράφει (21-10-2015): «H παράλληλη συμμορία «τελειώνει», από τους Σιωνιστές». Κανείς όμως ισχυρός του κόσμου(!), (με εννοείτε), «δεν τραβάει τουρκικά αυτιά»! Τί γίνεται; Τί λέτε, γιατί άραγε; Προβληματιστείτε κατά το … «βασανιστείτε» του ΛΕ ΠΑ!… Θα επανέλθω κάποια στιγμή.

7.  Τί είδους «χειροβομβίδα» πέταξε ο ευφυέστατος Νετανι-άχου στο 37ο (ετήσιο) Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο, που έγινε στο Ισραήλ; Ο Χίτλερ, (αυτό το ανθρωπόμορφο κτήνος λέω εγώ), είπε, έκανε ό,τι έκανε επηρεασθείς από τον Μουφτή των Ιεροσολύμων… Εδώ «κολλάει» το: «Άχου, άχου, Νετανιάχου»!Εδώ προβληματιζόμαστε «από … μέσα μας», γιατί το θέμα κάνει «τζίζ»! Τί σας έλεγα στην παρ. 6; Μην «ξεχαστείτε» (!), ειδικά όσοι επιθυμείτε … «να πάτε για ψηλά» επαγγελματικά!… Ο «Αρχάγγελος» βλέπει!..

8.  Διαβάζω στον Τ/Τύπο: «Το βαθύ κράτος έγινε πιο βαθύ»! Το κρατάμε! Η αναφορά είναι για τους Ισλαμιστές… Δικαιώνεται ο «Αρχάγγελος» που έλεγε, προσέξτε: «Βαθύ κράτος οι Κεμαλιστές», «Βαθύ κράτος οι Ισλαμιστές», «Βαθέα … κράτη και μέσα στα ίδια τα βαθέα κράτη», αφού πχ έχουμε «το βαθύ κράτος του Γκιουλέν, το βαθύ κράτος του … παράλληλου κράτους»! Για όσους δεν ξέρουν την γείτονα δυσκολεύουν οι … αναλύσεις! Εδώ «κολλάει» η γνωστή ατάκα του Κ. Βουτσά, από παλιά ελληνική ταινία, λίγο αλλαγμένη:«Της ανωμαλίας γίνεται»!…

9. Ακούσατε τί δήλωσε ο Κος … Καθηγητής και μέγας Π-Θ της Τουρκίας;»’Αν φύγουμε εμείς, (δηλ. το «ΑΚΡ»), θα έλθουν οι «Beyaz Toroslar» / οι «Λευκοί Ταύροι» »’, ήτοι η γνωστή μας (και … άγνωστη τάχα στις ΤΕΔ, κατά δηλώσεις τέως Τούρκων Α/ΓΕΕΔ), «JİTEM»! Και ρωτάω τον …»Ποντικό» (ο Νταβούτογλου δεν σας θυμίζει λίγο ποντίκι;): «Καλά και εσείς με τη δική σας αντίστοιχη, αλλά επίσημη όμως JİTEM, τις Ταξιαρχίες ΒΟRA», θα μείνετε με σταυρωμένα χέρια; Δεν φοβάστε μην έχετε την τύχη του … Αντνάν; Ο νεοσουλτάνος σας τί λέγει επ’ αυτού, τον ρωτήσατε; / Αγαπητοί φίλοι έγραψα Αντνάν και δεν κρατιέμαι να μην σας γράψω, ότι «υπάρχει Θεός», για όσους ΔΕΝ πιστεύουν! Δεν σκοτώθηκε στο Χίθροου, αν θυμάμαι καλά, με το αεροπορικό δυστύχημα, αλλά κρεμμάστηκε από τους συμπατριώτες του! Αν «καθάριζε» τότε θα ήταν λύτρωση γι’ αυτόν! Στιγμιαίος / ακαριαίος θάνατος! Όμως το αίμα όσων Ελλήνων είχε ΣΦΑΞΕΙ (!), ως Αρχηγός Συμμορίας (Αρχιτσέτης) στην ευρύτερη περιοχή του Αϊδινίου, την περίοδο 1919 -1922,και κυρίως το αίμα των 120 νεαρών Ελλήνων προσκόπων που έσφαξε … «μίλαγε» (!), (όπως λένε οι Τούρκοι «onların kanı yere kalmadı», δηλ. «το αίμα τους δεν έμεινε στη γη»), μέχρι την στιγμή που ξεψύχησε πάνω στο ικρίωμα το 1961, ενώ και δεν πέτυχε και η απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει! Ήταν σίγουρα «Θεία Δίκη»! Του άλλου φονιά, του εκ Βουλγαρίας Τζελάλ Μπαγιάρ, δεν του έβγαινε η ψυχή!… Όλα εδώ πληρώνονται φίλοι μου!!!

10.  Δεν έμεινε αγρότης στην Τουρκία που να μην χρωστάει, γράφουν οι Τούρκοι. 2,3 εκ. Τούρκοι αγρότες είναι σε απόγνωση, με τα χρέη να τους πνίγουν! Με το «Νόμο Περί Στήριξης της Γεωργίας», του 2006, (άρθρο 21), έπρεπε μέχρι σήμερα να είχαν πάρει 44 δις ΤΛ, αλλά δεν έχουν πάρει ούτε … γρόσι! Τί γίνεται Κε Ερντογάν; Κε Νταβούτογλου; Κε Αλί Μπαμπατζάν, Τούρκε Νεο-Γκουρού της Οικονομίας; Να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε φίλοι του «Αρχάγγελου»! Η Τουρκία από το 1950, έως και σήμερα ζει ως κράτος διότι έτσι θέλει αυτό που μας έμαθαν να αποκαλούμαι: «Διεθνές Σύστημα»! Για παράδειγμα, τη 10ετία του 1950 η χώρα προσέφυγε δις στο «ΔΝΤ», (1958 – 1959), τη 10ετία του 1970 πάλι 2 φορές, (1978-1979), ενώ από το 1984 και την επανάσταση των Κούρδων, έως σήμερα, έχουν δαπανήσει 1 τρις $ Η.Π.Α. για τον «αντιτρομοκρατικό» τους αγώνα. Το 2000 είχαν φαληρίσει οι Τράπεζές τους και «ξαναπήγαν» στο «ΔΝΤ», ενώ ο ανηψιός του συγχωρεμένου … «baba» Ντεμιρέλ, και τότε 1η «μούρη» στα … τουρκικά τραπεζιτικά Γιαχία, συγχωρέθηκε, μετά από λίγο καιρό που αποφυλακίστηκε, (λίγα χρόνια πριν), αιφνιδίως… Αυτή είναι η πολυδιαφημισμένη Τ/Οικονομία… Την κρατάνε οι … κρατούντες του κόσμου, στην εντατική την Τουρκία, λόγω της γεωγραφικής της θέσεως και για κανέναν άλλο λόγο, συντηρώντας και τον ΣταλινοΜουσουλινοΧιτλερικό Κεμαλισμό, αφού αν αυτός «πέσει» η χώρα θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ!

11.  Κατά τους Τούρκους, ο Μουράτ Καραγιλάν φέρεται δηλώσας  σε συντρόφους του «αν πέσει το Καντίλ, τελειώσαμε», διότι οι Τούρκοι «Ειδικοδυναμίτες» εισήλθαν στο ΖΧ (!) του Καντίλ, αφού φέρεται να ελέγχουν κοιλάδες στις υπώρειες του Καντιλιού. (Υποκλοπή συνομιλίας του Καραγιλάν). Αν αυτό έχει συμβεί, αφού πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε τί βγάζουν οι Τούρκοι προς τα έξω, τώρα που πολεμάνε με τους Κούρδους, όπως και στο τί λένε οι Κούρδοι ασφαλώς, αφού για προφανείς λόγους βγαίνουν (και) πληροφορίες ανακριβείς (όχι πλήρους / μισής αλήθειας), ψευδείς και «στημένες», (ο ΨΠ σε τέτοιες περιόδους «παίζει μπάλα» ευρέως απ’ όλες τις μάχιμες Υπηρεσίες / Τις προάλλες γράφηκε πως οι ΤΕΔ μπήκαν στη Συρία / Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο…), τότε ο Κούρδοι του «ΡΚΚ» έχουν θέμα! Λέτε γι’ αυτό οι Η.Π.Α. να έδωσαν στο «ΡΚΚ» Α-Α «STINGER» κλπ (50 tn όπλα φέρεται να πήρε το «YPG» στη Β. Συρία. Όλο και κάτι θα έδωσε και στο «αδελφάκι» του). Θυμίζω εδώ ότι η θέση του «ΡΚΚ» στο Καντίλ είναι από πάρα πολύ δύσκολο, έως απίθανο να καταληφθεί από χερσαία δύναμη, λόγω της γεωγραφίας της περιοχής. Επίσης, ότι οι Τούρκοι έχουν προσβάλλει όλα τα Κουρδικά στρατόπεδα προσφύγων,παρά την υποτιθέμενη προστασία τους από τον Ο.Η.Ε. , σκοτώνοντας γυναικόπαιδα …. εκτός από μερικούς κρυπτόμενους Κούρδους μαχητές. 

12. Ο Χ. Κίσσιντζερ,ο γνωστός μισέλληνας, ο οποίος μάλιστα έκανε διδακτορικό πάνω στον άλλο μισέλληνα Μέτερνιχ, αυτός που έδωσε την εντολή τελειώματος της Ελλάδος με το κτύπημα των ριζών μας, θα θυμάστε, δήλωσε μόλις χθες-προχθές, για τις Η.ΠΑ., πως: «Παίξαμε στη Συρία και χάσαμε»! Μάλιστα παραδέχθηκε, ό,τι σας είχε πει ο «Αρχάγγελος», ότι δηλ. τους ξέφυγε ο «ISIS», που εξέθρεψαν (αυτό το τελευταίο δεν το είπε) και πως απαιτείται και οι Η.Π.Α. να αναλάβουν δράση εναντίον του! Δεν εκτίμησαν και πάλι ορθά την ρωσική αντίδραση! Έτσι, ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!), θα έχουμε στις 23-10-2015, συνάντηση στη Βιέννη (;), μεταξύ Η.Π.Α. – Ρωσίας – Σ. Αραβίας και Κατάρ, «για να τα βρούνε»! Τί «βγαίνει» λοιπόν; Τα ακόλουθα:

–  Ο Χ. Κ. είναι ο κατευθυντήριος νους των Η.Π.Α., πιθανώς ο Π-Θ της παγκοσμίου Κ-Β.

–  Οι συμμετέχουσες χώρες αποδεικνύουν ποιοί ήσαν και είναι ακόμα πίσω από τον «ISIS».

–  Αποκαλύπτεται η υποκρισία της Δύσης, καθώς και η βρωμιά της Τουρκίας, ο ύπουλος και δόλιος Μακιαβελισμός της.

–  Είναι φανερό ότι τόσο καιρό ο δυτικός (ας τον πω έτσι) «Συνασπισμός» υποτίθεται πως κτύπαγε (και) τον «ISIS», εκτός του Άσαντ, δεν έκανε τίποτα εναντίον του «ISIS», παρά μόνον κατά του Άσαντ. Από του ερχομού των Ρώσων στη Συρία «άλλαξαν τα κόζια». Από τις 24-09-2015 (αν δεν σφάλλω) και έως σήμερα, οι Ρώσοι τους «πήραν φαλάγγι» τους Ισλαμοπιθήκους και έτσι άρχισε μόλις η άτακτη φυγή τους προς Τουρκία (50.000 από Χαλέπι προς Συρία προχθές) και απ’ εκεί προς Ευρώπη (δια της Ελλάδος / Σχέδιο Τ/ΓΕΕΔ / Υλοποίηση από ΜΙΤ), κάτι που απαιτεί την μεγίστη προσοχή για την στοχοποιηθείσα Ελλάδα, τη γλυκειά Πατρίδα μας!

Θυμίζω εδώ τί σας έγραφα σε προηγούμενο άρθρο για τη Ρωσία και την επιτυχημένη πολιτική Ομπάμα εναντίον της, καθώς και τί έλεγα ότι θα έπρεπε να κάνουν Ρώσοι και Αμερικανοί αντίστοιχα, ώστε οι μεν να μην κλειστούν στα εδάφη τους που συσφίγγονται, και οι δε να ξαναπάρουν «το πάνω χέρι»! Τέλος, οι Αμερικανοί καλούν σε συνάντηση τη Ρωσία κλπ για το Συριακό, αλλά από την άλλη προκαλούν την αρκούδα! Τί έκαναν; Εξόπλισαν περαιτέρω τα α/δ της Εσθονίας και έστειλαν 12 α-φ τους, τα Α-10, τους «Φονιάδες Αρμάτων», στο Ιντζιρλίκ.

Οι Αμερικανοί πήραν την πρωτοβουλία στην Τουρκία, μετά από την επιστροφή του ΡΤΕ από την Κίνα, διότι προφανώς είχαν πληροφόρηση για το τί θα έκαναν οι Ρώσοι και όχι μόνον επειδή εξεμάνησαν ακόμα μία φορά με τον … «ανεξάρτητο» και μη Σύμμαχό τους ουσιαστικά, ΡΤΕ, που τους προκάλεσε και πάλι ξανασυζητώντας με την Κίνα που την έκαναν να αγγίξει την πτώχευση για το Τ/Α-Α όπλο μακρού βεληνεκούς, κλπ!

Επειδή πλέον «στένεψαν» τα πράγματα και μία συμπλοκή μεταξύ των … βουβαλιών, αρχικά χαμηλής βαθμονομίας, είναι πολύ πιθανή, (οι Ρ. ήδη προειδοποίησαν το Ισραήλ να μην στείλει α-φ του στον Συριακό ΕΧ, διότι θα τα καταρρίψει η ΡΠΑ, είναι επίσης, από τις 19-10-2015, σε εξέλιξη η μεγάλη ΝΑΤΟϊκή άσκηση «trident juncture» / «τρίαινα την κρίσιμη στιγμή / στην συγκυρία», έτσι θα το μετέφραζα εγώ, κλπ), οι έμπειροι Βρεττανοί φέρεται να κοινοποίησαν, σε συνεννόηση με τις Η.Π.Α., τους δυτικούς σχεδιασμούς στην περιοχή, για να τους «κάψουν» ασφαλώς, ενώ πιθανώς και να επαναπρογραμμάτισαν, με άλλη στοχοθεσία, την κατασκοπευτική τους δράση στην Α. Μεσόγειο και στη Μ. Ανατολή, όπου πολεμούν με τους Ρώσους της «FSB» τα τελευταία 10 τουλάχιστον έτη (Και με ένταση από το ξέσπασμα της «Αραβικής Άνοιξης» και μετά).

–  Ο αμερικανικός αετός ΔΕΝ θα αφήσει, λόγω της αρκούδας, την Τουρκία να διαλυθεί, ούτε καν να κλονιστεί, αφού θα ήταν σαν να αυτοτυφλωνόταν! Μία πτώση του συμβιβασμένου ΡΤΕ με τις ΤΕΔ και μία «τη εντολή» επαναφορά του Στρατού (!) «στα πράγματα», για να υπάρξει «σταθερότητα» κατά τις … όποιες πιθανές στρατιωτικές επιχειρήσεις θα ακολουθήσουν στην ευρύτερη περιοχή, δεν πρέπει να αποκλείεται, για να μην γράψω ότι είναι πολύ πιθανή. Έτσι θα αποκλειστεί και η περίπτωση διαλύσεως της Τουρκίας, όπως είχε γράψει το «DER SPIEGEL» (10-10-2015). Γι’ αυτό και η δήλωση του Νταβούτογλου για τους … «Λευκούς Ταύρους». Ιδιαίτερα μετά τη σφαγή στον ΣΣ της Άγκυρας, που μάλλον είναι «ΔΑΚΤΥΛΟΣ» εκτός Τουρκίας, (και που πιθανώς να ακολουθήσει και κάτι άλλο μεγαλύτερο, με στόχο το «ΑΚΡ» και τον ΡΤΕ / ήδη η Γ. Ασφάλεια ειδοποίησε τα πολιτικά Κόμματα και τις Οργανώσεις των Κομμάτων στην τ/επαρχία, ότι επίκεινται επιθέσεις κατά πολιτικών κλπ / Δημιουργία πολιτικού κλίματος βίας, όπως πχ πριν τις Χούντες του 1971 και του 1980), όλοι στην Τ. θυμήθηκαν τί είχε πει πέρυσι (;) -νομίζω πέρυσι- ερωτηθείς, ο Χένρυ Μπάρκεϋ, ο Τουρκοαμερικανός «Τουρκολόγος» της «CIA». «Αν γίνει κάτι τέτοιο (σαν αυτό που έγινε τώρα στην Άγκυρα κατά των Κούρδων) ποιός μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα γίνει και άλλο, και άλλο, και άλλο…» Να θυμίσω επίσης ότι είναι σε εξέλιξη παντουρκική σκληρή προπαγάνδα κατά του ΡΤΕ, του «style»,«Λαέ σε κοροϊδεύει, σε κλέβει, σε σκοτώνει! Τί περιμένεις»;

Άρα; Άρα Ελλάδα ΠΡΟ-ΣΕ-ΧΕ! Έλληνες ΞΥΠΝΑΤΕ! Ειδικοί της πλάκας, Σορόπαιδα, που «κρατάτε τα κλειδιά του Κράτους μας» υποχρεώστε τα κανάλια να μιλάνε και για κανένα εθνικό θέμα και όχι μόνον για τα οικονομικά, διότι όταν … «κτυπήσουν οι καμπάνες» για την χώρα μας, και θα θέλετε «ΑΜΥΝΑ», ο λαός θα υποστεί ό,τι θα υποστεί, χωρίς καμμία προτέρα, όχι ζύμωση, όχι ανύψωση ηθικού κλπ, ούτε καν χωρίς ενημέρωση! Πεθάναμε με τα οικονομικά, τους πούστηδες, τις λεσβίες, τους πάσης φύσεως ανώμαλους στα κανάλια και με τα μυξοκλάματα του … αδικημένου Αλαφούζου!… (Σας το διασκεδάζω και λίγο). 

Inşaf yeteeeeeeeeer! Δηλ. «Έλεος! Φτάνειειειειειει! / Αρκείειειειει»!!!

ΥΓ Παραγράφου: Πρέπει οι αρμόδιες Υπηρεσίες να τελειώνουν και με τους … «Δημοκράτες» ρουφιάνους των ΕΕΔ, (άτομα και οργανώσεις, λιγότερο ή περισσότερο της πλάκας) οι οποίοι «επί χρήμασι» δουλεύουν για τον Τ/ΑΚΑΜ, και όχι μόνον, (όπως ακριβώς έκαναν κατά καιρούς, κάποιοι «αδικημένοι» Αρχηγοί των 3 Κλάδων), καρφώνοντας τα τεκταινόμενα στο στράτευμα, όπως πχ την άσκηση στην Κοζάνη, ενέργειά τους σίγουρα αλληλένδετη με το ντου του «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ», στις 18-10-2015, στην ΕΡΤ, κλπ. Δηλ. προσέξτε! Διαμαρτυρήθηκαν γιατί οι ΕΔ έκαναν τη συγκεκριμένη άσκηση, και μετ’ ου πολύ επιβεβαίωσαν με την ενέργειά τους το πόσο δίκιο είχε το Ε/ΓΕΣ, δεν ξέρω κλπ / Και η πλάκα έτσι της κατάληψης του Νομισματοκοπείου μπορεί να εξελιχθεί γενικά ως μη πλάκα! Αν προσθέσουμε και τον ξένο παράγοντα στην χώρα μας και τη δράση που προβοκατόρικα -τουλάχιστον- αυτός θα αναλάβει, πείτε μου αν θα ακολουθήσουμε και πάλι, όπως επί Γρηγορόπουλου την προτιμηθείσα τότε«αμυντική στάση» και αυτήν τη φορά όχι για να μην πάρουν τα όποια κλεμμένα οι Αλβανοί να τα ξαναπουλήσουν στην χώρα τους, αλλά για να σώσουμε το τομάρι μας, αφού…τομάρια γίναμε, ή μας έκαναν, ή όχι. Τα δίνουν οι ξένοι, (οι Βρεττανοί αναφέρθηκαν στη «ΝΕΜΕΣΗ»), ας ΜΗΝ τα επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον, ας μην γινόμαστε «οι χαρούμενοι κερατάδες»! Στις πληροφορίες αυτό επιζητείται, η επιβεβαίωση!!! Δεν σας έχει εντυπωσιάσει η τακτική του Ρ/ΓΕΕΔ στη Συρία; Είναι για μάθημα – σεμινάριο ο επαγγελματισμός τους!    

13. Ξέρετε άραγε να μου πείτε αν πράγματι νεαρός έφηβος στις Η.Π.Α. «χάκαρε» τον Δκτη της «CIA», Τζών Μπρένναν, όπως βγήκε στα «sites»; Πόσο ένοχη είναι τότε η Χίλαρυ με τα όσα έκανε / έγιναν με τα «e-mail» της;

ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΡΚΕΤΗ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΠΗΡΑΤΕ!

                                                                          Ο

                                                                «ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ»

                                ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΙΜ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ

                                                                   ΤΑ  ΛΕΜΕ!!!