ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ (4) και ΚΑΠΟΙΑ -ΠΙΘΑΝΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ- ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ!..

Φίλοι μου!  (Το πλέον συγγενές άρθρο του σημερινού, στο σάϊτ μας, είναι το:Η Ελλάδα Πνέει τα Λοίσθια! Διαβάστε το και πάλι)!

1. Ο σχεδιασμός της καταστροφής της Ελλάδος συνεχίζεται κατ’ άψογο τρόπο! Το… θεάρεστο έργο των ΣΑΝΕΛ“, που κυβερνούν την δόλια Πατρίδασυνεχίζεται, και τα… συγχαρητήρια των εντολέων τους, της “Ομάδος” δηλαδή του Γιώργου του ΣΟΡΟΣ και Σία, προς αυτούς, είναι… θερμά και συνεχή!.. Εφαρμόζεται φίλοι μου, με μαθηματική ακρίβεια, στην Ελλάδα σήμερα, η εντολή του ΝΟΜΠΕΛ-ίστα Ειρήνης (1973) Αμερικανο – Γερμανο – Εβραίου, Χένρυ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ο οποίος είχε διατάξει: Κτυπείστε τους Έλληνες στις ρίζες τους, κλπ“! ην ξέρετε φίλοι μου τη δήλωση του, τη 10ετία του 1990). Έτσι, έχουμε: (Με βάση δικτατορικές αποφάσεις του νεο – Κομμουνιστικού, Διεθνιστικού, Αμερικανο – προερχόμενου και Αμερικανο – καθοδηγούμενου, Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, στο οποίο προΐσταται ο με πρώην χουντικές καταβολές, νεο – Διεθνιστής Καθηγητής ΛΙΑΚΟΣ)!

       α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ” ΘΡΗΣΚΕΙΑ

          (1) Όχι  αγιασμός  στα  Σχολεία,  όχι  κτύπημα  των  καμπανών  των εκκλησιών, όχι μεταφορά Επιταφίου το Πάσχα, όχι τόσο μακρές ακολουθίες τη Μ. Εβδομάδα(!!!), όχι εικόνες του Χριστού στις αίθουσες διδασκαλίας, στις Δημόσιες Υπηρεσίες, κλπ, όχι οι Ιερείς στα Σχολεία, όχι Θρησκευτικά, αλλά Θρησκειολογία, χωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, (που μακάρι να γινόταν φίλοι μου, ώστε να γίνει και η Ορθοδοξία στην χώρα μας, ό,τι είναι και ο Παπικός Καθολικισμός στη Δ. Ευρώπη), και άλλα πολλά που θα έλθουνΚαι ασφαλώς όλα αυτά, σε συνέχεια του θέματος των ταυτοτήτων του αλήστου μνήμης Εθνικού Ολετήρα ΣΗΜΙΤΗ, στις αρχές του 2000!..

– Όλα τα παραπάνω, όπως και άλλα, περιλαμβάνονται στην προσπάθεια του κυρίου στόχου, ο οποίος είναι ο αποχριστιανισμός της Ελλάδος!

– Η προσπάθεια της παρούσης Κ-Β για να τα επιβάλλει όλα τα παραπάνω θα συνεχιστεί αμείωτη και με λίαν πονηρές πολιτικές τακτικές!

– Στο σημείο αυτό, σας καλώ να:

– Θυμηθείτε τον ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ και τα 4 εκ/ρια Έλληνες, στις συγκεντρώσεις των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης! Τελικά, για να αποδειχθεί ότι μόνον Χούντα είχαμε και τότε, όπως και τώρα, (ούτε ο Πατρινός… Κονιόρδος, και αυτοπροβαλλόμενος ως πολύ… Έλληνας, τότε ΠτΔ, Στεφανόπουλος μίλησε, μάλιστα δε, δεν είχε δεχθεί τον Χριστόδουλο, ο οποίος του είχε ζητήσει να τον “δει”, για το θέμα των ταυτοτήτων), η Κ-Β του εβραϊκής καταγωγής (τυχαίο…)… δημοκράτη και … σοβαρού Σημίτη, όπως τον παρουσίαζε η προπαγάνδα του, “πέρασε” Νόμο, σύμφωνα με τον οποίον “πάπαλα” το θρήσκευμα από τις ταυτότητες!

– Ο… δημοκράτης δεν άφησε, σε όσους ήθελαν έστω, ούτε να αναγράφουν το θρήσκευμά τους, στις ταυτότητές τους! Καταλάβατε!

– Αργότερα, “φάγανε” κάποιοι, (άραγε ποιοί;), και τον Χριστόδουλο, ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο… καρκίνου, κάνοντας μάλιστα και παγκόσμιο ρεκόρ, αφού παρουσίασε / ενεφάνισε 2 ξεχωριστούς πρωτογενείς καρκίνους!!!

– Φτάνουν τα παραπάνω φίλοι, δεν είστε… ιδιώτες!.. Στόχος, το τέλος της ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ των Ελλήνων, στόχος, για τους Κομμουνιστές ήταν και παραμένει, το στην πράξη βγάλσιμο του Σταυρού, από την ελληνική Σημαία!

ΥΓ. Ο Κος Χ”νικολάου ενοχλήθηκε τάχα μου από την ομιλία του Ιερώνυμου στην Ιερά Σύνοδο, στις 04-10-2016, και κυρίως με τις περί της σχέσεως Κομμουνισμού και Αθεΐας αποστροφές του Αρχιεπισκόπου, γενόμενος ουσιαστικά υποστηρικτής των… Κομμουνιστών, και παρουσιαζόμενος ως αγνοών ότι Κομμουνισμός σήμαινε και σημαίνει ΑΘΕΪΑ, (ποιός είπε άραγε τη φράση: Η Θρησκεία είναι το Όπιο του Λαού, Κε… Νίκο μας, όπως θα σ’ έλεγε και ο Κος… Λεβέντης), συμπληρώνοντας λαϊκίστικα (δείχνοντας πόσο ανεγκέφαλους θεωρεί τους ακροατές του Ρ/Σ, του οποίου τυγχάνει μεγαλομέτοχος), ότι: “Εγώ βλέπω την Κα Κανέλλη να κάνει το σταυρό της, κάθε φορά που γίνεται Αγιασμός στη Βουλή”, ή κάπως έτσι, τέλος πάντων!

– Ο Κος Χ”νικολάου μάλλον ξέχασε ότι ο Κομμουνισμός έπεσε σε όλον τον Πλανήτη, εκτός απ΄την Β. Κορέα και την χώρα μας, όπου σήμερα κυβερνούν οι νεο – Κομμουνιστές, με τις “πλάτες” ενός υποτιθέμενου “Δεξιού / Υπερ-Έλληνα”; Όχι φίλοι μου, το γνωρίζει πολύ καλά! Απλώς είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει ότι:

   – Τον κόσμο κυβερνούν οι Δημοκρατικοί” “Διεθνείς Εβραίοι, οι οποίοι πολεμούν την Ορθοδοξία, της οποίας τη διάλυση προωθούν και στην οποία στοχεύουν, κατέχουν και διαχειρίζονται τον παγκόσμιο πλούτο, έχουν ανθρώπους παντού! Γνωρίζει πως, αν δεν ακολουθήσει την “γραμμή” τους, (χωρίς αυτοί να του το επιβάλλουν), θα τον “τελειώσουν” απ’ τον χώρο που δραστηριοποιείται, όσο ισχυρός και να είναι! [“Κυκλοφορεί” ευρέως ότι είναι Μασώνος (εγώ δεν το πιστεύω…) και μάλιστα υψηλόβαθμος, -αυτή είναι η πηγή της ισχύος του, λένε- πιθανός λόγος, όπως μου λένε, που κάνει τους όποιους πολιτικούς και άλλους -κατά καιρούς- προσκεκλημένους στις εκπομπές του, ακόμα και να… υβρίζονται απ’ αυτόν και να του λένε… “ευχαριστώ”]!

    – Τη γνωστή ρήση: Η Παγκοσμιοποίηση θα περάσει με Σοσιαλισμό“!..

  • Συνεχίζοντας:
  • Γι’ αυτό φίλοι μου και “γέμισε” το Σταθμό του με Συριζαίους και Κομμουνιστές, πρώην και νυν!.. Τίποτα τυχαίο αγαπητοί! Όταν κάτι… διαφορετικό πήγαν να ψελλίσουν κάποιοι παλιότερα, σε κάποιες εκπομπές, επενέβησαν οι τρομοκράτες της… ηθικής Αριστεράς στο Σταθμό, σταλμένοι ασφαλώς από το Σύστημα, τα έκαναν λίγο “γιάλα” και ο Σταθμός επανήλθε… στα ίσα του!..
  • Γι’ αυτό φίλοι μου πανέξυπνα “περνάει” το μήνυμά του στο λαό! Προσέξτε: “Εγώ είμαι Χριστιανός, προβάλλω το έργο των Επισκόπων, κλπ, αλλά, κλπ”! Το ξέρει καλά το “παιχνίδι” της επιρροής, όπως και το όμοιο της προπαγάνδας!

– Φάουλ λοιπόν έκανες εσύ Κε Χ”Νικολάου, με τα σημερινά λεγόμενά σου, και όχι ο Ιερώνυμος, όπως είπες! Και με σεβασμό πολύ, διότι δεν έχω τη δική σου ισχύ, θα ήθελα να σου θυμίσω ότι ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είτε μαύρος είναι, είτε κόκκινος, δεν παύει να είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Θα το ξέχασες μάλλον!..

– Και μια παρότρυνση Κε Χ”Νικολάου, με πολύ και ειλικρινή σεβασμό! (Όχι βεβαίως συμβουλή, διότι τέτοιες δεν δέχεσαι, αφού ο βαθμός εγωϊσμού και έπαρσής σου, “κτυπάει κόκκινο” / πρόσεξέ το αυτό, σε “χαλάει”, δεν είναι όλα “δόξα και χρήμα”)! Μην μειώνεσαι από μόνος σου, χωρίς να το καταλαβαίνεις, νομίζοντας ότι απευθύνεσαι μόνον σε ασχέτους ή ηλιθίους, δείχνοντας παράλληλα ότι φοβάσαι τους σύγχρονους οπαδούς των ημερών της -πάλαι ποτέ- ανθούσης γαλλικής ΘΕΡΜΙΔΩΡ! Πχ Όπως σήμερα που… ξέχασες τί πρεσβεύει ο Κομμουνισμός, σχετικά με τη Θρησκεία και αναφέρθηκες στις διαρρηκτικές -δήθεν- της ενότητος των Ελλήνων αποστροφές του Αρχιεπισκόπου, που… τόλμησε να αναφέρει τους κόκκινους φασίστες, με το όνομά τους!

– Σου θυμίζω εδώ, πως αν αυτοί (οι Κομμουνιστές δηλαδή), πίστευαν στην Ελλάδα και ένοιωθαν Έλληνες, δεν θα ονόμαζαν το Κόμμα τους, Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας”, αλλά “Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα! Φυσικά κάτι τέτοιο, (όπως ασφαλώς και όλοι οι -ισμοί), είναι ασύμβατο με την ελληνική “περί πολιτικής” έννοια, όπως αυτή έρχεται από την Αρχαία Ελλάδα μας!

   β. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ:

– Τέλος τα ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, από την ελληνική εκπαίδευση, η οποία, προϊόντος του χρόνου, θα πάψει να είναι ελληνική (αυτός είναι ο τελικός ΑΝΣΚ) και θα γίνει Διεθνιστική, (παλαιά ο “Διεθνισμός” εκφραζόταν από τον Κομμουνισμό, ήταν… “Κόκκινος και… Ρώσικος”, ενώ σήμερα, μετά από το θάνατο του Κομμουνισμού,  είναι… “Μαύρος και… Αμερικανικός” / ), ενώ και η νεο-ελληνική γλώσσα, έπαψε να παρουσιάζει πχ Παλαμά, Σολωμό, κλπ και γενικώς ό,τι ωραίο και μεγαλειώδες τη συνέθετε στο πέρασμα των αιώνων, με τελικό στόχο το πέρασμά της στην ιστορική λήθη (γι’ αυτό σήμερα τα παιδιά μας μιλάνε… “γκρίκλις”) και στο θάνατό της, αφού πρώτα μπολιαστεί η νεολαία ότι σε τίποτα η ελληνική γλώσσα δεν είναι ανώτερη, από καμία άλλη, στα πλαίσια μιας περίεργης -για κάποιους- ισότητας των πολιτισμών, ενώ στην πραγματικότητα και ο… θάνατος αυτός είναι εκτελούμενη, “επί χρήμασι”(!) ασφαλώς, εντολή, ανθρώπων που μισούν αυτό που λέγεται ΕΛΛΑΔΑ!!!

– Προφανώς ο Μπιλ Γκέϊτς είναι… ηλίθιος που θέλει να “περάσει” τα Αρχαία Ελληνικά, όλη δηλαδή τη σοφία του κόσμου, στα… κομπιούτερς του, κάτι που πιστεύω ότι το έχει ήδη κάνει, αλλά τα αποτελέσματα της εργασίας του τα καρπούνται οι της “CIA” και της “NSA” και μπράβο τους, αν το κάνουν!

– Προφανώς φίλοι μου, η μουσικο – μαθηματική ελληνική γλώσσα, η γλώσσα των μνημείων και των παγκόσμιων αρχαιοτήτων, των “γραπτών -όπως λέμε- μνημείων”, η ελληνική γλώσσα των 3000+ ετών, η γλώσσα των ένρινων, που γυμνάζει τις εγκεφαλικές ραβδώσεις, κλπ, κλπ, κλπ, είναι στο ίδιο επίπεδο, (ας το γράψω έτσι), με αυτές, πχ της Ζιμπάμπουε, του Μάλι, της Ουγκάντα, κλπ, γι’ αυτό και προωθείται και εδώ η… “ισότητα” των πολιτισμών, γι’ αυτό είναι η… “ΑΡΙΣΤΕΙΑ” ποινικό αδίκημα, για τους νεο-Κομμουνιστές!

– Δεν μπορεί επίσης, για παράδειγμα, να παρουσιάζεται η ελληνική γλώσσα, αυτό που είναι, δηλαδή η μητέρα των δυτικο – ευρωπαϊκών γλωσσών, αυτό είναι έγκλημα για τους νεο – Κομμουνιστές, δεν το θέλουν και τα σημερινά αφεντικά των κυβερνώντων! Τα είπαμε αυτά, έτσι δεν είναι; Να μην τα ξαναλέμε!..

– Εδώ να σας θυμίσω πως πριν από μερικά – λίγα χρόνια, κάποιοι “τυχαίοι” που έγραψαν -υποτίθεται- την Ευρωπαϊκή Ιστορία, την ξεκίνησαν από τον “Κάρολο τον Μέγα” (“Καρλομάγνο”), αγνοώντας το ΒΥΖΑΝΤΙΟ και τον Ελληνισμό, ενώ αφαίρεσαν και τη… Χριστιανική Θρησκεία!.. Ποιοί άραγε ήσαν αυτοί; Έλα μου ντε!..

Όλα έχουν την εξήγησή τους φίλοι μου! Είπαμε: “Τίποτα τυχαίο“!..

   γ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

– Μετά την Κα Ρεπούση και τους… “Συνωστισμούς” στην Gavur Izmir, στη Σμύρνη των Απίστων, όπως την αποκαλούσαν οι Τούρκοι, το Σεπ. του 1922, μετά από την ατυχή Κα Γιαννάκου, που έκανε καριέρα πανέξυπνα, όπως ακριβώς παραπάνω και ο Κος… Χ”Νικολάου, και τόσους και τόσες άλλες αναθεωρητές, “τη εντολή”, της Ελληνικής Ιστορίας, μετά τον Φίλη, των… “Εθνικών Καθάρσεων”, αλλά όχι των “Γενοκτονιών”, μάθαμε σήμερα από το “Σύλλογο Ελλήνων Φιλολόγων” ή όπως αυτός αλλιώς λέγεται, δεν ξέρω, πως πάπαλα ο Κυκλαδικός πολιτισμός, από τα Σχολεία μας, πάπαλα ο Μινωϊκός, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος, ΚΑΙ άλλα πολλά “πάπαλα”, που θα ακολουθήσουν, με πρωτεύοντα και κύριο στόχο την καλλιέργεια στις ψυχές των μαθητών ότι, δεν υπάρχει συνέχεια της ελληνικής Φυλής, ότι και αυτό ήταν / είναι ένας κρατικός ελληνικός… ΜΥΘΟΣ του 19ου και των αρχών του 20ου αι.

– Θυμηθείτε ότι τα περί… ΜΥΘΩΝ είναι… σύγχρονα… προϊόντα, (ήλθαν από Έλληνες ή Ελληνόφωνους ορθότερα Καθηγητές ή καλύτερα “Καθηγητές – Πράκτορες”, τη 10ετία του 1990, από Πανεπιστήμια των Η.Π.Α., όπως αυτό του τουρκοκρατούμενου “Πρίνστον”, καθώς και από τον Καναδά), καθώς επίσης θυμηθείτε και το έργο των… μεγάλων Ελλήνων Ιστορικών και άλλων, (εννοώ μη Ιστορικών), με 1ον τον Κο… Βερέμη, που “μέσω και δια” του ΣΚΑΪ, μας τόνιζαν “επί μακρόν”, τα τελευταία χρόνια ότι, η Ελλάδα δημιουργήθηκε μετά από την ελληνική επανάσταση και πως πριν δεν υπήρχε“…, καταλάβατε! Το έργο αυτό διαφημίστηκε… άγρια από το κανάλι του… λαθρέμπορου και άλλα πολλά γενιτσαρο – βάζελου “κοντού”! (Όπως και από άλλα κανάλια ασφαλώς)!..

Πότε φίλοι μου οι Κομμουνιστές πίστευαν στη συνέχεια της ελληνικής φυλής, για να πιστέψουν τώρα, τώρα που κυβερνούν οι… απόγονοι – παραφυάδες τους, μαζί με Οργανώσεις της “νεο- ΟΠΛΑ”, που θεωρούν οι ηλίθιοι ότι τα μέλη τους είναι άγνωστα!.. (Σύντομα και με… ονόματα)! (Μόνον ο Θανάσης ο Κλάρας, ο “Άρης Βελουχιώτης” πίστευε στην ιστορική συνέχεια των Ελλήνων και το είχε διατρανώσει στο λόγο του στη Λαμία, το 1943, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου και ίσως γι’ αυτό το ΚΚΕ τον αποκήρυξε, κλπ, κλπ, κλπ / Δεν είναι όμως της παρούσης)!..

– Σταματώ εδώ φίλοι μου, καταλάβατε, τί “παίζεται” και τί θα παιχτεί και με την Ελληνική Ιστορία, στα Σχολεία της χώρας!..

– Με όλα τα παραπάνω (+) με την μίξη των λαθρομεταναστών στα Σχολεία, σε λίγα χρόνια θα τελειώσει η ύπαρξη ελληνικής, όπως και σπουδαγμένης ελληνικά, νεολαίας, (αυτός είναι ο κύριος στόχος), η βάση της οποίας σήμερα… μεταναστεύει, για να ζήσει και να πραγματοποιήσει τα όποια όνειρά της στο εξωτερικό, και σε λίγα χρόνια, θα πάψει, εκ των πραγμάτων, να είναι ελληνική (Εννοώ τα παιδιά και τα εγγόνια των σημερινών Ελλήνων νέων, που φεύγουν στην αλλοδαπή)!

   δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

– Σας τα έχω πει και γράψει εδώ, κατ΄επανάληψη για την Ελληνική Οικονομία και το τί “παίχτηκε” μ’αυτήν! Πρόκειται για σχέδιο φίλοι μου, στα πλαίσια του κυρίου στόχου, που είναι η Κ/Φ της χώρας μας! STOP – STOP – STOP! Για τα 99 χρόνια φίλοι μου, που είναι το “έναντι” στο Γ’ Μνημόνιο, τα έχουμε πει επίσης! Να είναι καλά ο… ΙΝΤΕΓΙΕ, ο Παικταράς, που φορά το Νο 99, στη φανέλα του!..(Μπράβο Κε Αλαβάνε, που συμφωνείς μαζί  μου, μπράβο που είπες την ΑΛΗΘΕΙΑ! Πράγματι! Όπως πολύ ορθά είπες, ούτε η Χούντα δεν παρέδωσε την Ελλάδα στους ξένους, όλη τη δημόσια περιουσία σε ένα… Υπερ-Ταμείο”, για 99 + 50 έτη, για λίγα αργύρια, βλέπε… Ευρώ! Έκανε φοβερή διαπραγμάτευση ο… Γιάνης με το ένα “ν”, επί σχεδόν 1 έτος φίλοι μου, με τις ευλογίες ασφαλώς του Κου Τσίπρα)!!!

   ε.  ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ο βασικός πυλώνας της ΑΜΥΝΑΣ της χώρας! Πάπαλα και αυτός ο “πυλώνας” φίλοι μου, αφού όσοι άξιοι “πετάχτηκαν”, (την γλυτώνουν εξ αυτών, όσοι υπνώτουν”), είχαμε και έχουμε προώθηση “πρακτόρων”, καθώς και προώθηση ανάξιων κομματόσκυλων, (πχ Τόσκας, που δεν ξέρει ούτε να μιλήσει), προώθηση όσων δηλώνουν φιλο – ΝΑΤΟ – ϊκοί, οι πρώτοι / οι ανώτεροι των οποίων ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ(!), με πάσα λεπτομέρεια, ό,τι λαμβάνει χώρα καθημερινά στις ΕΕΔ, στους πραγματικούς δυτικούς… προϊσταμένους τους, και άλλα πολλά!..

Το βασικό όμως όπλο διάλυσης των ΕΕΔ είναι ο Συνδικαλισμός και ο οικονομικός πόλεμος! (Σας έγραψα “προχθές”, σχετικά)!

Τα στελέχη (εε. και ε.α.) ΔΕΝ(!) πληρώνονται πια, πένονται(!) σε μεγάλο βαθμό και όχι μόνον αυτό, αλλά και ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ή ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝΤΑΙ, εδώ και κάποια χρόνια, ως… φασίστες, ως… αντιπαραγωγικοί, ως…, ως… κλπ!

Το “Σύστημα” βάζει στα στελέχη πάντα “στο τέλος” και έναν… “Πατριώτη”, ως επικεφαλής, (πχ για τώρα τον Κο Καμμένο), ώστε να τα “κρατήσει”,  με τον τεράστιο υπέρ τους δήθεν αγώνα, “παίζοντας” με την αξιοπρέπειά τους και τον Πατριωτισμό τους, ώστε αν απαιτηθεί, αυτά να σκοτωθούν και να έρχεται μετά ο κάθε… Καμμένος να… καταθέτει στεφάνια και να βγάζει υμηντικούς επικήδειους! Σταματώ εδώ!!! Μας διαβάζουν και οι… Τούρκοι

ΥΓ. Με την ευκαιρία!

Τελλίδη “Δουλο – Φονιά” πότε θα πληρωθούν οι νέοι στρατιωτικοί Συνταξιούχοι; Μήπως μπορείς να ενδιαφερθείς, ως Αρχηγάρα που είσαι, να πάρουμε τα λίγα Ευρώ που μας αναλογούν, ώστε να πληρώσουμε τα χρέη μας προς το Κράτος και να ρυθμίσουμε τη νέα… φτωχο-ζωή μας, ειδικά όσοι τόσα χρόνια δεν ήταν… μάγκες, ώστε να ασχολούνταν, όταν υπηρετούσσαν, με ό,τι θα τους “έφερνε” και μερικά παραπάνω του μισθού τους, Δραχμές ή Ευρώ, όπως εξωτερικά, κλπ;

    στ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

– Ποιός τον εκφράζει σήμερα, για να καταλάβω! Ο Καρανίκας; Η… Μποφίλιου; Ο… Μπεγνής και όσοι άλλοι πανέξυπνοι τύποι και τύπισσες, “πουλάνε νεο – κομμουνισμό”, για να φτιάξουν όνομα, στη σημερινή ψευτο- ελληνική κοινωνία, που ελέγχεται από το Διεθνές Σύστημα” (Βλέπε “Διεθνείς Εβραίοι);

– Ποιός είναι επίσης σήμερα ο ελληνικός πολιτισμός; Μήπως τα πρωϊνάδικα και τα μεσημεριανά, η πορνεία, ο τζόγος, το εμπόριο ναρκωτικών και γενικώς όλα τα παράγωγα της… ΠΑΡΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, η οποία “βασιλεύει” πάντα σε… χρεοκοπημένες Μπανανίες, σαν το σημερινό Ψευτο-Ρωμαϊικο; (Α1 Πληροφορία / Αχαχαχαχα: Σύντομα ξαναέρχονται τα… “Φρουτάκια”)!..

– Καταλάβατε φίλοι μου, είμαι βέβαιος! Θυμηθείτε τί σημαίνει η φράση ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, πού παραπέμπει και ΜΗΝ πάθετε… εγκεφαλικό φίλοι μου, απλά κάντε υπομονή“, αφού η λύτρωση, όπως πιστεύω, θα έλθει από το Θεό της Ελλάδος, στις… καθυστερήσεις, ώστε να είναι και γλυκειά!!!

      ζ.  ΕΛΛΗΝΙΚΗ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

– Απλώς σας καλώ να αναρωτηθείτε αν σήμερα έχουμε Δημοκρατία, ή Χούντα, όταν πχ η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ελέγχεται, παρά τις όποιες, φιλότιμες πράγματι, προσπάθειες κάποιων εκ των λειτουργών της, για το αντίθετο, όταν η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ” και η “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ πολεμιούνται από την ίδια την “ηθική”… αριστερή Κ-Β, μια Κ-Β που εκφράζεται με… εμμονές και… πείσματα!.. (Είναι βέβαιο ότι θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ηλία του ΗΛΙΟΥ)!..

– Καταληκτικά!

  • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ α, β, γ, δ, ε, στ και ζ, και ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μετά και πείτε μου, ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑ ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟ ΕΚΚΟΛΑΨΗ ΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!
  • ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ; “Ησύχιε” που χάθηκες , τί λες; Πληροφορούμαι ότι όλο στου “Λαμόγια” πας!.. Τί γίνεται;
  •                                                                                     ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •                                                                                    ΕΛΛΗΝΑΣ
  • ΥΓ.
  • 1. Ο Κος Σάββας Καλλιντερίδης (Απόστρατος Σχης και διαπρεπής τέως πράκτορας της ΕΥΠ), που “έχτισε καριέρα” (ήτοι έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο), μετά από την… Κένυα και την υπόθεση Οτζαλάν, και σήμερα φέρεται να εργάζεται στις εταιρείες του Κου Μελισσανίδη, παρουσίασε πρόσφατα μεταφρασμένο, ένα άρθρο, ενός τάχα μου “δημοσιογράφου” +, +, +, ονόματι ΚΑΡΑΓΚΙΟΥΛ, της τουρκικής ε/φ “Νέα Αυγή“, ε/φ που υποστηρίζει τον ΡΤΕ, ούσα κομματική του φωνή, άρθρο, το οποίο “παρουσίασε” και η ιστοσελίδα ΚΡΑΝΟΣ, (είναι γνωστή η ιδιοκτήτρια του υπόψη σάϊτ και ποίου κόρη είναι, όπως και πού αυτός εργαζόταν ή και εργάζεται ακόμα), ΚΡΑΝΟΣ που ασχολείται με θέματα ΕΔ και απευθύνεται στο ευρύτατο ελληνικό στρατιωτικό κοινό, αλλά και πέραν αυτού, και μας τόνισε ο Κος Καλλιντερίδης ότι για 1η φορά ανησυχεί τόσο πολύ, με όσα διάβασε σ’ αυτό, για τυχόν τ/ενέργειες κατά της χώρας μας τα επόμενα έτη, κλπ!
  • Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ σας έχει εδώ στο σάϊτ μας, πριν από 1 έτος (!) περίπου παρουσιάσει όλα αυτά που ο … Καραγκιούλ έγραψε, και κυρίως σας έχει αναλύσει το “ΓΙΑΤΙ” η Τουρκία ήταν και είναι ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ(!) για την Ελλάδα μας, και σας είχε / έχει γράψει μέχρι και το “τί” θα επιχειρήσει εναντίον μας, αλλά και όχι μόνον, καθώς και το “γιατί” θα πράξει έτσι!
  • Προχθές μόλις, σας είχα καλέσει να διαβάσετε το άρθρο, “το ξεψυχόν θηρίο”! Διαβάστε το, δείτε την ημερομηνία που αναρτήθηκε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας!
  • Παράλληλα ξαναδιαβάστε και άλλα σχετικά άρθρα, στο “σάϊτ” μας και θα καταλάβετε πόσο μπροστά ήμασταν και παραμένουμε! Αυτός ήταν και ο λόγος που μας πολέμησαν και μας “πέταξε” ο… “Δουλο – Φονιάς”, γι’ αυτό και ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” δεν πήρε τελικά “Διδακτορικό”, αλλά… “των ομματιών του”, αφού ο επιβλέπων Αναπληρωτής Καθηγητής ήταν και είναι -πιθανώς- συνεργάτης ή όργανο κάποιων… “πολύβουων” Κων, πρώην και νυν, εκεί στην ΕΥΠ, με πολύ δυνατά “κονέ” σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπως στις Η.Π.Α., στο Ισραήλ, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Και άλλα πολλά φίλοι, που δεν γράφονται, τουλάχιστον τώρα!
  • Προχωράω παρακάτω και σκεφτείτε εσείς, αν αυτά, έχουν σχέση και ποιά ακριβώς, με τα παραπάνω!
  • Είναι βέβαιον ότι το σάϊτ το διαβάζουν και στην ΕΥΠ και νέοι και… παλαιοί υπάλληλοι! Είναι βέβαιο ότι κάποιοι παλαιοί, (υπάλληλοι που έφυγαν, συνταξιοδοτήθηκαν, εκδιώχθηκαν, κλπ) έχουν ακόμα “κονέ”, με όσους εκεί, για εθνικούς και άλλους λόγους, παρακολουθούν τηλέφωνα, σάϊτς, ανθρώπους, … διαμερίσματα, μέχρι και…  κρεββατοκάμαρες, είτε με τα υπερσύγχρονα μηχανήματα του… Κατσούλη, που “βγαίνουν παγανιά”, αχαχαχαχαχα, είτε με… ψείρες, κλπ, κλπ, κλπ!..
  • Για παράδειγμα! Κάποιοι, (άραγε ποιοί), δίνουν στον “πελεκάνο” κασέτες με συνομιλίες του Μαρινάκη, του Θεοδωρίδη, του Βρέντζου, κλπ. Η ΕΥΠ κατάντησε, για να καταλάβω, πελάτης εταιρειών ή προσώπων κλπ και έπαψε να είναι της… ΕΛΛΑΔΟΣ; Και κάποιοι… Κοι είναι / υπηρετούν ακόμα εκεί; “Και σε μια τελική”, όπως λέμε, ο Δημοσιογράφος και τέως εκπρόσωπος Τύπου, επί Α. Γ. Παπανδρέου, φιλο-Αμερικανός Α/ΕΥΠ, τί κάνει, γιατί δεν επεμβαίνει; 
  •  
  • 2. Κε ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ!
  • Ο Κος ΧΙΟΣ έβαλε άκριτα στο στόμα του τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Του απάντησα!
  • Εσύ, μόλις χθες, έπραξες το μεγαλύτερο των ανοσιουργημάτων, αναφέροντας πως ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΝ(!) ήταν ΕΘΝΑΡΧΗΣ, και μάλιστα είπες, (θέλω να πιστεύω πως το έπραξες λόγω αγνοίας και όχι εσκεμμένως) πως έχασε εθνικά εδάφη!
  • Σεβαστή η άποψή σου ότι δεν ήταν για σένα Εθνάρχης, αλλά πού έχασε εδάφη ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και δεν το ξέρω, μπορείς να μου πεις;
  • Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε τη δύναμη να σου γράψω Ιστορία τώρα, μπορείς να διαβάσεις και μόνος σου!
  • Επί Ε.Β., η ΕΛΛΑΣ έγινε η “ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ 5 ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΗΠΕΙΡΩΝ”, ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ την πήρε την ΕΛΛΑΔΑ από τη… ΛΑΜΙΑ και την έφτασε στην… Άγκυρα, έστω και αν δεν ήταν αυτός τότε Κυβερνήτης!
  • Δεν θα πέσω όμως στην παγίδα της… σύγκρουσης και του νεο-Διχασμού, ώστε να σου γράψω πχ πως η Μ. Ασία χάθηκε το 1922, όταν εθνική Κ-Β ήσαν οι Βασιλικοί, (Κ/Φ χειρότερη της Αλώσεως του 1453, αφού το 1922 οι Έλληνες υποχρεώθηκαν σε ξεριζωμό από τη γη των προγόνων τους), διότι ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΤΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ(!), τόσο απαραίτητη σήμερα, για λόγους που συνεχώς και εσύ αναφέρεις και ορθώς προβάλλεις!
  • Η ενέργειά σου αυτή, σε μια στιγμή που πας να ηγηθείς ενός Κόμματος, ή να παρουσιασθείς ως ο πνευματικός του έστω καθοδηγητής, δεν ήταν κατ’ ελάχιστον έξυπνη! Το καταλαβαίνεις νομίζω! Εκτός φυσικά αν απευθύνεσαι σε μια μόνο μερίδα Ελλήνων, την οποία όμως θα πρέπει και να ονομάσεις!.. Δεν ξέρω!.. Αυτά και να με… συγχωρείς!..
  • 3. Και κάτι ακόμα Κε ΒΕΛΟΠΟΥΛΕ!
  • Ξέχασες να αναφέρεις στην εκπομπή σου, στο “ALERT TV“, της 05-10-2016, την καταγωγή του Κου ΡΕΣΤΗ! Μήπως λόγω αυτής, λέω εγώ τώρα, θα βγει, κάποια στιγμή, και από πάνω, όπως λέγει ο λαός μας, εκδικούμενος για τα όσα έπαθε; (Εξευτελισμό, φυλακίσεις, κλπ)! “Κατά τα λοιπά” ήσουν σωστός! 
  • 4. Πολύ σοβαρή η σημερινή δήλωση της Κας ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ που ζήτησε (05-10-2016) από τον Κο ΚΟΤΖΙΑ ενημέρωση περί των εθνικών θεμάτων, δηλώνοντας, και ορθώς(!), την ανησυχία της για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας, μετά τις ταυτόχρονες προκλήσεις Τούρκων και Αλβανών!
  • 5. Θέλει πράγματι πολλά κιλά… όρχεις για να γράφεις, ό,τι γράφει ο Κος ΧΙΟΣ, μερικές φορές, όπως σήμερα (05-10-2016), με το πρωτοσέλιδό του στην ε/φ του! Ο ΧΙΟΣ πρέπει τελικά να είναι… προικισμένος!.. Μακάρι να τον αφήσουν να… ζήσει, για χάρη της Πατρίδος μας!..
  • 6. Και μετά απ΄τα παραπάνω,  (κάποιο εξ αυτών, έστω), ποιοί δολοφόνησαν τον άτυχο… Γκόλια, Κε Χίε; (Καλά δεν γράφω το επώνυμό του; Νομίζω πως ναι)!
  • 7. Και να μην το ξεχάσω: “ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ… ΠΟΥΛΑ”! “ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ“! “ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ΑΣΕ ΣΤΟΝ… ΛΙΑΚΟ“!!!
  •                               Ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” ΣΠΑΝΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!
  •                                                                                     – / –