Διεθνή “ΜΑΤΣ” Κρατών και ΜΥ… στο Κέντρο της Γης, το Τελευταίο 1,5 Μήνα, Κυρίως! Βαθμολογίες!

Φίλοι μου!

– Δέκα (10) μόνον ημέρες έμειναν ουσιαστικά, πριν από την αλλαγή της Προεδρίας στις Η.Π.Α. και την ανάληψή της από τον Ντόναλντ ΤΡΑΜΠ.

– Μέχρι να αναλάβει όμως, θα επιμένουμε να… περιμένουμε, διότι το… ΣΚΟΤΟΣ και το ΧΑΟΣ έχουν αλώσει τα πάντα στον κόσμο και ιδιαιτέρως στις Η.Π.Α.!..

– Σήμερα όμως, (χρονικά νομίζω είναι καλά), θα εξετάσουμε, όπως σας είχαμε υποσχεθεί, … ποδοσφαιρικά την κατάσταση κυρίως (!) στην περιοχή μας, την κατάσταση δηλαδή στο κέντρο της γήϊνης… σκακιέρας!.. Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι ο έλεγχος του κέντρου και η κυριαρχία σ’αυτό, είναι “το Α και το Ω” για την τελική νίκη, στο παιχνίδι της παγκόσμιας κυριαρχίας, των παγκοσμίων παικτών ή άλλως πως, δρώντων, όπως η νεο – ορολογία των Αμερικανών “αριστερών” (“Διεθνιστική Αριστερά” SOROS, κλπ) καθιέρωσε να λέγεται παγκόσμια τα τελευταία 15 κυρίως χρόνια!

– Πάμε λοιπόν αρχικά(!), αμέσως και με βάση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, να σχολιάσουμε τα… ματς που έγιναν (και θα συνεχίσουν ασφαλώς να γίνονται το επόμενο διάστημα), από 40 – 50 ημέρες πριν, μέχρι σήμερα. (Διάστημα τελευταίου 1,5 μήνα. Στη συνέχεια, θα “δούμε” και θα σχολιάσουμε και τα παιχνίδια των ΜΥ μεταξύ τους, όλων των… δρώντων στην περιοχή μας, μειζόνων και… ελασσόνων)!..

Α. ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΤΣ (Λίγο πριν Αναλάβει ο ΤΡΑΜΠ)

1ο ΜΑΤΣ

Η.Π.Α. – Ρωσία 1 – 4

Τα τέρματα, όπως παρακάτω:

α. Ρωσικό Χάκινγκ αμερικανικών εκλογών, άσχετα αν αυτό συνέβη ή όχι! Το “γιατί” γράφω “άσχετα”, σας το έχω επαρκώς εξηγήσει! (Οι Ρώσοι, πολύ έξυπνα, μόλις χθες, 08-01-2017, αρνήθηκαν την… κατηγορία, χρονικά, λίγο μετά (1 ή 2 ημέρες) από την αμερικανική ανακοίνωση, περί συνάντησης ΤΡΑΜΠ – CIA, για το θέμα). 0 – 1 

β. Το 1ο ρωσικό… γκολ επέφερε σύγχυση στην… Ομάδα των Η.Π.Α. και οδήγησε σε αμερικανικό… αυτογκόλ, αφού ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος Ομπάμα “βγήκε”, ασφαλώς κακώς, και επιβεβαίωσε(!) την πληροφορία, η οποία έγινε… γεγονός, με αποτέλεσμα να υπονομεύει έτσι τη νέα αμερικανική… “administration”, να μειώσει το κύρος των αμερικανικών Υπηρεσιών “Εθνικής Ασφαλείας”  και κυρίως να προσβάλλει απ’ ευθείας το ηθικό των Αμερικανών πολιτών! 0 – 2

γ. Πτώση Χαλεπίου στις δυνάμεις του Άσαντ. 0 – 3 (Άνευ Σχολίου! Είναι πασιφανές το “γιατί”, άνευ σχολίου).

δ. Ανάπτυξη και πάλι των Τούρκο -Ρωσικών (Τ – Ρ) σχέσεων και (ΠΡΟΣΟΧΗ !) ειρηνική είσοδος της Ρωσίας στην Τουρκία, (“δυτικό” έδαφος) και ουσιαστικά διεμβολισμός των Η.Π.Α. – ΝΑΤΟ και γενικώς της “Δύσης”, στο πιο κρίσιμο πιθανώς… κομμάτι της σκακιέρας. 0 – 4 [Έχουμε αναλύσει διεξοδικά εδώ, το “γιατί” οι Ρώσοι θα διαπεράσουν κάθετα την Τουρκία, φτάνοντας στα σύνορα του… Ισραήλ, έχουμε εξηγήσει το “γιατί” (ενεργειακά, κλπ) Ρ. και Ι. είναι από τώρα εχθροί, σε κατάσταση όμως… λυκοφιλίας]!..

ε. Μεταφορά αμερικανικών στρατευμάτων (4.000 άτομα στη Γερμανία), καθώς και “οπλικό υλικό”, όπως Bradley” “Paladin”, “Abraams”, τροχοφόρα, κλπ, σε συνορεύουσες με τη Ρωσία χώρες. 1- 4

2ο ΜΑΤΣ

Η.Π.Α. – ΙΣΡΑΗΛ  0 – 1

(Με αυτογκόλ! Το αυτογκόλ όμως αυτό θα μπορούσε να μετρήσει για… 5 / “Έκανε” για… 5)! 

α. Άρνηση των Η.Π.Α. και συγκεκριμένα του Προέδρου Ομπάμα, (τραγικό αμερικανικό λάθος που προήλθε από πείσμονα… διεθνιστική αριστερή ιδεοληψία / δεν θα το αποκαλέσω “ύπουλο”, αν και έχει όλα τα χαρακτηριστικά, αν εξετάσει κανείς τις Α – Ι σχέσεις διαχρονικά), να ασκήσει VETO στην τελευταία απόφαση του Ο.Η.Ε., εναντίον του Ισραήλ, (απόφαση του Ο.Η.Ε., στα πλαίσια της μακροχρόνιας Ισραηλο – Παλαιστινιακής διαμάχης / ας είμαι… “λάϊτ” / για το θέμα σας έγραψα πρόσφατα), αμερικανική απόφαση που όξυνε ακόμα περισσότερο το έντονα τεταμένο, τα τελευταία χρόνια, κλίμα, μεταξύ των Η.Π.Α. και του Ισραήλ,  με αποτέλεσμα οι Η.Π.Α. να κινδυνεύουν να χάσουν τον ένα και μοναδικό, πραγματικό τους φίλο, στη Μ. Ανατολή, αν και ο ΤΡΑΜΠ, (νέα Κ-Β, που δεν έπαιζε όμως), αμέσως, όχι μόνον αποστασιοποιήθηκε, αλλά ξεκαθάρισε πως η Ιουδαία και η Σαμάρεια είναι Ισραηλινές περιοχές (ευτυχώς αυτός μοιάζει να ξέρει Ιστορία / ή έστω οι σύμβουλοί του), ενώ έδειξε διάθεση εξέτασης του θέματος μεταφοράς της αμερικανικής πρεσβείας στα Ιεροσόλυμα, αφού “ανοικτά” είπε στους Παλαιστινίους, ότι τα Ιεροσόλυμα δεν είναι δικά σας!..  0 – 1 

(Το Ισραήλ, μόλις σήμερα, 09-01-2017, ανακοίνωσε ότι “έκοψε” την οικονομική του συνδρομή – ενίσχυση προς τον Ο.Η.Ε. (5 εκ. $ Η.Π.Α. νομίζω) ή έστω ένα ικανό μέρος της. Το αμερικανικό αυτό λάθος ήταν το 2ο πιο… ηχηρό και βαρύτατο πλήγμα στις Α – Ι σχέσεις, μετά την… ανάπτυξη τωνBDSστο αμερικανικό έδαφος, με ανοχή, αν όχι βοήθεια της Κ-Β Ομπάμα).

β. Αν και πρόκειται (το παραπάνω αναφερθέν θέμα), όπως φαίνεται, για αμερικανικό… γκολ στο Ισραήλ, ουσιαστικά φίλοι μου εκτιμώ ότι πρόκειται για άλλο ένα αμερικανικό αυτογκόλ!..

3ο ΜΑΤΣ

Η.Π.Α. – ΤΟΥΡΚΙΑ 1 – 6 

α.“Πτώση” Νταβούτογλου, ο οποίος ήταν αρεστός στην πλειοψηφία της αμερικανικής Κ-Β και της παρουσιαζόμενης ως διεθνιστικής, ” Αμερικανικής Αριστεράς” και ουσιαστικά, Πραξικόπημα ΡΤΕ, που τον έριξε, παρά το 47% που είχε λάβει στις τελευταίες τ/εθνικές εκλογές ο… Δαβίδ! 0 – 1

[Π-Θ έγινε ο άβουλος… Τσοπάνης” και ουσιαστικά ο ΡΤΕ ασκεί ουσιαστικά πια, διπλά καθήκοντα, ήτοι και ΠτΔ και Π-Θ! Στόχος του ήταν να μην έχει εμπόδια στην άσκηση της πολιτικής του στην χώρα! Πχ στο εσωτερικό πεδίο, ο Δαβίδ αντιδρούσε στο να αποκτήσει υπερεξουσίες ο ΡΤΕ, ενώ στο εξωτερικό αντιδρούσε στην τ/επέμβαση, δια των ΤΕΔ, στη Συρία και στο Ιράκ, κάτι που ο ΡΤΕ ήθελε και έπραξε, ταυτιζόμενος με την πιο σκληρή Κεμαλιστική -στρατιωτική- μερίδα του Τ/ΓΕΕΔ, (που πολιτικά σήμερα εκφράζεται από τον Περιντσέκ* και το Κόμμα του, στο οποίο έχουν βρει… καταφύγιο” τέως αντι-Αμερικανοί, Ευρασιανιστές και… “βαριά” Εθνικιστές στρατιωτικοί, με τους οποίους, όπως κατέστη φανερό πλέον, ο ΡΤΕ αν δεν τα έχει βρει, σίγουρα… συμπλέει! Είναι στρατιωτικοί, σαν αυτούς που έφτιαξαν “Επιτροπή”, μετά το Νοε του 2015 και μετέβησαν σε Μόσχα, Πεκίνο και Δαμασκό, “για να τα ξαναβρεί” η Τουρκία με τις χώρες αυτές! Και το Τ/ΓΕΕΔ και ήξερε και συμφωνούσε, όσο ¨Φιλο-Αμερικανός¨ και να “το παίζει” ο Ακάρ, ο αγαπημένος μου… Καραγκιοζάκος“)]!

  • Ντογού Περιντσέκ: Για να καταλάβετε! Εμπρός στον… Κο αυτό, (πρώην ΜΑΟϊκός και διαχρονικά “Άνθρωπος” του τ/βαθέως Κράτους, της πραγματικής τ/εξουσίας και της πραγματικής τ/Κ-Β, “Βαθύ Κράτος”, όπως αυτό διαμορφώθηκε στην Τουρκία, από το 1850 και μετά), και εμπρός στους ομοϊδεάτες και οπαδούς του, οι “Γκρίζοι Λύκοι” του Ν. Μπαχτσελί, φαντάζουν, σε Κεμαλισμό και Εθνικισμό, ως… Παρθένες!!! (Τα χνάρια του ακολουθεί και η κόρη του Σούλε! Ίδωμεν)!..   

β. Αποτυχόν στρατιωτικό Κίνημα στις ΤΕΔ, (της 15ης Ιουλίου 2016), και… 0 – 2, με στόχο την πτώση του ΡΤΕ, με κατ’ ελάχιστον, γνώση και ανοχή της αμερικανικής Κ-Β, το οποίο όμως κατέληξε σε… αμερικανικό αυτογκόλ, αφού (ΠΡΟΣΟΧΗ !) χειραγωγήθηκε από τελικά από τους Τούρκους του ΡΤΕ , ο οποίος τελικώς

      – Τελείωσε” με τους αντιπάλους τους στο εσωτερικό του Τ/ΙΣΛΑΜ, καθιστάμενος το αδιαφιλονίκητο Νο “1” του τουρκικού μουσουλμανικού κόσμου! (Ακόμα διώκονται οι οπαδοί του Γκιουλέν, ως… τρομοκράτες και ως… προδότες, ακόμα και αν είναι πχ απλοί Ισλαμιστές, απλοί λαϊκοί άνθρωποι, χωρίς ανάμειξη σε ο,τιδήποτε)!..

      – Ηρωοποιήθηκε στο μείζον της τ/κοινωνίας! Προσέξτε το… Μήνυμα που “πέρασε”! (Τα επέκεινα / ένα από τα αποτελέσματα της Χειραγώγησης): Θα τον… σκότωναν οι ΤΕΔ, τις οποίες τελικώς αυτός, μαζί με το λαό… νίκησε (έλαβε άλλωστε, αμέσως μετά την αποτυχία της Κίνησης και τις γνωστές σχετικές… “μεταρρυθμιστικές” αποφάσεις για τις ΤΕΔ), παίρνοντας παράλληλα και εκδίκηση για τα πραξικοπήματα κατά καιρούς που στόχευαν (και) τους Ισλαμιστές, παρουσιαζόμενος και ως μέγας… Δημοκράτης!!! (sic)

   – Τα “ξαναβρήκε” με τις ΤΕΔ, οι οποίες “έπαιξαν” “χοντρά” στο παιχνίδι της χειραγώγησης του δήθεν… πραξικοπήματος.

[Χειραγώγηση σημαίνει ήξεραν ότι οι Τούρκοι γνώριζαν το τί θα γίνει, δηλ. Στρ/κό Κίνημα και από ποιούς και κατόρθωσαν έξυπνα να κατευθύνουν αυτοί τις… εξελίξεις, την πορεία του και να επιβληθούν. Γι’ αυτό και παρέμειναν στη θέση τους ο Α/ΓΕΕΔ (ο οποίος ήταν μάλιστα ένας από τους ομιλητές στη μεγαλειώδη παντουρκική θερινή συγκέντρωση για τη… “Δημοκρατία”, στην Πόλη) και ο Α/ΜΙΤ! Θυμηθείτε ότι ο ΡΤΕ αρχικά είπε “τους ρίξαμε στην παγίδα που πήγαν αυτοί να μας στήσουν και στη συνέχεια άρχισαν οι τ/κατηγορίες προς τις… Η.Π.Α. ότι “εσείς ήσασταν από πίσω”, κλπ, κάτι που εμμέσως εκτιμάται ως ορθόν, αφού οι Η.Π.Α. απλώς γνώριζαν το τί θα συμβεί, αν θέλετε εντέχνως το… “καλλιέργησαν” κιόλας, ως ιδέα, ένα τέτοιο εγχείρημα, αφού ο ΡΤΕ όλο και συνεχώς… αυτονομείτο, καθιστάμενος εντονότατος “βραχνάς” για τις Η.Π.Α. στην περιοχή,   αλλά μέχρις εκεί, αφού δεν αναμίχθηκαν ενεργά και με επιχειρησιακό μάλιστα σχέδιο, (το οποίο θα φαινόταν αν υπήρχε), στην αποτυχούσα αυτή τ/στρ/κή κίνηση.

Τέλος, οι ΤΕΔ φαίνεται ότι “πήραν” από τον ΡΤΕ (εκτιμώ ότι όπως έδειξε ο… χρόνος, υπήρξε συμφωνία των 2 πλευρών, όταν ασφαλώς εξυφάνθηκε το σχέδιο της χειραγώγησης του δήθεν… Πραξικοπήματος), “πήραν” λοιπόν την… ΚΑΘΑΡΣΗ που ζητούσαν και έτσι, αφού ποτέ, όπως ειπώθηκε από την Κ-Β, “λόγοις και έργοις” δεν υπήρξαν(sic) ούτε ΒΑΡΙΑ, ούτεΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ, κλπ, όλοι οι καταδικασθέντες και φυλακισθέντες στρατιωτικοί, για τις προηγούμενες και άλλες υποθέσεις και ουσιαστικά για παρακρατική δράση, “βγήκαν λάδι” και πάλλευκοι πάλι στην τ/κοινωνία, αφού (ΠΡΟΣΟΧΗ !) όλα ήσαν… ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ(sic) της “Τρομοκρατικής Οργάνωσης του Φετχιουλλάχ” / “Fethullah Terrör Örgütü” (“FETÖ”), δηλαδή του Γκιουλέν !..

(Με την ευκαιρία! Είδατε που οι Τούρκοι, όταν σχεδιάζουν, έχουν και ψυχολόγους “δίπλα” τους ή έστω “προπαγανδιστές” με γνώσεις Ψυχολογίας; Πώς αυτό; Μα μετονόμασαν την Οργάνωση του ΓκιουλένHİZMET”=Καθήκον / Υπηρεσία  σε τρομοκρατική Οργάνωση, λέγοντας ουσιαστικά έτσι, στα δεκάδες εκ-ρια των Τ/Ισλαμιστών, πως: “Τούρκοι! Οι του Γκιουλέν δεν είναι φίλοι και βοηθοί σας / μας, αλλά τρομοκράτες και εχθροί σας / μας! Πλέον φίλοι μου ο όρος “Τρομοκρατία” στην Τουρκία κατέστη, ως προς την μετάφρασή του, περισσότερο ομιχλώδης)!..

Παράλληλα οι ΤΕΔ, επί Ακάρ, (θα θυμάστε που σας έγραφα ότι τη δολιότητα τη σπούδασε ως Υπασπιστής του τέως Α/ΓΕΕΔ, Ι. Χ. Καρανταγί), “καθάρισαν” και με τους Ισλαμιστές εντός των ΤΕΔ, κάτι που ο Ν. Οζέλ απέφυγε εντέχνως να πράξει, όταν ήταν Αρχηγός!..

Επίσης, ο Ακάρ και οι ΤΕΔ εισήλθαν, (ακρίτως βεβαίως, όπως εκτιμώ, αλλά εισήλθαν) στη Συρία , όπως το βαθύ Κεμαλικό κράτος επιθυμούσε, αλλά όπως απεδείχθη και ο ΡΤΕ, αφού δεν μοιάζει να… πείστηκε γαι τη λήψη μιας τέτοιας απόφασης, πόσο μάλλον να… σύρθηκε από τους Κεμαλιστές στρατιωτικούς, σε μια τέτοια απόφαση.

Τέλος, οι ΤΕΔ έδειξαν ότι είναι πολέμιες των… Πραξικοπημάτων, με ό,τι έγινε στις 15-07-2016 και κυρίως με τη σχετική “σπέκουλα” που ακολούθησε της αποτυχημένης στρατιωτικής προσπάθειας, μικρής μερίδος των ΤΕΔ, να τον ρίξουν!

Τί λοιπόν πλέον δεν καταλαβαίνετε αγαπητοί, εις ό,τι αφορά την ερμηνεία της φράσεως… “Τ/Χειραγώγηση Της Στρατιωτικής Κίνησης, Του Ιουλίου του 2016”];

γ.   Τ – Ρ και πάλι προσέγγιση! 0 – 3  (Μετά από το Νοε του 2015 και την κατάρριψη του Ρ/Α-Φ, από την ΤΠΑ, για την οποία και πάλι… ανακαλύφτηκε Γκιουλενικός… “δάκτυλος”)!..

δ. Τ – Ι και πάλι προσέγγιση, όσο περίεργης μορφής και αν μοιάζει να είναι αυτή, αυτήν τη φορά. Οι Αμερικανοί μοιάζει να μην την ήθελαν, έτσι όπως αυτή πραγματοποιήθηκε! Σε κάθε περίπτωση έχουμε και πάλι εκατέρωθεν Πρέσβεις σε Άγκυρα και Τελ – Αβίβ! 0 – 4

ε. Εκφορά Συνεχών πολιτικών ύβρεων, από Τούρκους ανώτατους πολιτικούς αξιωματούχους, αλλά και εκτόξευση βαρύτατων κατηγοριών από τον ίδιο τον ΡΤΕ προς τις Η.Π.Α., γεγονός που καταδεικνύει κατ’ελάχιστον ότι οι Η.Π.Α. δεν ελέγχουν την Τουρκία ή έστω, όχι απολύτως! 

(Φτάσαμε στο σημείο να κάνουν λόγο οι Τούρκοι μέχρι και για το διώξιμο ουσιαστικά των Η.Π.Α. από την αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ -για κλείσιμό της λένε τάχα- ή να κατηγορούν τις Η.Π.Α., δια στόματος του Υπ. Ενεργείας και γαμπρού του ΡΤΕ, Αλμπαϊράκ, για χάκινγκ στις ενεργειακές τους γραμμές, για αμερικανική οπλική ενίσχυση των τρομοκρατών στη Συρία, εννοώντας το “ΥPG”, το “PYD, κλπ)   0 – 5

στ. Εισβολή των ΤΕΔ στη Συρία και δημιουργία τροχοπέδης στους αμερικανικούς σχεδιασμούς, στα πλαίσια της τ/δεδηλωμένης θέσης, για μη δημιουργίαΚουρδικού Διαδρόμου“, στη Β. Συρία, παρά τη θέληση και των Ισραηλινών! (Κάθετη Γραμμή Ντιγιάρμπακιρ – Ελ Μπαμπ και ακολούθως, αν ευοδωθεί ο τ/σχεδιασμός, οι ΤΕΔ, έστω οι όποιες εισελθούσες και κυρίως οι όποιες ενεργούσες στη Συρία ΤΕΔ, θα στραφούν για κατάληψη και του Μενμπίτς! Θυμάστε τους χάρτες που σας “πέρασα” τις προάλλες και σας έγραφα θα τα ξαναπούμε γι’ αυτούς; Πάτε βρείτε τους και θα καταλάβετε σε ποιόν ή σε ποιούς να επικεντρωθείτε! Ίδωμεν)!..   0 – 6

ζ. Απέναντι σε όλα αυτά έχουμε έναν “καθαρό”, (ας τολμήσουμε να τον ονομάσουμε αμερικανικό και όχι της WALL STREET“), οικονομικό πόλεμο κατά της Τουρκίας, που πάει να “πνίξει” την χώρα (έφερε το δολάριο να ισούται με 3,5 Τ.Λ. κάποια στιγμή)    1- 6

η. Επίσης έχουμε και μια σειρά από τρομοκρατικές ενέργειες στην χώρα, τις οποίες ασφαλώς και δεν μπορούμε, χωρίς στοιχεία, να τις αποδώσουμε στις αμερικανικές ΜΥ, ώστε να μιλήσουμε για αμερικανικό… γκολ! Καταλάβατε!..

ΜΑΤΣ [Εκτός -του Λοιπού- Συναγωνισμού / Εκτός Βαθμολογίας]

Η.Π.Α. – ΚΙΝΑ 1 – 2

α.  “Απαγωγή” (ας την πω έτσι) του αμερικανικού drone” Υ/Β από τους Κινέζους. 0 – 1

β.  Δριμεία Κινεζική Απάντηση, στις Αμερικανικές αιτιάσεις – κατηγορίες για Κινεζικό “χάκινγκ”, σε βάρος των Η.Π.Α., από ολόκληρο… ξενοδοχείο με Κινέζους “Χάκερς”, οι οποίοι είχαν στοχοποιήσει τις Η.Π.Α. Κατά την άποψή μας, δεν θα πρέπει να κοινοποιούνται παρόμοια γεγονότα, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων!.. 0 – 2

γ. Εκ νέου αποτυχημένη προσπάθεια “ξεσηκωμού” των Ουϊγούρων (ομιλούντων -περίπου- την τουρκική γλώσσα) της Δ. Κίνας! 1- 2 

4ο ΜΑΤΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΡΩΣΙΑ    1 – 2

α. Πτώση Χαλεπίου 0 – 1

β. Τ – Ρ επαναπροσέγγιση 0 – 2

γ. Δολοφονία Ρ/Πρέσβεως, στην Άγκυρα, Καρλώφ 1 – 2 (Έγινε στην τ/επικράτεια). 

5ο ΜΑΤΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ   2 – 0 

α. Η ανακατάληψη από τους… Ασαντικούς, του Χαλεπίου, δεν την ήθελαν και οι 2 χώρες. Άρα δεν επηρέασε τον αγώνα τους.

β. Η εισβολή των ΤΕΔ στη Συρία και η προσπάθειά τους, της μη δημιουργίας “Κουρδικού Διαδρόμου”. (Η γραμμή Ντιγιάρμπακιρ – Ελ Μπαμπ, που “κόβει / τέμνει” κάθετα τον “διάδρομο”, μοιάζει να δημιουργεί… θέματα στις Αμερικανο-Ισραηλινές εκεί επιδιώξεις, όπως και γενικώς η παρουσία των ΤΕΔ, στη Β. Συρία, ενώ παράλληλα εμφανίζει μια -στο πεδίο- αμερικανική σχεδιαστική εσφαλμένη τακτική, για να μην γράψω αμερικανική στρατιωτική ανικανότητα, αντιμετώπισης γνωστής / αναμενόμενης τ/δράσης.      1 – 0

γ. Άξονας Τ. – Ρωσίας – Ιράν.  2 – 0

6ο ΜΑΤΣ

ΡΩΣΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ   4 – 4

α. Ασαντική ανακατάληψη Χαλεπίου     1 – 0

β.  Δολοφονία Καρλώφ 1 – 1

γ. Πτώση Ρ/Τουπόλεφ  1 – 2

δ. Άξονας Τ. – Ρωσίας – Ιράν 2 – 2

ε. Απειλές για βόμβες στο “ΜΕΤΡΟ” της Μόσχας και σε 3 Ρ/Σιδηροδρομικούς Σταθμούς (ΣΣ) 2 -3 (“Μέτρησε”, παρά το ότι δεν μπορούμε να πούμε ότι “από πίσω” ήταν το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ. Απλώς με ό,τι έγινε εκτιμούμε ότι δεν θα στεναχωρήθηκαν και πολύ οι Ισραηλινοί! Όπως και τα γεγονότα των υποπαρ. “β” και “γ”)!.. 2 – 3

στ. Θάνατος (από καρδιακή προσβολή είπαν) στις Βρυξέλλες του ρωσικής καταγωγής αξιωματούχου του ΝΑΤΟ, ο οποίος ερευνούσε τις σχέσεις του “ISIS” με τη διακίνηση των πετρελαίων δια της Τουρκίας, (σε προφανή συνεργασία με τη Ρ/Πρεσβεία στην Άγκυρα), και γενικώς όλες τις παράνομες δραστηριότητες του λεγόμενου “Ισλαμικού Κράτους” στη Μ. Ανατολή και κυρίως στην Τουρκία. 2 – 4

ζ. Απόφαση του Ο.Η.Ε. για Ιουδαία και Σαμάρεια, κλπ. 3 – 4

η. Συμφωνία για εκεχειρία στη Συρία, μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας.  4 – 4 

7ο ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ  (Αναβολή) / Η ημερομηνία διεξαγωγής του ματς, θα καθορισθεί πιθανότητα μέσα στον Ιανουάριο και αμέσως μετά από τις συνομιλίες στην Ελβετία, για τοΚΥΠΡΙΑΚΟ. (Προετείνεται η ελληνική και η κυπριακή Κ-Β-σεις, να βρουν εδώ και “να ρίξουν μια ματιά”, στο άρθρο μας: Τί Δέον Γενέσθαι, για την Ελλάδα)!..

8ο ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ 0 – 3  (… Άνευ Αγώνος, αφού “δεν κατέβηκε” η ΕΛΛΑΔΑ! Σκεφτείτε μόνοι σας)!..

9ο ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ ΙΣΡΑΗΛ 0 – 0  (Το παιχνίδι ήταν, όπως φάνηκε, “φιλικό” και κινήθηκε στα πλαίσια να μην στεναχωρηθεί κανείς! Προς το παρόν τουλάχιστον)!.. 

10ο ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ Η.Π.Α. 0 – 3  ΕΛΛΑΔΑ παρουσίασε και τον τελευταίο 1,5 μήνα του 2016, αξιοθρήνητη και απολύτως δουλική εικόνα στο ματς με τις Η.Π.Α., οι οποίες επεκράτησαν “κατά κράτος” σε όλους τους τομείς. Το σκορ αυτό είναι απλώς δηλωτικό του τί ισχύει στις Ε-Α σχέσεις και προς τούτο επελέγη, με μία ελαφριά επίδραση της γνωστής ρήσης του… Αλέφαντου: “Καλώς τα 3 – 0”)!

11ο ΜΑΤΣ

ΕΛΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ 0 – 3 (Ίσχυσε ό,τι και στο ματς με τις Η.Π.Α.)

12ο ΜΑΤΣ

ΤΟΥΡΚΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ    5 – 0 

α. Οι Τούρκοι έσκισαν μέχρι και τις σημαίες της ΕΕ, της οποίας “επικεφαλής” είναι η Γερμανία. 1 – 0

β. Οι Γερμανοί, για άλλη μια φορά, ικέτες στους Τούρκους, (έχουν περιέλθει σε κατάσταση “Ικέτη” προς τους Τούρκους), για να “περάσουν” από την χώρα τους και να διεκδικήσουν τον 21ο αι. πια, (όπως και στα τέλη του 19ου αι. και αρχές του 20ου αι), τα χρυσοφόρα κοιτάσματα του Β. Ιράκ, κλπ. Ζούμε ένα σύγχρονο γερμανικό “Deutshland nach Östern” / “η Γερμανία προς Ανατολάς”! Θα ήταν όμως ιεροσυλία να συγκρίνουμε τον μέγα πράγματι Αυτοκράτορα Βίσμαρκ, με την κόρη του Πάστορα, Κα Α. Μέρκελ!.. 2 – 0

γ. Οι Γερμανοί που ενεργειακά τάσσονται με τους Ισραηλινούς, ώστε να “σπάσει” το ρωσικό ενεργειακό μονοπώλιο στη Γερμανία, (αλλά και προς την υπόλοιπη Ευρώπη), δεν θα πρέπει να ευχαριστήθηκαν με την τ/εισβολή και κάθετο τ/”κόψιμο”, του “Κουρδικού Διαδρόμου”, στη Β. Συρία, (γραμμή Ντιγ/κιρ – Ελ Μπαμπ). 3 – 0

δ. Ομοίως οι Γερμανοί δεν θα ευχαριστήθηκαν και με την ανακατάληψη του Χαλεπίου, από τον Άσαντ. 4 – 0

ε. Τουρκικές απειλές για πέρασμα 3 εκ-ρίων προσφύγων, “λάθρο”, κλπ στην Ευρώπη, αν, κλπ, κλπ, τα γνωρίζετε!

5 – 0

(Βεβαίως δεν πρόκειται φίλοι μου για εκβιασμό του ΡΤΕ, όπως φαίνεται, αλλά για εκπονηθέν επιχειρησιακό σχέδιο της μέχρι σήμερα κυβερνώσας τον κόσμο, “διεθνιστικής SOROS/Αριστεράς”! Σας το είχα γράψει, θα το θυμάστε, όταν ο ΣΟΡΟΣ μετέβη στην Πόλη και σε δήθεν “σεμινάριο” εκεί ή κάτι τέτοιο, αναφέρθηκε σχετικά και… προφήτεψε τί θα συμβεί! (Αν τελικά το επιτρέψει και αυτό ο Θεός)!..

Ο ΡΤΕ επομένως, που με την μέχρι σήμερα αμερικανική Κ-Β “τα πήγαινε” σχετικά καλά, άλλο που δεν ήθελε ως… “επιχείρημα”, για να πείσει την Ευρώπη, ώστε αυτή να του φερθεί “καλά” σε διάφορα θέματα, όπως της τ/εισόδου στην Ένωση, κλπ! Γενικώς!.. )

 13.  Η.Π.Α. – ΑΓΓΛΙΑ   ΙΣΟΠΑΛΙΑ

Αγγλία γενικώς ιστορικά, ήταν πάντα ο “εγκέφαλος” και οι Η.Π.Α. το εκτελεστικό όργανό της, στον αγώνα της Δύσης, για παγκόσμια κυριαρχία)!

14. ΕΛΛΑΣ ΑΓΓΛΙΑ  0 – 3

(Ισχύει, ό,τι και στο… ματς με τις Η.Π.Α.).

15.   ΤΟΥΡΚΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ 

(Επρόκειτο για φιλικό ματς! Σας έχω γράψει σχετικά για την Τ – Α προσέγγιση, των τελευταίων 6 – 8 ετών, ενώ έχω εξηγήσει και το “γιατί”! Επίσης, ιστορικά η Αγγλία ήταν σχεδόν πάντα κοντά στους Οθωμανούς ή στους Τούρκους, όταν αυτοί ήσαν / βρίσκονται στα δύσκολά τους και ιδιαιτέρως ήταν πάντα δίπλα στους Τούρκους, μετά τον επικό αγώνα της ΕΟΚΑ εναντίον της, την περίοδο 1955 – 1959)!.. 

16.   ΑΓΓΛΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ ΙΣΟΠΑΛΙΑ

(Ιστορικά “Μητέρα” του Ισραήλ και παρά την ιστορική Α-Ι σύγκρουση της περιόδου 45 – 50, ήταν και παραμένει, για μια σειρά από λόγους, η Αγγλία και ευρύτερα η Μ. Βρετανία).

17.   ΑΓΓΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ  (Διακοπή λόγω σοβαρών επεισοδίων / Διαχρονικό ατέλειωτο εκατέρωθεν μίσος)!..

18. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΣΡΑΗΛ 0 – 1 (Μάλλον το “BREXİT”, που ταλανίζει ακόμα τη Γερμανία, ήταν Ισραηλινή… εισήγηση στον εβραϊκής καταγωγής πρώην Άγγλο Π-Θ, Ντ. ΚΑΜΕΡΟΝ, προκειμένου να τιμωρηθεί η Γερμανία, αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη, και έτσι να αναγκαστούν και η Γερμανία, αλλά και οι λοιπές ευρωπαϊκές χώρες, να αλλάξουν στάση προς το Ισραήλ, που το είχαν αποκλείσει εμπορικά, από παντού, αφού η “Παγκοσμιοποιημένη” ιδεολογικά, διεθνιστικο-αριστερή SOROS-Ευρώπη, όπως ακριβώς και οι SOROS-Η.Π.Α.,ήταν και παραμένει μέχρι σήμερα, (Ιαν. 2017) “στα μαχαίρια” με τον… δεξιό Ισραηλινό Πατριώτη Π-Θ, Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Θα δούμε τί θα γίνει με τον ΤΡΑΜΠ, αν αυτός τελικώς αναλάβει Πρόεδρος!.. Θα το λέμε και θα το γράφουμε, μέχρι να αναλάβει)!.. 

19.  ΓΕΡΜΑΝΙΑ – Η.Π.Α. ΙΣΟΠΑΛΙΑ (“Ο ένας φτύνει και ο άλλος γλύφει, εκεί που ο άλλος έφτυσε” ή “ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει”, μέχρι σήμερα)!..

20. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 0 – 1 (Παρέμειναν τα δύσκολα για τη Γερμανία, μετά το… “BREXİT” και την εξεταζόμενη περίοδο)

21.  ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΡΩΣΙΑ 0 – 2 [“Έπεσε” το Χαλέπι, 0 – 1, ενώ εισέβαλαν και οι Τ. στη Συρία και επιχειρούν να μην δημιουργηθεί ο “Κουρδικός Διάδρομος” στη Β. Συρία, 0 – 2, με την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη” / “Fırat Kalkanı, τον οποίον διάδρομο επιθυμούν οι Ισραηλινοί, οι Η.Π.Α. και η σύμμαχός τους Γερμανία! (Σύμμαχός τους ειδικά στα ενεργειακά, σε ποσοστό που σχεδόν εγγίζει το 100%)]!..

                                                                               ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ** 

                                         (Τελ/ταίων 40 Ημερών / Τέλη Νοε. 2016  – 10 Ιαν. 2017)

                                          ΑΓΩΝΕΣ        ΝΙΚΕΣ     ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ     ΗΤΤΕΣ      ΒΑΘΜΟΙ

          1. ΡΩΣΙΑ                     5                     4                    1                        0                   13 (Διακοπή αγ. με Αγγλία)

         2. ΤΟΥΡΚΙΑ               5                     3                    2                       0                    11 (Αναβολή αγ. με Ελλάδα)

         3. ΑΓΓΛΙΑ                   5                     2                    3                       0                      9 (Διακοπή αγ. με Ρωσία)

         4. Η.Π.Α.                    6                     1                     2                        3                      5 

         5. ΙΣΡΑΗΛ                 6                     1                     2                        3                      5 

         6. ΓΕΡΜΑΝΙΑ           6                     1                     1                        4                      4

         7. ΕΛΛΑΣ                    5                     0                    1                       4                        1 (Αναβολή αγώνος με Τ.)

                                                                                              – / – 

Σημ. :

α. Η νίκη δίνει , η ισοπαλία και η ήττα κανέναν! ().

β. Για την Κίνα και το ματς με τις Η.Π.Α., σας έγραψα τί παιχνίδι ήταν και γιατί δεν την συμπεριέλαβα. (Άλλωστε την υπόψη περίοδο, μπορούμε να πούμε ότι  έχει αποτραβηχτεί από την περιοχή που έγιναν / γίνονται τα παιχνίδια, ήτοι από τη Μ. Ανατολή και Α. Μεσόγειο. Το ματς με τις Η.Π.Α. ήταν… εμβόλιμο και παίζεται -τρόπον τινά- κυρίως, στην… έδρα της Κίνας).

γ. Ομοίως δεν συμπεριέλαβα και τα κράτη της Μ. Ανατολής, αφού είναι, τώρα που το παιχνίδι παίζεται στη Μ. Ανατολή, απλά… πιόνια! Αν το παιχνίδι παιζόταν στη Βαλκανική, θα είχαμε ως βασικούς παίκτες – αντιπάλους, τις Η.Π.Α., τη Ρωσία, την Αγγλία και οπωσδήποτε (πάλι) το Ισραήλ! (Προσοχή: Παντού και πάντα συνεξετάζεται το Ισραήλ).

                                                                                              – / –  

Β. ΜΑΤΣ ΜΥ (Λίγο πριν αναλάβει ο ΤΡΑΜΠ)

Σημ. :

α. Ο πόλεμος αυτός των ΜΥ είναι διαρκής, είναι αέναος και χωρίς σταματημό σε πόλεμο και ειρήνη!.. Σας εύχομαι να μην τον βιώσετε ΠΟΤΕ!..

β. Προσοχή μην… μπερδευτείτε! Ως γεγονότα και μόνον αναφέρω, ό,τι αναφέρω, (όσα ασφαλώς γεγονότα έγιναν γνωστά / κοινοποιήθηκαν ή “απελευθερώθηκαν”), που σίγουρα με ό,τι και αν συνέβη, δεν μπορεί παρά να ενοχλήθηκαν οι… συμπατριώτες των κάθε φορά… παθόντων!..

γ. Γράφεται παρακάτω φίλοι μου, ό,τι μπορεί να γραφεί!..

δ. Δεν θα αναφερθώ εσκεμμένως σε άλλες “Μυστικές Υπηρεσίες, πλην των κρατών που εξετάσαμε παραπάνω, που τυχόν ή σίγουρα, ανάλογα, συνεργάζονται μεταξύ τους! Πχ H “ΜΙΤ”, με την Αλβανική νεο – “ΣΙΓΚΟΥΡΙΜΙ” ή με τη “DGSE” (!), η “ΕΥΠ” με την Κυπριακή “ΚΥΠ”, κλπ.

ε. Όλες οι ΜΥ έπαιξαν μεταξύ τους 6 παιχνίδια, το εξεταζόμενο χρονικό διάστημα.

στ. Για λόγους που δεν επιθυμώ να αναφέρω, δεν αναφέρθηκα στη Γαλλία, ως κράτος, και στα δικά της διεθνή ματς στην εξεταζόμενη περιοχή και το ίδιο θα κάνω και για τις ΜΥ της (DGSE)!.. 

                                                                                          – / – 

1o ΜΑΤΣ (Το σπουδαιότερο “Ντέρμπυ” ΜΥ, στο οποίο και μόνον, εσκεμμένως, θα αναφερθώ)!   

CIA – FSB 7 – 0

α. Δολοφονία Καρλώφ 1 – 0

β. Θάνατος ρωσικής καταγωγής Αξιωματούχου του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες 2 – 0

γ. Πτώση  Ρ/Α-Φ στην Κ. Ασία (Κιριγιζιστάν;) 3 – 0

δ. Πτώση Ρ/Τουπόλεφ, στη Μ. Θάλασσα 4 – 0

ε. Απέλαση Ρ/Διπλωματών από Ουάσιγκτον και Σ. Φρανσίσκο, για την υπόθεση του “Χάκινγκ”, των πρόσφατων αμερικανικών εκλογών, (Νοε. 2016) 5 – 0

(Ο Ρ/Πρόεδρος Β. Πούτιν, παρά την εισήγηση του Ρ/ΥΠΕΞ, δεν έπραξε το ίδιο, δείχνοντας μάλλον ότι “κάνει πλάκα” με τους Αμερικανούς, για το υπόψη θέμα, ενώ όπως είπαμε, μόλις σήμερα, 09-01-2017, η Ρωσία αρνήθηκε επισήμως οποιαδήποτε ανάμιξή της, στις αμερικανικές εκλογές)!.. 

στ. “Πανικός” στο ΜΕΤΡΟ της Μόσχας και σε 3 Ρ/ΣΣ  6 – 0

ζ. Θάνατος Ρ/Τχη (μάλλον της GRU” / “Ρ/ΥΣΠ), σε ξενοδοχείο του Ερεβάν (Πρωτεύουσα της Αρμενίας). Ο Τχης υπηρετούσε στη Ρ/Βάση στην Αρμενία, μια Αρμενία η οποία θα ενισχυθεί οπλικά από τη Ρωσία σύντομα! 7- 0

Περιφραστικά (Χωρίς γεγονότα):

  • Η CIA έχει άλλες 2 νίκες με Ελλάδα (ΕΥΠ), αφού εξακολουθεί να την ελέγχει απόλυτα μαζί με τη ΜΟΣΑΝΤ“, και με τη ΜΙΤ , παρ’ ότι  φάνηκε να έχασε, λόγω των “Ιουλιανών”, του 2016, όπου δεν συμμετείχε, αλλά γνώριζε και άφησε το πράγμα να εξελιχθεί!.. (Προφανώς με άνωθεν εντολή)!.. Έχει επίσης 3 ισοπαλίες με τη “ΜΙ6”, τη “BND” και τη “ΜΟΣΑΝΤ, αφού ως Υπηρεσίες ήσαν, κατά “το μάλλον ή ήττον”, και κατά την εξεταζόμενη χρονική περίοδο, συνεργαζόμενες.
  • Η FSB έχει ηττηθεί “κατά κράτος” από τη CIA, έχει ηττηθεί ακόμα από τη “ΜΙ6” και τη “ΜΟΣΑΝΤ, ενώ έχει ακόμα 2 ισοπαλίες με τη BND και τη ΜΙΤκαι 1 νίκη κατά της Ελλάδος!  
  • Η ΕΥΠ έχει μόνον μία ισοπαλία με τη ΜΟΣΑΝΤ. (“Χ”, λόγω της εικαζόμενης συνεργασίας, απότοκο της επιβεβλημένης από τους Ισραηλινούς, Ε-Ι φιλίας, των τελευταίων λίγων ετών).
  • Η ΜΙΤ έχει το εξεταζόμενο διάστημα ήττες με C.I.Α.”, “ΜΙ6” και “ΜΟΣΑΝΤ και 3 ισοπαλίες με BND”, “ΕΥΠ” και FSB.
  • Η ΜΟΣΑΝΤ έχει 3 νίκες (με “BND”, “MIT” και “FSB) και 3 ισοπαλίες (με “ΕΥΠ”, “MI6” και CIA).
  • H BND έχει 1 νίκη με την ΕΥΠ, 4 ισοπαλίες (με “ΜΙΤ”, “CIA”, “FSB” και “ΜΙ6) και 1 ήττα (με ΜΟΣΑΝΤ) και τέλος, η
  • ΜΙ6 έχει 3 νίκες (με “FSB”, “ΕΥΠ”, και “ΜΙΤ) και 3 ισοπαλίες (με “BND”, “ΜΟΣΑΝΤ” και “CIA).

– Έτσι, η βαθμολογία των παραπάνω ΜΥ, λίγο πριν από την ανάληψη της αμερικανικής προεδρίας,  από τον ΤΡΑΜΠ, έχει μετά τους μεταξύ τους αγώνες διαμορφωθεί, όπως παρακάτω:

                                                                                             – / –

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜY

(Από τα μέσα προς τέλη Νοε 2016, έως τις 10 Ιαν 2017)

    ΟΜΑΔΕΣ              ΝΙΚΕΣ              ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ                  ΗΤΤΕΣ              ΑΓΩΝΕΣ            ΒΑΘΜΟΙ

1. ΜΟΣΑΝΤ                  4                               2                                   0                            6                          14 

2. MI6 – CIA                 3                               3                                    0                            6                         12

(Μαζί στη 2η θέση “ΜΙ6” και “CIA“, αφού έχουν τον αυτό αριθμό νικών και ισοπαλιών). 

3. BND                           1                                4                                    1                            6                          

4. FSB                            1                                2                                    3                            6                           5 

5. MIT                            0                                3                                   3                             6                          3 

6. ΕΥΠ                           0                                1                                    5                             6                          1

 

                                                                                               – / –

%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ – ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1. Η πιο σημαντική παρατήρηση είναι το γεγονός (αντιφατικό θα έλεγε κάποιος) ότι, ενώ στα διεθνή ματς η ΡΩΣΙΑ είναι πρώτη και μοιάζει λοιπόν να έχει το πάνω χέρι, στην παρούσα χρονική περίοδο, στην περιοχή μας, στα παιχνίδια των ΜΥ η “ΜΟΣΑΝΤ” και οι “CIA” – “MI6” είναι μακράν καλύτερες / μπροστά από την Ρ/”FSB“, στην ίδια εξεταζόμενη περιοχή!..  (Άρα η επιτυχία μιας κρατικής εξωτερικής πολιτικής δεν είναι πάντα ανάλογος των επιτυχιών των ΜΥ)!..

2. Η Ελλάς και η ΕΥΠ είναι δυστυχώς τελευταίες και… καταϊδρωμένες!.. Αλλά, όπως λένε και οι φίλοι μας οι Τούρκοι: “Allah büyük Baba, çok büyük” ή στα ελληνικά “Ο Θεός είναι Μεγάλος, πολύ Μεγάλος“!..

3. Η Τουρκία είναι, ως έκφραση “εξωτερικής πολιτικής“, στην παρούσα φάση πολύ υψηλά και μοιάζει να είναι πετυχημένη η εφαρμογή – υλοποίηση των όποιων (μερικών ασφαλώς) από τους στρατηγικούς της σχεδιασμούς.

4. Τέλος, και η Αγγλία, εν όψει μάλιστα και του 2023 και των μυστικών προνοιών της Συνθήκης της Λωζάννης, λόγος που έκανε τον ΡΤΕ να την επαναφέρει σιγά – σιγά παραπονούμενος, ώστε να μην χάσει τελικά η Τουρκία, όπως αυτό προβλέπεται στη Συνθήκη, (η Αγγλία φέρεται ως η νικήτρια των υπόψη προνοιών), μοιάζει στην παρούσα φάση να πηγαίνει πάρα πολύ καλά στην πολιτική της στην περιοχή μας και μάλιστα ΠΡΟΣΕΞΤΕ(!) – ησύχως, χωρίς να ακούγεται καθόλου!!!

%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87%cf%87

  • ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!
  • ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ!..  
  • Σας χρωστάω ακόμα τον απολογισμό της εξωτερικής πολιτικής ΟΜΠΑΜΑ! Ας περιμένουμε μεχρι την 20η Ιαν. 2017 και την ανάληψη της Προεδρίας των Η.Π.Α., από τον ΤΡΑΜΠ!.. 

                                                                                                  –  /  –

                                                                                          ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                        ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                  – / – 

ΥΓ.

α. Σας καλώ να πάτε οπωσδήποτε να βρείτε εδώ και να ξαναδιαβάσετε, το άρθρο μας με τίτλο: “Τουρκία: Η Αρχή του Τέλους” (24-11-2015).

β. Σας θυμίζω ξανά, υποβάλλοντάς σας ολόκληρο, το άρθρο για τον SOROS, το σχετικό με τα εκατομμύρια των προσφύγων και των “λάθρο”, που πέρασαν και θα περάσουν στην… Ευρώπη και τελικά στην… Ελλάδα, με το σχέδιο της παγκοσμιοποιημένης διεθνιστικής, και κυρίως της αμερικανικής, Αριστεράς!..

SOROS WANTS EUROPE TO TAKE 1 MILLION MUSLIM MIGRANTS A YEAR

I have a solution to the Soros problem

October 2, 2015

Daniel Greenfield

George Soros has a “solution” to the Muslim migrant problem. As usual, his solution is to make things much worse. But I have a solution to the Soros problem. Why not put him on trial for war crimes? We’ve put Nazis who were older than him on trial. There’s no statute of limitations. And unlike many of them, Soros has gone on committing crimes against humanity even after WW2.

Here’s Soros’ plan meanwhile. And considering how much influence he wields and how many organizations he controls, you’ll be hearing a lot more about it.

First, the EU has to accept at least a million asylum-seekers annually for the foreseeable future…

The EU should provide 15,000 euros ($16,800) per asylum-seeker for each of the first two years to help cover housing, health-care and education costs — and to make accepting refugees more appealing to member states. It can raise these funds by issuing long-term bonds using its largely untapped AAA borrowing capacity, which will have the added benefit of providing a justified fiscal stimulus to the European economy.

That’s $16 billion a year to be financed by bonds that Soros will no doubt find some way to profit from. After creating the crisis, Soros wants to make it worse and then may just happen to find a way to cash in.

Of course $16K per migrant won’t even begin to cover the criminal justice costs of a Muslim man or the education, housing and health care costs of a Muslim woman.

Then Soros wants another $22 billion or so for Turkey, Jordan and Lebanon for the Muslims living there. The United States is supposed to pay about half of that. Long-term bonds no doubt.

And he follows that up by suggesting transporting as many migrants as possible to Europe. “Safe channels must be established for asylum-seekers, starting with getting them from Greece and Italy to their destination countries. This is urgent in order to calm the panic. The next logical step is to extend safe avenues to the frontline region, thereby reducing the number of migrants who make the dangerous Mediterranean crossing.”

At that rate you’ll get a lot more than 1 million a year, but any figure is just a starting point anyway.

It’s a shame that George Soros refuses to be a proper James Bond villain. Wouldn’t it be simpler to just nuke Europe or just drop an asteroid on it? Maybe it doesn’t have as much long-term bond potential, but it would get the job done in time for the credits to roll. And it would be more merciful than Soros’ plan.

Για να δούμε τί θα γίνει αν αναλάβει ο ΤΡΑΜΠ! (Αλλαγή ή συνέχιση της ίδιας κατάστασης); Τί να θέλουν άραγε οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ και οι ΡΟΚΦΕΛΕΡ; Τί να θέλουν οι βασιλείες της Αγγλίας και της Ολλανδίας; Πόσο μπορεί να αντιδράσει, στο τεράστιο παγκοσμιοποιητικό κύμα των τελευταίων ετών, πχ το ισχυρό και κυρίως αποφασισμένο κράτος του Ισραήλ;

γ. Ε! Εκεί στις Ελληνικές Υπηρεσίες!.. Ξυπνήστε πια με τους Αλβανούς! Δεν θέλω να… δικαιωθώ ξανά, σχετικά με τα όσα σας έχω κατά καιρούς γράψει, για το πώς θα ξεκινήσει το… πανηγύρι στην χώρα μας, αν και όταν το επιτρέψει τελικά ο Ύψιστος!..

δ. Ε! Εκεί στο “τρίο” της δήθεν ποδοσφαιρικής ΚΑΘΑΡΣΗΣ! Πρέπει να ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ για τους “στημένους” διαιτητές σας ΒΑΤΣΙΟ και ΜΑΝΤΑΛΟ, οι οποίοι είναι κλωνοποιημένη (;) συνέχεια του… ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ!..

                                                ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ“!!!

ε. Τελικά, πού κτύπησε τον ώμο του ο Κος ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Μήπως μπορεί ο ίδιος να μας πει;

στ. Και για να ΜΗΝ (!) ξεχνιόμαστε: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΟΥΛΑ” !!! 

                                                                                      – / –