“Διώξτε τους Τώρα” Και Άλλες… Παράγραφοι, Όπως “Μογγόλοι Κτήνη”, κλπ!..

Φίλοι μου!

1. H Ε/K-B, η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ έχει καταστεί βαθειά(!) ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ… ΧΘΕΣ!

Η χώρα οδηγείται με (ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ) μαθηματική ακρίβεια των Κυβερνώντων Νεο-κομμουνιστών + πολιτικών Γκάνγκστερς, των δήθεν “ΑΝ.ΕΛ.” στην Α-ΠΟ-ΛΥ-ΤΗ(!) καταστροφή!..  

Δεν θα σου γράψω λοιπόν φίλη μου τίποτα, για την ξεφτίλα που διοικεί το ΥΠΑΜ, (Καμμένος – Κουβέλης), όμως “κράτα” μόνον το παραπάνω, που μόλις διάβασες!

Αν τώρα, την σημερινή κατάντια του ΥΠΑΜ, την συνδυάσεις με το (σε πρώτο χρόνο εξεταζόμενο και φαινόμενο ως ακριβές / ομοιάζον με πραγματικό) πρωτοσέλιδο του Χίου σήμερα (25-04-2018) στην ε/φ του “ΜΑΚΕΛΕΙΟ, [ένας Χίος που ξέρει πολλά, αφού η γυναίκα του -κατά τον Καμμένο- είναι Υπάλληλος της ΕΥΠ, (εμείς έχουμε εκτιμήσει ή και εκτιμούμε, αν θέλετε, πως και ο ίδιος, αν σήμερα δεν είναι υπάλληλος της ΕΥΠ, έχει σίγουρα διατελέσει παλαιότερα Όργανό της, όντας “Όργανο Πληροφοριών” ή (και) “Πηγή” παλαιών υψηλοβάθμων στελεχών της Υπηρεσίας αυτής)], τότε σε πιάνει “τρέλλα” αρχικά και “βαριά κατάθλιψη” στη συνέχεια, για το σημερινό επίπεδο των 2 εκ των κυριοτέρων θεσμών που ασχολούνται με την ελληνική ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Προχωρώ“… “Δις Αγλαϊα” (Μου αρέσει το όνομά σου, πολύ… εφευρετικό! Μου θυμίζει και την γνωστή ταινία!..):

Για όσα εδώ διαβάζεις να είσαι σίγουρος ότι είναι απολύτως έτσι!

– Εκτός από το σημερινό παραπάνω παράδειγμα – κατάντια, όπου ο ΥΠΑΜ Καμμένος… πληροφορεί “απ’ ευθείας”, κυρίως τους Τούρκους, για τα… εξοπλιστικά και τα συναφή οικονομικά τους και επιβεβαιώνει τυχόν πληροφορίες και βέβαιες εκτιμήσεις τους, ενοχοποιώντας παράλληλα και τους 4 της ηγεσίας των ΕΕΔ, αφού με εντολή του αυτοί παρίσταντο στην συνέντευξή του, άλλο πρόσφατο(!) παράδειγμα της αξιοπιστίας μας (διότι αν μας μελετήσεις απ’ την αρχή θα διαπιστώσεις ότι ό,τι γράφουμε “γίνεται” ή αποδεικνύεται” ή “είναι έτσι”, κλπ) είναι η αναφορά του τέως Κομμουνιστή δημ/φου και τωρινού μεγαλο-μπουρζουά Λευκαδίτη Βερύκιου, στις ειδήσεις του “ΑΛΦΑ” στις 25-04-2018, πως ανώτατη πηγή του Ε/ΥΠΑΜ, που γνωρίζει, μιλάει και αλλού, κλπ!..

(«Μίλησε για πουλάκι που… πεταρίζει και αλλού, εκτός ΥΠΑΜ», προφανώς σε “τρίτους / από τον διάλογο – μονόλογό του με τον Σρόϊτερ “on air”, κατάλαβα ότι, ο διατρίψας κάποτε σε διδακτορικού επιπέδου λειχία, κοινώς γλείψιμο, του παλαιού και κραταιού -επίσης κάποτε- ΠΑ.ΣΟ.Κ., του Α. Γ. Παπανδρέου, τέως Κομμουνιστής Βερύκιος, εννοούσε πως το πουλάκι “κελαηδάει” σε ξένους, κλπ)!

Άλλο σημερινό παράδειγμα της αξιοπιστίας μας είναι η αυτοξεφτίλα του “On Alert”, του οποίου ο… φέρελπις, αλλά σε λάθος… μαγαζί ευρισκόμενος υπάλληλος, δημ/φος στο Ε/ΥΠΑΜ και συνεργαζόμενος με το Κανάλι ΕΨΙΛΟΝ, νεαρός Παπακων/νου, ανέφερε χθες στις ειδήσεις του Καναλιού αυτού, πως… ανώτατες πηγές, κλπ, αχαχαχαχαχαχα, έλεγαν πως ο Κουβέλης έχει δίκιο για τις Φ/Γ, (είναι δηλαδή τα πράγματα όπως τα είπε ο Αν. ΥΠΑΜ Κουβέλης, ένας Κουβέλης που έχει πέσει πλέον στα πιο χαμηλά επίπεδα αυτοξεφτίλας, όπως σήμερα απεδείχθη), μας έδωσε μάλιστα και ημερομηνία ολοκλήρωσης της συμφωνίας, κλπ, (03-05-2018) και σήμερα βγήκε ο… αμετροεπής προϊστάμενός του ΥΠΑΜ (που είσαι Κε Τζούμη, με την… “αμετροέπεια” ΡΤΕ, που συνεχώς λες, πού είσαι, σε κλέβουν, αχαχαχαχαχαχα) και με τα όσα είπε για τις Φ/Γ έρριξε στα… μούτρα του “σάϊτ” μια πολύ βρώμικη… παλιοσφουγγαρίστρα!

– Πού “κολάει” το παραπάνω;

– Απαντώ: Πόσες φορές σας έχουμε γράψει απ’ εδώ να μην έχετε καμμία εμπιστοσύνη σε όλα αυτά τα σάϊτς”, τα περισσότερα των οποίων έχουν “από πίσω” εμπόρους όπλων ή άλλους… “περίεργους χρηματοδότες – πράκτορες εχθρούς της Ελλάδος, κλπ, κλπ, κλπ; Είδατε λοιπόν!..

“Ψάξε” μας καλά λοιπόν… Αγλαϊα και όχι επιπολαίως!..

– Αλήθεια, οι ελληνικές Υπηρεσίες έστω, (είδατε πόσο… προσεκτικός είμαι, δεν γράφω το ελληνικό Κράτος), γνωρίζουν, πίσω από κάθε “σάϊτ”, ποιοί κρύβονται ή ξέρουν μόνον τον δυστυχή… ΕΛΛΗΝΑ;

– Εκεί στο ΥΠΑΜ επίσης, γνωρίζουν την καταγωγή των “σάϊτ”, καθώς και το ποιόν των δημ/φων στους οποίους δίνουν εξουσιοδοτήσεις και ορθότερα “διαπιστεύσεις;

Καταληκτικά:

ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ… ΔΙΑΦΑΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ Ε/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ, Η(ΔΙΑΖ) ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ… ΚΥΡΙΑ, ΑΓΛΑΪΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ… ΧΥΔΑΪΣΤΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ:

ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” ΕΥΓΕΝΗΣ…

ΚΟΛΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ“!.. 

Πρόσθεσε στο παραπάνω και την κυβερνώσα το ΥΠΑΜ πολιτική και στρατιωτική (εκείνο το 20% που λέγαμε) σαπίλα και πήγαινε κάπου που να μην σε βλέπουν και κλάψε!.. (Γοερά, με κοπετούς ή όχι, δεν έχει καμμία σημασία, αλλά πάντως κλάψε)!..

Με πολύ απλά λόγια πάνε να διαλύσουν οι πολιτικοί, και όχι μόνον, βρωμιάρηδες Κυβερνώντες… Κοι των “ΣΑΝΕΛ” και τις ΕΕΔ, (τον βασικό πυλώνα της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”), με στόχο, όπως φαίνεται, να τις κάνουν την κρίσιμη στιγμή (τ/επίθεση) να πετάξουν “λευκή πετσέτα“!..

    • Σας έχουμε γράψει, εξ αρχής, εδώ ότι οι… Κοι αυτοί ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ως Διεθνιστές κομμουνιστές και απόγονοι προδοτών, που μεγάλωσαν και τράφηκαν με μίσος, για τους Έλληνες, για την ίδια τους την φύτρα! Γι’ αυτό και διαλύουν το τρίπτυχο με το οποίο ο λαός μας έζησε και μεγαλούργησε 3500+ χρόνια, ήτοι το ΘΡΗΣΚΕΙΑΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
    • ΓΙ’ ΑΥΤΟ!.. : (Ενδεικτικώς, διαβάστε παρακάτω):
    • Γι’ αυτό διέλυσαν την μεσαία Τάξη, παίρνοντας 4 φορές επάνω, απ’ όσο ήθελαν οι ξένοι υπάλληλοι των “Διεθνών Εβραίων” και Πατρώνων τους, φόρους για το πλεόνασμα και το 2016 και το 2017,
    • Γι’ αυτό υπέγραψαν εύκολα το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ και μας σκλάβωσαν μέχρι το 2115+,
    • Γι΄αυτό πουλάνε εύκολα τη Μακεδονία σε… ανύπαρκτους,
    • Γι’ αυτό ανέχονται τους Τούρκους να λένε ότι η Τροία και ο Όμηρος ήταν πρόγονοί τους, κλπ,
    • Γι’ αυτό ανέχονται μέχρι και τους Αλβανούς να λένε ότι… έσωσαν την Ακρόπολη από Κ/Φ ή ότι ο Αχιλλέας ήταν Αλβανός και η Τροία αλβανική (να δούμε τώρα πώς θα τα βγάλλουν πέρα με τους φίλους τους Τούρκους που είπαν τέτοιο πράγμα και τους έκλεψαν ΈΤΣΙ την πατρότητα της Τροίας, αχαχαχαχαχα)!..
    • Γι’ αυτό και θα χαρίσουν στους Αλβανούς, εύκολα, μέρος της ΑΟΖ μας στο Ιόνιο,
    • Γι’ αυτό δεν υπάρχει ασφάλεια, αλλά τρομοκρατία ντόπιων και ξένων πρακτόρων… ακτιβιστών, αχαχαχαχαχα, ώστε να μην υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αλλά μόνιμες συνθήκες Γαλλικής… “ΘΕΡΜΙΔΩΡ”,
    • Γι’ αυτό δηλώνουν όλοι Άθεοι, αλλά όντας Θεομπαίχτες πάνε και στις εκκλησίες που τις “χτυπάνε” “δικοί” τους και πρώην “δικοί” τους (λέγε με Λαφαζάνης), για να κοροϊδέψουν και να διατηρούν έτσι την εξουσία τους, κάνοντας τα πάντα υπογείως, κλπ,
    • Γι’ αυτό “χτυπήσανε” την εκκλησία, τα Θρησκευτικά, γι’ αυτό μας… διαβεβαιώνουν, αντί να ορκίζονται, κλπ!
    • Γι’ αυτό “χτύπησαν” την ελληνική Παιδεία και την έκαναν πολυπολιτισμική, διεθνιστική, κλπ, ώστε να μην βγαίνουν πια Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά “μπάσταρδα”!..
  • Γι’ αυτό “κτυπούν” την οικογένεια και νομιμοποίησαν την ανωμαλία και τώρα πάνε να πράξουν το ίδιο και με την υιοθεσία παιδιών, από ομόφυλα ζευγάρια, κλπ,
  • Γι’ αυτό ο Τσίπρας, τότε που είχε έλθει η Μέρκελ, μόνον τα παπάρια του δεν έπιανε στο Σύνταγμα στην κατάθεση στεφάνων, καθήμενος με ανοιχτά τα σκέλια της… Παταβούκειας λεκάνης του, εμπρός στον Άγνωστο και Ανώνυμο Έλληνα, που πολέμησε και χάθηκε, για να παριστάνει αυτός σήμερα, αν και εκλεγμένος, τον Π-Θ αυτής της δόλιας χώρας!.. Στην Καισαριανή όμως ήξερε να κάθεται προσοχή και να χαιρετά με υψωμένη την αριστερή γροθιά του, όπως στον συμμοριτοπόλεμο οι Βούλγαροι συμπολεμιστές του ΕΛΑΣ!..
  • Γι’ αυτό δίνουν “ανοικτά” διαβαθμισμένες πληροφορίες σε εχθρούς της Ελλάδος, έχοντας γεμάτες τσέπες και πιστεύοντας ότι θα τους σώσει είτε ο… SOROS, είτε οι… Ρότσιλντ, και λοιποί όμοιοί τους που τους πρακτορεύουν, είτε ο σημερινός “ΟΠΛΑ” τους με τα πολλά ονόματα, όπως ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΑΝΤΙΦΑ”, κλπ, είτε οι πολιτικοί Μαφιόζοι, χοντροτσεπάτοι και ελέγχοντες πλήρως τον χώρο των πολιτικών γκάνγστερς συγκυβερνήτες τους, των ΑΝΕΛ, που το “παίζουν” Πατριώτες, διαφωνούν τάχα, με όλο το παραπάνω γκρέμισμα της Ελλάδος, αλλά που το αφήνουν να γίνεται, απ’ τους… συγκυβερνήτες τους!.. Καταλάβατε γιατί είδους πολιτικά ιζήματα μιλάμε και ασφαλώς θα συμφωνείτε ότι αυτοί των ΑΝΕΛ, θα πρέπει να είναι οι πρώτοι που θα δικάσει ο ελληνικός ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ αδέκαστος λαός, όταν θα διώξει το ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΪΚΟ και θα ξαναπάρει την χώρα στα χέρια του!..
  • (Αυτά τα ιζήματα με ανθρώπινη μούρη των ΑΝΕΛ, φέρεται ότι “πάνε” τώρα να κάνουν Κόμμα, με επαγγελματίες της πολιτικής μαφίας, που έφυγαν από τη ΝΔούλα, με άτομα δεξιών ή ψευτοδεξιών Κομμάτων, λαμογίων και μή, με παλαιούς ανώτατους στρατιωτικούς που μάλλον δείχνουν ότι χάλασε η βελόνη της… πυξίδος τους και με “τρίτους” άλλους, με λεφτά του Ρώσου ή Γεωργιανού, δεν ξέρω ακριβώς, Σαββίδη, που εμφανίστηκε ως… κομήτης στην χώρα, και με προφανή εντολή Τσίπρα στον Σαββίδη να γίνει αυτό, ώστε να διαλυθεί ή έστω να χάσει ψήφους η ΝΔούλα και να μην γίνει ποτέ Κ-Β ή Κ-Β “ναι”, αλλά αυτοδύναμη “όχι”)!..
  • Γι’ αυτό ο Σκουρλέτης δίνει “αβέρτα – κουβέρτα” ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ, ώστε να τελειώσει η Ελλαδίτσα και η ρήση Οζάλ κάποτε, να φαντάζει σήμερα… ξεπερασμένη και… οπισθοδρομική, μπροστά σε όσα… προωθημένα -σε σχέση με το νόημα της ρήσης- αυτοί κάνουν!..
  • Γι’ αυτό “άνοιξαν” τα σύνορα το 2015, γι’ αυτό τα “ξανάνοιξαν” τώρα, αφού όπως είχε πει ο Μουζάλας αυτή είναι η ιδεολογία τους και πάνε να κάνουν την χώρα…  ΙΣΛΑΜ!..
  • Γι’ αυτό έδιωξαν και διώχνουν τα ελληνόπουλα στο εξωτερικό, ώστε να τελειώνει η Ελλαδίτσα!.. (Και γενικώς να τελειώσουν τους Έλληνες! 400.000+ Έλληνες έφυγαν από το 2015, που ανήλθαν στην εξουσία, έως σήμερα)
  • Γι’ αυτό, γι’ αυτό, γι’ αυτό, κλπ, κλπ, κλπ,ων ουκ έστιν αριθμός”, ενώ θα άκολουθήσουν και άλλα!!!
  • Αυτούς στηρίζετε ακόμα ρε Έλληνες; Αυτούς ανέχεστε; Αυτούς στηρίζεις ρε… ΤΖΙΜΑΝΗ που το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε έκανε Στρατηγό και το “έφτυσες”; (Θέλω να πιστεύω… πιωμένος)! Σήκω φύγε τώρα ρε! Τί σκατά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ Αξκος είσαι και στηρίζεις τα κόκκινα νεο-Φασισταριά, μαζί με την γραββατωμένη ελληνική πολιτική ΜΑΦΙΑ, που το παίζει… Πατριωτική Δεξιά; Τί δουλειά έχεις εσύ μ’ αυτούς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

 “ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ“!

2.  Η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι Τούρκοι και δείχνει τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους στρατιωτικούς, κατά την προσαγωγή τους στο Δικαστήριο της Αδριανούπολης, τους ΔΥΣΦΗΜΕΙ κατ’ απόλυτο τρόπο και δείχνει το ποιόν τους!

– Γιατί;

Διότι είναι φανερό πως οι 2 κρατούμενοι χρήζουν αμέσου Ιατρικής περιθάλψεως και μάλιστα ειδικών Ψυχολόγων ή πιθανώς(!) και Ψυχιάτρων! Ο Υπξκός δείχνει ακραία επιθετικός, με ό,τι αυτό σημαίνει για έναν έγκλειστο και ο Αξκός στα πρόθυρα της κατάθλιψης, με ό,τι αυτό και πάλι σημαίνει για έναν έγκλειστο σε Φυλακή!

– Ρε παλιοφονιάδες Μογγόλοι, τις χειροπέδες, και μάλιστα με τα χέρια μπροστά, για τάχα μου, δήθεν, κλπ, τους τις βάλλατε ρε για να μην σας… φύγουν; Φτου σας ρε Μογγολόσκυλα!

Φαγητό γιατί δεν τους δίνετε ρε μπινέδες; Τί να σας κάνουμε όμως, δεν φταίτε εσείς, αφού δεν μας κυβερνούν… Πάγκαλοι του 1926, αλλά… Μπάσταρδοι και Μούλοι προδότες, “Σταλινικά εξώγαμα” και “Αλ Καπονικά, δήθεν… πατριωτικά, όμοια”, του 2018!… Τελικά ρε Τούρκοι είστε πολύ βρωμιάρηδες! Χακάν πού είσαι ρε; Ακάρ παλιοκουράδα, πού είσαι ρε; Έτσι έκαναν οι Πρώσοι ρε Καραγκιόζη;

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ!..

Γράψτε τώρα, ρε Μογγολότουρκοι, καλά στο μυαλό σας, το παρακάτω“:

ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ! “ΜΗΝ ΠΟΝΤΑΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ” -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- ΓΙΑ ΕΣΑΣ”!.. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΞΑΝΑΕΛΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, (ΟΣΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ), ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

[Αχ ρε που….να στρ-κή ελληνική ηγεσία! Εσείς με ενδιαφέρετε περισσότερο και όχι τα αστράτευτα υποκριτικά πολιτικά φίδια, κατηγορίας οχιάς, που έχουν γραμμένους στα παπάρια τους, όλους τους Έλληνες στρ-κούς! Του χρόνου να προάγετε περαιτέρω τον Δκτη της ΧVI M/K Mχίας Μπονώρα -α ρε Γράψα- και τον Φλωράτο, … του ΛΑΟΣΑχαχαχαχαχαχα!

Τελικά κανείς δεν φταίει ρε για ό,τι έγινε; Σας / μας πιάσανε 2 αιχμαλώτους ρε ρεζίλια και δεν τρέχει τίποτα, αρκεί να είστε εσείς στο Στρατό και στην… ηγεσία; Φτου σας ρε Ναύαρχε… Αποστολάκη και λοιπές ξεφτίλες!

– Ρε ! Πάρε ρε ένα τηλέφωνο τον Καραγκιόζη τον Ακάρ και πες του, αν δεν έχει, να στείλουμε εμείς ρε φαγητό απ’ εδώ από την Ελλάδα, για τους 2 πιασμένους σε παγίδα συμπατριώτες μας, που κρατάνε στην Αδριανούπολη!

– Επίσης, αν θες, πρόσεξε τί θα σου γράψουμε τώρα εδώ! Δώσε δγη και βάλτε όλοι μαύρο περιβραχιόνιο στις επίσημες στολές σας, όπου παρουσιάζεστε, όπου παρίστασθε, μέχρι της απελευθερώσεως των 2 αιχμαλώτων σας, αν και όποτε τους πάρετε πίσω και είθε σωματικά και ψυχικά… ΥΓΙΕΙΣ(!!!), ώστε να “ανέβει”, αφού τους εξηγήσετε ασφαλώς το “γιατί”, το ΗΘΙΚΟ του προσωπικού και κυρίως των στελεχών!

Έτσι έκαναν οι πρόγονοί μας ρε! Καλά εσύ ρε Π. Μελά, που είσαι και Μαύρος” πώς το ξέχασες; Γιατί φοράτε μαύρο μπερέ οι ΤΘνοι;  Και αν πει κανείς την παπαριά ότι οι 2 νέοι δεν πέθαναν, βάλτε κίτρινο περιβραχιόνιο στο αριστερό μπράτσο σας, κίτρινο που είναι απ΄τα Βυζαντινά χρόνια το χρώμα του μίσους! Αν δεν σας κάνει βάλτε κόκκινο, που είναι, απ’ τα ίδια χρόνια, το χρώμα του πολέμου! Βάλτε όμως κάτι τα στελέχη στις στολάρες σας, που να δείχνει ότι είστε δίπλα στους αιχμαλώτους που σας έπιασαν οι Τούρκοι και μην κάνετε… “χάπενιγκς”, σαν και αυτό του κολλητού” του Δημάρχου του Μαραθώνα… Καμπά! Του σκληρού Κου… “Έλα μπαμπά βγήκα Λχίας και όχι Επλχίας”, που έβαζε τον πρωτοετή διπλανό του και έτρωγε κάτω από το τραπέζι, αλλά που δεν τον πείραξε ποτέ κανείς διότι ο μπαμπάς του, που τον… “πήγαινε” στον Στρατό, ήταν… Στρατηγάρα!.. ]!..

Κατάλαβες τώρα Χακαν-ούλη (και καταλάβατε επίσης, όσοι άλλοι μπινέδες Τούρκοι και Τουρκόφιλοι μας διαβάζετε), γιατί θα μείνετε πάντα οι Μογγολότουρκοι ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ, ΑΞΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ; Δείτε πάλι και καλά την φωτογραφία που “ελευθερώσατε” και θα καταλάβετε!

– Τώρα!

Γειά σας και εσάς Αμερικανοί και Ευρωπαίοι… φίλοι! Γειά σου και εσένα Κε Πάϊατ! Δεν σου ζητήσαμε να κάνεις την Μάγισσα, όπως είπες στην Τρίπολη, και δεν στην ζητήσαμε, διότι θα ήταν σαν να σε κοροϊδεύαμε, αφού τί μάγισσα να κάνεις, όταν εσύ (εννοώ η χώρα σου) εκπονεί όλα τα σχέδια, που μας… τυραννάνε χρόνια τώρα, δεκαετίες τώρα! Κατάλαβες!..

Η μάγισσα ή η… χαρτορίχτρα χρειάζεται, όταν δεν ξέρει κάτι ούτε αυτή και προσπαθεί να το μαντέψει! Αυτός που κάνει κάτι όμως, το ξέρει(!) και είναι… αλητεία(!) μετά να κάνει τον… μάγο! Θα θύμιζε τον Παράβα στην γνωστή ταινία που κάνει την χαρτορίχτρα!.. Πες να στην βάλλουν να τη δεις!.. Έτσι σε σεβόμαστε και δεν στο ζητάμε! Άλλωστε εσύ θα ξέρεις Mr Ambassador ότι εμείς εδώ έχουμε καλές ΠΥΘΙΕΣ και καλούς, (τυφλούς και μη),… Κάλχες!..

Πότε όμως Κε Πάϊατ θα βγεις και θα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ- ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ; If you please, tell us Mr Ambassador, when? We are still waiting for this so critical CLEAR statement of yours, Mr“!

– Και κάτι στην ΕΥΠ! Ποιόν Τ/Αξκό δώσαμε / -τε(;) στους Μογγόλους ρε μεγάλε Αρχηγέ Ρουμπάτη (τρίζουν ρε τα ιερά κόκκαλα του Ανδρέα με την πάρτυ σου”) στους Τούρκους, λίγο μετά από την αιχμαλωσία των 2 στρ-κών μας, όπως άκουσα στις ειδήσεις απόψε;

– Τί μας κρύβετε πιθανώς ρε; Τί βρώμικα παιχνίδια παίζετε (πιθανώς) στην πλάτη των 2 στρ-κών μας ρε, αλλά και ενός ολόκληρου λαού; Υπάρχει καμμιά κρυφή συμφωνία για το πώς θα πάμε σε… εκσυγχρονισμό, αχαχαχαχαχαχα, της Λωζάννης; Μίλα ρε, μίλα! (Στον “ΑΛΦΑ” ή στο “ΕΨΙΛΟΝ” δεν θυμάμαι τώρα σε ποιό από τα 2 Κανάλια ακριβώς άκουσα απόψε, ό,τι μόλις σας έγραψα)!..

3. Δύο ακόμα θέματα για τα εξοπλισιτικά των Τούρκων!

   α. Ο Καμμένος και η δοτή ελληνική στρ-κή ηγεσία “έδωσε στο πιάτο” σήμερα στους Μογγόλους πληροφορίες για τα εξοπλιστικά μας, όταν εμείς για να μάθουμε κάτι “δικό” τους στον αντίστοιχο τομέα, “φτύναμε και φτύνουμε αίμα!..

  β. Δρούγε και όσοι άλλοι – λοιποί – ανησυχούντες και μη, … “Φρουροί της… Αχαϊας!

– Οι Τούρκοι φιλαράκο τα… σελάχια, όπως τα είπανε, είπατε, κλπ, τα έχουν απ’ το 2008 και μάλιστα μ’ αυτά φύλαγαν και φυλάνε τις ναυτικές πολεμικές τους Βάσεις, όπως πχ του Ακσάζ, του Γκιουλτσούκ, (γειά σου ρε Κουντουριώτη), κλπ! Απλώς τότε αυτά δεν ήσαν εξοπλισμένα, αλλά ήσαν απλά “Μη Επανδρωμένα Υποθαλάσσια Σκάφη!..

– Μέσα σε μια 10ετία φαίνεται πως μπόρεσαν να τα μετατρέψουν σε εξοπλισμένα και μάλιστα σε “υπό την επιφάνεια της θάλασσας βόμβες” ορθότερα, και όχι νάρκες, οι οποίες δύνανται να καταστρέψουν οποιοδήποτε εχθρικό πολεμικό πλοίο! [Δεν ήταν δύσκολο να το πράξουν,  (οικ-νεια “Bayraktar”), απ’ την στιγμή που πήραν την ευρύτερη τεχνογνωσία απ’ τους Πακιστανούς φίλους τους, που προφανώς είναι και… φίλοι μας, για να τους δεχόμαστε σωρηδόν στην χώρα μας! Με την ευκαιρία! Κα… Στάμου τί κάνεις];

  • Τώρα το παλεύουν να πάνε πιο πέρα την εξέλιξη των ΜΕΑ≡IHA τους! Πρόσεξε Δρούγε! Τα ΙΗΑ τους θα βλέπουν και τα ΕΕ/Π “ΑΤΑΚ” θα προσβάλλουν!!! (Θα εμφανίζονται οι σχετικές πληροφορίες στο “Κοκ-πιτ” του Ε/Π)!.. Και,
  • Να παρακολουθείτε τα εξοπλιστικά των Τούρκων, αλλά να κρατάτε πάντα γι’ αυτά “μικρό καλάθι“!.. [Για κάτι αερ-ρα (είπε “ναι” η Ισπανία;), για κάτι S-400 (τους έχετε για ηλιθίους τους Ρώσους ή για τόσο αδύναμους τους… Κάου-Μπόϊδες;), για κάτι άρματα “Altay” (τα βρήκαν με τους Ν. Κορεάτες για τις μηχανές τους;), για κάτι F-35, για κάτι Ναρκο-σελάχια, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Γεγονός πάντως είναι ότι οι Τούρκοι “ψάχνονται” στο αντικείμενο Εξοπλισμός των ΤΕΔ, αλλά “μέχρις ώρας”, “μέχρις εκεί”! Δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω)!..

– Και κάτι ακόμα Δρούγε! Πήγαινε και δες, λίγα άρθρα πίσω εδώ, το πώς, το πού ακριβώς και το ποιοί σχεδίασαν την απαγωγή των 2 στρ-κών μας (γενικά στρ-κών μας στον Έβρο) και κόψε τις παπαριές για Κεσσάνη, πέταλο Φερρών, (έμαθες και το Πέταλο… Φερρών… ; Μήπως πρόκειται για κάτι άλλο, για κανένα άλλο… πέταλο; Αχαχαχαχαχαχα)!

– Αν πράγματι έχεις πηγές και μάλιστα “δυνατές” και όχι… παπαριές, πήγαινε στο έχω ξαναγράψει(!) και ενημέρωσε σχετικά το Ε/ΓΕΕΘΑ ή την ΕΥΠ, όπου θες και τότε θα είσαι… Καλός Πολίτης” και “Καλός Πατριώτης! Έως τότε που θα το πράξεις αυτό, σου έγραψα το πώς θα σε βλέπουν οι ΑΓΓΕΛΟΙ!.. Εδώ, πάλευες “να τα παίρνεις”, όπως μαθαίνω, να τα “κονομάς” δηλαδή, εσύ ο… Πατριώτης από το ΓΕΕΘΑ, με κάτι εργασίες, κλπ, (όπως και άλλοι ασφαλώς της κατηγορίας των λαμογιο-δών, από την ίδια συγκεκριμένη Δνση) και όταν σ’ “έκοψε” ένας Στρατηγός ή ο -καθ’ ύλην- αρμόδιος Στρατηγός, πήγες και τον ρουφιάνευες στον τότε Αρχηγό, του ΓΕΕΘΑ!..

Άντε… κατούρα λοιπόν ρε Δρούγε και κάποια στιγμή πες μας, γιατί όταν μιλάς κλείνεις τα μάτια;

Και τέλος: Όταν ζητάς να αγοράσεις ένα “όπλο” τώρα και κλείσεις τη συμφωνία, μέχρι να το παραλάβεις και να το εντάξεις στις ΕΔ σου, μπορεί να περάσουν και 5 και 1ο και 15 χρόνια, ανάλογα! Αυτό όμως άλλη φορά θα σας το εξηγησω ή θυμήσω, ανάλογα, διότι τώρα και κουρασμένος είμαι, αλλά και πολύ θυμωμένος  με την μορφή, την όψη των 2 αιχμαλώτων μας Ελλήνων στρ-κών, που είδα στην φωτογραφία!.. Όμως:

ΑΡΓΑ Η(ΔΙΑΖ) ΓΡΗΓΟΡΑ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ“!..

4. Κρίμα ρε Παππά, ειλικρινά κρίμα ρε, για τα συγχαρητήρια που σου έδωσα τις προάλλες και τα εννοούσα! (Και μάλιστα μπράβο δις! Και στην Σκωτία όταν είχες πάει και μετά εδώ, κλπ, κλπ, κλπ)!..

– Κρίμα λοιπόν που έφτιαξες την Ελληνική Υπηρεσία του Διαστήματος, που ήμασταν η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν είχε τέτοια, κρίμα για όλη σου την μεγάλη αυτή προσπάθεια, που έμελλε “να την τινάξει στον αέρα”, λόγω προφανώς των γνωστών σας ιδεοληψιών και θεωριών για το… Επιστητό, αχαχαχαχαχαχα, ως νεο-κομμούνια που είστε, ένας.. Μαγγλάρας ή Μαγκλάρας! (Δεν ξέρω αν είναι με 2γ ή με γκ!..) !..

– Πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος αυτός ο τύπος ρε αδελφέ, αφού δεν λειτούργησε καθόλου… κομμουνιστικά, καθ’ όσον έπρεπε να αφήσει τον Κο Κριμιζή να κάνει τους… Παππάδες που μπορεί να κάνει και μάλιστα πολλούς (κατάλαβες) στο αντικείμενο και μετά ας τον υποχρέωνε σε… παραίτηση!

– Τώρα, πού θα βρείτε άλλον… τέτοιον Επιστήμονα ρε Νικόλα; Μακάρι να βρεις τη λύση! (Δώσε χαιρετισμούς στον Τάκη εκεί, κατάλαβες βρε, στον Δντη του Γραφείου σου και πες του, “Τάκη! Πολύ κολόπαιδο ρε, όχι ο… Κυριάκος, αλλά ο αδελφός σου ο Νίκος”)!..

– Χαίρε!..

5. Μήπως το “drone” που είδαν ως τουρκικό κάποιοι στην Σάμο ήταν το “drone” του Κιλκισιώτη Υπτγου (Ε.Α.) Ηλιάδη, που κάθε χρόνο συνηθίζει να… φωτογραφίζει έτσι, το… παρά την αμμουδιά μαγαζί της γυναίκας του; (ΣΣΕ: 1984)!

Μήπως επίσης δεν ήταν του Ηλιάδη, αλλά ήταν του Αεροπόρου που έβριζε  την ΕΠΑ και που αν υπηρετεί ακόμα, ακόμα θα την βρίζει;

  • Και τελικά μήπως εκεί στον Χολαργό, είστε όλοι σας, εκεί στο αντικείμενο “Πληροφορίες”, για… κλωτσιές” και μάλιστα για πολλές; 

– Και μιας ο λόγος για τη Σάμο! “Καθάρισε” το νησί από τον ελάχιστο αριθμό Μακεδόνων Φιλο-Σκοπιανών, που ζουν εκεί και μάλιστα διαμένουν σε κρίσιμα σημεία, όπως πχ στο Πυθαγόρειο, στο Καρλόβασι, κλπ; 

– Επίσης! Βρέθηκε ποιοί Αλβανοί διακινούν “λάθρο” και ποιός Αλβανός πάει και γιατί, σαν το κυνηγετικό σκυλί, συνεχώς στον… λαθροκαταυλισμό; 

Άρχισαν ή όχι ακόμα, να έρχονται και φέτος Αμερικανοί και Τούρκοι Αξκοι που υπηρετούν στη Σμύρνη, με γιοτ, κλπ, και χωρίς άδεια και ελληνική… πρέφα στο νησί, για φαγητό στις ανατολικές του παραλίες; Μην μας περνάτε για μαλάκες, επειδή δεν μιλάμε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! (Απ’ εκεί πχ που κάποτε -1968, αν δεν σφάλλω- είχε περάσει απέναντι στη Σμύρνη ο θανών Κ. Μητσοτάκης, με τη θαλαμηγό του Ραχμί Κοτς)!.. Ακόμα κάποια ερωτήματα:

– Ποιός ο ρόλος των Γιαχωβάδων στο νησί;

Ποιοί βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Κων-νου; Υπάρχει ΕΛΑΣ στη Σάμο ή είναι ακόμα η υπόψη Υπηρεσία… οικογενειακή επιχείρηση; 

Μέχρι πότε το “κρανο-τσατσο-σάϊτ” θα γράφει είτε… γλειψίματα, είτε… παπαριές και θα παρασύρει ανήξερους Έλληνες και κυρίως Έλληνες Πατριώτες της υπαίθρου μας;

Και μιας και κάποιοι έγραψαν για τον “Ραδιοφάρο” της ΣΚΥΡΟΥ, κλπ, και πως τάχα η μη λειτουργία του, κλπ, ήταν υποτίθεται η πτώση του Μπαλταδώρου ή ανάποδα η αιτία της μη σωτηρίας του, [έναν Μπαλταδώρο που τον έρριξαν -έμμεσα βεβαίως- οι Τούρκοι με Κ/Φ των Οργάνων του Μιράζ, με Η/Π που του έκαναν πάνω απ’ την Λέσβο, (ένα νησί που δοκιμάζουν καιρό τώρα οι Τούρκοι να πετύχουν σχεδιαστικά και στην πράξη να το αποκλείσουν ηλεκτρονικά απ’ την υπόλοιπη Ελλάδα, διότι σ’ αυτό θα επιχειρήσουν να “βγουν” και καταλάβουν), κάτι που έγινε όταν ο Μπαλταδώρος γυρνούσε απ’ την Ρόδο, κλπ], καλόν θα ήταν να γνωρίζουν κάποιοι, επειδή μιλάμε για τη Σάμο, πως τα φώτα του α/δ της Σάμου δεν φαινόντουσαν από τα α/φ που προσγειώνονταν για χρόνια βράδυ εκεί, μέχρι που κάποια ημέρα ένας πιλότος της SAS που είχε κινδυνεύσει, απαίτησε να καθαριστεί η εγγύς περιοχή, αν ήθελαν να ξαναπήγαινε με το α/φ του στο νησί!

– Προφανώς, σε ένα νησί, όπως η Σάμος, όπου υπήρξε και τραγικό αεροπορικό δυστύχημα, με πολλούς νεκρούς μάλιστα, κατά το παρελθόν, δεν θα υπήρχε ποτέ… Εισαγγελέας, ούτε άλλος Προϊστάμενος άλλης Υπηρεσίας, κλπ, καταλάβατε!.. Ένα καλοκαίρι μάλιστα, απ’ τα τελευταία, ο Στρατός κλήθηκε να καθαρίσει τον χώρο του α/δ, ώστε να φαίνεται, ειδικά το βράδυ, πού είναι το α/δ! Καταλάβατε!

– Για ποιόν Ραδιοφάρο της… Σκύρου λοιπόν μιλάτε; Εκεί μάλλον θα ασχολούνται με τα… πόνις!.. Και μόλις τους έλεγες “καλά είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο;”, σε αποκαλούσαν… ΕΧΘΡΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Μπινέδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!! !!! !!!

6. Για κάποιους, κυρίως στα… Κανάλια! Στις 02-05-2018 θα ανακοινώσει επισήμως το τ/”Ανώτερο Συμβούλιο Εκλογών” (“Yüksek Seçiım Kurulu“), όλες τις υποψηφιότητες, για την θέση του 1ου Προέδρου της Χώρας με το νέο Σύστημα  και ακολούθως θα αρχίσει η προεκλογική εκστρατεία!

7. Ρε Χακάν! Από τί πέθανε ρε ο 38χρονος Γενικός Δντης, της τ/ΥΠΑ + Αερ-κής Επικοινωνίας, Σερχάν Τσελίκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο, στο Σερίκ, της Αττάλειας; 

8. Προσέξτε Ερντογανικές πρακτικές ΜΑΦΙΑ! Ο ΡΤΕ έστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στους Αρμένηδες, (συγκεκριμένα στο Αρμενικό Πατριαρχείο της Πόλης), για την επέτειο της “Αρμενικής Γενοκτονίας”, του 1915! (Φυσικά δεν την είπε “Γενοκτονία”! / Η πρακτική ΜΑΦΙΑ είναι η εξής: “Σε σκοτώνω και μετά… συλλυπούμαι τους συγγενείς σου”! Αν μπορώ, πάω και στην κηδεία του θύματός μου και… συμπάσχω! Αχαχαχαχαχαχα)!..

9. Τον Μάϊο ο Τούρκος Δικτάτορας ΡΤΕ μεταβαίνει στην Αγγλία!

– Μην ξεχάσετε φίλοι μου / μας, τί έχουμε γράψει εδώ για τις Α-Τ σχέσεις και για το πώς τις… συσφίγγουν αυτές, οι μυστικές πρόνοιες, της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του Ιουλίου του 1923!.. Μακάρι όμως αυτήν την φορά να μην δικαιωθούμε, αν και δεν το νομίζω!.. 

– Την επίσκεψη αυτή θα την παρακολουθήσουμε στενά, στέλνοντας στο νησί και άλλους 3 “Αγγέλους” μας!.. Το ίδιο να πράξετε και εσείς, όσο μπορέσετε ασφαλώς, δηλαδή να την παρακολουθήσετε!.. 

10. Πολλά Συγχαρητήρια στους Ουϊλλιαμ και Κέϊτ για το 3ο παιδί τους και 2ο αρσενικό!

ΝΑ ΖΗΣΗ“! 

Είχαμε επισημάνει ότι το 2ο παιδί και κορίτσι του ζεύγους, η ΣΑΡΛΟΤ, είναι φτυστή(!!!) η Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ!

– Προχθές το μωρό αυτό, αφού ακόμα τέτοιο είναι, απέδειξε ότι θα γίνει μια πανέξυπνη Πριγκήπισσα, αφού με στυλ μεγάλου και έμπειρου μέλους της Βασιλικής Οικογένειας, υπακούοντας(!) στον μπαμπά της, χαιρέτησε δις το πλήθος που ανέμενε την ανακοίνωση της γέννησης του αδελφού της, έξω από την κλινική και μάλιστα την 2η φορά χαρίζοντάς του και χαμόγελο, γυρνώντας το κεφαλάκι της και ενώ ανέβαινε τα σκαλιά της εισόδου, της Κλινικής! Φοβερό!

– Είναι κρίμα και ας μου επιτραπεί να πω πως ήταν και λάθος που το κορίτσι του αυτό δεν το βάφτισε ΕΛΙΣΑΒΕΤ ο Πρίγκηπας Ουϊλλιαμ! Θα ήταν μια κίνηση που θα έδινε πολύ βαθειά πνοή ζωής στον συγκεκριμένο Βασιλικό Οίκο, για άλλα 100 χρόνια τουλάχιστον, αφού στο πρόσωπό της μικρής, οι Βρετανοί υπήκοοι θα έβλεπαν και την σημερινή Βασίλισσα και γιαγιά της!..

Τέλος, 2 πραγματάκια ακόμα!

  • Κάναμε λάθος και απολογούμαστε γι’ αυτό, αφού ο Τελικός του Champions Leaque θα διεξαχθεί στο Κίεβο, της Ουκρανίας και όχι στη Ρωσία! Παρασυρθήκαμε, λόγω του ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο θα γίνει φέτος στη Ρωσία! Όμως και έτσι, δεν πειράζει! Οι παίκτες της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΜΑΔΟΣ του νησιού, της ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(!), που λατρεύουμε, έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, για μια σειρά από λόγους, να πάρουν το Κύπελλο, (παίζοντας όπως όλα δείχνουν με την… Βασίλισσα της Ισπανίας), να το αφιερώσουν στην Αγγλική Βασιλική Οικ-νεια και ειδικά στο νιόπαντρο Πρίγκηπα Χάρυ, ο οποίος θα πρέπει να παρίσταται στο Κίεβο και να τους το δώσει να το σηκώσουν!..
  • Πρίγκηπα Κάρολε! Σε παρακαλούμε(!) κάνε το μεγάλο πολιτικό άλμα, (με το οποίο είμαι βέβαιος πως θα εισπράξεις 1000 Μπράβο) και παραχωρώντας την διαδοχή του Θρόνου στον πρωτότοκο γιό σου, άσε μας να δούμε Διάδοχο Βασιλιά και κάποια στιγμή και Βασιλιά τον Ουϊλλιαμ, ένας Ουϊλλιαμ που έκανε μια πραγματικά ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ώστε και εμείς να χαρούμε, αλλά κυρίως να χαρεί και η ψυχή της τόσο άδικα χαμένης πρώην συζύγου σου, Πριγκήπισσας Νταϊάνας*, που τόσο επίσης αγαπούσαμε! Θέλω να πιστεύω πως η Βασίλισσα και ο Βασιλιάς, οι γονείς σου, δεν θα έχουν καμμία αντίρρηση, πως θα δουν θετικά μια τέτοια εξέλιξη, ένα τέτοιο… σενάριο, που θα ανανεώσει πάρα πολύ και άμεσα τον “ΑΓΓΛΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ“!.. 
  • * Σήμερα η Κέϊτ, η σύζυγος του Ουϊλλιαμ, φέρνει λίγο, αλλά σίγουρα φέρνει κάτι από την ΛΑΜΨΗ της Νταϊάνα!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-