ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ! ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΧΙΟ και ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ και Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ ΣΤΟ… ΜΥΑΛΟ!..

Α. “ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ”, ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΦΩΤΟ

Στέφανε ΧΙΕ!

– Θα ασχοληθώ για άλλη μία φορά μαζί σου και τελευταία, επειδή πιστεύω ότι κατά βάθος είσαι Πατριώτης, άσχετα αν αυτό βεβαίως το εκφράζεις τις περισσότερες φορές… καρκινωματικά, δίνοντας ευκαιρία, σε εχθρούς και φίλους σου, να σε κακοχαρακτηρίζουν από τρελό, έως και κρυφο-“Χ. Αυγίτη!..

Είσαι δυνατός επαγγελματίας και θα μπορούσες να ήσουν και σπουδαίος, αλλά σε νικάει πάντα ο κακός εσωτερικός σου άνθρωπος, ο κακός σου εαυτός!..

– Το ότι σου γράφω δε, έστω και για τελευταία φορά, είναι απόδειξη ότι σε σέβομαι και ως άνθρωπο και ως προσωπικότητα!

– “Έριξες και σήμερα πάλι φαρμάκι”, για τον ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αποκαλώντας τον “Παπατζή” και άλλα πολλά, άκρως εμμετικά, (απ’ ευθείας ή αφημένα στον αναγνώστη να τα εννοήσει – σκεφτεί), αναφερόμενος στο 1987 και στην τότε ΕΤ κρίση!

– Θα μπορούσα να σε πω αμέσως, και απολύτως διακιολογημένα, αρχιτσόγλανο, μπαστάρδι, αισχίστου είδους μαύρο Φασιστοειδές και άλλα τόσα, αλλά δεν θα το κάνω, αφού σκέπτομαι πως “αν κρατήσω επίπεδο”, (“επίπεδοοο”, που λέει και ο Σεφερλής), ίσως, τουλάχιστον, να προβληματιστείς!.. Δεν ελπίζω βεβαίως να ανανήψεις, αλλά ποτέ ΚΑΝΕΙΣ δεν ξέρει!.. Θα σου γράψω και πάλι όμως φιλαράκο και κατάλαβέ το καλά, πως, όταν θα αναφέρεσαι στον Α.Γ.Π., καλόν θα είναι προηγουμένως να πλένεις το βρωμερό σου στόμα με ροδόνερο, βρωμερό σου στόμα, αφού θα εκστομίζει σωρεία “κοπράνων μετά δυσόσμων πόρδων ή πορδών”!

Συνέχισε να διαβάζεις τώρα παρακάτω: (Σε τίτλους γράφουμε κάποια πράγματα)!..

  • Το 1987 δεν ήταν “παραμύθι”!
  • Το 1987 έγινε μια τεράστια προσπάθεια από τον Α.Γ.Π., από τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτόν ΕΛΛΗΝΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΔΙΟΥ, να κρατικοποιηθούν τα ελληνικά Πετρέλαια και γενικώς ή ευρύτερα να κατοχυρωθούν διεθνώς, δια ακριβούς καθορισμού των θαλασσών μας και των θαλασσίων Πεδίων, (αυτό που οι Έλληνες άκουσαν αργότερα πολύ, από ελληνόφωνα πρακτόρια ξένων δυνάμεων, που κατέκλυσαν, κυρίως με την είσοδο του 21ου αι., την χώρα μας, να αποκαλείται “ΑΟΖ”, κλπ), όλες -ει δυνατόν- οι θαλάσσιες περιοχές που έκρυβαν, και κρύβουν ακόμα βεβαίως, τον τεράστιο ενεργειακό πλούτο, που εξ αιτίας του μας “βύθισαν” οι αριστεροί κυρίως (και όχι μόνον φυσικά) απάτρηδες, οι Κοσμοκράτορες ή για πιο εύηχα “Παγκοσμιοποιητές” “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, αυτοί που μισούν ακόμα και την ίδια τους την ράτσα!..
  • Ο Α.Γ.Π. “το ‘παιξε”, το ρίσκαρε και έχασε, … χάνοντας τελικά ακόμα και την ίδια την ζωή του! Θα καταλάβεις πιο κάτω, ελπίζω!..
  • Έγραψε στα παπάρια του την επιβληθείσα από τις Η.Π.Α., (με εντολή των μεγάλων Αμερικανο-Εβραϊκών ενεργειακών κολοσσών, που δεν είχαν ακόμα τότε το Αιγαίο, αλλά και την Α. Μεσόγειο, στο… ημερολόγιό τους) συμφωνία της Βέρνης (1976) Κ. Γ. Καραμανλή – Σ. Ντεμιρέλ, για μη διεξαγωγή πετρελαϊκών και άλλων σχετικών ερευνών στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, πόσο μάλλον εξορύξεων, κλπ, κλπ, κλπ! (Βρες την συμφωνία και διάβασέ την)!..
  • Να σου γράψω εδώ πως οι Άγγλοι που μας μισούν, για μια σειρά από λόγους (και άρα και τα αδέλφια τους οι Η.Π.Α. και ασφαλώς και οι “Διεθνείς Εβραίοι”) έχουν γνώση του τί σημαίνει Ελλάδα ενεργειακά, τί σημαίνει πχ Κρήτη, Ιόνιο, Αιγαίο, Πατραϊκός Κόλπος, κλπ, αλλά και Α. Μεσόγειος, από τα τέλη της 10ετίας του 1920!..
  • Οι Αμερικανοί τον προειδοποίησαν τον “Ανδρέα”, αλλά αυτός τους “συνέδεσε”… , πιστός στην γραμμή της “Εθνικής Κυριαρχίας” και “Εθνικής Υπερηφανείας”, έννοιες που Αυτός, όσο λίγοι αντιλαμβανόταν και μάλιστα τις μετουσίωνε σε πράξη, στο Πεδίο, μουρλαίνοντας κυριολεκτικά την “Διεθνή Εξουσία”, έχοντας το “DNA” του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ του, που είχε διδάξει ΕΛΛΑΔΑ στον Λίντον ΤΖΟΝΣΟΝ, μέσα στον “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”, ένας Γκάνγκστερ Τζόνσον, που αμέσως του υποσχέθηκε το τέλος του, που μετά από 3 χρόνια, με τον ερχομό της Χούντας ήλθε, όπως και την βαρεία βλάβη του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, που μίσησε ο Αμερικανός… “Πιστολάς”, ο Αμερικανός… “Cow Boy”!.. (ΣΥΓΚΡΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)!..
  • Ακολούθως οι Η.Π.Α.: [Οι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ τότε (1987), που διακρίνονται διαχρονικά – ιστορικά – για τον Μισελληνισμό τους – μόνον ο Τζον ΚΕΝΝΕΝΤΥ διέφερε- ήσαν στην Κ-Β, στις Η.Π.Α.]!..
  • Ενεργοποίησαν αμέσως πολιτικά και στρατιωτικά την Τουρκία και αυτή τις ΤΕΔ!
  • – Έστειλαν αμέσως τον Αμερικανό μεγαλο-διπλωμάτη, “Άρχοντα του Σκότους”, όπως τον αποκαλούσε ο Ανδρέας, στην Άγκυρα, (βρες εσύ το όνομά του), προκειμένου να συντονίσει τις κατά της Ελλάδος ενέργειες, μεταξύ Η.Π.Α. και Τουρκίας! Μάλιστα, ο “Άρχοντας του Σκότους” εγκαταστάθηκε μέσα στο Τ/ΓΕΕΔ και είχε και στρατιωτικά “τον πρώτο και τελευταίο λόγο!
  • Έστειλαν δύναμη Πεζοναυτών (πληροφορίες τότε “μιλούσαν” για 1000 άνδρες), η πλειοψηφία των οποίων “έπιασε” απέναντι από συγκεκριμένα ελληνικά νησιά (εσκεμμένα δεν σου γράφω τα ονόματα των νησιών αυτών), όντας όλοι οι Π/Ν ντυμένοι με τουρκικές στρατιωτικές στολές!!!..
  • Ενεργοποίησαν όλες τους τις βάσεις στην χώρα μας [κυρίως αυτήν του “ΑΚΤΙΟΥ”, δεν θα σου γράψω το “γιατί”, ένα “ΑΚΤΙΟ” που… σκότωσε αργότερα μια Αξιωματικάρα(!!!), ήτοι τον Ελληνόψυχο, Δημοκράτη και Χριστιανό Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ και κατά τα Ίμια, -α ρε Αρσένη- Ναύαρχο ΛΥΜΠΕΡΗ), αλλά ενεργοποίησαν και τις βάσεις τους στην Τουρκία!.. Καταλαβαίνεις!
  • Έπιασαν” ή αλλιώς ενεργοποίησαν αμέσως στελέχη των ΕΕΔ, που ήλεγχαν πληροφοριακά, έναντι υποσχέσεων ανόδου τους στην Ιεραρχία ή έναντι… μηνιαίας πληρωμής τους, κλπ, ώστε να ξέρουν τί γίνεται “από μέσα” από τον Έλληνα… εχθρό ή … ανυπάκουο ή… ατίθασο Σύμμαχο!.. (Δυστυχώς υπήρχαν τέτοια σκουλήκια τότε, όπως υπάρχουν και τώρα και μάλιστα σκουλήκια που… κραυγάζουν, αλλά αυτό είναι δουλειά των ελληνικών ΜΥ, να το ψάξουν και να βρουν τους σημερινούς… Ιούδες, που ουσιαστικά δουλεύουν για τις ΤΕΔ)! STOP
  • Δόθηκε εντολή στο “ΧΟΡΑ” να βγει στο Αιγαίο, κλπ, το οποίο πράγματι βγήκε και παρακολουθείτο από τις ΕΕΔ, με εντολή αν αρχίσει να… κλπ, να… βυθιστεί!.. ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ και ΔΙΑΥΓΕΣΤΑΤΗ η ΕΝΤΟΛΗ του Ε/Π-Θ και μάλιστα με ΟΠΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ακόμα πριν την προς τον Ε/Π-Θ επιβεβλημένη αναφορά των “Παρατηρητών”, εννοώ Στέφανε την αναφορά που θα του δινόταν για το τ/πλοίο, συγκεκριμένη ενέργεια του οποίου θα σήμαινε το ΤΩΡΑ ΓΚΟΛ και ΧΩΡΙΣ… VAR!..
  • Οι ΕΕΔ ενεργοποιήθηκαν άπασες και αμέσως και όλο το Σύστημα ενεργοποιήθηκε ΑΥΤΟΜΑΤΑ και ΣΕ ΧΡΟΝΟ “DT“!
  • Ο μικροκομματισμός και η αέναη ελληνική ΔΙΧΟΝΟΙΑ όμως, έφερε την “Δεξιά” να βγει και να πει τότε πως δεν υπήρξε τίποτα και πως όλα ήταν μούφα! (Ο Κ. Μητσοτάκης δυστυχώς έπεσε θύμα ανεγκέφαλων ή και πρακτόρων που είχαν διεισδύσει στο Κόμμα!.. Δεν πρυτάνευσε τότε στην… όπως λένε οι ίδιοι, πατριωτική “Δεξιά” και δεν θα τους το αρνηθώ, ούτε το ότι επρόκειτο για ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ, ώστε να χαμηλώσουν τους τόνους, αν και ο Έλληνας Π-Θ Α.Γ.Π., ΠΡΟΣΕΞΕ Στέφανε:
  • – – Είχε ενημερώσει πλήρως και λεπτομερειακά τον ΠτΔ, Κ. Γ. Καραμανλή!
  • – – Είχε ενημερώσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και τους Αρχηγούς των λοιπών πολιτικών Κομμάτων, για την αναδυθείσα “Κρίση” και για όλες τις ενέργειες (πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικές) στις οποίες είχε προβεί η Ε/Κ-Β, σε εξωτερικό και εσωτερικό!
  • – – Είχε ενημερώσει τον ελληνικό λαό για το τί συμβαίνει και προς τα πού πάμε, μέσω της κρατικής “ΤV” και σε απ’ ευθείας σύνδεση και γενικώς ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΗΣΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ (ΟΙΚΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ), ΣΤΡ-ΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, κλπ!..
  • – – Είχε στείλει τον τέως ΠτΔ Κο Κάρολο ΠΑΠΟΥΛΙΑ στην Βουλγαρία, προκειμένου να ενημερώσει τους μπασταρδοσλάβους αυτούς, σχετικά  με το τί “παιζόταν” και το τί πιθανώς να γινόταν!.. Ακόμα στην Βουλγαρία ήταν εξουσία τα Κομμούνια και συγκεκριμένα ο Τεοντόρ ΖΙΒΚΩΦ, “κολλητός” φίλος του… Σερραίου “Εθνάρχη” της… “Δεξιάς”!..
  •  Τα πρακτόρια στις ΕΕΔ “έπαιξαν” βρώμικο ρόλο!  (Κυρίως Χουντικοί Αξκοί και γόνοι τους, οι οποίοι μάλιστα είχαν βρει μεταπολιτευτικά “καταφύγιο” στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ένα ΠΑ.ΣΟ.Κ. που είχε τότε την ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ και που είχε βάλλει εντός του, πολύ σε αριθμό πρότερη αριστερή και δεξιά σαβούρα)!..
  • Οι ΕΕΔ και σήμερα ακόμα έχουν στα σπλάχνα τους Χουντικούς Αξκούς, κυρίως γόνους, Χουντικούς που πρόσκεινταν στον ηλιθίως παραδόσαντα την Κύπρο στις ΤΕΔ, Δ. Ιωαννίδη! Θα έχεις ακούσει πχ ότι άρματα που πήγαιναν από την Ξάνθη ή την Κομοτηνή στον Έβρο ότι κάποια εξ αυτών έμειναν στον δρόμο, κυρίως από μηχανικά προβλήματα, όπως μας είπαν, κλπ! Δεν θα γράψω όμως τίποτα άλλο σχετικά, αν και για να μαθαίνεις, τότε, επί Α.Γ.Π., οι Ε/ΜΥ ήξεραν ακόμα και το χρώμα των βρακιών των Τούρκων, καθώς και όλων των βορείων γειτόνων μας!.. (Εσύ και η Κα σου που υπηρετείτε στις ΜΥ, φανερά και κρυφίως -ίσως- κάτι μπορεί να έχετε ακούσει)!..
  • Τελικά, φτάσαμε σε αποκλιμάκωση, ας μην γράψω το “πώς, φτάσαμε στις συναντήσεις ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – ΟΖΑΛ και στο “mea culpa” του Προέδρου μας, που ήταν υποχρεωτικό σε εισαγωγικά και “του κόλου”, μπας και γλύτωνε, πλην της Ελλάδος και την κατ’ αυτού οργή / “μήνιν” των Αμερικανών και κυρίως των αφεντικών τους “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” “νταραβεριτζήδων”,”ιδιοκτητών”και “κουμανταδόρων” των τεράστιων ενεργειακών “ΤΡΑΣΤΣ”, κυρίως αυτών των Η.Π.Α., “τραστς”, τα οποία κυριολεκτικά είχαν εκμανεί εναντίον του!
  • Δεν τα κατάφερε όμως! Σε πολύ λίγο ξέσπασε το “ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΟΣΚΩΤΑ”, το οποίο τον οδήγησε σε “ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, όπως ιστορικά συνέβαινε πάντα, από τα αρχαία χρόνια ακόμα, με όλες τις τεράστιες ελληνικές πολιτικο-στρατιωτικές προσωπικότητες, οι οποίες είτε εκτελούνταν, είτε προγράφονταν, είτε εξοβελίζονταν, είτε εξορίζονταν, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Εδώ σκέψου, αν έχεις “IQ”, την “απλή μέθοδο των τριών”, σχετικά με τους… Ιούδες, για να αντιληφθείς πού “πάτησαν” αυτοί που πήραν εντολή να εξαφανίσουν τον Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ)!.. Σου θυμίζω πως και ο ίδιος ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, φοβούμενος την ζωή του και όχι την “καρέκλα” του, είπε με εύσχημο τρόπο και όχι “στα ίσα”, ως όφειλε, όντας μάλιστα και… Εθνάρχης (sic), (“παγκόσμια πρώτη” να γίνεται κάποιος Εθνάρχης, χρονικά αμέσως μετά από απώλεια 40% ελληνικού εδάφους, λέγε με “ΚΥΠΡΟΣ”), πως ΟΙ Π-Θγοί ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ“, διότι πολύ απλά ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!.. Ο Πρόεδρος τελικά, σε μια Δίκη στην οποία ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ και πολύ σωστά και που γελάγανε και τα τσιμέντα σε ό,τι αφορούσε τον Ε/Π-Θ, αθωώθηκε με μια ψήφο διαφορά!..
  • ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  • ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ  “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”! ΕΙΧΑΝ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ Ι. ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ Σ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΠΑΥΛΟ, ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Νο “2”, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ “ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ!.. 
  • Παράλληλα, όλως τυχαίως, εμφανίσθηκε και η… Κα Λιάνη, στο πλάϊ του!.. STOP
  • Σε λίγο αρρώστησε ο Πρόεδρος, πήγε στο “Χέρφιλντ” και τα λοιπά τα ξέρεις! Αξίζει όμως να σου γράψω μόνον ότι, ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΖΗΣΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ “ΧΕΡΦΙΛΝΤ”, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΠ! ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!.. Ήταν το 1996, όταν και πέθανε μαζί με τον “Ανδρέα του λαού” ΟΡΙΣΤΙΚΑ(!!!) η πολιτική μεταπολεμική Ελλάδα!.. 
  • ΑΡΚΕΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΕΦΑΝΕ, ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ… “ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”! ΕΓΡΑΨΑ “ΕΝΑ”, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ “ΕΚΑΤΟ”!..
  • ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ… “ΠΟΛΥΚΑΒΛΑΝΤΗΣ”, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΝ ΣΟΦΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ “ΑΤΣΕΣΟΝ”, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΑΣ ΚΥΠΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ!
  • Ο “ΓΕΡΟΣ”, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΑΖΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ / ΜΑΣ, ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ(!!!), ΑΦΟΥ Ο “ΓΕΡΟΣ” ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ “ΠΑΙΚΤΗΣ”, ΕΙΧΑΝ ΤΟΡΠΙΛΙΣΣΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ, Ο ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ και ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!.. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ!!!

Αν λοιπόν Στέφανε ξαναγράψεις για τον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τα όσα ψευδή, συκοφαντικά και υβριστικά ξέρασες στην φυλλάδα σου ΚΑΙ ΠΑΛΙ σήμερα, θα πρέπει να είσαι τελικά και σε ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μου το επιτρέψεις να το εκστομίσω, ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΧΙΔΙ !!! Είσαι τελικά ή όχι; Θα δείξει!..

– Αντί όμως να ασχολείσαι με τον νεκρό πια “ΑΝΔΡΕΑ”, τον οποίον θα έπρεπε να μελετήσεις πολύ προσεκτικά, μπας και “ανοίξουν τα γκαβά σου”, που λέει ο λαός μας, τώρα, 17 ημέρες πριν από τις “ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ” θα έπρεπε και θα πρέπει ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙΣ, και μάλιστα με ζήλο, στον βασικό ελληνικό στόχο, του να πέσει η “τύποις” ελληνική Κ-Β του Σόρος!

– Εσύ όμως, όχι μόνον δεν κάνεις αυτό, αλλ’ αντιθέτως πολεμάς ευθέως (όπως έπραξες σήμερα και πάλι) τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, τον μόνο που μπορεί, όπως έχει σήμερα η πολιτική… αριθμητική, να αποτσογλανοποιήσει την χώρα και να της ξαναδώσει “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΠΑΤΗΣΙΑ”! Αν ξαναβγεί ο Διεθνιστής Τσίπρας “ΠΑΠΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ” Χίε και το ξέρεις!.. Τί κάνεις λοιπόν; Πώς κινείσαι ως δημ/φος;

ΝΤΡΟΠΗ Στέφανε, ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!..

– Δεν θα γλείψω τον Κ.Μ., αλλά θα σου γράψω ένα μόνον των πάρα πολλών προσόντων που διαθέτει! Δεν λέει Ψέμματα !!!..  Έχει το πείσμα της πάρα πολύ Κυρίας(!!!) μάνας του, την οξυδέρκεια του ΜΕΓΑΛΟΥ πολιτικού Πατέρα του, αλλά και την δική του επαρκέστατη για την θέση του Π-Θ μόρφωση, έχει εργαστεί 10 χρόνια, είναι νέος άνθρωπος και με Όραμα, ακόμα και τώρα σε μια χρεοκοπημένη Ελλάδα, και κυρίως είναι πολιτικά ΑΓΝΟΣ! Γιατί συνεχίζεις να τον… εντάσεις  στην θεωρία της “οικογενειακής ευθύνης”, αυτοχαρακτηριζόμενος αμέσως ως Ναζί;

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, που είναι και οι βασικοί του στόχοι, αλλά και να ΑΠΟ-ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ την χώρα και από την “ΜΑΥΡΗ ΧΟΛΕΡΑ”, που θέλω να πιστεύω ότι δεν έχεις “κολλήσει”, αλλά και από την “ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ!..

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Όλα τα παραπάνω μας τα είπε στο “σάϊτ” ένας πρώην Αξκός, ο οποίος ανήκε στο “δίχτυ ασφαλείας” του ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και που τον κατέστρεψαν επαγγελματικά Στέφανε, όπως μας τόνισε, Κομματικοί ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Αξκοί του… ΠΑ.ΣΟ.Κ.(!!!) και πρώην Χουντικοί, με ταυτότητα ΠΑ.ΣΟ.Κ.! Ο Πρόεδρος όμως τον ήξερε και πολύ καλά, αλλά απλώς ΔΕΝ… ΕΖΗΣΕ, όπως μας τόνισε!!!

β. Πάψε Στέφανε, τουλάχιστον εσύ, να ταυτίζεις τους ανθρώπους πολιτικά με ό,τι ακούς να λένε ή να υποστηρίζουν! Δηλαδή, απόψε, εσύ ειδικά, θα ταύτιζες τον στρατιωτικό που μας είπε όλα τα παραπάνω με ΠΑ.ΣΟ.Κ.ο! Η ΑΛΗΘΕΙΑ όμως, θέλω να σου πω, δεν έχει πολιτική ταυτότητα! Αν με καταλαβαίνεις!..

-/-

Β. Κε Πρόεδρε της Κυπριακής Δημοκρατίας!

  • Σεβαστέ Κε Ανα(ν)στασιάδη και Ανα(Σκοπιανο) στασιάδη! (Αφού ήσουν και υπέρ των… “Πρεσπών”)!..

anasta12

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΟΛΩΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥΣΚ, ΓΙΑ Τ/ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΟΖ“!

– Ακούσαμε, (παρακολουθώντας το “ΑΡΤ”, στις 19-06-2019, μέσω… “ζάπινγκ”), από τον Κύπριο δημ/φο, του “EXTRA”Κύπρου, Κο ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ, ότι στις 04-06-2019 συναντηθήκατε και δειπνήσατε κρυφά σε σπίτι Κύπριου Μαρωνίτη, (δεν μας είπε, αν αυτό συνέβη στα “Κατεχόμενα” ή στα “Ελεύθερα”, ούτε το όνομα του Μαρωνίτη) , με τον “Ψευδο-Υπουργό Εξωτερικών” του “Ψευδο-Κράτους” Κο Κουντρέτ ΟΖΕΡΣΑΫ! Μας είπε ο Κος ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ότι την πληροφορία διοχέτευσε στον Τύπο, Σύμβουλος του Τ/Κ Κυπρίου Προέδρου, της “ΤΔΒΚ” Μ. Ακιντζί, χωρίς να τον ονομάσει! (Δεν ξέρουμε και αν τον ήξερε κιόλας)!..

– Εμείς, στο αμέσως προηγούμενο άρθρο μας εδώ, (με τίτλο ΕΔΩ… ΜΑΓΚΕΣ), γράψαμε πως τα όσα είπε ο Κος Προδρόμου στον “ΣΚΑΪ”, κλπ, “μας έβαλε ψήλους στ’ αφτιά”, σχετικά με το αν γνωρίζετε, Κε Πρόεδρε, τα των κρυφών συνομιλιών (“κρυφής διπλωματίας”) του Τσίπρα, με τον ΡΤΕ και κυρίως του αν είστε κοινωνός και αν έχετε συναινέσει στο περιεχόμενο της προφανώς ατύπου Ε-Τ συμφωνίας της Αγκύρας, του Φεβ. του 2019!

Πώς είναι δυνατόν Κε Πρόεδρε, να μιλάτε -από την μια- για “ΑΤΤΙΛΑ – 2” (“3” είναι κανονικά, αλλά ας το αφήσουμε αυτό, θεωρώντας ότι εννοούσατε τον “ΑΤΤΙΛΑ” του 1974, ως “ΑΤΤΙΛΑ – 1”, με 2 Φάσεις και στρατιωτικά με 2 “Περιόδους”, Ιούλιο και Αύγουστο του 1974) και από την άλλη να δειπνείτε, μετά της συζύγου σας, με τον Οζερσάϋ; Για πείτε μας! Το έκανε ο συμπατριώτης σας δύσμορφος Αβέρωφ, αλλά ας πούμε ότι αυτός δεν είναι Κ-Β και… “ας το πάρει το ποτάμι”!.. Αλλά εσείς; Πώς Κε Πρόεδρε;

– “Για να μην το κουράζουμε” Κε Αναστασιάδη! Πιστεύουμε πλέον πως, σ’ αυτήν την “βήμα – βήμα” Ε-Τ σχεδιασθείσα μυστική πολιτική δράση, που αφορά την Ενέργεια και κυρίως το “πώς” θα καθήσουν Έλληνες και Τούρκοι στο “τραπέζι”, ώστε να μπουν και οι Τούρκοι στο “κόλπο” ή στην… “ενεργειακή εξίσωση” (sic), κατά τους Τούρκους, πλην του… Δντού της Ορχήστρας “Αμερικανού” και των Τσίπρα – ΡΤΕ, ενήμερος και σύμφωνος είστε και εσείς Κε Πρόεδρε!.. (Θυμίζω ότι για “βήμα – βήμα” Ε-Τ ενέργειες είχε μιλήσει και ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Κος Τζ. Πάϊατ)!..

– Θα έπρεπε να το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα, αφού και υπέρ του Σχεδίου Χάνεϋ (λέγε με Ανάν) ήσασταν και υπέρ των Πρεσπών!.. Ποτέ όμως δεν είναι αργά! Αν σφάλλουμε, που δεν νομίζουμε, μήπως -λέμε μήπως- θα έπρεπε να “βγείτε” και να τοποθετηθείτε σχετικά (με αφορμή πάντα το υπόψη δείπνο σας), ώστε να μάθουν Ελλαδίτες και Ε/Κ, ήτοι ΑΠΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ το τί ακριβώς ξέρετε και τί όχι; 

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΗΣ ΚΡΥΦΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ “ΑΤΖΕΝΤΑΣ” ΤΣΙΠΡΑ – ΡΤΕ, ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ… ΕΙΡΗΝΙΚΗ -ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ”)!..

– Να σας θυμίσω πάντως ότι για να υλοποιηθεί η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του 1974, κατά της Μεγαλονήσου μας, έπρεπε να βρεθεί ένας φανατικός Πατριώτης, αλλά ΑΝΟΥΣ(!), ο οποίος και βρέθηκε και ήταν ο Ιωαννίδης και να είχε “βγει από την μέση” και ο κορυφαίος στρατιωτικός νους της εποχής ο Στρατηγός Γεώργιος ΓΡΙΒΑΣ – “ΔΙΓΕΝΗΣ”, ο οποίος και… πέθανε, σχετικά πολύ λίγο πριν την εισβολή και στην πραγματικότητα “αποβίβαση – παρέλαση” των ΤΕΔ στο νησί!

– Επίσης να σας θυμίσω πως, όταν το 1977 ο Μακάριος ο Γ’ άρχισε και πάλι να γίνεται “δύσκολος” και “δυσκοίλιος” για την “Διεθνή Εξουσία”, (τα ξέρετε / τα γνωρίζετε), … πέθανε!..

– Το γιατί σας έγραψα τις 2 πιο πάνω παραγράφους, σκεφτείτε το μόνος σας! Ίσως για να δικαιολογήσω τη στάση σας, υπονοώντας πιθανώς ότι φοβηθήκατε για την ζωή σας!.. “Λέω εγώ τώρα”… κουταμάρες, αφού σε μειοδοσία, αν σκεφτεί κανείς τί λέγατε για το Σχέδιο “Χάνεϋ” και για τις Πρέσπες, (καταλάβατε), μάλλον δεν υστερείτε του Διεθνιστή Νεο-Κομμουνιστή και “Σορος-δούλου” Τσίπρα!..

  • ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΖΕΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΒΑΝΟΥ, ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ “ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΑΜΑΡΤΙΑ”, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΤΩ “ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η… ΚΡΥΨΙΝΟΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ“!..

Κε Ανα(ν)στασιάδη! “Κλείνοντας” εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και ελπίζουμε, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΡΥΦΑ, ΚΑΙ “ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ” ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, να μην το πληρώσει” για άλλη μια φορά ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

Γ. Αμερικανοί! ΠΡΟΤΑΣΗ:

Τελειώστε πρώτα με τους “ΧΟΥΤΟΥ”, που ελέγχει το Ιράν, ώστε να πάρετε πίσω το ΟΡΜΟΥΖ” και μετά ασχοληθείτε με το Ιράν στο έδαφός του ή με το Ιράν στο Λίβανο, στην Συρία, κλπ!

Δ. Αμερικανοί!

ΜΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΤΟ “ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ” ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”, Η “ΑΡΚΟΥΔΑ” ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ “ΑΕΤΟ”! ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ… ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ Κε… ΜΠΟΛΤΟΝ!.. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ “ΕΛΛΗΝΑ!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΟ “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΑΧΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΩΣ “ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ!..

Ε. ΑΠΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ! ΑΡΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ”, ΟΣΟ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ – ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΑΠΑΤΡΗΔΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΑΣΤΕ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ), ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ”, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ:

ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ“!..

ΣΤ. ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ! ΗΤΑΝ “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΑΝΔΡΑΣ! ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ! ΗΤΑΝ ΑΡΧΗΓΑΡΑ! ΗΤΑΝ ΣΕΜΝΟΣ! ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΜΥΑΛΟ! ΤΟΝ ΞΕΡΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΡΙΣΤΑ!..

ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΒΕΡΥΒΑΚΗΣ!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

ΣΤΡΑΤΗΓΕ!!!  

Ζ. ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, (ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ), ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 65 ΕΤΩΝ, ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΗΤΣΟΥ ΜΑΥΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ, 20-06-2019, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ!

ΗΤΑΝ ΑΠΛΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΙΔΙ, ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΗΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ “ΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΣ”, ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ! ΠΑΙΞΑΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ Γ. Σ “ΚΑΛΛΙΘΕΑ!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ Σ’ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΜΗΤΣΟ!

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΡΕ ΦΙΛΕ“!

Η. “ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ” ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,”ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ”! ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!.. 

ΣΛΟΥΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ! ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΛΕΣ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΜΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝΕ ΚΟΡΟΪΔΑ; ΚΡΙΜΑ ΡΕ, ΚΡΙΜΑ!.. ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ!..   

– «Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όλοι μαζί κάνουμε τη μεγάλη αντεπίθεση

 

«Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, όλοι μαζί κάνουμε τη μεγάλη αντεπίθεση!»
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019 – 21:32

Νέα θέση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέχει, πλέον, ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος από Διευθυντής Επικοινωνίας αναλμβάνει τα καθήκοντα του Γ’ Αντιπροέδρου και Επιχειρησιακού Διευθυντή (Director of Club Operations).

Με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Επιχειρησιακό Διευθυντή της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ να στέλνει το μήνυμα του μέσα από τα social media.

Ο Κώστας Καραπαπάς, λοιπόν, ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ΓΑΥΡΟΥΣ και ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον νέο Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά. Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Θρύλο οικογένεια και έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση!

Αναλυτικά, το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά στο Facebook:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και τις ευχές και συγγνώμη που δεν απαντώ προσωπικά αλλά είναι χιλιάδες.

Ευχαριστώ τον ηγέτη του Συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και ξέρω ότι όπως και εγώ θα σταθείτε όλοι δίπλα του με τις ασπίδες ψηλά!

Είναι τεράστια η τιμή να υπηρετήσω τον Σύλλογο από τη θέση του Αντιπροέδρου.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξέρω, είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι άλλοι, είναι μια οικογένεια.

Και η μεγαλύτερή μου χαρά είναι να είμαστε αγαπημένοι και δυνατοί.

Έτσι, είμαστε και ΑΝΙΚΗΤΟΙ.

Ξέρετε ότι θα συνεχίσω να δίνω το 110% της δύναμής μου για την ιερή Ερυθρόλευκη και ριγωτή.

Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία (αν και είμαι σίγουρος πως θα την έχει, στο Νίκο Γαβαλά, που συνεχίζει την ιστορική πορεία του μέγιστου Νικήτα που είχα τη χαρά να με τιμά επίσης με τη φιλία του!

Ευχαριστώ από καρδιάς και τους ‘απέναντι’. Η κακία τους είναι για μένα παράσημο. Κι εδώ θα είμαστε για να συνεχίσουν να καλοπερνούν…

ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, στον προπονητή και στους παίκτες μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΘΥΡΑ 7 ».

-/-