Δύο Έκτακτες Ενημερώσεις – Εισηγήσεις! (Για Όσους Ξέρουν Να… Ακούνε)!..

Για Όσους Ξέρουν Να… Ακούνε!..

1η Έκτακτη Ενημέρωση – Εισήγηση!

1. Καλώ / – ούμε, με ειλικρινή σεβασμό, την Κυπριακή ΚΥΠ, η οποία ξεκίνησε και αυτή να μας διαβάζει (μπράβο της και την ευχαριστώ / – ούμε), να μην(!) είναι τόσο δεκτική (τουλάχιστον άμεσα και χωρίς ενδελεχή εξέταση, των όσων καταλήγουν σ’ αυτήν ως πληροφόρηση), σε ό,τι της μεταφέρουν κάποιοι, όσο και εμπιστοσύνης να της παρουσιάζονται ή και η ίδια πιθανώς να τους θεωρεί, ακόμα και αν πρόκειται και για τέως υπαλλήλους της!

Σημ.1: Δεν υπάρχουν τόσο ηλίθιοι “έξω”, στο “Πεδίο”, οι οποίοι να δίνουν τόσο εύκολα το ονοματεπώνυμό τους και κυρίως τις… σκέψεις τους ή πιο πολύ τις απόψεις και θέσεις τους και κάποιοι, δήθεν έξυπνοι, να τους… “δουλεύουν”, υποτίθεται! Καταλάβατε! Γι’ αυτό πολύ προσοχή!

Σημ.2: Οφείλω όμως να συγχαρώ(!!!) τους Έλληνες και τις Ελληνίδες της μαρτυρικής μας μεγαλονήσου Κύπρου, (… θρησκευόμενους, αλλά και μη… / καταλάβατε Κοι), οι οποίοι και οι οποίες έχουν βαθιά ελληνική / πατριωτική συνείδηση και ΑΓΑΠΗ για το Εθνόσημό μας, με αποτέλεσμα να μεταφέρουν αμέσως στην ΚΥΠ, τα όσα λαμβάνουν ως “δέκτες”!..

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ“!

ω1

ω4 ω3

Γι’ αυτούς τους 2 θα ματώσω εσένα Χακάν και την… Τανσού!.. Πόσο Άνανδροι Είστε Ρε Παλιοπατσαβούρα!.. 

ω2

Αλλά και γι’ αυτό το κάποτε… Κοριτσάκι (στο κέντρο κάτω) Χακάν!

ω5

-/-

2. Απευθύνομαι, (με αφορμή την παραπάνω αναφορά μου στην Κύπρο μας), στους Αγγέλους και τους καλώ, εγώ οΕΛΛΗΝΑΣ, να θυμηθούν “από πότε”, (χρόνος) καθώς και “πόσες φορές, ο ευρισκόμενος πλέον στον 7ο Ουρανό ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, μας έλεγε ότι τελικώς οι Μογγόλοι θα το πάνε, σε ό,τι αφορά το ΚΥΠΡΙΑΚΟ, σε μονομερή ένωση των “Κατεχομένων”, με την ΤΔ, (έστω και ως λεκτική… απειλή), ως μέρος του “περίφημου”(καταλάβατε) κάποτε… Σχεδίου της  Διπλής Ένωσης, το οποίο και αυτό μας είχε αναπτύξει!.. Ήταν πολύ… προχωρημένος ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πράγματι!..

ΟΜΩΣ!

Χακάν και σύ Καραγκιοζάκο, Χουλουσί! Πείτε στον ΡΤΕ: Τελικά ΘΑ ΧΑ-ΣΕ-ΤΕ” !.. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Χακάν παλιοπατσαβούρα, δεν είναι “Πόκα”, να ζητάς / – τε και “ρέστα“! “Αργά ή γρήγορα” θα το καταλάβεις και εσύ και όλοι σας, εκεί στην Τουρκιά, Αγαρ-ηνέ!..

ΥΓ. Χακάν, στο έχω ξαναπεί! Χωρίς μούσι είσαι πολύ καλύτερος! Άρα πήγαινε και ξυρίσου!

3.   Έκτακτη Ενημέρωση – Εισήγηση!

– Στις 04-11-2017 θα έχουμε επιθέσεις “Χάκερς”! (“Μιλάνε” οι της “Παγκοσμιοποίησης”, για… παγκόσμιες επιθέσεις)! Προσοχή λοιπόν! Η προέλευσή τους (ρίζα τους) θα είναι το Refuse Fascism“! [Διαβάστε “εδώ” το άρθρο μας, (12-10-2017), με τίτλο: Αυτοαποκαλούμενες Αριστερές – Προοδευτικές Κ-Β και ΜΑΦΙΑ. Αναδημοσίευση, και θα καταλάβετε]!

ω6

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-