Δύο Θέματα, Εκτιμώμενα Ως Πολύ Σοβαρά, για τους Έλληνες Δημοκράτες! Και Ασφαλώς Λίγα… ΥΓ

Φίλοι μου!

1. Τρόμαξα, μόλις είδα τον χώρο του Συνεδρίου, του εκπροσώπου στην Πατρίδα μας του κόκκινου φασισμού, του ΚΚΕ, στον Περισσό, και τον ΓΓ του, τον Κουτσούμπα να μιλάει πίσω απ’ αυτό το… ρωμαϊκό… τσιμεντένιο… έδρανο, ενώ τα μέλη του… “πολιτμπιρό” να κάθονται σε αναλόγου “στυλ” θέσεις, από πίσω του, και περιδεείς, προβληματισμένοι και απορροφημένοι, (προφανώς από το… βάθος της ομιλίας που άκουγαν), να παρακολουθούν το Λαμιώτη… “αρχι-κομμουνιστή” ή -άντε- τον πρώτο, μεταξύ… ίσων, να διαβάζει τη… μπροσούρα του!..

– Ακριβώς έτσι, αλλά σε μικρογραφία, ήταν – εξ όσων θυμάμαι – και η εικόνα του χώρου των.. “Κεφαλών” και στο Συνέδριο των… μαύρων φασιστών, ήτοι της Χρυσής Αυγής, όπου ασφαλώς είχαμε άλλη… ρητορική!

(Ομοιότης λοιπόν του… διάκοσμου, των 2 πολιτικών ακροτάτων… άκρων! / Υπάρχει εξήγηση, αλλά δεν θα την πούμε τώρα)!

– Εκείνο που παρατήρησα στο Συνέδριο του ΚΚΕ, και απλώς επιβεβαίωσε ό,τι ήξερα αγαπητοί, ήταν το σύνθημα πάνω και πίσω από το ακροατήριο, που αποθέωνε με το “Ζήτω” του, τον Μαρξισμό – Λενινισμό και κυρίως ΠΡΟΣΕΞΤΕ το διεθνιστικό προλεταριάτο, απόδειξη ότι οι Κομμουνιστές και οι παραφυάδες τους, νόμιμες και παράνομες, ένοπλες ή άοπλες, δεν πιστεύουν σε Πατρίδες και συνεπώς ούτε και σε Ελλάδα!

(Βασική Διαφορά των 2 πολιτικών αυτών άκρων! Οι μεν κόκκινοι φασίστες είναι απάτρηδες και παραδοσιακοί πολέμιοι του… αστικού κράτους (sic), οι δε μαύροι καπηλεύονται, καιρό τώρα, και συνεχίζουν “παρανόμως” να εκμεταλλεύονται, το Εθνικιστικό, αλλά και το Εθνικό Κίνημα, στην Ελλάδα! Δεν θα αναφερθώ όμως σήμερα σ΄αυτά)!

– Μια σημαντική ακόμα παρατήρησή μου, (ίσως η σοβαρότερη), από τα τετριμμένα της ομιλίας του ΓΓ/ΚΚΕ,  ήταν η δήλωσή του ότι το ΚΚΕ θα αγωνιστεί να κερδίσει την εξουσία στην Ελλάδα, κάτι που μέχρι τώρα δεν αναφερόταν (γραπτά ή προφορικά) ως θέση του Κόμματος, το οποίο, απλώς, ήταν απολύτως… ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ απέναντι σε όλα τα συμβαίνοντα στην ημεδαπή, όπως το αυτό και με τις θέσεις των άλλων Κομμάτων, χωρίς ποτέ να τοποθετείται στο τί θα έκανε, αν αυτό θα ήταν ποτέ στην εξουσία!

– Πιστεύω πως η παραπάνω δήλωση, τομή στα όσα μέχρι τώρα γνωρίζαμε, χρήζει, από τις Υπηρεσίες της δημοκρατικής Πολιτείας, ενδελεχούς μελέτης και προβληματισμού, για λόγους, στους οποίους, επίσης τώρα, δεν θα αναφερθώ!

2. Σας είχα γράψει για το τί θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ οικονομικά στην Ελλάδα, όταν ο… αστός Υπουργός Τσακαλώτος είχε πει, όταν είχε αναλάβει τα καθήκοντά του, ότι θα εξισώσει οικονομικά τους πάντες “προς τα κάτω”, “κτυπώντας” βεβαίως τη “Μεσαία Τάξη”, το εύκολο αυτό υποζύγιο, προκειμένου να βοηθηθούν δήθεν οι… φτωχοί, κλπ, κλπ, κλπ. (Το νόημα των λόγων του επαναλαμβάνω και πάλι σήμερα)!

– Αμέσως μετά είχα “βγει” εδώ και είχα γράψει: (Μπορείτε “να πάτε πίσω” εδώ και να βρείτε το σχετικό μας άρθρο).

“Καλά χρειαζόταν ο Κος Υπουργός να σπουδάσει οικονομικά και μάλιστα στην Αγγλία, για να κάνει κάτι που ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει, όντας Υπουργός ή μη, και μάλιστα και πολύ εύκολα”;

– Είχα προσθέσει επίσης πως η ιδεολογία των Κομμουνιστών στα “Οικονομικά” και ασφαλώς και του νεοκομμουνιστικού τους συγγενούς, (Α’ βαθμού συγγενείας), κυβερνώντος σήμερα την Πατρίδα μας, … κλάδου, είναι ακριβώς αυτή, δηλαδή άπαντες σε μια χώρα (άρα και στην Ελλάδα) να έχουν κοινά εισοδήματα κλπ, να μην διαφέρουν σε τίποτα οικονομικά μεταξύ τους, πλην ασφαλώς των ολίγων εξουσιαστών τους, της κυβερνώσας δηλαδή κάθε φορά εξουσιαστικής Ομάδας,  καθώς και εκτός των πιο ακόμα εκλεκτών, των εκλεκτότερων απ’ αυτούς, ήτοι των ολίγων “ελιτών” του “Πολιτμπιρό”, οι οποίοι (και αυτοί) θα ζουν… καπιταλιστικά, για να μην σας κουράζω!

– Ό,τι ακριβώς δηλαδή φίλοι μου, γινόταν και στις χώρες του κομμουνιστικούΠαραδείσου, ενός Παραδείσου, που ιδεολογικά… “κατελήφθη”, το 1990, θεωρητικά από τους “απ’ έξω” κακούς δυτικούς… Σατανάδες, ενώ στην πράξη “έπεσε” “από μέσα”, από τους ίδιους τους λαούς, οι οποίοι είχαν… μαρτυρήσει από το ολοκληρωτικό αυτό σύστημα και έτσι κατεστράφη, αφήνοντας χωρίς ιδεολογικό τροφό, τα “ορφανά” του στην Ελλάδα, όπου και μόνον επέζησε, μαζί βεβαίως με τη Β. Κορέα, εκεί όπου επιζεί ακόμα η πιο σκληρή σύγχρονη κομμουνιστική έκδοση, ένα ιδιόμορφο Σταλινικό “τυραννικό” αντίγραφο, ένα καθεστώς που σας υπενθυμίζω, πως ουδέποτε καταδίκασαν οι δήθεν… “Δημοκράτες” Κομμουνιστές -προσέξτε- της Ελλάδος (ΚΚΕ) και όχι οι Κομμουνιστές, του “Ελληνικού Κομμουνιστικού Κόμματος“, όπως κανονικά θα έπρεπε να λεγόταν το Κόμμα τους, αν πίστευαν στην Πατρίδα μας, την οποία την θεωρούν απλώς γεωγραφικό “χώρο”, έναν “χώρο” που τους… φιλοξενεί, αν πίστευαν στη σημαία μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

(Κομμουνισμός δεν υπάρχει πουθενά αλλού! Και για να μην παρεξηγηθώ, αναφέρομαι και στις υπόλοιπες… εμβληματικές και γνωστές ως κομμουνιστικές χώρες – πρότυπα! Στη Βενεζουέλα, του Μαδούρο πια, αφού ο Τσάβες “μας άφησε χρόνους”, μιλάμε για καθαρά μαφιόζικη έκδοση Κομμουνισμού, με συγκεκριμένο μικρό χρονικό όριο ζωής πια, ενώ στην Κίνα μιλάμε, εδώ και κάποια χρόνια, για… καπιταλιστικό Κομμουνισμό ή για εξελιγμένη / εκσυγχρονισμένη ιδιόμορφη Κινεζική Δικτατορία. Η Κούβα πλέον, είδε, με όσα αποκαλύφθηκαν για την περιουσία των Κάστρο, πως κάποιοι… σύντροφοι ήταν πιο… σύντροφοι από κάποιους άλλους, ενώ η μεγάλη δημοκρατική αλλαγή, η οποία ήδη άρχισε εκεί, εκτιμάται ότι θα έλθει οριστικά, μετά από το τέλος και του Ραούλ Κάστρο! Οι αφρικανικές κομμουνιστικές δικτατορίες, απομεινάρια από τα αφρικανικά… γεννήματα των πρώην Σοβιετικών, λίγες στον αριθμό και όντας οι περισσότερες βασισμένες στην έννοια της… φυλής, είναι θέμα χρόνου να “τελειώσουν”, μόλις… προσκρούσουν πάνω τους τα συμφέροντα των ισχυρών, που τα τελευταία χρόνια, λόγω του πλούσιου υπεδάφους της, λυμαίνονται κυριολεκτικά την μαύρη Ήπειρο, είτε από εμφύλιες διαμάχες, είτε από την… τρομοκρατία, είτε και από επέμβαση στρατιωτικών δυνάμεων της Δύσης. Τέλος,  το Κυπριακό Κόμμα ΑΚΕΛ“, το “Ανορθωτικό Κόμμα του Εργαζομένου Λαού“, δηλαδή οι Κομμουνιστές της Μεγαλονήσου, παραμένουν οι πιο πλούσιοι του νησιού, μιλάμε δηλαδή για αριστερούς, με… δεξιές τσέπες, όπως συνήθως λέγεται)!..

– Τί “βγήκε” τώρα  και δήλωσε, (πριν από λίγες ημέρες), μετά από 2+ πλέον χρόνια εξουσίας των ΣΑΝΕΛ ο Κος Τσακαλώτος, κάνοντας δήθεν… αυτοκριτική “δια… βοής και μάλιστα… βαριά;

– Δήλωσε πως η Κ-Β έκανε λάθος που κατέστρεψε τη “Μεσαία Τάξη και ουσιαστικά μας είπε, έμμεσα πλην σαφώς, πως… μετανιώνει και… μπλα, μπλα, μπλα!..

                                                                                         ΠΡΟΣΟΧΗ!

                                                        ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ!

ω2

Φίλοι μου!

– Ό,τι έκανε (και κάνει, ασφαλώς) η Κ-Β των ΣΑΝΕΛ, το έκανε και το κάνει συνειδητά, με το πολυσυνοθύλευμαΣΥΡΙΖΑνα έχει παντού το “πάνω χέρι”, σε σχέση με τους ΑΝΕΛ, στην “παρά φύση” αυτή κυβερνητική κολεγιά! Συνειδητά λειτούργησε και λειτουργεί εξ αρχής, αφού πρώτα έδωσε το ΥΠΑΜ στον Καμμένο, ώστε και αυτός να… “ξεκαβ……” και οι νεο-Κομμουνιστές συγκυβερνήτες του, μετά, να είναι ελεύθεροι να… δράσουν, με βάση τον κείμενο σχεδιασμό τους στο Κράτος και με βασικό ΑΝΣΚ την προσβολή των ριζών της ελληνικής Φυλής!

Το ψέμα (στη θεωρία και στην πράξη*) ήταν και παραμένει για τους Κομμουνιστές, ό,τι η προσευχή για τους… Μοναχούς, ό,τι το γάλα για τα μωρά, ό,τι η διαδικασία της αναπνοής στον άνθρωπο!

* Το 1944, λίγο πριν από τα ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ“, [που η φοβική… “ελαφροδεξιά”… τρέμει και να τα αναφέρει, πόσο μάλλον να γιορτάσει τη Νίκη των ελευθέρων Ελλήνων στο “Σύνταγμα Χωροφυλακής Μακρυγιάννη, (σε αντίθεση με τους Κομμουνιστές, που με την προπαγάνδα τους, από το 1950 και μετά, αν και σφαγείς, αυτο-ηρωοποιήθηκαν)], μαυροφορεμένες γυναίκες Κομμουνίστριες, έκλαιγαν γοερά και με αναφιλητά, στο Σύνταγμα, πίσω από κλειστά φέρετρα, που υποτίθεται ότι εντός τους υπήρχαν νεκροί Κομμουνιστές, θύματα των Χωροφυλάκων, από τις διαδηλώσεις των προηγουμένων ημερών, αλλ’ όμως τα φέρετρα περιείχαν πέτρες!..

– Στην ΕΣΣΔ το ψέμα και οι παραλλαγές του, όπως η μισή αλήθεια, το αληθοφανές ψέμα, το “γλυκό” ψέμα, που προσβάλλει τα ευπαθή πνευματικά… υπογάστρια, του κάθε ακροατηρίου, το ψέμα – απειλή, το ψέμα, σε συνδυασμό με την ένοπλη (κυρίως μ’ αυτήν) τρομοκρατία, κλπ, αποτελούσαν το κυριότερο των μαθημάτων, των υποψηφίων “καθοδηγητών” (ινστρούχτορες), οι οποίοι, να πούμε, ότι επιλέγονταν ανάμεσα στα πιο καλά νεαρά μυαλά! (Δεν μπορούσε ο καθένας να γίνει ινστρούχτορας, αφού θα έπρεπε να πληροί συγκεκριμένα κριτήρια)!..

Με το ψέμα ως το κυριότερο των όπλων και ασφαλώς και με την ευρεία χρήση της Προπαγάνδας κατακτιέται η εξουσία! Αυτό διδασκόταν αγαπητοί στην ΕΣΣΔ και σας καλώ επίσης να αναζητήσετε σχετικές περί του ψεύδους ρήσεις, των Στάλιν (Κόμπα) και Λένιν, ώστε να αντιληφθείτε την αξία του ψέματος, για τα Κομμούνια γενικώς!

– Αυτό συνέβη και στην ΕΣΣΔ, μετά από τον “έξυπνο” και εκ μέρους των ξεσηκωμό των… Μουζίκων, με την χρήση κυρίως αληθοφανών ψεμάτων, αλλά και αληθινών γεγονότων, που όπως συμβαίνει και σήμερα, που  ηλιθίως τους προσφέρει η… αστική, όπως την αποκαλούν, Δημοκρατία, συνέβη και τότε από τους Τσάρους! Με το ψέμα νίκησαν οι Κομμουνιστές την 1η κατά του Τσάρου Δημοκρατική Ρωσική Επανάσταση”, του Κερένσκι και μετά από την ένοπλη κατάκτηση της εξουσίας και την επικράτησή τους, πολύ γρήγορα αντελήφθη ο λαός ότι ξεγελάστηκε, αλλά πλέον είχε επιβληθεί η Δικτατορία του Προλεταριάτου (των εργατών, υποτίθεται, δηλαδή) και δεν υπήρχε γυρισμός!

– Ο λαός πλέον, χωρίς όνειρα εξέλιξης, (πλην των ολίγων της… φυλής -κυρίως- των “πολιτμπιρό”), λόγω της… ισότητος, όντας  και οικονομικά ισοπεδωμένος, (όλοι είχαν κοινό μεροκάματο, κλπ), κοιτούσε να επιβιώσει και “έμπαινε / καθόταν στην γραμμή”, στις ουρές, μια φορά την εβδομάδα, ή το μήνα, ανάλογα, για να αγοράσει κάποια γραμμάρια κρέατος, κάποια γραμμάρια ψωμιού, κλπ!

(Για όσους αντιδρούσαν και παραχρήμα χαρακτηρίζονταν ως εχθροί του λαού, υπήρχαν η Σιβηρία, οι εξορίες και τα Γκουλάγκ, τα Ψυχιατρεία, οι Εκτελέσεις, κλπ)!..

– Αυτό ακριβώς που βιώνεται, όλο και περισσότερο, στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, κάτι που τα αμέσως επόμενα χρόνια θα αυξάνεται και με γεωμετρική -πιθανώς- πρόοδο, σίγουρα δε, με αριθμητική!

(Σιγά-σιγά βεβαίως, οι Κυβερνήτες, κυρίως οι προερχόμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ, θα παγιώνουν στο λαό την άποψη ότι “όλοι είναι ίδιοι” και πως “δεν μπορεί να αλλάξει πια κάτι”, παρά μόνον αυτό που αυτοί προτείνουν ή θα προτείνουν, αφού “όλοι -συλλήβδην- οι λοιποί πολιτικοί φορείς, της… αστικής Δημοκρατίας πλέουν μέσα στη βρωμιά, των τελευταίων 40 ετών”, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ θα μετατρέπουν προϊόντος του πραγματικού χρόνου την Ελλάδα, σε “Ενωμένες Πολιτείες Ελλάδος ή όποια άλλη ονομασία θα δώσουν στο τελικώς μέλλει να προκύψει… σχήμα, αφού και στη λεξιπλασία είναι… “μάνες”)!..

– Είναι πιστεύετε φίλοι μου τυχαία η προβολή της… Βενεζουέλας, του Μαφιόζου Μαδούρο, από το ΣΥΡΙΖΑ, τελευταία στην χώρα μας; Είναι τυχαίοι νομίζετε οι ύμνοι και τα θούρια για το Μαφιόζο Μαδούρο, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κου Μηταφίδη, του δήθεν μεγάλου αγωνιστή της… Δημοκρατίας, και στην πραγματικότητα ενός μεγαλο-σκληρο-Σταλινικού στελέχους, ενός απογόνου Κομμουνιστών, που “πέρασαν μαχαίρι” το λαό μας;

[Ο Μαδούρο, “για την Ιστορία”, “έκλεισε” και τη Βουλή, μόλις… “προχθές”, (με απόφαση του ανωτάτου Δικαστηρίου της Βενεζουέλας), αφού Βουλή, ήτοι Δημοκρατία και Κομμουνισμός είναι έννοιες ασύμβατες, ενώ, όπως συνέβαινε πάντα στα κομμουνιστικά κράτη – φυλακές, στοχοποιήθηκαν οι Η.Π.Α., βρέθηκε δηλαδή το “ιδεολογικό… θύμα”, (το οποίο πρέπει πάντα να υφίσταται, ως ο “επαγρυπνών εχθρός” και σημείο αναφοράς“), το οποίο και παρουσιάστηκε από το καθεστώς, ως ο κύριος υπεύθυνος για τα όσα υποφέρει ο λαός αυτός σήμερα! Πχ για την κομμουνιστική Αλβανία, ο “εχθρός” ήταν η Ελλάδα, όπως και για τα κομμουνιστικά όμορά μας σλαβικά φύλα]!..

– Αυτό δεν συνέβη και στην χώρα μας;

– Αυτό, δηλαδή την… επιστημονική χρήση του ψέματος, το… επαγγελματικό και το “καθ’ έξιν” ψεύδος, δεν ακολούθησε και ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να κατακτήσει στην Ελλάδα, την εξουσία; (Ασχέτως της SOROS – βοήθειας και του σχεδίου θανάτωσης των Εθνών – Κρατών, των μαύρων, εξ Εσπερίας, σύγχρονων Διεθνιστών”, όπως αποκαλώ, για να τους ξεχωρίζω από τους… “νεκρούς” πια κόκκινους ιδεολογικούς αδελφούς” τους, των πρώην κομμουνιστικών κρατών).

– Με το συνεχές ψέμα και τους… συγγενείς του, ήτοι την υποκρισία, τη δολιότητα, τη συκοφαντία και την αναλγησία, δεν κυβέρνησε μέχρι τώρα ο Τσίπρας και οι… σύντροφοί του; (Sic)

– Και με το ψέμα και μάλιστα σε πιο μεγάλη… έκδοση, δηλαδή με… διογκωμένα ψέματα πλέον, θα συνεχίσουν να κυβερνούν οι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού ΠΡΟΣΕΞΤΕ ισχύει η γενική αρχή, η οποία λέγει, πως όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται! (Προσοχή λοιπόν, όσοι ασχολείστε με τις ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ περί ΕΧΘΡΟΥ)!

– Δεν κορόϊδεψε, (καλά όλους τους υπόλοιπους), τους ίδιους “τους δικούς του” ο Τσίπρας με το… Δημοψήφισμα, (που κανείς δεν ήξερε τί ψήφιζε), όταν έκανε το ΟΧΙ“, “ΝΑΙ, κλπ; Κάτι που δεν άντεξαν οι της ΛΑΕκαι της… χαμένης πια…Πλεύσης Ελευθερίας και την “κοπάνησαν” από το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας προφανώς: “Κάτσε ρε πούστη μου, τα ψέματα είναι για τους άλλους, όχι για εμάς”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

– Άρα; Άρα: Την καταστροφή της “Μεσαίας Τάξης” όχι μόνον τη θέλησαν οι… Τσακαλώτοι* και οι νεοκομμουνιστές της Κ-Β, αλλά την επεδίωξαν κιόλας, έχοντας και το τάχα μου… πλεονέκτημα να λένε μετά, ό,τι λένε συνεχώς έως τώρα, ότι τα βρήκανε δηλαδή όλακαμμένη γη από τους προηγούμενους, ενώ αυτοί παλαίψανε, διαπραγματευτήκανε, και μάλιστα πολύ σκληρά, με… απάνθρωπους νεοφιλελεύθερους, κλπ, κλπ, κλπ.

(Το ερώτημα είναι, ή θα είναι, πολύ βαρύ, στο μέλλον, για τον Καμμένο και την παρέα του, όταν έλθει η ώρα και του ζητηθούν… εξηγήσεις! Γιατί πχ αυτός ο… Δημοκράτης και… συνήγορος της διαφάνειας και της καθαρότητος πολιτικός, συνήργησε στα νεο-κομμουνιστικά δρώμενα; Τί πιθανώς δεν ήξερε, τί τυχόν αγνοούσε από τους τρόπους και τις μεθόδους της Κομμουνιστικής δράσης, και λοιπά συναφή ερωτήματα, απλά και πιο σύνθετα! Το κλίμα γι’ αυτόν θα είναι, εκτιμώ, πολύ βαρύ, αν θα έχει επέλθει και… συνημμένως, μια εθνική καταστροφή! Και όχι ασφαλώς μόνον γι’ αυτόν)!..

* Κάποια στιγμή, αν έχω χρόνο, θα σας γράψω γιατί τα παιδιά Δημοκρατικών ελληνικών οικογενειών και κυρίως των χαρακτηρισθέντων ως δεξιών, κλπ, γίνονται, (συνήθως βεβαίως και όχι πάντα), αριστεροί, κομμουνιστές, κλπ! Γιατί πχ ο Τσακαλώτος, ο ανηψιός του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ, που πολέμησε λυσσαλέα τον κόκκινο ολοκληρωτισμό, έγινε κομμουνιστής, της… Αγγλίας ασφαλώς, αλλά κομμουνιστής, γιατί ο γιος του Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ έγινε “Λαμπράκης”, και τόσοι άλλοι γνωστών και μη οικογενειών! Θα σας γράψω επίσης, για τη διαδικασία του Γενιτσαρισμού στα μη κομμουνιστικά κράτη, στην μεταπολεμική Ελλάδα, στην Ελλάδα, μετά το 1950!.. Επίσης, θα σας γράψω, με κοινωνιολογική ανάλυση ασφαλώς, γιατί όλοι αυτοί οι αυτοαποκαλούμενοι… προοδευτικοί σπούδαζαν και σπουδάζουν τα παιδιά τους στα καλύτερα ελληνικά και ξένα σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και παν-μια! Σκεφτείτε πχ, πού φοιτούν τα παιδιά του Τσίπρα σήμερα; Πού φοίτησε και σπούδασε η κόρη Παπαρήγα, κλπ, κλπ, κλπ.    

– Παράλληλα, κατακτώντας οι νεο-κομμουνιστές σιγά – σιγά τα ΜΜΕ, μαθαίνοντας από τα πληροφοριακά κρατικά… συρτάρια του αστικού κράτους τα μυστικά των κρατούντων σ’ αυτά, ώστε να μπορούν εύκολα να τους εκβιάζουν όποτε θέλουν, και αλώνοντας, αρχικά με την υπονομευτική “διάβρωση”* τους σπουδαιότερους του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας, θα φέρουν την χώρα σ’ ένα σημείο τέτοιο, όπου δεν θα ακούγεται πουθενά αντίθετη φωνή ή αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, θα γίνεται από δημοσιογράφους, οι οποίοι θα είναι δικοί τους και θα παίζουν το ρόλο της… παλάντζας!..

– Σας ερωτώ λοιπόν!

– Πόσες φορές, στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις, έχετε ακούσει πχ ότι ο Τσίπρας σκλάβωσε την Ελλάδα για 99 χρόνια (και κατ’ ουσίαν 99+50), υπογράφοντας το… Υπερταμείο ή πόσες φορές πχ έχετε ακούσει πως οι δήθεν… σκληρές διαπραγματεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, το 2015, στις Βρυξέλλες, με τους “Διεθνείς Εβραίους” δανειστές μας, φέσωσαν την χώρα άλλα 100 δις Ευρώ;

– Αν η υπογραφή φίλοι μου για το Υπερταμείο είχε μπει από Πολιτικό… αστικού Κόμματος, τότε αυτό το γεγονός, η προπαγάνδα των νεο- Κομμουνιστών θα το ανέφερε καθημερινά και μονότονα, (η συχνή επανάληψη του ψεύδους ή γενικώς η επανάληψη ενός οποιουδήποτε μηνύματος οδηγεί στην παγίωση της όποιας άποψης επιχειρείται κάθε φορά να “περάσει” και να “καρποφορήσει” στο “ακροατήριο – στόχο”), χωρίς να χρειάζεται να λέει τίποτα άλλο!

– Το έργο τους δε αυτό θα διευκολύνετο (ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει αυτό) από τους υπάρχοντες δημοσιογράφους, των Ε/ΜΜΕ, οι περισσότεροι των οποίων είτε έχουν κομμουνιστικές καταβολές, είτε είναι κρυφο-κομμουνιστές, που σιτίζονται από το… αστικό κράτος, είτε… εκβιάζονται! (Πώς πχ ο “πολύς”… ΤΡΑΓΚΑΣ έγινε… ΣΥΡΙΖΑ ξαφνικά; Τί άραγε να συνέβη); Αυτό είναι ένα… ντόπιο (ελληνικό) δεδομένο, που βοηθάει το ψέμα και την προπαγάνδα των κομμουνιστών, στην Πατρίδα μας! Είναι ένα “από χέρι” “ατού”!.. (Η καλλιέργεια και η… ανθοφορία, σε κάθε “χώρα – χωράφι”, του ψέματος και της προπαγάνδας, εξετάζεται ξεχωριστά και με βάση τα δεδομένα, κάθε φορά, του κάθε “λαού – στόχου”)!

* Παράδειγμα: Έδωσαν μόλις στον Μπόμπολα 300 δις, με τους δρόμους, κλπ, ένας Μπόμπολας που ελέγχει σημαντικότατο κομμάτι του αλωμένου και μίσθαρνου ελληνικού Τύπου (σε μια εποχή που ο “δικός” τους Καλογρίτσας υπνώττει, ώστε να καταλαγιάσει ο… κουρνιαχτός, αφού με τη μέθοδο του “άμεσου κτυπήματος”, δεν μπόρεσαν να τον καθιερώσουν / εννοώ με τα όσα έγιναν και αποκαλύφθηκαν με τα κανάλια), αλλά, μόλις και ασφαλώς “αν” νοιώσουν ποτέ ότι είναι ισχυροί και Κύριοι του Κράτους, τον 1ο που θα “καθαρίσουν” οι νεο-Κομμουνιστές θα είναι ο Μπόμπολας και ο κάθε Μπόμπολας, μην γελιέστε!.. Και με την ευκαιρία σας ερωτώ: Οι Κοι αυτοί, οι κυβερνώντες των “ΣΑΝΕΛ”, αυτό το τρομερά βρώμικο… άρωμα, γιατί μέχρι τώρα δεν ανακίνησαν θέμα για τα οικονομικά του ΚΚΕ, το ΓΕΡΜΑΝΟ, κλπ, αφού κόπτονται τόσο πολύ, για τη διαφάνεια στα δημόσια οικονομικά και δη σ’ αυτά των πολιτικών κομμάτων; Μήπως ακούσατε εσείς κάτι, που εγώ δεν άκουσα; Μήπως και πάλι… “έχασα επεισόδια”;

– Καταληκτικά!

α. Δεν “παίζονται” οι κομμουνιστές στο αντικείμενο:

                                    Ψέμα στη Θεωρία και στο Πεδίο και η Ορθή Χρησιμοποίησή του“!

β. Ό,τι κάνουν οι του ΣΥΡΙΖΑ, το κάνουν συνειδητά και με σχέδιο, (είτε είναι ο Τσακαλώτος, είτε ο Γαβρόγλου, είτε ο Παπαδημητρίου, είτε ο… , είτε η… κλπ), και ο ΑΝΣΚ τους ήταν, είναι και θα είναι η αλλαγή της μορφής της Ελλάδος, όπως την γνωρίσαμε και εμείς και όλος ο κόσμος, τα τελευταία… 3500 χρόνια(!!!), με την ευθεία προσβολή των ριζών της Φυλής μας, κάτι που γίνεται με τη μέθοδο του “πουλ-όβερ”, του βρασίματος του… “βατραχιού”, κλπ, ειρηνικά, αλλά και όπου και όταν απαιτηθεί και με… πόλεμο ακόμα!.. 

[Ήδη “άρχισαν τα όργανα” οι του ΣΥΡΙΖΑ, φανατικοί οπαδοί των γεγονότων της… “ΘΕΡΜΙΔΩΡ” της Γαλλικής Επανάστασης, του 1789, αφού ήδη προετοιμάζουν τις μάζες, είτε με τα όσα… ακτιβιστικά (έτσι αποκαλούν την αριστερή τρομοκρατία τους), κάνουν με τις βαριές και τις βαριοπούλες, όπου διαταχθούν, οι δήθεν “Αναρχικοί” των Εξαρχείων, που μετατρέπονται σε “Ρουβίκωνα” και “τούμπαλιν”, είτε με τα όσα αναγράφουν στα κομματικά τους, νεολαιϊστικα (υποτεθείσθω) και μη, έντυπά τους, όπως πρόσφατα σ’ αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, είτε με τον ερχομό από την Ευρώπη, στα… Εξάρχεια, με οχήματα “βαν”, κλπ “διεθνών αναρχικών” από τη Γαλλία, Ολλανδία, κλπ, για στήριξη των δήθεν ομοϊδεατών τους, που έχουν μετατρέψει σε “…αστικό σκουπιδαριό”, την ιστορική γειτονιά των Εξαρχείων, (οπότε, αφού ήρθαν, θα έπρεπε να κάνουν και μαζί με τους ντόπιους… συναδέλφους τους, εντός Ελλάδος, όπως προσωπικά εκτιμώ, μια ακτιβίστικη πράξη, σαν αυτή πχ του σπασίματος των γραφείων της “Χ.Α.”, στη Μεσογείων, “προχθές”), στα Εξάρχεια λοιπόν, όπου δεν υπήρχε διαχρονικά κράτος, πλην της εποχής που Υπ. Δημ. Τάξης ήταν ο Σήφης ο Βαλυράκης, και που τώρα το πρόβλημα πλέον έχει γίνει ΤΕΡΑΣΤΙΟ, είτε (για να συνεχίσω) με το κάψιμο των τρόλλεϋ, την καταστροφή των ακυρωτικών μηχανημάτων των σταθμών των ΜΕΤΡΟ, (παρά τις ακουσθείσες, εντός Βουλής, υπουργικές… παπαριές, ότι αυτά τα σπάνε τάχα οι… σεκιουριτάδες), είτε με καταλήψεις και καταστροφές κρατικών χώρων, όπως Παν-μίων, (πχ του Αριστοτελείου, προ καιρού, πάλι από ξένους διεθνιστές-αναρχικούς-αλληλέγγυους, όπως οι σχεδιαστές καθοδηγητές τους, τους αποκαλούν), κλπ, κλπ, κλπ. Κε ΤΟΣΚΑ, δεν πας να… αυτοκτονήσεις καλύτερα; Αστειεύομαι βεβαίως!.. Όμως διάβασε και κάτι που δεν είναι αστείο! Μην ποτέ ξανά βάλεις στο στόμα σου τον Α. Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στις δήθεν πολιτικές σου ρίζες και καταβολές! Κατάλαβες] !..

– Αν αγαπητοί δεν πετύχουν το… ευγενές αυτό… όραμά τους, τότε οι νεο-Κομμουνιστές θα θελήσουν την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος, όσο και να σας ακούγεται… κάπως, αυτό!..

γ. Και κάτι ακόμα:

  «Μην γελιέστε με τις… κορώνες και γενικώς με την αντιΣΥΡΙΖΑ ρητορική του ΚΚΕ! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαρξ εκ της σαρκός του ΚΚΕ, απλώς παρουσιάζεται από τη μάνα (ΚΚΕ) σαν το κακομαθημένο παιδί, εκείνο που ξέφυγε από τον ορθό δρόμο, κλπ, κλπ, κλπ»!.. (Από το 1932 φέρεται ότι λειτουργεί το μυστικό δίκτυο του ΚΚΕ) Καταλάβατε!..

                                                                               ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

                                                                ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ “ΣΑΝΕΛ” ΤΩΡΑ!

ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ και ΣΑΣ / ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΠΕΣΕ, ΒΑΣΕΙ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΥΚΟΛΟ ΘΥΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, (ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ), ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΗΛΙΘΙΟ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ “ΔΕΞΙΑΣ”, ΤΟΝ ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΑΠ’ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ), ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ 1Ο ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, (SOS SOS SOS), ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ (ΤΟΥΣ)… ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ! [Όπως βεβαίως εξακολουθούν να φαντασιώνονται, αφού ο Κομμουνισμός, δυστυχώς γι’ αυτούς,… απέθανε!.. Θα τους αρκεί όμως και το… Γαία Πυρί Μηχθείτω” ή και το… “Αποθανέτω η ψυχή μας (όχι “μου”) μετά των αλλοφύλων! (Δεν σας γράφω το 2ο επίπεδο, θα… ταραχθείτε, αν βεβαίως μας συμβεί το 1ο)]!..

                                                                                    Κε ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ!

                                                           (Που τάχα μαλώνεις και με τον Π-Θ σου)!..

  • ΓΙΑ ΔΕΣ, (όπως λέει και ο λαός), ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ! ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και άραγε πώς; Μήπως… σύριζα;
  • Δεν πας να κοροϊδέψεις κανέναν σαν και εσένα ρε κομμουνιστο-Εγγλεζάκι! Αλήθεια η Βασίλισσα… “Έλη” το ξέρει;
  • Ενθυμού! “Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ”!.. 
  •                                                                              “ΧΑΙΡΕΤΕ“!
  •          
  •                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ” 

– / – 

ΥΓ.

1. Το μουσείο του Μπελογιάννη το φτιάξατε και το εγκαινιάσατε Κοι της… ελληνικής Κ-Β! Το σπίτι του Οδυσσέως ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ, πότε θα το φτιάξετε; Του Νικηταρά, του Παπαφλέσσα, του Παύλου Μελά, και τόσων άλλων ΕΛΛΗΝΩΝ ηρώων τα σπίτια, πότε θα τα φτιάξετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Εσείς οι… πατριώτες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γιατί τόσα χρόνια δεν τα φτιάξατε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Λεφτά για το τέμενος ΒΑΓΙΑΖΗΤ, στο Διδυμότειχο βρήκατε αμέσως όμως, για το τζαμί στην Αθήνα επίσης! Γιατί τόση… μονομέρεια ρεεεεεεεεεεεεε; Γιατί τόση τουρκολαγνεία; Γιατί τόση… ισλαμοφοβία; Γιατί δεν κάνετε και κάτι και για τους αυτόχθονες, για τους γηγενείς, για όπως τέλος πάντων μας λέτε τους Έλληνες, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Φτιάξαμε οικονομικά και συνεχίζουμε, ενώ πενόμαστε, να στηρίζουμε όλα τα όμορα, πρώην κομμουνιστικά κράτη και αυτά μας μισούν! Φτιάχνουμε τώρα και τους Αφρο-Ασιάτες, για να μας… αγαπήσουν και αυτοί! Και ακούω ότι 1/2 εκ. Ελληνάκια πεινάνε, αν το άκουσα καλά και δεν είναι 1/2 εκ. “μιξ” παιδάκια, (που και έτσι να είναι δεν έχω πρόβλημα, αντιθέτως)! Γιατί λοιπόν δεν κάνετε κάτι και για τον Έλληνα, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, πχ για τα παιδάκια αυτά!… Γιατί;

2. Ντροπή και αίσχος στους βανδάλους, που τα έβαλαν (τόσο άνδρες είναι), με το μνημείο που είχε στηθεί, προ ετών, στην Καβάλα, προς τιμήν των 1484 Ελλήνων – Εβραίων, φτωχών και άμοιρων, που μεταφέρθηκαν και έγιναν… σαπούνια και… πρώτες ύλες, στα γερμανικά – ναζιστικά κρεματόρια, κατά τον Β’ Π.Π., “δοσμένοι” / καταγεγραμμένοι “ένας προς έναν” και “μία προς μία”, από το Ραβίνο της πόλης, όπως ακριβώς έγινε και στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος!..

3. Είδα τις σκηνές με τα παιδάκια του ελληνικού σχολείου, στον Παναμά και έκλαψα ρε κουφάλες!.. Γιατί ρε καταστρέψατε την Πατρίδα μας; Τί Έλληνες μπορεί να είστε εσείς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Ρε Γαβρόγλου, αυτά που κάνεις τώρα με το νεο-κομμουνιστικό συνάφι σου, τα ξέρει ρε ο Πατριάρχης; Πόσο, νομίζεις, ότι θα μπορείς / θα μπορείτε να “πατάτε” πονηρά, εσύ και οι όμοιοί σου, στην εγκύκλιο του Πατριαρχείου, αμέσως μετά από το 1878, που καταδίκαζε τον Εθνικισμό; “Παιχνίδι” ρε ήταν αυτό και μάλιστα πολύ έξυπνο, του έχοντος τότε στην καρδιά του την Ελλάδα, Πατριάρχη, αφού είχε ήδη δημιουργηθεί η “Μεγάλη ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ”, κλπ, κλπ, κλπ! Για πόσο μαλα…. μας “περνάς”, όλους τους Έλληνες, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Γιατί ρε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ μισείτε την ίδια τη……….. μάνα σας, τη μάνα μας, όπως είναι αυτός ο τόπος “που είναι δικός σας και δικός μας”;

4. ΠΡΟΣΟΧΗ: 600 δις Ευρώ, έδωσε η Ευρώπη στην Ελλάδα, από το 1981, έως και τη 10ετία του 2000! Το χρέος μας, το “εν πολλοίς” “φτιαχτό”, είναι τώρα από 300 + δις Ευρώ, έως 350 δις Ευρώ! Αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα δώσουμε πίσω, στα χαρτιά φυσικά, αφού το “πάρε – δώσε” είναι απλώς λογιστικές πράξεις! Μήπως όμως, αν δεν πάρουν οι… Ευρωπαίοι -υποτίθεται- το όλον ποσόν, ήτοι και τα 600 δις, δεν θα μας αφήσουν ποτέ ησύχους; Λέω τώρα εγώ!..

5. Τώρα πια το ακούσαμε και αυτό! Έχουμε και “Πολυεθνική ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ”! Καλό, πολύ καλό!.. Αχαχαχαχαχαχα! Έχω πάντως καιρό να δω στους αθηναϊκούς δρόμους ευφυή συνθήματα! Πού πήγαν πχ οι… φίλοι μου, οι πολέμιοι της βιομηχανίας του κρέατος; Έμειναν από ιδέες; Και έρχεται και… Πάσχα!.. “Άντε, για να σας δω”!

6. Για να μην σας πιάνουνε μαλάκες! Η πραγματική αξία της ΔΕΗ είναι 1 τρις, 200 δις Ευρώ!..

7. Για ψάξτε λίγο και… πείτε μου τί σημαίνει “Παρα-Πράκτορας” ή τουρκιστί, “Para-ajan”! Ευχαριστώ!

8. Όχι! Ο Ιμάμης της Ηλιόπετρας δεν ξέρει τίποτα για το… φόνο!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα

9.  Διαβάστε:

  α. Παρακολούθηση της αεροπορικής βάσης του Ιντζιρλίκ, των Αδάνων, συνεχή! Αν “κλείσει”, alert!.. “Μην μασάτε” ή “μην μασήσετε” πως τάχα, αν αυτό συμβεί, αν γίνει, θα γίνει… “υπέρ της Σούδας“, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Μπήκε και νεαρός κλέφτης στη Βάση, κυνηγημένος, για να σωθεί και έγινε “το έλα να δεις”!… Αχαχαχαχαχα Ρε Καραγκιοζάκο Ακάρ, τί γίνεται; Με την ευκαιρία! Ε, Χουλουσί! Ποιός έκλεψε τις 271.500 Τ.Λ., από το ΑΤΜ,στη Βάση του Ντιγιάρμπακιρ; Βρήκατε το δράστη ή τους δράστες; Αχαχαχαχαχαχα! Είστε ακόμα διαλαλά στην ΤΠΑ ή μου φαίνεται);

    β. Και μετά την “Ασπίδα του Ευφράτη”, (24-08-2016 / 30-03-2017), τί; / Φίλε Καραγκιοζάκο Χουλουσί, δεν είδα να κάνει απολογισμό, κλπ το Επιτελείο σου, ώστε να μάθουμε και εμείς οι… μαύροι, τις μεγάλες, κατά την επιχείρηση αυτή, επιτυχίες σας!.. Γιατί; Θα μας αφήσεις μόνον με τη δήλωση του… “Τσοπάνη”, πως επιτεύχθηκε ο τεθείς ΑΝΣΚ σας, κατά το ήμισυ, αφού “εκκαθαρίσατε” (sic) μόνον το ήμισυ της εκτάσεως, που αρχικά είχατε αποφασίσει;

   γ. “Τιμή και Δόξα” στον Κούρδο ΑΓΩΝΙΣΤΗ και Πρόεδρο του “HDP”, Σελλαχαττίν ΝΤΕΜΙΡΤΑΣ, ο οποίος κάνει απεργία πείνας! Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε δυτικά ρεμαλοειδή υποκείμενα, ακούσατε τίποτα σχετικά; Ουστ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, ουστ!..

10. ‘Ηλθαν τελικά στην Ελλάδα Κε ΣΤΑΘΑΚΗ, η TOTAL και η EDISON;

11.  Για τα περί Ε-Τ Ομοσπονδίας, κλπ, που “ξαναπαίζουν” και πάλι τώρα, με πρώτο… Οργανοπαίκτη τους, τον γνωστό… προαγωγό (αχαχαχαχαχαχα) του θέματος, καθηγητή ΚΙΤΣΙΚΗ, τέως σύμβουλο του Οζάλ(!), ζώντα στον Καναδά, κλπ, κλπ, κλπ, γυρίστε, ψάξτε εδώ και διαβάστε τί γράφαμε στο σάϊτ μας! Λέτε ο δικτάτορας Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ που είχε πει πως αυτή (η Ε-Τ Ομοσπονδία δηλαδή) θα είναι η κατάληξη του Ε-Τ προβλήματος, που ταλανίζει τον κόσμο, 2 προς 3 αιώνες τώρα, να βγει αληθινός; Τί παραπάνω να ήξερε, που εμείς πιθανώς να αγνοούμε; Τί λέτε;

12. Όλοι οι κομμουνιστές είχαν στα χέρια τους, σε όλες τις χώρες που επικράτησε το ολοκληρωτικό απάνθρωπο αυτό Σύστημα, διάφορα καθοδηγητικά εγχειρίδια! (Ένα ή περισσότερα)! Έτσι πχ οι Κινέζοι είχαν και έχουν ακόμα το “Κόκκινο Βιβλιαράκι” του “Μεγάλου Τιμονιέρη” τους, ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ, οι ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστές πολλά, ένα εκ των οποίων είναι και το εγχειρίδιο, με τίτλο: “Τί πρέπει να ξέρει ο κάθε Κομμουνιστής”, κλπ!..

13. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Κο Ν. Χιδίρογλου, για την εργασία του, τη σχετική με την οικονομική Κ/Φ που επέφερε στην Ελλάδα, η περίοδος της διακυβερνήσεώς της από τον Κ. ΣΗΜΙΤΗ! (1996 – 2004).

14. Ένα μήνυμα τώρα προς τον ΡΤΕ και μόνον προς αυτόν Χακάν!

«Σύντομα τελειώνει, ο βαρβαρογενής τε και φιλομάκελος  κύων ΙΣΜΑΗΛ, που ενυμφεύθη την Άγαρ και “βγήκαν” οι… Αγαρηνοί»!..  Μέχρις εδώ μπορώ να σε βοηθήσω Χακάν! Λυπάμαι!..

15. “Βγήκε” και ο Ιγνατίου και είπε ότι ο ΡΤΕ θέλει 3 νησιά μας και συγκεκριμένα, τη Λέσβο, την Χίο και το Καστελόριζο!.. Μάλιστα! Ρε Μιχαλάκη, μπράβο ρε “τα βρήκες”!.. Έψαχνες καιρό ρε Μιχάλη μας και πού;

– Ολόκληρη ανάλυση έχουμε κάνει εδώ και πόσο καιρό τώρα, για τη Λέσβο ειδικά, ανάλυση στην οποία εξηγούμε το “γιατί” η Λέσβος είναι ο 1ος Τ/ΑΝΣΚ στο ελληνικό Αρχιπέλαγος, (πάτε πίσω, βρείτε την και διαβάστε την και πάλι), ενώ αναφερόμαστε και στην Χίο, (αν δεν καταστεί ικανή η κατάληψη από τους Μογγόλους, του νησιού της Σαπφούς), ενώ για το Καστελόριζο πιστεύουμε ότι η κατάληψή του προσκρούει -πιθανώς- στους… Ισραηλινούς)!..

16. Είδα την παρακάτω “φωτο”, γέλασα και σας την παρουσιάζω!

ω1

                                                                                                      – / –