Δύο Θέματα Που Αξίζει Να Διαβαστούν!..

1. Καλά ρε σεις, εκεί στον Χολαργό!.. Γράψαμε “προχθές” στους Τούρκους να προσέξουν μήπως δουν καμιά “Βάση” “drones” μας μέσα(!) στην Τουρκία και εσείς σπεύσατε να ανακοινώσετε πχ τα “mini drones”, για κάθε Στρατιωτικό μας;

Γιατί δεν τους λέτε και για τα “drones”, που είναι ήδη στα νησιά μας και για τα οποία γράψαμε “εδώ”; Έλεος πια! Γιατί είστε τόσο ανακοινωτικοί; Δεν χρειάζεται, λέμε τώρα εμείς!..

Παλεύει η ΜΙΤ να μάθει από το Ισραήλ “πράγματα” για εμάς και συγκεκριμένα το τί ακριβώς “παίζει” στο θέμα αυτό!

Ε, Χουλουσί! Σύντομα θα διαβάσεις εδώ, το πόσο πολύ αγαπάτε τους Εβραίους και ειδικά πώς τους φερθήκατε λίγο πριν από τον Β’ Π.Π. και ειδικά εκεί στην κατεχόμενη Α. ΘΡΑΚΗ μας)!..

Ήδη ο “γνωστός” μας Υποναύαρχος (Ε.Α.) Τζιχάτ ΓΙΑΪΤΖΙ, το “τσίμπησε” (και!) το… παραπάνω και έγραψε… ευρύτερα πως “οι Έλληνες, μόλις βρουν την ευκαιρία, θα μας επιτεθούν από τα νησιά (!!!), με στόχο να καταλάβουν την Δ. Ανατολία”, δηλαδή την Μ. Ασία*!

* “Φαγώθηκαν” οι Τούρκοι με τα νησιά μας, παρά την Μ. Ασία κυρίως, τα… “EG.A.Y.D.A.A.K.”, όπως τα ονομάζουν, δηλαδή “Τα νησιά, Τις νησίδες και τις Βραχονησίδες Που Δεν Δόθηκαν Στην Ελλάδα Με Συνθήκες Κυριαρχίας” / “Egemenliği Antlaşmalarla Yunanistan‘a Devredilmemiş Ada Adacıklar ve Kayaklıklar” και που τα “βγάζουν” 152… τώρα, αχαχαχαχαχαχαχα, αφού “αύριο”… “acaba kim biliyor”, ε, Χουλουσί; Έχουμε ένα ανέκδοτο Χουλουσί, (ρώτα εκεί κανέναν “πουλημένο” δικό μας σύγχρονο Γενίτσαρο, που τυχόν χρησιμοποιείτε, να σου το πει), το οποίο καταλήγει με την φράση, “ας σταθεροποιηθεί το μουν… , μπας και φάμε ψάρι”!.. Το ίδιο ισχύει και με τον αριθμό των νησιών που ζητάτε κατά καιρούς!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Τούρκοι!

Διαβάζουμε ότι δίνετε σε λίγο (μέσα στο 2021), στις ΤΕΔ το “ΤΙΗΑ” “Ακιντζί”, (“Οπλισμένο”, της εταιρείας του… γαμπρού), πως φτιάχνετε μέχρι και “Kargo” “MEA”, πως “βγάζετε” και “μίνι” μη επανδρωμένο “οπλισμένο” άρμα, το “Gökbey”, το οποίο θα το κατατάξετε, λέτε, στα “Μη Επανδρωμένα”, της “Κατηγορίας” “ΚΑΜΙΚΑΖΙ”!..

Και σας ρωτάμε! Γιατί μας κλέβετε ρε; Διαβάσατε εδώ προ αρκετού χρόνου, είναι αλήθεια, ότι σας έχουμε μια… αεροπορική έκπληξη, την Μοίρα “ΚΑΜΙΚΑΖΕ” (ούτε και φαντάζεστε περί τίνος πρόκειται) και με πρώτη ευκαιρία σπεύσατε, ίσως λόγω του… χαρακτήρος σας, αχαχαχαχαχαχα, να μας… μιμηθείτε λεκτικά, έστω και σ’ άλλον τομέα!..

Ας είναι, ρε Τούρκοι!.. “Zarar Yok”!..

“Κρατείστε” τώρα τα 2 παρακάτω… ΣΗΜΕΙΑ: 

 Α. Ό,τι γράφεται εδώ, στο “σάϊτ” μας, εδώ και 5 χρόνια τώρα, ΔΕΝ(!) είναι “παραμύθι” και στο πλαίσιο κάποιου (ποιού άραγε) ψυχολογικού μας πολέμου, εναντίον σας! Είναι και μόνον ΑΛΗΘΕΙΑ!

Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε τις δυνατότητές σας, στον τομέα αυτόν, του ΓΕΕΔ σας και κυρίως της ΜΙΤ, η οποία έχει ολόκληρο… μικρό -σχετικό- … Παν-μιο, στα σπλάγχνα της και μπράβο της!.. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΜΩΣ, “ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ”!..

Εμείς, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, σας έχουμε “ακτινογραφήσει” και σας “ακτινογραφούμε” συνεχώς και απ’ το έδαφός μας, αλλά και απ’ το κατεχόμενο σήμερα από εσάς δήθεν έδαφός σας, το οποίο όμως είναι έδαφός μας, (ναι, σχεδόν όλο αυτό που σεις αποκαλείτε “Ανατολία” και όπου πατάτε και βρίσκεστε “μυρίζει”, “φωνάζει”, κλπ, ότι είναι, και είναι πράγματι, η “Αλύτρωτη Α. ΕΛΛΑΔΑ”), με μια άριστα, ΕΛΛΗΝΙΚΗ(!), ειδικά εκπαιδευμένη “Μονάδα ΑΓΓΕΛΩΝ”, με σύμβολό της τον Αρχάγγελο “ΓΑΒΡΙΗΛ”, της “ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ”, στην Κων-πολη!

Ναι, Μογγόλοι, καλά το σκεφτήκατε, ίσως, κάποιοι από εσάς! Το σύμβολό μας είναι το ψηφιδωτό του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” Γαβριήλ, το οποίο (και αυτό!) καλύψατε, προσβάλλοντας βάναυσα την… “ΜΕΚΚΑ” μας, αλλά και τον Μουσταφά Κεμάλ “ΑΤΑΤΟΥΡΚ” σας**!

** Ο Κεμάλ σεβάστηκε τους Έλληνες απολύτως και με το τόσο “λεπτό” θέμα της ΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ, το οποίο η Κ-Β σας δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι της “άνοιξε τον τάφο”, αλλά και με την γνωστή Ιστορία της ε/Σημαίας, στην Σμύρνη, που του την έστρωσαν για να την ποδοπατήσει, κλπ!..

Στρατηγέ Ακάρ!

Με την ευκαιρία! “Τί γίνεται”; Δεν είσαι Κεμαλιστής; Πώς αφήσατε να θιγεί βρε απόφαση του Κεμάλ; Κάποτε, θυμάμαι, όταν περιοδικά ζούσαμε στην χώρα σας, ακόμα και… στις δημόσιες “W.C.” είχατε “φωτό” του ανθρώπου, χάρη και(!) στην ΑΞΙΑ του οποίου υφίστασθε σήμερα (βεβαίως και χάρη στους Ρώσο-Γαλλο-Ιταλούς), και δεν τολμούσε κανείς να “αγγίξει”!

Τώρα, στα χρόνια μας, ακόμα και αποφάσεις του Ιδρυτή σας θίγονται και “δεν τρέχει τίποτα”, ειδικά από εσάς τους ορκισμένους ιδεολογικούς… απογόνους του, των ΤΕΔ;

Τί να σημαίνει άραγε αυτό, Χουλουσί; Πώς να το εκλάβουν εδώ οι “δικοί” μας;

Εμείς πάντως οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, για να ξέρεις / -τε, πιστεύουμε ότι “σας έσφιξαν τα… οπίσθια” οι “Μυστικές Πρόνοιες” της Λωζάννης, που σας “σβήνουν” από τον Χάρτη (και πρόσεξε, δεν τις συνέταξαν Έλληνες), μία των οποίων αναφέρεται και στην “Αγία του Θεού Σοφία”, ασφαλώς ως μέρος της “Μυστικής Πρόνοιας”, η οποία αφορά το σκλάβο σε εσάς, ακόμα, “Οικουμενικό Πατριαρχείο” μας!

[“Βγήκε” “χθες” και ο τέως Α/Διπλωμάτης Μιγκέλ ΦΕΡΝΑΝΤΕΖ και δήλωσε, (στην ε/φ “AHVAL”, σχολιάζοντας την στάση σας στην Α. Μεσόγειο), πως “στην θέση της Λωζάννης, πρέπει να έρθουν οι Σέβρες”, και… “κλάσατε… μέντες”, και πάλι]!..

Και “βγήκε” και ο ΡΤΕ και είπε “για το Στέμμα του 2020”, κλπ, για να μας πικάρει, κλπ! Ο.Κ.! Αλλά μήπως έτσι (με την χρήση δηλαδή του ουσιαστικού “ΣΤΕΜΜΑ” / “TAÇ”, που είναι ό,τι πιο μεγάλο και βαρύ ως έννοια, ως νόημα υπάρχει και χρησιμοποίησε ο Πρόεδρός σας), “βγάζει” “ΜΕΓΑΛΟΜΑΛΑΚΑ” και τον Κεμάλ, ο οποίος είχε άλλα αποφασίσει; (Λέμε / Ρωτάμε δηλαδή, μήπως η πράξη αυτή, το 2020, του ΡΤΕ είναι παράλληλα και… μια τοποθέτηση ενός άλλου “στέμματος”, αυτού του, ας το πούμε “απαλά”, λάθους, προς τον Κεμάλ και συνεπώς αποτελεί και ΥΒΡΗ στον μεγάλο πράγματι Ιδρυτή σας;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ… “ΛΑΦΥΡΟ ΝΙΚΗΣ”, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ “ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ”, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, (ΕΔΩ ΚΑΙ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ “ΔΑΣΚΑΛΟΥ”), ΡΕ ΑΚΑΡ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ” (ΙΣΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΚΕΙ… ΛΥΚΑΙΝΕΣ) ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ (ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ “ΝΟΥΜΕΡΟ” Ο ΓΙΑΪΤΖΙ) ΝΑ ΜΙΛΑΣ / – ΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ “ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ”, ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ “ΔΙΕΘΝΗ -ΕΥΝΟΪΚΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ- ΣΥΓΚΥΡΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΟΡΜΗΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ;

ΕΣΕΙΣ “ΣΤΗΣΑΤΕ” ΤΟ 1975 ΤΗΝ “ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ “ΒΓΕΙΤΕ” ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ “ΒΓΗΚΑΤΕ” ΚΑΙ… “ΠΑΡΕΛΑΣΑΤΕ”(!) ΤΟ 1974 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!..

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ “ΕΛΑΤΕ”, ΡΕ ΣΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ… ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ; 

ΑΛΛΑ, ΑΝ ΘΕΣ, ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΪΤΖΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΚΕΙ… “ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ” ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΟΤΙ Η ΛΩΖΑΝΝΗ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

ΓΙΑ ΤΑ 12ΝΗΣΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ “ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ”, ΕΝΩ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΧΟΥΛΟΥΣΙ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΠΙΣΩ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ, Η “ΛΩΖΑΝΝΗ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΜΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΝΕΔΟ, ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ “ΡΩΤΑ”, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΤΗΝ ΛΩΖΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΝΗΣΙΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΜ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

Α! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΠΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κ/Δ ΤΗΣ ΙΜΒΡΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟ…  ΨΑΡΕΜΑ!.. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ, ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΗΜΝΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ… ΚΟΠΑΔΙ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ, ΑΠ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΣΤΟ ΒΑ ΑΙΓΑΙΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ / ΕΣΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΑΜ ΣΑΣ!

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΚΟΖΙΑ, ΧΟΥΛΟΥΣΙ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, “ΒΓΑΙΝΑΤΕ” “ΜΑΥΡΑ” ΠΧ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ!..

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ “ΣΤΑΤΟΥΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ “ΜΟΝΤΡΕ”, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ

ΖΗΤΑ, ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΜΑΣ ΚΟ ΔΕΝΔΙΑ (ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ), ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ 1936 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ Ε/Π-Θ Η Κ-Β ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ… ΑΡΝΕΙΣΤΕ, ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΝΗΣΩΝ ΜΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ… ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ!..

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!..

Χουλουσί!

ΠΑΛΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΠΑΡ’ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΔΩ ΦΟΡΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΔΙΚΗΝ… ΠΑΠΑΡΙΩΝ, ΘΑ ΣΕ ΣΙΧΤΙΡΙΖΑΜΕ!

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΕΒΕΣΑΙ;  

Β. Προσοχή τώρα! (Και οι Τούρκοι, αλλά και κάποιοι Έλληνες… ανησυχούντες για τα όποια και όποιας μορφής ε/ΑΠΟΡΡΗΤΑ)! Διαβάστε παρακάτω και αναρωτηθείτε, τί άραγε να θέλουμε να πούμε!

Από το 1936 και μέχρι και τις 28-10-1940 φτιάχναμε και βελτιώναμε συνεχώς τα “ΟΧΥΡΑ του ΡΟΥΠΕΛ” και μέχρι της ενάρξεως του Β’ Π. Π. Πολέμου, ΟΥΔΕΜΙΑ “Μ.Υ” (φίλης και εχθρικής χώρας) ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙ! ΟΥ-ΔΕ-ΜΙ-Α!.. Το ξαναγράφουμε! ΟΥ-ΔΕ-ΜΙ-Α!!!

Δική σας τώρα η… σειρά, να βρείτε, πχ εσείς Κε… Χίε (σύντομα θα διαβάσεις για την προστυχιά σου εδώ, συντονίσου λοιπόν), Τούρκοι και όποιοι άλλοι, για ποιό λόγο γράψαμε αυτό το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, μέρος της… συνολικής ΙΣΤΟΡΙΑΣ της “ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ”! (Εγχώρια Κομμούνια, όσα φυσικά μας διαβάζετε, στον Περισσό και αλλού! ΜΕΤΑΞΑ γράψαμε, αλλά δεν είναι ανάγκη να πάθετε πάλι κάτι)!..

Τούρκοι!

Συνεπώς!

Α. Φτιάξτε ό,τι γουστάρετε, αλλά πάψτε να κλέβετε! (Ακόμα και η σημαία σας είναι κλεμμένη από πολεμικά μας βυζαντινά σύμβολα, κλπ, κλπ, κλπ)!.. Προσοχή μόνον μην… “μπλεχτείτε” με τα τόσα πολλά… “όπλα” που φτιάχνετε, όπως μας λέτε και μας δείχνετε!

Στο τέλος της ημέρας θα κλάψετε, όσοι επιβιώσετε, όπως συνέβη και με τους Ιταλούς και με τους Γερμανούς, τους οποίους ο ΕΛΛΗΝΑΣ του 1940, ο φτωχός και ρακένδυτος, ο λίγος και πάλι σχεδόν άοπλος, ΚΑΤΕΤΡΟΠΩΣΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ και ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ, και έδωσε το δικαίωμα στις τότε “ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ”, να ΝΙΚΗΣΟΥΝ τον όλον πόλεμο!

Και στον Α’ Π.Π., πάλι εμείς ήμασταν η βασική αιτία της νίκης των Συμμάχων, Χουλουσί και το ξέρεις! Τότε για να νικήσουν οι Σύμμαχοι, μας διέλυσαν στα “2”, σε 2 ουσιαστικά Κράτη, αλλά και πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ και(!) ΕΖΗΣΕ και ήταν ΕΚΕΙ και στο τέλος νίκησε!.. 

Φτιάξτε λοιπόν ακόμα και ένα “ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ… ΠΕΟΣ” (διότι το “επανδρωμένο” θα είναι το ελληνικό… πέος, όποτε απαιτηθεί), ώστε αυτό να έρχεται, κατόπιν προγραμματισμού σας από κάποιο σύστημα ελέγχου – πλοήγησης, και κατ’ ευθείαν να “καρφώνεται” στους… πρωκτούς σας!..

Β. Εμείς είμαστε γνωστοί στην χώρα σου! Λεγόμαστε “ΑΓΓΕΛΟΙ” και δουλεύουμε εκεί σε εσάς και βρείτε μας! Εσύ όμως, αλλά και εσείς γενικώς, γιατί στέλνεις και στέλνετε τους “δικούς” σου εδώ και δεν μας ενημερώνεις / – τε; 

Έστειλες Χουλουσί (μπορεί να σε αδικώ, αν και δεν νομίζω, και… “Αποστολέας” να ήταν η ΜΙΤ “κεντρικά”), πχ Ομάδα στελεχών της ΤΠΑ, να “λουφάξει” μέσα στην Αθήνα, κλπ! Καλά για “πρέφουρες” μας είχες και έχεις βρε… Χουλουσί;

Γ. Χουλουσί!

Αν πάψεις να αναφέρεις την παπαριά της αποστρατικοποίησης των νησιών μας, (μην ξεχνάς ακόμα και τα… αστρατικοποίητα, κατάλαβες την ειρωνεία, από εσάς κατεχόμενα  Δαρδανέλια, όταν αναφέρεσαι σε στρατικοποίηση των Λήμνου και Σαμοθράκης), τότε θα σκεφτούμε πολύ και ίσως σου πούμε πού έχουν πάει οι 2 Τούρκοι Αξκοί, που έφυγαν από την χώρα μας (2/8), ώστε να στείλει ο Χακάν τις Ομάδες του να τους “πιάσουν” και να τους οδηγήσουν στην Άγκυρα!..

Λίγο μοιάζει να έμεινε Χουλουσί και “θα τα πούμε” στο Πεδίο! ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΧ ΤΟΥ 1922 ή ΤΟΥ 1974, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΧΟΥΛΟΥΣΙ!.. ΟΣΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΑΣ, Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΠΛΕ ΧΟΥΛΟΥΣΙ! ΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ!..

Α! Και για να μην το ξεχάσω! Μαζί με το εμβόλιο για τον “ΚΟΡΩΝΟΪΟ” που “ακούμε” πως θα παρασκευάσετε, φτιάξτε επιτέλους και το… ΑΝΤΙ-ΚΟΥΡΔΙΚΟ εμβόλιο! Άκουσέ μας Χουλουσί ΚΑΙ… ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟ, (κάτι παραπάνω ίσως να ξέρει ο “Σορίτης” Κιλιτσντάρογλου, τον οποίον απειλήσατε με τον… Τσακιτζί τον περασμένο Νοέμβριο, διότι τάχα έχει “παρτίδες” μαζί τους, κλπ), αφού ό,τι και να κάνει ο νέος… Τοπάλ ΟΣΜΑΝ, ΥΠΕΣ σας ΣΟΪΛΟΥ (Ο.Κ. χωρίς αυτός να είναι κουτσός / με την ευκαιρία, τώρα είναι καλά στην υγεία του ο φίλος ΣΟΪΛΟΥ;), τα ΚΟΥΡΔΙΚΑ… κρούσματα, οι… μολύνσεις, οι… διασωληνώσεις, κλπ, θα συνεχίζονται και προϊόντος του χρόνου, μάλλον θα αυξάνονται!.. 

“ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ “ΞΕΦΥΓΕΙ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΥΛΟΥΣΙ (ΣΕ… ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΝΝΟΩ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΔΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ… ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ… ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ!..

ΠΌΤΕ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΟΣΟ “ΚΑΘΑΡΟΙ”, ΤΟΣΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ, όπως πχ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ “εδώ“; 

 

2. Πολύ ΠΡΟΣΟΧΗ(!) εκεί στην Ε/Κ-Β, (και πάντα με πολύ σεβασμό), αλλά ασφαλώς και στο Ε/ΓΕΕΘΑ, διότι κάτι σοβαρό μοιάζει να “παίζει” εκεί στον Περσικό!

Είχαμε γράψει / αναφέρει εδώ κάτι πρόσφατα, για όσους φυσικά μας… προσέχουν! Βρείτε το και κάτι και διαβάστε το ξανά!

Προσθέτουμε: 

α. Την πρόσφατη σχετικά πρόβλεψη του Ι/Δρ Μορχεντάϊ ΚΕΝΤΑΡ, (αναλυτής και εμπειρογνώμονας της “MIDEAST” και πρώην Αξκος Πληροφοριών), πως στις 19-01-2021, το Ιράν θα επιτεθεί στις Η.Π.Α. και στους περιφερειακούς συμμάχους της στην περιοχή!

β. Σήμερα (03-01-2021), “βγήκε” ο Ιρανός ΥΠΕΞ Μουχαμέντ Τζεβάντ ΖΑΡΙΦ και δήλωσε πως το Ιράν έχει πληροφορίες πως, Ισραηλινοί πράκτορες βρίσκονται στο Ιράκ, με σκοπό να προσβάλλουν αμερικανικούς στόχους, να κατηγορηθεί στην συνέχεια το Ιράν, με αποτέλεσμα μετά να επιτεθούν οι Η.Π.Α. και το Ισραήλ στο Ιράν!..

ΙΣΩΣ ΤΟ “ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ” ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ… ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΔΕΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ”, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥ ΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ… ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ “ΡΑΜΟΛΙ” “ΤΖΟ”, (ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΠΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ), Η(ΔΙΑΖ) Η ΑΦΡΟ – ΑΜΕΡΙΚΑΝΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΥΣ, ΚΑ ΚΑΜΑΛΑ ΧΑΡΙΣ!..(ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ)!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. ΘΛΙΨΗ!

Πέθανε ο τραγουδιστής του «ύμνου» της Λίβερπουλ, «You’ll Never Walk Alone»!

Reuters

Η Λίβερπουλ εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Τζέρι Μάρσντεν. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Gerry and the Pacemakers» ερμήνευσε το πασίγνωστο τραγούδι, «You’ll Never Walk Alone» που έγινε ο.. ύμνος των «ρεντς».

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών, άφησε ο Τζέρι Μάρσντεν. Ο Βρετανός τραγουδιστής του συγκροτήματος «Gerry and the Pacemakers» έμεινε στην ιστορία ως ο άνθρωπος που ερμήνευσε τo «You’ll Never Walk Alone», τραγούδι που συνδέθηκε με την Λίβερπουλ.

Ο θάνατος του Μάρσντεν δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από την Λίβερπουλ, με τον λογαριασμό της ομάδας στο Twitter να αναφέρει πως οι στίχοι που τραγούδησε θα συνοδεύουν για πάντα τους «ρεντς».

Ο Μάρσντεν ταλαιπωρούνταν εδώ και χρόνια από προβλήματα καρδιάς, ενώ η τελευταία του δημόσια εμφάνιση πραγματοποιήθηκε το 2019.

ΣΗΜ.: Σαν να χαλαρώσατε εκεί στην Ομάδα! Ανεπίτρεπτες οι γκέλες με “Γουέστ Μπρομ.” και “Νιούκαστλ”! Άντε… “come on again”, “come on reds”!..

2.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!

ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ “ΘΡΥΛΟΣ”“ΚΟΥΛΑ”, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ… “BLACK OUT”!

ΚΑΤΙ ΜΑΔΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ… ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ, ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ 3-0!.. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ;

ΑΝΤΕ ΡΕ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ “ΘΡΥΛΟ”!

ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ “ΣΑΓΟΝΙΑ” ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΙΧΜΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ, ΕΜΜΕΣΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ(!) ΣΤΟΝ “ΠΟΝΗΡΟ” ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ “ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΤΙΠΛΑΟΥ ΟΜΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΟΝ “ΠΟΛΕΜΑΜΕ” ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΠΑΔΙΚΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ “ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Ο ΚΟΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ(!) ΚΑΙ “ΣΚΥΛΟΣ” ΕΛΛΗΝΑΣ(!), ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ “ΠΑΙΖΕΙ” ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ… ΥΠΑΙΝΙΧΘΗΚΕΣ Η(ΔΙΑΖ) ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕΙΣ !!! 

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΞΕΦΥΓΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ… ΑΥΤΟΣ!..

ΚΟΥΪZ:

ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΦΟΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ”;

1. ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ

2. ΕΛ ΚΑΒΛΑΡΑΜΠΙ

3. ΕΛ ΑΓΑΜΊ; 

Κούλα, μας αγαπάς καθόλου ή μόνο σεξ;

ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

Και με μάσκα και χωρίς μάσκα σας γλεντάει ο Θρύλος του Μαρινάκη!

O “ΜΠΑΜΠΑΣ” ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ!.. 

Κούλα, μας αγαπάς καθόλου ή μόνο σεξ;

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για άσκοπη μετακίνηση στον Πειραιά!

Πρόστιμο στην ΑΕΚ για άσκοπη μετακίνηση στον Πειραιά!

-/-