Εδώ, Κα Παπακώστα, “Σωτήρα Της Ελλάδος”, Εδώ Με… ΟΡΜΗ!..

Αγαπητή Κα Παπακώστα!

 Τί έγινε Κα Παπακώστα, Υπουργάρα μας, στην Πρεσβεία του Ιράν, στην Αθήνα; Τί λέει για το συμβάν η… “Εθνική σας Συμμαχία”; Αχαχαχαχαχαχαχα! Ρίχτε τα στο… βατράχι, τον Αστυνομικό, εσείς οι… ελέφαντες στο Υπουργείο και θα έχετε… “καθαρίσει”, … πάλι!.. (Αλήθεια! Υπάρχει ποτέ συμμαχία με λύκους,ύαινες και τσακάλια);

– Αλήθεια! Τώρα δεν ξεφτιλίζεται / δεν ξεφτιλίστηκε η Πατρίδα μας, που τόσο πολύ αγαπάς Κα Παπακώστα, ή η ξεφτίλα είναι μόνον προς το Κράτος των Η.Π.Α. και όχι προς τα υπόλοιπα, όπως μας είπες στη Θεσ/νίκη, στη ΔΕΘ;

Ο “καλός καγαθός” Αρχηγός της ΕΛΑΣ, που μας έλεγες, πού ακριβώς ήταν;

Φαντάζεσαι Κα Παπακώστα μου, ο Φρουρός, που θα του πάρετε, όντας βρωμεροί και τρισάθλιοι πολιτικοί, το… “σκαλπ”, να χρησιμοποιούσε το όπλο του και να άνοιγε πυρ, κατά των νεαρών, άφρονων αυτών παιδιών και να είχαμε νεκρούς; Τί θα του κάνατε τότε του Φρουρού, αλλά και εσείς “πού θα ήσασταν, τώρα”; [Αν και κάποιος από τους χθεσινούς… καταδρομείς θα τον εξουδετέρωνε (κανένας εκ των Αλβανών εκτελεστών-μελών της Οργάνωσης φαντάζομαι), αφού σίγουρα θα είχαν σκεφτεί και την περίπτωση αυτή (μία στο εκ-ριο έστω, για τα ελληνικά πάντα δεδομένα)]!..

Πάλι καλά που η… “Εθνική σας Συμμαχία”, λέγε με “ολοκλήρωση εθνικής διάλυσης”, ελέγχει απόλυτα την “Χ. Αυγή” και το πρακτόρι, τον Μιχαλολιάκο, και έτσι αυτή δεν λειτουργεί ανάλογα και αντίστοιχα με τον “Ρουβίκωνα”, όπως έκανε επί Σαμαρά – Βενιζέλου, ενώ το γεγονός ότι στα “Media”-μας κυβερνούν παντού οι αριστεροί δημ/φοι (οι περισσότεροι, όπως ξέρεις, είναι πρώην Κομμούνια, πλούσιοι σήμερα αστοί) σας σώζει, υπό την έννοια, ότι αφού υποστηρίζουν τον “Ρουβίκωνα” δεν έχετε και σοβαρή πολιτική πίεση! Θα θυμάσαι βεβαίως, τί γινόταν στα “Media” επί Σαμαρά, στους αντίστοιχους… ακτιβισμούς, αχαχαχαχαχαχα, της άλλης συμμορίας, των άλλων Φασιστών, των Μαύρων! Η διαφορά είναι ότι ο Σαμαράς τους έβαλλε φυλακή τους Χ. Αυγίτες, ενώ οι Τσιπρο-Καμμένοι τους έχουν έξω, τους Κόκκινους!.. Γειά σου ρε μάγκα… Λαφαζάνη ΚΑΙ εσύ πιο μεγάλε μάγκα… Καλαϊτζίδη!..

Η Κα Γεροβασίλη στον άλλον όροφο, τί κάνει τώρα Κα Παπακώστα μου, πίνει κανένα… ουϊσκάκι;

Το μόνον που πρέπει να ξέρει η Κα αυτή, αλλά και εσύ Κα Παπακώστα μου, όπως και οι πολιτικοί της / σας ομοϊδεάτες είναι ότι την “Χ. Αυγή” μπορεί να την ελέγχουν / -τε απόλυτα (θα την δικάσουν αγαπητοί φίλοι λίγο πριν από τις εκλογές, για ψηφοθηρικούς λόγους οι Τσιπρο-Καμμένοι), αλλά είναι δυνατόν, όπως λένε τα… εγχειρίδια, να εμφανιστεί μια άλλη Οργάνωση ή Οργανώσεις, πραγματική / -κές όμως και βεβαίως του άλλου πολιτικού άκρου και να καταλήξουμε σε ένοπλες μεταξύ τους συγκρούσεις, (η χαρά των ξένων πρακτόρων και εχθρών της χώρας μας), με ό,τι αυτό δύναται να προκαλέσει και να δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία, κλπ, κλπ, κλπ! Εύχομαι να μην γίνει κάτιο τέτοιο, διότι θα δεις και εσύ και όλοι “πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος”,… γενικώς!..    

Κλείνοντας Κα Παπακώστα μου, σου γράφω πως “σου ταιριάζει / σου πάει γάντι” η γνωστή ρήση “πού πας ρε Καραμήτρο”, αλλά με αλλαγή του χρόνου του ρήματος, ήτοι “πού πήγες ρε… Καραμήτρο, Αρχηγέ του “Νέα Ελληνική ΟΡΜΗ”, αχαχαχαχαχαχα! Θα “κόλλησες” από το… “ΟΡΜΑ” των κομμουνιστών (το μόνον που εσύ το Όρμα το έκανες Ορμή), ξέρεις από την μία, από τις αρκετές Ομάδες αυτές δράσης του ΚΚΕ, με τις οποίες εκπ-εύει τον κόσμο της, στην ένοπλη δράση, για την… κάποια στιγμή της!.. (Υπάρχουν διάφορα επίπεδα εκπ-σης, κλπ! Ό,τι κυκλοφορεί από Ομάδες, Οργανώσεις, κλπ, τέτοιες μορφές, αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί)!..

– Για άλλη μια φορά, ΝΤΡΟΠΗ σου Κα Παπακώστα!!!

ΧΑΙΡΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1.

  • Με τί ακριβώς εκπλαγήκατε, όσοι εκπλαγήκατε, από τις άθλιες πράξεις του Πολλάκη, σε σχέση με τον Καθηγητή ΣΥΝΟΛΑΚΗ; Ξαναλέω! Δεν διαφέρουν σε τίποτα, ως προς τις μεθόδους δράσης οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ, κόκκινοι + μαύροι!
  • Θυμίζω:
  • Οι του ΧΙΤΛΕΡ σημείωναν τα σπίτια των δύστυχων Εβραίων στην Γερμανία, τη 1οετία του 1930, θα το θυμάστε!
  • Τα ίδια ακριβώς έκαναν και κάνουν, ή ορθότερα το έχουν ήδη κάνει, και οι Χ. Αυγίτες (επί Σαμαρά – Βενιζέλου) με τα “αδέλφια” τους, αυτά του “ΑΝΤΑΡ-CIA” (τα 4 σχεδόν τελευταία χρόνια των Τσιπρο-Καμμένων) στις γειτονιές των Αθηνών (Άγιος Παντελεήμονας, Πλατεία Βικτωρίας, Πατήσια, Κυψέλη, Πειραιά, κλπ) και όχι μόνον των Αθηνών! Γιατί λέτε να το κάνουν αυτό; Για σκεφτείτε, δεν είναι δύσκολη η απάντηση!..

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΩΡΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!..

2. Το τί πολιτικά εξυπηρετούν ο “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ”, ο “ΑΝΤΑΡ-CIA, κλπ, τα έχουμε γράψει και αναλύσει επανειλλημένως, εδώ στο “σάϊτ” μας!

-/-