ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!

im2Όπως γνωρίζετε όλοι, ο Γιαννάκης Αλαφούζος, ο μικρός μας Τουίτι, έχει μανία αυτοεξευτελισμού. Όχι ότι είναι θέμα αυτό, άλλωστε τόσες μανίες έχει (τα χάπια και το λίθιο να είναι καλά) αλλά να, τις μέρες του μεγάλου πόνου το παρακάνει. Έβγαλε λοιπόν μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα την παρακάτω ανακοίνωση:

«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε με το χειρότερο τρόπο. Φρόντισε για αυτό ο διαιτητής Αρετόπουλος. Καταλόγισε «κάλπικο» πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ με το οποίο έγινε το 1-0 και έκλεισε τα μάτια σε πέναλτι στον Μπεργκ που θα σήμαινε και αποβολή του παίκτη των γηπεδούχων. Ο Παναθηναϊκός θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντα του…».

Ο Γιαννάκης λοιπόν, μέσα στο γνωστά του οράματα για παράγκες και κάλπικα πέναλτι, είδε και πέναλτι στον Μπεργκ και αποβολή. Βέβαια μόνον αυτός το είδε.

Εδώ μέχρι και ο Βαρούχας, ο τηλεκριτικός διαιτησίας που πληρώνεται απο τον Γιαννάκη, μπορεί να κάνει το άσπρο… γκρι, αλλά μαύρο του θανατά όπως θέλει ο Γιαννάκης δε γίνεται! Τόσο κόσμος έχει ξεφτιλιστεί με τα καραγκιοζιλίκια του κομπλεξικού ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ, μην μπει και ο Βαρούχας στη λίστα. Στην τελική τόσο αγώνα έχει κάνει αυτός και η ΕΠΣ Αθηνών για το μεγαλείο της ομάδας των Αμπελοκήπων! Ειδικά στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών, αυτό που πήρε η βαζέλα το 2010 (που θα είναι το τελευταίο τους αυτό τον αιώνα) ο Βαρούχας ήταν… καλλιτεχνικός διευθυντής σε όσα συνέβαιναν!

Ακόμα και ο Βαρούχας λοιπόν τον άδειασε τον Τουίτι που ξεφτιλίστηκε λίγο μετά την ανάγνωση της ανακοίνωσης του, απο τον ίδιο του τον σταθμό! Για τον Τουίτι το βαρέλι δεν έχει πάτο…

Μόνη του παρηγοριά η ζεστή αγκαλιά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ Κωνσταντίνου Μπογδάνου που τον θαυμάζει και τον έχει ψηλά. Αγκαλιά, θα περάσουν κι αυτή την πίκρα… http://www.gavros.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όποιος βρει την ημέρα που ο … ΠΟΑ δεν θα βγάλει ανακοίνωση κατά της Διαιτησίας, προ ή μετά από παιχνίδι του, θα κερδίσει φέτος ένα εισιτήριο δώρο, στα επίσημα του … ΠΟΑ, για όποιο … ευρωπαϊκό παιχνίδι του επιθυμεί, ή μία ροζ ιστορική φανέλα του Σωματείου, ώστε να τιμάται και η παράδοση! Είναι γνωστή η ρήση: «Ροζ φανέλα η πρώτη σου, Βαζέλα»!