ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ!.. (ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΣΗ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ)!

Φίλοι μου!

– Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των καμμένων συνανθρώπων μας στην Καλλιφόρνια.

Ο Πολλάκης είναι ένα ανθρώπινο σκουπίδι, διότι μόνον ένα τέτοιο θα μιλούσε έτσι για νεκρούς!

– Τώρα μπορείτε να καταλάβετε το αν και πόσο λυπήθηκαν οι διεθνιστές απάτρηδες εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της Κ-Β γενικά, για τους νεκρούς στην Μάντρα (23 νεκροί) και στο Μάτι (99 νεκροί) και γενικά το πόσο σέβονται όλοι αυτοί οι… τύποι, την ανθρώπινη ζωή!

– Πιθανώς ο άξεστος, και κλέφτης κατά δήλωσή του, Πολλάκης να παρακαλάει τον Θεό, στον οποίον δεν πιστεύει, να πλημμυρίσει πχ η Ουάσιγκτον και να πνιγεί ο κόσμος εκεί, ώστε να βγει και πάλι με απάνθρωπο και αήθη τρόπο, και να υπερασπιστεί την Δούρου και(!) για την Μάντρα!.. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, μ’ αυτόν ειδικά τον… Κο!

– Δεν βρίσκω, επίσης, αντίστοιχη του “Σαρωνικού”… θάλασσα στις Η.Π.Α. ή κάπου αλλού στον κόσμο, για να πω ότι ο Πολλάκης θα εύχεται να πλημμυρίσει με πετρέλαιο, ώστε να δικαιολογήσει και τον τυφλό Κουρουπλή, που πήγε, κάποια στιγμή, στην παραπάνω μολυνθείσα θαλάσσια περιοχή και μας είχε πει ότι είδε(!) πως αυτή πια είχε καθαρίσει!..

– Άρα, όπου -παράλληλα- ακούτε κλάμα και πόνο, από τα σκουπίδια αυτά, για τους “λάθρο” που χάνονται, για τα παιδιά τους, κλπ, ο πόνος τους είναι “καθαρή” υποκρισία, είναι υλοποίηση σχεδιασθείσης στάσεώς τους, προκειμένου να καταστρέψουν την Ελλάδα και να την καταστήσουν ένα πολυπολιτισμικό διεθνές κολοχανείο! Δεν υπάρχει γι’ αυτούς Άνθρωπος και αισθήματα, παρά μόνον ο σκοπός!..

Ο Τσίπρας είναι πράκτορας των παγκοσμιοποιητών “Διεθνών Εβραίων, Όργανο των Ρότσιλντ (ιδεολογικός εγκέφαλος), Ρότσιλντ που γνώρισε ο Τσίπρας, όταν πήγε (υποτίθεται) τα παιδιά του στην… Ντίσνεϋλαντ, στο Παρίσι! Εκεί πήγε σταλμένος από τον Σόρος (Νο “1”εκτελεστικός, των Παγκοσμιοποιητών), που τον ελέγχει απόλυτα και… “πήρε το χρίσμα” και απ’ αυτόν!

 ω1

Τα “στυλ” Τσίπρα άτομα (βαθειά Κομμουνιστές και Μισέλληνες) ήσαν διεθνιστές υπό την ΕΣΣΔ, και μετά από την πτώση της, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να ενταχθούν, με το ίδιο διεθνιστικό όραμα, υπό άλλον μανδύα πια, αυτόν των ενδιαφερομένων μόνον για τις τσέπες τους και για την συνέχιση της παγκόσμιας εξουσίας τους, “Διεθνών Εβραίων”, άτομα με τον τίτλο “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες, που πολεμάνε μέχρι και τους ομοφύλους τους Εβραίους, στο Ισραήλ, επειδή θέλουν και μόνον ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΗ! Όπως ακριβώς σας το γράφω!

Χειρότερος από τον Τσίπρα είναι ο συγκυβερνήτης του Π. Καμμένος και όσοι τον ακολουθούν, αφού -κατά την γνώμη μας- λόγω ηλιθιότητος, (το “ΙQ” του δεν πρέπει να ξεπερνάει το 80), στήριξε και στηρίζει έναν πράκτορα που εργάζεται για την καταστροφή της χώρας του, παρουσιάζοντάς τον μάλιστα και ως… “Εθνοσωτήρα” (sic), αφού υποτίθεται πως έβγαλε, μαζί του φυσικά, την Ελλάδα από τα Μνημόνια!.. (Πώς γίνεται ρε Καμμένε το εξωτερικό χρέος, όταν αναλάβατε, το 2015, να ήταν 335 δις Ευρώ και σήμερα που μας σώσατε και μας… βγάλατε από τα “Μνημόνια”, να είναι 360 δις Ευρώ; Πώς γίνεται το αυτό να έχει συμβεί και με το εσωτερικό χρέος μας; Και τελικά με ένα συνολικό χρέος πάνω από 800 δις Ευρώ, πώς γίνεται ρε φιλαράκο να μας έχετε… βγάλλει από τα Μνημόνια; Είναι δυνατόν ρε εσύ, ένας με “IQ” περί το 80, ένας περίπου “Ιδιώτης”, να περνάς εμάς, για χειρότερους πνευματικά από εσένα); Καταλάβατε!

– Αυτός λοιπόν ο σχεδόν ιδιώτης, (που τον έβαλαν στο “Άμυνας” για να κρατήσει, με -τάχα πατριωτικά- ψέμματα και κορώνες τον… αντιδραστικό -προς αυτούς- ιστορικά Στρατό), είναι τόσο αισχρός, που κοροϊδεύει (νομίζει βεβαίως) ανερυθρίαστα το λαό μας και μάλιστα κατάμουτρα, αφήνοντας τον πράκτορα να πουλάει την Μακεδονία, να πουλάει για 100 χρόνια όλη την χώρα στα διεθνή αφεντικά του, να καταστρέφει την ελληνική μεσαία τάξη, να βάζει εκατοντάδες χιλιάδες ξένους Μουσουλμάνους στην χώρα επίτηδες, να διώχνει τους Έλληνες στο εξωτερικό, να καταστρέφει την ελληνική παιδεία, να πολεμάει ύπουλα την Θρησκεία, να ετοιμάζεται να δώσει σε Τούρκους και Αλβανούς, ό,τι αυτοί ζητήσουν, (τους τα έχει δώσει ήδη, απλώς μένει το κατάλληλο πλασάρισμα στον δόλιο ελληνικό λαό), κλπ, κλπ, κλπ!

– Ο Καμμένος, αν δεν είναι προδότης, αφού στα επίπεδα που αυτός “παίζει” απαιτείται, για να είσαι τέτοιος,  μυαλό, που αυτός δεν έχει, τότε χρήζει αμέσου ψυχιατρικής εξετάσεως, όντας ψυχικά και πνευματικά άρρωστος, αφού αγαπά και στηρίζει αυτόν που “του γκρεμίζει το σπίτι”, που λέει ότι τόσο πολύ αγαπά! Καταλάβατε!

Ο Καμμένος έχει, όπως όλοι οι δοσίλογοι ιστορικά, βρώμικο χαρακτήρα! Αυτόν μπορεί να τον διακρίνει κανείς εύκολα, για παράδειγμα, με τα όσα είπε στον Κοτζιά, πως “τα άρπαξε” από τον Σόρος, για την χρήση των μυστικών κονδυλίων, κλπ, μπροστά στον Π-Θ και σε τόσους Υπουργούς, κλπ, και μετά τα “πήρε πίσω”!.. Τον ίδιο χαρακτήρα έχει και ο Τσίπρας βεβαίως, που όταν ρωτήθηκε από τον δημ/φο Σρόϊτερ σχετικά, δεν απάντησε!

– Κατ’ εμάς και οι 2 παραπάνω είναι και εθνο-προδότες και ψυχο-πνευματικά άρρωστοι!

– Ο ελλ-κός λαός όμως, τί ακριβώς είναι που τους ψήφισε; (Αυτό το 50% που πήγε και ψήφισε το 2015); Πώς ψήφησε κάποιον για Π-Θ, πώς ψήφησε έναν ΑΠΑΤΡΗ, ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ και ΑΘΕΟ, για να τον υπερασπιστεί, για να υπερασπιστεί την Σημαία του, η οποία φέρει επάνω της τον Σταυρό, τον οποίον αυτός τον βλέπει και σατανίζεται;

Για τον Ελληνικό Στρατό (ΕΣ) δεν θέλω να γράψω τίποτα, παρά μόνον ότι όλοι οι παλαιοί στρ-κοί Χουνταίοι (όσοι ζουν ακόμα από τους γέροντες και όσοι είχαν μπει στις στρ-κές Σχολές επί Χούντας), έχουν ταχθεί πίσω από τον Καμμένο! (Όσοι φυσικά εκ των ηλιθίων δεν υποστηρίζουν ακόμα τον Πράκτορα Μιχαλολιάκο, τον βασικότερο συνεργάτη της Κ-Β των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τον “βαλτό” Ναζιστή ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, στην χώρα μας)!..

– Τέλος, ο Κος “Διοριστάκιας”, ο Κος “8500”, δηλαδή ο νυν Κος ΠτΔ, ας πούμε ότι ακόμα τους ανέχεται! (Δεν νομίζω βεβαίως, αλλά “ας πούμε”)!.. Το σίγουρο είναι ότι όταν η Ελλάδα εδαφικά θα κολοβώνεται, όταν η Ελλάδα θα αιματοκυλίεται, (ΕΙΘΕ ΟΧΙ!!!), και ο Κος αυτός, (όπως και οι άλλοι 2 παραπάνω),  θα κληθεί -ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ- να λογοδοτήσει, ό,τι και να κάνουν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, που -ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ(!)- το σχέδιό τους, με τίτλο Εξαφάνιση Της Ελλάδος“, τελικά δεν θα περάσει!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κα ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!

– Επειδή σήμερα μιλάς στο “ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ”, διάβασε τα ακόλουθα:

  • Το 1/2 και παραπάνω ΣΗΜΙΤΙΚΟ(!) ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. (και ορθότερα “ΜΗ ΠΑ.ΣΟ.Κ.”) είναι σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ! Αναρρωτήθηκες ποτέ γιατί;
  • Μήπως τώρα κατάλαβες γιατί γράψαμε εδώ, πως η πολιτική για εμάς τελείωσε, το 1996, με τον θάνατο του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; (Κάτι που φυσικά αποδείχθηκε περίτρανα, από τότε και μέχρι σήμερα και αναφέρομαι στο ότι, από το 1996 και μετά, η Ελλάδα μπήκε στην εποχή ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ, απ’ αυτό που μας… μάθατε να λέμε “ξένους και ξένο -γενικά- παράγοντα”)!
  • Εμείς Κα Γεννηματά δεν ντρεπόμαστε για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Α. Γ. Παπανδρέου, σαν εσένα που του άλλαξες το όνομα και το έκανες “ΚΙΝ.ΑΛ.” και… “πράσινα άλογα”!
  • Δεν μίλησες ποτέ πατριωτικά και ελληνικά, αν και έχεις πολύ ωραίο και άριστα δομημένο πάντα λόγο, ώστε να σκεφτούμε ότι δεν θα μπορούσες! Δεν αναφέρθηκες, για παράδειγμα, -ούτε καν- στον νεκρό Κατσίφα, στις απειλές και ύβρεις του νεο-φασίστα μαφιόζου Ράμα, στην όμοια και μάλιστα συνεχώς συμπεριφορά του ΡΤΕ, κλπ, κλπ, κλπ!
  • Ο Παπανδρέου, όταν ρωτήθηκε στην τελευταία ΔΕΘ που παρέστη, για τον Σημίτη, (αφού κάποιοι είχαν ορθώς εκτιμήσει ότι αυτός θα έπαιρνε το “δαχτυλίδι”, όπως και το πήρε και μάλιστα με… συμβόλαιο), απάντησε με βλοσυρό ύφος: Άλλη ερώτηση! Μέσα, τέλος, στο α/φ που τον μετέφερε από Αθήνα – Θεσ-νίκη, κλπ, και πάλι ερωτηθείς, ρώτησε: Για ποιόν με ρωτάτε; Μήπως για εκείνον που θέλησε να πουλήσει και δεν μπόρεσε ούτε τα ναυπηγεία“; Αυτόν τον Κο λοιπόν υμνείς ακόμα, τον Σημίτη, λες και είναι “Ιερή Αγελάδα”, αλλά όπως εμείς και εσύ ξέρεις άριστα ότι το κάνεις επειδή έχει εβραϊκή καταγωγή και κυρίως(!) επειδή είναι από τα παλαιά Όργανα των σημερινών κυρίαρχων, τουλάχιστον της Ευρώπης, “Διεθνών Εβραίων” Παγκοσμιοποιητών! Ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ήξερε το ποιόν του Σημίτη συνολικά και γνώριζε το τί θα επακολουθούσε στην χώρα μας!..
  • Έβαλες στο νέο Κόμμα σου τον άθεο και διεθνιστή(!) από δεξιά(!)” Θεοδωράκη και πήγε να σε διαλύσει!
  • Όλο αριστερά, αριστερά, όλο πρόοδο τάχα, πρόοδο, πρόοδο, κλπ, κλπ, κλπ φρασεολογία που μπουχτίσαμε και τελικά “τίποτα”!..
  • ΑΝ ΘΕΣ ΨΗΦΟΥΣ με… ΟΥΡΑ και όχι απλώς για να μπεις και πάλι στην… Βουλή!
  • Υπερασπίσου το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Α. Γ. Παπανδρέου! Διάβασε στην “φωτό” του παρακάτω:
  • ω1
  • Υπερασπίσου γενικά τη λέξη ΠΑ.ΣΟ.Κ., που πρόστυχοι σημερινοί “Πουθενάδες” και (πρώην) “Άπλυτοι”, που βρώμαγε το χνώτο τους και που “φτιάχτηκαν” από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Μεγάλου Αρχηγού του, σήμερα το… αναθεματίζουν, και πάλι για τις… τσέπες τους!..
  • Μίλα, [έστω και(!)], πατριωτικά, εθνικά!
  • [Για το επιχειρούμενο τέλος της Ελληνικής Παιδείας, για την βαλλόμενη ελληνική οικογένεια, για την ελληνική μεσαία τάξη που την κατέστρεψαν οι Τσιπρο-Καμμένοι, για το “Δημογραφικό” και τους Έλληνες που “τελειώνουμε”, για τα εδάφη μας που απειλούνται, για τους καθημερινούς λαθροεισβολείς, κλπ, στους οποίους δίνεται… αφειδώς και Ιθαγένεια(!), και τελικά για την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπειά μας! Τόσα πεδία έχεις να “πιάσεις”, αν θα ήθελες βεβαίως]!..
  • Υπερασπίσου την θρησκεία μας, που πάνε βρώμικα να την εξοβελίσουν!
  • Αρκετά πια με την… αριστερή δήθεν διανόηση, δια μέσου μιας σχεδόν…ακαταλαβίστηκης και “εν πολλοίς” κενής νοημάτων παραφιλολογίας!..
  • Κατάλαβε πια Κα Γεννηματά, και επιτέλους “σπάσε αυγά”, ότι ο Σημίτης χρησιμοποίησε τον τίτλο που πούλαγε (λέγε με ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και δούλεψε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ(!!!), όντας ο 1ος, στο πλαίσιο ενός διεθνούς βρώμικου ανθελληνικού σχεδίου, για την ΕΘΝΙΚΗ μας Κ/Φ, την οποία συνέχισε ο “Νεο-Βούδας, που πήγε όντας πολιτικά “ελάχιστος” να το “παίξει” ήρωας, “γυρίζοντάς” μας προς την Ρωσία και έτσι, δεν του άφησαν οι… “αγορές” (λέγε με “Διεθνείς Κοσμοκυβερνήτες Εβραίοι”) ούτε Ευρώ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί μετά να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, και να πάει σε εκλογές, από τις οποίες… προήλθε ο πνευματικά “ελάχιστος” Γ.Α.Π., στον οποίον “φόρτωσαν” “όλα τα κακά της μοίρας μας”, λόγω της άνευ ερωτήσεώς μας εισαγωγής μας στο Μνημόνιο, βάζοντάς μας έτσι υπό τον ζυγό των “Δημοκρατικών” ομοφύλων της μάνας του Μαργαρίτας, για να φτάσουμε σήμερα να μας κυβερνά και να μας διαλύει ένα άλλο Όργανο των… ξένων ανθελλήνων, ένα γνήσιο υποσύνολο του Σημίτη, ο Νεο-κομμουνιστής (Νεο-Κομμουνιστής = Νεο-διεθνιστής + παλαιο-Κομμουνιστής) Τσίπρας, που συνεχίζει ως άλλο Γρ. Τελετών… “Ο ΜΥΣΤΡΑΣ”, να παίρνει μέτρα του υπό διαδικασία… θανάτου, εναπομείναντος ελληνικού λαού!
  • ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΝ ΤΟ ΘΕΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ! Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ!
  • Μέχρι τότε, δεν σε… ξέρουμε, όσο και να… πονάμε!.. Είσαι η μόνη που μπορείς να μιλήσεις πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΑ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και να προσβάλλεις έτσι, όχι μόνον τους ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τους βρώμικους συνεργάτες τους, τους Φασιστο-Ναζήδες της “Χ. Αυγής” και τους δοσίλογους του Π. Καμμένου, που με ένα 3% παίζει δυστυχώς σημαίνοντα ρόλο, στην διαμόρφωση των εθνικών μας και λοιπών θεμάτων!!!
  • Μόνον έτσι θα εκτοξευτούν τα ποσοστά της πραγματικά μίας “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ”! Άλλωστε η εποχή επιβάλλει εθνικο-πατριωτικό λόγο!.. Δεν το καταλαβαίνεις εσύ αυτό; Δεν βλέπεις γύρω σου; Ήσουν και στο Άμυνας!.. Αρκετά πια με τα γνωστά λαϊκά… αριστερά, και θα έλεγα μονίμως αριστερά, (λέμε τώρα), “μότο”! Διάβασε και λίγο Γεώργιο Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναφερθεί και προβλέψει “το σήμερα”, όντας μεταπτυχιακός φοιτητής ακόμα, στο προ του Α’ Π.Π. Βερολίνο!..
  • Αλλιώς θα αναγκαστούμε να ψηφίσουμε για 1η(!!!) φορά, μετά το 1996, και μάλιστα να ψηφίσουμε τη ΝΔούλα, (1ο κόμμα, με βάση τις δημοσκοπήσεις), ώστε να οδηγηθούμε σε μια λίαν πιθανή και ζητούμενη, όσο τίποτα άλλο σήμερα, ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!!
  • Πρέπει να καταλάβεις ότι αν “δεν φύγουν” οι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τώρα(!), τότε η ΕΛΛΑΔΑ έχει τελειώσει! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ, από ΚΟΜΜΑΤΑ και από ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ είναι η Πατρίδα μας Κα Γεννηματά! Θα συμφωνείς φαντάζομαι!..
  • ω

 

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

-/-

2. Υπομονή Κε Πάϊατ! Σύντομα θα διαβάσεις εδώ, κάποια πράγματα, και για την Τρομοκρατία… “στην ΓΗ του ΗΛΙΟΥ“!

3. Όπως απέδειξε η υπόθεση του… Τούρκου “Κασικτσί” ή αλλιώς… Σ. Άραβα “Κασόγκι, η ΜΙΤ παρακολουθούσε τους Σ. Άραβες και μέσα στο Προξενείο τους, στην Πόλη!

[H Κα Χάσπελ (Α/CIA) φέρεται “(reportedly”) ότι παρέλαβε από τους Τούρκους, όταν πήγε πρόσφατα στην χώρα αυτή, σχετικές με την υπόθεση κασσέτες!.. Πού της βρήκαν οι Τούρκοι; Ήταν τόσος σπουδαίος στόχος ο θανών, που τον παρακολουθούσε η ΜΙΤ; Οι κασσέτες πρέπει να είναι μέσα από το Προξενείο, αφού οι Τούρκοι ξέρουν μέχρι και την τελευταία πρόταση του Κασόγκι, “βγάλτε μου την σακκούλα από το κεφάλι μου”, κλπ]!

Αλήθεια! Την ελληνική Πρεσβεία στην Άγκυρα και τα ελληνικά Προξενεία τα έχει, η ίδια Υπηρεσία, υπονομευμένα;

– Τέλος, μπορεί η λαλίστατη τ/Κ-Β και ο… ανθρωπιστής Κος ΡΤΕ να μας πει, αν ο θανών ήταν συνεργάτης τρομοκρατών και κυρίως των ΤΑΛΙΜΠΑΝ, όπως και υπόπτων που συνεργάζονταν και συνεργάζονται ακόμα με τον “ISIS” ή “DAEŞ”, κατά τους Τούρκους; Και κάτι πιο “ανοιχτά”! “Είχε ή όχι στρατολογηθεί από την ΜΙΤ και αν “ναι” “γιατί”, ο Κασόγκι ή Κασικτσί;

– Ρε Τούρκοι! “Δεν πάτε να δείτε αν ερχόμαστε”;

4. Για να μην απορρείτε! Ο δημ/φος ΚΩΣΤΙΔΗΣ ανήκει σε “Ομάδα”, ας την πω έτσι, (“Ομάδα” στην οποία ανήκουν Χουντικοί, Αξκοί ε.α. και ε.ε., Διπλωμάτες, Δημ/φοι, Πρώην και Νυν Πράκτορες, ας τους πω έτσι, της ΕΥΠ, κλπ), η οποία “Ομάδα” (με διασυνδέσεις σε επιχ-κό κόσμο + μαφία) προωθεί την Ε-Τ Ομοσπονδία ή και Συνομοσπονδία, για την οποίαν κάποτε στοιχημάτιζε ότι θα γίνει / ότι θα συμβεί ο Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ! Η “Ομάδα” αυτή, της οποίας κάποια μέλη είναι ή -αν θέλετε- κατέστησαν ευρέως γνωστά στο ε/κοινό, “έλκονται” (το γράφω “όμορφα”) από τις Η.Π.Α., αποτελούντες (η “κορυφή” τους) την από δεξιά άποψη της Ε-Τ προσέγγισης, όπως αυτή είχε -κυρίως την 10ετία του 1990- διατυπωθεί από Έλληνες αριστερούς και Τούρκους δήθεν αριστερούς, οι οποίοι “έλκονταν” (και αυτοί) από τις ΜΥ των Η.Π.Α. (CIA, κυρίως των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”)!..

[Η “Ομάδα” αυτή έλκεται από συγκεκριμένο “Κομμάτι” της Α/Ελίτ, που προωθεί αυτήν την παραπάνω Ομοσπονδία, κλπ! Γι’ αυτό και έμμεσα ή ορθότερα περίπου “κρυφά”, (αλλιώς “έξυπνα + κεκαλυμένα”),  στηρίζουν τον Τσίπρα και τις απόψεις του, (θυμηθείτε τί σας έγραφα πρόσφατα εδώ, για το τί θέλει ο Τσίπρας στα Ε-Τ ή έστω τί εντολές θα εκτελέσει και “εύκολα”), ενώ δημ-κά εκφράζονται μέσω κυρίως της ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (μεγάλη “φωλιά”, για πολλούς και όχι μόνον για Χουντικούς, παλαιούς + νέους) και ασφαλώς μέσω των Καναλιών, όπου κυρίως καλούνται ως αναλυτές, ως ειδικοί, ως εμπειρογνώμονες, ως ανώτατοι Αξκοί, Παν-κοί, κλπ]!..

Γι’ αυτό και ο Κωστίδης δεν άντεξε τα σημερινά (12-11-2018) λεγόμενα του δημ/φου Μπογδάνου, στον “ΣΚΑΪ”, στην εκπομπή των Οικονόμου – Αναστασοπούλου, (έπιασε “100 στα 100” σήμερα ο Μπογδάνος, μετά από πολύ καιρό), και είπε “να μην μιλάμε έτσι για τον Π-Θ”, κλπ! (Δεν έγλειφε για την Διπλωμάτη σύζυγό του, όπως ίσως κάποιοι να νομίσατε)! Τις προάλλες παρουσιάστηκε λάβρος, κατά(!) όσων ορθών, ως μέτρων κατά της Αλβανικής/Κ-Β, κλπ, είχε πει και προτείνει (σε επίπεδο υποθετικής θεωρίας) ο τέως… εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, συμπαθής Ταξ-χος Θεοδωρακίδης, ενώ, ακόμα παλιότερα, τον είχαν πολύ εύκολα βάλλει τον Κο Κωστίδη, οι χάκερς της ΜΙΤ στην Πόλη, στο… στρατηγείο τους, για να του δώσουν συνέντευξη!

– Δεν ξέρω να σας πω, αχαχαχαχαχαχαχα, αν στην “Ομάδα” αυτή ηγετικό ρόλο έχουν οι Πόντιοι ή όσων, τέλος πάντων, το επώνυμο τελειώνει σε -ίδης!..

5. Και επειδή κάποιοι μας ρωτούν για τον δημ/φο(;) Καρβουνόπουλο, κλπ, εμείς σήμερα προτιμούμε να αναφερθούμε στα όσα ανέφερε περί τ/εθνικού Υ/Β και θα απευθυνθούμε στους Τούρκους και στις ΤΕΔ! (Πληροφόρηση που εκτιμούμε πως του την έδωσαν από το Ε/ΓΕΕΘΑ / ελπίζουμε όχι ο… “Εκπρόσωπος Τύπου” του ΓΕΕΘΑ)!

– Ρε Τούρκοι!

  • Εδώ μηχανή δεν μπορέσατε να φτιάξετε για τοALTAY και ζητιανεύατε από τους Ν. Κορεάτες, κλπ, κλπ, κλπ, ρε Μογγόλοι, (μας τα έλεγαν και μάλιστα με λεπτομέρειες οι Κορεάτες) και το κάνατε το άρμα, από ALTAY”… “S AL(A)TA – Y!
  • Υ/Β θα φιάξετε τώρα ρε;
  • (Σαν το εθνικό πολεμικό α/φ σας θα είναι);
  • Επειδή τώρα καταλάβατε και εσείς πως ξεφτιλιστήκατε, μας είπατε ότι βάλλατε σε “γραμμή παραγωγής” 250 τέτοια άρματα! Για να τα πάτε πού, ρε; Στην Θράκη ή στα… νησιά μας; Μπορούν; Τί λέτε;
  • Εδώ τα ΛΕΟΠΑΡΝΤ ρε, στην “κατεχόμενη” Α. Θράκη, (όταν προηγούμενοι από εσάς στο Τ/ΓΕΕΔ, επιδίωκαν, και ορθά, ένα είδος άρματος, ανά περιοχή, και ανάλογα πάντα με την φύση αυτής), και δεν ξέρουμε, αν μπόρεσε το προσωπικό σας (και μάλιστα το μόνιμο), μέχρι σήμερα που “μιλάμε”, να τα “καταλάβει” / να τα “μάθει”, και “μιλάμε” για άρματα που τα έχετε πάρει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια, ρε Τούρκοι!
  • Το “εθνικό Υ/Β” “σας μάρανε“!..
  • (Ο / Η Κων-πολίτης / – σσα μεταφραστής σας, να μεταφράσει σωστά την φράση “σας μάρανε”)!
  • Θα πάρετε και 2ο αερ-ρο τάχα, με ειδικά F-35, (λέγε με ελικοπτεροφόρο), μετά το 1ο από την Ισπανία, (πού το έχετε άραγε αυτό;), θα πάρετε και S-400 και F-35, έρχεται και το άλλο πλοίο εξορύξεως, μας είπε “προχθές” ο Υπουργός σας Κος Ντονμέζ (“Ψιλοεβραίος” ή… λάθος;),και, και, και, και…. ……….. …… …….!!!

Τούρκοι!

  • Όπου ακούγεται πολύ το ΕΘΝΙΚΟ, σε τέτοια θέματα, τότε μιλάμε για ΧΟΥΝΤΑ, στην χώρα αυτών που το πολυ-λένε! Σκεφτείτε τί διαβάσατε μόλις! Προσοχή λοιπόν στην έμμεση ευρεία χρήση του… Ισλαμικού “μότο” “Ισλάμ – Τουρκία -Οικογένεια”, στην πράξη!..
  • Δεν βαράτε καμμιά εθνική… μαλακία, ώστε να παράξετε και το Τ/”ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ“(!) και να μας… εκπλήξετε;
  • ΛΕΤΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΖΩΓΡΑΦΗΣΕΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, στα περιοδικά τους

ΕΛΛΗΝΕΣ Η (ΔΙΑΖ) ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΠΛΑΔΕΣ! ΜΗΝ… ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ για ΤΟ Τ/Υ-Β, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΦΥΛΑΚΕΣ!

Τέλος, και το παρακάτω, για εσάς φίλοι!

Εϊ! Εκεί στην “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” του Κου ΦΙΛΙΠΠΑΚΗ και του χορηγού Κου ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! Κανένα Τάγμα δεν έχουν απέναντι από τα Ίμια οι Τούρκοι! Μια στρ-κή εγκατάσταση έφτιαξαν (την ολοκλήρωσαν και την παρουσίασαν στον Τύπο προ μηνός και “βάλλε” / εσείς τώρα την πήρατε χαμπάρι;), η οποία λειτουργεί ως “Παρατηρητήριο”, ώστε κανείς Έλληνας να μην μπορεί όχι να ανεβαίνει, αλλά ούτε καν να πλησιάζει “εις τας διδύμους αυτάς βραχονησίδας”, αφού άμεσα θα ειδοποιούνται οι ΤΕΔ, για επέμβαση, ώστε να αποφεύγονται επεισόδια τύπου… Καμμένου, κάθε χρόνο!.. Οι Τούρκοι δεν είναι όπως είναι πιθανώς οι Έλληνες, δηλαδή ηλίθιοι”, ώστε να βάζουν σε “εδάφη τους – μη εδάφη τους”* προσωπικό, δίκην… μελλοθανάτων!..

* Εννοώ, με την φράση εδάφη – μη εδάφη, ό,τι περίπου εννοούσα, όταν σας έγραφα για το έδαφος πχ, όπου σκοτώθηκε από τις ΤΕΔ, το 1986, ο Στρ-της Καραγώγος! Λέγαμε τότε πως είναι “τύποις” μόνον πχ ελληνικό ή τουρκικό ένα έδαφος, και είναι σαν να μην το έχει ούτε ο ένας ή ο άλλος, (ο κατέχων τέλος πάντων), όταν όντας σχήματος “θηλυκού στήθους”, (λέγε με “βυζί”), κανείς εχέφρων δεν θα μπει εκεί μέσα, διότι σχεδόν θα περικυκλωθεί! Μεταφέρατε τώρα την εικόνα αυτή σε ένα θαλάσσιο στόχο, όπως η υπόψη τ/εγκατάσταση στη νησίδα του “Λχία” και σκεφτείτε περίπου ανάλογα!..

6. Η επίθεση των αναρχικών σήμερα (12-11-2018) σε αστυνομικούς στο Πρωτοδικείο Αθηνών (Ρουβίκωνες, κλπ), και σε αστυνομικούς της “ΔΙΑΣ“, είναι επίθεση κατ’ εντολήν, (δεν μπορώ να ξέρω ποιού ή ποιών), ενταγμένη στην “Τρομοκρατία Χαμηλής Έντασης“, του Κου Τσίπρα, (όπως σας έγραφα πρόσφατα), που αποβλέπει στην τρομοκράτηση των πολιτών, στον εξευτελισμό της Αστυνομίας και στην παγιοποίηση της Οργάνωσης αυτής του Σόρος στην χώρα μας, στην ψυχή των Ελλήνων, αλλά και της πάκτωσης του φόβου επίσης στις ψυχές τους!

ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΥ (Ερωτηματικό) ΤΟ ΠΑΝΕ; 

Η ΕΣΣΔ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΑΛΛΑ Η… ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (ΦΙΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΤΕ) ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ! 

– Εκτιμούμε πως η τρομοκρατία αυτή, κάποια στιγμή, θα ανέβει… επίπεδο, αρχικά, με τραυματισμό σοβαρό Αστυνομικών και “τρομοκρατών”! (Ανάλογα πάντα με τον σχεδιασμό της Οργάνωσης… “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, της “Οργάνωσης με τα 1000 πρόσωπα”, όπως την είπαμε)!

– Το επίπεδο, στη συνέχεια και κάποια στιγμή, θα ανέβει απότομα και ίσως να οδηγηθούμε και σε θάνατο μέλους της Οργάνωσης, ώστε να ηρωοποιηθεί και πάλι η τάχα μου Αριστερά των Τσίπρα – Καμμένου, (ίσως λίγο πριν από τις εκλογές / η Πρεσβεία και κυρίως ο Κος Πάϊατ να ξέρει κάτι… και εννοώ “πληροφοριακά”, αχαχαχαχαχα), αλλά και να έχει σοβαρό αντικείμενο ασκήσεως πολιτικής προπαγάνδας, στο πλαίσιο του διεθνούς σχεδιασμού καταστροφής της Ελλάδος, που υλοποιείται από την οργανωμένη και ενταγμένη στο υπόψη κόλπο ντόπια “ΚΕΦΑΛΗ” και από τα αγνά, στις περισσότερες των περιπτώσεων νεαρά παιδιά, που νομίζουν πως “πολεμούν” για κοινωνική… δικαιοσύνη!

[Θάνατος πιθανώς και του Καλαϊτζίδη, ο οποίος δεν έχει αντιληφθεί, ότι τα ντόπια αφεντικά του, με έξωθεν εντολή, προκειμένου να υλοποιήσουν τον δόλιο κατα της Πατρίδος μας σχεδιασμό τους, δεν θα τον λυπηθούν και δεν θα σκεφτούν πολύ, προκειμένου να τον κάνουν… 2ο Φύσσα, (γιατί όχι και 2ο… Λαμπράκη / αυτόν ή κάποιον άλλον όμοιό του / απλά γράψαμε Καλαϊτζίδη, επειδή αυτός έγινε γνωστός), Φύσσα που σκότωσε ένας ηλίθιος, με πιθανή εντολή πληρωμένου… “Χ. Αυγίτη”  πράκτορα (στο “Πεδίο”), για μια… γυναίκα… , ώστε παράλληλα να παραμείνουν και στην εξουσία! Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Καλαϊτζίδης κατέστησε τις προάλλες υπεύθυνη την Αστυνομία, για ό,τι τυχόν του συμβεί -υποτίθεται από το κακό και μονίμως… δεξιό παρακράτος, ουσιαστικά ήταν / είναι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ!..  “Ελάτε, κινδυνεύω”! Νομίζω με καταλαβαίνετε! “Παίζοντάς” το έτσι, και(!) δεν ξεφτιλίζεται στους δικούς του, αντιθέτως μάλιστα, αλλά και(!) την βοήθεια της Αστυνομίας έμμεσα αιτείται! Γι’ αυτό και το επεισόδιο με τους 2 αστυφύλακες στου Ζωγράφου είναι ύποπτο, αφού κάποιοι θέλουν να διώξουν την Αστυνομία, από το να φυλάει αυτή μέλη – στόχους της Οργάνωσης αυτής! (Αν αυτό συνέβη, που ελέχθη πως δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, αφού μας είπαν ότι οι 2 αστυφύλακες είναι Ζωγραφιώτες και πως ήταν “εκτός Υπηρεσίας”)! Γι’ αυτό και η αστυνομική παρακολούθηση πρέπει αφ’ ενός να συνεχιστεί, αν φυσικά υπήρχε ποτέ τέτοια, αλλά και αφ’ ετέρου οι Αστυνομικοί να μην τσιμπήσουν” σε οποιαδήποτε πρόκληση στο μέλλον, από τον όποιον ή από τον κάθε “Ρουβίκωνα, διότι ΙΣΩΣ(!) να επιδιωχθεί η… ανεύρεση ΘΥΜΑΤΟΣ, για… αλλότριους σκοπούς! Αν με καταλαβαίνετε]!..

7. Τώρα θα γράφουν ΟΛΟΙ και(!) για το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ, που σας γράφαμε, από την 1η στιγμή του “σάϊτ” μας! Το Ε/ΓΕΕΘΑ ήξερε εδώ και 10 χρόνια, όλες τις σχετικές, με το υπόψη σχέδιο, λεπτομέρειες!.. Μπράβο, έστω και αργά, Κε Χίε! (Τί έγινε “τακίμιασες” με τον… Π. Καμμένο);  Διαβάστε παρακάτω:   

ΣΧΕΔΙΟ «ΜΑΜΟΥΘ»! Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ω

 

Το Ισραήλ επεκτείνει την κυριαρχία του με στόχο το σχέδιο δημιουργίας του «Μεγάλου Ισραήλ», με την τεράστια σιδηροδρομική σύνδεση του Tελ-Αβίβ με την Ιορδανία και τις αραβικές χώρες (Σ. Αραβία), στα πρότυπα της οθωμανικής περιόδου.

Πρόκειται ταυτόχρονα όμως για σχέδιο εξοβελισμού της Τουρκίας από την περιοχή των χωρών του Αραβικού Κόλπου, το οποίο εφαρμόζει το Ισραήλ, σύμφωνα με τον Σύρο Ακαδημαϊκό-ερευνητή Σεμίρ Χαφίζ, στον υπόγειο αδυσώπητο πόλεμο του Τελ-Αβίβ με την Άγκυρα .

Μιλάμε για την ανακοίνωση της κατασκευής του περιβόητου «σιδηρόδρομου της ειρήνης», όπως ονομάζεται, ο οποίος θα συνδέει το κράτος του Ισραήλ με τα αραβικά κράτη του Κόλπου, σε μια επανάληψη της εποχής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

Ο ισραηλινός υπουργός Μεταφορών Yisrael Katz, παρουσίασε το «Σιδηροδρομικό Πρόγραμμα για την Ειρήνη», το οποίο θα συνδέει το Ισραήλ με την Ιορδανία και τις χώρες του Κόλπου. Όλα αυτα αποκαλύφθηκαν στη “Διεθνή Διάσκεψη Μεταφορών”, που πραγματοποιήθηκε στο Ομάν, την Τετάρτη (07-11-2018).

Το όλο σχέδιο στηρίζεται και από τις ΗΠΑ και προσωπικά από τον Ν. Τραμπ, ενώ το  Ισραήλ έχει ανάλογα σχέδια και για την Ευρώπη, καθώς  η χώρα μετατρέπεται σε ένα περιφερειακό τεράστιο ναυτιλιακό κέντρο.

Ο Katz δήλωσε ότι το έργο θα δημιουργήσει μια πρόσθετη εμπορική διαδρομή φθηνότερη και ταχύτερη στην περιοχή και θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη της Ιορδανίας, της Παλαιστίνης, του Ισραήλ και των χωρών του Κόλπου και μακροπρόθεσμα και στην ιρακινή οικονομία.

«Το έργο, χρηματοδοτείται από το  εβραϊκό λόμπι στις ΗΠΑ, την αμερικανο-ισραηλινή οργάνωση (“AIPAC”), και έχει ως κύριο στόχο να διαιρέσει τις και να ελέγξει τις ισλαμικές χώρες, ενώ θα αποτελέσει ένα μεγάλο  ανάχωμα στην τουρκική επεκτατική πολιτική στην περιοχή,  αποτρέποντας  την οικονομική ανάκαμψη της Άγκυρας», συνεχίζει ο Σύρος ακαδημαϊκός και αυτό λέει πολλά.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου, λίγο πριν την επίσκεψή του στο Ομάν, δήλωσε ότι υπάρχει ανάγκη υλοποίησης του έργου αυτού που θα συνδέει την χώρα του με τις ισλαμικές χώρες.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Διεθνούς Συνδέσμου Αράβων Ακαδημαϊκών Σεμίρ Χαφίζ, επικαλέστηκε τις δηλώσεις του Ισραηλινού υπουργού μεταφορών Ισραέλ Κατζ, ο οποίος μίλησε στο διεθνές συνέδριο μεταφορών του Ομάν , στο οποίο αποκάλυψε το σχέδιο κατασκευής «του του  σιδηρόδρομου της ειρήνης», για να τον επικρίνει στην συνέχεια.
«Το Ισραήλ αντέγραψε την ιδέα του σιδηροδρόμου Hicaz, ενός ισλαμικού έργου που χρονολογείται με   πάνω από 100 χρόνια ιστορίας», είπε ο ίδιος.

Ο «σιδηρόδρομος Hicaz”, κατασκευάστηκε  από τον σουλτάνο Abdulhamid II, μεταξύ 1900-1908 και συνέδεε την Δαμασκό με την Μεδίνα στην Σ. Αραβία και  θεωρείται το τελευταίο μεγάλο έργο επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

«Ο στόχος του έργου είναι η αποσύνθεση της περιοχής», επιμένει ο Σύρος ακαδημαϊκός.

Ο Μαχμούντ Οσμάν, Σύρος  συγγραφέας και πολιτικός αναλυτής, δήλωσε και αυτός ότι το έργο αποσκοπεί στη διάλυση της περιοχής.

Ο Οσμάν δήλωσε ότι η ενότητα των χωρών στην περιοχή κινδυνεύει, καθώς και η πολιτιστική και ιστορική υφή της ευρύτερης περιοχής, με αύξηση της  διαφθοράς, της διαίρεσης, κά.

Πρόκειται για ένα έργο με το οποίο το σημερινό κράτος του Ισραήλ επεκτείνεται στην περιοχή του Κόλπου σε συνεργασία με την Σ.Αραβία , μια συνεργασία την οποία υπονομεύει μόνο ο Ερντογάν.

Ο «υπόγειος πόλεμος» Τούρκων και Ισραηλινών έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και έχει ως έπαθλο τις αραβικές χώρες, μια περιοχή προνομιακού χαρακτήρα έως τώρα για την σημερινή Τουρκία.

Τώρα όμως το αμερικανο-εβραικό λόμπυ τερματίζει τα όνειρα του σουλτάνου για την αναβίωση της πάλαι ποτέ οθωμανικής αυτοκρατορίας μια και καλή.

Όσο για την κόντρα Νετανιάχου-Ερντογάν αυτή τώρα έχει μεταφερθεί στην Κύπρο αποκλειστικά, στην οποία αποστέλλονται αμερικανικές δυνάμεις για να κάνουν την «βρώμικη δουλεία» με τους Τούρκους αν και εφόσον απαιτηθεί,  κατ΄επιταγή του Τελ Αβίβ.

-/-

8. 

ΑΘΛΗΤΙΚΗ… ΖΩΝΗ!

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΒΟΛΛΕΫ!

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή!

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΤΑ… ΨΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΖΑΚΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΙΤΣΩΝΗ, Η(ΔΙΑΖ) ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ, ΒΑΖΕΛΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΡΩΣΔΙΔΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ… ;

  

Επική «σφαγή» από ανίκανο διαιτητή
Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018

Περέιρα και λοιπές… δυνάμεις του συστήματος, που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο, ξεφτιλίστηκαν για μια ακόμη φορά και αιτία αποτελεί η διαιτησία του Αντριέν Ζακοτέ, ο οποίος έκανε επική «σφαγή» σε βάρος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλοιώνοντας το αποτέλεσμα και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Μεγάλη απορία αποτελεί γιατί σφύριξε σαν… εξυγιαντής, λες και στην Ελβετία ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα, με συνέπεια ο Ολυμπιακός να βρεθεί μπροστά σε ένα ακόμη μπλόκο!

Τα δυο πέναλτι που δεν έδωσε στα χέρια που έκαναν οι Μακέντα (84′) και Χατζηγιοβάνης (85′) είναι μόνο η αποθέωση μιας εξευτελιστικής διαιτησίας, εκτός αν ο απίθανος Ελβετός είναι διαιτητής του βόλεϊ και όχι του ποδοσφαίρου! Όταν οι παίκτες παίζουν τη μπάλα με το χέρι, όπως ο Μακέντα που την απομάκρυνε με αυτόν τον τρόπο από την περιοχή της ομάδας του ή ο Χατζηγιοβάνης που την έβγαλε κόρνερ, είναι πέναλτι.

Υπάρχει και η φάση στο 48′, με το γκολ του Λάζαρου, που σηκώνει πολύ συζήτηση, καθώς ο Νάτχο προσπαθεί να τον αποφύγει, όμως ο Διούδης έπεσε πάνω του, την οποία ανέφερε και ο Μαρτίνς, τονίζοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις. Δεν περιμέναμε με ξένους για κάτι τέτοιο, εννοείται πως ήρθαν επειδή είναι διαιτητές έτοιμοι για τέτοια ματς».

Πάντως, ο Ελβετός Ζακοτέ φρόντισε από νωρίς να δείξει τις προθέσεις του και με άλλα λάθη, φυσικά μόνο σε βάρος του Ολυμπιακού. Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για μια διαιτησία-«καρμπόν» με τους Έλληνες που βάζουν στα παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

Ο Ζακοτέ ανέχθηκε τις καθυστερήσεις των παικτών του Παναθηναϊκού που έψαχναν αφορμή για να πέσουν κάτω. Ανέχθηκε και τις καθυστερήσεις των τερματοφυλάκων κάθε φορά που έπρεπε να επαναφέρουν τη μπάλα, καθώς αρχικά ο Διούδης, μετά ο Κότσαρης το είχαν κάνει σύστημα, με αποτέλεσμα να παίζουν με τα νεύρα όλων.

Ο Ελβετός θυμήθηκε και έβγαλε κίτρινη στον Κότσαρη στο 90′. Κατά σύμπτωση ούτε καθυστερήσεις κρατούσε, ούτε έδειξε να ενοχλείται για αυτό το… παιχνιδάκι.

Άλλο περίεργο έχει να κάνει με τις κάρτες. Στο πρώτο ημίχρονο μάλλον θα τις ξέχασε, αφού δεν έβγαλε καμία παρά τις κλωτσιές των «πρασίνων». Για παράδειγμα μια κίτρινη που έπρεπε να δώσει στο 30′ στον Μαυρομάτη, ο οποίος με φάουλ ανέκοψε μπάσιμο του Φορτούνη μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού έγινε… γαργάρα!

Όπως και μια κίτρινη στον Γιόχανσον για σκληρό μαρκάρισμα στον Κούτρη που προκάλεσε μέχρι και τις διαμαρτυρίες της εξέδρας (34′). Έκανε κι άλλα τέτοια λάθη, γενικά και στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν στο γήπεδο της… εξυγίανσης.

Άλλο περίεργο: Ο Ολυμπιακός είχε κατοχή της μπάλας, όμως τα φάουλ είναι 13-8 υπέρ των φιλοξενούμενων που δεν πήγαν στο Καραϊσκάκη για να παίξουν ποδόσφαιρο, παρά για να το… ξεσκίσουν από πλευράς καθυστερήσεων.

ΣΟΥΜΑ: 2 ΠΈΝΑΛΤΥ + ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΑΚΥΡΩΘΕΝ, ΓΙΑ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜ-ΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΝΑΤΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!.. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ… ΕΙΔΑΝ!!! ΠΟΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΣΤΟ 1/2 ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΚΟΛ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ;

ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΜΑΣ, ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”! “ΕΦΥΓΕ” ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ!.. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ, ΟΣΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΑΣ “ΕΦΥΓΑΝ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!

ΕΦΥΓΕ Ο Γ. ΔΗΜΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΤΗΝ “ΦΥΓΗ” ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΟΥΡΙΔΑ, ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΩΣ “ΑΤΤΙΛΙΟ“!

attilio

-/-

ΚΑΙ

Το στήσιμο στην Πάτρα από τον Θωμά, είναι το τελευταίο.

 

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 

Μετά τις ρουκέτες Κούγια στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, θα έπρεπε να έχουν μπει όχι ένας αλλά… δύο εισαγγελείς για να ψάξουν όλα αυτά τα τερατώδη που όλοι ξέρουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και κανείς (σχεδόν) δε μιλάει

Ο Θωμάς Μητρόπουλος και τα υποζύγια του μας προκαλούν μέσα στα μούτρα μας. Το ίδιο και οι προστάτες του. Οι άνθρωποι του Θωμά, από τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο μέχρι τον περίφημο «γιατρό» Δημητρόπουλο που κάνει τον οδηγό του Θωμά στο νομό Ηλείας, όπως κάνει τον οδηγό του και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας όταν είναι στην Πάτρα (ούτε ο… Πάπας τόσους οδηγούς), από τους διαιτητές κομάντος μέχρι και τους δημοσιογράφους «παπαγάλους» που προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ήλιος δε βγαίνει από την ανατολή, έχουν φτάσει πλέον την πρόκληση στο απροχώρητο.

Ο Δημητρόπουλος έτσι ορίστηκε γιατρός στην Πάτρα! Ως άνθρωπος ΚΑΜΙΚΑΖΙ του Θωμά που θα έκανε αυτό ακριβώς που έπρεπε για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με -3 βαθμούς και να γίνει στον Θρύλο η μέγιστη δυνατή ζημιά.

Το παρακράτος γνώριζε προφανέστατα και την προβοκάτσια του «Παναθηναϊκού» οπαδού που όλως τυχαίως βρέθηκε ανάμεσα σε Ολυμπιακούς και έπαιζε τον ύμνο της ομάδας του στη διαπασών για να προκληθεί επεισόδιο και την έτοιμη αντίδραση των ΜΑΤ με τη λυσσαλέα επίθεση. Αυτά όμως δεν αρκούσαν για να κληθεί ο Ολυμπιακός για -3. Οπότε έπρεπε να ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΕΙ τραυματισμός ΜΕΣΑ στο γήπεδο!

Τι κι αν ο περίφημος «τραυματίας» της Πάτρας έδωσε κατάθεση ο άνθρωπος στην ΕΛΑΣ και είπε ότι τραυματίστηκε μακριά από το γήπεδο; Και μάλιστα ενώ το παιχνίδι παιζόταν ακόμα στο γήπεδο; Ο Δημητρόπουλος, το υποχείριο του Θωμά φώναζε από την τηλεόραση μέχρι τον παρατηρητή «τραυματίας τραυματίας» για να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός.

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Θωμάς και οι άνθρωποι του ΕΣΤΗΣΑΝ τον Ολυμπιακό στην Πάτρα και αυτό δεν θα το συγχωρήσουμε εμείς οι Ολυμπιακοί ούτε στον Θωμά ούτε σε όσους τον προστατεύουν… Έστειλε τον τύπο αυτό για να χάσει ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα… Τα πράγματα είναι απλά και… ασυγχώρητα!

Αλήθεια, ο περίγυρος του, αυτοί που έχουν ακόμα το θράσος και δηλώνουν Ολυμπιακοί, τα παιδιά του, όλοι, πως αισθάνονται για όλα αυτά;

Δουλίτσα έκανε ο Θωμάς και με τις ΕΠΣ και τις εκλογές της ΕΠΟ. Με συγκεκριμένα ποσά και συγκεκριμένες εντολές. Ήταν τότε που στον Τύπο έγραφαν για συναντήσεις του Θωμά στο «Μεγάλη Βρετανία» με τον Μελισσανίδη και όχι μόνον και κάποιοι το διέψευδαν μετ’ επιτάσεως. Ήταν όμως αλήθεια.

Ο Θωμάς λοιπόν εκπόνησε το πρόγραμμα «άλωσης» των ΕΠΣ – ειδικά εκείνων που ήλεγχε απόλυτα με ανθρώπους-εργαλεία. Στην συνέχεια έχει εκπονήσει και το σχέδιο λειτουργίας των κορακιών, αφού όπως αποκάλυψε ο Κούγιας στους δικαστές ο Θωμάς Μητρόπουλος και οι δικοί του άνθρωποι (όπως ο Γιάννης Παπαδόπουλος) επιλέγουν τους διαιτητές που θέλουν και αυτοί ορίζονται με τη βοήθεια του Τριτσώνη της ΚΕΔ.

Προσοχή τώρα γιατί προκύπτουν δυο τεράστια θέματα:

1) Μέχρι τώρα ο Θωμάς Μητρόπουλος βοηθούσε τους αντιπάλους του Ολυμπιακού να κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό. Τώρα φαίνεται μετά την Πάτρα ολοκάθαρα ότι πλέον αυτός και οι δικοί του άνθρωποι ΣΤΗΝΟΥΝ τον Ολυμπιακό!

2) Πρέπει να πάρει θέση άμεσα για το θέμα του Θωμά Μητρόπουλου και ο παλαιός του φίλος Σωκράτης Κόκκαλης. Πως του επιτρέπει (είναι γνωστό ότι με ένα τηλέφωνο μπορούσε να τον σταματήσει) να κάνει τέτοιο παρασκηνιακό, βρώμικο και λυσσαλέο πόλεμο στον Ολυμπιακό; Αρκετά με το κρυφτό. Αφού έβγαλε ανακοίνωση για το Καραϊσκάκη από το πουθενά, αφού παραιτήθηκε και από το ΔΣ της ΠΑΕ, τί τον εμποδίζει να μιλήσει για αυτά που κάνει ο Θωμάς; Γιατί τόσα χρόνια δεν κάνει και δε λέει κάτι για αυτή την κατάσταση;

Είναι τρομερό δε ότι «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ προσπαθούν να δημιουργήσουν εσωτερικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό παρά το γεγονός ότι είναι όλα και όλοι είναι ξεκάθαρα από το ίδιο «σύστημα».

Βέργης και Λιβάνιος, φίλοι και κουμπάροι, εργαζόμενοι στη Live Sport του Φιλιππάκη (του Μελισσανίδη δηλαδή) γράφουν τα ίδια θέματα στη Live Sport και φυσικά στη φυλλάδα του Βαξεβάνη που δουλεύει ο Λιβάνιος. Σιγά μην έλειπε ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξίσωση «Πόλεμος στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη»… Και σιγά μην έλειπε από το σύστημα που πολεμάει τον Ολυμπιακό η εφημερίδα «μαύρο χέρι» του ΣΥΡΙΖΑ…

Ακούστε τώρα και μια ακόμα πιο ωραία σύμπτωση για να καταλάβετε σιγά σιγά το παζλ σε όλο του το μεγαλείο. Βέργης και Λιβάνιος δούλευαν και οι δύο ή μάλλον παρήγαγαν οι δυο τους το μεγαλύτερο ποσοστό του περιοδικού της τότε ΕΠΑΕ. Μπόνους δουλίτσα για τα «δικά τους» παιδιά! Ποιος ήταν πρόεδρος της ΕΠΑΕ τότε; Ο… Βίκτωρας Μητρόπουλος! Ο αδερφός του Θωμά!

Που τώρα από την εφημερίδα του την “Άποψη” και από το σάιτ του μιλάει για έναν άγιο άνθρωπο, τον Θωμά, που δεν έχει δει ζωγραφιστό διαιτητή στη ζωή του… Μα δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι πόσο γελοίοι γίνονται.

Για να τελειώνουμε με το θέμα, τουλάχιστον προς το παρόν. Καλά κάνει ο Θωμάς και κάνει τις δουλίτσες του με όποιον νομίζει. Όμως αρκετή ζημιά έχει κάνει στον Ολυμπιακό. Στησίματα παλαιών εποχών εμείς δεν θα ανεχτούμε. Ειδικά από έναν άνθρωπο όπως ο «Κοκκαλιάρης» ο οποίος αντί να κρύβεται από τις καμπάνες και τις φυλακές που έχει φάει, θέλει να κάνει και πολιτική και να διαφεντεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τους έχοντες ασθενή μνήμη (τους… ανώνυμους «Λιβάνιους» κλπ) να θυμίσουμε ότι ο Θωμάς Μητρόπουλος καταδικάστηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε 2 έτη φυλάκισης, για το αδίκημα της δωροδοκίας με σκοπό την αλλοίωση αποτελέσματος στον αγώνα Ηλυσιακός-Αγροτικός Αστέρας 3-2 (27/4/2009). Επίσης, του επεβλήθη χρηματική ποινή 30.000 ευρώ.

Και υπάρχουν και χειρότερα. Ο άμωμος και άσπιλος Θωμάς Μητρόπουλος καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε φυλάκιση 12 ετών μετά τη μήνυση του Στυλιανού Πούλου για απάτη και του Κώστα Αντιπαριώτη (πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ) για απάτη και πλαστογραφία, από τον καιρό της συνεργασίας τους στο Αιγάλεω.

-/-