ΕΚΤΑΚΤΟ! ΓΙΑ ΤΗΝ Κα… ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΤΗΣ… ΜΟΝΜΑΡΤΡΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 18-04-2019, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΣ-ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Φίλοι! 

Α. Πρώτα διαβάστε παρακάτω!

Σεπόλια: Μαρτυρία σοκ! Οι ληστές έκαναν μαύρο στο ξύλο τον 85χρονο.

Σεπόλια: Μαρτυρία σοκ! Οι ληστές έκαναν μαύρο στο ξύλο τον 85χρονο
Τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών ένας 85χρονος άνδρας στα Σεπόλια περιγράφει με σοκαριστικό τρόπο μια γυναίκα που μένει στην ίδια η γειτονιά. Είναι η γυναίκα που μαζί με τον σύζυγό της βρήκαν τον άτυχο άνδρα παραμορφωμένο και «μαύρο» από το ξύλο, μέσα στο σπίτι του το πρωί της περασμένης Κυριακής (14.04.2019).

Η ληστεία έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ληστές, άγνωστο πόσοι, μπήκαν στο σπίτι του 85χρονου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως και για λίγα ευρώ δεν δίστασαν να τον σαπίσουν στο ξύλο και να τον αφήσουν αιμόφυρτο. Ο 85χρονος άνδρας άφησε το βράδυ της Τρίτης (16.04.2019) την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου νοσηλευόταν από την Κυριακή το πρωί.

Τον 85χρονο βρήκε βαρύτατα τραυματισμένο ένα ζευγάρι που μένει κοντά του και φαίνεται πως τον πρόσεχε. Η γυναίκα περιέγραψε με σοκαριστικό τρόπο τις στιγμές της φρίκης.

Συνήθως, λέει η γυναίκα, ο 85χρονος άνδρας άνοιγε το παράθυρό του περίπου στις 09:00 με 09:30. Συνήθιζε να παίρνει την καρέκλα του και να κάθεται έξω για να μπορεί να βλέπει κόσμο. Ζούσε μόνος στο σπίτι που σύμφωνα με άλλο γείτονα ανήκει στην αδερφή του. Δεν είχε πολλά λεφτά, μια σύνταξη έπαιρνε. Αλλά είχε πέσει θύμα ληστείας άλλες τέσσερις φορές. Την περασμένη Κυριακή ήταν η πέμπτη φορά.

Όταν η ώρα πέρασε και ο Σάββας δεν είχε βγει στη γειτονιά, η γυναίκα και ο σύζυγός της ανησύχησαν. Τον πήραν στο κινητό του και στο σταθερό, αλλά καμία απάντηση. Του χτύπησαν την πόρτα και τότε άκουσαν τα βογγητά του. Τον ρώτησαν αν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα, αλλά πάλι άκουσαν βογγητά. Τότε, ο σύζυγος της γυναίκας, έσπασε την πόρτα και μπήκε στο σπίτι.

«Είδα έναν άνθρωπο παραμορφωμένο. Είχαν σπάει στα δόντια του. Ήταν μαύρος από το ξύλο», περιγράφει, σοκαρισμένη ακόμα και η ίδια. Το σπίτι, είπε, ήταν τόσο αναστατωμένο που «δεν μπορούσες να βάλεις πόδι να πατήσεις». Οι ληστές, μέσα στο μένος τους είχαν σπάσει πόρτες και ντουλάπες.

Αμέσως, ειδοποίησαν την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου στα Σεπόλια, έμειναν κι εκείνοι άφωνοι με την αγριότητατης επίθεσης που είχε δεχτεί ο 85χρονος άνδρας. «Μας είπαν ότι τόσο ξύλο δεν είχαν ξαναδεί όσο είναι στο Σώμα», λέει η γειτόνισσα του θύματος.

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία της: 

Ήταν η πέμπτη φορά που ο 85χρονος άνδρας έπεφτε θύμα ληστείας. Την προηγούμενη τον είχε σώσει το σκυλί μας άλλης γειτόνισσας, που γαύγιζε τόσο, που η ιδιοκτήτριά του βγήκε να δει τι συμβαίνει και είδε οκτώ άτομα με κουκούλες!

Όλοι όσοι μένουν στην ίδια γειτονιά στα Σεπόλια, μιλούν με τα καλύτερα λόγιαγια τον άτυχο άνδρα, που ζούσε μόνος μετά το θάνατο της γυναίκας του, πριν από δυο χρόνια. «Τον είχα σαν πατέρα μου» λέει μια γυναίκα, ενώ ένας άνδρας περιγράφει πως «ήταν ήσυχος άνθρωπος, κουβεντιάζαμε πάντα. Έβγαινε με την καρέκλα του όταν είχε ήλιο και καθόταν. Χρήματα δεν είχε, μου έλεγε ίσα ίσα που τα βγάζω».

Η τραγική ειρωνεία είναι πως ένας γείτονας του είχε προτείνει πριν από λίγο καιρό να του βάλει κάγκελα στο σπίτι για να μην πέσει ξανά θύμα ληστείας αλλά ο 85χρονος άνδρας είχε αρνηθεί γιατί δεν είχε λεφτά να τον πληρώσει!

Β. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ Κ-Β!

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣ!

α. Αν είστε γνήσιοι Δημοκρατικοί πολίτες!

β. Αν πραγματικά για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως… καταγωγής, … τσέπης και… θέσης, ασχολείστε και ενδιαφέρεστε το ίδιο, όπως άλλωστε οφείλετε!

γ. Αν πραγματικά σας έχει μείνει ανθρωπιά μέσα σας!

δ. Αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πιστεύετε πως ΓΕΝΙΚΩΣ(!) ΑΣΦΑΛΕΙΑ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ σημαίνει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ανάποδα, αν πιστεύετε πως δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, αν δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και πως δεν υπάρχει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αν δεν υπάρχει ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Και

ε. Αν είστε προσηλωμένοι στον όρκο σας! ΤΟΤΕ:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΡΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ “ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΟΙΡΑ”, ΑΛΛΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ… ΦΤΩΧΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!

ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ Π-Θ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΤΕ ΒΡΕΙ ΣΕ ΧΡΟΝΟ “DT” ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Η (ΔΙΑΖ) ΓΝΩΣΤΟΥΣ (ΣΕΛΕΜΠΡΙΤΙΣ), ΚΛΠ!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ, ΟΤΑΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ, ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ, ΦΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΙΟΙ!..

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΣΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΑ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΙΚΗ ΜΑΣ Κ-Β ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΤΑ ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΑ… ΤΑΞΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΕΝΩ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΙ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΤΥΦΛΗ, ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΚΟΜΑ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ Κ-Β ΚΑΤΕΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ… ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΙΚΩΝ”!

ΤΟ… ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΡΕ, ΤΟ… ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΡΕ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!..

Κε ΚΑΝΕΛΛΕ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ Η ΕΥΡΕΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, ΑΠ’ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΑΤΕ ΠΧ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ 17Ν Α’!.. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!..

ΒΓΑΛΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ! ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΝΤ-ΝΟΣ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ, ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!

ΑΛΛΑΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΚΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΒΑΛΛΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΑΤΟΜΑ ΕΚΠ-ΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

ΤΕΛΟΣ, ΑΝ ΘΕΣ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ! “ΑΝΟΙΞΕ” ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ, 1, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Η ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΣΙΜΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ!..

ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, Κε ΚΑΝΕΛΛΕ ΕΣΕΙΣ Η ΕΛΑΣ, ΟΙ… ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ / ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΑΣ  ΣΤΑΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ, ΝΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΦΥΛΑΣΣΕ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑ, ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ!..

ΒΟΑ Ο ΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ Κε ΚΑΝΕΛΛΕ!..

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΡΕ ΚΑΝΕΛΛΕ!..

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ“!..

(ΑΡΑ-ΓΕ, ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ);

ΑΠΟ ΤΟ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ” ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ “ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ”, ΤΟΥ “ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ” ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ”, ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΩΝ”!..

ΑΛΗΘΕΙΑ Κα ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ! ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΣΟΡΟΣ-ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ… ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; 

ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

ΥΓ.

Κανένα κλωτσίδι Κε ΚΑΝΕΛΛΕ, μήπως επιβάλλεται να ρίξετε σε κανέναν πχ Αλβανό, Βούλγαρο, Έλληνα, κλπ, (υποθετικά μιλάω πάντα), αν συλλάβετε τον ή τους δράστες του φονικού αυτού, μετά ληστείας, αφού του έσπασαν (μάλλον με σιδερογροθιά) και όλα τα δόντια του γέροντα αυτού; Μήπως γίνατε πολύ… Κες εκεί στην Ασφάλεια, μπας και σας πουν… Φασίστες, οι κυβερνώντες Κομμουνιστές… Δημοκράτες; 

-/-