ΕΚΤΑΚΤΟ και ΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΡΟΣ Ε/ΓΕΑ και (Εθνικό “Κομμάτι”) ΕΥΠ! / (+ 2, 3… Άσχετα )

ψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ

Φίλοι!

– Ξαφνικά οΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ μου έστειλε με τον ΣΕΡΑΦΙΗΛ μία επιστολή!

– Σας ενημερώνω ότι είναι καλά και περιμένει να εορτάσει στα ΟΥΡΑΝΙΑ την Κοίμηση της Θεοτόκου” / της Πλατυτέρας των Ουρανών, μαζί με σχεδόν όλα τα μέλη της “πάλαι ποτέ” αγγελικής ΣΤΡΑΤΙΑΣ, η οποία είπαμε -σας θυμίζω- ότι θα ενεργοποιηθεί και πάλι, όποτε οι συνθήκες το επιβάλλουν, το απαιτήσουν!

– Τί έγραφε λοιπόν, “εξ απαλών ονύχων”, ο ΑΓΙΟΣ;

1. Οι Αλβανικές ΜΥ χρησιμοποιούν, έναντι πάσης φύσεως προσωπικών ή οικογενειακών ανταλλαγμάτων, τα οποία κυρίως είναι οικονομικά, χρησιμοποιούν λοιπόν  (και) στην Ελλάδα, νεαρούς (2ης Γενιάς) Αλβανούς κυρίως, αλλά και Αλβανίδες, λιγότερο, (από 25+, έως περίπου 40 ετών), γλωσσομαθείς, κατά προτίμηση, αλλά όχι απαραίτητα, με θητεία στις ΕΕΔ, (αυτήν την -γνωστή- 3μηνη, της “πλάκας), κατά προτίμηση εμφανίσιμους, /- μες, οι οποίοι εργάζονται σε εταιρείες (με “σύγχρονο” αντικείμενο, πχ σε εταιρείες Η/Υ, ως Μηχανικοί Υπολογιστών, με εξειδικεύσεις, όπως πχ ασχολία με λογισμικά, κλπ, ή εργαζόμενοι σε τεχνικές εταιρείες, σε κατασκευαστικές, κλπ, καταλάβατε), και με συγκεκριμένη / -νες εντολές “πλευρίσματος” “στόχων”*, (εμψύχων και… αψύχων), που παίρνουν από τους προϊσταμένους τους στην Αλβανία, αλλά κυρίως απ’ εδώ, από την Πρεσβεία τους! (Το Νο 2 της Πρεσβείας τους είναι το Νο 1/Α/ΜΥ, στην χώρα μας, ενώ ο Α/ΑΚΑΜ λειτουργεί ως Σύνδεσμος“, ακόμα και με την “εν Ελλάδι” “Α/ΜΑΦΙΑ” ! Καταλάβατε! / Θα έλθουμε σε επαφή με 2 δικούς μας Αλβανούς, μέσα στην Πρεσβεία τους, και θα σας πω, πιστεύω σύντομα, περισσότερα)!..

* Παιδιά(!) Στελεχών, των οποίων οι γονείς υπηρετούν σε κρίσιμες θέσεις / Συζύγους(!), των οποίων οι σύζυγοι, το ίδιο, κλπ. / Τακτική (λίαν πιθανώς Ισραηλινή) που έμαθαν από τους Τούρκους, οι οποίοι με τη σειρά τους την έζησαν, από το 2010 -κυρίως- και μετά “στο πετσί” τους!

                                                                                     “ΞΥΠΝΑΤΕ

       Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ (ΑΛΛΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ… ΠΥΛΕΣ, ΑΣΦΑΛΩΣ “ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ… ΓΙ’ ΑΥΤΕΣ”!.. ΘΕΛΟΥΝ “ΨΑΞΙΜΟ”(!) ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Συνεχίζω!

– Υφίσταται λοιπόν γενικευμένη, αλλ’ όμως λίαν προσεκτική, προσπάθεια παθητικής ή έμμεσης (αρχικώς) διείσδυσης  στα Ε/Επιτελεία, ενώ έχει δοθεί εντολή για επιλεγμένη** είσοδο Αλβανών 2ης γενιάς (ενεργητική διείσδυσηκυρίως στις ελληνικές Στρατιωτικές Σχολές, αλλά και σε όλους σχεδόν τους κρατικούς Οργανισμούς! Εκεί στην ΕΥΠ ψαχτείτε λίγο, μπορεί να τους έχετε κυριολεκτικώς “δίπλα” σας! Όχι πως δεν το ξέρετε δηλαδή, αλλά…

– Το ίδιο συμβαίνει και με τα πολιτικά κόμματα, και η αρχή έχει γίνει με την Χρυσή Αυγή, αφού εκεί το έδαφος ήταν… πρόσφορο, λόγω ιδεολογίας, που έξυπνα εκμεταλλεύτηκαν οι Α/ΜΥ! Σκεφτείτε φίλοι μου ότι δεν έχει περάσει πολύ καιρός, που στην ΕΥΠ/Δνση Αντικατασκοπείας, ήταν Δντης Χρυσαυγίτης!.. STOP

** Τα πιο έξυπνα νεαρά παιδιά (Αλβανόπουλα / Αρσενικά κυρίως, αλλά και θηλυκά) που υπάρχουν, με συγκεκριμένη (μακροπρόθεσμη αντιλαμβάνεστε) στόχευση! (Έτσι ξεκάρφωτο! “ΚΕ ΒΕΝΙΖΕΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ“);

Υφίσταται “υπόγειος” συνεργασία, (“υπόγειος”, πιο ισχυρή και από το… υπόγειο -εδαφικό- δίκτυο της ΧΑΜΑΣ, προς το Ισραήλ, αχαχαχαχα), συνεργασία λοιπόν, μεταξύ ΜΙΤ” και αλβανικών “ΜΥ ! Σας παρουσίασα προσφάτως τα “κρυφά κονδύλια” της Τουρκίας, για το 2015! Τα πιο πολλά χρήματα δαπανώνται από την Τουρκία, προς την Κύπρο (τα μεγαλύτερα ποσά / ξεχωριστά (άλλα) της ΜΙΤ, απ’ αυτά του Τ/ΓΕΕΔ) και προς τα Βαλκάνια και πρωτίστως προς Αλβανία! (Ακολουθούν πΓΔΜ, Κόσσοβο, Β-Ε και Βουλγαρία)!

Και τώρα στην (πιο) ουσία!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Εδώ και 1 έτος περίπου, (με ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα και με 1η -πιθανότατα- στόχευση στις Κυκλάδες), οι Α/ΜΥ ψάχνουν -για τους Τούρκους βεβαίως- πληροφορίες (και “φωτο” !!!) από μέρη – περιοχές, όπου η ΕΠΑ έχει Ραντάρς! (Α1) / (Αν έχει στα μέρη που θα σας γράψω, δεν ξέρω! Πχ Λευκάδα, Πήλιο, Νάξο, Μήλο, κλπ. “Ψαχτείτε”)!..

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

– Φίλοι στην ΕΥΠ και στο Ε/ΓΕΑ!

– Στις 2 αυτές παραπάνω “σημειώσεις” του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, αν θέλετε φυσικά, δώστε σημασία! Οι λιγοστοί Αλβανοί της ΕΥΠ (συνειδησιακά εννοώ και όχι μόνον στην καταγωγή), έχουν τώρα 2 επιλογές! Είτε να αποφασίσουν να εφαρμόσουν διδαχθέντες σ’αυτούς τρόπους επικοινωνίας, με τα όργανά τους στο (ελληνικό) Πεδίο, είτε να “υπνώσουν”! Θα σας παρακολουθήσουμε να μάθουμε, επειδή εσχάτως έχετε πολύ… μαγκέψει! Οι Έλληνες της ΕΥΠ (εδώ απευθύνομαι όχι μόνον στη συνείδησή τους, αλλά και στην ψυχή τους), ας λειτουργήσουν έξυπνα!

– Τέλος, δεν είναι της παρούσης βεβαίως, αλλά να έχετε υπόψη σας, όσοι δεν το γνωρίζετε, ότι στην παρούσα χρονική περίοδο, γίνετε γενικευμένη επίθεση στη μειονότητα της Β. Ηπείρου, σε όλους τους τομείς! [Αρπαγή ελληνικών περιουσιών, κτίσιμο τζαμιών παντού στο ΒΗ έδαφος, με τουρκικά χρήματα, (έχουμε πει ότι οι Τούρκοι ελέγχουν τα Τελωνεία της Χώρας, τα Ταμεία, τις Εφορίες, κλπ), σχεδιασμός για μεταφορά Τζιχαντιστών Μουσουλμάνων, εκπαίδευση τρομοκρατών, κλπ]!..

– Κάποια στιγμή θα σας γράψω τί μαγκιά είχε κάνει στους Αλβανούς και “έκλασαν μέντες”, μετά συγχωρήσεως, ο Κ. Μητσοτάκης το 1991! (5 “Πραγματάκια” είναι! 5 πολιτικά απλά “βήματα”! Τώρα όμως και Κ. Μητσοτάκης δεν υπάρχει, (ούτε και Έλληνας πολιτικός με ανάλογο IQ, καταλάβατε), ενώ ενέσκυψε, εδώ στην Ελλάδα,Νεο-Κομμουνισμός, δυστυχώς με αμερικανική εντολή και με καμιά 26αριά χρόνια καθυστέρηση, απ’ ότι είχε… “επισκεφθεί” την Ιταλία και τον Ευρω-Κομμουνιστή, όπως τον έλεγαν, Μπερλίγκουερ, ενώ έχουμε και το Γενίτσαρο, το Έντι Ράμα στην Αλβανία, Έλληνα που η οικογένειά του… “πουλήθηκε” και είπαμε ότι οι Γενίτσαροι είναι οι χειρότεροι εχθροί, από τους εχθρούς σου, διότι είναι πρώην “δικοί”σου! Ο ανθέλληνας, δηλωμένος όμως και όχι κρυφός, πρώην Α/Π-Θ, Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ, θα φαντάζει “Παρθένα” εμπρός στο Ράμα, σε λίγο καιρό από τώρα! Θα με θυμηθείτε, φίλοι μου)!

2. Ε! Εκεί στις Α/ΜΥ! Δεν κάνετε μόνον τα παραπάνω, κάνετε και άλλα, αλλά δεν είναι όλα για τώρα! Όμως!

Θα το φάτε το κεφάλι σας”! Έλληνες είστε ρε, Έλληνες (σίγουρα όσοι είστε από τον Γενούσο π. / Σκούμπι που τον λέτε, και κάτω) που κάποτε, οι πρόγονοί σας, εξισλαμίστηκαν για να ζήσουν! Σας τα έχω ξαναγράψει και αν χρειαστεί θα σας τα υπενθυμίσω και πάλι!

– Για τους Τσαμηδο – Ναζήδες επίσης σας τα έχω γράψει! Διαβάστε μας πάλι “εδώ” στο “σάϊτ”, να τα ξαναθυμηθείτε, διαβάστε την ΑΛΗΘΕΙΑ!

– Παρατήστε τους Τούρκους, πάψτε να τους… γλείφετε, για τα $ ή για τα Ευρώ!.. Τελειώνουν οι Τούρκοι, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!

– Τέλος, φτιάξατε κράτος με τα ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ(!!!) ΧΡΗΜΑΤΑ που έφερναν στην χώρα σας οι Αλβανοί εργαζόμενοι στην Ελλάδα, που ό,τι ζει, ως χώρα, οικονομικά, το ζει ΚΑΙ εξ αιτίας σας, αλλά ΚΑΙ για να σώσει και τις άλλες πρώην Κομμουνιστικές χώρες των Βαλκανίων και όχι διότι τάχα… “έφταιξε” οικονομικά, με εντολή φυσικά της… Παγκοσμίου Κ-Β σεως!..

– Γιατί δείχνετε ότι είστε ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ρε; (Τώρα, θα βγουν και οι συντάξεις του… “Μακεδονομάχου”, Σαμαρά)!..

  • ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ!!!
  • ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕ, “ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧ… ΤΟΥΣ” ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!! ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ!

 

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ

 

                                                                                         “ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ

1. Σύντομα (πιθανώς στο επόμενο άρθρο μας, εδώ) θα σας αποδείξω τί ψυχολογικό “πατατράκ είχε προκαλέσει ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ και εξακολουθεί να προκαλεί ο… διάδοχος ΕΛΛΗΝΑΣ, και στη ΜΙΤ και κυρίως στο Τ/ΓΕΕΔ! Επίσης, με στοιχεία θα δείτε “πόσο μακράν” ήταν όλη η Συντακτική Ομάδα του σάϊτ μας, εδώ και ασφαλώς ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ παλαιότερα και ο ΕΛΛΗΝΑΣ τώρα, σε ό,τι αφορά τη γείτονα και όχι μόνον!!!

2. Κε ΧΑΚΑΝ ΦΙΝΤΑΝ!  

– Με το μουστάκι έγινες πιο… ΑΝΤΡΑΣ! Αχαχαχαχα! Σου πάει πάντως, αλήθεια!..

– Τί μαθαίνω, πάτε για τουρκικό “Πυρηνικό Χαλιφάτο”, με βοήθεια από τον “ISIS; / Έλληνες, εκεί στις ΕΕΔ “ξυπνάτε” ακόμα περισσότερο στο αντικείμενο “ΡΒΧΠ”!..

isis-insanity

– Επίσης Κε Φιντάν, βρες εκεί στην Υπηρεσία σου κανέναν πιο επαγγελματία, να “φτιάχνει” (τις) εικόνες!.. Η “φωτο” που δείχνει τάχα μαζί τον Αμερικανό Πρέσβη στην Άγκυρα, παραμονή της 15ης Ιουλίου 2016, με Τούρκο… “Παράλληλο” Αξιωματικό, κάνει μπαμ” πως είναι πλαστή, ρε ρεζίλια! “Βγάλτε” και το συγκεκριμένο στέλεχος να μας… μιλήσει, να τον ακούσουμε, να δούμε τί θα πει!!!

amerıkanos presvıs me t ajıvmatıko

                                                                     ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΗΣΥΧΗ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΩΣ… ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!

3. Ρε φίλε Χουλουσί!

– Με την χθεσινή σου παρουσία στην Πόλη, στο Γενί Καπί, και με το τίποτα που είπες, δεν είχα δίκιο ότι είσαι Καραγκιόζης, όχι πες μου!.. Ακόμα λίγο, με αφορμή την χθεσινή σου παρουσία, και θα άλλαζες τη ρήση: “Χέστηκε η Φοράδα στο Γενί Τζαμί” και θα την έκανες… “Χέστηκε η Φοράδα στο Γενί… Καπί”! Αχαχαχα!

4. Άσχετο!

                                               ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! ΤΑΚΗ και ΑΚΗ, γερά!

                                          ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ!!!

tsoykalas

5.  Μήπως γίνετε κανείς από τη… Στρατιά να ασχοληθεί ΠΑ-ΡΑ-ΚΑ-ΛΩ(!) λίγο, αλλά… ευσχήμως, με το “από πάνω μου” ζων ζεύγος των Αλβανών; Σας ευχαριστώ!..  

                                                                                             “ΤΑ ΛΕΜΕ“!

                                                                                         “ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΔΩ“!

                                                                                                    –  /  –