ΕΚΤΑΚΤΟ και ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ!

Φίλοι μου!

– Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον… σκόρερ της Α.Ε.Κ. διαιτητή ΒΑΤΣΙΟ, ο οποίος δεν θα άντεχε να δει την αγαπημένη του Ομάδα να φέρνει “Χ”, με την Λαμία και να υποδέχεται ισόβαθμη τον Ολυμπιακό, στις 24-09-2017, με αποτέλεσμα να μετατρέψει το φάουλ, υπέρ της Ομάδος του, έξω από την περιοχή, σε πέναλτυ, σε βάρος της δόλιας Λαμίας!..

– Μην ξαναμιλήσετε ρε βρωμιάρηδες για διαιτησία και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, για την Ομάδα που σας γλένταγε για χρόνια, ρεζίλια των σκυλιών, με 3άρες, 4άρες και 6άρες !..

– Εϊ, εκεί στην ΚΕΔ και προς όλο το αντι-Ολυμπιακό σκυλολόϊ, προς αυτήν την γκαγκστερική συμμορία των πανίσχυρων διεθνών λαθρεμπόρων, μαφιόζων, κλπ, κλπ, κλπ, που κυβερνούν σήμερα, όχι μόνον το ποδόσφαιρο, αλλά ολόκληρη την χώρα, τη δόλια Ελλάδα! Την Κυριακή ρε, βάλτε τον “καλύτερο” και πάλι ΑΕΚ-τζή διαιτητή σας, τον Σιδηρόπουλο, στο μεταξύ μας παιχνίδι, αυτόν που σας κράτησε στο 3-0 μόνον, αντί για 6-0, πέρυσι, αν και έχετε μια πολύ μεγάλη γκάμα επιλογών, όπως όλα αυτά τα υπαλληλάκια σας, που μας έπαιξαν μέχρι τώρα στο νέο Πρωτάθλημα και όχι μόνον! Προσωπικά πιστεύω ότι θα βάλλετε τον μεγαλορουφιάνο σας Παπαδόπουλο, τον διαιτητή “λέω”, του ΑΟΚ – Βάζελος 1-0.

– Αν και έτσι, με τον γκαγκστερισμό και με τους 9 στους 10 διαιτητές να είναι ΑΕΚ-τζήδες, δεν το πάρετε και φέτος το Πρωτάθλημα ρε “Κούλες”, τότε “θα σας κλαίνε και οι ρέγγες” και εσάς και τον… δίκαιο… “Διοικητή” σας!.. Προσέξτε όμως ρε Πρωταθλητές της Β’ και Γ’ Εθνικής, μήπως σας “την κάνει” ο ΜΠΑΟΥΚ, με τον Τσίπρα και το κρατικό “Σύστημα”, (όσο και ο τσάτσος του Μελισσανίδη Καμμένος να παλέψει για το… πάναγνο αφεντικό του), ένας Τσίπρας που βλέποντας ότι έχασε τον ΘΡΥΛΟ και τον κόσμο του, άρχισε την βρώμικη πεολειχία στην Ομάδα του ανθρώπου του, ήτοι του Σαββίδη, προκειμένου να πάρει τις χαμένες ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ψήφους, νομίζοντας ότι οι οπαδοί του ΜΠΑΟΥΚ, είναι όσοι του ΘΡΥΛΟΥ!!! (Αυτός είναι ο Π-Θ της Ελλάδος! Αυτή είναι η κατάντια και η τιμωρία μας, σαν λαός)!..

– Προσέξτε τώρα παρακάτω, ορισμένα αναμισφήβητα δεδομένα:

  α. Πρώην μεταφραστής του ΜΠΑΟΥΚ, στον πάγκο του Αστέρα! Καταλάβατε! Ο Αστέρας,… του ΜΠΑΟΥΚ!

  β. Πρώην μεταφραστής του ΜΠΑΟΥΚ, στον πάγκο του Αγρινίου! Καταλάβατε! Το Αγρίνιο… είναι του ΜΠΑΟΥΚ!

  γ. Όλη η Κέρκυρα και όλος ο Πλατανιάς είναι ομάδες του ΜΠΑΟΥΚ! Αγορασμένες με… “χρυσάφι”!

  δ. Ο πρώην προπονητής της Ξάνθης, που θα μπορούσε σήμερα να ήταν νεκρός, (οι Αρμένιοι Φονιάδες μπέρδεψαν τα ΙΧ, το δικό του και του εξαδέλφου του), νυν προπονητής του ΜΠΑΟΥΚ!

  ε. Στον πάγκο του Απόλλωνα, πρώην διαιτητής (Καζναφέρης), που ήταν για χρόνια στην Ξάνθη! (Θα δούμε το ρόλο και αυτού)!

στ. Όλη η ΕΠΟ είναι του ΜΠΑΟΥΚ (τα 2/3) και της ΑΕΚ (1/3)! Άρα και η “Εθνική Ομάδα”, 100%, είναι και σήμερα της… “Εξυγίανσης”, όπως φυσικά ήταν πάντα!

  ζ. Ο εχθρικός Κούγιας, της ΑΕΛ έζησε(!), αφού οι “Μπράβοι” του Νιάου αυτήν την εντολή είχαν!.. Η ΑΕΛ όμως “θα πληρώσει”, όπως και ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. , ο οποίος δεν προσκύνησε και δεν προσκυνά τον “Νιάου” και τον “Ιβάν Ιγκνατίεβιτς Σαμπίντις”!..

  η. Ο ΜΠΑΟΥΚ “κόλλησε” από την Κούλα και “ματιάζει” πλέον και αυτός τους τερματοφύλακες! Προσέξατε τον Κυριακίδη, ο οποίος κυττούσε “τα τρένα να περνούν”, συγγνώμη, κυττούσε την μπάλα να πηγαίνει στα δίχτυα του, χωρίς ούτε καν “να πέσει”, στην Τούμπα, στην ήττα της Ομάδος του, με 1-0, από τον ΜΠΑΟΥΚ;

Η ΑΕΚ, λόγω Ντούσαν Μπάγεβιτς, ματιάζει με ξεχωριστό τρόπο, κυρίως όλους τους “-ιτς”, (και τους μη τερματοφύλακες επίσης), ενώ οι “δουλειές” (και) με τους Κροάτες του “Διοικητή”, όπως του είπαν να λέγει ότι είναι ο “Νιάου”, απέδωσαν, όπως κάποτε και του Βάζελου “Καπετάνιου”, με τους ίδιους… Βαλκάνιους πελάτες, τους Κροάτες!..

Θυμηθείτε δε, ότι αργότερα ο βάζελος έβαζε μέχρι και Κροάτες, “δικούς” του τερματοφύλακες, στον ΜΠΑΟΥΚ, την εποχή που τον ήλεγχε απόλυτα, όταν του έβαζε στον… κόλο, (εννοώ στα σορτσάκια των παικτών και στα οπίσθια), μέχρι και διαφημίσεις, όπως των κρουασάν “ΜΟΛΤΟ”, κλπ, κλπ, κλπ. (Ήταν η εποχή που ο ΜΠΑΟΥΚ ήταν Βαζελοπαράρτημα).

(Θυμηθείτε φίλοι μου ότι οι Κοι Μελ/δης και Καρράς ήσαν κάποτε άνθρωποι της Οικογένειας Βαρδινογιάννη! Ο “Καπετάνιος” μάλιστα στήριξε ιδιαιτέρως και τους 2, και σε ιδιαιτέρως κρίσιμες στιγμές της προσωπικής τους ζωής)!..

  θ. Όλοι οι διαιτητές, και η πλειοψηφία των εποπτών, είναι ελεγχόμενοι από τον “Νιάου”, όντας παράλληλα και οπαδοί(!) της Κούλας και όταν σφυρίζουν τον Ολυμπιακό, παίρνουν και θα παίρνουν “σχετικές… εντολές”, (καταλάβατε), όπως πχ με τη Λάρισα, με τη Λαμία, με την Ξάνθη, ακόμα και με την νυν Ομάδα, του ΑΕΚ-τζή προπονητή Παντελίδη, τον Αστέρα της Τρίπολης, ένας Παντελίδης, που και αυτός, τελείως συμπτωματικά, είναι… Πόντιος!..

– Αρκετά όμως! Είστε ξεφτιλισμένοι ρε Χανουμο-Μπαόκια και σας έδωσα μεγάλη αξία απόψε, σε εσάς, οι οποίοι θα έπρεπε να ήσασταν όλοι Φυλακή, για δεκάδες ποδοσφαιρικούς και άλλους λόγους! Όμως υπάρχει ΘΕΟΣ και θα με θυμηθείτε!

– Κλείνω με ένα ανέκδοτο που είπε απόψε (17-09-2017) στη NOVA ο Ψευδολάζαρος! (Θα έκανε για τραγουδιστής). Είπε: “Η ΑΕΚ έχει υγεία”! Ναι Λάζαρε, πράγματι! Είναι έτσι! Από τον “Δκτή” σας, μέχρι και τον τελευταίο διαιτητή Οπαδό σας, σφύζετε όλοι από υγεία!..

– Και κάτι ακόμα, για κάτι πληρωμένα “σκατο- τσατσο – σάϊτ”! Το σουτ του Ανδρούτσου, ρε ξεφτιλισμένοι τσάτσοι, βρήκε ακριβώς κάτω από την μασχάλη του σηκωμένου αριστερού χεριού, του αμυντικού της Τρίπολης, της οποίας οι παίκτες έπαιζαν τελικό… “CHAMPIONS LEAQUE”!.. (Ειδικά κάτι Αθανασιάδηδες, Πασαλήδηδες, Καλτσάδες, κλπ)! Όχι πέναλτυ, πεναλτάρα ήταν ρε λαμόγιααααααααααα!..

ΠΡΟΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ: <Κούληδες! “Δουλέψτε” σε όλους τους τομείς του… αντικειμένου πιο βρώμικα και ίσως τα καταφέρετε να πάρετε, μετά από 20+ χρόνια Πρωτάθλημα, με Κ-Β Κομμουνιστών μάλιστα, εσείς οι μεγάλοι… Πατριώτες, του… “να μαζευτούμε, να πάτε”!.. Αχαχαχαχαχαχα> !

Πάρτε τώρα και μια “ρετρό” φωτογραφία, με πολλά… ζετέμ!

ω1

ΧΑΙΡΕΤΕ“! 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Καταλάβατε λοιπόν “τί παίζεται” φίλοι! Όμως, όπως επίσης τεκμαίρεται από τα λίγα παραπάνω ποδοσφαιρικά εκτεθέντα, λίγο έχει μείνει “να πλακωθούν” ο “Νιάου”, με τον Ρώσο, τον “Σαμπίντις”!.. “Έρχεται”, όπως λέμε και για τις μέλλουσες να προβληθούν ταινίες!..

β. Ρε ΑΕΚ(ι) τζή Τενέ! Αν σαν και αυτό το πέναλτυ, που πήραν τα χανούμια, με την Ομάδα σου, έδινε ένα αντίστοιχο στον Ολυμπιακό ένας… αντίστοιχος Βάτσιος, (λέμε τώρα), τα ίδια θα έλεγες, σαν αυτά που δήλωσες απόψε, μετά το ματς με την Κούλα;

Αν δεν είσαι Χανούμης, τότε είσαι ή χέστης και γλείφτης του “Νιάου” ή πολύ… διπλωμάτης ρε φίλε, αφού ξέροντας ότι κυβερνάει, μαζί με τον Αιγαλεώτη φυσικά, τον “Αδύνατο”, τον Βίκτορα Μητρόπουλο, της… “Παράγκας” (τώρα δεν είναι πια “Παράγκα, το… “κόκκαλο” ρε;”) και το ποδόσφαιρό μας πλέον, είπες να πεις ό,τι είπες, για να σε παίζουν μετά, οι διαιτητές του, ανάλογα!..

Στην Καλλιθέα, όπου σε θυμάμαι σαν παίκτη, δεν έδειχνες ότι ήσουν τόσο π……. να, συγγνώμη τόσο διπλωμάτης, τόσο έξυπνος και επικοινωνιακός!.. Πού είναι όμως ρε ο Μεγαρίτης ή ο Ντούλας, ώστε να σε… ισιώσουν, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε;

γ. Όχι φίλοι μου! Είπαμε, αλλά έλεος!!! Ο Κουντούρης της “Αγίας Ζώνης ΙΙ”, δεν είχε ή δεν έχει επαγγελματικές παρτίδες με τον Κο “Διοικητή”, της Κούλας!..

δ. Ναι! Ο “Νιάου” το 1991 παρακάλαγε, για να μπει στη Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Οι… Μπανασάκηδες, φάνταζαν -τότε- “Παρθένες” μπροστά του!..

ε. Τσίπρα! Ό,τι και να κάνεις, ο ΘΡΥΛΟΣ θα είναι ΑΙΩΝΙΩΣ(!), η “ΑΚΡΟΠΟΛΗ”, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!!!

στ. Άσχετο, αλλά έτσι θα καταντήσετε… ΜΠΑΟΥΚ (ο) Χανουμάκια!.. Αχαχαχαχαχαχα!

ω2

ζ. Τέλος, “πάρτε” και 2, 3 άρθρα χρήσιμα για την ενημέρωσή σας, παρακάτω!

1. Πώς Καμμένος, Πατέρας, Μελισσανίδης έστησαν σκευωρία κατά Μαρινάκη

Parapolitika Newsroom

Γιάννης Κουρτάκης και Αλέξης Κούγιας παρέδωσαν στα χέρια του εισαγγελέα το ηχητικό που αποδεικνύει την σκευωρία

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του Noor 1 μετά την κατάθεση από τον επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη και από τον δικηγόρο του, Αλέξη Κούγια, ηχητικού ντοκουμέντου που αποδεικνύει σκευωρία σε βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη από την ομάδα των Πατέρα, Μελισσανίδη, Καμμένου.

Στο ντοκουμέντο, το οποίο κατατέθηκε στον Προϊστάμενο Εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη  Μπρακουμάτσο, σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο στους επιχειρηματίες Νίκο Πατέρα, Δημήτρη Μελισσανίδη και στον Πάνο Καμμένο, ομιλεί και αποκαλύπτει τί ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Ευάγγελου Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια στην σκευωρία έχουν αναμειχθεί και «πολύ σκοτεινοί τύποι, οι οποίοι αποτελούν μέλη του κρατικού ή του παρακρατικού μηχανισμού».

Αλέξης Κούγιας: Έτσι στήθηκε η σκευωρία κατά Μαρινάκη

Ο δικηγόρος του Γιάννη Κουρτάκη, Αλέξης Κούγιας, σε δηλώσεις του αμέσως μετά την κατάθεση του νέου ντοκουμέντου-«φωτιά» έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

«Ζητήσαμε από τον κ. Μπρακουμάτσο να καταθέσει συμπληρωματικά ο επικεφαλής του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, Γιάννης Κουρτάκης, και σήμερα, τα πρόσθετα στοιχεία, τα οποία καταθέτουμε, έχουν ως επικεφαλίδα ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο. Στα χέρια του κ. Κουρτάκη βρίσκεται ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο σημαντικότατο πρόσωπο της επιχειρηματικής σκηνής και άμεσα προσκείμενο στους επιχειρηματίες Νίκο Πατέρα, Δημήτρη Μελισσανίδη και στον πολιτικό Καμμένο ομιλεί και αποκαλύπτει το τί ακριβώς έχει σχεδιαστεί εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα που – αυτό είναι συγκλονιστικό – έγινε μία έρευνα στην ναυαρχίδα των θαλαμηγών του, στο VERA.

Κατόπιν καταγγελίας για ύπαρξη στο VERA ράβδων χρυσού και ναρκωτικών, την έρευνα διετάχθησαν να κάνουν, λόγω της σοβαρότητός της, δύο κλιμάκια, ένα του Λιμενικού, με επικεφαλής τον κ. Χριστοφορίδη κι ένα του ΣΔΟΕ, με επικεφαλής την προϊσταμένη κ. Πόγκα. Οι επικεφαλής της έρευνας μετά από λίγες μέρες βρέθηκαν, στο κατάστημα του Στηβ Κακέτση και συνάντησαν τον κ. Μελισσανίδη και από εκεί τον κ. Πατέρα, όπως προκύπτει από το ηχητικό ντοκουμέντο. Από εκείνη την στιγμή και μετά, με επικεφαλής τον Νίκο Πατέρα και πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την δημοσιότητα για την εμπλοκή τους σε άλλες υποθέσεις, ο Χριστοφορίδης βρέθηκε από ένας προστατευόμενος από τον νόμο Κατσέλη, να είναι κάτοχος ενός πολυτελέστατου τζιπ, το οποίο μισθώθηκε από πρόσωπο, το οποίο είναι αδελφικός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι στέλεχος στις επιχειρήσεις Μελισσανίδη και στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Επίσης ο Χριστοφορίδης συμμετείχε στην βάφτιση που έγινε για το παιδί του Νίκου Πατέρα. Στην εκδήλωση που ακολούθησε στο εστιατόριο NOBU, μέσα στον Αστέρα Βουλιαγμένης παρουσία κι άλλων σημαντικών ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει σ’ αυτή την σκευωρία εις βάρος του Μαρινάκη, μεταξύ των οποίων ο Μελισσανίδης. Να σας πω ότι η βάφτιση του παιδιού Πατέρα, στην οποία ήταν παρών ο Χριστοφορίδης, νονά ήταν η κόρη ενός επίορκου αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος ήταν υφιστάμενος την εποχή που ο Γιάννης Ραχωβίτσας, ο νυν εκπρόσωπως της DEA, ήταν στην Δίωξη Ναρκωτικών Αθηνών και λέγεται, Σπύρος Παπαχρήστου, ο οποίος απετάχθη από την Ελληνική Αστυνομία και τα στοιχεία τα οποία σήμερα προσκομίζει ο κ. Κουρτάκης αποδεικνύεται ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα μια ομάδα ανθρώπων την οποία συγκεντρώνει καθημερινά στο γραφείο του ο κ. Πατέρας, και είναι ο δημοσιογράφος Τριανταφυλλόπουλος για τον οποίο υπάρχει ντοκουμέντο ότι πριν από λίγες ημέρες επισκέφθηκε το γραφείο του και μετά ανήρτησε στην ιστοσελίδα που ελέγχει, την Ζούγκλα, μια κομβική δικαιολογία. Ο δημοσιογράφος Θωμαίδης, ο οποίος επί χρόνια τώρα έχει αναλάβει μια εκστρατεία εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Χριστοφορίδης, αλλά και δυστυχώς η κ. Εισαγγελέας, η οποία δυστυχώς αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος σε αυτήν την συκοφαντική εκστρατεία.

Καταλαβαίνετε ότι όλη αυτή η ιστορία σήμερα μπροστά σ’ αυτή την μεγαλύτερη αποκάλυψη που έχει γίνει στην ιστορία αυτή και κανείς πλέον δεν δικαιούται να σιωπά.

Μεταξύ των στοιχείων αποκαλύπτεται και κοινή συνύπαρξη των κ. Μελισσανίδη, Πατέρα και Καμμένου, όπως αποκαλύπτει ο συγκεκριμένος μάρτυρας στο ηχητικό ντοκουμέντο. Καταλαβαίνετε πια, όλη αυτή η σκευωρία έχει πλέον αποκαλυφθεί και από εκεί και πέρα νομίζω ότι ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Να σας πω δε, ότι φαίνεται πως στην υπόθεση αυτή, έχουν αναμειχθεί και πολύ σκοτεινοί τύποι οι οποίοι είτε αποτελούν μέλη του κρατικού μηχανισμού, είτε πρακρατικού μηχανισμού γιατί φαίνεται να παρακολουθούμαι πολύ στενά κι εγώ, να έχουν υποκλαπεί δικές μου συνομιλίες, για τις οποίες επιφυλάσσομαι γιατί πραγματικά μεταξύ αυτών των ηχητικών ντοκουμέντων περιλαμβάνεται και μια συνομιλία μου με αυτό το συγκεκριμένο πρόσωπο ο οποίος αποκαλύπτει όλη αυτή την σκευωρία. Και καταλαβαίνετε υπάρχει και θέμα προσωπικής μου ασφαλείας».

Πηγή:

http://www.parapolitika.gr/article/ntokoumento-pos-pateras-melissanidis-kammenos-estisan-skevoria-kata-marinaki

2. «Γυναικούλα – τίγρης – νιάου νιάου»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους μπράβους του, εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός δικηγόρος βάζει τα πράγματα στη θέση τους στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε και μοίρασε στον Τύπο, χαρακτηρίζοντας τον Μελισσανίδη «γυναικούλα – τίγρη – νιάου νιάου». Διαβάστε την ανακοίνωση, έχει και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως, άλλωστε την περιβόητη πλέον προσπάθεια κάποιων να ενοχοποιήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κούγια

1. Χθες το βράδυ αυτή η «γυναικούλα – τίγρης – νιάου νιάου» Δημήτρης Μελισσανίδης, χρόνια κατηγορούμενος για πλαστά διπλώματα, όταν έκανε το δάσκαλο σε σχολή οδηγών, για υποθέσεις λαθρεμπορίας και για κάψιμο βιβλίων των επιχειρήσεών του, που δεν πηγαίνει χωρίς τους μπράβους του ούτε στην τουαλέτα του σπιτιού του, προσπάθησε να με σακατέψει και να με εκβιάσει, για να σταματήσω να ασκώ το καθήκον μου ως Δικηγόρος και να αποκαλύψω τη σκευωρία που κατασκευάζει αυτός μαζί με το λιμενικό Χριστοφορίδη, το «φλώρο» της Εκάλης, «ζούγκλα», «τελειωμένο» δημοσιογράφο» Τριανταφυλλόπουλο, τον «εφοπλιστή» Νίκο Πατέρα και άλλους εις βάρος του εντολέως μου εκδότη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη και εις βάρος του εφοπλιστού Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν συμμετοχή τους στην υπόθεση του πλοίου NOOR1.

Χθες το βράδυ, ενώ βρισκόμουν στο εστιατόριο AQUA MARINA στη Βουλιαγμένη, στον τόπο της κατοικίας μου, αφού πρώτα οι δύο «μπράβοι» που συνοδεύουν το Μελισσανίδη παντού, ο αδύνατος ψηλός Γιώργος που έχει αρραβωνιαστεί τη γραμματέα του και ο άλλος με το κόκκινο μούσι, με εξουδετέρωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι και με έριξαν κάτω, ο Μελισσανίδης άνανδρα άρχισε να με κλωτσά και αυτός στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όσο οι «Φιλιππινέζες» του δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες sites που παίρνουν διαφήμιση από αυτόν, προσπαθούν να κατασκευάσουν ψεύτικα και συκοφαντικά για μένα σενάρια, δεν πρόκειται να τον σώσουν.

Χθες υπέβαλα μήνυση εναντίον του και εις βάρος των εγκληματιών «μπράβων» του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβίαση.

2. Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννης Κουρτάκης μού έστειλε στο κινητό μου ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ανδρέα Παπακυριακόπουλου στο site www.olympia.gr, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στο οποίο, ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος, ανήρτησε και  tweet του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, όπου ο τελευταίος με σκοπό τη στήριξη του εγκληματία Δημήτρη Μελισσανίδη στην κακουργηματική συμπεριφορά του εις βάρος μου, αναφέρει την ψευδή είδηση ότι, όταν ο Μελισσανίδης και οι εγκληματίες συνοδοί του προσπάθησαν να με σακατέψουν, δήθεν έτρωγα με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε στη ζωή μου έχω φάει με τον Αιμίλιο Κοτσώνη ούτε έχω διασκεδάσει με αυτόν, τη δε ώρα της εγκληματικής επίθεσης και μισή ώρα τουλάχιστον πριν, στο χώρο που έγιναν όλα αυτά, ήμουν μαζί με τον επιχειρηματία, ηγετικό στέλεχος των επιχειρήσεων ΦΕΙΔΑΚΗ και προσωπικό φίλο του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ευάγγελο Μυλωνά, ηλικίας 67 ετών, και τη σύζυγό του, καθώς και τον πολιτικό μηχανικό και ιδιοκτήτη διεθνούς τεχνικής εταιρείας μελετών και κατασκευών Γεώργιο Σαλπέα, ηλικίας 64 ετών, και τη σύζυγό του, κάτοικοι όλοι Βουλιαγμένης.

Ουδεμία σχέση είχα με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος εδώ και 30 χρόνια κάθεται σε άλλο σημείο του εστιατορίου μαζί με τους παιδικούς του φίλους Βασίλειο Πατέρα, ο οποίος είναι πρώτος εξάδελφος του Νίκου Πατέρα και έχει μόνιμο στέκι το εστιατόριο AQUA MARINA, τον επιχειρηματία Γιώργο Ραλλάκη, τον επιχειρηματία Νίκο Βομβογιάννη και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Βασίλη Γκιόκα και με τους οποίους δεν είχα ούτε έχω ουδεμία άλλη σχέση εκτός ενός απλού χαιρετισμού, διότι κατοικώ στη Βουλιαγμένη εδώ και 38 χρόνια.

Εις βάρος του Πάνου Καμμένου και του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου υπέβαλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ μήνυση θα υποβληθεί και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επίσης ανήρτησε το ανωτέρω ψευδές γεγονός στην ιστοσελίδα του www.zougla.gr.

  1. Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργών του έχει κινηθεί από χθες το βράδυ η αυτόφωρη διαδικασία.

Αθήνα, 09/09/2017

Αλέξιος Χ. Κούγιας

 

  1. Κούγιας: Έτσι μου επιτέθηκαν ο Μελισσανίδης και οι μπράβοι του

Σε προσπάθεια τρομοκράτησής του προκειμένου να σταματήσουν – ο ίδιος και ο επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννης Κουρτάκης – τις αποκαλύψεις για τη σκευωρία που έστησαν Καμμένος-Μελισσανίδης-Πατέρας σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, απέδωσε την απρόκλητη δολοφονική επίθεση από μπράβους, αλλά και από τον ίδιο τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Αλέξης Κούγιας.

H δήλωση του Αλέξη Κούγια

  1. Χθες το βράδυ αυτή η «γυναικούλα – τίγρης – νιάου νιάου» Δημήτρης Μελισσανίδης, χρόνια κατηγορούμενος για πλαστά διπλώματα, όταν έκανε το δάσκαλο σε σχολή οδηγών, για υποθέσεις λαθρεμπορίας και για κάψιμο βιβλίων των επιχειρήσεών του, που δεν πηγαίνει χωρίς τους μπράβους του ούτε στην τουαλέτα του σπιτιού του, προσπάθησε να με σακατέψει και να με εκβιάσει, για να σταματήσω να ασκώ το καθήκον μου ως Δικηγόρος και να αποκαλύψω τη σκευωρία που κατασκευάζει αυτός μαζί με το λιμενικό Χριστοφορίδη, το «φλώρο» της Εκάλης, «ζούγκλα», «τελειωμένο» δημοσιογράφο» Τριανταφυλλόπουλο, τον «εφοπλιστή» Νίκο Πατέρα και άλλους εις βάρος του εντολέως μου εκδότη του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννη Κουρτάκη και εις βάρος του εφοπλιστού Βαγγέλη Μαρινάκη για δήθεν συμμετοχή τους στην υπόθεση του πλοίου NOOR1.

Χθες το βράδυ, ενώ βρισκόμουν στο εστιατόριο AQUA MARINA στη Βουλιαγμένη, στον τόπο της κατοικίας μου, αφού πρώτα οι δύο «μπράβοι» που συνοδεύουν το Μελισσανίδη παντού, ο αδύνατος ψηλός Γιώργος που έχει αρραβωνιαστεί τη γραμματέα του και ο άλλος με το κόκκινο μούσι, με εξουδετέρωσαν με κλωτσιές στο κεφάλι και με έριξαν κάτω, ο Μελισσανίδης άνανδρα άρχισε να με κλωτσά και αυτός στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσω τις αισθήσεις μου.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και όσο οι «Φιλιππινέζες» του δημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες sites που παίρνουν διαφήμιση από αυτόν, προσπαθούν να κατασκευάσουν ψεύτικα και συκοφαντικά για μένα σενάρια, δεν πρόκειται να τον σώσουν.

Χθες υπέβαλα μήνυση εναντίον του και εις βάρος των εγκληματιών «μπράβων» του για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκβίαση.

  1. Σήμερα το πρωί ο επικεφαλής του ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ Γιάννης Κουρτάκης μού έστειλε στο κινητό μου ανάρτηση του εκπροσώπου τύπου του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης Ανδρέα Παπακυριακόπουλου στο site www.olympia.gr, του οποίου είναι ιδιοκτήτης, και στο οποίο ο Ανδρέας Παπακυριακόπουλος ανήρτησε και tweet του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου, όπου ο τελευταίος με σκοπό τη στήριξη του εγκληματία Δημήτρη Μελισσανίδη στην κακουργηματική συμπεριφορά του εις βάρος μου, αναφέρει την ψευδή είδηση ότι, όταν ο Μελισσανίδης και οι εγκληματίες συνοδοί του προσπάθησαν να με σακατέψουν, δήθεν έτρωγα με τον κατηγορούμενο για την υπόθεση του NOOR 1 Αιμίλιο Κοτσώνη.

Η πραγματικότητα είναι ότι ουδέποτε στη ζωή μου έχω φάει με τον Αιμίλιο Κοτσώνη ούτε έχω διασκεδάσει με αυτόν, τη δε ώρα της εγκληματικής επίθεσης και μισή ώρα τουλάχιστον πριν, στο χώρο που έγιναν όλα αυτά, ήμουν μαζί με τον επιχειρηματία, ηγετικό στέλεχος των επιχειρήσεων ΦΕΙΔΑΚΗ και προσωπικό φίλο του Δημήτρη Μελισσανίδη, Ευάγγελο Μυλωνά, ηλικίας 67 ετών, και τη σύζυγό του, καθώς και τον πολιτικό μηχανικό και ιδιοκτήτη διεθνούς τεχνικής εταιρείας μελετών και κατασκευών Γεώργιο Σαλπέα, ηλικίας 64 ετών, και τη σύζυγό του, κατοίκους όλους Βουλιαγμένης.

Ουδεμία σχέση είχα με τον Αιμίλιο Κοτσώνη, ο οποίος εδώ και 30 χρόνια κάθεται σε άλλο σημείο του εστιατορίου μαζί με τους παιδικούς του φίλους Βασίλειο Πατέρα, ο οποίος είναι πρώτος εξάδελφος του Νίκου Πατέρα και έχει μόνιμο στέκι το εστιατόριο AQUA MARINA, τον επιχειρηματία Γιώργο Ραλλάκη, τον επιχειρηματία Νίκο Βομβογιάννη και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος Βασίλη Γκιόκα και με τους οποίους δεν είχα ούτε έχω ουδεμία άλλη σχέση εκτός ενός απλού χαιρετισμού, διότι κατοικώ στη Βουλιαγμένη εδώ και 38 χρόνια.

Εις βάρος του Πάνου Καμμένου και του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου υπέβαλα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης, ενώ μήνυση θα υποβληθεί και κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος επίσης ανήρτησε το ανωτέρω ψευδές γεγονός στην ιστοσελίδα του zougla.gr.

  1. Εις βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργών του έχει κινηθεί από χθες το βράδυ η αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή:

http://www.parapolitika.gr/article/kougias-etsi-mou-epitethikan-melissanidis-ke-mpravi-tou

  1. Μελισσανίδης, επίπεδο μηδέν

Μπόχα στον κόσμο του ποδοσφαίρου για την εγκληματική επίθεση Μελισσανίδη στον Κούγια. Μια επίθεση που έγινε 48 ώρες πριν από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν ένας ιδιοκτήτης της μιας ΠΑΕ έδειρε έναν άλλον ιδιοκτήτη, με τον οποίο η ομάδα του θα τίθονταν αντίπαλος στο γήπεδο με τη δική του (ΑΕΚ-ΑΕΛ). Και ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ουδείς ασχολείται. Ούτε η πολιτεία ούτε κάποιος εισαγγελέας, κανένας.

Τι αντίκτυπο θα είχε αυτό εάν το είχε κάνει ο κ. Μαρινάκης; Μπορεί να έπεφτε η κυβέρνηση, δεν αποκλείουμε να ζητούσαν παρέμβαση του ΝΑΤΟ, του ΟΗΕ, του Τραμπ, του Πούτιν και των λοιπών δυνάμεων.

Αντίθετα, στην περίπτωση της εγκληματικής επίθεσης, του Μελισσανίδη στον Κούγια, δεν κουνιέται φύλλο. Ομως, τι μηνύματα στέλνει ο κρατικός μηχανισμός με τη συγκεκριμένη απραξία; Δεν απασχολεί κανέναν; Κάποιοι κατάντησαν στην Ελλάδα να θεωρείται πολυτέλεια μέχρι και το αυτονόητο.

Ο «διοικητής» της ΑΕΚ έδειξε και το επίπεδό του με τέτοιες τακτικές που παραπέμπουν σε… αλάνες αλλά και σε σκηνικό που έχει σχέση μόνο σκοτεινές μεθόδους. Ο Μελισσανίδης έδειξε μηδέν επίπεδο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για όποιον ή όποιους νομίζουν ότι είναι υπεράνω των νόμων

Ακόμη και ο τελευταίος φίλαθλος καταδικάζει την εγκληματική ενέργεια του Μελισσανίδη κατά του Αλέξη Κούγια και μάλιστα 48 ώρες πριν από τον αγώνα μεταξύ των ομάδων τους, της ΑΕΚ και της ΑΕΛ. Δυστυχώς, δεν το έκαναν οι αρμόδιοι, και όσο παραμένουν απαθείς τόσο η μπόχα κοντεύει να… πνίξει όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο. Ούτε μια δήλωση καταδίκης, έτσι για τα μάτια του κόσμου, αν και ούτε αυτό αρκεί, και το σχόλιο δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς, αλλά και τους αθλητικούς φορείς.

Δεν περνά απαρατήρητο ότι Μελισσανίδης, παρά τη μήνυση Κούγια, δεν συνελήφθη και το αυτόφωρο είχε παρέλθει προχθές το βράδυ, όμως η ΠΑΕ ΑΕΛ κατήγγειλε ότι ο Κούγιας δεν πήγε στο ΟΑΚΑ επειδή κατατέθηκε μήνυση «για να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο Αστυνομικό Τμήμα του ΟΑΚΑ για τα διαδικαστικά θέματα, αφού όπως είναι γνωστό, λόγω της ιδιότητας του ως δικηγόρου δεν εφαρμόζεται σε αυτόν η διαδικασία του αυτοφώρου»

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 11/09/2017)

-/-