ΕΚΤΑΚΤΟ! Κε Ιμπραήμ ΚΑΛΙΝ!.. (Και ΥΓ.)

Φίλε Κε ΚΑΛΙΝ, Κε εκπρόσωπε – σύμβουλε του Προέδρου, της Τουρκίας, ΡΤΕ!

Αγαπητέ Ιμπραήμ!

– Γνωρίζω, με απόλυτη ακρίβεια, το ποιά ακριβώς ήταν και είναι η τουρκική εξωτερική πολιτική από το 1923, μέχρι και σήμερα, πώς αυτή ασκήθηκε σε όλες τις πολιτικές περιόδους, μέσα στα 95 χρόνια ζωής της… Δημοκρατίας σας, όπως βεβαίως και το πώς την ασκείτε εσείς σήμερα!

– Εδώ, τα πολιτικά…ζαγάρια τα δικά μας, λόγω βαθιάς ασχετοσύνης, λένε ότι τάχα είστε απρόβλεπτοι και “πράσινα άλογα”! Προσωπικά, χωρίς κανένα ίχνος εγωϊσμού, σας “διαβάζω” με κλειστά μάτια! Μέχρι σήμερα δεν μου έχετε “ξεφύγει” καμμία φορά και δεν λέγομαι… Βάγκα!..

– Επίσης, έχω μελετήσει σε ικανό, όπως ισχυρίζομαι, βάθος και την Οθωμανική εξωτερική πολιτική, την εξέλιξή της, τις κύριες γραμμές της, όπως βεβαίως και τους δημιουργούς της και θεμελιωτές της, τους ελληνικής καταγωγής Φαναριώτες! (Τουλάχιστον πολιτική και εμπόριο Κε Καλίν, δεν θα το αρνηθείς πιστεύω, οι Τούρκοι, μάθατε από εμάς τους Έλληνες)!

– Ρε συ Ίμπο! Καλά ο ΡΤΕ! Ας πούμε ότι δεν ξέρει, αν και εκτιμώ πως γνωρίζει -τουλάχιστον- καλή παγκόσμιο θρησκευτική Ιστορία!

– Εσύ όμως ρε φιλαράκο, που “μοιάζει” (εξ όσων σ΄ακούω κατά καιρούς να λες), να είσαι μελετημένος, ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕΣ να “βγεις” σήμερα και να καταφερθείς κατά του Νέου Ισραηλινού Νόμου, περί του εβραϊκού “ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΣΕ ΡΩΤΑΩ! (“2, 3 πραγματάκια” μόνον)!..

   α.  Σε τί ακριβώς, πού, σε ποιό ή ποιά σημεία του υπόψη Νόμου και κυρίως, γιατί διαφωνείτε;

   β.  Πότε προλάβατε βρε και μελετήσατε τον Νόμο; (Όχι να τον διαβάσατε)!

  γ.  Μήπως τελικά διαφωνείτε, μόνο και μόνο, λόγω του ιστορικού σας μίσους προς τους Ισραηλινούς και γενικώς προς τους Εβραίους, αλλά και λόγω της, εδώ και 10 περίπου χρόνια, στενής πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικής σας συνεργασίας με τους τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ;

   δ.  Δεν δέχεσαι – δεν δέχεστε δηλαδή ότι υπάρχει Εβραϊκό Έθνος; (“Ανοικτά” μιλείστε βρε)!..

  ε. Το Κράτος του Ισραήλ το έχουν αναγνωρίσει ή όχι, οι πολιτικοί σας πρόγονοι; Μήπως εσείς οι Ερντογανικοί, ουσιαστικά, δεν το αναγνωρίζετε;

 στ. Μήπως έτσι, με το να μην δέχεστε την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, σχετικά με το εβραϊκό ΕΘΝΟΣ – ΚΡΑΤΟΣ, νομίζετε πως θα κερδίσετε τις ψυχές των Αράβων, τους οποίους ιστορικά έχετε “πατήσει στο λαιμό”, κυρίως επί “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;

  ζ. Ποτέ τάχα δεν ακούσατε για το μικρότερο Κράτος (κάποτε “μικρότερο” βεβαίως) και το μεγαλύτερο Έθνος στον Κόσμο; (Ισραήλ – Εβραίοι)

 η. Μήπως έχετε πρόβλημα, επειδή ο “δικός” σας (εννοώ γενικώς των Τούρκων και όχι των… Ισλαμιστών σας) Μουσταφά Κεμάλ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ταύτισε τα όρια του τ/Κράτους, με τα  όρια του τ/Έθνους; Κάτι παραπάνω θα… ήξερε, φαίνεται!.. Πώς να το κάνουμε ρε Ιμπραήμ, δεν είναι το ίδιο με τους Εβραίους, αλλά ούτε και με τους Έλληνες!..

ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΕ ΙΜΠΡΑΗΜ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ!

ΟΙ

ΕΒΡΑΙΟΙ και οι ΕΛΛΗΝΕΣ

ήταν, είναι και θα είναι

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ

-/-

Πρόσεξε λοιπόν τέλος βρε Ιμπραήμ, μην… Καραγκιοζιοποιηθείς, σαν τον Ακάρ, που πρόδωσε και πούλησε τους πάντες στις ΤΕΔ, ήτοιπουλήθηκε” 100% στον ΡΤΕ, για να γίνει σήμερα ο 1ος ΥΠΑΜ, του νέου τ/πολιτικού -Προεδρικού – συστήματος!..

ΧΑΙΡΕ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ιμπραήμ!

– Μήπως ο ΡΤΕ, που είναι (ιστορικός) “ΦΑΝ” του Σουλτάνου ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ, του Β‘, θέλει να εκδικηθεί τους ιστορικούς ηγέτες των Εβραίων, οι οποίοι τον… “καθάρισαν σαν αυγό”, όταν αυτός τους είπε “ΟΧΙ”, στο αίτημά τους να αποχωρήσουν οι Οθωμανοί από τα πατρογονικά τους εδάφη, στην Παλαιστίνη, προκειμένου -τότε- “να ανοιγόταν ο δρόμος”, για την δημιουργία εκεί σύγχρονου εβραϊκού Κράτους;

– Αλήθεια Ίμπο! Έχει ο ΡΤΕ επισκεφθεί στην Θεσσαλονίκη, την βίλλα του Εβραίου ΑΛΑΤΙΝΗ, όπου εκεί διέμεινε, επί 3 έτη, ο Σουλτάνος ΑΒΔΟΥΛ ΧΑΜΙΤ, ο Β‘, μετά την εξορία του στην πόλη αυτή;

2. Οι Ιρλανδοί, που είχαν έναν… ολόκληρο ΙΡΑ και δήθεν αγωνίζονταν για ελευθερία και ανεξαρτησία από τον βρεττανικό ζυγό, θα ήθελα, αν γινόταν, να μου έλεγαν γιατί τα έβαλλαν με το Ισραήλ;

3. Φίλης! (Σπουδαγμένος στις Η.Π.Α.) / Καθηγητής στο Πάντειο! ΥΠΕΡ της συμφωνίας, της “Κ-Β των Ψαράδων” με την πΓΔΜ.

4. Καιρίδης!  (Σπουδαγμένος στις Η.Π.Α.) / Ο “άνθρωπος” του… ΟΜΠΑΜΑ στην χώρα μας!.. / Κάποιοι τον αποκαλούν πολιτικό gay!

5. Ο ΠτΔ της πΓΔΜ Ιβάνωφ ευρισκόμενος στα ενθρονιστήρια του ΡΤΕ και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του, τον ευχαρίστησε για την βοήθεια του κρατικού τ/Οργανισμού ΤΙΚΑ!..

– Όσοι νομίζουν ότι οι Σλάβοι θα γίνουν ποτέ… φίλοι των Ελλήνων, (για όσους το λέγουν αυτό, χωρίς να υποκρίνονται, για πολιτικούς δηλαδή λόγους), εκτός του ότι στερούνται και στοιχειωδών ακόμα ιστορικών γνώσεων, “πλανώνται πλάνην οικτράν”!..

6. Στέλνουμε τα συγχαρητήριά μας στον Α/ΜΙΤ, Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, για την “προαγωγή” της Υπηρεσίας του από Υφυπουργείο, σε Υπουργείο (από “Müsteşarlık”, σε  “Başkanlık”), όπως και για την δική του προαγωγή σε Υπουργό!

– “Υπουργείο Πληροφοριών” πλέον η ΜΙΤ και επίσημα!.. Στην Ελλάδα… “ξύπνησε” μήπως κανείς;

7. Γιατί Στρατηγέ ΜΠΟΥΖΑΚΗ δεν έστειλες αντιπροσωπεία στους Γαργαλιάνους; Το ΓΕΣ μήπως σε διέταξε, λόγω του ότι ετιμώντο 2 τεράστιοι Μακεδονομάχοι;

8. Για κρυφή συμφωνία ΙΣΡΑΗΛ-ΡΩΣΙΑΣ έκανε λόγο, προ κάποιων ολίγων ημερών, η ι/ε-φ “ΧΑΑΡΕΤΣ”!

– Σύμφωνα μ΄αυτήν, το Ισραήλ θα πάψει να στοχεύει τον Άσαντ, στη Ν. Συρία, όπου αυτός μάχεται να κυριαρχήσει, και η Ρωσία θα “σπάσει” την επίδραση του ΙΡΑΝ στη Συρία!..

9. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: Τώρα και στον ΟΟΣΑ! Η προσωποποίηση της ελληνοαμερικάνικης, νεο-κομμουνιστικής… ηθικής, των Παγκοσμιοπιημένων… ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ Τσίπρα – Ομπάμα!..

10. Καλό το προ ολίγου καιρού άρθρο του -δήθεν δημ/φου- Κου Γκουριώτη, στην ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” (όλως τυχαίως στην ε/φ αυτή)!..

– Για τον Κο αυτό, τα έχουμε πει και γράψει και δεν θα επανέλθω και ειδικά ως προς τις επαγγελματικές ενασχολήσεις και δραστηριότητές του!

– Καθόταν “χύμα”, σε δεξίωση του ΓΕΕΘΑ, μπροστά στον τότε Α/ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό ΓΡΑΨΑ, (σχεδόν 2μ. άνδρας), ένας άνθρωπος 160 εκ. ύψος, με πούρο στο στόμα και του μιλούσε στον… ενικό, με ”στυλ” ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡ!.. Η Στρατηγάρα όμως τον ανέχτηκε, λόγω της ευγενείας που τον διέκρινε!.. (Και εκτιμώ ότι θα συνεχίζει να τον διακρίνει)!..

[Και “μιλάμε”, πάντα κατά την άποψή μας, ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ(!!!) ΣΤΡΑΤΗΓΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΕΕΔ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ(!!!) ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ(!!!), ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΒΑΛΛΕ “ΦΡΕΝΟ” Η ΤΟΤΕ ΥΠΕΞ, Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ]!

11. ΑΝ Κε ΥΠΑΜ, Π. ΚΑΜΜΕΝΕ, η Κα ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ είναι ή λέγεται ΚΑΤ’ ΕΣΕ(!), ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ, όπως έγραψες στο “ΤΟΥΪΤΕΡ”, (εκεί αν δεν σφάλλω), εσύ μήπως θα έπρεπε να λέγεσαι ΚΑΜΜΕΝΟΣ -ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ,  με τα παρωνύμια, “ο πολιτικός ΚΑΖΙΝΟ-ΚΟΛΟΔΑΚΤΥΛΑΚΙΑΣ”, “ο πολιτικός ΦΟΒΟΣ του ΓΚΡΟΥΠΙΕΡΗ”, “ο πολιτικός γλείφτης του Κασιράγκι” και ΚΥΡΙΩΣ(!) “ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ο πολιτικός ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ;

-/-